Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen."

Transcriptie

1 - Sleutelklaar - Gezellig Restaurant - Cafetaria met IJSSALON Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie juni 2015). De adviseur: Willem Stroet w.stroet@klaassenbv.nl mobiel: Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

2 Cafetaria Lunchroom IJssalon Foodbeek Stuijvenburchstraat CV EERBEEK CODE: ALWI 2634 LIGGING: OMZETINDICATIE: VRAAGPRIJS INVENTARIS/GOODWILL: HUURPRIJS REGISTERGOED VRAAGPRIJS REGISTERGOED: VERPLICHTINGEN: WONING: BEDRIJFSOMSCHRIJVING: Top locatie in het toeristische Eerbeek (GL) Op aanvraag n.o.t.k excl. BTW en excl. korting n.v.t. Personeel Incl. Cafetaria, lunchroom en ijssalon In het toeristische en prachtige Eerbeek mogen wij u aanbieden deze onlangs vernieuwde en goedlopende lunchroom/cafetaria met groot zongelegen terras. De zaak is op werkelijk een TOP locatie gelegen waar niemand omheen kan (doorgaande weg door het winkelcentrum). In de directe omgeving zijn winkels gevestigd als het Kruidvat, Zeeman, een PLUS supermarkt en vele leuke lokale detailhandel. De huidige ondernemer heeft januari 2015 deze zaak overgenomen en flink geïnvesteerd in apparatuur en uitstraling. Het gehele restaurant is als een warme zaak ingericht en is direct aangesloten op de lunchroom welke tevens een eigen ingang heeft. Binnen in het restaurant zijn ruim 50 zitplaatsen. Het terras met goed uitzicht biedt ruim 25 zitplaatsen. De zaal heeft een groot aantal stoelen en tafels welke geplaatst worden gelang het gebruik. Tevens beschikt het bedrijf over een zeer complete en in goede staat zijnde ruime bijkeuken, productiekeuken, opslaggarage, kelder en kanoor. Boven de zaak is een knappe woning met eigen opgang welke thans is onderverhuurd. Deze kan eventueel leeg opgeleverd worden. Om dit prachtige object met vele mogelijkheden te bezichtigen kunt u een afspraak maken met dhr. Willem Stroet via

3 Website : Type : Cafetaria lunchroom ijssalon Ligging : In het hart van het dorp Eerbeek (Gelderland) ligt dit geweldige object. Gelegen aan de doorgaande weg welke dwars door het dorpcentrum loopt. Terras : Er is een ruim, zongelegen terras met circa 25 zitplaatsen. De gemeente is de mogelijkheden aan het onderzoeken van herinrichting van de weg en het plein. Dit biedt mogelijk nog mooiere kansen! Aantal zitplaatsen : Binnen zijn circa 50 zitplaatsen in een ruime opstelling. Meer lijkt goed mogelijk. Omzetindicatie : Enkel in een persoonlijk onderhoud worden financiële gegevens verstrekt. Omdat de huidige ondernemer pas vanaf januari 2015 deze zaak exploiteert zijn er geen complete jaarcijfers. Prognose voor 2015 is tot gebaseerd op huidige gerealiseerde omzet en dit is voor 2016 aanzienlijk hoger. Koopprijs onroerend goed : Niet van toepassing / niet naar geïnformeerd Huurprijs onroerend goed : De huurprijs bedraagt: Winkelruimte 3.500,-- per maand excl BTW Woonruimte 625,-- per maand, vrij van BTW Huurder heeft zich bij de aanhuur professioneel laten bijstaan en heeft een korting op de huur bedongen als volgt: in ,-- per maand in ,-- per maand in ,-- per maand in ,-- per maand in ,-- per maand Daarnaast wordt de woning (met toestemming) onderverhuurd. Uiteindelijk kost het de ondernemer nu maar 2.665,-- per maand voor het geheel.

4 Huurtermijn : Gelijk met de vigerende huurovereenkomst. 5+5 optiejaren en automatische verlenging voor telkens 5 jaren. Ingangsdatum 1 januari 215. In overleg met de verhuurder zal een nieuwe huurovereenkomst of indeplaatsstelling afgegeven worden. Opmerking huurovereenk. : Huidige huurovereenkomst van het model ROZ winkelruimte 2012 en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen. Overname Inv./Goodwill : Vraagprijs is nader overeen te komen. Bij gelijkblijvende activiteiten is de koopsom vrijgesteld van BTW. Woning : Er is een woning bij het gehuurde inbegrepen. Deze is thans voor 765,-- per maand verhuurd (is incl. 150,-- servicekosten en energie). Contractueel is overeengekomen dat bij overdracht van het bedrijf de woning leeg opgeleverd dient te worden. Aanvaarding : In overleg. Reden verkoop : De huidige exploitanten is een bewezen horeccaondernemer maar door familie-omstandigheden dient hij de zaak, met veel pijn in het hart, zo spoedig mogelijk te verkopen (redenen zijn bij ons bekend). Vloeroppervlak : Dient nog ingemeten te worden. Parkeren : Ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de omgeving en direct voor de zaak. Openingstijden Zomer : Elke dag van 12:00 uur tot 22:00 uur. Openingstijden Winter : Afhankelijk van de ontwikkelingen moeten de openingstijden voor de winter nog vastgesteld worden. Uitgangspunt is gelijk aan die van de zomer. Opmerking openingstijden : Ruimere openingstijden zijn mogelijk. Status pand : Pand is in goede staat. Verhuurder zorgt voor gedegen onderhoud.

5 Status inventaris : De volledige inventaris is in goede staat en er hebben onlangs zeer veel vernieuwingen plaatsgevonden. De zaak is sleutelklaar te betrekken. U kunt gelijk van start. Status toiletgroepen : Toiletgroepen zijn in prima staat. Status keuken : Er is een professionele en volwaardige keuken aanwezig met eerste klas apparatuur. Status verkoopruimte : De verkoopruimte ziet er uitstekend uit. Het restaurant laat zich prima omschrijven als een luxe- cafetaria lunchroom met altijd een warme en gezellige uitstraling. Installaties : Alle installaties zijn aanwezig en in goede staat van onderhoud. Opmerking : Geen Rechtsvorm uit KvK : Het betreft een verkoop uit een V.O.F. Tot het moment van feitelijke overdracht zullen de baten, lasten en risico s voor de verkoper zijn. Koper zal ten allen tijde gevrijwaard zijn van schulden welke verkoper eventueel is aangegaan, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in een koopovereenkomst (nevencontacten). Opmerking KvK : Geen bijzonderheden. Brouwerij : Geen Speelautomaten : Geen Leveranciers : Diverse, voornamelijk lokale leveranciers. Leasecontracten : Alle inventaris is van de exploitant en behoort tot het aangebodene. Bruikleencontract : - Koelkast van Coca-Cola

6 Huidige leveranciers (zonder verplichtingen) : In verband met discretie, verzoeken wij u bij het opvragen van nadere informatie dit slechts alleen na overleg met de horecamakelaar van Klaassen Horecamakelaardij B.V. te doen. Ook verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Wet Milieubeheer : Verkoper verklaart dat het bedrijf voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen. Bestemmingsplan : Verkoper verklaart dat volgens het vigerend bestemmingsplan een exploitatie van een horecabedrijf is toegestaan. Inrichtingseisen : Verkoper verklaart dat het bedrijf voldoet aan de gestelde inrichtingseisen. Brandveiligheidseisen : Verkoper verklaart dat het bedrijf voldoet aan de gestelde eisen ten aanzien van de brandveiligheid. Opmerking verg. : Geen bijzonderheden bekend. Kettingbeding : Verkoper verklaart dat er geen kettingbedingen zijn anders dan benoemd. Er lopen enkele kortlopende overeenkomsten zoals met de energiemaatschappij en ongediertebestrijder en servicecontracten voor bijvoorbeeld de kassasystemen. Personeel : Volgens artikel 7:662 e.v. BW gaan alle rechten en verplichtingen uit de arbeidsovereenkomst die op het tijdstip van overgang van de onderneming gelden ten aanzien van de verkoper, automatisch over ten aanzien van de koper van de onderneming. De zaak zal met enkele personeelsleden overgedragen worden. Omdat het verloop van personeel doorgaans erg hoog ligt in de horeca is daarvan hierin geen opgave geplaatst. Informeer bij de makelaar voor de huidige stand van zaken. Toegevoegde waarde : - Sleutelklaar bedrijf - Prachtige locatie - Goede bereikbaarheid - Ruime parkeergelegenheid

7 Locatie : Eerbeek is de grootste kern van de Nederlandse gemeente Brummen in de provincie Gelderland. Het aantal inwoners bedraagt (per 1 januari 2008) Bron: Wikipedia Voor de liefhebber van natuur, kunst en cultuur is er in de gemeente Brummen, waaronder Eerbeek valt, veel te doen. Met de voeten in het water of een heerlijke fietstocht met een picknick in het bos, alles is mogelijk. Altijd al willen struinen op de hei en genieten van het mooiste landschap kom dan naar de gemeente Brummen. De gemeente kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur. Hierkunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken langs de unieke punten in het landelijke gebied. Plattegrond:

8 Google earth : Streetvieuw Google: Website:

9 Diverse foto s:

10

11

12

13

14

15

16 Interesse? Welke stappen: 1. Mocht u naar aanleiding van deze brochure interesse hebben, verzoeken wij u eerst eens kennis te maken met het bedrijf door als gast er een kopje koffie te gaan drinken. Doorgaans stelt een verkoper het niet op prijs als hij/zij in de zaak op de voorgenomen verkoop wordt aangesproken. Wij verzoeken u dan ook dit niet te doen. 2. Vervolgens kunt u met de verkoop-adviseur van Klaassen Horecamakelaardij B.V. een afspraak maken om geheel vrijblijvend een bezichtiging te plannen en meer informatie op te vragen. Tevens kan er dan een kijkje achter de schermen genomen worden. 3. Mocht u voldoende informatie hebben en zou u een bieding uit willen brengen kan dit per , fax of schrijven. In deze bieding moet op zijn minst staan: uw persoonlijke gegevens als naam, telefoonnummer en adres; op welk object u de bieding uitbrengt; het bedrag; de gewenste overname datum en of er een (financierings)voorbehoud benodigd is. 4. Wanneer er overeenstemming is bereikt zal door de adviseur een concept koopakte worden opgesteld conform het model van Klaassen Horecamakelaardij BV. Standaard dient er na het tot stand komen van overeenstemming een waarborgsom te worden voldaan van 10% van de koopsom op een kwaliteitsrekening (stichting derden gelden). Indien er verkoop van vastgoed bij is betrokken zal dat verlopen via Klaassen Vastgoed welke aangesloten is bij de NVM- BOG. Note: De beschikbare informatie is grotendeels door de opdrachtgever en/of de eigenaar verstrekt; adviseur is er van uitgegaan dat deze correct was. Er heeft nog geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens en vergunningen. Belanghebbenden kunnen echter geen rechten aan de in deze brochure genoemde gegevens ontlenen. Niets uit dit rapport mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van de adviseur. Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door verkoper. Aan de in deze brochure vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. De eventueel bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De indeling op tekening kan afwijken van de werkelijke indeling. Inlichtingen of een bezichtiging uitsluitend in overleg met uw contactpersoon: W. (Willem) Stroet Horecamakelaar Taxateur roerende zaken w.stroet@klaassenbv.nl Hoofdkantoor: Graafsebaan NL Rosmalen T F

Eiland 4 6107 CA Stevensweert

Eiland 4 6107 CA Stevensweert Eiland 4 6107 CA Stevensweert Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie 26-02- 2014). De adviseur: Corné Poirters. e-mail: c.poirters@klaassenbv.nl mobiel:

Nadere informatie

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen. - Sleutelklaar - Gezellig Restaurant - Prima uitgaansplek - Vrij van personeel Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie november 2013). De

Nadere informatie

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547

Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547 Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden kunnen

Nadere informatie

Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038

Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038 Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail:

Nadere informatie

PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND ER EINDHOVEN redo5541

PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND ER EINDHOVEN redo5541 PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND 103 5611 ER EINDHOVEN redo5541 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen. -Top locatie - t Gooi -Sleutelklaar -Goede naam!!! Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie (concept versie december 2012) De adviseurs: Alex Willemse Sander

Nadere informatie

Grootzand 24 Sneek, Code: REAU3540

Grootzand 24 Sneek, Code: REAU3540 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Gasthuissteeg 1 B Echt, Code: 1314

Gasthuissteeg 1 B Echt, Code: 1314 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

Plein 15 Makkum Fr, Code: REAU2523

Plein 15 Makkum Fr, Code: REAU2523 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Buren 25 Piaam, Code:

Buren 25 Piaam, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

CAFE t STRAOTJE Kerkstraat AH St. Oedenrode MIKL3860

CAFE t STRAOTJE Kerkstraat AH St. Oedenrode MIKL3860 CAFE t STRAOTJE Kerkstraat 18 5492 AH St. Oedenrode MIKL3860 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden kunnen

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Buorren 7 Langweer, Code:

Buorren 7 Langweer, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

CAFETARIA "BLOEMENBUURT"

CAFETARIA BLOEMENBUURT CAFETARIA "BLOEMENBUURT" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door

Nadere informatie

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Piet van Benschop Telefoon:

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman mobiel:

De adviseur: Bart Brinkman mobiel: Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Rijksweg 2 Heel, Code: copo 0814

Rijksweg 2 Heel, Code: copo 0814 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

Cafétaria/lunchroom met omzet > 500k Doorgaande weg 1 Venray omgeving

Cafétaria/lunchroom met omzet > 500k Doorgaande weg 1 Venray omgeving Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Dagzaak Lunchroom LE Papillon Marikenstraat 44 Nijmegen CODE: PIBE 3140

Dagzaak Lunchroom LE Papillon Marikenstraat 44 Nijmegen CODE: PIBE 3140 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Piet van Benschop Telefoon:

Nadere informatie

Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat AR Tilburg BEHO 2040

Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat AR Tilburg BEHO 2040 Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat 15 5042 AR Tilburg BEHO 2040 Onlangs heeft Klaassen Horecamakelaardij de goed lopende Cafetaria 't Pleintje in Tilburg in de verkoop gekregen. Deze locatie ligt aan

Nadere informatie

Oostmahorn 29 Anjum, Code:

Oostmahorn 29 Anjum, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Kerkbuurt 87 te Sliedrecht Code: PEKL 15.002

Kerkbuurt 87 te Sliedrecht Code: PEKL 15.002 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Lange Breestraat 3 te Dordrecht Code: PEKL 14.028

Lange Breestraat 3 te Dordrecht Code: PEKL 14.028 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Grand-Café "In de Keulse Kar" Hinthamerstraat 101 's-hertogenbosch Code: MIKL

Grand-Café In de Keulse Kar Hinthamerstraat 101 's-hertogenbosch Code: MIKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Laurens Jzn. Costerstraat 7 B te Oud-Beijerland Code: PEKL 15.026

Laurens Jzn. Costerstraat 7 B te Oud-Beijerland Code: PEKL 15.026 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN

RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT RB NIJMEGEN REDO5567

VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT RB NIJMEGEN REDO5567 VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT 55 6511 RB NIJMEGEN REDO5567 De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie

Nadere informatie

Italiaans restaurant Trinacria Dorpsstraat 17 Helmond, Code: MIKL

Italiaans restaurant Trinacria Dorpsstraat 17 Helmond, Code: MIKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Grieks restaurant Mykonos Witteweg 5 Plasmolen, Code: MIKL 3194

Grieks restaurant Mykonos Witteweg 5 Plasmolen, Code: MIKL 3194 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908

Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908 Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

Buitenhavenweg 180 te Schiedam Code: PEKL 15.023

Buitenhavenweg 180 te Schiedam Code: PEKL 15.023 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Restaurant á 110 m2 Stratumsedijk 23 a 5611 NA Eindhoven Code: ADJA 2274

Restaurant á 110 m2 Stratumsedijk 23 a 5611 NA Eindhoven Code: ADJA 2274 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Objectinformatie: Stadscafé meneer de Uil Veenendaal

Objectinformatie: Stadscafé meneer de Uil Veenendaal - Sleutelklaar - Zonnig terras - Prachtig bedrijf - Populaire zaak Goed aanbod!!! Objectinformatie: Stadscafé meneer de Uil Veenendaal Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie

Nadere informatie

Triomf Bar Kettingstraat 6 Den Haag, DESC 1406

Triomf Bar Kettingstraat 6 Den Haag, DESC 1406 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Dennis Schot Telefoon:

Nadere informatie

380 m2 HORECALOCATIE MET 13 HOTELKAMERS WILHELMINAPLEIN 12 EINDHOVEN redo5541

380 m2 HORECALOCATIE MET 13 HOTELKAMERS WILHELMINAPLEIN 12 EINDHOVEN redo5541 380 m2 HORECALOCATIE MET 13 HOTELKAMERS WILHELMINAPLEIN 12 EINDHOVEN redo5541 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbende

Nadere informatie

Horecabedrijf Fellenoord CB Boxtel Code: ADJA 2227

Horecabedrijf Fellenoord CB Boxtel Code: ADJA 2227 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Parallel Boulevard 4 te Noordwijk Code: PEKL

Parallel Boulevard 4 te Noordwijk Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Kaaistraat 23 te Brielle Code: PEKL 11.028

Kaaistraat 23 te Brielle Code: PEKL 11.028 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Grote Beerstraat 17 te Zwijndrecht Code: PEKL

Grote Beerstraat 17 te Zwijndrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Hotel-Restaurant De Beukelaer Kerkstraat 2 Roggel

Hotel-Restaurant De Beukelaer Kerkstraat 2 Roggel Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horeca-adviseur: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081

Nadere informatie

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

ANEMOS. Luxe restaurant. Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

ANEMOS. Luxe restaurant. Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen. - Sleutelklaar - Begrip in t Gooi - Top locatie - Strand en Zon Goed aanbod!!! ANEMOS Luxe restaurant Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie (conceptversie mei 2013) De

Nadere informatie

Houttuinen 32 te Dordrecht Code: PEKL

Houttuinen 32 te Dordrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Plein 44 Tiel, Code: MIKL 3884

Plein 44 Tiel, Code: MIKL 3884 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Grieks Restaurant Grotestraat 161 Waalwijk Code: ADJA 2265

Grieks Restaurant Grotestraat 161 Waalwijk Code: ADJA 2265 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Tolberterstraat 13 Leek, Code:

Tolberterstraat 13 Leek, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Janscho van Abel Telefoon:

Nadere informatie

Café t Tunneke St. Odastraat 9a Melderslo (Limburg)

Café t Tunneke St. Odastraat 9a Melderslo (Limburg) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279

Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279 Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail:

Nadere informatie

All Ways Wok Tolbrug 11 te Dordrecht

All Ways Wok Tolbrug 11 te Dordrecht Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Podiumzaal Trendy Kaffee t Stuupke Kerkstraat BC BOEKEL Redo5521

Podiumzaal Trendy Kaffee t Stuupke Kerkstraat BC BOEKEL Redo5521 Podiumzaal Trendy Kaffee t Stuupke Kerkstraat 24 5427 BC BOEKEL Redo5521 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden

Nadere informatie

ASSEN. Rolderstraat 11 9401AM ASSEN CODE: SASC 1530. HUURPRIJS: 1250,00 ex. BTW

ASSEN. Rolderstraat 11 9401AM ASSEN CODE: SASC 1530. HUURPRIJS: 1250,00 ex. BTW ASSEN CODE: SASC 1530 Rolderstraat 11 9401AM ASSEN HUURPRIJS: 1250,00 ex. BTW 01 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

CAFE " T DURP" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie

CAFE  T DURP Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie CAFE " T DURP" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door

Nadere informatie

Badweg 20 te Dordrecht Code: PEKL

Badweg 20 te Dordrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Dam 41 te Arkel Kantoor-, winkel-, praktijk ruimte

Dam 41 te Arkel Kantoor-, winkel-, praktijk ruimte Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Voorstraat 1-3 te Oude-Tonge Code: PEKL

Voorstraat 1-3 te Oude-Tonge Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Herenwaard 2 te Rotterdam Code: PEKL 14.004

Herenwaard 2 te Rotterdam Code: PEKL 14.004 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

CAFE. Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie

CAFE. Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie CAFE Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Raadhuislaan 60 te Rockanje Code: PEKL 15.027

Raadhuislaan 60 te Rockanje Code: PEKL 15.027 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code:

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Boompjes 9 te Ouddorp Code: PEKL 15.044

Boompjes 9 te Ouddorp Code: PEKL 15.044 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Hotel-Café-Zaal Het Peeljuweel Onze Lieve Vrouwestraat 34 Ospel (L)

Hotel-Café-Zaal Het Peeljuweel Onze Lieve Vrouwestraat 34 Ospel (L) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Zeekant 89 te Hoek van Holland Code: PEKL 15.041

Zeekant 89 te Hoek van Holland Code: PEKL 15.041 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Benedenkade 12 te Willemstad Code: PEKL-ck

Benedenkade 12 te Willemstad Code: PEKL-ck Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Stationsplein 4c te Zwijndrecht Code: PEKL

Stationsplein 4c te Zwijndrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Cafetaria Mozart Mozartlaan 15 Waalwijk Code: ADJA 2264

Cafetaria Mozart Mozartlaan 15 Waalwijk Code: ADJA 2264 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

- Geweldige omgeving - Waanzinnig project - Goedee medespelers - Veel bezoekers

- Geweldige omgeving - Waanzinnig project - Goedee medespelers - Veel bezoekers - Geweldige omgeving - Waanzinnig project - Goedee medespelers - Veel bezoekers Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie (concept versie oktober 2011) De

Nadere informatie

Schoutenstraat 4 Barneveld

Schoutenstraat 4 Barneveld Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 033 258 13 30 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: amersfoort@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Alex Willemse Telefoon:

Nadere informatie

Restaurant Hapas Jodenstraat 49 Venlo Code: ROBO 3101

Restaurant Hapas Jodenstraat 49 Venlo Code: ROBO 3101 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rob van den Borne Telefoon:

Nadere informatie

RESTAURANT-IJSSALON-TAPAS "PARKFRONT"

RESTAURANT-IJSSALON-TAPAS PARKFRONT RESTAURANT-IJSSALON-TAPAS "PARKFRONT" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Botlekweg 180 te Botlek Rotterdam Code: PEKL

Botlekweg 180 te Botlek Rotterdam Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

RESTAURANT LE BEAU GOES

RESTAURANT LE BEAU GOES RESTAURANT LE BEAU GOES Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief.

Nadere informatie

Café Marktzicht Terwaenen 52 Oss

Café Marktzicht Terwaenen 52 Oss Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 0653802081 E-mail:

Nadere informatie

Winkelpand Marktstraat 6 5801 BM Venray Code: ROBO 3173

Winkelpand Marktstraat 6 5801 BM Venray Code: ROBO 3173 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rob van den Borne Telefoon:

Nadere informatie

Lunchroom / Cafetaria Cobano Rompertpassage 43 b s-hertogenbosch Code: ADJA 2267

Lunchroom / Cafetaria Cobano Rompertpassage 43 b s-hertogenbosch Code: ADJA 2267 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Kerksingel 9 G te Berkel en Rodenrijs Code: PEKL 17026

Kerksingel 9 G te Berkel en Rodenrijs Code: PEKL 17026 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Cafétaria met hoge omzet, >300k Centrum Helmond

Cafétaria met hoge omzet, >300k Centrum Helmond Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Kloosterstraat 7 Linne, Code:

Kloosterstraat 7 Linne, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

Kerkbuurt 87 Sliedrecht, Code:

Kerkbuurt 87 Sliedrecht, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Janscho van Abel Telefoon:

Nadere informatie

Restaurant op toplocatie Waalkade te Nijmegen Code: MIKL 3882

Restaurant op toplocatie Waalkade te Nijmegen Code: MIKL 3882 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

Restaurant van Welderenstraat 58 Nijmegen Code: PIBE 3179

Restaurant van Welderenstraat 58 Nijmegen Code: PIBE 3179 Horecamakelaardij B.V. Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: Fax: Internet: E-mail: 073 521 61 66 073 522 09 06 www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar:

Nadere informatie

Eetcafé Ald Vors Broekhuizerweg 4 Broekhuizenvorst (Limburg)

Eetcafé Ald Vors Broekhuizerweg 4 Broekhuizenvorst (Limburg) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

RESTAURANT MET B&B "MARINA STELLENDAM"

RESTAURANT MET B&B MARINA STELLENDAM RESTAURANT MET B&B "MARINA STELLENDAM" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie