Art. 2 Toepasselijkheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Art. 2 Toepasselijkheid"

Transcriptie

1 Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMS 24/7, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Amsterdam onder dossiernummer Deze algemene voorwaarden zijn op woensdag 28 maart 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Amsterdam onder nummer Art. 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Product : Apparatuur, programmatuur en /of aanpassingen aan programmatuur, implementatie van netwerken, advies waaronder helpdeskfuncties, het aanbieden van online beveiligingsdiensten en andere overeengekomen activiteiten en goederen van gelijke aard. b. Systeem : computerapparatuur en aanverwante apparatuur waarmee ASM 24/7 opdrachtgever toegang verleent tot de datacommunicatievoorzieningen. c. Locatie : de fysieke omgeving waarin het systeem is opgesteld en wordt aangesloten op de datacommunicatievoorzieningen. d. AMS 24/7 : de statutair te Amsterdam gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMS 24/7 en/of haar rechtsopvolger(s) en/of de door haar aangewezen (rechts-) personen. e. Opdrachtgever : alle (rechts-) personen waaronder begrepen hun rechtsopvolgers, vertegenwoordigers en gemachtigden die aan AMS 24/7 opdracht geven tot het (doen) leveren van diensten, dan wel daartoe een offerte aanvragen. f. Website : één of meer internetpagina s die vallen onder aan AMS-24seven.nl gerelateerde domeinnamen en extensies. g. Partijen : AMS 24/7 en de Opdrachtgever gezamenlijk.

2 Art. 2 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op: a. Alle Overeenkomsten die AMS 24/7 met haar opdrachtgevers sluit. b. Alle offertes die AMS 24/7 aan (potentiële) Opdrachtgevers uitbrengt. 2. De toepasselijkheid van eventuele algemene (inkoop)voorwaarden van een Opdrachtgever zijn uitgesloten, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen. 3. Indien een bepaling van deze algemene voorwaarden en/of een bepaling uit een schriftelijke overeenkomst tussen AMS 24/7 en een Opdrachtgever nietig is of vernietigd mocht worden, blijven de overige bepalingen van deze voorwaarden en/of die overeenkomst onverminderd van kracht. Partijen zijn alsdan verplicht om in onderling overleg de nietige of vernietigbare bepaling te (doen) vervangen op een wijze die zo veel mogelijk recht doet aan de bedoeling van de nietige of vernietigde bepaling Art. 3 Verplichtingen AMS 24/7 a. AMS 24/7 zal een redelijke inspanning leveren om Producten op tijd te leveren, zoals aangegeven in de overeenkomst. b. Opdrachtgever kan geen aanspraak maken op compensatie voor eventuele schade ontstaan door niet tijdig leveren van een Product. c. AMS 24/7 zal een redelijke inspanning leveren om haar Product zoals overeengekomen te leveren. d. AMS 24/7 stelt camerabeelden van Opdrachtgever niet ter beschikking van derden, tenzij AMS 24/7 hiertoe krachtens de wet verplicht is, dan wel ingeval de Opdrachtgever handelt, of wordt vermoed te handelen, in strijd met artikel 5.b tot en met 5.d van de Algemene Voorwaarden. e. AMS 24/7 is vrij om tariefwijzigingen aan Opdrachtgever door te berekenen. Opdrachtgever heeft indien er geen alternatief geboden kan worden door AMS 24/7 evenwel gedurende één maand na mededeling van de tariefwijziging het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang tussentijds te beëindigen. f. AMS 24/7 verricht de volgende werkzaamheden en diensten:

3 1. bewaken van server en applicatieprocessen (ping, http, applicatie AMS 24/7). Meer op verzoek. 2. Aanbrengen van aanpassingen voor beveiliging. 3. Ingrijpen bij uitval van server en/of services. 4. Beheer van alle processen waarvoor root-toegang nodig is. Alle andere zaken dienen door Opdrachtgever zelf te worden uitgevoerd. LET OP: in het geval Opdrachtgever een managed backup heeft besteld zal AMS 24/7 een kopie van de gegevens van Opdrachtgever maken op de backup server. Deze kopie wordt één week bewaard. Gebleken is dat de kopieën niet altijd betrouwbaar zijn. Gezien de grote hoeveelheid kopieën die gemaakt wordt kan AMS 24/7 de kopie niet controleren. AMS 24/7 accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het al dan niet slagen van kopieën (zie ook artikel 7a). Art. 4 Verplichtingen Opdrachtgever a. Opdrachtgever stelt AMS 24/7 steeds onverwijld schriftelijk op de hoogte van enige wijzigingen in zijn naam, adres, adres en desgevraagd bank- of girorekeningnummer. Deze mededeling gebeurt onder vermelding van een ingangsdatum, bij gebreke waarvan de datum van ontvangst van de mededeling door AMS 24/7 als ingangsdatum zal gelden. AMS 24/7 is niet verantwoordelijk voor het niet tijdig of niet juist of niet doormelden van veranderingen in de situatie van Opdrachtgever en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor consequenties die hieruit voortvloeien. b. Opdrachtgever zal zich houden aan de Nettiquette. Voorts onthoudt Opdrachtgever zich ervan overige Opdrachtgevers of internetgebruikers te hinderen of schade toe te brengen aan het Systeem. Het is Opdrachtgever verboden processen of programma s (al dan niet via het Systeem) te starten waarvan Opdrachtgever weet of redelijkerwijze kan vermoeden dat zulks AMS 24/7, overige Opdrachtgevers of internetgebruikers hindert of schade toebrengt. c. Opdrachtgever vrijwaart AMS 24/7 van alle juridisch aanspraken met betrekking tot de Opdrachtgever opgeslagen videobeelden, gegevens, informatie, en dergelijke. d. Naast verplichtingen uit de wet is schade welke ontstaat door ondeskundigheid of het niet handelen conform bovenstaande punten b. en c. voor rekening van Opdrachtgever.

4 Art. 5 Toegangsregeling a. Opdrachtgever heeft geen toegang tot de Locatie van de servers. b. Opdrachtgever heeft geen toegang tot het Product en Systeem van AMS 24/7, behalve op gebruikersniveau tenzij anders is afgesproken. Art. 6 Wanprestatie a. AMS 24/7 behoudt zich het recht voor om bij wanprestaties of wanbetaling van Opdrachtgever direct het abonnement af te sluiten. Daarnaast behoudt AMS 24/7 zich het recht voor een Opdrachtgever welke het functioneren van AMS 24/7 en/of haar gebruikers in gevaar kunnen brengen te verwijderen dan wel af te sluiten. Art.7 Aansprakelijkheid a. Opdrachtgever dient voorafgaand aan eventuele werkzaamheden een recente kopie van alle relevante digitale informatie op deugdelijke wijze op te slaan. AMS 24/7 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het op enigerlei wijze verloren gaan van digitaal opgeslagen informatie. b. AMS 24/7 is niet aansprakelijk voor schade aan apparatuur en/of programmatuur die is ontstaan als gevolg van programmatuur die erop is gericht schade toe te brengen, zoals bijvoorbeeld computervirussen. AMS 24/7 mag antivirus programmatuur gebruiken om de schade aan haar systemen te beperken en geïnfecteerde bestanden verwijderen of isoleren als zij dat nodig acht. c. AMS 24/7 is niet aansprakelijk voor direct of indirecte schade, daaronder begrepen, doch niet uitsluitend, gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie. d. AMS 24/7 is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door derden ontstaan bij het gebruik van het Product. e. De eventuele aansprakelijkheid van AMS 24/7 is in alle gevallen beperkt tot een totaal van ten hoogste de factuurwaarde van het gedeelte van de overeenkomst waaruit die aansprakelijkheid voortvloeit.

5 f. AMS 24/7 is niet aansprakelijk voor schade aan het Product veroorzaakt door derden die niet onder verantwoordelijkheid van AMS 24/7 werkzaam zijn. g. AMS 24/7 is niet verantwoordelijk voor het niet functioneren van de apparatuur aan de zijde van Opdrachtgever en verlies van inlogcodes. Art. 8 Betaling a. Opdrachtgever dient de door AMS 24/7 uitgeschreven rekeningen met overmaking van het totaalbedrag te voldoen. Het betalen van rekeningen dient ten hoogste 14 dagen na het uitschrijven van de rekening te geschieden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Na het verstrijken van 30 dagen na de factuurdatum is opdrachtgever bij niet tijdige betaling, zonder dat hiervoor een ingebrekestelling vereist is van rechtswege in verzuim en is hij over het openstaande factuurbedrag een rente verschuldigd van 1,5% per maand, waarbij een gedeelte van een maand als een hele maand geldt. Verder is AMS 24/7 in dergelijke gevallen gerechtigd het door Opdrachtgever verschuldigde bedrag te verhogen met (buiten)gerechtelijke invorderingskosten, die van advocaten, deurwaarders, interne kosten, etc., daaronder begrepen. Worden deze kosten niet tijdig voldaan, dan zullen die, vooruitlopend op de vaststelling van de werkelijke kosten, voorlopig worden bepaald op een direct opeisbaar bedrag van 15% van de onbetaalde factuur, met een minimum EUR 250,-. b. Alle uit de overeenkomst met Opdrachtgever voortvloeiende kosten komen voor rekening van Opdrachtgever. c. Door Opdrachtgever gedane betalingen strekken steeds ter afdoening in de eerste plaats van alle verschuldigde rente en kosten, en in de tweede plaats van die opeisbare facturen die het langst openstaan, zelfs al vermeldt Opdrachtgever dat de voldoening betrekking heeft op een latere factuur. d. Betaling dient plaats te vinden zonder korting of verrekening. e. AMS 24/7 mag zonder opgaaf van redenen een voorschot vragen voor projecten die uitgevoerd worden voor Opdrachtgever.

6 f. Indien Opdrachtgever in enig opzicht niet voldoet aan zijn verplichtingen zoals die zijn overeengekomen in een relatie met AMS 24/7, is hetgeen hij uit hoofde van die relatie verschuldigd is onmiddellijk opeisbaar. AMS 24/7 is bij in gebreke blijven van Opdrachtgever gerechtigd naar haar keuze alle in het kader van die relatie gestelde zekerheden of gedeelten daarvan te realiseren, ten einde op de opbrengst te verhalen hetgeen aan AMS 24/7 volgens haar administratie verschuldigd is, inclusief de wettelijke rente en de door AMS 24/7 te specificeren kosten. Art. 9 Eigendomsvoorbehoud a. AMS 24/7 behoudt de eigendom van alle door haar geleverde Producten totdat Opdrachtgever aan al zijn financiële verplichtingen uit de overeenkomst heeft voldaan, met inbegrip van hetgeen Opdrachtgever wegens zijn tekortschieten in zijn verplichtingen verschuldigd mocht zijn, tenzij anders overeengekomen met Opdrachtgever. Art. 10 Intellectuele eigendom a. Opdrachtgever verkrijgt een niet-overdraagbaar recht om gebruik te maken van het Product geleverd door AMS 24/7. b. Het is de Opdrachtgever niet toegestaan om door AMS 24/7 aan Opdrachtgever geleverde apparatuur van derden, of door AMS 24/7 ontwikkelde producten, geheel of gedeeltelijk door te verkopen, uit te lenen dan wel te vermenigvuldigen of te wijzigen, om welke reden dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AMS 24/7. c. Het is AMS 24/7 niet toegestaan om beeldmateriaal en/of gegevensbestanden van de Opdrachtgever geplaatst op de servers van AMS 24/7, of haar partners, strategische of juridische partners, door te verkopen, uit te lenen, of om welke reden dan ook te vermenigvuldigen of te wijzigen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Opdrachtgever, uitgezonderd het in deze overeenkomst overeengekomen.

7 Art. 11 Overmacht a. AMS 24/7 is niet aansprakelijk voor gevolgen ontstaan door overmacht, waaronder in ieder geval mede inbegrepen zijn beschikkingen en maatregelen van de overheid, internationale conflicten, gewelddadige of gewapende acties, arbeidsonregelmatigheden, uitsluitingen en boycot, brand, en storingen in energievoorzieningen, communicatieverbindingen of in apparatuur of programmatuur. b. Indien de overmachttoestand veertien dagen aanhoudt, hebben beide partijen het recht de overeenkomst te ontbinden. In geval van overmacht heeft Opdrachtgever geen recht op schadevergoeding, ook niet als AMS 24/7 hiervan enig voordeel mocht hebben. c. AMS 24/7 is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die het gevolg is van overmacht. Als zodanig worden onder andere aangemerkt onbereikbaarheid van het Systeem door niet aan AMS 24/7 toe te rekenen stroomuitval en storingen en onderhoud aan apparatuur en/of programmatuur. d. Indien het vermoeden bestaat dat onbevoegdheden toegang hebben verkregen tot een applicatie server en de prestaties van ons netwerk daardoor schade ondervinden behoudt AMS 24/7 het recht voor om deze server tijdelijk uit te schakelen of de beschikbare bandbreedte te beperken. Zodra ter beoordeling van AMS 24/7 de server weer normaal functioneert, kan deze weer aangesloten worden. AMS 24/7 is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door onbevoegden, en aanvallen van derden op onze producten. Art. 12 Beëindiging a. Opdrachtgever is te allen tijde bevoegd om de overeenkomst te ontbinden; hierbij dient de vooraf overeengekomen ontbindingstermijn te worden genomen. b. Indien er geen ontbindingstermijn is overeengekomen, is een ontbindingstermijn van een kwart van de looptijd van de overeenkomst van toepassing, met een minimum van één maand. c. Indien AMS 24/7 met Opdrachtgever een overeenkomst aangaat betreffende een langdurig project, worden bij tussentijdse beëindiging van de overeenkomst door Opdrachtgever de al verrichte werkzaamheden onmiddellijk opeisbaar. Bij berekening van het factuurbedrag zullen de al verrichte werkzaamheden, indien niet reeds gespecificeerd, naar rato worden gefactureerd.

8 d. Indien de Opdrachtgever in staat van faillissement wordt verklaard, dan wel in surseance van betaling verkeert, heeft AMS 24/7 het recht de overeenkomst met Opdrachtgever met onmiddellijke ingang en zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zonder daarbij verplicht te zijn tot enige schadevergoeding. Ondanks het beëindigen van de overeenkomst behoudt AMS 24/7 het recht om alle door Opdrachtgever aan AMS 24/7 verschuldigde bedragen met onmiddellijke ingang op te eisen. Art. 12 Slotbepalingen a. Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing. b. Voor zover door de regels van dwingend recht niet anders wordt voorgeschreven, zullen alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam. c. AMS 24/7 heeft het recht deze Algemene Voorwaarden te wijzigen. Een wijziging zal niet eerder in werking treden dan na veertien dagen na kennisgeving aan Opdrachtgever. Opdrachtgever kan de overeenkomst opzeggen met ingang van de datum dat de wijziging van kracht wordt. Aangegane projecten met Opdrachtgever zullen naar rato worden afgerekend. d. Verandering in bestuur of rechtsvorm hebben geen invloed op de overeenkomst.

Algemene voorwaarden - Gedeponeerd onder nummer: 2076509

Algemene voorwaarden - Gedeponeerd onder nummer: 2076509 Algemene voorwaarden - Gedeponeerd onder nummer: 2076509 Artikel 1 / Definities a) 3minds web/design+: 3minds web/design+ v.o.f. tevens handelend onder de naam PLESKprovider.nl en megahost. b) Cliënt:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DomeinEiland

Algemene Voorwaarden DomeinEiland Algemene Voorwaarden DomeinEiland Artikel 1 / Definities a) Cliënt: de natuurlijke of rechtspersoon die met DomeinEiland een overeenkomst heeft afgesloten. b) DomeinEiland: DomeinEiland (onderdeel van

Nadere informatie

mediaserve Verplichtingen MediaServe takes hosting to a higher level Datum Onderwerp Januari 2009 Algemene Voorwaarden MediaServe International

mediaserve Verplichtingen MediaServe takes hosting to a higher level Datum Onderwerp Januari 2009 Algemene Voorwaarden MediaServe International Adres Telefoon E-mail Website Postbus 8004 7550 KA HENGELO Nederland 0800-MEDIASERVE helpdesk@mediaserve.nl www.mediaserve.nl Datum Onderwerp Januari 2009 Algemene Voorwaarden MediaServe International

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 / Definities. Artikel 2 / Aanbiedingen, offertes en overeenkomst

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 / Definities. Artikel 2 / Aanbiedingen, offertes en overeenkomst Witteveen Automatisering 2e Hollandiastraat 42 8702 WL Bolsward www.witteveen-automatisering.nl eduard@witteveen-automatisering.nl telefoon 0515 85 2348 mobiel 06 414 789 23 kvk nummer 01109553 rabobank

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 01 mei 2004

Algemene voorwaarden 01 mei 2004 Algemene voorwaarden 01 mei 2004 Algemene definities Product: hardware, software en internetdiensten waar XenaNet de maker/leverancier van is, waaronder het bieden van datacommunicatie, schijfruimte,...

Nadere informatie

c) Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

c) Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. dinsdag 19 januari 2010 Algemene Voorwaarden Booming-IT 1: Begripsomschrijvingen a) Cliënt en/of contractant: de natuurlijke of rechtspersoon die met Booming-IT een overeenkomst heeft afgesloten deze persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elsen Software Design & Solutions. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden Elsen Software Design & Solutions. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden Elsen Software Design & Solutions Artikel 1. Definities a) Cliënt: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ESDS een overeenkomst heeft gesloten. b) ESDS: Elsen Software Design

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verplichtingen SWINX.NL

Algemene Voorwaarden. Verplichtingen SWINX.NL Algemene Voorwaarden SWINX.NL Artikel 1. Definities 1.1. SWINX.NL: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 17181829. 1.2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met SWINX.NL

Nadere informatie

Liteserver Algemene Voorwaarden

Liteserver Algemene Voorwaarden Liteserver Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1. Liteserver: Liteserver is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 18090797. 1.2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Flexible Web Solutions v.o.f. versie:

Algemene Voorwaarden Flexible Web Solutions v.o.f. versie: Algemene Voorwaarden Flexible Web Solutions v.o.f. versie: 17-05-2016 Artikel 1. Definities 1.1. FlexWS: Flexible Web Solutions v.o.f., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 17212624.

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia

Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Congressen en Symposia: de congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Gedeponeerd op 16 februari 2015 bij Kamer van Koophandel Oost-Nederland onder nummer 53866053

Gedeponeerd op 16 februari 2015 bij Kamer van Koophandel Oost-Nederland onder nummer 53866053 Gedeponeerd op 16 februari 2015 bij Kamer van Koophandel Oost-Nederland onder nummer 53866053 Artikel 1: Definities 1.In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: de eenmanszaak Webova,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 20Twaalf.nl Versie geldig vanaf: 1 januari 2012

Algemene Voorwaarden 20Twaalf.nl Versie geldig vanaf: 1 januari 2012 Algemene Voorwaarden 20Twaalf.nl Versie geldig vanaf: 1 januari 2012 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1; 20Twaalf.nl: De eenmanszaak 20Twaalf.nl, statutair gevestigd te Opende en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie 3.0 augustus 2005. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden. versie 3.0 augustus 2005. Artikel 1. Definities Zenda Noorddonk 144 4651 ZB Steenbergen Email: webmaster@zenda.nl Website: www.zenda.nl KvK nummer: 20117722 BTW nummer: NL200164211B01 Rekeningnummer: 491 81 94 IBAN: NL23PSTB0004918194 BIC: PSTBNL Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

4. Prijzen 4.1. Alle prijzen zijn exclusief omzetbelasting (19% BTW) en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd.

4. Prijzen 4.1. Alle prijzen zijn exclusief omzetbelasting (19% BTW) en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd. Aanvullende voorwaarden Hosting 1. Definities. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Geev: Het bedrijf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy 1. (hierna: ) Deze zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes en overeenkomsten) tussen G.F.A. de Smit, handelend onder de naam en opdrachtgever (hierna: Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mag marketing

Algemene voorwaarden Mag marketing Algemene voorwaarden Mag marketing Onder Mag marketing wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: Mag marketing, gevestigd en kantoorhoudende te Maststraat 36 2584 VJ te s-gravenhage. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SAURUS Internet

Algemene voorwaarden SAURUS Internet Algemene voorwaarden SAURUS Internet Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst tussen SAURUS en een klant, voor zover door partijen niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten.

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Op alle prijsopgaven, leveringen en transacties zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden d.d. 1 oktober 2017 van VanDeBouwplaats, zoals gedeponeerd bij de K.V.K., en beschikbaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN JEANNE COACHING Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van diensten door Jeanne Coaching, KvK nummer 68224737, gevestigd Freesialaan 6, 1431

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 Water Concepts: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Water Concepts

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V.

Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V. Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op diensten van uitzending (als omschreven in artikel 7:690 van het Burgerlijk Wetboek), op diensten van detachering,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden 1 Algemeen / Definities 1.1. Onder Designer Kollektiv wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de VOF Designer Kollektiv gevestigd te Hilversum.

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Ad Summa. Ad Summa is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 3020996 (Midden-Nederland) en bij de Belastingdienst onder nummer NL212420434B01.

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES 1.1 Account: de klantennaam waarmee de klant toegang krijgt tot het mediascherm-systeem van promotv.nl. 1.2 E-mailadres: een op naam van de klant gestelde adrescode,

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES. 1. Definities

1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES. 1. Definities 1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hippocrates Medical Services: gevestigd te Amerongen, ingeschreven in de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling. Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Noor Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

1.1. Synegic: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55202217 met de handelsnamen Synegic, Synegic Hosting en Synegic Media.

1.1. Synegic: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55202217 met de handelsnamen Synegic, Synegic Hosting en Synegic Media. Artikel 1. Definities 1.1. Synegic: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55202217 met de handelsnamen Synegic, Synegic Hosting en Synegic Media. 1.2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR Algemene Voorwaarden van Zeker Zichtbaar, gevestigd te Scherpenzeel, gepubliceerd op de website www.zekerzichtbaar.nl. 1) Definities 1.1) Zeker Zichtbaar: de handelsnaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wilsterman Consultancy Versie geldig vanaf: 6 april 2012

Algemene voorwaarden Wilsterman Consultancy Versie geldig vanaf: 6 april 2012 Algemene voorwaarden Wilsterman Consultancy Versie geldig vanaf: 6 april 2012 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Wilsterman Consultancy: de eenmanszaak, statutair gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Hoogdesign 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Hoogdesign goederen en/of diensten van welke

Nadere informatie

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten.

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten. Algemene voorwaarden Improve Training & Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en op elke met Improve Training & Coaching, hierna

Nadere informatie

Compagnon Compagnon B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer aan de Groeneweg 2F, (2718 AA).

Compagnon Compagnon B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer aan de Groeneweg 2F, (2718 AA). ALGEMENE VOORWAARDEN Versie 20170323 Begrippen 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Compagnon Compagnon B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer aan de Groeneweg 2F, (2718 AA). Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Definities Algemene bepalingen Datum van ingang; wijziging Wijziging van de leveringsvoorwaarden Beëindiging Leveringstermijnen en voorbehoud van eigendom en rechten Prijzen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SMS Onderzoek B.V.

Algemene voorwaarden SMS Onderzoek B.V. Algemene voorwaarden SMS Onderzoek B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden VAN: ALLWWW (een handelsnaam van de eenmanszaak ALLSMS) Kvk nummer ALLSMS: 20134026 hierna te noemen: gebruiker Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FYi-marketing

Algemene voorwaarden FYi-marketing Algemene voorwaarden FYi-marketing Onder FYi-marketing wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: FYi-marketing, gevestigd en kantoorhoudende te Akkrumstraat 57 5036CJ Tilburg. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie

1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie 1 Leveringsvoorwaarden Mening en Training Dijkhuis Communicatie Artikel 1 Definities 1. Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW waarbij de ene partij, Dijkhuis Communicatie

Nadere informatie

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres Algemene voorwaarden Accountantsonline.nl Artikel 1 Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden AOL: Accountantsonline.nl Site Website:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum Algemene voorwaarden Cross Communications is een vennootschap gevestigd te Deventer, kantoorhoudend aan het adres Assenstraat 14 7411JT Deventer, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

IMforYou Pascalweg 23 3225 LE Hellevoetsluis. Telefoon: 0181 74 50 26. Email: info@imforyou.nl Website: www.imforyou.nl. Algemene Voorwaarden IMforYou

IMforYou Pascalweg 23 3225 LE Hellevoetsluis. Telefoon: 0181 74 50 26. Email: info@imforyou.nl Website: www.imforyou.nl. Algemene Voorwaarden IMforYou Algemene Voorwaarden IMforYou 1. Definities 1.1. Diensten en producten van IMforYou: internet marketing (waaronder zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, content marketing, social media, website

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden LvdM (Webhosting) Productions

Algemene Voorwaarden LvdM (Webhosting) Productions Algemene Voorwaarden LvdM (Webhosting) Productions Artikel 1. Definities 1.1. LvdM (Webhosting) Productions in ingeschreven bij de KvK te Purmerend met nummer: 57119465. 1.2. De opdrachtgevende partij:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna te noemen: algemene voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo.

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo. Algemene voorwaarden Versie September 2014 IMEZO 1 Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: iedere (rechts-)persoon die met IMEZO een overeenkomst is aangegaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V.

Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. Algemene voorwaarden Rapide Zandhandel B.V. 1. Definities a. Opdrachtnemer: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rapide Zandhandel B.V., (KvK 58162135) gevestigd te Zwijndrecht, hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vacature.Store

Algemene voorwaarden Vacature.Store Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden behoren tot Noordervliet Recruitment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 54623995. - INHOUDOPGAVE- Algemene bepalingen -2- Offertes,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ENERGIEMONITORINGSABONNEMENT VAN DELTA INFRA B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ENERGIEMONITORINGSABONNEMENT VAN DELTA INFRA B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ENERGIEMONITORINGSABONNEMENT VAN DELTA INFRA B.V. Artikel 1 Begripsomschrijving Aansluiting: Algemene Voorwaarden: DELTA: Commodities of Commodity: Klant: Eindgebruiker: Gebruiksgegevens:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden WillWerkt!

Algemene voorwaarden WillWerkt! Algemene voorwaarden WillWerkt! creatieve communicatie 2013 Artikel 1. Definities 1.1. WillWerkt!: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55560121. 1.2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving Advies B.V. November 2017 VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving Advies BV Nassaulaan 12 Den Haag Postbus 30435 2500 GK Den Haag KvK Den

Nadere informatie