Psoriasis vrij leven. Stap voor stap, weg met Psoriasis. Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Psoriasis vrij leven. Stap voor stap, weg met Psoriasis. Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst"

Transcriptie

1 Psoriasis vrij leven Stap voor stap, weg met Psoriasis Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst

2 Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik hem te maken! Hier is het: Iedereen kan zelfstandig zijn eigen psoriasis probleem snel oplossen, zonder al te veel frustratie! Veel mensen weten echter niet hoe ze dit moeten doen, ze hebben geen duidelijk plan van aanpak voor dit probleem. Het enige wat men denkt te weten is dat medicijnen elk probleem kan oplossen. Dit is echter niet het geval! Helemaal niet bij psoriasis. Er zijn zoveel medicijnen die je vanalles beloven Welke moet je nemen? Ook jij kan snel een eenvoudig van psoriasis af komen!!! Een duidelijk plan van aanpak is altijd nodig wanneer je iets wilt bereiken. Ken jij de blauwdruk om van psoriasis af te komen? Zo ja, dan is het simpelweg een kwestie van uitvoering! In deze korte handleiding krijg je een aantal handige tips en strategieën om je psoriasis vandaag nog te minderen. Misschien is het ook handig dat ik mezelf even kort voorstel? Dit is wel zo netjes toch? Hieronder een kleine introductie wie ik ben en waarom je naar mij zou moeten luisteren.

3 Wie ben ik? Mijn naam is Jack Boekhorst en ik ben de oprichter van de website optimalegezondheid.com. Al jaren help ik mensen met verschillende gezondheidsklachten. Jij bent niet de eerste die dit ebook aan het lezen is. Vele zijn je voor gegaan. Veel mensen hebben last van psoriasis en dit aantal wordt elk jaar alleen maar groter. Er zijn meer mensen met psoriasis dan je denkt! Sterker nog, er zijn veel mensen die ONNODIG last hebben van psoriasis. Waarschijnlijk val jij ook in deze categorie. Gelukkig is dat voorbij! Jij gaat precies leren wat je tegen psoriasis zou moeten doen! Jij krijgt je blauwdruk + het stappenplan in handen Jij hebt zelf ACTIE ondernemen en dat wordt beloond! GEEN PSORIASIS MEER! En het mooie is Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van een simpel stappenplan om van al je klachten (direct en indirect) af te komen! Maar eerst: Als jij het type persoon bent die. 1. Niet naar de ervaringen van andere luistert 2. Geen simpel stappenplan kan volgen 3. Als je niet van plan bent om zelf actie te ondernemen Dan is het beter dat je niet verder leest

4 Maar als je bereidt bent om open te staan voor slimme dingen die nu ECHT het verschil maken, dan kan ik je garanderen dat je snel resultaat zult zien. Ik zal je dat ene ding onthullen, maar eerst wil ik je of je laten herinneren aan de 3 concepten waardoor al meer dan mensen NU geen last meer hebben van psoriasis. 1. Ik ga precies het tegenovergestelde doen.. Ik ga het probleem confronteren 2. Ik ga out of the box denken! 3. Ik volg het stappenplan Goed, ik zal je nu de 4 Anti Psoriasis tips geven zoals belooft Tip #1 Suikers Tip #2 Alcohol Tip #3 Immuunsysteem Tip #4 Huidbehandeling Hieronder kun je nadere uitleg lezen.

5 Tip #1: Suikers Wist je dat we extreem veel suikers per jaar eten, volgens bronnen eten we gemiddeld 32 kilo suikers per jaar. Het is een feit dat suikers erg slecht voor je zijn met als gevolg meer psoriasis plekken. Waarom eten we zoveel suiker? Zoals je wellicht weet vind je tegenwoordig overal suikers, als je in een supermarkt loopt zie je hele rijen vol met lekkere zoetigheden vol met suikers. Hetzij chocolade, ijs, chips, koekjes, toetjes, frisdranken en nog veel meer. Persoonlijk was ik vroeger verslaafd aan suikers, ik at elke dag een zak chips, chocolade repen, chocolademelk, toetjes en dan nog het avondeten. Destijds had ik last van huidproblemen en was 12 kilo zwaarder dan dat ik nu ben. Maar net zo als elke verslaving is een suiker verslaving ook zeker te stoppen. Wat vereist is, is een beetje zelfdiscipline en weten waarom het belangrijk is voor je psoriasis. Het kan zijn dat je al aardig goed op weg bent, of je hebt al een perfect dieet. Hoe dan ook is het belangrijk om te weten waar alle verborgen suikers inzitten en wat te doen, want suikers en psoriasis gaat niet goed samen!

6 Tip #2: Alcohol Volgens een recente studie waarbij een grote groep vrouwen onderzocht is in de leeftijdscategorie 27 tot 44 werd de groep geanalyseerd naar hun leefstijl gewoontes om een link te vinden tussen bier en psoriasis. Uit onderzoek onder vrouwen is naar voren gekomen wanneer een vrouw meer dan 2x per week bier drinkt een 72% grotere kans bestaat op de ontwikkeling van psoriasis. Vanzelfsprekend zijn ook ander factoren meegenomen in het onderzoek zoals dieet, gewicht, roken en lichamelijke beweging. Ook drinkgewoonten werd onderzocht en verder uitgewerkt in de groep met psoriasis. Schokkend was dat vrouwen die nog meer bier drinken dan 2x per week een exponentieel hoger risico lopen op psoriasis. Waarom bier? Onderzoekers denken dat het komt vanwege grote hoeveelheden zetmeel die te vinden is in bier om de vergisting op gang te zetten. Bij andere alcoholische dranken wordt er geen zetmeel of in veel mindere mate gebruikt. Daarnaast bevat bier gluten wat al eerder geassocieerd is met psoriasis. Veel mensen kunnen simpelweg niet tegen grote hoeveelheden gluten en het kan best één van de missende oorzaken zijn van psoriasis. Zelf denk ik ook dat een gluten vrij dieet zeer effectief is tegen psoriasis.

7 Daarnaast verhoogt bier je bloedsuikerspiegel door de grote hoeveelheden zetmeel aanwezig en is het zeker niet handig voor mensen met psoriasis. Ook heeft onderzoek aangetoond dat bier de kans op een schimmelinfectie vergroot vanwege de gist in bier. Tenslotte droogt bier je Mensen die regelmatig bier drinken lopen een vergroot risico op psoriasis lichaam / huid uit en vooral een goed gehydrateerde huid is belangrijk bij huidaandoeningen zoals psoriasis. Tip #3 Psoriasis En Je Immuunsysteem Psoriasis en je immuunsysteem zijn nauw verbonden. Door giftige stoffen, stress en een ongezonde voeding krijgen steeds meer mensen last van een zwakke weerstand. Psoriasis uitbarstingen komen daarom ook vaker voor bij mensen met een zwak immuunsysteem. Daarbij kunnen de symptomen van psoriasis ook vele malen erger worden omdat je immuunsysteem dan niet in staat is toxines, gifstoffen, bacteriën, schimmel etc. af te weren! Een lichaam met een verzwakt immuunsysteem zal nooit in staat zijn de balans te herstellen en psoriasis te stoppen. Dit is een kritisch punt dat zeker niet onderschat moet worden. Als je ervoor wilt zorgen dat je je psoriasis onder controle krijgt is de eerste stap om zowel je spijsvertering als je immuunsysteem te versterken!

8 Tip #4 Huidbehandeling Consistente en zachte huidverzorging is zeer effectief om je psoriasis symptomen te verminderen en de uitstraling van je huid te verbeteren. De sleutel is om huidverzorgingsproducten te gebruiken die je huid tot een minimum irriteren. Een handige tip is om altijd producten te zoeken waar zo nodig staat opgemerkt dat ze ontwikkeld zijn voor een gevoelige huid of een huid met psoriasis. In een recent psoriasis onderzoek is naar voren gekomen dat bij 41% van de mensen met psoriasis bepaalde huidverzorgingsproducten juist de toestand van psoriasis verslechteren. Om irritatie en rode plekken te voorkomen let dan op het volgende: Pas op voor psoriasis irriterende stoffen. Veel mensen met psoriasis krijgen meer last van jeuk en irritatie door: alcohol, toverhazelaar, geurstoffen, menthol, pepermunt en eucalyptus olie. Daarbij is het ook belangrijk om geen standaard face washes en scrubs te gebruiken omdat deze producten te hard zijn voor een gevoelige huid met psoriasis. Kies voor huidverzorging en make-up producten vrij van parfum (fragrance free). Volgens een onderzoek uitgevoerd in Amerika veroorzaken geurstoffen meer allergische reacties dan elke andere ingrediënt. Met behulp van geur vrij en op allergie geteste producten verminder jij het risico op huidirritatie. Merk op dat "getest op allergie" niet moet worden verward met "hypoallergeen", een term die niet duidelijk is gedefinieerd door de cosmetica-industrie.

9 Test een product altijd eerst! Voordat je het op je gevoelige huid gebruikt is het verstandig om met een patch eerst het product te testen op een andere plek, zoals je hals. Als je een allergische reactie opmerkt weet je dat je het product moet vermijden en maak een lijst met de ingrediënten. Psoriasis irriterende stoffen kan variëren van persoon tot persoon, je eigen individuele huid reactie moet juist je handleiding zijn. Gebruik een zeer minimaal aantal producten. Het is belangrijk om te weten dat je huid erg gevoelig is en een breed scala aan huidverzorging producten kan averechts werken. Vandaar dat het aan te raden is om 1 tot 2 producten te gebruiken met meerdere functies. De bovenstaande tips vormen de basis van een optimale huidverzorging. Vanzelfsprekend ga ik hier nu dieper op in met de volgende onderdelen voor een optimale huid. 1. Gezichtsreiniging 2. Moistorizer / crèmes 3. Bescherming tegen de zon/koud weer 4. Voor vrouwen: make-up tips 5. Voor mannen: scheer tips Lees de rest van het hoofdstuk in het Psoriasis Weg Programma

10 Psoriasis Weg Programma Vond je de tips uit dit boek interessant en wil je graag direct aan de slag om psoriasis klachten direct en snel te stoppen? Wil je daarbij ook leren op welke manier je een gezonde lifestyle kunt opbouwen voor meer energie en een gezonde mooie huid? Dan kun je het beste even kijken naar mijn Psoriasis Weg Programma. Een methode puur gericht om psoriasis bij de KERN aan te pakken: Het Psoriasis Weg Programma is een snelle totaaloplossing om de overactieve immuunsysteem reactie op de huid te remmen met een aantal gerichte anti psoriasis supplementen en om de ophoping van gifstoffen en vrije radicalen tegen te gaan. Kijk/klik voor meer informatie op: Optimalegezondheid.com/PsoriasisWegProgramma/

11 Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach OptimaleGezondheid.com klantenservice@optimalegezondheid.com Copyright - Alle rechten zijn voorbehouden. Disclaimer: Dit e-book en andere informatieproducten van optimalegezondheid.com worden aangeboden voorinformatiedoeleinden. Het is geen medisch advies, noch moet het zodanig worden opgevat.

Schimmel Weg Stappenplan

Schimmel Weg Stappenplan Schimmel Weg Stappenplan Stap voor stap, weg met schimmel Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik hem te

Nadere informatie

Aambeien Verdwijn Tips

Aambeien Verdwijn Tips Aambeien Verdwijn Tips Stap voor stap, weg met aambeien Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik hem te

Nadere informatie

Aambeien Verdwijn Tips

Aambeien Verdwijn Tips Aambeien Verdwijn Tips Stap voor stap, weg met aambeien Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik hem te

Nadere informatie

Jicht Pijn Verdwijn Tips

Jicht Pijn Verdwijn Tips Jicht Pijn Verdwijn Tips Stap voor stap, weg met Jicht Aanvallen & Pijn Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch

Nadere informatie

Huidbehandeling Tegen Eczeem

Huidbehandeling Tegen Eczeem Huidbehandeling Tegen Eczeem Per Direct Verlichting Van Jeukende Eczeem Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Inhoud Inleiding... 2 Wie ben ik?... 3 Huidverzorging Eczeem... 5 Gezichtsreiniging

Nadere informatie

Huidbehandeling Tegen Eczeem

Huidbehandeling Tegen Eczeem Huidbehandeling Tegen Eczeem Stap voor stap, weg met eczeem Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik hem

Nadere informatie

4 Anti Oorsuizen Supplementen

4 Anti Oorsuizen Supplementen 4 Anti Oorsuizen Supplementen Stap voor stap, weg met OORSUIZEN Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik

Nadere informatie

Anti Acne Tips. Stap voor stap, weg met acne. Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst

Anti Acne Tips. Stap voor stap, weg met acne. Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Anti Acne Tips Stap voor stap, weg met acne Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf ik hem te maken! Hier

Nadere informatie

Hoge Bloeddruk Direct Verlagen

Hoge Bloeddruk Direct Verlagen Hoge Bloeddruk Direct Verlagen Stap voor stap, weg met Hoge Bloeddruk Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf

Nadere informatie

Cholesterol Direct Verlagen

Cholesterol Direct Verlagen Cholesterol Direct Verlagen Stap voor stap, weg met Hoog Cholesterol Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf

Nadere informatie

Schimmelinfectie Weg Stappenplan. In 3 Stappen Schimmelinfectie Stoppen

Schimmelinfectie Weg Stappenplan. In 3 Stappen Schimmelinfectie Stoppen 2011 Schimmelinfectie Weg Stappenplan In 3 Stappen Schimmelinfectie Stoppen O p t i m a l e G e z o n d h e i d. c o m Schimmelinfectie Weg Stappenplan Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach Susanne

Nadere informatie

Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker

Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker Geheimen & Gevaren Van Suiker Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker 1 Geheimen en Gevaren Van Suiker Door Jack Boekhorst - OptimaleGezondheid.com E-mail: klantenservice@optimalegezondheid.com

Nadere informatie

GEHEIMEN & GEVAREN VAN SUIKER. Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker. Snel, pijnloos en effectief!

GEHEIMEN & GEVAREN VAN SUIKER. Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker. Snel, pijnloos en effectief! GEHEIMEN & GEVAREN VAN SUIKER Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker Snel, pijnloos en effectief! klantenservice@optimalegezondheid.com GEHEIMEN EN GEVAREN VAN SUIKER Door Robert Jan Hendriks

Nadere informatie

Low Impact Oefeningen

Low Impact Oefeningen Low Impact Oefeningen Tips Om Fibromyalgie Klachten Te Verlichten Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Schimmelinfectie Weg Stappenplan. In 3 Stappen Candida de Baas Worden

Schimmelinfectie Weg Stappenplan. In 3 Stappen Candida de Baas Worden 2011 Schimmelinfectie Weg Stappenplan In 3 Stappen Candida de Baas Worden O p t i m a l e G e z o n d h e i d. c o m Schimmelinfectie Weg Stappenplan Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach Susanne

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e-book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e-book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid Colofon Dit e-book is een uitgave van Stichting Gezondheid Teksten: Stichting Gezondheid Vormgeving: Michael Box (Internet Marketing Nederland) Correspondentie: Stichting Gezondheid (Stefan Rooyackers)

Nadere informatie

Low Impact Oefeningen Tegen Cellulite

Low Impact Oefeningen Tegen Cellulite Low Impact Oefeningen Tegen Cellulite Stap voor stap, weg met cellulite Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

Herpes Weg Tips. 3 Anti-Herpes Tips. OptimaleGezondheid.com

Herpes Weg Tips. 3 Anti-Herpes Tips. OptimaleGezondheid.com Herpes Weg Tips 3 Anti-Herpes Tips OptimaleGezondheid.com Anti Herpes Tips Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach OptimaleGezondheid.com E-mail: klantenservice@optimalegezondheid.com 2010-2011

Nadere informatie

Psoriasis Stappenplan. Stap Voor Stap Naar Een Psoriasis Vrij Leven

Psoriasis Stappenplan. Stap Voor Stap Naar Een Psoriasis Vrij Leven Psoriasis Stappenplan Stap Voor Stap Naar Een Psoriasis Vrij Leven Psoriasis Stappenplan Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach OptimaleGezondheid.com Sabrina Hofstra Ervaringsdeskundige OptimaleGezondheid.com

Nadere informatie

Anti Acne Tips. Tips om acne aan te pakken

Anti Acne Tips. Tips om acne aan te pakken Anti Acne Tips Tips om acne aan te pakken O p t i m a l e G e z o n d h e i d. c o m Anti Acne Tips Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach E-mail: klantenservice@optimalegezondheid.com 2010-2011

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Overmatig alcoholgebruik aanpakken RODER. met hulp in uw eigen huisartsenpraktijk. Januari 2014 ONDERDEEL VAN DE NOVADIC-KENTRON GROEP

Overmatig alcoholgebruik aanpakken RODER. met hulp in uw eigen huisartsenpraktijk. Januari 2014 ONDERDEEL VAN DE NOVADIC-KENTRON GROEP Overmatig alcoholgebruik aanpakken met hulp in uw eigen huisartsenpraktijk RODER Januari 2014 ONDERDEEL VAN DE NOVADIC-KENTRON GROEP De belangrijke eerste stap... U heeft met uw huisarts gesproken over

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Schimmelinfectie Weg Stappenplan

Schimmelinfectie Weg Stappenplan O p t i m a l e G e z o n d h e i d. c o m Schimmelinfectie Weg Stappenplan Door: Jack Boekhorst - Initiatiefnemer / Coach OptimaleGezondheid.com Susanne Kuiper Ervaringsdeskundige OptimaleGezondheid.com

Nadere informatie

Superfoods voor meer energie

Superfoods voor meer energie Superfoods voor meer energie Je bent nu al lekker op weg om een gezonde levensstijl te creëren. Je voelt al meer energie nu je aan het afvallen bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om continue

Nadere informatie

OPDRACHTKAART DRANKEN

OPDRACHTKAART DRANKEN OPDRACHTKAART DRANKEN Ga naar de afdeling met de sappen, frisdranken en sportdranken. Opdracht 1: Zoek van één soort frisdrank (mét prik) van hetzelfde merk een gewone en de light-versie. Bekijk de ingrediënten:

Nadere informatie

Leefstijlkoers. De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7

Leefstijlkoers. De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7 Leefstijlkoers De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7 Leefstijloverzicht U ziet hieronder wat uw score is op de verschillende aspecten

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Kennisquiz 1 Alcohol

Kennisquiz 1 Alcohol Kennisquiz 1 Alcohol Weet u welke klachten het gevolg kunnen zijn van alcoholgebruik? Test uw eigen kennis door de antwoorden te omcirkelen. Aan het einde van de quiz geven we de juiste antwoorden en de

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

Eten en drinken voor uw blaas De beste adviezen voor u op een rijtje

Eten en drinken voor uw blaas De beste adviezen voor u op een rijtje Eten en drinken voor uw blaas De beste adviezen voor u op een rijtje Blijf jezelf. Zo zorgt u goed voor uzelf Als u te maken hebt met ongewenst urineverlies, is het goed om eens stil te staan bij wat u

Nadere informatie

De eerste stappen naar een gezond gewicht

De eerste stappen naar een gezond gewicht De eerste stappen naar een gezond gewicht Sylvia van Willigen Online Gewichtsconsulente en Life Coach Als je dit leest, heb je de eerste stap al gezet. Gefeliciteerd! Nu gaan we verder elke week een stapje.

Nadere informatie

7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken

7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken 7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken Denk na bij wat je eet Alles begint bij nadenken, veel mensen eten om te eten en dat is uiteraard niet de bedoeling. Denk dus goed na waarom

Nadere informatie

Project Alcohol 2014

Project Alcohol 2014 Project Alcohol 2014 Naam: Jong geleerd is oud gedaan!!!! Laat je niet Naam: F L s E s E N Klas:!!! 1 Inleiding De carnaval komt eraan. Een feest dat gevierd moet worden. Maar is het feestje van plezier

Nadere informatie

I s dit jou w beste moment om te stoppen met roken?

I s dit jou w beste moment om te stoppen met roken? I s dit jou w beste moment om te stoppen met roken? Dit product word t gratis aangeboden door the NewHealth Company 1-1 - 2017 Gratis intake Stoppen met roken Onderzoek je levensomstandigheden, gezondheid

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

Kwaliteitszorg. Test jezelf.

Kwaliteitszorg. Test jezelf. Kwaliteitszorg. Test jezelf. Pagina 1 Weet jij hoe je je deskundigheid of die van je collega s kunt bevorderen of professionaliseren? Kun je goed samenwerken? Kun je kwaliteitszorg leveren? Doe de testjes

Nadere informatie

Versnellen melkproducten de ziekte van Huntington? Je bent wat je eet

Versnellen melkproducten de ziekte van Huntington? Je bent wat je eet Wetenschappelijk nieuws over de Ziekte van Huntington. In eenvoudige taal. Geschreven door wetenschappers. Voor de hele ZvH gemeenschap. Versnellen melkproducten de ziekte van Huntington? Is er een verband

Nadere informatie

Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van?

Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van? Zweterige oksels Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van? Zweten is heel normaal en zelfs goed voor je. Het zuivert je lichaam en zorgt

Nadere informatie

P Doe de risicotest P Laat uw bloedsuikerwaarde meten P Lees wat u zelf kunt doen

P Doe de risicotest P Laat uw bloedsuikerwaarde meten P Lees wat u zelf kunt doen Diabetes en uw apotheek Als bij u diabetes is vastgesteld, dan kunt u natuurlijk terecht bij uw apotheek. Het apotheekteam zorgt ervoor dat u: Op tijd het juiste medicijn krijgt. Medicijnen krijgt die

Nadere informatie

Eerste druk, augustus 2012 2012 chamo C.C. Paetzhold, C.C.Mozer. Foto s en cover: Hamo

Eerste druk, augustus 2012 2012 chamo C.C. Paetzhold, C.C.Mozer. Foto s en cover: Hamo Dé Afkickmethode Eerste druk, augustus 2012 2012 chamo C.C. Paetzhold, C.C.Mozer. Foto s en cover: Hamo isbn: 978-90-484-2558-7 nur: 751 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

28-9-2014. Inhoud. Voeding en leefstijl bij en na kanker. 1. Voeding van vroeger tot nu. 1. Voeding van vroeger tot nu. 2.

28-9-2014. Inhoud. Voeding en leefstijl bij en na kanker. 1. Voeding van vroeger tot nu. 1. Voeding van vroeger tot nu. 2. Voeding en leefstijl bij en na kanker Malu van Geel Inhoud 1. Voeding van vroeger tot nu 2. Voeding en kanker 3. Aanbevelingen 4. Veel gestelde vragen 1. Voeding van vroeger tot nu 1 Hippocrates Laat voeding

Nadere informatie

E-zine Voor een Goede lijn

E-zine Voor een Goede lijn Hierbij ontvang je het gratis E-zine voor een Goede lijn, Veel leesplezier! Mijn doel is voor iedereen een gezonde leefstijl mogelijk te maken met een gezond gewicht. Gezond leven met een gezond gewicht

Nadere informatie

Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang

Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang De overgang is een intense fase in het leven van een vrouw. De samenstelling van je lichaam verandert, waardoor je opeens sneller aankomt. Je kunt last

Nadere informatie

Verwijswoorden begrijpen

Verwijswoorden begrijpen 1. Lees de uitleg. Verwijswoorden begrijpen Een verwijswoord wijst naar een ander woord. In veel zinnen in de tekst staan verwijswoorden. Bijvoorbeeld: het, hij, daar, die, dat, ze, haar, er, deze, daarmee.

Nadere informatie

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren Goede voornemens Ik wil gezonder leven Ik wil gelukkiger zijn Ik wil meer bewegen Ik wil stoppen met roken Ik wil wat zwaarder worden Ik wil minder alcolhol gaan drinken Ik will minder stress Ik wil meer

Nadere informatie

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen!

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen! #Kan iedereen detoxen? Voor iedereen die goed voor zich zelf wil zorgen, een gezonde boost wil geven en voor iedereen die zich 28 dagen durft te committeren aan dit programma. Dus ook in de weekenden.

Nadere informatie

Les alcohol. En / of Vragenblad Hoe werkt alcohol? Wat weet je al over alcohol? En / of Nog meer vragen: Klassikaal vragen stellen uit de kennistest.

Les alcohol. En / of Vragenblad Hoe werkt alcohol? Wat weet je al over alcohol? En / of Nog meer vragen: Klassikaal vragen stellen uit de kennistest. Les alcohol Meenemen: - Formulier om eigen ervaringen op te schrijven; - Etiketten van alcoholhoudende dranken; - Vragenblad Hoe werkt alcohol? ; (eventueel A,B en C- kaartjes meenemen) - Kennistest alcohol;

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

Het mentale dieetplan - webclinic 7. Werkboek Webclinic 7. Copyright Alle rechten voorbehouden.

Het mentale dieetplan - webclinic 7. Werkboek Webclinic 7. Copyright Alle rechten voorbehouden. Werkboek Webclinic 7 Dit is een werkboek dat hoort bij de Webclinic van week 7 Mentale Dieetplan Print dit werkboek nu uit (druk op Ctrl + p ). Het is een WERKboek, dus je mag erin schrijven en ermee aan

Nadere informatie

Ik ga nu wat foto s geven om je een indruk te geven van de afgelopen 4 weken:

Ik ga nu wat foto s geven om je een indruk te geven van de afgelopen 4 weken: Korte impressie; hoe de cursus was: De term welvaartsziekte is toch wel bekend? Ziekten die voortkomen uit een ongezonde levensstijl. Veel zitten, weinig beweging, stress, te veel.te vet te zout eten,

Nadere informatie

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Informatie voor cliënten Cliënten en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel hebben vaak nare dingen meegemaakt. Ze zijn geschokt

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!! "#$%$&'(')$!&*+!,-., !"#$%&'%(')*%!"+,#+,-./0123!4567%+81655%*67/980:-%;,!+*<= #:>-08065%/0874>6-%?68%&@6%A:1B%C4-%!

!!!!!!!!!!!!!! #$%$&'(')$!&*+!,-., !#$%&'%(')*%!+,#+,-./0123!4567%+81655%*67/980:-%;,!+*<= #:>-08065%/0874>6-%?68%&@6%A:1B%C4-%! !!!!!!!!!!!!!! "#$%$&'(')$!&*+!,-.,!"#$%&'%(')*%!"+,#+,-./0123!4567%+81655%*67/980:-%;,!+*-08065%/0874>6-%?68%&@6%A:1B%C4-%!21:-%$4806% )/%#!0123443!563!3711!2348819:!;13!61?19!@49!

Nadere informatie

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance Lekker in je vel in 7 stappen Welkom bij deze E-cursus Dank je wel voor het aanschaffen van deze E-cursus. Ik ga jou helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Wat ik zelf heb ervaren en waar

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Allergisch voor Perubalsem

Allergisch voor Perubalsem Dermatologie Allergisch voor Perubalsem i Patiënteninformatie Wat nu? Slingeland Ziekenhuis U bent allergisch voor perubalsem: wat nu? Als uw huid in contact komt met perubalsem krijgt u eczeem. Als u

Nadere informatie

Eerste hulp bij PCOSklachten

Eerste hulp bij PCOSklachten Eerste hulp bij PCOSklachten WIE BEN IK? Ik ben Anita en ik woon in Amersfoort. In 2010 stopte ik met de pil om erachter te komen of mijn cyclus op gang zou komen. Op dat moment was ik 28 jaar. Mijn nicht

Nadere informatie

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl Nieuwsbrief 2015-3: Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken coaching en energetische therapie www.pranakompas.nl Een nieuw jaar nieuwe kansen! 9 Tips die je helpen je

Nadere informatie

Les1, Beperkende overtuigingen

Les1, Beperkende overtuigingen Les1, Beperkende overtuigingen Welkom! Bedankt voor het aanvragen van deze mini-cursus. Blijkbaar ben jij op zoek naar een manier om goed voor jezelf te zorgen, om het roer om te gooien. Deze cursus heb

Nadere informatie

Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle

Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle Bonus Rapport : Zo krijg jij je darmen onder controle Zo krijg jij je darmen ond der controle Gedaan met die prikkelbare darmen Katjaa Callens Copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare.

Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare. Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare.com 100% schone en biologische cosmetica. Eindelijk is er een (online) winkel

Nadere informatie

Dialogen website Motiveren tot rookstop

Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialoog verandertaal uitlokken en versterken Goedemorgen. Heeft u problemen gehad sinds uw vorige controle? Ja, eigenlijk wel. Mijn tanden zijn sterk verkleurd.

Nadere informatie

Vrij verkrijgbare medicijnen

Vrij verkrijgbare medicijnen Vrij verkrijgbare medicijnen WAT ZIJN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN TIPS VOOR EEN GOEDE KEUZE WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN MEDICIJNEN WERKEN BETER DANKZIJ UW APOTHEKER VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN Een

Nadere informatie

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten? 1 Inhoud Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?... 3 Resultaat... 4 Hoe verander ik mijn emotionele dieet... 5 HeartMath Stress en Gewicht Management Programma... 6 2 Wilt u serieus afslanken

Nadere informatie

Het voedingsdagboek, hoe werkt het...

Het voedingsdagboek, hoe werkt het... Het voedingsdagboek, hoe werkt het... Met een voedingsdagboek krijg je een beeld wat je dagelijks aan voeding binnen krijgt. Vaak ben je er zelf niet van bewust wat je precies eet en dringt op één dag.

Nadere informatie

Waarom suikervrij? 4

Waarom suikervrij? 4 Waarom suikervrij? 4 5 Regelmatig hoor ik opmerkingen als suiker is een pure vorm van energie of suiker hebben we nodig. Hier is sprake van een grote verwarring. Ja, suikers als in koolhydraten hebben

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

Communiceren met de achterban

Communiceren met de achterban 1 Communiceren met de achterban Je wilt weten hoe je het beste communiceert met de achterban. Je wilt direct aan de slag en snel resultaten. Je hebt een hoe-vraag. Zoals iedereen. Maar als je werkelijk

Nadere informatie

DIEET BIJ CF-GERELATEERDE DIABETES. In deze folder vindt u informatie over het Dieet bij CF-gerelateerde Diabetes

DIEET BIJ CF-GERELATEERDE DIABETES. In deze folder vindt u informatie over het Dieet bij CF-gerelateerde Diabetes DIEET BIJ CF-GERELATEERDE DIABETES In deze folder vindt u informatie over het Dieet bij CF-gerelateerde Diabetes Inhoud 1. Inleiding 3 2. Diabetes bij CF 4 3. Behandeling 4 3.1. Doel van de behandeling

Nadere informatie

Paniek aanvallen & Hyperventilatie Oorzaken

Paniek aanvallen & Hyperventilatie Oorzaken Paniek aanvallen & Hyperventilatie Oorzaken Hooikoorts welke geen standaard klachten geeft, kan oorzaak zijn van hyperventilatie aanvallen, het lijkt er nml enorm veel op. Dus reageer je niet met niesbuien,

Nadere informatie

Voorschriften, procedures en protocollen

Voorschriften, procedures en protocollen DC 62 Voorschriften, procedures en protocollen 1 Inleiding Bij alles wat je doet in je werk, moet je rekening houden met allerlei regels en afspraken. Die regels en afspraken zijn op verschillende manieren

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

1 DIT IS EEN VOORPROEFJE VAN STAP 1 VAN HET VERBAN AAMBEIEN STAPPENPLAN Download Direct Het Volledig Stappenplan Op www.verban-aambeien.com.

1 DIT IS EEN VOORPROEFJE VAN STAP 1 VAN HET VERBAN AAMBEIEN STAPPENPLAN Download Direct Het Volledig Stappenplan Op www.verban-aambeien.com. 1 Opmerking: Dit ebook is geoptimaliseerd om Full Screen bekeken te worden In Acrobat Reader is dat de sneltoets Zo kun je met één druk op de knop naar een volgende pagina en ben je niet steeds

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

lyondellbasell.com Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid

lyondellbasell.com Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid Verander je keuzes, verander je leven Deze presentatie heeft als doel om u betere beslissingen te laten nemen m.b.t. voeding om zo uw gezondheid te verbeteren. Belangrijke

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

Inhoudstafel Leermeermoment La J Kinderen Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doel van de activiteit... 2 Overzicht... 2 Praktische voorbereiding...

Inhoudstafel Leermeermoment La J Kinderen Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doel van de activiteit... 2 Overzicht... 2 Praktische voorbereiding... Inhoudstafel Leermeermoment La J Kinderen Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doel van de activiteit... 2 Overzicht... 2 Praktische voorbereiding... 2 Voorbereiding... 2 Locatie... 2 Materiaal... 2 Veel

Nadere informatie

Lesbrief bij Biertje Casper van Marleen Schmitz voor groep 8

Lesbrief bij Biertje Casper van Marleen Schmitz voor groep 8 Inhoud van deze lesbrief - Thema s in het boek - Lesopzet - Doel van de les - Uitwerking - Bijlage: opdrachtenblad en feiten over alcohol Lesbrief bij Biertje Casper van Marleen Schmitz voor groep 8 Thema

Nadere informatie

Allergisch voor Perubalsum

Allergisch voor Perubalsum Allergisch voor Perubalsum U bent allergisch voor Perubalsem: Wat nu Uw dermatoloog heeft aangetoond dat u allergisch bent voor Perubalsem. Wanneer u hiermee in aanraking komt, kan dat aanleiding geven

Nadere informatie

Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen

Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen Bonus Rapport : De kleine dingen die het em doen De kleinee dingen die het em doen voor je gewic cht! Katja Callens Copyright 2009-2010. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Welkom! Het zijn

Nadere informatie

NL/SPI-141419 ASTMA Wat is

NL/SPI-141419 ASTMA Wat is Wat is ASTMA Astma Als u deze brochure leest, is dat waarschijnlijk omdat u een vermoeden heeft van astma, net de diagnose heeft gekregen of iemand in uw omgeving heeft astma. En daar wilt u graag iets

Nadere informatie

Checklist Gesprek voeren 2F - handleiding

Checklist Gesprek voeren 2F - handleiding Checklist Gesprek voeren 2F - handleiding Inleiding De checklist Gesprek voeren 2F is ontwikkeld voor leerlingen die een gesprek moeten kunnen voeren op 2F. In deze handleiding wordt toegelicht hoe de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2010

Nieuwsbrief december 2010 Nieuwsbrief december 2010 Omdat u deelnemer bent aan het Panel Samen Leven krijgt u deze nieuwsbrief. Over een jaar ontvangt u weer een Nieuwsbrief. Bedankt! Er zijn ook dit jaar weer vraaggesprekken geweest.

Nadere informatie

Hoe verklein ik mijn kans op kanker? Volg de kleuren!

Hoe verklein ik mijn kans op kanker? Volg de kleuren! Hoe verklein ik mijn kans op kanker? Volg de kleuren! KAN KANKER VOORKOMEN WORDEN? Kanker is in Nederland doodsoorzaak nummer één. Preventie is daarom van groot belang. Er zijn helaas geen garanties op

Nadere informatie

U bent allergisch voor Perubalsem, wat nu?

U bent allergisch voor Perubalsem, wat nu? U bent allergisch voor Perubalsem, wat nu? 2 Uw dermatoloog heeft aangetoond dat u allergisch bent voor Perubalsem. Wanneer u hiermee in aanraking komt, kan dat aanleiding geven tot het ontstaan of verergeren

Nadere informatie

Bonus Rapport : De GodenDrank

Bonus Rapport : De GodenDrank Bonus Rapport : De GodenDrank De Godendrank Om iedere dag optimaal te beginnen Katjaa Callens Copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. www.wegmetdiekilos.com Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

Interviewfragmenten. Vraag 1: Heeft u een zeer goede, goede, redelijke of slechte gezondheid?

Interviewfragmenten. Vraag 1: Heeft u een zeer goede, goede, redelijke of slechte gezondheid? Interviewfragmenten Onderstaande fragmenten zijn uitsuitend bedoeld voor gebruik bij het boek Onderzoek doen met vragenlijsten. Het is niet toegestaan deze fragmenten te publiceren of anderszins te verspreiden.

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

Sugarchallenge Afslankspecial. naar jouw natuurlijke gewicht. slanker. in 30 dagen SPECTRUM

Sugarchallenge Afslankspecial. naar jouw natuurlijke gewicht. slanker. in 30 dagen SPECTRUM Sugarchallenge Afslankspecial CAROLA VAN BEMMELEN & SHARON NUMAN naar jouw natuurlijke gewicht slanker in 30 dagen SPECTRUM Of ik een afslankboekje wilde schrijven VANWEGE DE VELE ENTHOUSIASTE REACTIES

Nadere informatie

Dieet Vertrouwd Dichtbij

Dieet Vertrouwd Dichtbij Gezond eten en leven Dieet Vertrouwd Dichtbij Ik eet bewuster en beweeg meer. Maar wel op een manier die bij mij past. Weer lekker in je vel Verantwoord en lekker eten gaan heel goed samen. Dat is het

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie