VZW PAARDENHAPPENING ZOTTEGEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VZW PAARDENHAPPENING ZOTTEGEM"

Transcriptie

1 SPONSORBROCHURE 2014

2 Hoe het ooit begon 1995, het paardengebeuren in de streek draaide op een laag pitje, en daar moest verandering in komen. Het was onder die impuls dat Rudy D Haene en Luc Persoons, twee gezworen paardenvrienden uit het Zottegemse, die besloten iets te organiseren voor de paardenliefhebber. Het begon allemaal heel kleinschalig, met een jaarlijkse koets- en ruiterwandeling. Na dit vier keer te hebben gedaan, was er een drang naar meer, de paardenliefhebbers kwamen nu wel aan bod, maar van een echt paardengebeuren dat zowel de echte paardenman als het grote publiek kan boeien was nog geen sprake. In 1999 werd zo de eerste grote paardenhappening georganiseerd, die een succes bleek bij het grote publiek. Deze organisatie werd het jaar daarop nog eens herhaald, en toen bleek dat er toch iets ontbrak. Tot hiertoe was de organisatie eerder amateuristisch aangepakt geweest, en dat moest veranderen. Zo besloten Rudy en Luc, samen met Davy Persoons, Johan Van Assche en Marnic De Clercq om een vereniging op poten te zetten, met als hoofddoel het jaarlijks organiseren van een wervelend evenement, de paardenhappening, een publiekstrekker voor iedereen! Op 22 mei 2001 werd de VZW PAARDENHAPPENING ZOTTEGEM opgericht, met een duidelijk doel voor ogen: het organiseren van een aantrekkelijk en ruim toegankelijk paardenevenement ten voordele van een maatschappelijk goed doel. Ondertussen is de paardenhappening uitgegroeid tot een referentie in paardentermen. Met een jaarlijks bezoekersaantal tussen de 4000 en 5000 een evenement dat er mag zijn.

3 De organisatie Het huidige vierkoppige bestuur van de paardenhappening bestaat uit Rudy D Haene, Davy Persoons, Timothy Goessens en Erik Haenebalcke. Doorheen de jaren verleenden al enkelen hun bijstand in de organisatie van de paardenhappening: Johan Van Assche, Marnic De Clercq, Guido Meert en Marc De Vleeschouwer dragen de paardenhappening nog altijd een warm hart toe, en staan immer paraat om bij te springen waar nodig. In 2007 trof de organisatie en de mensen erachter een groot verlies: Luc Persoons overleed op 1 mei 2007 op 49-jarige leeftijd. De paardenhappening wordt vandaag nog steeds in zijn nagedachtenis georganiseerd. De organisatie gebeurt volledig op vrijwillige basis, met daarbij de hulp van een klein leger helpende handen. Het zijn er teveel om allemaal op te noemen, maar zonder die mensen zou er geen paardenhappening zijn. Zij zijn onmisbaar voor het evenement!

4 Verandering van spijs De paardenhappening heeft 14 jaar, tem 2012, zijn vaste stek gehad aan de Bevegemse Vijvers in Zottegem. Een prachtig domein met tal van mogelijkheden. Na 14 jaar koos de organisatie ervoor om het over een andere boeg te gooien. De 15 de keer bleef in weinig nog gelijken op de 14 voorgaande edities, behalve dan dat het publiek opnieuw verstomd stond van de diversiteit van het paard en alles er rond. Alles werd in de blender gegooid: het concept, de locatie, de datum, de inhoud en creëren een nieuw geheel. Een nieuw geheel dat echter niet moet onderdoen voor het oude, integendeel. We zijn er niet weinig fier op dat we samen met onze goede vriend en jarenlang sympathisant Baron Baudouin della Faille d Huysse erin geslaagd zijn de Paardenhappening in een nieuwe mix te gieten. Uitvalsbasis blijft niet langer de Bevegemse Vijvers in Zottegem, maar wordt voortaan het kasteeldomein van Leeuwergem! Dit uniek kader biedt alles wat je maar kan verlangen: natuur, cultuur, geschiedenis en de nodige praktische aspecten zoals parking, bereikbaarheid enz. Een prachtlocatie voor een prachtevent!

5 De paardenhappening en het goede doel Paardenhappening Zottegem en het goede doel gaan al jaren hand in hand. Nieuw is dat vanaf 2013 voor drie goede doelen wordt gewerkt. Er zijn veel verenigingen met een sociaal- maatschappelijk doel in de streek die vragen om samenwerking, en om zoveel mogelijk van die verenigingen te kunnen laten mee delen zullen jaarlijks drie goede doelen gesteund worden. Een belangrijk criterium is dat het om verenigingen uit de streek gaat, en dat het uiteraard om een echt maatschappelijk of sociaal relevant doel gaat. Door de jaren heen is de organisatie erin geslaagd om bijna euro te kunnen wegschenken aan heel wat verenigingen, dat is gemiddeld meer dan euro per jaar.

6 Onvoorwaardelijke steun Loes Van den Heuvel en Marijn Devalck, wie kent ze niet? Sinds jaar en dag zijn zij meter en peter van de Paardenhappening. Als trouwste fans steunen zij de paardenhappening onvoorwaardelijk en zijn zij er steevast bij op het evenement, naast Jaak Pijpen die op zijn eigen meesterlijke wijze de presentatormicro hanteert en menig bezoeker weet te bekoren met de nodige kwinkslag.

7 Sponsoring en sponsorvoorwaarden Een initiatief zoals dit vereist een professionele aanpak waarbij een goede organisatie en sponsoring hand in hand gaan. Het organiseren van een grootschalig evenement vergt een doordachte aanpak, om de verkregen financiële steun zo goed mogelijk te benutten om een afgewerkt geheel te kunnen presenteren aan het grote publiek. De financiële steun van trouwe sponsors waarmee de afgelopen jaren werd samengewerkt, is de onontbeerlijke basis en sleutel voor het welslagen van het evenement. Het is dan ook een evident gegeven dat aan de sponsors ruimschoots tegemoet gekomen wordt en zij de publicitaire return krijgen die zij verdienen, naast een aantal aantrekkelijke extra s! De trouw en toewijding van onze sponsors bewijzen het vertrouwen in de organisatie, en zijn een blijk van wederzijdse waardering. Een goede verstandhouding met de sponsors staat hoog op de agenda, omdat een organisatie zoals de paardenhappening alleen maar in stand kan gehouden worden en verder uitgebouwd dankzij de nodige financiële inbreng. Sponsoring kan via diverse formules: Pakket hoofdsponsor 1000 (excl. BTW) Uw logo op alle publiciteit ( affiches, flyers, persverschijningen, ) Uw logo op onze stand op flanders horse expo Uw logo op het programmablad van de Paardenhappening Onbeperkt spandoeken, vlaggen, promotiemateriaal op het terrein (zelf te voorzien) VIP arrangement voor 4 personen met champagne, lunchbuffet en de hele dag onbeperkte toegang tot het evenement met vaste eerste klas zitplaatsen in de VIP tent Uitnodiging voor de cheque-overhandiging aan het goede doel in de Orangerie van het kasteel van Leeuwergem Fiscaal voordeel

8 Pakket 500 (excl. BTW) Uw logo op het programmablad van de Paardenhappening Spandoeken op het terrein (zelf te voorzien) Gratis toegang tot het evenement voor 4 personen Uitnodiging voor de cheque-overhandiging aan het goede doel in de Orangerie van het kasteel van Leeuwergem Fiscaal voordeel Pakket 250 (excl. BTW) Naamvermelding op het programmablad van de Paardenhappening Gratis toegang tot het evenement voor 2 personen Uitnodiging voor de cheque-overhandiging aan het goede doel in de Orangerie van het kasteel van Leeuwergem Fiscaal voordeel Sponsoring uit sympathie 125 (excl. BTW) Fiscaal voordeel Naast deze standaardpakketten zijn wij steeds bereid persoonlijke wensen en hun haalbaarheid te bespreken. Aarzel niet om één van de bestuursleden hiervoor te contacteren!!! Ook gasten uitnodigen kan; contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

9 Een stand op de Paardenhappening Openluchtstanden worden aangeboden aan de volgende zeer aantrekkelijke voorwaarden: 125,00 + BTW, ongeacht de oppervlakte (max 40m²) Water en elektriciteit inbegrepen indien nodig (vooraf melden! - voorzie zelf een verlengsnoer van 50m) Er worden geen twee standen met identieke artikelen toegelaten op het terrein Praktisch: Opbouw stand kan vanaf zaterdag 23/08/2014 (nachtwacht aanwezig) of zondagmorgen tot 9u00. Openluchtstand, eventuele beschutting is zelf te voorzien. Tegen meerprijs kunnen wij een tent voor u voorzien, contacteer ons voor de voorwaarden. Vragen of info: Rudy D Haene (0476/ ) of Davy Persoons (0476/ )

10 CONTACT Paardenhappening Zottegem vzw Tweekerkenstraat Zottegem BTW: BE Het bestuur: Rudy D Haene voorzitter 0476/ Davy Persoons ondervoorzitter 0476/ Timothy Goessens secretaris 0476/ Erik Haenebalcke bestuurder 0475/ info@paardenhappening-zottegem.be

11 SPONSOROVEREENKOMST Naar aanleiding van de Paardenhappening Zottegem, op 24 augustus 2014, werd tussen de ondertekenden overeengekomen als volgt: Mevrouw/Mijnheer,... vertegenwoordiger van:.... Adres:.... BTW:. Verbindt zich ertoe om het bedrag van. (excl. BTW) te sponsoren aan de vzw Paardenhappening Zottegem, Tweekerkenstraat 123, 9620 Zottegem. Betaling gebeurt na ontvangst van een sponsoringfactuur. Met deze overeenkomst verbindt de vzw Paardenhappening Zottegem zich ertoe de in de sponsorbrochure vermelde voordelen horende bij het betreffende sponsorpakket na te komen. De sponsor houdt zich eraan het nodige publicitaire materiaal te bezorgen en zijn logo in elektronische vorm aan te leveren. Opgemaakt te. Op / /2014 Namens de vzw Paardenhappening Zottegem De sponsor

12 SPONSOROVEREENKOMST (duplicaat) Naar aanleiding van de Paardenhappening Zottegem, op 24 augustus 2014, werd tussen de ondertekenden overeengekomen als volgt: Mevrouw/Mijnheer,... vertegenwoordiger van:.... Adres:.... BTW:. Verbindt zich ertoe om het bedrag van. (excl. BTW) te sponsoren aan de vzw Paardenhappening Zottegem, Tweekerkenstraat 123, 9620 Zottegem. Betaling gebeurt na ontvangst van een sponsoringfactuur. Met deze overeenkomst verbindt de vzw Paardenhappening Zottegem zich ertoe de in de sponsorbrochure vermelde voordelen horende bij het betreffende sponsorpakket na te komen. De sponsor houdt zich eraan het nodige publicitaire materiaal te bezorgen en zijn logo in elektronische vorm aan te leveren. Opgemaakt te. Op / /2014 Namens de vzw Paardenhappening Zottegem De sponsor

DINSDAG 21 AUGUSTUS 2018

DINSDAG 21 AUGUSTUS 2018 83ste GROTE PRIJS STAD ZOTTEGEM-DECCA DINSDAG 21 AUGUSTUS 2018 Men Elite UCI 1.1 Sponsorbrochure 2018 GP Stad Zottegem-Decca Dinsdag 21 augustus 2018 SPONSORING Een dergelijke sportieve organisatie vereist

Nadere informatie

Sponsorpakket Winterwerking + Jonge Paarden Equestrian Center De Warre 2013-2014

Sponsorpakket Winterwerking + Jonge Paarden Equestrian Center De Warre 2013-2014 Sponsorpakket Winterwerking + Jonge Paarden Equestrian Center De Warre 2013-2014 Partnerformules Wij willen U een platform aanbieden om enerzijds uw naambekendheid te vergroten, anderzijds uw huidig klantenbestand

Nadere informatie

SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL

SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL Gegeerd dus, niet alleen door het talrijk aanwezige publiek of door bekende en onbekende artiesten van over de hele wereld die graag Swingin'Hulsen op hun agenda

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Informatiebrochure BAPS vzw Biesweg 16 3620 Gellik Tel : 089/73.11.94 Contact : bapsbk2014@arabianhorse.be Baps.sbca@telenet.be

Nadere informatie

81ste GROTE PRIJS STAD ZOTTEGEM 23 AUGUSTUS DINSDAG. Sponsorbrochure

81ste GROTE PRIJS STAD ZOTTEGEM 23 AUGUSTUS DINSDAG. Sponsorbrochure 81ste GROTE PRIJS STAD ZOTTEGEM DINSDAG 23 AUGUSTUS Sponsorbrochure 2016 GP Stad Zottegem 2016 SPONSORING Een dergelijke sportieve organisatie vereist een professionele aanpak, waarbij modern management

Nadere informatie

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival Partnerdossier Het enige echte Uustakkers festival BruudruusterRock 6 augustus 2016 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker Inhoudstafel Woord vooraf...3 Partnervoorstel

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE 2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE Karolien Schelfhout 0496/48.43.90 2015-2016 1 WINTERWERKING DE WARRE INHOUDSTAFEL WIE ZIJN WIJ. p2 WAT BIEDEN WIJ..p3 COMMUNICATIE EN PROMOTIEMIDDELEN...p4 PARTNERFORMULES.p5

Nadere informatie

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 Sponsorpakketten R I J V E R E N I G I N G S I N T - P A U L U S H

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN

SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN VZW WIELERCLUB WETTHRA VOORWOORD Beste, Na tien jaar dernyfestival in Wetteren heb ik samen met de mensen van het bestuur van Wielerclub Wetthra beslist om

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent voor wie ons nog niet kent De Alkense Oogstfeesten is een prachtig plattelandsevenement dat de laatste jaren uit zijn voegen barst. Wat ooit startte als een trekpaardkeuring met één wedstrijdring is nu

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER DE WARRE

SPONSORDOSSIER DE WARRE 2018-2019 SPONSORDOSSIER DE WARRE VOORWOORD 2018 was een belangrijk jaar voor domein de Warre! Zo zijn we volop begonnen met de vernieuwing van ons domein. Er is een vernieuwd en uitgebreid Adventure Park

Nadere informatie

Publiciteitsdossier 2015. Royal Hasselt Yachting Club

Publiciteitsdossier 2015. Royal Hasselt Yachting Club Publiciteitsdossier 2015 Royal Hasselt Yachting Club Geachte Heer, Mevrouw, De Royal Hasselt Yachting Club is een watersport- en tennisclub met vele activiteiten. Een place to be voor sportievelingen,

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? buurtfestival Pieter Coutereelstraat Leuven live muziek van Leuvense topartiesten originele animatie voor jong en oud lekker en betaalbaar

Nadere informatie

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine!

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! LRV Magazine Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! De laatste jaren is het LRV Magazine uitgegroeid tot een volwaardig tijdschrift voor de recreatieve ruiter en menner uit België en Nederland. Het LRV

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 feestintpark.be NOORD-ZUID SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 INHOUD Historiek... 3 In de pers... 4 Concept... 5 Organisatie... 6 What s in it for you?...

Nadere informatie

VZW WIELERCLUB WETTHRA

VZW WIELERCLUB WETTHRA VZW WIELERCLUB WETTHRA VOORWOORD Beste, Intussen heeft het dernyfestival Wetteren al 11 edities achter de rug en zijn we in 2015 toe aan onze twaalfde editie. De voorbije jaren hebben aangetoond dat Wielerclub

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Sponsorbrochure Presenteer uw bedrijf aan uw doelpubliek

Sponsorbrochure Presenteer uw bedrijf aan uw doelpubliek Chiro Lichtervelde presenteert Retro Party met Guy De Pré Sponsorbrochure Presenteer uw bedrijf aan uw doelpubliek 15 september 2012 - Zaal de Mast - Torhout Inleiding Meer dan 15 jaar geleden had niemand

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

BBQ 24/05. 23-25 mei 2014. jumpfuif SPEKTAKEL: JUMPING WIJGMAAL. Hambosstraat 64, 3018 Wijgmaal. Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be.

BBQ 24/05. 23-25 mei 2014. jumpfuif SPEKTAKEL: JUMPING WIJGMAAL. Hambosstraat 64, 3018 Wijgmaal. Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be. JUMPING WIJGMAAL 2010-2014 Sponsorbrochure BBQ spetterende jumpfuif 24/05 JUMPING WIJGMAAL 23-25 mei 2014, 3018 Wijgmaal Nieuwe website: www.jumping-wijgmaal.be SPEKTAKEL: Masters op zaterdag & Derby op

Nadere informatie

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Sponsorbrochure 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben het genoegen u hierbij de sponsorbrochure

Nadere informatie

2014-2015 WINTERWERKING DE WARRE

2014-2015 WINTERWERKING DE WARRE 2014-2015 WINTERWERKING DE WARRE Karolien Schelfhout 0496/48.43.90 2014-2015 1 WINTERWERKING DE WARRE INHOUDSTAFEL WIE ZIJN WIJ. p2 WAT BIEDEN WIJ..p3 COMMUNICATIE EN PROMOTIEMIDDELEN...p4 PARTNERFORMULES.p5

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? écouter is een buurtfestival met live muziek en originele animatie voor jong en oud in de buurt van de Pieter Coutereelstraat in Leuven.

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP 29 30 31 mei 2015 VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP Voorwoord Beste Sportvrienden, Eind mei organiseren wij weer onze jaarlijkse. Zoals u inmiddels wel weet hebben wij voor deze naam gekozen omdat de club

Nadere informatie

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE SPONSORMAP seizoen 2017-2018 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei. sponsorbrochure

Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei. sponsorbrochure Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei sponsorbrochure Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in N eerpelt, Al 1 jaar een vast e waarde Een instrumentale editie Van tot mei 201 In Neerpelt, België

Nadere informatie

5,6,7 & 8 september 2013 ZANDHOVEN

5,6,7 & 8 september 2013 ZANDHOVEN 5,6,7 & 8 september 2013 ZANDHOVEN INTERNATIONAL CSI*** & CSI YH 1. GOED DOEL ZORGBOERDERIJ ROMMESHOEF In 2010 zijn Toon en Monique Hamans gestart met De Rommeshoef, met als doel een plek te creëren waar

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 VESTINGCROSS Brico Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local

Nadere informatie

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van:

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: Sponsordossier VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: WAT? Eleven vibes is een festival van vzw Langemark-Poelkapelle Leeft!. Het is een driedaags muziekfestival dat zich richt

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

Biennale van hedendaagse kunst

Biennale van hedendaagse kunst SPONSORING Biennale van hedendaagse kunst De Biënnale van Hedendaagse Kunst biedt om de twee jaar een groep jonge kunstenaars de kans, niet alleen om hun werk te tonen in confrontatie met dat van gevestigde

Nadere informatie

58ste Visserijdagen Harlingen

58ste Visserijdagen Harlingen 58ste Visserijdagen Harlingen woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september 2017 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl Wie zijn wij? Vereniging het Urnekabinet is het overkoepelend orgaan dat openbaar carnaval in Wijchen mogelijk maakt, waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan. Een onderdeel van het Urnekabinet

Nadere informatie

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen. Masters@rock 2013? Na het verdwijnen van rock torhout in 1998 leek het er even op alsof Torhout voorgoed van de muziekkaart zou verdwijnen. Kiwanis Torhout Houtland nam in 2009 het initiatief om nog eens

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 SPONSORDOSSIER

WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 SPONSORDOSSIER WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 SPONSORDOSSIER 1 Introductie Beste (potentiële) sponsor, In veldritmiddens - en zelfs ver daarbuiten - behoeft de mytische Koppenbergcross al lang geen introductie meer. Het is

Nadere informatie

INTERNATIONALE BERENCROSS MEULEBEKE 2017

INTERNATIONALE BERENCROSS MEULEBEKE 2017 MEULEBEKE INTERNATIONALE BERENCROSS MEULEBEKE 2017 Het bestuur van vzw Cyclocross Meulebeke is zeer dankbaar voor de sponsoring en steun die het bij de afgelopen edities mocht ontvangen vanwege de vele

Nadere informatie

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland!

SPONSOR INFORMATIE. Steun de mooiste cross van Nederland! SPONSOR INFORMATIE Steun de mooiste cross van Nederland! De Sylvestercross in Soest is uniek in de Nederlandse atletiekwereld. Met zijn bijzondere datum oudejaarsdag en prachtige parcours weet de mooiste

Nadere informatie

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen DEN DRIES VZW presenteert 19 de 24 en 25 juni 2015 WAT IS? Een niet te evenaren pop en rockfestival dat elk jaar door zo n 5500 personen

Nadere informatie

Summer Fun Festival. European Nationals. Miniatuurpaardenshows AMHF. Kalender 2015. 27 en 28 juni 2015. 15 en 16 augustus 2015

Summer Fun Festival. European Nationals. Miniatuurpaardenshows AMHF. Kalender 2015. 27 en 28 juni 2015. 15 en 16 augustus 2015 Kalender 2015 Miniatuurpaardenshows AMHF Summer Fun Festival 27 en 28 juni 2015 European Nationals 15 en 16 augustus 2015 Locatie beide shows : Manege Zilveren Spoor Moorsele - België AMHF AMHF, wat staat

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN In de sfeervolle omgeving van De Strohoeve, gelegen in het idyllische dorp Wortegem- Petegem, gaat dit jaar het Belgisch Kampioenschap Mennen door. Dit in combinatie met veel randanimatie, een Art Fair,

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

sponsordossier starlight

sponsordossier starlight sponsordossier starlight 2008-2009 (8 ste editie) campus bedrijfskunde aalst Campus Bedrijfskunde Aalst Arbeidstraat 14 9300 Aalst Wat is Starlight? Starlight is een jaarlijks project dat uitgevoerd wordt

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare SPONSORMAP seizoen 2019-2020 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

90 ste Schaal Sels Sponsordossier

90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels 1921-2015 Op zondag 30 augustus 2015 arriveert op de Merksemse Bredabaan de 90 ste Schaal Sels. Met namen als Rik van Looy, Edwig Van Hooydonck, Wilfried

Nadere informatie

Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren

Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren Vermelding firmanaam via link op de website Nokere Koerse - Danilith Classic Spandoeken en reclamepanelen* kunnen geplaatst worden in de nabijheid van de Inlassing

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT. Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! SPONSORBROCHURE

9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT. Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! SPONSORBROCHURE 9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT 2014 Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! EDITIE 2014 SPONSORBROCHURE Sponsor worden: BRANDING 1. ALGEMEEN SECURITY Sporten is gezond! En het rendeert De stratenloop

Nadere informatie

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen.

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen. Sponsoring: Een inrichting als deze kost natuurlijk zeer veel. U begrijpt meteen dat, naast de inkomgelden, er heel wat sponsorgeld nodig is om deze zaak rond te maken. Om die reden wenden wij ons tot

Nadere informatie

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 Pagina 1 van 6 Geachte Heer, Mevrouw, Op zaterdag 5 maart 2016 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend galabal

Nadere informatie

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII. NAKSU GEEL No fear, no surrender

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII. NAKSU GEEL No fear, no surrender Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII Inleiding Elk jaar organiseren wij met onze Club een Internationaal kick- en thaiboxing event, dat jaarlijks, om en bij 1200 bezoekers

Nadere informatie

BRUUDRUUSTER ROCK PARTNERDOSSIER. Het enige echte Uustakkers festival! BruudruusterRock zaterdag 5 augustus

BRUUDRUUSTER ROCK PARTNERDOSSIER. Het enige echte Uustakkers festival! BruudruusterRock zaterdag 5 augustus BRUUDRUUSTER ROCK PARTNERDOSSIER Het enige echte Uustakkers festival! BruudruusterRock zaterdag 5 augustus 2017 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker 1 BRUUDRUUSTER

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren.

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren. LOKEREN Zaterdag 14 JANUARI 2017 Cyclocross Park Ter Beuken - Lokeren www.rapencross.be 2 de Editie Rapencross Lokeren - Zaterdag 14 januari 2017 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

Sponsordossier. Zondag 11 september De Muur - Geraardsbergen

Sponsordossier. Zondag 11 september De Muur - Geraardsbergen PRESENTEERT: Sponsordossier Zondag 11 september De Muur - Geraardsbergen Live te volgen op VTM Gratis publieksparking: Zonnebloemstraat Start & aankomst - Driepikkel www.brico-cross.be Inhoud sponsordossier

Nadere informatie

58ste Visserijdagen Harlingen

58ste Visserijdagen Harlingen 58ste Visserijdagen Harlingen woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september 2017 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Beleef het samen! Word Fan van het grootste ballonevenement van Nederland Dit jaar de 30e editie van 22 t/m 26 juli 2015

Beleef het samen! Word Fan van het grootste ballonevenement van Nederland Dit jaar de 30e editie van 22 t/m 26 juli 2015 30 ste Samen beleven! Fotografie: Douwe Bijlsma Beleef het samen! Word Fan van het grootste ballonevenement van Nederland Dit jaar de 30e editie van 22 t/m 26 juli 2015 www.ballonfeesten.nl 30 ste Samen

Nadere informatie

Land Rover Claybird Trophy /01/2018

Land Rover Claybird Trophy /01/2018 Land Rover Claybird Trophy 2018 18/01/2018 Land Rover Claybird Trophy - De Land Rover Claybird Trophy vindt opnieuw plaats in het kasteeldomein van Lovendegem. - Na 17 jaar organiseert oprichter en bezieler

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 Photopress PARTNERBROCHURE 1 Introductie Beste (potentiële) partner, In het seizoen 2016-2017 vormde de mythische Muur in Geraardsbergen het strijdtoneel voor de allereerste Brico

Nadere informatie

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R E D N I T I O S U M M E R Ster hippique Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli 2017 E D I T I O N S U M M E R STER HIPPIQUE Sfeer, gezelligheid, toegankelijkheid paardensport voor iedereen!

Nadere informatie

Welkom bij de Culinaire Winterfair Editie 2013

Welkom bij de Culinaire Winterfair Editie 2013 Welkom bij de Culinaire Winterfair Editie 2013 De Culinaire Winterfair laat zich het best omschrijven als een sfeervol culinair evenement op het Teylersplein in Nieuwveen. Dit indoor evenement zal plaatsvinden

Nadere informatie

TOWER AWARDS IN HET KORT

TOWER AWARDS IN HET KORT 1 TOWER AWARDS IN HET KORT Awardshow met een groot amusementgehalte Uitreiking van 6 unieke awards Ondernemend, creatief en inspirerend Kortrijk in de kijker gezet Samenwerking met diverse lokale partner

Nadere informatie

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN CYCLOCROSS OP 07 EN 08 JANUARI 2012 DIENSTENCENTRUM GID(T)S EN HET PROVINCIAAL DOMEIN DE WAAIBERG HOOGLEDE-GITS NIEUWELINGEN, JUNIOREN, DAMES ELITE EN JEUGD BELOFTEN U23 EN ELITE

Nadere informatie

Brass Band Heist heeft uw steun nodig!

Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Sponsor Brochure Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Om financieel en organisatorisch als vzw goed te kunnen functioneren en wij ook een hoge muzikaliteit en kwaliteit willen blijven garanderen, is

Nadere informatie

6 & 7 juni I 6 september

6 & 7 juni I 6 september 6 & 7 juni I 6 september Beste handelaar en sympathisant van Herselt Koerse, We staan ondertussen aan de vooravond van alweer een nieuwe Herselt Koerse. Ook in 2015 hopen we een beroep op u te mogen doen.

Nadere informatie

Grote Prijs Etienne De Wilde

Grote Prijs Etienne De Wilde 2012 Grote Prijs Etienne De Wilde VZW Sportclub Laarne Wielervrienden SPONSORDOSSIER 27-5-2012 Inhoudstafel Voorwoord voorzitter 2 Grote Prijs Etienne De Wilde, een voorstelling. 3 o Wie zijn wij? 4 o

Nadere informatie

60 ste Visserijdagen Harlingen

60 ste Visserijdagen Harlingen 60 ste Visserijdagen Harlingen woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2019 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters

Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters Voorwoord - Burgemeester - Dirk Pieters Beste, Dit jaar is Halle toe aan zijn 4 de editie al en dat wil toch wat zeggen. Het is dus al van 2009 geleden dat we hier in Halle het startschot gaven voor wat

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux 2013

Sponsordossier Transplantoux 2013 Sponsordossier Transplantoux 2013 Mont Ventoux + Transplantatie =Transplantoux Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden!

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Beste wielerliefhebber, Het veldritseizoen is van start gegaan en ook ons bestuur is volop bezig met de voorbereiding van alweer een nieuwe Superprestige veldrit te Hoogstraten. Het is nu de derde keer

Nadere informatie

Hey Center Vrienden Brugge

Hey Center Vrienden Brugge Hey Center Vrienden Brugge De vzw Hey Center Vrienden werd een tijd geleden opgericht en komt voort uit een reünieproject, enkele jaren terug. Even duiden: het Hey Center was tussen 1974 en 1983 een legendarische

Nadere informatie

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring Beste sympathisant, U maakt via deze aanvraagbrief voor sponsoring voor het eerst kennis met Badmintonclub t Plêmke vzw of toonde in het verleden interesse om onze badmintonvereniging te sponsoren? Dan

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015 Inleiding Elk jaar organiseren wij met onze Club een Internationaal kick- en thaiboxing event, dat jaarlijks toch een 1200 bezoekers lokt. Wat houdt

Nadere informatie

Sponsordossier Zilvermeercross Mol 12 december 2015

Sponsordossier Zilvermeercross Mol 12 december 2015 Geachte, Hierbij het sponsordossier voor de Zilvermeercross van 12.12.2015. Het dossier op zich bevat standaard formules waarvan wij natuurlijk kunnen afwijken, kortom alles is bespreekbaar. Met sportieve

Nadere informatie

De Friese Ballonfeesten te Joure. beleef je samen. Fotografie: Douwe Bijlsma. Samen beleven!

De Friese Ballonfeesten te Joure. beleef je samen. Fotografie: Douwe Bijlsma. Samen beleven! De Friese Ballonfeesten te Joure beleef je samen. Fotografie: Douwe Bijlsma Samen beleven! Samen beleven! Fan arrangementen Jaarlijks komen er zo n 20.000 bezoekers naar het sfeervolle evenemententerrein

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure Editie 2013/2014 De winterhuiskamer van Dongen Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Afgelopen

Nadere informatie

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen samen voor meer verkeersveiligheid in West-Vlaanderen SPONSORMAP 2015 Versie 07.10.2015 1 Mevrouw, Mijnheer, In 2014 gebeurden in West-Vlaanderen meer dan 20.000 verkeersongevallen.

Nadere informatie

Ondertussen zijn onze drie nieuwe goede doelen al een dikke maand gekend : VZW Windkracht Zemst, Transplantoux en Missing you.

Ondertussen zijn onze drie nieuwe goede doelen al een dikke maand gekend : VZW Windkracht Zemst, Transplantoux en Missing you. SPONSORDOSSIER Zemst for life 2018 Aan alle ondernemers en/of potentiële sponsors van Zemst For Life 2018. Na een succesvolle editie van de ZFL 2017 en een opbrengst die aan drie goede doelen voor 2017

Nadere informatie