kampbeukske 2019 opoeteren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "kampbeukske 2019 opoeteren"

Transcriptie

1 kampbeukske 2019 opoeteren

2 Voorwoord Van zondag 7 t/m zaterdag 13 juli gaan we op kamp naar opoeteren. De hele week zal in het teken staan van het thema: Van alles gét Het wordt natuurlijk weer een supergezellige week waarin je de nodige avonturen zult beleven Ben je ook zo benieuwd wat we allemaal in opoeteren gaan doen? Dan moet je toch echt nog een paar nachtjes slapen... Alle informatie die je nodig hebt om op kamp te gaan, staat in dit kamp-beukske vermeld. We wensen iedereen een gezellig, leuk en te gek kamp!!! Want: Het echte Jong Nederland gevoel krijg je pas op het zomerkamp!!

3 Inhoud Wat moet je meenemen? niet m Wat mag je eenemen inpakken en luchtbedcontrole snoep, medicijnen en zakgeld Bagage vertrek en vervoer Junioren en senioren onderweg Tips op kamp post bezoekersavond n WAt je kunt verwachte einde kamp Autoroute nawoord noodgevallen

4 wat moet je meenemen? - Luchtbed of matje - Slaapzak - Voor elke dag: schoon ondergoed en schone sokken - Zwembroek, bikini of badpak - Korte broeken - Lange broeken - T-shirts - Eventueel een trainingspak - Warme trui - Pyjama - Toiletartikelen (kam, tandenborstel, tandpasta, zeep in zeepdoos) - Zonnebrandcrème/petje - Plastic draagtassen (voor de vuile was) - Voor de jongens een BLAUW shirt - voor de meiden een ROZE shirt - Stevige (wandel)schoenen - Gymschoenen - Laarzen - *Plastic bord met naam erop (GEEN porselein/ wegwerp) - *Plastic drinkbeker met naam erop (GEEN porselein/ wegwerp) - * Bidon voor ranja - *Bestek met naam erop - Zaklamp en evt. reserve batterijen - Pen, potlood - Papier - Muggenstift - Handdoeken - Washandjes - Theedoeken - Zakdoeken - Zakgeld; zie advies elders in het kamp beukske. *Label je eetbord, drinkbeker, bidon en bestek met je naam (tip leukoplast blijft goed zitten en hier kun je op schrijven!!) Het is ook handig wanneer kleding en handdoeken gemerkt zijn. Alle kinderen moeten een geldig legitimatiebewijs meenemen omdat het kampterrein over de grens is! Het legitimatie bewijs zal gedurende het kamp door de leiding in beheer worden gehouden. De bagage mag beslist niet in vuilniszakken of koffer verpakt worden!! Een koffer neemt te veel plaats in in de tent en het is lastig in het bos.

5 wat mag je niet meenemen? Veldbedden Luchtbedden groter dan 195 cm x 75cm Deze luchtbedden nemen veel ruimte in en dan ontstaat er plaatsgebrek in de tenten. deze luchtbedden: Onze ervaring is, dat deze héél snel stuk gaan. Bagage verpakt in een koffer of plastic zak. Een reistas is in het bos praktischer en past beter in de tent. stop geen pakken drinken in de tas. Deze kunnen stuk gaan in de container waarmee onze spullen vervoerd worden. Zondagse kleding Waardevolle spullen: Deze zijn niet nodig op het Jong-Nederland kamp. Jong Nederland is niet verantwoordelijk voor diefstal of defecten. Denk hierbij o.a. aan muziekboxen, MP3 s, tablets etc. Ook mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Alcohol, tabakswaren, drugs en wapens zijn ook niet toegestaan. Bij overtreding van deze regels, worden passende maatregelen genomen. Het meenemen en nuttigen van energiedrankjes tijdens het kamp zal niet toegestaan worden, Bij overtreding van deze regels, worden passende maatregelen genomen.

6 inpakken en luchtbedcontrole Het is fijn om samen met uw kind de tassen in te pakken. Zo weet uw zoon of dochter wat hij of zij mee heeft genomen en ook waar iets ligt. Hiermee kan onnodig lang zoeken naar bijvoorbeeld een tandenborstel voorkomen worden. Controleer het luchtbed van te voren even, zodat er op kamp geen onaangename verrassingen zijn. Voor de maxioren is het handig om per dag een zak te maken met kleding. Uw kind kan het hier dan de schone kleding uit halen en de vuile kleding weer in terug doen. Bevestig aan de reistas van uw kind een kaartje met zijn/haar naam. snoep, medicijnen en zakgeld Het komt nogal eens voor dat kinderen op kamp enorm veel snoep bij zich hebben. Deze voorraad wordt tijdens de bezoekersavond dan nog eens aangevuld. Wij willen via deze weg een beroep op u doen om het snoepgoed wat te beperken en de kinderen wat meer fruit mee te geven. Verder willen wij graag nog het volgende onder uw aandacht brengen: - Laat het de leiding van uw kind van te voren even weten wanneer uw kind tijdens de kampweek bepaalde tabletten of drankjes moeten innemen. Laat ons dit ook weten wanneer de kinderen zelf weten wanneer zij iets moeten innemen. Op kamp zijn is natuurlijk anders dan thuis. - Wat betreft het mee te geven zakgeld willen we toch enkele adviezen geven. Gezien de ervaringen van voorgaande jaren denken we aan: 7.50 voor de maxioren voor de junioren Voor de senioren geven wij geen advies. Die regelen dit meestal zelf. Wij verzoeken u om niet teveel van dit advies af te wijken; dit om jaloezie tussen de kinderen en het kopen van onnodig veel snoep te voorkomen.

7 Bagage De Junioren en Senioren Wij verwachten dat de bagage vrijdag 5 juli tussen 16:00-16:45u wordt afgeleverd bij het Jong-Nederland lokaal Oos Heukske. Daar zal de bagage in de container worden geladen. De container wordt vlak daarna door een vrachtwagen opgehaald, dus breng je bagage op tijd! Wij kunnen niet precies controleren, wie wel en wie niet zijn bagage heeft afgegeven. Vandaar dat wij u vriendelijk willen verzoeken de bagage toch vooral op tijd in te leveren. De maxioren Van hen wordt verwacht dat zij hun bagage zelf meenemen, wanneer zij op zondag 7 juli met hun ouders naar het kampterrein in Opoeteren komen. Let op: Neem geen koffer mee, maar een reistas. Een koffer is in het bos niet praktisch en neemt te veel plaats in een tent. Stop geen pakjes drinken of andere breekbare dingen in je reistas, deze gaan namelijk kapot tijdens het vervoer!

8 vertrek en vervoer Junioren & senioren: Per fiets!! De junioren en senioren worden 7 juli om uur verwacht bij het Jong Nederland lokaal. Van hieruit fietsen ze in verschillende groepen met hun leiding naar opoeteren Eet s morgens goed! Zorg zelf voor een lunchpakket voor deze dag! Uiteraard zorgen wij op zondag voor het avondeten. Neem geen wielrenfiets mee en indien je een mountainbike hebt, zorg er dan zelf voor dat je spullen hebt om je fiets te kunnen plakken en oppompen als deze lek is. De fiets moet voldoen aan de wettelijke eisen m.b.t. verlichting. Zorg bij warm weer voor een pet, zonnebrandcrème en iets te drinken voor onderweg. Maxioren: Per auto!! Zij worden op zondag 7 juli om uur verwacht op het kampterrein. Zij kunnen zich dan installeren en afscheid nemen van degene die ze brengt! In verband met beperkte parkeergelegenheid willen we jullie vragen zo veel mogelijk te carpoolen. Zorg dus zelf voor vervoer en neem zelf de bagage mee!!!

9 junioren en senioren onderweg Nodig voor de hele week: * Regenkleding * Pet i.v.m. voorkomen zonnesteek * Een goed humeur * Een fiets kan ook handig zijn Fietsen in orde?!?!? Zorg dat uw zoon of dochter beschikt over een in goede staat verkerende fiets. Kijk nog even naar: verlichting, snelbinders, banden en fietsketting. Tips: Bevestig aan je fietssleutel een label met je naam, en bij voorkeur je telefoonnummer. Fiets tijdens het kamp altijd hooguit met zijn tweeën naast elkaar. Oefen van te voren met langere stukken fietsen. Tijdens de tocht wordt er regelmatig een stop gemaakt.

10 Tips op Kamp Houd vuile was op kamp apart, daar is een plastic draagtas voor. Natte kleding en schoenen moeten meteen uithangen worden om te drogen. Stop geen natte kleding en schoenen in je tas, want dan ontstaat er schimmel. Dit stinkt ontzettend en je kleding wordt erdoor aangetast, wat er door wassen niet meer uitgaat. s Morgens en s avonds jezelf goed wassen. Bij maxioren wordt hierop toegezien. Bij het wassen elkaar op teken controleren. Bij maxioren wordt dit door leiding gedaan. Bij een koude nacht GEEN extra trui over je pyjama aantrekken. Hier krijg je het echt niet warmer door! Voorkom dat je bij regenweer tegen het natte tentdoek komt. Een tent waar spullen tegen opgestapeld liggen of waar je tegen aanleunt, gaat onherroepelijk lekken! Niet met muggenstift of deodorant aan het tentdoek komen. Ook hier gaat de tent van lekken! Geen deodorant spuiten in de tent. Bij het verlaten van het kampterrein bijv. bosspel/uitstapje tenten dichtritsen en ramen dicht maken! Er gaat niemand van het kampterrein af, zonder dat dit bij de kampleiding gemeld is.

11 post LET OP: WIJZIGING IN 2019: Wilt uw kind graag een kaartje sturen naar iemand? Geef hem/haar dan een kaart mee met het adres en postzegel erop. Op kamp kunnen ze deze dan schrijven en zullen wij zorgen dat ze op de post komen. Voorheen konden de kinderen de kaartjes kopen op kamp. Het is gebleken dat de kinderen vaak geen adressen bij zich hebben en wel graag een kaartje willen versturen. Ook ging dit dan van hun budget af dat ze mee hadden op kamp. Wij zullen dit jaar daarom géén kaartjes meer kopen. Het is altijd leuk om post te ontvangen!! Ook uw kind op kamp vindt dit leuk!! Verstuur vooral tijdig uw brief of kaartje!! Postadres: Jong Nederland Haelen t.a.v.. (naam kind) p/a Dilserweg Opoeteren Autoroute Via de TomTom kunt u als adres aanhouden: Dilserweg 9 Opoeteren (de coördinaten van google maps zijn: , ) Het laatste stuk van bovenstaande route zal tevens worden aangegeven met JN Haelen bordjes

12 bezoekersavond Op woensdagavond 10 Juli staat de bezoekersavond weer gepland. Ouders, broertjes, zusjes, oma s en opa`s, vriendjes en vriendinnetjes. IEDEREEN IS WELKOM vanaf 19:30 uur! Probeer vanwege beperkte parkeergelegenheid zoveel mogelijk te carpoolen. Vanwege eerdere ervaringen gaat het woensdagavond als volgt: Aan het begin van het kampterrein zal een lint worden gespannen en pas om uur zal dit lint worden verwijderd door leiding. Vóór die tijd mag dus niemand het kampterrein betreden. Wij zijn dan nog druk bezig met het afronden van het programma en het voorbereiden van de ouderavond. Bent u te vroeg dan verzoeken wij u dringend bij dit lint te blijven wachten. Bij voorbaat dank voor uw begrip. Wij verzoeken u om de badkleding van uw kind niet mee naar huis te nemen tijdens de bezoekersavond. Dit omdat deze met het uitstapje, of bij waterspelen soms nog nodig is. Om 21:00 uur vragen wij u om weer naar huis te gaan. Tijdens de bezoekersavond zorgen we, naast een drankje, voor een minibarbecue waar u iets lekkers kunt kopen. Tijdens dit bezoek doen wij een beroep op u als ouder. We hopen dat u uw kind positief benadert en stimuleert om op het kamp te blijven. Het is een aantal keren voorgekomen dat kinderen op woensdag naar huis gaan. Dit is voor zowel de kinderen als de leiding een grote teleurstelling. Het is natuurlijk logisch dat een kind zijn ouders mist en andersom, maar het is erg jammer dat een kind naar huis gaat, terwijl het zich de rest van de week goed geamuseerd heeft.

13 wat je kunt verwachten In de week die we op kamp zijn doen we altijd erg veel leuke dingen. Een aantal staan hier beneden, maar er zijn te veel activiteiten om op te noemen en we willen het natuurlijk wel een beetje een verrassing laten blijven. We gaan op een mega-spetterend uitstapje, gaan zwemmen op woensdag, we spelen een aantal quizzen, we spelen heeeeeel veeeeeel spellen die gericht zijn op de spelpijlers van Jong Nederland Limburg, we gaan ook nog inkopen doen, spokentocht lopen en natuurlijk niet te vergeten als superafsluiting ons kampvuur! Zo ziet een dag op kamp er ongeveer uit: 7.45 uur ogen open en opstaan. Pas uit de tent bij het signaal uur melden bij de vlaggenmast; ochtendgymnastiek, wassen en eten 9.30 uur begin ochtendprogramma uur eten en afwassen uur begin middagprogramma uur eten en afwassen uur begin avondprogramma uur uiterlijke bedtijd maxioren (voor bedtijd wassen bij wasplaats) uur uiterlijke bedtijd junioren naar bed uur uiterlijke bedtijd senioren

14 einde kamp Aan alle goede dingen komt een einde, dus ook aan het Jong Nederland kamp Zaterdag 13 juli worden de tenten afgebroken, de tassen ingepakt en de container ingeladen. Om precies 11:00 uur worden de ouders van de maxioren verwacht op het kampterrein om hun kinderen op te halen. Zij nemen dan meteen de bagage mee naar huis. Natuurlijk is iedereen v.a. 10:00u welkom om ons te komen helpen met afbreken van het terrein. Ook bij het uitladen van de container is alle hulp van harte welkom. Verwachting is dat we rond 11:30/12.00u weer in Haelen zijn. De junioren en senioren fietsen naar huis wanneer de container volledig ingeladen is. De kinderen fietsen terug naar het JN-lokaal en kunnen dan van daaruit hun weg naar huis vervolgen. Mogen ze niet alleen naar huis, geef dit even tijdig aan de leiding aan. De bagage van de junioren en senioren zal op de container mee vervoerd worden en deze kan tussen 13:00-14:00 uur bij het JN-lokaal opgehaald worden op zaterdag 13 juli. Wij zouden u vriendelijk doch dringend willen verzoeken de leiding mee te helpen met het afbreken van de tenten en uitladen van de container bij het JN-lokaal na een vermoeiende week.

15 nawoord Wij hopen dat t Beukske voldoende duidelijk is. En dat uw kind al zin heeft in dit super leuke kamp! Mocht u nog vragen over het kamp hebben of is er nog informatie die u zou willen doorgeven dan kunt u contact opnemen met: Sharon Schreurs voorzitter@jnhaelen.nl noodgevallen In uiterste noodgevallen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: Dit nummer kan alleen tijdens de kampweek gebeld worden. Men zal dan in contact treden met de leiding op kamp. Wij verzoeken u om niet zelf naar het kampterrein te gaan of uw kind zelf te bellen. Kinderen wordt ook niet toegestaan om naar huis te bellen. Dit doet de kampleiding als dat nodig is. noodgeval

16 Bedankt en tot op kamp!

Voorwoord. Van zondag 30 juni t/m zaterdag 6 juli gaan we op kamp naar Lierop. De hele week zal in het teken staan van het thema op de boerderij.

Voorwoord. Van zondag 30 juni t/m zaterdag 6 juli gaan we op kamp naar Lierop. De hele week zal in het teken staan van het thema op de boerderij. Kamp Beukske 2013 Voorwoord Van zondag 30 juni t/m zaterdag 6 juli gaan we op kamp naar Lierop. De hele week zal in het teken staan van het thema op de boerderij. Het wordt natuurlijk weer een supergezellige

Nadere informatie

Kam a p p Beukske 2011

Kam a p p Beukske 2011 Kamp Beukskee 2011 Voorwoord Van zondag 10 t/m zaterdag 16 juli gaan we op kamp naar Overloon. De hele week zal in het teken van Ik hou van Holland staan. Het wordt natuurlijk weer een supergezellige week

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

10 juli-16 juli. Brunssum

10 juli-16 juli. Brunssum 10 juli-16 juli Brunssum Hallo allemaal, Nog even aftellen, maar bijna is het zover: We gaan weer op zomerkamp! Met z n allen gaan we weer spannende avonturen beleven, en hierover zijn natuurlijk ook

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 Baden- Powell horde 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 st. joris troep 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl 2

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten betreffende het maxioren- en junioren en senioren 1 kamp in Lommel. Lees dit goed door!!

Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten betreffende het maxioren- en junioren en senioren 1 kamp in Lommel. Lees dit goed door!! Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten betreffende het maxioren- en junioren en senioren 1 kamp in Lommel. Lees dit goed door!! ZAKGELD De kinderen hebben eigenlijk geen zakgeld nodig

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

Kampinformatie Lelystad

Kampinformatie Lelystad Kampinformatie Lelystad Het is bijna zover! Op zaterdag 13 juli begint ons jaarlijkse kamp! VERTREK Alle fietsgroepen (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 2 en vrijdag +) verzamelen om 6.00 uur op de

Nadere informatie

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Betreft: Zomerkamp 2015 Beste ouders en de senior welpen, Senior Welpen www.scoutingvughtnoord.nl senior_welpen@hotmail.com Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle

Nadere informatie

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas :

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas : Zomerkamp 2012 1 Bijna is het dan zover. Dan gaan we op zomerkamp. Voor jullie ligt het kampboekje voor dit zomerkamp. In dit kampboekje vind je alle informatie die je nodig hebt vóór en tijdens het kamp.

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

20 tot en met 27 juli

20 tot en met 27 juli 20 tot en met 27 juli Nog 1 week en dan gaan we op kamp. De leiding is bezig met de laatste voorbereidingen. Betalen: Wil iedereen die nog moet betalen dit zo snel mogelijk doen! De kosten voor het kamp

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Young scouts kamp St walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs

Young scouts kamp St walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs Young scouts kamp 2015 St walrick Overasselt Marleen, Roos, Martijn, Thijs Inhoudsopgave - Beste Young Scouts en ouders. - De omgeving - Thema - Tijden en data - Kampbenodigdheden - Tips en regels - Gegevens

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten over het maxioren- en juniorenkamp in Tungelroy. Lees dit dus goed door!!

Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten over het maxioren- en juniorenkamp in Tungelroy. Lees dit dus goed door!! Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten over het maxioren- en juniorenkamp in Tungelroy. Lees dit dus goed door!! ZAKGELD De kinderen hebben eigenlijk geen zakgeld nodig om de kampweek

Nadere informatie

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers!

Een once in a lifetime experience voor all e deelnemers! Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers! Zomerkamp JubJam100 Welpen : Kabouters : Scouts : 26 juli tot en met 31 juli 31 juli tot en met 5 augustus 26 juli tot en met 5 augustus Maasplassen,

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Bevers en Welpen Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Bevers en Welpen. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een week

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

Best ouders / verzorgers en welpen,

Best ouders / verzorgers en welpen, Best ouders / verzorgers en welpen, Wij gaan dit jaar op zomerkamp naar Arnhem. Wat het kampthema is en wat we gaan doen houden we nog geheim. We reizen dit jaar met trein en auto s naar het kampterrein.

Nadere informatie

ZOMERKAMP SCOUTS 2018

ZOMERKAMP SCOUTS 2018 ZOMERKAMP SCOUTS 2018 1 Beste scouts en ouders/verzorgers, Het einde van het schooljaar begint alweer te naderen, daarmee ook natuurlijk de zomervakantie waar iedereen zich op verheugd. Maar natuurlijk

Nadere informatie

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ...

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ... WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014 Jungle Safari Op zoek naar de grote vijf Dit kampboekje is van:... 2 Inhoud Woordje van de Leiding... 5 Algemene info... 6 Kampthema... 8 Uniform... 9 Wat moet er in de

Nadere informatie

Dit kampboekje is van:

Dit kampboekje is van: Dit kampboekje is van: Hallo jongens en meisjes, Het jeugdkamp komt er weer aan. We gaan in het weekend van 12, 13, 14 april met z n allen weg. Hebben jullie er al zin in? Adres: De Runsvoort Runsvoort

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

Zomerkamp t/m 15 augustus KOEI'N KIEK'N. Padvindsters OPV-Schoonoord

Zomerkamp t/m 15 augustus KOEI'N KIEK'N. Padvindsters OPV-Schoonoord Zomerkamp 2019 10 t/m 15 augustus KOEI'N KIEK'N Padvindsters OPV-Schoonoord Lieve meiden, Het zomerkamp komt er weer aan! Deze keer is het thema koei n kiek n. Het programma is daarom volgepland met allemaal

Nadere informatie

Met z n allen maken we er een te gekke week van!

Met z n allen maken we er een te gekke week van! Beste Senioren 1 en ouders, Voor jullie ligt de informatie die je krijgt over de bike van dit jaar. Vooruitkijkend op het programma dat er nu ligt, kan gesteld worden dat het wederom weer een aardig mix

Nadere informatie

HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping. 19, 20 & 21 mei 2017

HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping. 19, 20 & 21 mei 2017 HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping 19, 20 & 21 mei 2017 HHC Jeugdkamp 2017 HHC op de camping Lieve volleyballers, Op vrijdag 19 mei is het weer zover Dan gaan we weer met z n allen op kamp! Ook dit jaar

Nadere informatie

Talentklassen 12 tot 16 maart

Talentklassen 12 tot 16 maart Talentklassen 12 tot 16 maart Omdat het bijna zover is, geven we u graag een bundeltje boordevol informatie mee over ons verblijf te Malle. In dit bundeltje kan u vinden : - De afspraken over vertrek en

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Young scouts kamp St. Walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs

Young scouts kamp St. Walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs Young scouts kamp 2016 St. Walrick Overasselt Marleen, Roos, Martijn, Thijs 1 Inhoudsopgave - Beste Young Scouts en ouders pagina 3 - De omgeving pagina 4 - Thema pagina 5 - Tijden en data pagina 6/ 7

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

VVA Jeugdkamp 16, 17 en 18 juni 2017

VVA Jeugdkamp 16, 17 en 18 juni 2017 Inleiding Op 16, 17 en 18 juni is er weer het: VVA JEUGDKAMP Dit jaar komen we weer 3 dagen en 2 nachten met 42 jongens/meisjes en15 leiders bijeen om er weer een geweldig weekend van te maken. Het kamp

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel.

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. Zomerkamp 2017 In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. We hopen dat dit jaar alles weer net zo zal verlopen als andere jaren, zodat we

Nadere informatie

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE 2019 12 AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 BR Y V I i b J C Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we weer naar Texel en verblijven dit keer bij de Zilvermeeuw. Dit jaar gaan we van 23 tot 25 september gezellig

Nadere informatie

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2,

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Hierbij ontvangt u informatie over het schoolkamp van 26 t/m 28 september 2017 op camping Lumdatal, in het Duitse Lahntal. Heeft u na deze informatie

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Zomerkamp 2010 Dolfijnen Leidschenveen - Satoko Kitahara

Zomerkamp 2010 Dolfijnen Leidschenveen - Satoko Kitahara Pagina 1 Inleiding Dit is het ouderboekje over het zomerkamp 2010 in Hoorn. In dit boekje geven we meer informatie over alle belangrijke zaken. Het is een belangrijk boekje, dus lees het goed voordat uw

Nadere informatie

Kamp Oosterhout 23 juli t/m 30 juli 2016

Kamp Oosterhout 23 juli t/m 30 juli 2016 Kamp Oosterhout 23 juli t/m 30 juli 2016 Hallo! Wat gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! We gaan er in Oosterhout weer een leuke week van maken met veel uitjes en spelletjes. In dit boekje vind je het

Nadere informatie

Kampinformatie Haltern am See

Kampinformatie Haltern am See Kampinformatie Haltern am See Op zaterdag 21 juli begint ons jaarlijkse kamp! We hebben er al volop zin in. Bent u benieuwd hoe de locatie eruit ziet? Kijk dan op https://www.gilwell-st-ludger.de/ VERTREK

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage... 5 Contact voor en tijdens

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein Beste leden, bij deze zijn jullie allen welkom op ons kamp deze zomer! De Scouts is bedoeld om vriendschapsbanden te smeden die gelden voor heel je leven. Maar dit kamp is er één iemand die hier een stokje

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

In dit boekje: Inleiding 2 Algemene gegevens 3 Leiding / zakgeld / teken 4 Wat mag mee en wat niet? 5 Om te onthouden 6 Kampterrein / website 7

In dit boekje: Inleiding 2 Algemene gegevens 3 Leiding / zakgeld / teken 4 Wat mag mee en wat niet? 5 Om te onthouden 6 Kampterrein / website 7 Beste ouders/verzorgers, In de tweede week van het nieuwe schooljaar gaan we op kamp naar Texel en verblijven wij dit keer bij de Stolp. Dit jaar gaan we van 31 augustus tot en met 2 september gezellig

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

ma 5 t/m vr 9 augustus Coördinatieteam Jevak 2019 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 5 t/m vr 9 augustus Coördinatieteam Jevak 2019 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 5 t/m vr 9 augustus Coördinatieteam Jevak 2019 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 5 augustus 2019 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Γεια συμμετέχοντες!!!

Γεια συμμετέχοντες!!! οδηγός voor het zomerkamp Scouts van Scouting Soekwa Aerdenhout, 11 juli 18 juli 2015 Γεια συμμετέχοντες!!! Leuk dat jullie deelnemen aan onze reis naar het oude Griekenland. De tijd waar de goden nog

Nadere informatie

WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede.

WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede. WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede. Hallo allemaal, Nog even en we gaan op werkweek. Je hebt er vast al veel aan gedacht de laatste tijd. Voor we gaan, willen we je toch nog het één en ander vertellen. Bewaar

Nadere informatie

Werkweek Ardennen klas 3b/k. 23 september t/m 26 september 2013. La Petite Montagne, Rue des Cretes 17, Chodes, Belgie

Werkweek Ardennen klas 3b/k. 23 september t/m 26 september 2013. La Petite Montagne, Rue des Cretes 17, Chodes, Belgie Werkweek Ardennen klas 3b/k 23 september t/m 26 september 2013 La Petite Montagne, Rue des Cretes 17, Chodes, Belgie 1 Nog even en dan is het zover. De werkweek voor leerjaar 3. Jullie hebben gekozen voor

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag Het Pupillenkamp, wat is dat eigenlijk? Het Pupillenkamp is al jaren het leukste weekend van het jaar. Ook dit jaar organiseren we het kamp, het wordt gehouden op 21,22 en 23 juni voor het eerst is dat

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we voor het eerst naar Texel en verblijven bij de Stolp in Den Hoorn Dit jaar gaan we van 25 tot 27 september

Nadere informatie

Kampboekje kapoenen Olympische spelen

Kampboekje kapoenen Olympische spelen Kampboekje kapoenen 2015-2016 Olympische spelen Regels op kamp De tenniscoaches hebben enkele spelregels voor jullie, hier moeten jullie zich een heel kamp flink aan houden! 1. Een flinke tennisser luistert

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers Zomerkamp 2015 Vallon Pont d Arc Van 20 augustus t/m 28 augustus Junior Survival club De Searchers Reglement & Afspraken: Regel 1: De Searchers leiding, de Franse instructeurs en de campinggasten hebben

Nadere informatie

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP Adventure kamp naar De Heen Woensdag 16 t/m vrijdag 18 september Woensdag 16 september vertrekken we, op de fiets, met de klassen M2b en M2ca op werkweek naar De Heen, bij Steenbergen. De

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni 2017 Agricola scheepmakkers barn - De Hoge Rielen, Kasterlee - - 1 - Inleiding Hallo lieve scheepsmakkers, Dit jaar gaan we op kamp naar de jullie al wel bekende Hoge

Nadere informatie

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 ADVENTURE KAMP 2 e klassen Mavo/Havo maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 Aan alle deelnemers en hun ouder(s)/ verzorger(s), Maandag 23 juni vertrekken we, op de fiets, met de twee 2 de klassen MAVO/HAVO

Nadere informatie

Aan de ouders en/of verzorgers van de deelnemers aan Futura-kamp 2012

Aan de ouders en/of verzorgers van de deelnemers aan Futura-kamp 2012 Stokroosveld Zonnebloemstraat Den Haag Aan de ouders en/of verzorgers van de deelnemers aan Futura-kamp 2012 Den Haag, 17 juni 2012 betreft: Futura-kamp 2012 Beste ouders en/of verzorgers, Wij zijn natuurlijk

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

De scouts van Wakkerdam

De scouts van Wakkerdam De scouts van Wakkerdam Hallo scouts, Jullie roemruchte avonturen tijdens de afgelopen zomerkampen zijn tot ver buiten Maastricht bekend. Afgelopen jaar hebben jullie sir Robert Peel, je weet wel de hoofdcommissaris

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

nieuwsbrief schoolkamp

nieuwsbrief schoolkamp CBS De Vrijenburg - groep 8 schooljaar 2016-2017 nummer 2 Inhoudsopgave - vertrek en aankomst - bereikbaarheid - regels en afspraken - medicatie (en teken) - benodigdheden / bagage - boodschappenactie

Nadere informatie

SURVIVALKAMP Organisatie survivalkamp 2018 DR. MOLLERCOLLEGE / V. HAESTRECHTCOLLEGE

SURVIVALKAMP Organisatie survivalkamp 2018 DR. MOLLERCOLLEGE / V. HAESTRECHTCOLLEGE SURVIVALKAMP 2018 Organisatie survivalkamp 2018 DR. MOLLERCOLLEGE / V. HAESTRECHTCOLLEGE Beste leerlingen van klas 3, Jullie willen je wellicht opgegeven voor het survivalkamp van 10 mei t/m 13 mei 2018.

Nadere informatie

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs RACHMANINOWLAAN gymnasium atheneum havo Rachmaninowlaan 2 5653 AT Eindhoven T : 040-251 62 21 E: loc.rac@huygenscollege.nl Betreft: kamp klas 3

Nadere informatie

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer Het komt er weer aan De leukste week van het jaar ZOMERKAMP! In deze Airmail vindt je alle benodigde informatie. Zomerkamp Juli 2011 1. Locatie (Waar gaan we naartoe ) 2. Tijden en data (Waar en wanneer

Nadere informatie

In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat. te zoeken ergens op de aardbol,

In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat. te zoeken ergens op de aardbol, Laken, 28 april 2019 In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat te zoeken ergens op de aardbol, heeft de Protocolchef van het Huis van Zijne

Nadere informatie

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye Zomerkampboekje Scouts Scouting André de Thaye 1 t/m 7 juli 2012 1 Beste Scouts en ouders, Hier is hij dan, het langverwachte zomerkampboekje. Zoals elk jaar gaan we weer een week met elkaar op kamp en

Nadere informatie

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Omgeving: Riethoven Valkenswaard Borkel & Schaft Klas O4.1-O3.1 21 aug 23 aug 1 Inhoud Voorwoord;... 3 Programma; woensdag 22-08-2012... 4 Programma; donderdag

Nadere informatie