Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen!"

Transcriptie

1 Jouw matras, onze zorg Alles wat je moet weten over matrassen!

2 Jouw matras, alle details Zowel het lichaam als de geest hebben het hard nodig om op te laden en te herstellen van de spanningen, de vermoeienissen en beslommeringen van het dagelijkse leven, om weer fris en vol energie aan een nieuwe dag te kunnen beginnen. Daarom is de zorg voor een goede nachtrust net zo belangrijk als eten en drinken. Goed slapen/uitgerust ontwaken houdt het lichaam in conditie, de geest helder en het humeur opgewekt. Eén van de randvoorwaarden om te kunnen genieten van een goede nachtrust is een juiste combinatie van matras en matrasdrager. Tegenwoordig spreken we dan liever over een slaapsysteem. De moderne slaapsystemen bieden jou als consument de mogelijkheid om een combinatie te vinden, die optimaal beantwoordt aan jouw eisen, wensen en verlangens voor jouw persoonlijk slaapcomfort. Dat begint bij de matras. Degene die je daarbij het beste kan adviseren is de slaapspecialist. Daar vind je zoveel mogelijkheden, dat je over de aanschaf gerust een nachtje mag slapen. Er is keuze en variatie genoeg. In elke kwaliteits- en prijsklasse. Daarvoor hebben de inkopers van DroomDomein wel gezorgd. Zij wensen jou alvast welterusten. Copyright: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag op enige wijze worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van DroomDomein. Druk- en zetfouten voorbehouden. 02 Jouw matras, onze zorg!

3 Inhoudsopgave: Alles wat je moet weten over matrassen Waarom na 10 jaar jouw matras vervangen? Voorkom rugklachten. Doe de test! Handige tips. Kies jouw juiste matras. Wat is wat? Matrassen collectie DroomDomein Matras Natuur 1 pocket 375 Matras Natuur 2 pocket 550 Matras Natuur Bavel 15 Matras Ruimte 1 feelfresh pocket 375 Matras Ruimte 2 feelfresh pocket 550 Matras Natuur Marum 16 Sealy matrasssen Matras Natuur Marle 18 Matras Klimaat Droomvoordeel 14 Matras Klimaat 1 pocket 375 Matras Ruimte Droomvoordeel Matras Klimaat 2 pocket Matras Klimaat Dream pocket Matras Klimaat Dream HR-koudschuim 03 Jouw matras, onze zorg!

4 Waarom vrijwel ieder matras na 10 jaar aan vervanging toe is. Eigenlijk zouden we er een gewoonte van moeten maken om een matras elke tien jaar te vervangen. Zelfs de beste en meest duurzame matras raakt na jaren intensief beslapen te zijn een keertje op. De fut gaat eruit. Veerkracht en draagvermogen worden langzaam maar zeker met de dag minder. Dat is niet alleen slecht voor jouw welverdiende slaap en broodnodige rust, maar vooral ook voor jouw kwetsbare rug en ledematen. Jouw lichaam krijgt dan niet meer de ondersteuning die het nodig heeft om zich goed te herstellen. Trouwens, ook de matras zelf heeft na zoveel jaren steeds meer moeite om zich te herstellen. Bovendien is zo n vermoeide en ingezakte matras geen fraai gezicht op jouw bed en in jouw slaapkamer. En meestal ook geen toonbeeld meer van goede hygiëne. Jarenlang elke nacht het vochtverlies van de slapende mens opnemen, laat nu eenmaal sporen na. Dus als je merkt dat ook jouw matras bovengenoemde symptomen begint te vertonen, dan wordt het tijd om er afscheid van te nemen. Ook al zul je er misschien een slapeloze nacht van hebben! Allemaal tekenen aan de wand dat de matras zo langzamerhand aan vervanging toe is. Na tien jaar is de matras zo n uur gebruikt. Niet alle klachten over jouw matras komen van jouw rug. Een slechte matras en matrasdrager kunnen niet alleen voor rugklachten zorgen, maar ook voor andere onaangenaamheden. Zo is in de meeste gevallen de belangrijke vochtregulatie van de matras niet meer wat het moet zijn. Dat kan ook bijna niet anders. Elke nacht verliest jouw lichaam gemiddeld een kwart liter vocht. Dat vocht moet telkens weer door de matras worden opgenomen en gereguleerd. Ook bij koorts, griep, verkoudheid en andere ziektes komt transpiratievocht vrij, dat in de matras verdwijnt. Zelfs de beste matras kan dat op den duur niet meer verwerken. Het vochtregulerenden ventilerend vermogen neemt met de jaren af, wat uiteindelijk ten koste gaat van je eigen slaapcomfort en gezondheid. Om nog maar niet te spreken van de hygiënische aspecten. Van een matras en matrasdrager, die 10 jaar lang zo n 6 tot 8 uur per etmaal zijn beslapen, kun je niet meer verwachten dat die aan normale hygiënische eisen voldoen. Als het zo is dat jouw matras en matrasdrager ook op dat punt hun beste jaren wel hebben gehad, wordt het tijd dat je bij de slaap specialist van DroomDomein eens gaat uitkijken naar iets nieuws. Hij heeft het beste voor een gezonde nachtrust in huis. Tip Goed en regelmatig ventileren en verfrissen houdt jouw matras en matrasdrager langer jong, veerkrachtig en fris. Vergeet ook niet jouw matras regelmatig te keren (indien van toepassing). Bovendien geven de meeste matrassenfabrikanten duidelijke informatie, tips en voorschriften hoe je hun product het beste kunt onderhouden. Als je die volgt, heb je weer vele jaren lang plezier van jouw matras en matrasdrager. 04 Jouw matras, onze zorg!

5 Een slecht of verkeerd matras. De oorzaak van veel rugklachten. De tekeningen op deze pagina geven precies aan wat er met jouw wervelkolom en rugwervels gebeurt als jouw lichaam niet op de juiste wijze en op de juiste plaatsen wordt ondersteund. Om die ondersteuning daar waar nodig optimaal te kunnen geven, moet een matras veerkrachtig en soepel zijn en meegaan met de contouren van jouw lichaam, elke keer als het tijdens de slaap van houding verandert. Daarom mag een matras niet te hard en te stug zijn en ook niet te zacht en te slap. Een goede matras in combinatie met de juiste matras drager zorgt er voor, dat de wervelkolom zoveel mogelijk in een natuurlijke houding blijft. Daarmee wordt het kritieke doorzakken van de wervelkolom voorkomen, wat de oorzaak is van de meeste rugklachten. Veel mensen klagen over hun rug. Door stress, werkdruk, krachts inspanningen, foute lichaamshouding en andere oorzaken komt de wervel kolom onder te grote druk te staan en raken de rugwervels in de knel. Met rugklachten moet je je altijd wenden tot jouw huisarts, specialist, fysiotherapeut of chiro practor. Rugpijn en rugklachten kunnen ook veroorzaakt of verergerd worden door een verkeerde, te harde of te zachte matras. Tip Cafeïne en nicotine hebben een ongunstige invloed op jouw slaapgedrag. Je hebt meer moeite met in slaap vallen en slaapt onrustiger. 05 Jouw matras, onze zorg!

6 Doe de test! Tien testvragen over jouw oude matras. Veel mensen denken dat ze nog steeds goed slapen op hun oude matras. Rugklachten worden vaak toegeschreven aan andere oorzaken en bij vage klachten, zoals gevoelloze benen, schouders of armen, wordt ten onrechte niet aan de matras gedacht. Onderstaande tien testvragen kunnen jou helpen om een juiste beoordeling van jouw huidige matras te maken. 1 Als ik net in bed lig o lig ik eerst een tijdje te woelen o kan ik gemakkelijk een prettige slaaphouding vinden 2 Als ik wakker word o voelt mijn matras klam aan o voelt mijn matras behaaglijk aan 3 Als ik me omdraai o moet mijn partner meedraaien, of rolt naar me toe o blijft mijn partner rustig liggen 4 Als ik op mijn zij lig o voelt mijn matras hard aan of zakt ze door o ondersteunt mijn matras het hele lichaam 5 Als ik op mijn rug lig o voel ik dat mijn onderrug (lumbale zone) nagenoeg geen ondersteuning krijgt o ondersteunt de matras mijn hele lichaam 6 De plek waar ik met mijn heupzone op de matras lig o is zo zacht dat ik het gevoel heb dat ik de matras helemaal kan indrukken o voelt bijna net zo stevig aan als de andere gedeelten 7 Als ik opsta o heb ik enigszins stijve benen en/of een stram gevoel in mijn rug o zijn mijn benen en rug ontspannen 8 Gedurende de nacht o word ik regelmatig wakker of lig ik te woelen en te draaien o slaap ik diep en vast 9 Als ik het bed opmaak o ziet mijn matras er vlekkerig en onhygiënisch uit o ziet mijn matras er fris en keurig uit 10 Als ik s morgens wakker word o voel ik mij gebroken, heb ik last van slapende armen, lichte hoofdpijn of een gevoelige nek o voel ik mij volkomen uitgerust Heb je tien keer het tweede antwoord aangekruist, dan kun je tevreden zijn over de kwaliteit van jouw matras. Heb je echter een of meerdere keren het eerste antwoord aangekruist, dan wordt het tijd om jouw slaapspecialist om raad te vragen. Hij zal jou graag adviseren. 06 Jouw matras, onze zorg!

7 Handige tips die jouw keuze makkelijker maken Tip1 Geef jezelf en jouw matras de ruimte. Niets is zo vervelend en slaapt zo slecht als een matras die niet in de lengte en breedte bij jou past. Let er daarom op dat jouw matras minstens 20 tot 25 cm langer is dan jij zelf bent. En kies ook niet te smal. Vooral als je met een partner samen slaapt, is een brede matras een stuk comfortabeler en prettiger. Kies ook hier een matras die minimaal 20 tot 25 cm breder is dan jezelf bent. Tip2 Kijk vooral ook naar onderhoudvoorschriften van de fabrikant. Als je deze volgt, weet je zeker dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw aanschaf. Bovendien ben je in de garantieperiode beschermd tegen materiaal- en fabricagefouten en/of -gebreken. Tip3 Laat je niet alleen leiden door een lagere prijs. Een goede matras moet weer 10 jaar mee kunnen. Aan de buitenkant kun je de binnen - kant niet beoordelen. DroomDomein werkt met gerenommeerde fabrikanten. Zij investeren veel in onderzoek, nieuwe productietechnieken, -technologieën en materialen om producten op de markt te brengen die jou bieden wat jij ervan verwacht: ultiem slaapcomfort en duurzaam uitgevoerd, in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tip 4 Ga proefliggen Hoe weet je welk matras het meest geschikt voor jou is? Proefliggen bij DroomDomein is een goede optie. Wij als slaapspecialist beschikken over voldoende kennis om jou een deskundig advies te geven. Te veel alcohol veroorzaakt een slechte nachtrust. Je slaapt slecht met een te volle of te lege maag. 07 Jouw matras, onze zorg!

8 Kies jouw juiste matras. Matrassen en matrasdragers zijn er in vele soorten, typen, uitvoeringen en maten. Van hoogwaardig polyether en schuimrubber/latex matrassen tot binnenvering- en pocketveringmatrassen; allemaal leverbaar in combinatie met bijpassende matrasdragers. Omdat elk mens anders is van lengte, gewicht en lichaamsbouw en een andere manier van slapen heeft, is de keuze van matras en -drager strikt individueel en gebonden aan persoonlijke eisen en wensen. Ook leeftijd en gezondheid spelen een rol bij het bepalen van een nieuwe slaapcombinatie. Bovendien is de moderne slaapkamer al lang niet meer alleen maar om te slapen. Voor steeds meer mensen is de slaapkamer een tweede leef vertrek, waar men televisie kijkt, leest, studeert, van een lange avond thuis of een luie zondagochtend geniet, of zich zomaar terugtrekt. Juist deze nieuwe functies van het slaapvertrek stellen andere eisen aan de matras, die immers vaker en intensiever wordt gebruikt. Om je op weg te helpen en wegwijs te maken in het aanbod van jouw slaapspecialist, volgt hier een indeling van de diverse moderne matrassen en hun voornaamste eigenschappen: Polyether matrassen Koudschuim matrassen Latex matrassen Traagschuim matrassen Binnenvering matrassen Pocketvering Veerkracht Redelijk Goed Goed Temperatuur afhankelijk Zeer goed Conformiteit* Redelijk Goed Zeer goed Zeer goed Goed Duurzaamheid Redelijk Goed Goed Goed Zeer goed Vochtregulatie Redelijk Redelijk Goed Goed Zeer goed Ventilatie Matig Redelijk Goed Goed Goed Verstelbaarheid Redelijk Redelijk/ goed Goed Goed Goed Hanteerbaarheid Zeer goed, licht in gewicht Goed, licht in gewicht Redelijk, is tamelijk zwaar en flexibel Redelijk, is tamelijk zwaar en flexibel Goed, is zwaarder dan binnenvering maar lichter dan latex *Conformiteit = het vermogen van een matras om zich optimaal aan te passen aan de contouren van het lichaam. Polyether, koudschuim en latex voelen over het algemeen warmer aan; binnenvering en pocketvering koeler. Vertel jouw slaapadviseur gerust op wat voor matras je nu slaapt en wat je daarvan vindt. En neem vooral de tijd om een aantal matrassen te testen. Ga gerust even proefliggen, zodat je zelf de verschillen tussen de ene en de andere combinatie aan den lijve kunt ondervinden. Laat je vooral vakkundig voorlichten. Jouw nieuwe slaapsysteem mag je de komende jaren niet uit je slaap houden nietwaar? 08 Jouw matras, onze zorg!

9 Wat is wat? De polyether matras Deze matrassen hebben een kern van zacht, opencellig polyurethaanschuim en zijn al dan niet voorzien van extra profileringen, ter verhoging van comfort of buigbaarheid van de matras. De duurzaamheid wordt vooral bepaald door het soortelijk gewicht (SG). Over het algemeen geldt: hoe hoger het SG des te groter de duurzaamheid is. Polyether matrassen vormen zich beperkt naar de vorm van het lichaam en hebben matig ventilerende en vochtdoorlatende eigenschappen. Na gebruik kan inzakken ontstaan wat tot kuilvorming leidt. Polyether matrassen zijn minder geschikt voor verstelbare bodems. De HR-schuim matras Net zoals bij polyether wordt de kwaliteit van HR-foam bepaald door het soortelijk gewicht. Een hogere mate van comfort wordt geboden door zogenaamde HR-schuim of koudschuimmatrassen. Toegevoegde stappen in dit productieprocédé zorgen voor een zeer open celstructuur, waardoor de veerkracht en duurzaamheid van het materiaal toeneemt en zodoende tot een betere ondersteuning van het lichaam leidt. Ook ventileert het materiaal zeer goed. Tevens zijn HR-schuim matrassen geschikt voor verstelbare bodems. De latexmatras Van dit type matras wordt de kern gevormd door een luchtig mengsel van natuurlijke en/of synthetisch latex met een gelijkmatige celstructuur. Deze structuur zorgt voor een goede ventilatie. De celwanden zijn elastisch en veerkrachtig. Schuimrubbermatrassen zijn duurzaam, soepel en meestal geschikt voor verstelbare bodems. Ze bieden volledige ondersteuning omdat ze bij uitstek de contouren van het lichaam volgen. De visco-elastische schuimmatras Ook wel bekend als traagschuim of Nasa-schuim. De kern is van temperatuurgevoelig schuim dat zich door het warmte transport en het gewicht van het lichaam (onder invloed van zwaartekracht) vormt naar de contouren van het lichaam, zonder teveel tegendruk te geven wanneer je draait of het bed verlaat, keert het weer zelfstandig terug naar de oorspronkelijke vorm. Ook voor dit type matras geldt dat de kwaliteit wordt bepaald door het soortelijk gewicht. Tip Ga op vaste tijden naar bed. Je biologische klok loopt het best op vaste tijden. 09 Jouw matras, onze zorg!

10 Wat is wat? De pocketveringmatras Het verend interieur van dit matrastype is opgebouwd uit circa 200 tot 550 cilindrische of tonvormige kleine (niet groter dan 6 cm in doorsnee) veren per m 2. Het aantal veren per vierkante meter is ook een bepalende factor om de kwaliteit te meten. Hoe meer veren per m 2, des te beter de ondersteuning van de matras. Elke veer is afzonderlijk verpakt in een katoenen of non-woven hoes (pocket). Bij toepassing van soepele afdeklagen komt het karakter van het pocketveringinterieur goed tot zijn recht. Pocketveringmatrassen met cilindrische veren bieden een stabiele ligging. Pocketveringmatrassen met tonvormige veren bieden comfort met meer souplesse. Door te variëren in verschillende hardheden van veren in een matras, kunnen er comfortzone s gemaakt worden in een pocketveringmatras. Een zachte schouderzone, een stevige lende-zone of bijvoorbeeld stevige heupzone. Pocketveringmatrassen zijn zeer geschikt voor verstelbare matrasdragers. Alle pocketveringmatrassen worden voorzien van een afdeklaag van schuim of latex, meestal aan 2 kanten, zodat je de matras ook kunt draaien. Deze schuimafdeklaag is zeer belangrijk, want des te beter de schuimafdeklaag van de pocketvering, des te comfortabeler en duurzamer de matras. Tip Een koele en frisse kamer is beter om in te slapen. De ideale temperatuur ligt tussen de 15 en 18 graden. De matrasdrager Ook matrasdragers zijn er te kust en te keur. Van de vertrouwde spiraalbodem tot en met de meest ingenieuze, in vele standen (automatisch) instelbare lattenbodems en luxueuze boxsprings die een eenheid vormen met jouw bovenmatras. Denk daarbij ook aan een nuttig accessoire als de matras beschermer, die de levensduur van jouw kostbare aanschaf verlengt en het lichaamsvocht, dat in de matras is terechtgekomen, absorbeert. En vergeet vooral het belang van het hoofd kussen niet! Een slecht en ongeschikt hoofdkussen kan de oorzaak zijn van een slechte slaaphouding, nek- en hoofdpijn en slapeloosheid. Als een goede matras wordt gecombineerd met een slecht hoofdkussen, kan er geen sprake zijn van goed slaap comfort. Ook bij DroomDomein is er volop keuze in diverse hoofkussens. 10 Jouw matras, onze zorg!

11 De matrassencollectie van DroomDomein De matrassen van DroomDomein zijn verdeeld in drie types: Klimaat: De matrassen van type Klimaat zijn temperatuur regulerend, fris in zomernachten en warm in de winter. Ze zijn hygiënisch en dragen bij aan een verkwikkende nachtrust. Natuur: De matrassen van type Natuur zijn met name gemaakt van natuurlijke materialen. Ze zijn goed ventilerend, lekker warm, voelen zacht aan en hebben een luxe uitstraling. Ruimte: De matrassen van type Ruimte zijn drukverlagend. Daarnaast zijn ze ademend, snel drogend en extreem elastisch. Daarnaast vind je bij ons ook de Sealy Hybrid matrassenlijn. Sealy: De bovenste helft van de Sealy Hybrid matras bied je het heerlijke, omsluitende comfort van geltraagschuim. Het onderste gedeelte vormt zich perfect naar je lichaam. 11 Jouw matras, onze zorg!

12 natuur natuur 1 natuur 2 Kern/interieur 375 pocketveren per m pocketveren per m 2 Comfortzones interieur 7 zones 7 zones Hoogte matras ca. 25cm 25cm Goede ventilatie ja ja Goede vochtregulatie ja ja Keerbaar ja ja Afdeklaag latex 4cm latex 4cm Keerlus ja ja Anti-allergisch ja ja Anti-huisstofmijt ja, Aegis ja, Aegis Anti-bacterieel ja, Aegis ja, Aegis Wasbare hoes ja ja 3D ventilatie border ja ja Hardheden soepel en stevig soepel en stevig 90 dagen omruilgarantie ja ja Opmerkingen De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Al onze matrassen zijn geschikt voor diverse matrasdragers zoals (elektrische) lattenbodems, spiralen en boxsprings. De meeste matrassen zijn te verkrijgen in de volgende maten: lengtematen: 190 / 200 / 210 / 220cm breedtematen: 70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 130 / 140 / 150 / 160 / 180 / 200cm 12 Jouw matras, onze zorg!

13 natuur natuur Bavel natuur Marum natuur Marle Kern/interieur natuurlatex 100% natuurlatex 100% natuurlatex 60% Comfortzones interieur monoblock met 7 zones monoblock met 7 zones monoblock met 3 zones Hoogte matras ca. 19cm 22cm 20cm Goede ventilatie ja ja ja Goede vochtregulatie ja ja ja Keerbaar ja ja ja Afdeklaag n.v.t. n.v.t. n.v.t. Keerlus nee nee nee Anti-allergisch ja ja ja Anti-huisstofmijt ja ja ja Anti-bacterieel ja ja ja Wasbare hoes ja ja ja Hardheden soepel en medium extra soepel, soepel, medium en firm soepel en medium 90 dagen omruilgarantie nee nee nee Opmerkingen De hoes is voorzien van Coolmax voor nog betere vochtopname en is wasbaar op 60 graden waardoor huisstofmijt verdwijnt. De hoes is voorzien van Coolmax voor nog betere vochtopname en is wasbaar op 60 graden waardoor huisstofmijt verdwijnt. Al onze matrassen zijn geschikt voor diverse matrasdragers zoals (elektrische) lattenbodems, spiralen en boxsprings. De meeste matrassen zijn te verkrijgen in de volgende maten: lengtematen: 190 / 200 / 210 / 220cm breedtematen: 70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 130 / 140 / 150 / 160 / 180 / 200cm 13 Jouw matras, onze zorg!

14 klimaat klimaat 1 klimaat 2 Kern/interieur 375 pocketveren per m pocketveren per m 2 Comfortzones interieur 7 zones 7 zones Hoogte matras ca. 25cm 25cm Goede ventilatie ja ja Goede vochtregulatie ja ja Keerbaar ja ja Afdeklaag koudschuim 4cm koudschuim 4cm Keerlus ja ja Anti-allergisch ja ja Anti-huisstofmijt ja ja Anti-bacterieel ja ja Wasbare hoes ja ja 3D ventilatie border ja ja Hardheden soepel en stevig soepel en stevig 90 dagen omruilgarantie ja ja Opmerkingen De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Al onze matrassen zijn geschikt voor diverse matrasdragers zoals (elektrische) lattenbodems, spiralen en boxsprings. De meeste matrassen zijn te verkrijgen in de volgende maten: lengtematen: 190 / 200 / 210 / 220cm breedtematen: 70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 130 / 140 / 150 / 160 / 180 / 200cm 14 Jouw matras, onze zorg!

15 ruimte ruimte 1 ruimte 2 Kern/interieur 375 pocketveren per m pocketveren per m 2 Comfortzones interieur 7 zones 7 zones Hoogte matras ca. 25cm 25cm Goede ventilatie ja ja Goede vochtregulatie ja ja Keerbaar ja ja Afdeklaag feelfresh schuim 4cm feelfresh schuim 4cm Keerlus ja ja Anti-allergisch ja ja Anti-huisstofmijt ja ja Anti-bacterieel ja ja Wasbare hoes ja ja 3D ventilatie border ja ja Hardheden soepel en stevig soepel en stevig 90 dagen omruilgarantie ja ja Opmerkingen De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Al onze matrassen zijn geschikt voor diverse matrasdragers zoals (elektrische) lattenbodems, spiralen en boxsprings. De meeste matrassen zijn te verkrijgen in de volgende maten: lengtematen: 190 / 200 / 210 / 220cm breedtematen: 70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 130 / 140 / 150 / 160 / 180 / 200cm 15 Jouw matras, onze zorg!

16 HALF FOAM De bovenste helft van de Sealy Hybrid matras biedt u het heerlijke, omsluitende comfort van geltraagschuim. HALF SPRINGS De onderste helft van de Sealy Hybrid matras biedt u de benodigde ondersteuning door middel van pocketveren. De Sealy Hybrid collectie brengt onze twee beste slaaptechnologieën samen: Het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop. De diepe ondersteuning van individueel verpakte pocketveren eronder. Je hoeft niet meer te kiezen tussen deze twee materialen, want de Sealy Hybrid matras biedt de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning. 16 Jouw matras, onze zorg!

17 Hybrid-matrassen CLASSIC 29 CM HOOG Extra stevige randen Extra ondersteuning in het midden Individueel verpakte pocketveren voor extra ondersteuning OptiCool traagschuim dat overtollige warmte effectief afvoert Een hoes met perfecte stretchkwaliteit PLUSH 32 CM HOOG Naast de voordelen van de Classic matras heeft de Plush matras een dikkere laag traagschuim wat zorgt voor extra comfort ULTRA PLUSH 34 CM HOOG 17 Jouw matras, onze zorg! Naast alle voordelen van de Plush matras heeft de Ultra Plush matras een dikkere laag traagschuim en een extra laag geltraagschuim wat zorgt voor een omsluitend gevoel en een koeler slaapklimaat.

18 Droomvoordeel matrassen Heerlijk slapen voor een zacht prijsje klimaat Droomvoordeel ruimte Droomvoordeel Kern/interieur 300 pocketveren per m pocketveren per m 2 Comfortzones interieur 7 zones 7 zones Hoogte matras ca. 21cm 20cm Goede ventilatie ja ja Goede vochtregulatie ja ja Keerbaar ja ja Afdeklaag koudschuim 2,5cm traagschuim 2,5cm Keerlus nee nee Anti-allergisch ja ja Anti-huisstofmijt ja ja Anti-bacterieel ja ja Wasbare hoes ja ja 3D ventilatie border nee nee Hardheden soepel en stevig soepel en stevig 90 dagen omruilgarantie nee nee Opmerkingen De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. De hoes is voorzien van Aegis, dit beschermt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Al onze matrassen zijn geschikt voor diverse matrasdragers zoals (elektrische) lattenbodems, spiralen en boxsprings. De meeste matrassen zijn te verkrijgen in de volgende maten: lengtematen: 190 / 200 / 210 / 220cm breedtematen: 70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 130 / 140 / 150 / 160 / 180 / 200cm 18 Jouw matras, onze zorg!

19 Droomvoordeel matrassen Heerlijk slapen voor een zacht prijsje klimaat Dream pocket Kern/interieur 270 pocketveren per m 2 HR-40 schuim klimaat Dream HR-koudschuim Comfortzones interieur 7 zones nee Hoogte matras ca. 20cm 20cm Goede ventilatie ja ja Goede vochtregulatie ja ja Keerbaar ja ja Afdeklaag koudschuim koudschuim Keerlus nee nee Anti-allergisch ja ja Anti-huisstofmijt ja ja Anti-bacterieel ja ja Wasbare hoes ja ja 3D ventilatie border nee nee Hardheden medium medium 90 dagen omruilgarantie nee nee Opmerkingen De hoes is voorzien van Climawatt voor nog betere vochtopname. De hoes is voorzien van Climawatt voor nog betere vochtopname. Al onze matrassen zijn geschikt voor diverse matrasdragers zoals (elektrische) lattenbodems, spiralen en boxsprings. De meeste matrassen zijn te verkrijgen in de volgende maten: lengtematen: 190 / 200 / 210 / 220cm breedtematen: 70 / 80 / 90 / 100 / 120 / 130 / 140 / 150 / 160 / 180 / 200cm 19 Jouw matras, onze zorg!

20 Slaap lekker! Jouw dealer: Voor nog meer inspiratie Modelwijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden.

Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen!

Jouw matras, onze zorg. Alles wat je moet weten over matrassen! Jouw matras, onze zorg Alles wat je moet weten over matrassen! Jouw matras, alle details Zowel het lichaam als de geest hebben het hard nodig om op te laden en te herstellen van de spanningen, de vermoeienissen

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

The best of both worlds. velda.net

The best of both worlds. velda.net velda.net The best of both worlds Een goede nachtrust geeft lichaam en geest gelegenheid te herstellen van alle activiteiten en indrukken van alle dag. Gemiddeld heeft een mens daarvoor 6 tot 8 uur slaap

Nadere informatie

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings AVEK is al meer dan 85 jaar producent van comfortabele bedsystemen. Onze bedden worden met zorg en liefde in Friesland gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk

Nadere informatie

The best of both worlds. velda.net

The best of both worlds. velda.net velda.net The best of both worlds De ideale slaapkamertemperatuur is 18 graden Celsius. Maar dat alleen is niet voldoende. Gemiddeld verliest een mens ongeveer een halve liter vocht per nacht. Dat moet

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze,

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze, Auping matrassen Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver hun materiaalkeuze, Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede matras? Als hij

Nadere informatie

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN.

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. NATUURLIJK SLAPEN LIEVER ZONDER PIJNSTILLERS VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden,

Nadere informatie

Nu 2 e matras halve prijs *

Nu 2 e matras halve prijs * Nachtrust is de meest onderschatte training Ontdek hier waarom >> Daarom slaapt team Belkin op M Line M Line en Topsport Goed slapen is de beste training! Over M Line Om overdag maximaal te kunnen presteren

Nadere informatie

Life & Soul. collection. elke dag weer dansend je bed uit

Life & Soul. collection. elke dag weer dansend je bed uit elke dag weer dansend je bed uit elke dag vol energie Optimaal ventilerende en comfortabele matrassen Een goede matras valt en staat met de conformiteit, dit is het vermogen van de matras om zich aan te

Nadere informatie

juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN.

juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN. juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN. Ruim een eeuw aan ervaring met het ontwerpen en produceren van pocketveren Op welke matras van Sealy je ook gaat liggen: je ervaart altijd de nieuwste

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort

Slaaphof Slaapcomfort Matrassen VOOR ELKE RUG EEN MATRAS Groot of klein. Dik of dun. Het maakt niet uit. Voor elke rug is er een passende matras. Juist bij matrassen raakt u gemakkelijk de draad kwijt. Het juiste advies speelt

Nadere informatie

HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR UW LEVEN.

HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR UW LEVEN. HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR UW LEVEN. Ruim een eeuw aan ervaring met het ontwerpen en produceren van pocketveren Op welke matras van Sealy u ook gaat liggen: u ervaart altijd de nieuwste innovatie

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

Beter slapen op vakantie

Beter slapen op vakantie Beter slapen op vakantie Niet zelf meten Makkelijk te bestellen Gratis thuisbezorgd EEN DRÖM kwaliteitsmatras op maat Gerust op reis begint met een goed matras De meeste mensen gaan op vakantie om er even

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb je het snel warm tijdens

Nadere informatie

aanbevolen halve prijs! * 2 e matras M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning

aanbevolen halve prijs! * 2 e matras M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Epke Zonderland M Line slaapsystemen aanbevolen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning 2 e matras prijs! * Goede ventilatie www.mline.nl Het samenspel

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Epke Zonderland M Line slaapsystemen aanbevolen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie www.mline.nl Het samenspel van componenten

Nadere informatie

Spiraalbodems en Matrassen

Spiraalbodems en Matrassen Spiraalbodems en Matrassen p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping p. 04 Een Nederlands succesverhaal Auping spiraalbodems

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel

Ga voor het juiste gevoel Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver gecertificeerd om hun materiaalkeuze,

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb je het snel warm tijdens

Nadere informatie

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD.

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. NIEUW -- NIEUW -- NIEUW -- GELTEX!! Zo'n 20 jaar geleden kwam er traagschuim op de markt. Nu, 20 jaar later, is er een nieuwe ontwikkeling.

Nadere informatie

2 e. Summer. Sale! gratis. matras 795,- Al ruim 35 jaar uw slaapspecialist! vanaf

2 e. Summer. Sale! gratis. matras 795,- Al ruim 35 jaar uw slaapspecialist! vanaf ( Summer Sale! 2 e matras 795,- 70/80/90 x 190/ 200/210 cm gratis Preston All-Season matras Veel goede product eigenschappen hebben we samengevoegd in onze Preston All-Season matras. Met Sence-Ice tijk

Nadere informatie

Energiek en fris opstaan! Elke dag!

Energiek en fris opstaan! Elke dag! Aanbevolen door Topsporters en Fysiotherapeuten. Energiek en fris opstaan! Elke dag! halve prijs op M Line Matrassen (Slow Motion I t/m VI) en Kussens* Slapen op M Line Goed slapen is de beste training!

Nadere informatie

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM!

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM! Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij! klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie in slaapcomfort Met de ontwikkeling van INSIDE introduceert ClimaComfort

Nadere informatie

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel De nieuwe HYBRID Series met ism-gel M Line introduceert nu de nieuwe HYBRID M Line matras met infused Slowmotion Gel: een unieke combinatie van traagschuim, pocketveren en ism-gel. Een matras uit de nieuwe

Nadere informatie

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED KOM NAAR ONZE 1000 OKHUIZEN slaapcomfort m2 slapen! Koel en luchtig ZOMERDEKBED Voor de warme nachten biedt een koel zomerdekbed de oplossing. Heerlijk soepel, uitermate koel en precies de juiste temperatuur!

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer SummerSale 15% voordeel * * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb

Nadere informatie

Auping M atrassen. Cradle to Cradle matrassen

Auping M atrassen. Cradle to Cradle matrassen Auping M atrassen Pocket matrassen De matras van Auping zorgt voor actieve ondersteuning en ventilatie, door de DPPS veer*, de specifieke opbouw in zones en de ventilerende materialen in de matras. De

Nadere informatie

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel Slow Motion Matrassen Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel M Line introduceert nu de nieuwe HYBRID M Line Slow Motion matras met infused Slowmotion Gel: een unieke combinatie van traagschuim,

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST.

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. Curem_combibrochure NL_112013.indd 1 10-12-13 14:35 PERFECTE ONDERSTEUNING OOK VOOR JOU. Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien

Nadere informatie

A u p i n g M a t r a s s e n

A u p i n g M a t r a s s e n A u p i n g M a t r a s s e n Pocket matrassen De matras van Auping zorgt voor actieve ondersteuning en ventilatie, door de DPPS veer*, de specifieke opbouw in zones en de ventilerende materialen in de

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

25% Lentedeals! korting OP ALLES * 1.699, ,- * Matras vanaf. * Vraag naar de voorwaarden. Prijs gebaseerd op matrasmaat 70x200cm.

25% Lentedeals! korting OP ALLES * 1.699, ,- * Matras vanaf. * Vraag naar de voorwaarden. Prijs gebaseerd op matrasmaat 70x200cm. Lentedeals! Matras 1.699,- 1.274,- * * Vraag naar de waarden. Prijs gebaseerd op matrasmaat 70x200cm. GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK Voortreffelijke drukverdeling Het innovatieve visco-elastisch

Nadere informatie

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline.

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline. Nachtrust is de meest onderschatte training - Eva de Goede - Wereldkampioen hockey 2014 Ontdek het geheim van Team LottoNL-Jumbo Goede ventilatie Uitstekende ondersteuning Voortreffelijke drukverdeling

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

25% Lentedeals! korting OP ALLES * *Vraag naar de voorwaarden.

25% Lentedeals! korting OP ALLES * *Vraag naar de voorwaarden. Lentedeals! *Vraag naar de waarden. GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK Voortreffelijke drukverdeling Het innovatieve visco-elastisch schuim met ism-gel techniek zorgt een treffelijke drukverdeling.

Nadere informatie

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS Nieuw! M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series SLOW MOTION NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. M Line en topsport NIEUW SLOW MOTION

Nadere informatie

Eén prijs voor alle maten! *

Eén prijs voor alle maten! * Eén prijs voor alle maten! * * Per type op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden. M LINE SLOW MOTION MATRASSEN VERNIEUWEND TOT IN ELK DETAIL Een M line matras

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: de 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past 1 Vindt uw Ultima dealer op ultimabedden.nl ERGONOMISCH Ultima creëert ultieme slaapsystemen, met als doel uw

Nadere informatie

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie Het comfortabele matras dat ademt Alle matrassen van Alpine Plus zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze innovatieve technologie is de perfecte

Nadere informatie

500,- SETVOORDEEL per ligplek*

500,- SETVOORDEEL per ligplek* Tot 500,- SETVOORDEEL * Ontdek de nieuwe TEMPUR Hybrid matrassen! Kijk op de achterzijde van deze folder voor uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller. Zo ondersteunend dat u zich he lemaal gewichtloos

Nadere informatie

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex Matrassen Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex perfectioneert zijn bodems voortdurend en trekt die lijn door voor zijn matrassen. Een slaapsysteem is immers meer

Nadere informatie

Slaapt u op uw buik,

Slaapt u op uw buik, Slaapt u op uw buik, rug of zij? Wat u zou moeten weten vóórdat u een nieuw bed gaat kopen. NIEUW SlaapID Voorbij is de tijd van twee minuutjes proefliggen in de showroom. Uw ideale matras, bedbodem en

Nadere informatie

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen!

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Nu 2 e matras HALVE PRIJS * + Fit Pillow van 89,- voor 69,- Voortreffelijke drukverdeling *vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: wegdromen WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel TijD VOOR EEN NIEUW MATRAS? U KRIJGT NU tot 100,- retour* bij

Nadere informatie

NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN

NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN NORMA GEEFT U UNIEKE ZEKERHEID MET DE ALLERBESTE NORMA-MATRASSEN Daar staat u in een beddenspeciaalzaak. U wilt een goed matras, u luistert naar de verkoper, u kijkt, gaat liggen en gaat nog eens liggen.

Nadere informatie

Kuperus Luxe Matrassen LIGNE D OR LISZT LONG LASTING SPRING TECHNOLOGY

Kuperus Luxe Matrassen LIGNE D OR LISZT LONG LASTING SPRING TECHNOLOGY Kuperus Luxe Matrassen LIGNE D OR LISZT LONG LASTING SPRING TECHNOLOGY S T A B I E L & S O L I D E Ligne d Or De met de hand gemaakte Ligne d Or matras is een hoog waardige en duur zame matras. De 5-zone

Nadere informatie

LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect

LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect Uw lichaam is de hele dag in de weer. Ook uw rug. Hij verdient dus een uitstekende nachtrust. Precies wat de matrassen van Lattoflex

Nadere informatie

Nachtrust is de meest onderschatte training

Nachtrust is de meest onderschatte training Nachtrust is de meest onderschatte training ier k h de m >> t o On aar w PREMIUM COLLECTION Slow Motion VIII M Line Ik heb in trainings mijn vaste vonden. e g e j t a a m Slapen op M Line wordt aanbevolen

Nadere informatie

HALVE PRIJS* Een goede nachtrust staat bovenaan mijn priolijstje! 2 e matras en kussen ISABELLE HANSEN. Professioneel freestyle skiër

HALVE PRIJS* Een goede nachtrust staat bovenaan mijn priolijstje! 2 e matras en kussen ISABELLE HANSEN. Professioneel freestyle skiër Een goede nachtrust staat bovenaan mijn priolijstje! ISABELLE HANSEN Professioneel freestyle skiër en kussen HALVE PRIJS* * Vraag naar de voorwaarden. GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK DE NIEUWE

Nadere informatie

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS Marlou van Rhijn Gouden medaille op de Paralympische Spelen 2012 Nieuw. M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning

Nadere informatie

Slaap doet leven. nordisk. sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor

Slaap doet leven. nordisk. sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor Slaap doet leven nordisk sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor Voor die gezellige winteravonden. #OCHTENdRITUEEL Mijn ochtendritueel? Genieten van de metamorfoses in mijn tuin,

Nadere informatie

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren èn de expertise van de Auping Adviseur, kom je tot de matras die perfect bij je past.

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren èn de expertise van de Auping Adviseur, kom je tot de matras die perfect bij je past. A u p i n g M a t r a s s e n Ons matrassenassortiment Een goede nachtrust valt of staat bij een goede matras. Maar wat voor de één een goede matras is, is dat niet per sé voor de ander. Een nieuwe matras

Nadere informatie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie Auping WinterSale Geniet nu van in stijl - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie *Kijk op auping.nl/wintersale voor de actievoorwaarden. Wat maakt een Auping nacht

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort. Een boxspring is niet alleen een goed slaapsysteem maar ook zeer fraai voor uw slaapkamer.

Slaaphof Slaapcomfort. Een boxspring is niet alleen een goed slaapsysteem maar ook zeer fraai voor uw slaapkamer. Boxspring Een boxspring is niet alleen een goed slaapsysteem maar ook zeer fraai voor uw slaapkamer. Wij adviseren en leveren: Avek, Carpe Diem, Ergosleep, Kreamat, Royal Night, Viking, Opaq en Sheere,

Nadere informatie

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30%

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30% KOM NAAR ONZE 30% 40% 70% CITY VOORDEEL! boxspring DALLAS Modern en strak vormgegeven, het hoofdbord is geheel recht en maar liefst 10cm dik. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort. Dallas

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

Het bedsysteem op maat

Het bedsysteem op maat Het bedsysteem op maat Het draait uiteindelijk allemaal om u. Iedere mens is anders. En daarom is het Ecco2 bedsysteem, met zijn haarfijne afstemming, dat ook. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoontes

Nadere informatie

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,-

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,- DE NACHTEDITIE VAN THEO BOT BESPAAR 750,-* ontvangt u bij aanschaf van een complete OptiSleep boxspring, de elektrisch verstelbare bodem nu voor de helft van de prijs! MAKEN WIJ HET VERSCHIL p.4 Stijlvolle

Nadere informatie

Silvana zomernachtstunts

Silvana zomernachtstunts Kies eenvoudig met de complete en overzichtelijke Silvana collectie! Ontdek je dekbed, kies je kussen met Silvana zomernachtstunts Silvana zomerkussens Silvana heeft voor iedere slaapwens een perfect kussen,

Nadere informatie

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht!

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! Kijk snel op de achterzijde van deze folder U vindt uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller op de

Nadere informatie

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be Norway Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! Norway is een comfortabele, eigentijdse slaapcombinatie, bestaande uit een beklede boxspring met bijhorend hoofdbord en een ergonomische pocketverenmatras.

Nadere informatie

Climate control in sleeping comfort

Climate control in sleeping comfort Climate control in sleeping comfort Swiss Technology Inside klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie van slaapcomfort klimatiserend ventilerend drukverdelend

Nadere informatie

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan...

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan... NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen ZOMERVOORDEEL tot 800,- op alle TEMPUR producten* We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. Behalve misschien de rits dan... Bezoek uw dichtstbijzijnde Tempur Premium

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken! Lees meer over onze acties 2 e M Line matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!* Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! M Line Cadeauweken M Line cadeauweken De maand

Nadere informatie

Altijd Goed Slaapvoordeel!

Altijd Goed Slaapvoordeel! Altijd Goed Slaapdeel! ALASKA 160 X 223 X 64 CM 638,- nu: 549,- FLEUR 469,- nu: 349,- SERING 140,- nu: 99,- DE SCHERPSTE PRIJS VAN NEDERLAND! ELEKTRISCH VERSTELBAAR! ELEKTRISCH VERSTELBAAR 160 2659,- 1999,-

Nadere informatie

OKHUIZEN 25,- 39, 1598,- Kom naar onze spectaculaire BOXSPRING. slaapcomfort. laatste we. Zomer dekbed. Jubileum aanbieding. Premiu m kwaliteit

OKHUIZEN 25,- 39, 1598,- Kom naar onze spectaculaire BOXSPRING. slaapcomfort. laatste we. Zomer dekbed. Jubileum aanbieding. Premiu m kwaliteit Kom naar onze spectaculaire Wij en ruimp! o laatste we ken! OKHUIZEN slaapcomfort Zomer dekbed In de zomer is het warm, erg warm, en vooral ook s nachts! Heerlijk zacht dekbedovertrek, praktisch strijkvrij!

Nadere informatie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie

Auping WinterSale 15% voordeel. Geniet nu van voordeel in stijl. - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie Auping WinterSale Geniet nu van voordeel in stijl - Al voor 421,- op een Auping matras slapen - Ontdek onze nieuwe kleurencollectie 15% voordeel op het gehele Auping assortiment* Wat maakt een Auping nacht

Nadere informatie

classic Woodsteel winter aanbiedingen e matras gratis! preston slaapcomfort

classic Woodsteel winter aanbiedingen e matras gratis! preston slaapcomfort winter aanbiedingen Kijk ook eens op onze website: www.prestonslaapcomfort.nl classic 2e matras Preston Classic matras Veel goede product eigenschappen hebben we samengevoegd in onze Preston Classic matras.

Nadere informatie

Comfortabel slapen en fris ontwaken!

Comfortabel slapen en fris ontwaken! slaapsysteem optimaal bedklimaat Comfortabel slapen en fris ontwaken! Ontdek de unieke eigenschappen van Donkerblauw: PMS 301 - RAL 5005 InVenta, een nieuwe generatie bedbodems Lichtblauw: 20% PMS 301

Nadere informatie

Tot 400,- VOOR KORTING JAARS. op een matras * VOORDEEL. * Vraag naar de voorwaarden.

Tot 400,- VOOR KORTING JAARS. op een matras * VOORDEEL. * Vraag naar de voorwaarden. VOOR JAARS VOORDEEL Tot op een matras * * Vraag naar de voorwaarden. UITGESLAPEN EN VOL ENERGIE HET VOORJAAR IN Slow Motion 3 en 4 De Slow Motion 3 beschikt over een soft visco-elastische toplaag terwijl

Nadere informatie

01-03-2015 PRIJSLIJST 2015

01-03-2015 PRIJSLIJST 2015 01-03-2015 PRIJSLIJST 2015 HET GEHEIM VAN CUREM. PERFECTE ONDERSTEUNING OOK VOOR JOU. Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien wij het als onze persoonlijke missie om je te

Nadere informatie

Op een Quartz+ vlijt men zich neer

Op een Quartz+ vlijt men zich neer Op een Quartz+ vlijt men zich neer Quartz+-folder-DEF.indd 1 8/09/11 14:50 Quartz+-folder-DEF.indd 2 8/09/11 14:50 Quartz+ collectie Zoals kwarts één van de belangrijkste mineralen voor de mensheid is,

Nadere informatie

NIEUW HALVE PRIJS* 2 e matras en kussen. M line introduceert een nieuwe revolutionaire serie Slow Motion matrassen. Voortreffelijke drukverdeling

NIEUW HALVE PRIJS* 2 e matras en kussen. M line introduceert een nieuwe revolutionaire serie Slow Motion matrassen. Voortreffelijke drukverdeling Voortreffelijke drukverdeling Goede ventilatie Uitstekende ondersteuning NIEUW M line introduceert een nieuwe revolutionaire serie Slow Motion matrassen 2 e matras en kussen HALVE PRIJS* MET TROTS PRESENTEREN

Nadere informatie

1/3. 1 op 4. - Groeispurt. Waarom Gezond Slapen? gemiddeld brengt een mens 1/3 van zijn leven al slapend door.

1/3. 1 op 4. - Groeispurt. Waarom Gezond Slapen? gemiddeld brengt een mens 1/3 van zijn leven al slapend door. Patented Design 1 Waarom Gezond Slapen? Veel mensen onderschatten het belang van een goede nachtrust. En dat terwijl goed slapen ervoor zorgt dat je lichaam herstelt van de dagelijkse activiteiten en dat

Nadere informatie

Opgeladen aan uw dag beginnen? 100%

Opgeladen aan uw dag beginnen? 100% Opgeladen aan uw dag beginnen? 100% Clima Comfort zet de wereld op zijn kop! Nooit meer te koud of te warm in bed. Stralingsvrij, meer dan comfort... Door de klimatiserende werking van CLIMAFOAM bent u

Nadere informatie

2 e matras en kussen DROOM DEAL WEKEN HALVE PRIJS. *Vraag naar de voorwaarden.

2 e matras en kussen DROOM DEAL WEKEN HALVE PRIJS. *Vraag naar de voorwaarden. DROOM DEAL WEKEN en kussen HALVE PRIJS * OPTIMALE VENTILATIE VOOR EEN PERFECT SLAAPKLIMAAT Met de eerste warme dagen van het seizoen achter de rug en de zomer voor de deur is goede ventilatie essentieel

Nadere informatie

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195.

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195. sale Verbruggen MEGASTORE summer preston dreamcollectie sale gratis! topdekmatras t.w.v. 239.- 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte

Nadere informatie

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken! Lees meer over onze acties 2 e M Line matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!* Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! M Line Cadeauweken Slow Motion HYBRID Premium

Nadere informatie

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532 PERS JULI 2009 PE245532 IKEA.nl DE BESTE MATRAS VAN NEDERLAND IS... De allerduurste? De goedkoopste? De dikste? Daar kom je maar op één manier achter. Door zelf te testen. Ontdek welke matras het beste

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie

welke matras past bij jou?

welke matras past bij jou? welke matras past bij jou? Waar ligt jouw focus? Revor Bedding maakt matrassen die jou beter doen slapen. Véél beter... Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf te kennen; Transpireer je makkelijk s nachts?

Nadere informatie

SALE 259,- 345,- 389,- 532,- 899,- 1196,- mega showroom opruiming ZIE PAGINA 9 ZIE PAGINA 16 ZIE PAGINA 4

SALE 259,- 345,- 389,- 532,- 899,- 1196,- mega showroom opruiming ZIE PAGINA 9 ZIE PAGINA 16 ZIE PAGINA 4 MEGA S L A A P SALE Zweefdeurkast ELLIS 150 X 197 cm ZIE PAGINA 16 VOOR MEER INFORMATIE Pocketveringmatras SNOOZE 70 X 200 cm, hoogte 20 cm 259,- 345,- ZIE PAGINA 9 VOOR MEER INFORMATIE mega showroom opruiming

Nadere informatie

Auping AVS boxspring. De ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping AVS boxspring. De ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping AVS boxspring De ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter Een nieuwe norm in comfortabel en fris slapen Auping staat synoniem voor comfortabel en fris slapen. De nieuwe Auping AVS boxspring

Nadere informatie

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed.

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Boxspring 1927 Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs. Boxspring 1927 is een heerlijk comfortabel bed, waarop je helemaal tot rust komt. Samengesteld

Nadere informatie

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN BEDDELICIOUS s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris

Nadere informatie

25% korting. Droomdeals! OP ALLES * *Vraag naar de voorwaarden.

25% korting. Droomdeals! OP ALLES * *Vraag naar de voorwaarden. Droomdeals! *Vraag naar de waarden. GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK Unieke insnijdingen FleXnet Support systeem M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

sale jubileum 12,5 jaar GRATIS 70/80/90 x 190/200/210 cm 695,- 2e matras , al ruim 30 jaar slaapspecialist! PRESTON JUBILEUM MATRAS

sale jubileum 12,5 jaar GRATIS 70/80/90 x 190/200/210 cm 695,- 2e matras , al ruim 30 jaar slaapspecialist! PRESTON JUBILEUM MATRAS jubileum sale 12,5 jaar preston dreamcollectie 2e matras GRATIS 70/80/90 x 190/200/210 cm 695,- PRESTON JUBILEUM MATRAS, al ruim 30 jaar slaapspecialist! Kijk ook eens op onze website: www.prestonslaapcomfort.nl

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie