Overwater Rentmeesterskantoor. Overwater Grondbeleid Adviesbureau. Overwater Kenniscentrum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overwater Rentmeesterskantoor. Overwater Grondbeleid Adviesbureau. Overwater Kenniscentrum"

Transcriptie

1 Overwater Rentmeesterskantoor Overwater Grondbeleid Adviesbureau Overwater Kenniscentrum

2 Hoeksche Waard 19 e eeuw Hoeksche Waard 19 e eeuw

3 Kennis, advies en uitvoering Deze brochure geeft een indruk van de dienstverlening van Overwater Deze brochure van Deze brochuregeeft geefteen eenindruk indrukvan vande dedienstverlening dienstverlening vanoverwater Overwater Rentmeesterskantoor, Overwater Grondbeleid Adviesbureau en Overwater Rentmeesterskantoor, Rentmeesterskantoor,Overwater OverwaterGrondbeleid GrondbeleidAdviesbureau Adviesbureauen enoverwater Overwater Kenniscentrum. Kenniscentrum. Kenniscentrum. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website Voor Voormeer meerinformatie informatieverwijzen verwijzenwij wiju ugraag graagnaar naardedewebsite website of bel ons op of bel ons op of bel ons op Hoeksche Waard 2013 Hoeksche Waard 2013

4 Overwater is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Strijen. Het pand is gebouwd in 1927 naar een ontwerp van architect Diederik Visser, ter vervanging van het zeventiende-eeuwse raadhuis dat op dezelfde plek stond en een jaar eerder werd afgebroken. Het gebouw wordt gekenmerkt door een expressionistische Interbellumstijl, die verwant is aan de Nieuwe Haagse School en tevens invloeden van Dudok vertoont. Bijzondere elementen in de voormalige Raadzaal zijn de grote vensters met kleurrijke glas-in-loodramen die zijn ontworpen door de Stijl kunstenaar Vilmos Huszar.

5 Overwater werkt op het gebied van grondzaken en rentmeesterij in het landelijk en stedelijk gebied en bestaat uit: Het Rentmeesterskantoor dat sinds 1804 agrarisch vastgoed beheert, bemiddelt bij aan- en verkoop en beleggen in agrarisch vastgoed en adviseert bij functiewijziging van agrarisch naar natuur of water. Het Grondbeleid Adviesbureau dat grondbeleidsinstrumenten toepast bij locatie- en gebiedsontwikkeling, zoals taxaties, planmatige verwerving, onteigening en de Afdeling Grondexploitatie van de Wro (Grex). Het Kenniscentrum dat kennis uitdraagt over grondzaken en rentmeesterij en binnen Overwater zorgt voor kennismanagement. De drie afdelingen werken samen op basis van het motto: Kennis, advies en uitvoering. We studeren, geven adviezen en passen die ook feitelijk toe. De kenmerken van onze bedrijfsvoering zijn integriteit, betrokkenheid, ervaring, kennis, commercieel gevoel, procesmatig werken, duurzaamheid en permanente organisatieontwikkeling. Dit alles gericht op het leveren van toegevoegde waarde en kwaliteit. Onze dienstverlening is gericht op het ontzorgen van onze opdrachtgever.

6 Overwater Rentmeesterskantoor Het Rentmeesterskantoor beheert, bemiddelt en adviseert in heel Nederland over vastgoed in het buitengebied. Werkgebied Wij werken voornamelijk in het landelijke gebied. Opdrachtgevers Opdrachtgevers zijn beleggers, agrariërs, ontwikkelaars/bouwers, gemeenten, waterschappen en particulieren. Werkwijze Wij besteden voortdurend aandacht aan de voortgang van een zaak. Daarbij zijn wij steeds gericht op communiceren, zowel met de opdrachtgever als met de wederpartij, onder andere door het maken van gespreksverslagen en actielijsten.

7 Overwater Rentmeesterskantoor Diensten Deze bestaan uit het: Beheren van agrarische objecten in opdracht van derden. Beheren, taxeren en adviseren over grondposities van projectontwikkelaars, corporaties en gemeenten. Als wordt besloten de grondposities af te stoten voeren wij dat uit. Bemiddelen bij de aan- en verkoop van agrarische objecten. Door ons bij elkaar brengen van beleggers en agrariërs die hun bedrijf willen vergroten in het kader van de schaalvergroting in de landbouw. Ook agrariërs die hun onderneming hebben gestaakt kunnen als belegger optreden. Bemiddelen bij de aan- en verkoop van grond die aan de landbouw wordt onttrokken ten behoeve van woningen en bedrijven, of voor natuurontwikkeling en water. Taxeren voor aankoop en verkoop, financiering, bedrijfsovername, successie, etc. Bovendien geven wij adviezen over grond- en pachtzaken, toeslagrechten, quota, Ruimte voor Ruimte, landgoedontwikkeling, bedrijfsovername, bedrijfsverplaatsing, bedrijfsbeëindiging, boedelscheidingen en beëindiging van samenwerkingsverbanden.

8 Overwater Grondbeleid Adviesbureau Het Adviesbureau is in heel Nederland actief. Onze grondzakendeskundigen en juristen taxeren, verwerven grond, passen grondbeleidsinstrumenten (turn key) toe en geven strategische adviezen over grondbeleid. Werkgebied Wij werken zowel in het stedelijke als in het landelijke gebied. Opdrachtgevers Opdrachtgevers zijn het Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, corporaties, ontwikkelaars/bouwers, agrariërs, particulieren en bedrijven. Ook worden wij ingeschakeld door advocaten- en accountantskantoren. Werkwijze Wij besteden voortdurend aandacht aan de voortgang van een zaak. Daarbij zijn wij steeds gericht op communiceren, zowel met de opdrachtgever als met de wederpartij, onder andere door het maken van gespreksverslagen en actielijsten.

9 Overwater Grondbeleid Adviesbureau Diensten Wij passen grondbeleidsinstrumenten toe bij (stedelijke) locatie- en gebiedsontwikkeling, zoals taxaties, planmatige verwerving, planschade en nadeelcompensatie en de Afdeling Grondexploitatie van de Wro (Grex). Onze gespecialiseerde afdelingen passen de instrumenten onteigening en de Wet voorkeursrecht gemeenten (desgewenst turn key) toe. Overheden Bedrijven en particulieren Taxeren onroerend goed Kabels en leidingen Onteigening Onteigening/minnelijke verkoop Grondverwerving Planschade Grex Grex Nadeelcompensatie Inbrengwaarde Inbrengwaarde taxatie taxatie Wet voorkeursrecht gemeenten Anterieure samenwerkingsovereenkomsten Anterieure 380 kv Nadeelcompensatie samenwerkingsovereenkomsten Planschadecommissie Nadeelcompensatie Bouwers/ontwikkelaars/corporaties Planschaderisicoanalyse Planschadecommissie Exploitatieplan en kostenverhaal Nota Grondbeleid Spreekuur Planschaderisicoanalyse Grondbeleid Balanstaxatie grondposities Sturend Nota Grondbeleid Grondbeleid Onteigening en zelfrealisatie Wet Spreekuur voorkeursrecht Grondbeleid gemeenten Planschaderisicoanalyse Sturend Grondbeleid Anterieure Bedrijven Wet voorkeursrecht en particulieren gemeenten samenwerkingsovereenkomsten Kabels en leidingen Spreekuur Grondbeleid Onteigening/minnelijke verkoop Planschade Onze grondzakendeskundigen en juristen maken deel uit van schade- en Nadeelcompensatie deskundigencommissies van rechtbanken en gerechtshoven en zij zijn Wet voorkeursrecht gemeenten betrokken bij arbitrages en bindende adviezen. 380 kv Bouwers/ontwikkelaars/corporaties Exploitatieplan en kostenverhaal Balanstaxatie grondposities Onteigening en zelfrealisatie

10 Overwater Kenniscentrum Overwater Kenniscentrum is gebaseerd op de overtuiging dat het bij dienstverlening, naast betrokkenheid, draait om kennis, kwaliteit en innoveren. Cursussen, lezingen, webinars, nieuwsbrief en artikelen Wij geven samen met het Instituut voor Agrarisch Recht en Kluwer cursussen over grondzaken en rentmeesterij. Ook verzorgen wij maatwerk, door het geven van cursussen en lezingen afgestemd op individuele wensen. Bijvoorbeeld voor agrarische studieclubs, universiteiten, opleidingsinstituten, natuurverenigingen, projectontwikkelaars en gemeenten. Bij nieuwe ontwikkelingen in lopende dossiers, bijvoorbeeld bij een dijkverzwaring, verzorgen wij voor cliënten en belangstellenden webinars. Deze worden aangekondigd via Twitter, en onze nieuwsbrief. Wij schrijven artikelen voor vakbladen en leveren bijdragen aan vakliteratuur. Kennismanagement, productontwikkeling en studieoverleg Per dienst worden gegeven adviezen, bijbehorende protocollen, modellen en gegeven presentaties in het kenniscentrum opgeslagen. Hierdoor is deze kennis beschikbaar voor alle medewerkers. Tijdens het maandelijkse ontwikkelingsoverleg worden bestaande diensten verbeterd en wordt nagedacht over nieuwe diensten. Het maandelijkse studieoverleg wordt gebruikt om ontwikkelingen in het vakgebied te bespreken en er wordt door interne of externe sprekers op actuele onderwerpen ingegaan.

11 Overwater Kenniscentrum Wij geven regelmatig cursussen en lezingen over grondzaken en rentmeesterij. Wij hebben ervoor gekozen hierbij samen te werken met anderen die het organisatorische deel en het marketing deel verzorgen en wij de inhoudelijke kant (mede) invullen. Ook kunnen wij op maat gemaakte cursussen voor u verzorgen. Hierna noemen wij een aantal mogelijkheden: Onteigenen Stand van zaken grondbeleid en nieuwe ontwikkelingen Inbrengwaarde taxeren Basiscursus grondbeleid Een verdiepingscursus per grondbeleidsinstrument Belemmeringenwet Privaatrecht en 380 kv Onderhandelingspositie bij de afdeling Grondexploitatie (Wro) Beleggen in agrarisch vastgoed Grond- en pachtzaken Erfpacht Beheren van grondposities van ontwikkelaars, gemeenten en corporaties Daarnaast geven wij voor een aantal vaste relaties een of twee keer per jaar een 'opfrislezing grondbeleid' of 'rentmeesterij', waar we de stand van zaken doornemen en de nieuwste ontwikkelingen behandelen.

12 Kerkstraat 54 Postbus AA Strijen Tel: Foto's: Lia Ruijtenberg, Zuid-Beijerland en Studio Waleson, Rotterdam

GROND, GRONDPRIJZEN EN GRONDPOLITIEK

GROND, GRONDPRIJZEN EN GRONDPOLITIEK GROND, GRONDPRIJZEN EN GRONDPOLITIEK Departement Hoeksche Waard 29 oktober 2009 P.S.A. (Peter) Overwater Kerkstraat 54 Postbus 5715 3290 AA Strijen Tel. 078 674 94 94 Fax 078 674 94 00 www.overwater.nl

Nadere informatie

De Waard Makelaars en Taxateurs, kan elke erkende discipline van onroerende zaken voor u uitvoeren!

De Waard Makelaars en Taxateurs, kan elke erkende discipline van onroerende zaken voor u uitvoeren! De Waard Makelaars en Taxateurs, kan elke erkende discipline van onroerende zaken voor u uitvoeren! DE WAARD MAKELAARS EN TAXATEURS We hebben het allemaal in huis......als we u kunnen helpen, dan horen

Nadere informatie

ADRIAAN VAN DEN HEUVEL MAKELAARS EN ADVISEURS WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL. Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.

ADRIAAN VAN DEN HEUVEL MAKELAARS EN ADVISEURS WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL. Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel. WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.nl AAN- EN VERKOOP SPECIALIST Adriaan van den Heuvel vestigde zich in 1993 als zelfstandig makelaar.

Nadere informatie

Nota Grondbeleid. Presentatie forum Ruimte 13 januari 2015

Nota Grondbeleid. Presentatie forum Ruimte 13 januari 2015 Nota Grondbeleid. Presentatie forum Ruimte 13 januari 2015 Nota Grondbeleid Opbouw presentatie 1 Inleiding 2 Waar gaat het om bij grondbeleid 3 Visie 4 Beheersen instrumenten en risico s 1 Inleiding Wat

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE van Frank Mulder

CURRICULUM VITAE van Frank Mulder CURRICULUM VITAE van Frank Mulder Praktijkgebied Bestuursrecht Overheid Vastgoed Brancheteam Brancheteam Overheid In 1987 ben ik als advocaat begonnen in Haarlem, waar ik mij heb gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Praktijkvoorbeeld grondexploitatiewet

Praktijkvoorbeeld grondexploitatiewet Praktijkvoorbeeld grondexploitatiewet - op luchtige hoofdlijnen - ing. G.K. (Gerrit) Modderkolk dia 2 Even voorstellen: Procap management en advies bij ruimtelijke ontwikkelingen gebiedsontwikkeling, herstructurering,

Nadere informatie

TE KOOP. Financiering bouwkavel bespreekbaar!! Oudveld te Erp Vraagprijs: 225.000,= v.o.n.

TE KOOP. Financiering bouwkavel bespreekbaar!! Oudveld te Erp Vraagprijs: 225.000,= v.o.n. TE KOOP Korte omschrijving object Financiering bouwkavel bespreekbaar!! Oudveld te Erp Vraagprijs: 225.000,= v.o.n. Type object : bouwkavel ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw

Nadere informatie

Beekerheide 43 beek en donk

Beekerheide 43 beek en donk Beekerheide 43 beek en donk te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

BOUWKAVEL TE KOOP. Fraaie zichtlocatie! Zagershof 2 te Asten Vraagprijs: 179.000,= v.o.n.

BOUWKAVEL TE KOOP. Fraaie zichtlocatie! Zagershof 2 te Asten Vraagprijs: 179.000,= v.o.n. BOUWKAVEL TE KOOP Fraaie zichtlocatie! Korte omschrijving Zagershof 2 te Asten Vraagprijs: 179.000,= v.o.n. Soort : bouwkavel voor een woning en/of kantoor Perceeloppervlakte : 540 m 2 Bebouwingsmogelijkheid

Nadere informatie

Wie betaalt de ruimtelijke kwaliteit? Verbetering kostenverevening in herstructurering bedrijventerreinen Dr. Demetrio Muñoz Gielen

Wie betaalt de ruimtelijke kwaliteit? Verbetering kostenverevening in herstructurering bedrijventerreinen Dr. Demetrio Muñoz Gielen Wie betaalt de ruimtelijke kwaliteit? Verbetering kostenverevening in herstructurering bedrijventerreinen Dr. Demetrio Muñoz Gielen Literatuur Capturing value increase in urban redevelopment (proefschrift-dissertatie)

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

TE KOOP. : 2 bouwkavels ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw Perceelsoppervlakte

TE KOOP. : 2 bouwkavels ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw Perceelsoppervlakte TE KOOP Plaats: Reusel Adres: Kattenbos 9 Vraagprijs: 290.000,= v.o.n. Bouw uw droomhuis! Op een landelijke locatie in de gemeente Reusel zijn 2 bouwkavels (reeds één verkocht) gelegen ten behoeve van

Nadere informatie

Grondexploitatiewet. Hendrik van Sandick. projectcoördinator Grondexploitatiewet Ministerie van VROM

Grondexploitatiewet. Hendrik van Sandick. projectcoördinator Grondexploitatiewet Ministerie van VROM Grondexploitatiewet Hendrik van Sandick projectcoördinator Grondexploitatiewet Ministerie van VROM Waarover gaat het bij grondexploitatie? Onderwerpen die de gemeente wil regelen bij grondexploitatie van

Nadere informatie

Curriculum Vitae Johan Spa

Curriculum Vitae Johan Spa Curriculum Vitae Johan Spa PERSONALIA Naam :Spa Voornaam :Johannes Adres :Witterhaar 6 Postcode en woonplaats :9405 VK Witten Telefoonnummer :06-15117632 E-mail :johan.spa@grondplus.nl Geboortedatum :22

Nadere informatie

TE KOOP. Plaats: Luyksgestel. Adres: Sengelsbroeksestraat ,= v.o.n. Bouw uw droomhuis op een uitstekende locatie

TE KOOP. Plaats: Luyksgestel. Adres: Sengelsbroeksestraat ,= v.o.n. Bouw uw droomhuis op een uitstekende locatie TE KOOP Plaats: Luyksgestel Adres: Sengelsbroeksestraat Prijs: 210.000,= v.o.n. Bouw uw droomhuis op een uitstekende locatie Ligging Op een landelijke locatie in de gemeente Bergeijk (kerkdorp Luyksgestel)

Nadere informatie

groeskuilen 124 gemert

groeskuilen 124 gemert groeskuilen 124 gemert te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

woningmakelaars Kernkwaliteiten:

woningmakelaars Kernkwaliteiten: VISIe OP VASTGOED VISIE OP VASTGOED Vastgoedbeslissingen hebben vaak ingrijpende gevolgen, op korte maar zeker ook op lange termijn. Het bijzondere aan de Fris Groep is dat zij door haar multidisciplinaire

Nadere informatie

TE KOOP. Bouw uw droomhuis

TE KOOP. Bouw uw droomhuis TE KOOP Plaats: Mariaheide Adres: Vraagprijs: Bolstweg ongenummerd 430.000,= k.k. per kavel Bouw uw droomhuis Op een fraaie landelijke locatie in het buitengebied van Mariaheide worden deze twee bouwkavels

Nadere informatie

Rentmeester: een vak midden in de samenleving

Rentmeester: een vak midden in de samenleving NVR Nederlandse Vereniging van Rentmeesters deskundigheidsbevordering ondersteuning profilering rentmeesterschap Rentmeester: een vak midden in de samenleving BEROEPSORGANISATIE De Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Woord vooraf

Inhoudsopgave. Woord vooraf Inhoudsopgave Woord vooraf v INLEIDING 1 1. Onderwerp van het onderzoek 1 2. Aanleiding voor en doelstelling van het onderzoek 1 3. Rol van het zelfrealisatierecht in wetgeving 3 3.1 Rol van het zelfrealisatierecht

Nadere informatie

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden!

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden! TE KOOP Plaats: Milheeze Adres: Wildeman Vraag- Op aanvraag prijs: Nog slechts 1 te koop Unieke kans en mogelijkheden! NOG SLECHTS 1 TE KOOP! Op een aantrekkelijke locatie in het buitengebied van Milheeze

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE van Frank Mulder

CURRICULUM VITAE van Frank Mulder Praktijkgebied Bestuursrecht Onteigening Nadeelcompensatie & Planschade Gedoogplichten Vastgoed Brancheteam Brancheteam Overheid CURRICULUM VITAE van Frank Mulder In 1987 ben ik als advocaat begonnen in

Nadere informatie

Duurzame kansen nieuwe grondexploitatiewet

Duurzame kansen nieuwe grondexploitatiewet Duurzame kansen nieuwe grondexploitatiewet Kansen voor energiezuinige en duuzame aanleg Workshop grondexploitatie SenterNovem, 10 oktober, Martijn Blom Inhoud presentatie Huidige situatie exploitatie grond

Nadere informatie

TE KOOP. Bouw uw droomhuis

TE KOOP. Bouw uw droomhuis TE KOOP Plaats: Mariaheide Adres: Vraagprijs: Bolstweg ongenummerd 320.000,= k.k. per kavel Bouw uw droomhuis Op een fraaie landelijke locatie in het buitengebied van Mariaheide worden deze twee bouwkavels

Nadere informatie

bouwkavel aardborstweg 19a mierlo

bouwkavel aardborstweg 19a mierlo bouwkavel aardborstweg 19a mierlo te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto

Nadere informatie

Te huur. Henry Dunantlaan 1, Barendrecht

Te huur. Henry Dunantlaan 1, Barendrecht Te huur Henry Dunantlaan 1, Barendrecht Herkenbare zichtlokatie Hoogwaardige afwerking Circa 231 m² kantoorruimte www.dtz.nl Dit herkenbaar gelegen kantoorgebouw ligt direct aan de A15 hetgeen een goede

Nadere informatie

meidoornstraat someren

meidoornstraat someren meidoornstraat someren te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U intresse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

TE KOOP. ongenummerd. Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis!

TE KOOP. ongenummerd. Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis! TE KOOP Plaats: Helmond Adres: Postelstraat ongenummerd Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis! Algemeen Deze bouwkavel is gelegen op een locatie waar verder nooit kavels worden aangeboden. De kavel

Nadere informatie

Datum vergadering gemeenteraad Voorstelnummer Agendapunt

Datum vergadering gemeenteraad Voorstelnummer Agendapunt 6 Datum vergadering gemeenteraad Voorstelnummer Agendapunt 31 januari 2017 RV/16/00717 Z12-18101 Voorstel ingebracht door H. Achterberg Portefeuillehouder Begrotingsprogramma H.N. de Ronde 02 Beheerproduct

Nadere informatie

TE KOOP. Nog 1 te koop!!

TE KOOP. Nog 1 te koop!! TE KOOP Plaats: Bergeijk Adres: Bucht Vraagprijs: 230.000,= k.k. Nog 1 te koop!! Op een bosrijke locatie in de gemeente Bergeijk liggen deze riante bouwkavels. De kavels zijn gelegen in plan Bucht aan

Nadere informatie

Grondbedrijf. Introductie voor nieuwe raadsleden

Grondbedrijf. Introductie voor nieuwe raadsleden Grondbedrijf Introductie voor nieuwe raadsleden Grondbedrijf Yvonne Verkleij Paul van Die Rik Tuitert Planning & control Juridica (privaatrecht) Planeconomie Agenda Taken Beleid Financiële instrumenten

Nadere informatie

Berlagepad 10-12, Rotterdam

Berlagepad 10-12, Rotterdam Te koop Voormalig schoolgebouw Berlagepad 10-12, Rotterdam Herontwikkelingsobject Maatschappelijke bestemming Circa 1.518 m ² b.v.o. www.dtz.nl T e koop Voormalig schoolgebouw Voormalig schoolgebouw van

Nadere informatie

TE KOOP. De nog te bouwen vrijstaande woning mag een inhoud hebben van ca. 1.000 m³. Er mag een bijgebouw gerealiseerd worden van maximaal 150 m².

TE KOOP. De nog te bouwen vrijstaande woning mag een inhoud hebben van ca. 1.000 m³. Er mag een bijgebouw gerealiseerd worden van maximaal 150 m². TE KOOP Plaats Oirschot Adres Slingerbos Vraagprijs 349.000,= v.o.n. Bouw uw droomhuis! Algemeen Deze prachtige bouwkavel is gelegen op een uitstekende locatie met aan de achterzijde een blijvend vrij

Nadere informatie

VastgoedTrain. Opleiding tot Rentmeester NVR. Aanvullende theorie Rentmeester. seizoen 2011-2012. www.vastgoedtrain.nl

VastgoedTrain. Opleiding tot Rentmeester NVR. Aanvullende theorie Rentmeester. seizoen 2011-2012. www.vastgoedtrain.nl VastgoedTrain Opleiding tot Rentmeester NVR Aanvullende theorie Rentmeester seizoen 2011-2012 www.vastgoedtrain.nl Inleiding De structuur van het Nederlandse platteland is de laatste jaren voortdurend

Nadere informatie

Te koop Voormalig ABN AMRO kantoor. Aalsumerpoort 7, Dokkum

Te koop Voormalig ABN AMRO kantoor. Aalsumerpoort 7, Dokkum Te koop Aalsumerpoort 7, Dokkum Herontwikkelingsmogelijkheden Centrumlocatie Eigen parkeervoorzieningen www.dtz.nl T e koop Dit voormalige kantoor van de ABN AMRO ligt op een absolute centrumlocatie. Het

Nadere informatie

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven!

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Postbus 711 3900 AS Veenendaal Kerkewijk 26 3901 EG Veendaal (T) 0318-55 19 60 (F) 0318-55 19 61 (M) info@ingeniousvastgoed.nl (I) www.ingeniousvastgoed.nl Haar

Nadere informatie

Ontwikkelingen rond het grondbeleid

Ontwikkelingen rond het grondbeleid Ontwikkelingen rond het grondbeleid Inleiding voor wooncongres 3 november 2015 Herman de Wolff (H.W.deWolff@tudelft.nl) Delft University of Technology Challenge the future Opzet Grondbeleid: waarom ook

Nadere informatie

Permanente Educatie 2016 cursusoverzicht

Permanente Educatie 2016 cursusoverzicht Permanente Educatie 01 cursusoverzicht Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed Totaal te behalen 0* Opleider(s) Internationale regelgeving/pta Europese taxatiestandaarden (ELO) 3 9 Beroepsopleiding Makelaars Herbestemming

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

TE KOOP. Landelijke uitstraling. Plan Poelenloop Zandoerleseweg te Knegsel Koopprijs vanaf: 225.000,= v.o.n.

TE KOOP. Landelijke uitstraling. Plan Poelenloop Zandoerleseweg te Knegsel Koopprijs vanaf: 225.000,= v.o.n. TE KOOP Landelijke uitstraling Plan Poelenloop Zandoerleseweg te Knegsel Koopprijs vanaf: 225.000,= v.o.n. Korte omschrijving object Object Perceelsoppervlakte Inhoud te bouwen woning Oppervlakte bijgebouw

Nadere informatie

Margrietstraat 14 16 Waalwijk

Margrietstraat 14 16 Waalwijk Margrietstraat 14 16 Waalwijk Margrietstraat 14-16 Waalwijk Dit unieke object biedt de ideale combinatie van luxueus wonen op de eerste verdieping met representatieve kantoorruimte op de begane grond.

Nadere informatie

De Quackstraat 77, Rotterdam

De Quackstraat 77, Rotterdam Te koop Voormalig schoolgebouw De Quackstraat 77, Rotterdam Herontwikkelingsobject Maatschappelijke bestemming Circa 1.397 m ² b.v.o. www.dtz.nl T e koop Voormalig schoolgebouw Dit voormalige schoolgebouw

Nadere informatie

TE KOOP. Zeer ruime woningbouwkavel. Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n.

TE KOOP. Zeer ruime woningbouwkavel. Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n. TE KOOP Zeer ruime woningbouwkavel Dijkstraat 63 te Asten Vraagprijs: 330.000,= v.o.n. Korte omschrijving object Type Inhoud Aan- en bijgebouwen Perceeloppervlakte Ligging Contactpersoon : bouwkavel voor

Nadere informatie

Te huur Uniek kantoorgebouw. Noordeinde 2e, Leiden

Te huur Uniek kantoorgebouw. Noordeinde 2e, Leiden Te huur Uniek kantoorgebouw Noordeinde 2e, Leiden Rijksmonument Gelegen op een unieke zichtlocatie Circa 664 m² www.dtz.nl Het object is in 1878 gebouwd en oorspronkelijk ingericht als een kazerne. In

Nadere informatie

Scheiding 41 9865VB Opende (Gr.) Intensieve veehouderij

Scheiding 41 9865VB Opende (Gr.) Intensieve veehouderij Scheiding 41 9865VB Opende (Gr.) Intensieve veehouderij Vestiging Zuidlaren Annerweg 32, 9471 KV Zuidlaren W: http://www.agriteam.nl/zuidlaren E: zuidlaren@agriteam.nl T: 050-4096190 F: 050-4096116 Plaats:

Nadere informatie

Gebiedsontwikkeling Binckhorst

Gebiedsontwikkeling Binckhorst Gebiedsontwikkeling Binckhorst Henk Harms, directeur Ontwikkeling en Realisatie Project De Zuid 16 mei 2019 Dag van de Projectontwikkeling Ligging Nabij het centrum, stations HS, CS en Voorburg. Water

Nadere informatie

VERWERVING- EN TAXATIEPROTOCOL GEMEENTE HOOGEVEEN

VERWERVING- EN TAXATIEPROTOCOL GEMEENTE HOOGEVEEN VERWERVING- EN TAXATIEPROTOCOL GEMEENTE HOOGEVEEN Verwerving- en taxatieprotocol Gemeente Hoogeveen versie 15-12-2009 1 Inhoudsopgave Pagina 1 Inleiding... 3 2 Bevoegdheid tot aankoop van onroerend goed...

Nadere informatie

Leropperweg sint odiliënberg

Leropperweg sint odiliënberg Leropperweg sint odiliënberg te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin een omschrijving,

Nadere informatie

Hollands tuin 77, Rotterdam

Hollands tuin 77, Rotterdam Te koop Voormalig schoolgebouw Hollands tuin 77, Rotterdam Herontwikkeling Maatschappelijke bestemming Circa 1.570 m ² b.v.o. www.dtz.nl T e koop Voormalig schoolgebouw Dit voormalig schoolgebouw van twee

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: 395.000,= k.k. Korte omschrijving object. Riante bouwkavel!

TE KOOP. Vraagprijs: 395.000,= k.k. Korte omschrijving object. Riante bouwkavel! TE KOOP Plaats: Deurne Adres: Warande 2a Vraagprijs: 395.000,= k.k. Riante bouwkavel! Dit goed ontsloten bouwkavel van ca. 3.000 m2 met een frontbreedte van ca. 30 meter is gelegen op een van de mooiste

Nadere informatie

Het gebruik van gedoogplichten in de energietransitie

Het gebruik van gedoogplichten in de energietransitie Het gebruik van gedoogplichten in de energietransitie mr. F.A. (Frank) Mulder Seminar VvOR; Onteigening en gedoogplichten in relatie tot de energietransitie 31 januari 2019» Utrecht 1 1 De Belemmeringenwet

Nadere informatie

Saffraanstraat 105, Hoogvliet Rotterdam

Saffraanstraat 105, Hoogvliet Rotterdam Te koop Voormalig schoolgebouw Saffraanstraat 105, Hoogvliet Rotterdam Herontwikkelingsobject Maatschappelijke bestemming Circa 869 m² b.v.o. www.dtz.nl T e koop Voormalig schoolgebouw Voormalig schoolgebouw

Nadere informatie

Te huur Gelegen in het historisch centrum van Leiden. Doezastraat 2A, Leiden

Te huur Gelegen in het historisch centrum van Leiden. Doezastraat 2A, Leiden Te huur Gelegen in het historisch centrum van Leiden Doezastraat 2A, Leiden Hoogwaardige uitstraling Gelegen op een unieke locatie Goede bereikbaarheid www.dtz.nl Het object is een rijksmonument en oorspronkelijk

Nadere informatie

Te koop Unieke herontwikkelingslocatie! Geulstraat 51, Groningen

Te koop Unieke herontwikkelingslocatie! Geulstraat 51, Groningen Te koop Unieke herontwikkelingslocatie! Geulstraat 51, Groningen Forse uitbreidingsmogelijkheden Nabij centrum Eigen parkeervoorzieningen www.dtz.nl Namens onze opdrachtgever ABN AMRO bieden wij u het

Nadere informatie

Hollands tuin 77, Rotterdam

Hollands tuin 77, Rotterdam Te koop Voormalig schoolgebouw Hollands tuin 77, Rotterdam Herontwikkeling Maatschappelijke bestemming Circa 1.570 m ² b.v.o. www.dtz.nl T e koop Voormalig schoolgebouw Dit voormalig schoolgebouw van twee

Nadere informatie

bouwkavel ruwe putten helmond (stiphout)

bouwkavel ruwe putten helmond (stiphout) bouwkavel ruwe putten helmond (stiphout) te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin

Nadere informatie

Nieuw grondbeleid en nieuwe woningnood (in diverse smaken)

Nieuw grondbeleid en nieuwe woningnood (in diverse smaken) Nieuw grondbeleid en nieuwe woningnood (in diverse smaken) Wooncongres 11 oktober 2016 Herman de Wolff (TU Delft) en Rogier Titulaer (gemeente Amersfoort) Delft University of Technology Challenge the future

Nadere informatie

Nota Grondbeleid Gemeente Brummen Februari 2016

Nota Grondbeleid Gemeente Brummen Februari 2016 Nota Grondbeleid 2016-2020 Gemeente Brummen Februari 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Samenvatting...3 Inleiding...4 1 Grondbeleid...5 1.1 Vormen van grondbeleid...5 1.1.1 Passief grondbeleid...5 1.1.2

Nadere informatie

Waalhaven Z.z. ong, Rotterdam

Waalhaven Z.z. ong, Rotterdam Te huur Port City IV Waalhaven Z.z. ong, Rotterdam Hoogwaardige nieuwbouw Prominente zichtlocatie in W aalhaven Circa 8.000 m ², vanaf 3.500 m² www.dtz.nl Het betreft het vierde kantoorgebouw in de succesvolle

Nadere informatie

Bijlage 05 Stad en Regio Sleutelprojecten

Bijlage 05 Stad en Regio Sleutelprojecten Bijlage 05 Stad en Regio Sleutelprojecten Toelichting sleutelprojecten programma Stad en Regio 2012-2015/17 1 1 Inlichtingen bij dhr. A.J.H.P. Elferink, (026) 3599756, e-mailadres a.elferink@gelderland.nl

Nadere informatie

WIJHE, Langstraat 47

WIJHE, Langstraat 47 WIJHE, Langstraat 47 Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van de door verkoper verstrekte gegevens. Voor wat betreft afmetingen, voorzieningen en andere verstrekte informatie kunnen aan deze

Nadere informatie

Opaalstraat 34, Hengelo

Opaalstraat 34, Hengelo Te huur / Te koop ca. 2.040 bedrijfsruimte met kantoor Opaalstraat 34, Hengelo Naar wens in te delen Circa 2.040 m ² Gelegen op Bedrijvenpark Twentekanaal www.dtz.nl Op bedrijventerrein Twentekanaal te

Nadere informatie

Te huur / Te koop. Gorsstraat 1, Spijkenisse

Te huur / Te koop. Gorsstraat 1, Spijkenisse Te huur / Te koop Gorsstraat 1, Spijkenisse Representatief kantoorgebouw Goed bereikbaar per auto en met het OV Totaal circa 1.279 m ² kantoorruimte www.dtz.nl T e huur / Te koop Het betreft een kantoorgebouw

Nadere informatie

Boek & Offermans Makelaars

Boek & Offermans Makelaars Bedrijfsmakelaardij Beleggingsmakelaardij Woningmakelaardij Taxaties & Consultancy copyright: SCHUNCK* Boek & Offermans Makelaars adviseert helder, direct en duidelijk Organisatie De professionele medewerkers

Nadere informatie

Losse grond. Hatertseweg Malden. Henny Steenbruggen Oostwijk 5 Postbus AM Uden. Circa 2 hectare grond

Losse grond. Hatertseweg Malden. Henny Steenbruggen Oostwijk 5 Postbus AM Uden. Circa 2 hectare grond Losse grond TE KOOP Hatertseweg Malden Circa 2 hectare grond, / m² MAKELAARDIJ Henny Steenbruggen Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800 06-22429073 dlvadvies.nl info@dlvadvies.nl Aangeboden,

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Datum collegevergadering: 12 mei 2015 Onderwerp: Nota grondbeleid 2015-2018

Raadsvoorstel. Datum collegevergadering: 12 mei 2015 Onderwerp: Nota grondbeleid 2015-2018 Raadsvoorstel Agendanr: CR2 Kenmerk: 15-0114128 Datum collegevergadering: 12 mei 2015 Onderwerp: Nota grondbeleid 2015-2018 0.Samenvatting: Conform vastgesteld beleid dient het grondbeleid elke raadsperiode

Nadere informatie

Schansstraat / bochtstraat ong. ospel

Schansstraat / bochtstraat ong. ospel Schansstraat / bochtstraat ong. ospel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin

Nadere informatie

De instrumentenkoffer. Mogelijkheden om natuurdoelen in te passen in uw bedrijfsvorming

De instrumentenkoffer. Mogelijkheden om natuurdoelen in te passen in uw bedrijfsvorming De instrumentenkoffer Mogelijkheden om natuurdoelen in te passen in uw bedrijfsvorming Wat is de Instrumentenkoffer? Wij zijn blij dat u zich als agrarisch ondernemer oriënteert op de mogelijkheden om

Nadere informatie

hortsedijk 81 helmond

hortsedijk 81 helmond hortsedijk 81 helmond te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

: Team Ontwikkeling Realisatie en Beheer : H Beumer/G. van Moorsel Telefoonnummer : :

: Team Ontwikkeling Realisatie en Beheer : H Beumer/G. van Moorsel Telefoonnummer : : grondbeleid 2013. oktober 2013 Uitgave : Team Ontwikkeling Realisatie en Beheer Naam : H Beumer/G. van Moorsel Telefoonnummer : 693973 Mail : h.beumer@deventer.nl 1 Inleiding Door kaders vast te stellen

Nadere informatie

Handleiding exploitatieplan. Regiobijeenkomsten maart 2011 T.J.E.A. van der Heijden, directeur VD2 Advies b.v.

Handleiding exploitatieplan. Regiobijeenkomsten maart 2011 T.J.E.A. van der Heijden, directeur VD2 Advies b.v. Handleiding exploitatieplan Regiobijeenkomsten maart 2011 T.J.E.A. van der Heijden, directeur b.v. Inhoud Exploitatieplan diverse thema s Ervaringen Jurisprudentie th/2008702/110096 2 Exploitatieplan (1):

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR423471_1

CVDR. Nr. CVDR423471_1 CVDR Officiële uitgave van Brummen. Nr. CVDR423471_1 17 oktober 2017 Nota Grondbeleid 2016-2020 De raad van de gemeente Brummen; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

Te huur Monumentaal herenhuis. Korte Houtstraat 20, Den Haag

Te huur Monumentaal herenhuis. Korte Houtstraat 20, Den Haag Te huur Monumentaal herenhuis Korte Houtstraat 20, Den Haag Circa 962 m² kantoorruimte Representatief kantoorgebouw Turn-key opleveringsniveau www.dtz.nl Het object betreft een monumentaal herenhuis welke

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

bos en broek 2 koningsbosch

bos en broek 2 koningsbosch bos en broek 2 koningsbosch te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid. Wilhelminakade 310, Rotterdam

Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid. Wilhelminakade 310, Rotterdam Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid Wilhelminakade 310, Rotterdam Voormalige rederij Holland -Amerika lijn Landmark met industriële uitstraling Turnkey kantoorruimte vanaf 600 m² www.dtz.nl In het voormalig

Nadere informatie

Grondbedrijf. Gegronde ontwikkeling

Grondbedrijf. Gegronde ontwikkeling Grondbedrijf Gegronde ontwikkeling Agenda Aanleiding ontwikkelplan Wat doet het Grondbedrijf Waar groeit het Grondbedrijf naar toe Waar staat het Grondbedrijf in relatie tot het ontwikkelplan Waar wil

Nadere informatie

Toelichting op de regelgeving Wonen, BV en LAV

Toelichting op de regelgeving Wonen, BV en LAV Toelichting op de regelgeving Wonen, BV en LAV Publicatie: juli 2017 - niet-marktwaardetaxaties - partijdeskundig waardeadvies Nederlands Register Vastgoed Taxateurs Postbus 42530 3006 DA Rotterdam Inhoud

Nadere informatie

_SFPA_ Smit Financiële Planning & Advies

_SFPA_ Smit Financiële Planning & Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT ALGEMEEN In dit document stelt het kantoor zich graag aan u voor en wordt de werkwijze die gehanteerd wordt beschreven. Tevens treft u een beschrijving van de diensten aan en wordt

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte op maat. Vendelier 51-59, Veenendaal

Te huur Kantoorruimte op maat. Vendelier 51-59, Veenendaal Te huur Kantoorruimte op maat Vendelier 51-59, Veenendaal Uitstekend bereikbaar Zichtlocatie A12 Zeer ruime parkeernorm www.dtz.nl Kantoorgebouw 'De Vendelier' gelegen op perfecte zichtlocatie aan de A12.

Nadere informatie

Welkom. Het nieuwe Gemeentelijke Grondbeleid Zorg of zegen? Donderdag 4 september 2008. Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland

Welkom. Het nieuwe Gemeentelijke Grondbeleid Zorg of zegen? Donderdag 4 september 2008. Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland Welkom bij de 24e VOGON studiemiddag Donderdag 4 september 2008 Het nieuwe Gemeentelijke Grondbeleid Zorg of zegen? Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland PROGRAMMA 15:00 15:10 Opening en

Nadere informatie

Verwervings- en taxatieprotocol 2009 Gemeente Maastricht

Verwervings- en taxatieprotocol 2009 Gemeente Maastricht Verwervings- en taxatieprotocol 2009 Gemeente Maastricht Gemeente Maastricht Domein Stadsontwikkeling, Economie en Beheer Sector OntwikkelingsBedrijf Maastricht Team Vastgoed April 2009 Verwervings- en

Nadere informatie

Te huur Te huur moderne kantoorruimte nabij het NS -station. Zuiderzeelaan 27-41, Zwolle

Te huur Te huur moderne kantoorruimte nabij het NS -station. Zuiderzeelaan 27-41, Zwolle Te huur Te huur moderne kantoorruimte nabij het NS -station Zuiderzeelaan 27-41, Zwolle Zichtlocatie Gedeelde faciliteiten mogelijk Uitstekende bereikbaarheid www.dtz.nl "La Vitesse" is een net afgewerkt

Nadere informatie

Visweg 0ong te LIMMEN Koopprijs 375.000 v.o.n.

Visweg 0ong te LIMMEN Koopprijs 375.000 v.o.n. Visweg 0ong te LIMMEN Koopprijs 375.000 v.o.n. Omschrijving: Voor veel mensen is het bouwen van een eigen huis een droom. De gemeente Castricum biedt u nu de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Nadere informatie

organisch gebiedsontwikkelen in de praktijk

organisch gebiedsontwikkelen in de praktijk ERSTEUNING ING. PROJECTEN SAMENLEVING TERECHT organisch gebiedsontwikkelen in de praktijk samen op weg met uitnodigingsplanologie ... omgevingsvisie. programma. programmatische instructieregels. instructies.

Nadere informatie

Te huur Nieuwbouw ontwikkeling Centraal Station Leiden. Bargelaan 180, Leiden

Te huur Nieuwbouw ontwikkeling Centraal Station Leiden. Bargelaan 180, Leiden Te huur Nieuwbouw ontwikkeling Centraal Station Leiden Bargelaan 180, Leiden Ontworpen door Meyer en Van Schooten Circa 477 m² kantoorruimte Per direct beschikbaar www.dtz.nl Naast het Centraal Station

Nadere informatie

Te huur Hedendaagse kantoorruimte op A1-locatie. Bijster 7-21, Breda

Te huur Hedendaagse kantoorruimte op A1-locatie. Bijster 7-21, Breda Te huur Hedendaagse kantoorruimte op A1-locatie Bijster 7-21, Breda A1-kantorenlocatie Gerenoveerde centrale entree Goed bereikbaar vanaf A16 en A27 www.dtz.nl Vrijstaand kantoorgebouw, gelegen in het

Nadere informatie

Te huur Te huur nette kantoorruimte op zichtlocatie. Zuiderzeelaan 15-25, Zwolle

Te huur Te huur nette kantoorruimte op zichtlocatie. Zuiderzeelaan 15-25, Zwolle Te huur Te huur nette kantoorruimte op zichtlocatie Zuiderzeelaan 15-25, Zwolle Zichtlocatie Zowel kleine als grote units Uitstekend bereikbaar www.dtz.nl "La Balance" is een net afgewerkt kantoorgebouw

Nadere informatie

Vijzelweg 18a te Waalwijk

Vijzelweg 18a te Waalwijk Vijzelweg 18a te Waalwijk Vijzelweg 18a te Waalwijk Modern functioneel bedrijfsobject voorzien van kantoorruimte, showroom, bedrijfsruimte en eigen parkeergelegenheid. Algemeen : Waalwijk, een gemeente

Nadere informatie

Raaltepad 31-33. Raaltepad 31-33, Almere-Stad Almere. Koopprijs: 150.000,- k.k.

Raaltepad 31-33. Raaltepad 31-33, Almere-Stad Almere. Koopprijs: 150.000,- k.k. Raaltepad 31-33 Koopprijs: 150.000,- k.k. Algemene Informatie TE KOOP: Multifunctionele kantoor-/praktijkruimte nabij Almere Centrum Adres: Raaltepad 31-33 te Almere-Stad Dit zelfstandige, kleinschalige

Nadere informatie

Te koop. Tarweweg 2, Nijmegen

Te koop. Tarweweg 2, Nijmegen Te koop Tarweweg 2, Nijmegen Kantoorruimte op zichtlocatie Hoogwaardige uitstraling Ruime parkeervoorzieningen www.dtz.nl T e koop Het object is gelegen tegenover het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en

Nadere informatie

Te huur. K.P. van der Mandelelaan 10, Rotterdam

Te huur. K.P. van der Mandelelaan 10, Rotterdam Te huur K.P. van der Mandelelaan 10, Rotterdam Solitair kantoorgebouw Uitstekend bereikbaar Circa 2.750 m ² kantoorruimte www.dtz.nl T e huur Onderhavig kantoorgebouw is prominent en zeer herkenbaar gelegen

Nadere informatie

Ravenswade 2, Nieuwegein

Ravenswade 2, Nieuwegein Te huur Ravenswade 2, Nieuwegein prominente zichtlocatie uitstekend bereikbaar deelverhuur vanaf 300 m² www.dtz.nl Te huur Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het object is uniek door de hoogwaardige

Nadere informatie

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Te huur Representatieve kantoorruimte. K.P. van der Mandelelaan 20, Rotterdam

Te huur Representatieve kantoorruimte. K.P. van der Mandelelaan 20, Rotterdam Te huur Representatieve kantoorruimte K.P. van der Mandelelaan 20, Rotterdam Prachtige zichtlocatie aan de A16 Zakelijke omgeving Diverse verhuur mogelijkheden www.dtz.nl Onderhavig kantoorgebouw is prominent

Nadere informatie

Nieuwe Havenweg 39-41, Hilversum

Nieuwe Havenweg 39-41, Hilversum Te koop Nieuwe Havenweg 39-41, Hilversum showroomvloeren met kantoor ligging aan de doorgaande weg www.dtz.nl Te koop Het object betreft een showroom met kantoorruimte van drie lagen gelegen aan het doorgaande

Nadere informatie

AGENDAPUNT NO.12. Voorstel tot vaststelling Nota Grondbeleid AAN DE RAAD

AGENDAPUNT NO.12. Voorstel tot vaststelling Nota Grondbeleid AAN DE RAAD Voorstel tot vaststelling Nota Grondbeleid AGENDAPUNT NO.12 AAN DE RAAD Samenvatting/Advies Het gemeentelijk grondbeleid is een beleidsterrein waar omvangrijke uitgaven worden gedaan en waarbij de risico

Nadere informatie

G.G.V. Assurantiën en Hypotheken B.V. Dienstenwijzer. Dienstverleningsdocument G.G.V. assurantiën en hypotheken bv. Pagina 1

G.G.V. Assurantiën en Hypotheken B.V. Dienstenwijzer. Dienstverleningsdocument G.G.V. assurantiën en hypotheken bv. Pagina 1 G.G.V. Assurantiën en Hypotheken B.V. Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument G.G.V. assurantiën en hypotheken bv Pagina 1 Dienstenwijzer Op grond van de Wet op het financieel toezicht zijn wij verplicht

Nadere informatie

Te huur. Buskesdries 9, Andelst

Te huur. Buskesdries 9, Andelst Te huur Buskesdries 9, Andelst Zeer representatief bedrijfscomplex Zeer goede bereikbaarheid Ruime parkeervoorziening www.dtz.nl Hoogwaardig bedrijfscomplex gelegen op het bedrijvenpark 'De Schalm' te

Nadere informatie

Charco & Dique. Compliance en risk management voor trustkantoren. Risk Management & Compliance

Charco & Dique. Compliance en risk management voor trustkantoren. Risk Management & Compliance Compliance en risk management voor trustkantoren Wij helpen trustkantoren om in een dynamische omgeving een goede reputatie te houden of op te bouwen Charco & Dique Risk Management & Compliance Charco

Nadere informatie