Groetjes van de (tijdelijke) redactie. (Ruben Wijnen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groetjes van de (tijdelijke) redactie. (Ruben Wijnen)"

Transcriptie

1 Jaargang 5, nr. 2 april, mei, juni 2011, nieuws voor leidsters, papa s en mama s en kinderen Hallo allemaal, Aangezien onze vaste nieuwsbriefmaker Jessica bevallen is van een dochter Benthe en van haar welverdiende zwangerschapsverlof aan het genieten is, komt deze nieuwsbrief later dan normaal. Indien er ouders zijn die iets aan willen leveren voor de nieuwsbrief die over 3 maanden gepland staat, kunnen dit mailen naar de redactie. Het mailadres is janssen_jessica@hotmail.com. Wie weet zie jij je stukje in de volgende nieuwsbrief staan! Groetjes van de (tijdelijke) redactie. (Ruben Wijnen) Inmiddels zijn we alweer 4 maanden verder in Wat vliegt de tijd toch voorbij en wat is er weer ontzettend veel gebeurd. De nieuwe inventaris is inmiddels voor een groot gedeelte weer aangevuld op de OKI s. OKI is de nieuwe term die we gaan gebruiken voor de peuterspeelzalen. We willen de PSZ namelijk flexibeler maken voor ouders waardoor de term PSZ niet meer de lading dekt. OKI (Ontwikkelingsgerichte Kinderopvang) dekt deze lading wel. De manier van werken (ontwikkelingsgericht werken) zal niet veranderen maar door een flexibele instelling wordt de OKI mogelijk interessanter door een uitbreiding van bijvoorbeeld de openings-/ en sluitingstijden. Deze en andere vragen zullen we binnenkort middels een klanttevredenheidsonderzoek aan jullie voorleggen. Het wijzigen van de naam en de invulling ervan heeft er tevens toe geleid dat de OKI in aanmerking is gekomen voor de belastingteruggaaf. Tevens hebben we 4 april jongstleden de open dag gehad van ons nieuwe Kinderdagverblijf in Well. Het was ontzettend druk en erg gezellig. We hebben leuke complimenten mogen ontvangen en de opstart is vrijwel vlekkeloos verlopen. Luizencontrole op de OKI Na iedere schoolvakantie controleren wij de peuters op hoofdluis dus liever geen gel of vlechtjes in de haren. Ook de naam in de jas van de peuter is handig voor als we naar buiten gaan. Meivakantie De meivakantie staat alweer bijna voor de deur. Indien er ouders zijn die extra opvang nodig hebben op de BSO tijdens de vakantie daarvan horen wij het graag zo spoedig mogelijk in verband met onze planning. LRK-registratienummer Vanaf dienen jullie het Landelijk Register Kinderopvang op te geven bij de belastingdienst. Al onze locaties zijn geregistreerde locaties. Het registratienummer per locatie kunnen jullie terugvinden op onze internetsite. Van een enkele ouder hebben we vernomen dat het registratienummer niet herkend wordt. Dit komt mogelijk door het feit dat de gegevens met de belastingdienst nog niet een op een zijn. De geregistreerde locaties worden tevens weergegeven op de officiële site:

2 Klanttevredenheidsonderzoek Ook dit jaar willen we de mening van onze klanten in kaart brengen middels een klanttevredenheidsonderzoek. Middels een vragenlijst willen wij een beeld vormen hoe jullie als ouders naar t Kienderbènkske kijken, welke wensen er zijn of welke verbeteringen enz. De uitkomst van het onderzoek zal een grote rol spelen in de verdere bedrijfsvoering van t Kienderbènkske. We willen namelijk zoveel mogelijk proberen aan te sluiten op de wensen van ouders/ verzorgers. Het onderzoek zal begin juni verstuurd worden naar alle ouders/ verzorgers. Wij willen indien mogelijk enkele aanbevelingen en wensen vanuit dit onderzoek na de zomervakantie (begin van het nieuwe schooljaar) door gaan voeren. Wij stellen jullie mening en gedachte daarom erg op prijs en hopen dat we veel ingevulde formulieren retour mogen ontvangen. Hiervoor alvast bedankt. Telefoonnummers Ouders van de OKI (voorheen PSZ) hebben waarschijnlijk al gemerkt dat het oude vertrouwde telefoonnummer niet meer bereikbaar is met uitzondering van Siebengewald en Afferden. Voor de meeste PSZ is dit het nummer geworden van de BSO. PSZ en BSO Wellerlooi PSZ en BSO Well PSZ en BSO Siebengewald PSZ en BSO Afferden PSZ Bergen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat het kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ PSZ als het kind 4 jaar wordt. Indien het kind door instroom later of eerder aan de basisschool kan beginnen, horen wij dit graag, zodat wij dit tijdig aan kunnen passen. Vakanties doorgeven Het boeken is bij de meeste alweer begonnen, want de zomerkriebels komen er weer aan. Ook onze pedagogisch medewerkers zijn natuurlijk razend benieuwd wanneer zij van een welverdiende vakantie kunnen gaan genieten. Daarom hebben wij het vakantieformulier bijgevoegd voor degene die gebruik maken van de opvang tijdens de vakanties. Hierdoor zijn wij in staat een planning te kunnen maken voor onze pedagogisch medewerkers. Namens het hele Kienderbènkske alvast bedankt voor de moeite. Stopzetting Kinderopvangtoeslag Minister Kamp heeft op 1 april jl. de Tweede Kamer laten weten dat hij de kinderopvangtoeslag zal stopzetten voor die ouders die niet hebben gereageerd op herhaalde verzoeken van de Belastingdienst het LRK-nummer door te geven. De stopzetting zal plaatsvinden met ingang van deze maand (dat betreft dan de vooruitbetaling van de maand mei). De reeds ontvangen toeslag over de maanden januari tot april zal worden teruggevorderd. Ook het nieuwe KDV in Well inclusief hoofdkantoor is vanaf bereikbaar op Het mobiele nummer is eveneens bereikbaar We willen jullie bij deze aanraden om het van toepassing zijnde telefoonnummer op te slaan. Indien het nummer niet bereikbaar is, wordt het telefoontje doorgeschakeld naar Ruben Wijnen.

3 Peuterproject Op het KDV in Siebengewald en Well was het gebruikelijk om per locatie eens per maand op bezoek te gaan bij Maasduinen Staete om gezamenlijk met de ouderen en de kinderen activiteiten te doen. Aangezien in Well een nieuwbouwproject is gerealiseerd voor onder andere ouderen willen we het peuterproject voor het KDV in Well verplaatsen naar t Eldershof te Well. De kinderen van Siebengewald zullen verder blijven gaan met het project in Maasduinen Staete. De medewerkers van het KDV in Well zullen de betreffende ouders hierover nog informeren. OKI Bergen Vanwege de aankomende wachtlijst op de OKI in Nieuw- Bergen zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om meer dagdelen te openen. Indien hier meer over bekend is, zullen we de betreffende ouders hierover informeren. Naar alle waarschijnlijk zal ook dit tijdens het nieuwe schooljaar worden doorgevoerd. We houden jullie op de hoogte. Voorheen melden ouders zich af op het KDV/ BSO en dienden zij zich ook nog eens af te melden bij ons. Dit was vanwege het feit dat medewerkers niet in staat waren om zelf te bekijken of dit consequenties had ten aanzien van het rooster. Inmiddels zijn deze gegevens op de locaties bekend waardoor jullie je voortaan maar op 1 locatie hoeven af te melden. Vakantie Ruben en Linda Van 18 april tot en met 3 mei zijn wij met vakantie. Indien jullie een sturen, zullen jullie een automatische replay krijgen. Bij vragen die niet kunnen wachten, kunnen jullie mailen naar: kienderbenkske-marianne@home.nl. (locatiemanager). De voic alsmede een automatische replay via de zal jullie hieraan herinneren. Nationale feestdagen De volgende dagen is t Kienderbènkske gesloten: e paasdag Hemelvaartsdag e pinksterdag Tijdens de meivakantie zijn de OKI s (PSZ) gesloten. De kinderen van de BSO in Afferden worden tijdens de vakanties in Siebengewald opgevangen en de kinderen van de BSO in Wellerlooi op de BSO in Well. Nieuwe ouders van de Ontwikkelingsgerichte Kinderopvang afgekort OKI (voorheen PSZ) ontvangen van de medewerkers een uitnodiging via de post dat hun kind voor het eerst kan komen. Het intakegesprek zal tevens plaatsvinden op de eerste dag dat het kind gebruik gaat maken van de OKI. Bij deze willen we jullie verzoeken om de intakeformulieren die dag mee te nemen. Alvast bedankt voor de genomen moeite. Zwangeren Jessica komt terug van haar ouderschapsverlof op Jessica heeft een dochter Bente gekregen op 6 maart Moeder en dochter maken het goed!

4 Naam Geboortedatum Locatie Moon Arntz OKI Bergen Tim de Rijck KDV en OKI Siebengewald Emma Jansen OKI Siebengewald Thijs Mol OKI Bergen Emma Smolders BSO Siebengewald Noor Kleijn BSO Well Tess Hesen OKI Well Jelke Loeffen OKI Bergen Joelle Rothengatter OKI Well Julian van de Ven OKI Well Sven Vogel OKI Bergen Damian Rothoff KDV en OKI Siebengewald Ruben Stammen BSO Siebengewald Sjra Jaspers OKI Bergen Sya Elbers OKI Siebengewald Eva Tanieljan OKI Bergen Robin Janssen BSO Siebengewald Tessa van den Ijssel OKI Siebengewald Ilona Keijsers BSO Afferden Siemen Weijers KDV Well Alana Lucassen OKI Bergen Marit Verkoelen OKI Well Milan Van Berlo OKI Bergen Vera Klabbers KDV Well Vera Klabbers OKI Well Sjors Peters BSO Afferden Steyn Mulders BSO Well Evi Kleintjens OKI Afferden Sanne Custers MEDEWERKER Sam Roelofs BSO Wellerlooi Merle Straaten KDV Siebengewald Daphne van Oijen BSO Afferden Isabel Gerrits BSO Afferden Nowemie Carnovale BSO Siebengewald Julian Derksen BSO Afferden Bo Maassen BSO Afferden Britt Fleuren OKI Siebengewald Miko Verijzer OKI Bergen Ties Beumers KDV Siebengewald Jasper Straatman BSO Siebengewald Lisa Alberts BSO Well Ingrid Tromp-Hagen MEDEWERKER Sam Lenkens BSO Afferden Gijs van Hoof BSO Afferden Jelle Gramser BSO Siebengewald Naam Geboortedatum Locatie Lynn Heldens OKI Well Teun van Hoof BSO Afferden Joshua Luijpers OKI Bergen Dirk Bots KDV Siebengewald Lenneke Willems OKI Bergen Linus van Geffen OKI Afferden Sirita op het Veldt BSO Well Loek Swinkels BSO Siebengewald Jill de Jong MEDEWERKER Jip Verhaegh OKI Wellerlooi Delano Rovers BSO Siebengewald Imke Derks OKI Bergen Jip Trum BSO Afferden Neeltje Noelle Noot BSO Siebengewald Renske van Dinten OKI Bergen Syl Kleijn KDV Well Nora De Beer OKI Bergen Catharina van der Velden OKI Well Luna Rongen KDV en OKI Well Jolanda v Pinxteren MEDEWERKER Bas Hendriks BSO Wellerlooi Tess Peters OKI Bergen Jorn Sprunken KDV en OKI Well Fleur Ebben KDV en OKI Afferden Daan Kuijpers OKI Wellerlooi Roel Koppers MEDEWERKER Demi Kersten OKI Bergen

5 Naam Geboortedatum Locatie Josefien Loock MEDEWERKER Finn Janssen OKI Afferden Rick Hubbers OKI Siebengewald Eline Thijssen OKI Well Kim Curfs BSO Wellerlooi Sjoerd van Dijk OKI Bergen Stan Maas OKI Bergen Jana Theeuwen OKI Bergen Lieke Lucassen OKI Wellerlooi Sharon Lucassen OKI Wellerlooi Sjoerd van de Ven OKI Afferden Judith Jolie MEDEWERKER Jens Custers OKI Well Dewi van Elsbergen BSO Wellerlooi Loes Hendriks BSO Wellerlooi Tess Jansen OKI Siebengewald Mike Hendrickx OKI Wellerlooi Joa Gramser KDV Siebengewald Zonan Adolfse BSO Siebengewald Ailani Verwaayen KDV Afferden Britt Vermeer OKI Bergen Guus Gardeniers KDV Well Kay Gardeniers KDV Well Lars Weijers OKI Well Aafke Driessen OKI Bergen Michael Hermans OKI Bergen Thijs Tunnissen OKI Siebengewald Eef Ankersmit BSO Well Floor Wismans BSO Well Sam Peeters KDV en OKI Well Gosse Tax KDV Siebengewald Gosse Tax KDV en OKI Siebengewald Marieke Bots BSO Siebengewald Jessica Stammen MEDEWERKER Joëlla Klabbers OKI Well Jovanka Van Kempen OKI Bergen Dian Rikkers KDV Siebengewald Emma v. Mil OKI Bergen Milou Verstappen KDV Well Marianne van Alphen MEDEWERKER Liam Rutten OKI Bergen Lieke Hendriks KDV Afferden Kid Brand BSO Wellerlooi Anne Peters BSO Siebengewald Naam Geboortedatum Locatie Liam Mermans BSO Siebengewald Maud Verkoelen KDV Well Laura Janssen KDV Well Sietse van Duijnhoven KDV Well Naam Verwachte Locatie geboortedatum Baby Gramser KDV Siebengewald Langs deze weg willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan onze geslaagde open dag van ons nieuwe KDV in Well op zondag

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

2015 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2015 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Hallo papa s, mama s, pedagogisch medewerkers en kinderen.

Hallo papa s, mama s, pedagogisch medewerkers en kinderen. Jaargang 6, nr. juni 2012, nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Hallo papa s, mama s, pedagogisch medewerkers en kinderen. Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief

Nadere informatie

2013 nr. 3 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2013 nr. 3 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

2016 nr. 1 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2016 nr. 1 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Extra dagdeel OKI

Nieuwsbrief. Extra dagdeel OKI Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Groetjes van de redactie. (Jessica Stammen-Janssen) Telefoonnummers

Groetjes van de redactie. (Jessica Stammen-Janssen) Telefoonnummers Jaargang 5, nr. 1 januari, februari, maart 2011, nieuws voor leidsters, papa s en mama s en kinderen Hallo allemaal, Er is weer een nieuw jaar begonnen met nieuwe uitdagingen. Dit geldt zeker ook voor

Nadere informatie

2014 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2014 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

Verlengde opvang OKI s

Verlengde opvang OKI s Jaargang 5, nr. 4 oktober, november, december 2011, nieuws voor leidsters, papa s en mama s en kinderen Hallo ouders, collega s en kinderen van t Kienderbènkske, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief dit

Nadere informatie

2016 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen. KDV Siebengewald

2016 nr. 2 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen. KDV Siebengewald Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

12 Lily Baran. 13 Merijn Arts. 14 Jop Roosen. Nina Janssen

12 Lily Baran. 13 Merijn Arts. 14 Jop Roosen. Nina Janssen Groep 1 Peuters : Jose van Soest Elvira Oomen Sylvia Huberts Femke Vink Joep Janssen Erik Arts Brenda van Soest Peggy Verkoelen woe Daisy Schattefor Femmie Koppers di do Linda van Vegchel 1 Bram Tonnaer

Nadere informatie

2012 nr. 4 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen

2012 nr. 4 nieuws voor pedagogisch medewerkers, papa s en mama s en kinderen Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Nationale Voorleesdagen

EXPRESSE ZWANGER. Nationale Voorleesdagen PADDINGTON EXPRESSE Nummer 62, jan 2015 In dit nummer: * Voorleesdagen * Nieuwe invalkracht * Peutergroep * Babygroep * Mobiele telefoons * Pravoo ouderbrief Nationale Voorleesdagen Van 21 t/m 31 januari

Nadere informatie

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest PADDINGTON EXPRESSE In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest Mededeling van de maatschap Per 1 januari 2017 heeft Meini besloten om uit de maatschap te stappen. Hij

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Geschillencommissie. Zomervakantie

EXPRESSE ZWANGER. Geschillencommissie. Zomervakantie PADDINGTON EXPRESSE Nummer 66, mei 2016 In dit nummer: * Geschillencommissie * Zomervakantie * Luiercontainer * Geboren * Thema Kunst Geschillencommissie Vanaf 1 januari 2016 datum moeten alle kinderopvanginstellingen,

Nadere informatie

Programmanr. 2 Dames, 200m rugslag Senioren Open :20 Resultaten

Programmanr. 2 Dames, 200m rugslag Senioren Open :20 Resultaten Programmanr. 1 Heren, 400m vrije slag en ouder 15-10-2017-14:00 Resultaten 1. Nick Selten ZWK Merlet 6:21.61 200403275 S9 6:30.78 262 50m: 44.79 44.79 150m: 2:23.90 50.84 250m: 4:05.62 51.04 350m: 5:44.29

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23 Welkom Na de zomervakantie zien we een nieuw gezicht in groep 2, we heten Sietze Sietzema van harte welkom bij ons op school. We wensen je heel veel plezier in groep 2. Daarnaast heten we juf Margo Rottier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Annelinde van de Werf Ericastraat KG Wezep Telefoon: Mailadres:

Annelinde van de Werf Ericastraat KG Wezep Telefoon: Mailadres: Geachte ouders/verzorgers, Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief, De oudercommissie van de Bron bestaat momenteel uit vier moeders: Annelinde van de Werf Ericastraat 3 8091 KG Wezep Telefoon: 0622880597

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.:

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.: De Doolhof nummer 11 16-07-2015 In deze Doolhof vindt u o.a.: Schoolreisje groep 4 en 5 naar Klein Zwitserland Thema vliegtuig/vliegveld Nieuwe leerkrachten op de Doolgaard Carnaval op de Doolgaard in

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh

Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki. Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh Verjaardagen: Juli: 4 Aniek Kleven 11 Colin Kiernan 28 Melissa Wisotzki Augustus: 18 Jimmy Kiernan 22 Moniek Arts 23 Joep Verhaegh 27 Pim Verhaegh September: 4 Lieke Janssen 5 Soraja Geurtjens 7 Yvonne

Nadere informatie

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Nieuw in 2014: 48 weken contract BSO KDV opvang van 08:00-16:00 uur Strippenkaart BSO Vakantie ruilen: Wegens succes voortgezet Overheid draagt extra bij!

Nadere informatie

Voorlopige Teamindeling senioren Seizoen

Voorlopige Teamindeling senioren Seizoen Voorlopige Teamindeling senioren Seizoen 2018-2019 Hieronder kunnen jullie lezen wie in welk team is ingedeeld voor het volgend seizoen. Daar waar al overeenstemming is staan ook trainers en coaches bij.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2014

NIEUWSBRIEF JUNI 2014 Beste ouders, 1 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van onze kinderopvang. Het eerste gedeelte van de nieuwsbrief betreft algemene informatie van het kinderdagverblijf en BSO. Deze informatie is belangrijk

Nadere informatie

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe.

Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. Nieuwsbrief Mei/Juni Nieuwe kinderen: Wij wensen Sanne en Gijs de Lange heel veel (buiten) speelplezier bij De Loeiende Koe. De nieuwe ouders kunnen inloggen op het ouderportaal met deze link. https://portaal.novict.nl/haw8kasq3fs/

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers,

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, Lorem Ipsum Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie ligt al achter ons, wat is het weer snel gegaan he? Voor en tijdens de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Infobulletin 4, schooljaar

Infobulletin 4, schooljaar Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 4, schooljaar 2016-2017 Welkom Wij verwelkomen

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd blijf januari 2019 Nr. 36 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, We willen jullie allemaal een heel fijn 2019 wensen! De feestdagen zijn inmiddels voorbij en de winter

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 kinderdagverblijf, peuterschool, bso ZieZaZo Nieuwsbrief maart 2019 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen!

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Alvast van harte gefeliciteerd!

Alvast van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief mei 2015 Jarigen in de maand mei: Aankomende maand zijn jarig: Jeske (11/5), Julian (14/5), Aras (22/5), Ashley (24/5), Rink Jan (26/5), Joy (27/5), Bas (30/5). Alvast van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

KINDERDAGVERBLIJF. De Bron BV

KINDERDAGVERBLIJF. De Bron BV KINDERDAGVERBLIJF INFORMATIE BOEKJE Kinderdagverblijf De Bron BV Beijensweide 19 6191 EK Beek 046-4379917 Landelijke registratienummer kinderopvang: 338781602 E-mail: kdv@bredeschooldebron.nl claire@bredeschooldebron.nl

Nadere informatie

Limiet 04 mei Veldhoven, Programmanr m schoolslag Minioren 5 en later :15 Resultaten

Limiet 04 mei Veldhoven, Programmanr m schoolslag Minioren 5 en later :15 Resultaten Programmanr. 1 100m schoolslag Minioren 5 en later 4-5-2014-10:15 Resultaten 1. Sanne Lukken ZPK Budel 1:39.67 200400030 1:39.13 46.86 1:39.13 2. Sanne Peters Argo 1:37.78 200401112 1:41.79 47.76 1:41.79

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang Opvang gewenst per: N.B. Altijd een datum invullen in verband met de gewenste startdatum. Wanneer uw kind nog niet geboren is dan verzoeken wij u de vermoedelijke geboortedatum

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes Kidsz - krant! Jaargang 4 nr. 4 Samenvoegen een succes De afgelopen herfstvakantie bewees dat de kinderen van de Sporadenlaan en de Odyssee geen moeite hebben met het samenvoegen. Sterker nog, ze genoten

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( 8 ) Groep 3 ( 6 ) Juul v Stolwijk Siem v Stolwijk Bouke vd Broek Lotte Verhees Lex vd Bilt Zara vd Westerlo Stef Wijnen Max Coumans Pleun Tomassen Guus vd Broek Niene Duijndam Matz

Nadere informatie

Teaminformatie

Teaminformatie Teaminformatie 2018-2019 ST Keldonk-Boerdonk JO15-1 (11x11) 1 Menno v/d Boogaard 2 Justin Wolzak 3 Connor Verboeket 4 Kevin Christiaans 5 Daan Groenveld 6 Gijs Rooijackers 7 Anthony Henry 8 Willem Sigmans

Nadere informatie

ARWB kampioenschappen CD-junioren 2 juni 2012 ARV Achilles

ARWB kampioenschappen CD-junioren 2 juni 2012 ARV Achilles ARWB kampioenschappen CD-junioren 2 juni 2012 ARV Achilles 1000 meter - Jongens D 1 1362 Jasper van Eijmeren 637324 3:36.92 2 1339 Roderik Weijenberg 608741 3:49.96 3 1301 Laurens Brouwers 24 4:42.91 0

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Juni 2017

MARIMBAZUIN Juni 2017 MARIMBAZUIN Juni 2017 De van Willemien, directeur Natuurlijk begin ik met onze geweldige Dalton prestatie. Een verlenging van het certificaat voor vijf jaar. We hebben de krant gehaald. Wat zijn we trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Informatieboekje. kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen. Inhoudsopgave

Informatieboekje. kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen. Inhoudsopgave Informatieboekje kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen tel 0592-271179 mob 06-18458678 debolderkids@gmail.com kvk nummer: 01124850 giro: 2452950 Inhoudsopgave 1. Kinderopvang de Bolderkids

Nadere informatie

Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen incl. de teamindelingen van de C- en B-teams.

Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen incl. de teamindelingen van de C- en B-teams. Teamindeling seizoen 2016 2017 def Beste jeugdleden en ouders, Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen 2016 2017 incl. de teamindelingen van de C- en B-teams. Zoals eerder aangekondigd hebben

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart/ April 2018

Nieuwsbrief Maart/ April 2018 Nieuwsbrief Maart/ April 2018 Nieuwe kinderen: Wij wensen Storm Visser, Noud Roos, Joris van Gessel, Mees van Goethem, Zil Zandwijken, Jax van Hilton, Mark Breebaart, Vieve Oussoren, Willem ter Heide en

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 31 augustus 2017 nummer 1 Belangrijke data

Nadere informatie

Verjaardagen! Babyhapjes Door Petra Bergs, mama van Thuur. Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen. November 20 Milan Rutten

Verjaardagen! Babyhapjes Door Petra Bergs, mama van Thuur. Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen. November 20 Milan Rutten Verjaardagen! Oktober 19 Lynn Teluij 21 Mila Theunissen 24 Lieke Verheijen November 20 Milan Rutten December 7 Jelle Verheijen 9 Nick Hellegers 10 Jenna Klok 11 Petra Derks (leidster) 22 Thuur Cox Alvast

Nadere informatie

Maandag: groepen 5 en 6 (juf Annemieke) Dinsdag: groepen 7 en 8 (juf Sietske) Donderdag: groepen 3 en 4 (juf Annemieke)

Maandag: groepen 5 en 6 (juf Annemieke) Dinsdag: groepen 7 en 8 (juf Sietske) Donderdag: groepen 3 en 4 (juf Annemieke) juli 2015 Beste ouders: De laatste dagen voor de zomervakantie zijn begonnen. Een week bomvol activiteiten en het afscheid van groep 8. Vrijdag is het dan echt zo ver voor de kinderen, 6 weken vakantie!

Nadere informatie

ALG-S-01 Beleidsplan 't Kienderbenkske

ALG-S-01 Beleidsplan 't Kienderbenkske Pagina: 1 van 16 Versiedatum: 30.12.14 Index: 1. Missie... 2 2. Visie... 2 3. Doelstelling... 2 4. Locaties en bereikbaarheid... 3 5. Aanmelden en dan?... 3 6. Communicatie pedagogisch medewerkers en ouders/

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer!

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! Veel leesplezier Het KieKeBoe en Kids & Go team! 2014 K IEK E B O E E N K I D S & G O D E L E U K S T E K I N D E R O P V A N G V A N A A L S

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject PADDINGTON EXPRESSE Nummer 64, juli 2015 In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject ZWANGER De tuin van de dreumes- en peutergroep is klaar! De kinderen kunnen

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SKOC. Februari 2016. Jubileum SKOC. Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen

Nieuwsbrief SKOC. Februari 2016. Jubileum SKOC. Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen Nieuwsbrief SKOC Februari 2016 Nieuwsbrief Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen - Jubileum SKOC - Reglement SKOC en intern klachtreglement - Voorlezen we hebben er een geitje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Nieuwsbrief - december 2013 Thema s en bijzonderheden De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Het jaar 2013 is bijna weer voorbij. Sint Maarten en Sinterklaas hebben we afgesloten. We hebben een leuk Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok!

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok! Belhamelnieuws Kindercentrum t Belhameltje Severtweg 6A * 7156 RL Beltrum Tel: 0544-481343 Web : www.belhameltje.com Mail: info@belhameltje.com Jaargang 11 nummer 3 Maart 2019 Hallo Maart! De maand februari

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids (Sportdag) Schoolfotograaf Kennismakingsochtend Wist je dat... Van de directie Beste ouders /

Nadere informatie

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 5: mei 2014

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 5: mei 2014 juni juli: Belangrijke data: VVE thema: Eet smakelijk 11 juni workshop vaders voorlezen 14 juli - zomervakantie 22 augustus Peuterspeelzaal gesloten Thema bso vakantieopvang: viezerikken en circus 25 augustus

Nadere informatie

Jaargang 30, nr juni 18

Jaargang 30, nr juni 18 Jaargang 30, nr. 13 14 juni 18 Belangrijke data: 18 t/m 22 juni: hele week kijkochtenden 18 juni: rapporten mee 20 juni: viering groep B 26 juni: schoolreisje/kleuterreisje 28 juni: doorschuifmiddag (groep

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

3 juli 2019 nummer 11. Agenda. Musical groep 8. Meneer Frans. Gevonden voorwerpen

3 juli 2019 nummer 11. Agenda. Musical groep 8. Meneer Frans. Gevonden voorwerpen 3 juli 2019 nummer 11 Agenda 3 juli Musical groep 8 5 juli Laatste schooldag 19 augustus Start nieuwe schooljaar 21 augustus Luizencontrole 26 augustus Studiedag team; kinderen vrij! 28 augustus Nieuwe

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 Het Meertens Instituut heeft de Nederlandse Voornamenbank uitgebreid met populariteitslijsten. Voor Nederland, maar ook voor provincies, regio s en gemeenten worden

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding,

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding, Laatste Nieuws Beste ouders en hulpleiding, Wegens omstandigheden hebben we het programma voor het Jeugd Vakantie Werk komende week moeten aanpassen. De dinsdag en de donderdag zijn aagepast. Het volledige

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang Kidscasa Kinderopvang

Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang Kidscasa Kinderopvang Kinderdagverblijf en Kidscasa Kinderopvang Op het kinderdagverblijf kan uw kind vijf dagen per week terecht. is opvang buiten de schooltijden en in vakanties voor kinderen die de basisschool bezoeken De

Nadere informatie

Minioren-Junioren-dl4-Arnhem

Minioren-Junioren-dl4-Arnhem Minioren-Junioren-dl4-Arnhem ESCA Zwemmen Arnhem 6-5-2017 Minioren en Junioren circuit Ronde 4 - zaterdag 6 mei 2017 om 15:00u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 14:30u 1. 100m wisselslag - Heren 12-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Maart 2015

Nieuwsbrief 18 Maart 2015 Nieuwsbrief 18 Maart 2015 Daar is ie weer!!!!! U heeft hem wellicht al een tijdje gemist want door alle drukte zijn we niet toegekomen om de nieuwsbrief op te stellen. Onze laatste nieuwsbrief was in november

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Februari 2015 Beter laat dan nooit, maar hier is de nieuwe nieuwsbrief. Eerst willen we iedereen weer van harte welkom heten in het nieuwe jaar! Het is nu winter en veel kinderen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie