Lieshoutseweg 76 Helmond (Stiphout)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lieshoutseweg 76 Helmond (Stiphout)"

Transcriptie

1 Lieshoutseweg 76 Helmond (Stiphout)

2 te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis en de ligging. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als deze aan uw basiseisen voldoet. Uw makelaar In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving van rust, ruimte en natuur in het buitengebied en het gevoel bij de omgeving, gevoelens die centraal staan en dat voelt u pas bij de bezichtiging van een buitenstate. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Harrie van Santvoort harrie@heuvel.nl Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van deze buitenstate. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw computer had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, vrijstaande woning met achteraanbouw, overdekt terras, vrijstaande garage met kantoor, loods (ca. 240 m ), tuin, erf en weiland. Met vriendelijke groet, Bouwjaar 1960 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud woning ca. 635 m³ Woonoppervlakte ca. 200 m² Harrie van Santvoort Garage / kantoor ca. 6,34 x 8 m Buitenstate is het uithangbord van geselecteerde NVM makelaardijen die zich hebben gespeciliseerd in onroerend goed in het buitengebied. Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit is niet alledaags en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En dat is Buitenstate! Internet Loods ca. 10 x 24 m Perceel ca m² (extra grond bespreekbaar) Vraagprijs ,- k.k.

3 Algemeen Het betreft een vrijstaande woning met achteraanbouw, overdekt terras, een vrijstaande garage met kantoorruimte, loods, veldschuur, tuin, erf en weiland. Opvallend rustig en landelijk gelegen, met vrij uitzicht rondom aan een doorlopende straat buiten de bebouwde kom. Plaatselijk aangeduid als Lieshoutseweg 76 te Stiphout Kadastraal bekend: gemeente Helmond, sectie L, nummer 2914 gedeeltelijk. Perceelsgrootte circa m2. Het woonhuis is gebouwd in 1960 met een verbouwing in 1981 en De gevels zijn opgetrokken in spouwmetselwerk met hardhouten kozijnen, voorzien van een houten kapconstructie met eterniet dakbeschot en glaswol isolatie. Er is vloer-, gevel-, plafond,- en dakisolatie toegepast. Er is praktisch overal isolerende beglazing toegepast. Daarnaast zit er vloerverwarming in de woonkeuken, entree en de badkamer. Het object is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en riolering. Verwarming geschiedt middels een gasgestookte c.v.-ketel.

4 indeling begane grond Entree met beide tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en houten schroten plafond met hardhouten trapopgang. Meterkast met 13 groepen en aardlekschakelaar Slaapkamer woonkamer L-vormige woonkamer met betonvloer waarop boerenparket (recentelijk geschuurd en gelakt), stucwerk wanden en -plafond. Deze gezellige ruimte heeft een schouw met een houtkachel en openslaande tuindeuren naar het overdekte terras. Slaapkamer met betonnen vloer, stucwerk wanden en schuurwerk plafond met diepe inbouwkast en aansluitingen voor tv en telefoon. Badkamer I Geheel betegelde badkamer (kleur: beige) met schuurwerk plafond, voorzien van: - douche - ligbad - toilet - vaste wastafel

5 woonkeuken Gesloten, sfeervolle woonkeuken (bouwjaar 2001) met terra tegelvloer, stucwerk wanden en -plafond. Deze royale ruimte heeft veel lichtinval en is voorzien van een luxe, complete mdf keukeninrichting (NUVA) in hoekopstelling met granieten werkblad, betegelde achterwand, dubbele roestvrijstalen spoelbak en volop boven- en onderkasten en lades. Aanwezige apparatuur: elektrische oven magnetron hoge koelkast 5-pits inductie kookplaat afzuigkap vaatwasser De keuken heeft toegang naar het terras. bijkeuken Bijkeuken met tegelvloer, deels betegelde - en deesl stucwerk wanden en houten schroten plafond. Hier bevinden zich de gasgestookte c.v.-ketel (bouwjaar 2015), de vloerverwarmingsunit, een uitstortgootsteen en wasmachine- en drogeraansluitingen. Geheel betegelde toiletruimte (bouwjaar 2001) met stucwerk plafond voorzien van vrijdragend toilet en fonteintje.

6 indeling 1e verdieping Overloop met houten dekvloer en laminaat, schoonmetselwerk wanden en houten schroten plafond met extra lichtinval via de dakkapel. Slaapkamer 1 met houten vloer en laminaat, behangen wanden en wit houten schroten plafond, met bergkasten in de schuintes en een inbouwkast. Slaapkamer 2 & 3, gelijksoortig aan slaapkamer 1, zonder inbouwkast. badkamer II Licht betegelde badkamer met houten schroten plafond, voorzien van: douche toilet vaste wastafel Slaapkamer 4 met laminaatvloer, behangen wanden en gipsplaten plafond. Deze ruimte is speels van indeling en heeft toegang tot de bergzolder en een dakkapel. indeling 2e verdieping De zolder is niet bereikbaar en is in het midden ca. 1 meter hoog.

7 garage / kantoor Gevels in spouwmetselwerk met betonnen vloer, een houten kapconstructie met 6 cm dupanol dakplaten beschoten en betonpannen dakbedekking. Deze ruimte is voorzien van een houten bergzolder. De spouw is geïsoleerd. De ruimte is opgesplitst in een garagegedeelte en zijdeur en stalen kanteldeur en een kantoorgedeelte. Het kantoorgedeelte heeft een laminaatvloer en een wit kunststof schroten plafond. Het kantoor is voorzien van elektra, telefoon aansluiting en een aparte ingang. U heeft hier verwarming vanuit het woonhuis. Afmeting ca x 8,00 meter. loods De loods is gebouwd in De gevels zijn opgetrokken in spouwmetselwerk, voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. De betonvloer is gevlinderd en deels voorzien van vloerverwarming. Met stalen spanten, houten gordingen, duopanol dakplaten en met asbestvrije golfplaten bedekt. De loods heeft 3 elektrisch bedienbare roldeuren en er is krachtstroom aanwezig. Het voorterrein is geheel beklinkerd en er is goede bereikbaarheid vanaf de oprit. Afmeting: ca. 10 x 24 m.

8 Tuin Het object heeft een eigen oprit. De voortuin maakt een verzorgde indruk en de binnenplaats is geheel beklinkerd. Er is voldoende speelruimte voor de kinderen met een gazon. Er zijn volop parkeerplaatsen. Het overdekte terras met tegelvloer en verlichting biedt volop mogelijkheden. Een heerlijk beschutte plek met optimale privacy. Het terrein rondom is in gebruik als weiland.

9 bijzonderheden De bestemming wordt wonen met statische opslag (opslag met beperkte verkeersbewegingen). Voor iemand die rust, ruimte en privacy ambieert. Ideaal object voor paarden c.q. kleinvee liefhebber. Veel toepassingsmogelijkheden, zeker met de bijgebouwen. Landelijke groene ligging met uitzicht op kasteel Croy en bossen op loopafstand. Centrumvoorzieningen van Stiphout op fietsafstand. Vergunning aanwezig voor erker aan voorzijde en uitbreiding serre. Geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch). Met moderne keuken Slaap- en badkamer op begane grond. Een prachtige locatie met veel natuur rondom. Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

10 plattegrond begane grond plattegrond eerste verdieping

11 Kadaster bestemmingsplan

12 Buitenstate is het uithangbord van NVM makelaardijen die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit is niet alledaags en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En dat is Buitenstate! Buitenstate is een label dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid met betrekking tot het aan- en verkopen van woningen in het buitengebied gelegen. KERNWAARDEN Verder staat Buitenstate voor de volgende kernwaarden: EIGEN Eigen staat voor vertrouwd zijn met de gewoonten en gebruiken van het platteland want daar woont u of wilt u gaan wonen. De Buitenstate makelaars spreekt dan ook uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar goed. En dat is ook nodig want het aan-en verkopen van een Buitenstate is één van de grootste beslissingen in uw leven. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs all-round en full-service Wij zijn een actief en snelgroeiend kantoor met een dynamisch team gespecialiseerd in agrarisch- en landelijk vastgoed. Als kantoor zijn we aangesloten bij zowel de NVM als NVR. Hierdoor beschikken we over een landelijk netwerk van specialisten in agrarisch- en landelijk vastgoed. Ons kantoor is een all-round makelaarskantoor met alle specialiteiten in huis, zoals: Verkoopbemiddeling bij woningen, bedrijven-, agrarisch- en landelijkvastgoed Advisering bij aankoop van een woning of bedrijf Taxaties voor alle voorkomende doeleinden. Advisering bij onteigening, zowel bij stadsvernieuwing als bij uitbreiding ten behoeve van woningbouw, industrie, wegen, etc. Door de unieke combinatie van agrarische- en woningmakelaardij mag Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs zich terecht specialist landelijk wonen noemen. Het werkgebied strekt zich uit over geheel Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg. SOLIDE Een Buitenstate makelaar is een vakman. Hij beschikt over de kennis en kunde om de een Buitenstate voor de juiste prijs en condities aan- of te verkopen. Ook de juridische afhandeling wordt op professionele wijze uitgevoerd zodat u ervan verzekerd bent dat de grootste beslissing in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. AANGENAAM De aan- en verkoop van een Buitenstate is een intensief proces en het is wel zo prettig als de wijze waarop u hierin wordt ondersteund plezierig en constructief is. EN NET EEN BEETJE ANDERS Het onderscheidende van Buitenstate is toch wel dat ze het net een beetje anders (lees: gedurfder, origineler, spannender) dan het gebruikelijke doet: de wereld is immers al grijs genoeg en daarom kiest Buitenstate voor een aanpak die kleurrijker is maar altijd passend bij de klant. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK Hoofdstraat AL Helmond Tel: info@heuvel.nl

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel venloseweg 10 ospel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

te koop unieke, vrij gelegen woonboerderij in het buitengebied van boekel Bouwjaar 1925-1930 Perceel circa 00,81.50 ha. Vraagprijs 395.000,= k.k.

te koop unieke, vrij gelegen woonboerderij in het buitengebied van boekel Bouwjaar 1925-1930 Perceel circa 00,81.50 ha. Vraagprijs 395.000,= k.k. De beemd 2 boekel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Inhoud boerderij Circa 1.600 m 3. Vraagprijs 495.000,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal

Inhoud boerderij Circa 1.600 m 3. Vraagprijs 495.000,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal Ham 3 Veghel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis,

Nadere informatie

BennenBroekstraat someren-eind

BennenBroekstraat someren-eind Bennenbroekstraat Someren-EInd te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het kavel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s. korte

Nadere informatie

te koop Vrijstaand woonhuis met inpandige garage, diverse opstallen, ondergrond, erf, tuin en cultuurgrond.

te koop Vrijstaand woonhuis met inpandige garage, diverse opstallen, ondergrond, erf, tuin en cultuurgrond. veenweg 5 america te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

te koop Nodigt u uit leuke vrijstaande woning met achteraanbouw/serre, tuinkas, Rustig gelegen op een gewilde locatie nabij voorzieningen.

te koop Nodigt u uit leuke vrijstaande woning met achteraanbouw/serre, tuinkas, Rustig gelegen op een gewilde locatie nabij voorzieningen. roessel 13 bakel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

te koop vrij in het veld gelegen voorhuis van woonboerderij 217 m² woonoppervlakte 30 m² oppervlakte Perceel

te koop vrij in het veld gelegen voorhuis van woonboerderij 217 m² woonoppervlakte 30 m² oppervlakte Perceel rondweg 2 overloon Nodigt u uit te koop Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct.

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct. endepoel 8 merselo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

Molenweijerweg 12 Deurne

Molenweijerweg 12 Deurne Molenweijerweg 12 Deurne te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Laan ten Boomen 17 lierop

Laan ten Boomen 17 lierop Laan ten Boomen 17 lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

te koop op prima locatie gelegen vrijstaand landhuis met diverse bijgebouwen ideaal object voor een agrarisch aanverwant bedrijf

te koop op prima locatie gelegen vrijstaand landhuis met diverse bijgebouwen ideaal object voor een agrarisch aanverwant bedrijf hoeksehei 10 erp te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Laar 82 NueNeN (GerweN)

Laar 82 NueNeN (GerweN) Laar 82 Nuenen (Gerwen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

veerstraat 17 Erp (boerdonk)

veerstraat 17 Erp (boerdonk) veerstraat 17 Erp (boerdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

bovenstehuis 34 boekel

bovenstehuis 34 boekel bovenstehuis 34 boekel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

te koop circa 533 ha Perceel circa 3.800 m² Vraagprijs 478.000,= k.k. eventueel meer grond is bespreekbaar Nodigt u uit 06 53 725 825 marcel@heuvel.

te koop circa 533 ha Perceel circa 3.800 m² Vraagprijs 478.000,= k.k. eventueel meer grond is bespreekbaar Nodigt u uit 06 53 725 825 marcel@heuvel. pothuis 5 deurne te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Drie Kooienweg 25 Evertsoord (Sevenum)

Drie Kooienweg 25 Evertsoord (Sevenum) Drie Kooienweg 25 Evertsoord (Sevenum) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

baansestraat 32a overloon

baansestraat 32a overloon baansestraat 32a overloon te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond.

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond. eindje 4 lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis,

Nadere informatie

gemertseweg 30 oploo

gemertseweg 30 oploo gemertseweg 30 oploo te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

deurneseweg 120 ysselsteyn

deurneseweg 120 ysselsteyn deurneseweg 120 ysselsteyn te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het door u opgevraagde object waar u interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Sint Oedenrodeseweg 22

Sint Oedenrodeseweg 22 Sint Oedenrodeseweg 22 Best Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

parallelweg 22 someren

parallelweg 22 someren parallelweg 22 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

korteweg 18a someren

korteweg 18a someren korteweg 18a someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Nodigt u uit. Bouwjaar 1930. Inhoud 1.300 m³. Woonoppervlakte 340 m 2. Perceel 4.425 m². Vraagprijs 649.000,- k.k.

Nodigt u uit. Bouwjaar 1930. Inhoud 1.300 m³. Woonoppervlakte 340 m 2. Perceel 4.425 m². Vraagprijs 649.000,- k.k. Eiermijndreef 5 De Rips Nodigt u uit te koop Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522 suezlaan 8 deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

Patersstraat 32. Evertsoord (horst a/d maas)

Patersstraat 32. Evertsoord (horst a/d maas) Patersstraat 32 Evertsoord (horst a/d maas) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs 425.000,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs 425.000,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter Heuvel 26 Gemert Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

broekstraat 43 mierlo

broekstraat 43 mierlo broekstraat 43 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

te koop fraai gelegen royale woning met eigen oprijlaan en hobbyschuur. 200 m² oppervlakte

te koop fraai gelegen royale woning met eigen oprijlaan en hobbyschuur. 200 m² oppervlakte lorbaan 2a veulen te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

te koop Nodigt u uit Bouwjaar 1984 Inhoud ca. 1600 m³ Woonoppervlakte ca. 500 m 2 Perceel 2.066 m² Vraagprijs 750.000,- k.k.

te koop Nodigt u uit Bouwjaar 1984 Inhoud ca. 1600 m³ Woonoppervlakte ca. 500 m 2 Perceel 2.066 m² Vraagprijs 750.000,- k.k. Haageind 17 Deurne te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Aardborstweg 27 Mierlo

Aardborstweg 27 Mierlo Aardborstweg 27 Mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

de olifant soerendonk

de olifant soerendonk de olifant soerendonk Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het bouwkavel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s van de locatie en

Nadere informatie

twentehof 76 helmond

twentehof 76 helmond twentehof 76 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

bos en broek 2 koningsbosch

bos en broek 2 koningsbosch bos en broek 2 koningsbosch te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout) Hoofdstraat 165 Helmond (Mierlo-HOut) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Oude LIesselseweg 45 Deurne

Oude LIesselseweg 45 Deurne Oude LIesselseweg 45 Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout) Pastoor Elsenstraat 15 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Rodegraafweg 26. Liessel

Rodegraafweg 26. Liessel Rodegraafweg 26 Liessel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Kaldersedijk 21 helmond

Kaldersedijk 21 helmond Kaldersedijk 21 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Mierloseweg 207 Helmond

Mierloseweg 207 Helmond Mierloseweg 207 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Julianalaan 15 aarle-rixtel

Julianalaan 15 aarle-rixtel Julianalaan 15 aarle-rixtel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Somerenseweg 11 Lierop

Somerenseweg 11 Lierop Somerenseweg 11 Lierop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

deurneseweg 35 oploo

deurneseweg 35 oploo deurneseweg 35 oploo te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

michelslaan 8-10 someren

michelslaan 8-10 someren michelslaan 8-10 someren te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Burgemeester Termeerstraat 34 mierlo

Burgemeester Termeerstraat 34 mierlo Burgemeester Termeerstraat 34 mierlo te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Wevestraat 64 Helmond (stiphout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

lactariaweg 30 stevensbeek

lactariaweg 30 stevensbeek lactariaweg 30 stevensbeek te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Dorpsstraat 144 Mierlo

Dorpsstraat 144 Mierlo Dorpsstraat 144 Mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout)

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout) Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

middellaan 45 Helmond (brandevoort) middellaan 45 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Nodigt u uit. Landhuis. Bouwjaar 2015. Inhoud 900 m³. Woonoppervlakte 221 m 2. Overige inpandige ruimte. Bijgebouw (loods) Bouwjaar 2006

Nodigt u uit. Landhuis. Bouwjaar 2015. Inhoud 900 m³. Woonoppervlakte 221 m 2. Overige inpandige ruimte. Bijgebouw (loods) Bouwjaar 2006 oudestraat 4a bakel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Julianastraat 30 5751 JX Deurne

Julianastraat 30 5751 JX Deurne Julianastraat 30 5751 JX Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort)

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort) Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort) Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

bakelseweg 27 Aarle-rixtel

bakelseweg 27 Aarle-rixtel bakelseweg 27 Aarle-rixtel Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Ter Craene 18 someren

Ter Craene 18 someren Ter Craene 18 someren Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

troelstrastraat 67 helmond

troelstrastraat 67 helmond troelstrastraat 67 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

groeskuilen 124 gemert

groeskuilen 124 gemert groeskuilen 124 gemert te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163, Oudenbosch Schitterende woonboerderij Korentiend op ruim perceel gelegen in het buitengebied van Oudenbosch aan de rand van het dorp. De boerderij beschikt

Nadere informatie

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout)

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout) Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout)

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout) Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Duizeldonksestraat 1 Helmond

Duizeldonksestraat 1 Helmond Duizeldonksestraat 1 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis)

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis) swalmstraat 11 helmond (brouwhuis) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Hoekstraat 5, Venhorst

Hoekstraat 5, Venhorst Hoekstraat 5, Venhorst Kenmerken Overdracht Vraagprijs 395.000 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

te koop goed onderhouden langgevelboerderij met multifunctionele bijgebouwen in agrarisch gebied

te koop goed onderhouden langgevelboerderij met multifunctionele bijgebouwen in agrarisch gebied vlakdijk 2 overloon Nodigt u uit te koop Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

helmondsingel a deurne

helmondsingel a deurne helmondsingel 140-140a deurne te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s,

Nadere informatie

ensebroekerweg 3a kelpen-oler

ensebroekerweg 3a kelpen-oler ensebroekerweg 3a kelpen-oler Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Nodigt u uit. Royale vrijstaande langgevelboerderij met recreatief gedeelte, minicamping, erf en tuin. 0651 386 522

Nodigt u uit. Royale vrijstaande langgevelboerderij met recreatief gedeelte, minicamping, erf en tuin. 0651 386 522 meerven 10 VEssem Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

kwadestaartweg 3/3a deurne

kwadestaartweg 3/3a deurne kwadestaartweg 3/3a deurne te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Brakkenstraat 26. Etten-Leur Brakkenstraat 26 Etten-Leur Brakkenstraat tten-leur Vraagprijs. 525.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN SCHUUR GELEGEN OP PRACHTIGE LOCATIE. Type woning : Vrijstaande woning. (grotendeels gerenoveerd

Nadere informatie

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Strijbeekseweg 62. Strijbeek Strijbeekseweg 62 Strijbeek Strijbeekseweg trijbeek Vraagprijs. 429.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET OPRIT, SERRE EN ROYALE TUIN MET EEN MOOI VRIJ UITZICHT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen

Nadere informatie

Bouwjaar 1986 Inhoud woning Circa 970 m 3. Bedrijfsruimte Circa 700 m 2 Perceel m 2 Vraagprijs ,- k.k. Nodigt u uit

Bouwjaar 1986 Inhoud woning Circa 970 m 3. Bedrijfsruimte Circa 700 m 2 Perceel m 2 Vraagprijs ,- k.k. Nodigt u uit Smelenweg 4 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor.

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor. In de kern Nieuwevaart te Sprang-Capelle gelegen sfeervolle VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde tuinkamer, inpandig bereikbare garage, royaal tuinhuis, en vrije tuin op het zuiden op een perceel van 470

Nadere informatie

De Geelgors 3 Mariahout

De Geelgors 3 Mariahout De Geelgors 3 Mariahout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Elsendorpseweg 20, Elsendorp Elsendorpseweg 20, Elsendorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Etten-Leur Grauwe Polder 178

Etten-Leur Grauwe Polder 178 Etten-Leur Grauwe Polder 178 Vraagprijs: 875.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning met loods, inpandige garage, serre, cv, ondergrond, erf en tuin. Optiemogelijkheid tot aankoop totale perceel met

Nadere informatie

Zoudtlandseweg 60. Breda

Zoudtlandseweg 60. Breda Zoudtlandseweg 60 Breda Zoudtlandseweg reda Vraagprijs. 474.000,= k.k. GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW, GARAGE EN FRAAIE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage. Bouwjaar

Nadere informatie

Nodigt u uit. Bouwjaar 2000. Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs 229.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard 0652 328 859

Nodigt u uit. Bouwjaar 2000. Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs 229.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard 0652 328 859 de waag 21 mierlo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

TE KOOP. Meerbosweg 9 5469 PL ERP Vraagprijs: 345.000 k.k.

TE KOOP. Meerbosweg 9 5469 PL ERP Vraagprijs: 345.000 k.k. TE KOOP Meerbosweg 9 5469 PL ERP Vraagprijs: 345.000 k.k. Omschrijving MEERBOSWEG 9 ERP In het buitengebied van Erp gelegen vrijstaande bungalow met royale schuur (circa 22 x 12.5m). Het geheel TE is KOOP

Nadere informatie

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Loosbroeksestraat 6 te Heesch Loosbroeksestraat 6 te Heesch In het buitengebied van Heesch, aan de rand van de gemeente s-hertogenbosch, gelegen vrijstaande bungalow met aanpandige garage diverse multifunctionele ruimtes en een vrijstaande

Nadere informatie

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Vieruitersten 13 meijel

Vieruitersten 13 meijel Vieruitersten 13 meijel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een omschrijving,

Nadere informatie

Leursebaan 314 Breda

Leursebaan 314 Breda Leursebaan 314 Breda Leursebaan 314, Breda Deze vrijstaande woning met royale garage, aanbouw (2006) en berging is gelegen op een goed bereikbare locatie tegenover het mooie Liesbos. Aansluiting met de

Nadere informatie

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) calsstraat 56 helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k. TE KOOP Oude-Molenweg 21 Prijs: 349.000 k.k. Omschrijving Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw en berging is gelegen op een prachtige lokatie in de dorpskern van De Mortel met voorzieningen in de directe

Nadere informatie

grathemerweg 3 / hunselerdijk 5a kelpen-oler

grathemerweg 3 / hunselerdijk 5a kelpen-oler grathemerweg 3 / hunselerdijk 5a kelpen-oler te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt

Nadere informatie

bakelsedijk 292 helmond

bakelsedijk 292 helmond bakelsedijk 292 helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

TE KOOP. Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k.

TE KOOP. Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k. TE KOOP Lieverman 33 5422 DE GEMERT Prijs: 399.000 k.k. Omschrijving TE KOOP LIEVERMAN 33 GEMERT. Dit vrijstaand woonhuis met inpandige garage is gelegen in een rustige parkachtige en kindvriendelijke

Nadere informatie

jan de withof 110 helmond (rijpelberg)

jan de withof 110 helmond (rijpelberg) jan de withof 110 helmond (rijpelberg) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk)

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk) Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie