yourinlink In deze Algemene Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "yourinlink In deze Algemene Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Yourinlink Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: 1. Yourinlink: Yourinlink Executive Search, Yourinlink Replacement, Yourinlink Consultancy. 2. (Potentiële) medewerker: iedere natuurlijke persoon, die door tussenkomst van Yourinlink aan opdrachtgever wordt voorgesteld, met als doel te komen tot een arbeidsrelatie. 3. Opdrachtgever: iedere natuurlijke- of rechtspersoon die met Yourinlink een overeenkomst van opdracht is aangegaan. 4. Opdracht: de overeenkomst van opdracht, tussen Yourinlink en opdrachtgever, krachtens welke Yourinlink diensten levert aan opdrachtgever. 5. Honorarium: het bedrag dat Yourinlink aan opdrachtgever in rekening brengt voor de dienstverlening zoals overeengekomen en eventueel nadien aangepast conform de opdracht en/of deze algemene voorwaarden. Artikel 2 Toepasselijkheid 1. Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle, al dan niet schriftelijk vastgelegde offertes, aanvragen, opdrachtbevestigingen en overeenkomsten van Yourinlink betreffende alle vormen van haar dienstverlening, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen of andere voor waarden van toepassing zijn verklaard. 2. Tenzij tussen Yourinlink en opdrachtgever schriftelijk anders is overeengekomen, zijn de bepalingen van deze algemene voorwaarden ook ten volle van toepassing op elke offerte, aanvraag, opdrachtbevestiging en overeenkomst die voortbouwt op, of voortvloeit uit een eerder gesloten overeenkomst waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn verklaard. 3. Eventuele algemene voorwaarden van opdrachtgevers zijn niet van toepassing, tenzij deze door Yourinlink uitdrukkelijk schriftelijk zijn aanvaard. 4. Bedingen en overeenkomsten die van deze algemene voorwaarden afwijken zijn uitsluitend rechts geldig indien deze door Yourinlink schriftelijk zijn bevestigd.

2 Artikel 3 Opdracht In de opdracht, opdrachtbevestiging of daarmee vergelijkbaar stuk wordt, voor zover van toepassing, in ieder geval het volgende vastgelegd: 1. Naam van de opdrachtgever 2. Naam van de kandidaat of interim manager (bij aanstelling op projectbasis of interim basis) 3. Naam van de uitvoerende consultant. 4. Begindatum van de opdracht. 5. Bij exclusiviteit, de duur van deze exclusiviteit in werkweken. 6. De doorlooptijd vanaf de start tot het moment van eerste voordracht in werkweken. 7. Omvang/benaming/begrenzing van de opdracht. 8. Omschrijving van de opdracht. 9. Het honorarium/tarief, exclusief BTW. 10. Eventuele afwijkingen van deze algemene voorwaarden. Artikel 4 Benodigde gegevens/ info verstrekking 1. Door Yourinlink uitgebrachte offertes, opdrachtbevestigingen en daarmee vergelijkbare stukken zijn gebaseerd op de informatie die door opdrachtgever is verstrekt. 2. Opdrachtgever is gehouden Yourinlink tijdig alle (nadere) informatie te verstrekken welke redelijkerwijs in verband met de uitvoering van de opdracht van belang kan zijn. Indien door of namens opdrachtgever onjuiste en / of onvolledige informatie is verstrekt, is opdrachtgever aansprakelijk, zonder dat Yourinlink daarnaast op enige wijze aansprakelijk is. Opdrachtgever vrijwaart Yourinlink voor eventuele in dit verband door opdrachtgever of derden geleden schade, waarvoor opdrachtgever eveneens aansprakelijk is. Artikel 5 Geheimhouding en vertrouwelijkheid 1. Yourinlink verbindt zich tot geheimhouding van alle in het kader van de opdracht omtrent het bedrijf van de opdrachtgever ontvangen gegevens, waarvan zij kan vermoeden dat deze van vertrouwelijke aard zijn.

3 2. Gegevens van arbeidskrachten dienen door de opdrachtgever vertrouwelijk en met inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens te worden behandeld en mogen niet aan derden worden doorgegeven. Artikel 6 Vergoeding 1. Opdrachtgever is te allen tijde gehouden elke door Yourinlink ingediende factuur te voldoen binnen 14 dagen na dagtekening van de factuur, tenzij tussen opdrachtgever en Yourinlink schriftelijk anders is overeengekomen. 2. Uitsluitend betalingen aan Yourinlink zelf dan wel aan een (rechts)persoon die door Yourinlink tot incassering van de in lid 1 van dit artikel bedoelde bedragen ten behoeve van haar gemachtigd is, werken bevrijdend. 3. Indien een factuur van Yourinlink niet binnen de in lid 1 van dit artikel bedoelde termijn is voldaan, is opdrachtgever na ommekomst van deze termijn, zonder dat een ingebrekestelling of aanmaning ter zake nodig is, over het openstaande bedrag een rente verschuldigd van 1,5 % per kalendermaand of, indien hoger, de wettelijke rente. Een gedeelte van een kalendermaand geldt in dit geval als een hele kalendermaand. 4. De in het bezit van Yourinlink zijnde kopie van de door Yourinlink aan opdrachtgever verzonden factuur geldt als volledig bewijs van de verschuldigdheid van de rente en de dag, waarop de rente berekening aanvangt. 5. Alle kosten van inning, waaronder begrepen de volledige kosten van rechtsbijstand, zowel in als buiten rechte - door wie ook verleend - komen geheel voor rekening van opdrachtgever. De vergoeding ter zake van buitenrechtelijke kosten wordt gefixeerd op 20% van de verschuldigde hoofdsom, indien deze minder dan 1.365,- bedraagt, op 15% indien de verschuldigde hoofdsom minstens 1.365,- en minder dan 4.400,- en op 10% indien de verschuldigde hoofdsom 4.400,- of meer bedraagt. Deze kosten zullen, zodra rechtsbijstand door Yourinlink is ingeroepen respectievelijk de vordering door Yourinlink ter incasso uit handen is gegeven, zonder enig nader bewijs in rekening worden gebracht en door opdrachtgever verschuldigd zijn. Het voorgaande laat onverlet het recht van Yourinlink om hogere kosten in rekening te brengen indien hetgeen op basis van genoemde percentages is berekend, niet kostendekkend is.

4 Artikel 7 Intrekken en wijzigen opdracht 1. Indien de opdrachtgever een opdracht intrekt of beëindigt, voordat een in het kader van de opdracht reeds aangeboden arbeidskracht is geaccepteerd of voordat de in artikel 3 genoemde termijn is verstreken, is Yourinlink gerechtigd de opdrachtgever een vast bedrag van 3.000,- in rekening te brengen, inclusief gemaakte reis- en /of verblijfskosten. 2. Indien de opdrachtgever elementen uit een opdracht zodanig wijzigt dat er naar het oordeel van Yourinlink sprake is van een nieuwe opdracht, voordat een in het kader van de opdracht reeds aangeboden arbeidskracht is geaccepteerd of voordat de in artikel 3 genoemde termijn is verstreken, is Yourinlink gerechtigd de opdrachtgever een vast bedrag van 1.500,- in rekening te brengen. Artikel 8 Voorkoming discriminatie 1. Bij de werving en selectie van (potentiële) medewerkers voor de opdrachtgever, laat Yourinlink zich alleen leiden door redelijkerwijs te stellen functionele eisen door opdrachtgever. 2. Elke arbeidskracht heeft gelijke kansen bij de werving en selectie werkzaamheden van Yourinlink, ongeacht leeftijd, sekse, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens- of geloofsovertuiging, politieke keuze, ras, etnische afkomst of nationaliteit, een en ander onverminderd de objectieve en reële functie-eisen en mits de arbeidskracht ten principale voldoet aan de opdracht. Artikel 9 Totstandkoming, duur en beëindiging opdracht 1. Ter bevestiging wordt er door Yourinlink een opdracht dan wel een opdrachtbevestiging of daarmee vergelijkbaar stuk in tweevoud opgemaakt en ondertekend aan opdrachtgever toegezonden. 2. Yourinlink en de opdrachtgever zijn aan de inhoud van een opdracht of opdrachtbevestiging eerst gebonden nadat deze door de opdrachtgever voor akkoord is bijgetekend en door Yourinlink is terugontvangen. De opdracht wordt verstrekt voor de overeengekomen duur. De opdracht eindigt automatisch door het enkele verstrijken van de overeengekomen duur, of zoveel eerder als gevolg van ontbinding, zoals omschreven in lid 4 van dit artikel. De vergoeding die opdrachtgever verschuldigd is, voor

5 3. Door Yourinlink verrichte werving en selectie activiteiten, bedraagt maximaal 25% van het tussen opdrachtgever en de (potentiële) medewerker overeengekomen / overeen te komen bruto jaarsalaris. Onder het bruto jaarsalaris wordt verstaan: het maandsalaris vermenigvuldigd met 12,96 (ten behoeve van 8% vakantietoeslag), alsmede alle gegarandeerde inkomensbestanddelen zoals een 13e of 14e maand, een vaste gegarandeerde bonusregeling of andere regelingen in financiële zin waarop de medewerker krachtens interne afspraken gegarandeerd recht heeft. 4. De opdracht kan worden ontbonden, indien: 1. opdrachtgever in staat van faillissement wordt verklaard of aan opdrachtgever surséance van betaling wordt verleend; 2. opdrachtgever in verzuim is met betrekking tot de nakoming van enige verplichting voortvloeiende uit de opdracht en de daaraan verbonden voorwaarden; 3. (de aandeelhouders van) opdrachtgever besluit(en) tot gehele of gedeeltelijke staking of overdracht van de onderneming van opdrachtgever of gehele of gedeeltelijke overdracht van de aandelen in het kapitaal van opdrachtgever of tot ontbinding van opdrachtgever. Een dergelijke beëindiging laat onverlet het recht van Yourinlink volledige schadevergoe ding van opdrachtgever te vorderen. 4. opdrachtgever dit te kennen geeft. Indien een opdracht tussentijds ontbonden wordt (niet als gevolg van de onder artikel 11, punt 4.1 t/m 4.3 genoemde oorzaken) dan is de opdrachtgever gehouden om 50% van 1/3 deel van het overeengekomen honorarium te voldoen ter dekking van de tot dan gemaakte kosten. 5. Indien door tussenkomst van Yourinlink een (potentiële) medewerker aan een mogelijke opdrachtgever is voorgesteld, dan wel op enige wijze door tussenkomst van Yourinlink met een mogelijke opdrachtgever in contact is gebracht en de mogelijke opdrachtgever, dan wel een in groepsverband aan de mogelijke opdrachtgever gelieerde onderneming, met die (potentiële) medewerker binnen achttien maanden nadat de mogelijke opdrachtgever, dan wel een in groepsverband aan de mogelijke opdrachtgever gelieerde onderneming, in contact is gekomen met de (potentiële) medewerker via Yourinlink, een rechtstreekse arbeidsverhouding aangaat voor dezelfde of een andere functie voordat de opdracht tot stand is gekomen, al dan niet het gevolg van een sollicitatie van de (potentiële) medewerker zelf, is de mogelijke opdrachtgever, dan wel in groepsverband aan

6 de mogelijke opdrachtgever gelieerde onderneming, aan Yourinlink een vergoeding verschuldigd ter hoogte van drie (tussen de (potentiële) medewerker en de mogelijke opdrachtgever geldende) bruto maandsalarissen met een minimum maandsalaris van 3.500,-. Artikel 10 Benaderen voorgestelde kandidaten/ concurrentie/schadeloosstelling 1. Het is de opdrachtgever zonder toestemming van Yourinlink niet toegestaan om gedurende 18 maanden na het eindigen van een opdracht of gedurende 18 maanden na de introductie met een arbeidskracht welke door Yourinlink is voorgesteld en in eerste instantie door de opdrachtgever is afgewezen, rechtstreeks of via derden een arbeidsverhouding aan te gaan of direct of indirect te werk te stellen. 2. Indien de opdrachtgever het in lid 1 genoemde verbod overtreedt is hij met onmiddellijke ingang een schadeloosstelling aan Yourinlink verschuldigd ter grootte van van drie (tussen de (potentiële) medewerker en de mogelijke opdrachtgever geldende) bruto maandsalarissen met een minimum maandsalaris van 3.500,-. Artikel 11 Inspanningsverplichting 1. Nadat een opdracht tot stand is gekomen, is er sprake van een inspanningsverbintenis waarbij Yourinlink ernaar streeft dat, voor zover overeengekomen, alle haar ten dienste staande middelen ter uitvoering van de opdracht optimaal zullen worden ingezet, maar waarbij niet kan worden gegarandeerd dat de inspanningen van Yourinlink tot een (succesvolle) plaatsing van een medewerker zullen leiden. Yourinlink aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid indien de inspanning niet tot een (succesvolle) plaatsing leidt. Artikel 12 Geheimhouding 1. Yourinlink verbindt zich tot geheimhouding van alle in het kader van de opdracht omtrent het bedrijf van de opdrachtgever ontvangen gegevens, waarvan zij kan vermoeden dat deze van vertrouwelijke aard zijn.

7 2. Gegevens van arbeidskrachten dienen door de opdrachtgever vertrouwelijk en met inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens te worden behandeld en mogen niet aan derden worden doorgegeven. 3. Yourinlink aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het niet naleven van de geheimhoudingsplicht door de (potentiële) medewerker. Artikel 13 Facturen 1. De facturen worden met inachtneming van het in dit artikel bepaalde opgemaakt op basis van de overeenkomst met de opdrachtgever. Yourinlink is gerechtigd tot het verzenden van deelfacturen. 2. Voor zover niet anders is overeengekomen, worden door de opdrachtgever aan Yourinlink in verband met de uitvoering van de opdracht te betalen bedragen verschuldigd naarmate door Yourinlink ten behoeve van de opdrachtgever werkzaamheden zijn verricht, onverminderd het recht van Yourinlink om voor de aanvang van de werkzaamheden of tussentijds een naar redelijkheid en billijkheid te bepalen voorschot (of zekerheidstelling) te verlangen. 3. Opdrachtgever dient de factuur meteen nauwgezet te controleren. Reclames inzake (de hoogte van) de factuur dienen binnen 8 dagen na dagtekening van de factuur schriftelijk aan Yourinlink te worden kenbaar gemaakt. Na het verstrijken van deze termijn heeft de opdrachtgever zijn (eventuele) rechten ter zake verwerkt. Een reclame doet niet af aan de betalingsverplichting van opdrachtgever. Artikel 14 Reclames 1. Klachten met betrekking tot de wijze van uitvoering en de kwaliteit van de werkzaamheden van Yourinlink dienen onverwijld en uiterlijk acht (8) dagen nadat de werkzaamheden waarover geklaagd wordt, uitgevoerd zijn of hadden moeten zijn uitgevoerd, gemotiveerd en schriftelijk aan Yourinlink te worden meegedeeld, bij gebreke waarvan elk recht dat de opdrachtgever daaraan kan ontlenen, vervalt. Behandeling van tijdig en op de juiste wijze ingediende klachten zal in overleg tussen opdrachtgever en Yourinlink plaatsvinden. Klachten schorten de betalingsverplichting van de opdrachtgever niet op.

8 Artikel 15 Aansprakelijkheid 1. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor zijn uiteindelijke keuze van een arbeidskracht. 2. Yourinlink is niet aansprakelijk indien de arbeidskracht niet blijkt te voldoen aan de vereisten of verwachtingen van de opdrachtgever, tenzij dit het aantoonbare gevolg is van handelen of nalaten van Yourinlink in strijd met het bepaalde in artikel Yourinlink kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor schade en/of verliezen waaronder begrepen gevolgschade als gevolg van handelen en/of nalaten van een door Yourinlink in het kader van een opdracht of introductie aangeboden arbeidskracht met wie de opdrachtgever rechtstreeks voor zich en/of middels derden dan wel voor derden, (mede) als gevolg van de opdrachtuitvoering door Yourinlink, een arbeidsverhouding van welke aard dan ook is aangegaan. 4. Yourinlink heeft de intentie om iedere opdracht te voorzien maar Yourinlink heeft ter zake daarvan uitsluitend een inspanningsverplichting. Yourinlink is derhalve niet aansprakelijk voor door de opdrachtgever geleden schade(n), in de ruimste zin des woord, indien een opdracht (al dan niet binnen de in artikel 3 genoemde termijn) niet voorzien kan worden en is in dat kader geen vergoeding aan de opdrachtgever verschuldigd. 5. Yourinlink is evenmin aansprakelijk voor door de opdrachtgever geleden schade(n), in de ruimste zin des woord, indien een door Yourinlink in het kader van een opdracht of introductie aangeboden arbeidskracht besluit geen arbeidsverhouding met de opdrachtgever aan te gaan of besluit een met de opdrachtgever aangegane arbeidsverhouding (voortijdig) te beëindigen. 6. Elke eventuele aansprakelijkheid van Yourinlink is beperkt tot de directe schade van de opdrachtgever en tot maximaal de in verband met de opdracht of introductie aan de opdrachtgever in rekening gebrachte of te brengen bemiddelingsvergoeding. Het door Yourinlink in geval van aansprakelijkheid maximaal uit te keren bedrag gaat in geen geval het door haar verzekering uit te keren. Yourinlink, juli 2009

K2- B B.V. Algemene Voorwaarden Stages en Afstudeeropdrachten

K2- B B.V. Algemene Voorwaarden Stages en Afstudeeropdrachten K2- B B.V. Algemene Voorwaarden Stages en Afstudeeropdrachten Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, introducties, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden. LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015

Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden. LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015 Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015 LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. A. ALGEMEEN 1 DEFINITIES In deze leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY. Artikel 1: Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY. Artikel 1: Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van kandidaten door de vennootschap

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden werving en selectie

Algemene Voorwaarden werving en selectie Inleiding Algemene Voorwaarden werving en selectie Dit document bevat de tekst van de Algemene Voorwaarden voor werving en selectie opdrachten zoals die gehanteerd worden door Nijssen & Van de Sluis werving,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden USG Restart B.V.

Algemene voorwaarden USG Restart B.V. Algemene voorwaarden USG Restart B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: 1 USG Restart: USG Restart B.V.; 2

Nadere informatie

Action Uitzendburo en Detacheringen

Action Uitzendburo en Detacheringen Action Uitzendburo en Detacheringen Werk65Plus Korte Brugstraat 67-B 4871 XR Etten-Leur Uitzendkrachten 65 plus Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Artikel 1. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter A. Werkingsgebied Deze Voorwaarden gelden voor alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving & selectie (W&S) van kandidaten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V.

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Inhoudsopgave algemene voorwaarden Respect-Intermediair b.v. 1 Definities 2 Non-discriminatie en geheimhouding 3 Toepasselijkheid 4 Totstandkoming van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Mijn Uitzendbureau B.V.

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Mijn Uitzendbureau B.V. Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Mijn Uitzendbureau B.V. 19 mei 2009 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY Artikel 1: Definities 1. Faectory - Engineering & Finance Professionals: de vennootschap onder firma Faectory - Engineering & Finance Professionals (hierna te noemen FAECTORY)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden FlexKnowledge Algemene Voorwaarden FlexKnowledge Inhoud Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid... 3 Artikel 3 Vrijblijvendheid offertes... 3 Artikel 4 Informatieverstrekking...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Y 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 16 Artikel 2 Non-discriminatie en geheimhouding 17 Artikel 3 Toepasselijkheid 17 Artikel 4 Totstandkoming van de opdracht

Nadere informatie

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n inhoudsopgave algemene voorwaarden Brandsinc. Artikel 1 definities Artikel 2 toepasselijkheid Artikel 3 offertes en totstandkoming

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Quest Recruitment

Algemene Voorwaarden Quest Recruitment Algemene Voorwaarden Quest Recruitment Artikel 1: Definities 1. Quest Recruitment: de eenmanszaak Quest Recruitment gevestigd te Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Werving & Selectie www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving en selectie XS2engineering. Versie 22 oktober 2015

Algemene Voorwaarden Werving en selectie XS2engineering. Versie 22 oktober 2015 Algemene Voorwaarden Werving en selectie XS2engineering Versie 22 oktober 2015 1 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden werving en selectie XS2engineering bv Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE Artikel 1 - Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

Toptech/AV/W&S/2015 1

Toptech/AV/W&S/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het werven en selecteren van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) (e) "Toptech":

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden A.P.S. DETACHERING B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden A.P.S. DETACHERING B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden A.P.S. DETACHERING B.V. Hoofdstuk 1 Detachering medewerkers Artikel 1 - Vrijblijvende offertes Alle offertes van A.P.S. DETACHERING B.V. zijn vrijblijvend, tenzij het tegendeel

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Inhoud Artikel 1. Definities... 2 Artikel 2. Toepasselijkheid... 2 Artikel 3. Offertes... 2 Artikel 4. De opdracht... 2 Artikel 5. Uitvoering van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving en selectie Yacht

Algemene Voorwaarden Werving en selectie Yacht Algemene Voorwaarden Werving en selectie Yacht Versie 1 mei 2015 Inhoudsopgave 2 / 7 Algemene voorwaarden werving en selectie Yacht Group Nederland bv Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid...

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Bloom Personeelsdiensten Versie 1 2013 Artikel 1 Werkingssfeer 1) Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overige overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ZETZETIN

Algemene Voorwaarden ZETZETIN Algemene Voorwaarden ZETZETIN Artikel 1 Begrippen In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Bruto jaarsalaris: is het bruto jaarsalaris van de geplaatste Kandidaat gebaseerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen:

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen: ALGEMENE VOORWAARDEN SOdental KvK 52814541 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten. Zij zijn van toepassing op alle (overige) (rechts)handelingen tussen SOdental

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Female Capital B.V.

Algemene voorwaarden & Female Capital B.V. Algemene voorwaarden & Female Capital B.V. 1. DEFINITIES & Female Capital B.V. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid & Female Capital B.V., gevestigd te Bilthoven, ingeschreven bij de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv GEVESTIGD TE RIJSWIJK AAN DE GEESTBRUGWEG 46 VERDER TE NOEMEN: OPDRACHTNEMER INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMEEN PAGINA 3 ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID 3 ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S)

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Artikel 1: Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies

Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies Algemene Voorwaarden Personeelsadvies Re-integratie, outplacement, advies www.abvakwerk.nl < 1 > 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Companian

Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Pagina 1 van 6 1. Definities 2. De Werkzaamheden 3. Fee 4. Betaling 5. Aansprakelijkheid 6. Geheimhouding 7. Duur van de overeenkomst 8. Benaderen van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Stellema Verzekeringen, G. Bleekerstraat 1a, 9291 BS te Kollum bedoeld. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MF Select

Algemene Voorwaarden MF Select Algemene Voorwaarden MF Select Gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Groningen op 12 september 2012 onder aktenummer 12/20 Inhoud Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 De dienstverlening... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden Werving en Selectie Algemene Voorwaarden Werving en Selectie Van SelectiePunt Franchise, gevestigd te 6852 JP Huissen, Wildzang 28, hierna te noemen SelectiePunt dan wel opdrachtnemer. Artikel 1: Algemeen Opdrachtnemer SelectiePunt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van NRG-OFFICE Artikel 1 - Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van TechCaps

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van TechCaps ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van TechCaps Artikel 1 - Definities TechCaps: TechCaps B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met TechCaps

Nadere informatie

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Algemene voorwaarden ReadytoGo uitzendbureau Veenendaal Werving&Selectie 0 Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten 1

Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten 1 Aanvullende Algemene Voorwaarden Diff B.V. Algemeen Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Wet arbeid vreemdelingen Het aangaan van een arbeidsverhouding met een

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen frans heijmans en een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V.

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Inhoud Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Werkingssfeer 3 Artikel 3 Offertes en aanbiedingen 3 Artikel 4 Overeenkomst 3 Artikel 5 Inschakeling derden 3 Artikel

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE. VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE per 6 februari 2019 VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR HET TER BESCHIKKING STELLEN VAN ARBEIDSKRACHTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR HET TER BESCHIKKING STELLEN VAN ARBEIDSKRACHTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR HET TER BESCHIKKING STELLEN VAN ARBEIDSKRACHTEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg, KvK-nummer 14058669 Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

algemene voorwaarden

algemene voorwaarden algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, advertenties en overige overeenkomsten van Born4Jobs B.V. voor zover één

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van arbeidskrachten door Assured Werving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 16 september 2013

Algemene Voorwaarden 16 september 2013 Algemene Voorwaarden 16 september 2013 Artikel 0 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 0.1 BUREAU VAKWERK BV: BUREAU VAKWERK B.V., ingeschreven bij de K.v.K. te Amsterdam onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE Artikel 1 Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave algemene voorwaarden IT-People Inhuur Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Artikel 17 Artikel 18 Artikel 9 Artikel 10 Definities Toepasselijkheid

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tempo-Team Employability

Algemene Voorwaarden Tempo-Team Employability Algemene Voorwaarden Tempo-Team Employability Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Werkingssfeer Definities Offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Medewerker: Iedere natuurlijke- of rechtspersoon, die namens ons, diensten uitvoert ten behoeve van de opdrachtgever.

Medewerker: Iedere natuurlijke- of rechtspersoon, die namens ons, diensten uitvoert ten behoeve van de opdrachtgever. 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De vennootschap onder firma Flex Work In Travel v.o.f., gevestigd te Wormer, hierna te noemen Flex Work In Travel, ingeschreven

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Eveas Verzekeringen, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17078376,Stationsstraat

Nadere informatie

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en)

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en) Algemene Voorwaarden van Zeus Advies te Hendrik Ido Ambacht Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen Zeus Advies en een opdrachtgever,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Quest Recruitment

Algemene Voorwaarden Quest Recruitment Algemene Voorwaarden Quest Recruitment Artikel 1: Definities 1. Quest Recruitment: de eenmanszaak Quest Recruitment gevestigd te Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65770331.

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pagina 1 van 20

Algemene Voorwaarden. Pagina 1 van 20 Algemene Voorwaarden Versie: juli 2007 Hiermede vervallen alle eventuele eerdere uitgaven van de Algemene Voorwaarden voor het tewerkstellen van arbeidskrachten Pagina 1 van 20 Pagina 2 van 20 Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten en overige verbintenissen, waaronder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 2. Betalingen 3. Overmacht en ontbinding van overeenkomst

Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 2. Betalingen 3. Overmacht en ontbinding van overeenkomst Algemene voorwaarden Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn met uitsluiting van de door u gehanteerde algemene inkoopvoorwaarden van toepassing op iedere offerte, opdracht of overeenkomst van door Selbach

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Werving & Selectievoorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V.

Algemene Voorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Werving & Selectievoorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Voorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. Algemene Werving & Selectievoorwaarden Nox People Werving & Selectie B.V. geldig vanaf 5 oktober 2006 Inleiding Dit document bevat de tekst van de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Executive Search en Interim. Management

Algemene voorwaarden Executive Search en Interim. Management Algemene voorwaarden Executive Search en Interim 1. DEFINITIES Management KiteSearch BV: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KiteSearch BV, gevestigd te Heemstede, ingeschreven bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruit-Assistance: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Roosendaal. b. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016)

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016) 1) Definities 1.1) Opdrachtgever: De partij die Delanie Sterken een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden, en die op basis van deze algemene voorwaarden offertes ontvangt en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd:

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: a. Opdrachtgever: een natuurlijk persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

Dit document bevat de algemene voorwaarden (AV) waaronder opdrachtnemer offreert en opdrachten aanvaardt

Dit document bevat de algemene voorwaarden (AV) waaronder opdrachtnemer offreert en opdrachten aanvaardt ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET VERRICHTEN VAN DIENSTEN Artikel 1. Inleiding Dit document bevat de algemene voorwaarden (AV) waaronder opdrachtnemer offreert en opdrachten aanvaardt Artikel 2. Definities

Nadere informatie

a) Zorgplanning Nederland BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Zorgplanning Nederland BV., statutair gevestigd in Oss;

a) Zorgplanning Nederland BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Zorgplanning Nederland BV., statutair gevestigd in Oss; Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Zorgplanning Nederland BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Zorgplanning Nederland

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Esther Nijbroek. spreekster bij uitvaarten mei 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN. Esther Nijbroek. spreekster bij uitvaarten mei 2018 Esther Nijbroek Hasselt 14 7152 KV Eibergen 06-23497265 info@esthernijbroek.nl www.esthernijbroek.nl ALGEMENE VOORWAARDEN Esther Nijbroek spreekster bij uitvaarten mei 2018 Artikel 1 Definities In deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) W&P Waterman & Partners Executive Search, gevestigd te Uithoorn (b) Kandidaat Iedere natuurlijke persoon die door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul

Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten verleend aan Boutkan Accountancy B.V. te Kwintsheul A. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van: Jasnante Holding B.V. te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden van: Jasnante Holding B.V. te Amsterdam. Algemene Voorwaarden van: Jasnante Holding B.V. te Amsterdam. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen Jasnante Holding B.V.

Nadere informatie