Plaswijk 56 - Vinkeveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Plaswijk 56 - Vinkeveen"

Transcriptie

1 Plaswijk 56 - Vinkeveen Vraagprijs ,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg DG VINKEVEEN Tel: Fax: info@makelaardij-witte.nl Website:

2 Kenmerken Vraagprijs : ,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Vrijstaande woning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 290 m 3 Perceeloppervlakte : 364 m 2 Woonoppervlakte : 101 m 2 Soort bouw : Bestaande bouw Bouwjaar/-periode : 1958 Ligging : n.v.t. Tuin : Tuin rondom Garage : Geen garage Isolatie : n.v.t. Verwarming : C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk Bouwjaar C.v.-ketel : 2013 Locatie Plaswijk AW Vinkeveen

3 Omschrijving Na jaren te hebben genoten van van deze fantastische stek aan de Vinkeveense Plassen heeft de eigenaresse besloten om ook u dit geluk te gunnen. Het perceel bestaat uit 364 vierkante meter eigen grond gelegen aan het schoonste water van Nederland met vrije doorvaart naar de Vinkeveense Noordplas. Het oorspronkelijke bouwjaar van de vrijstaande woning is 1958, toen betrof het een kleine recreatiewoning, maar door de jaren heen is er een verdieping opgebouwd en een serre aangebouwd. Daarnaast is volgens het huidige bestemmingsplan zowel recreatie als permanente bewoning toegestaan. Het perceel is lopend bereikbaar over een paadje van ongeveer 110 meter en aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid. Voor de dagelijkse voorzieningen ligt Abcoude om de hoek en binnen een paar minuten bent u op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht. De indeling van de woning is als volgt: Op de begane grond, entree/hal met meterkast, voorraadkast en badkamer voorzien van douche en toilet. Vervolgens de ruime woonkamer voorzien van plavuizen met vloerverwarming en aansluitend de serre en de keuken met gaskookplaat, afzuiger, koelkast en vaatwasser. Op de verdieping bevinden zich een overloop, doucheruimte, drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met toegang tot het dakterras en een bergkamer met CV-combiketel (2013). Bijzonderheden: - Van binnen is de woning gedateerd en de buitenzijde heeft onderhoud nodig. Bent u een echte levensgenieter, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en bel ons op

4 Foto s

5 Foto s

6

7 Lijst van Zaken Beschrijving zaken blijft achter gaat mee overname (mogelijk) n.v.t. Beschrijving zaken blijft achter gaat mee overname (mogelijk) n.v.t. tuin: tuinaanleg / bestrating / beplanting buitenverlichting tijd- of schemerschakelaar/bewegingsm elder tuinhuisje / buitenberging kasten/werkbank in tuinhuis/berging broeikas voet droogmolen woning: vlaggenmast schotel/antenne brievenbus (voordeur)bel alarminstallatie veiligheidssloten/inbraakprevent ie rookmelders rolluiken / zonwering buiten zonwering binnen vliegenhorren raamdecoratie, te weten: gordijnrails / gordijnen / vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer / laminaat - plavuizen c.v. met toebehoren thermostaat mechanische ventilatie/luchtbehandeling airconditioning open haard met toebehoren allesbrander kachels isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: radiatorafwerking schilderijophangsysteem keukenblok met bovenkasten keukenaccessoires (losse) kasten, legplanken, te weten: vast bureau spiegelwanden wastafels met accessoires toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) badkameraccessoires (spiegel, kranen, douchescherm etc.) sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat waterslot wasautomaat overig zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): overige zaken, te weten: bijzondere opmerkingen:

8 Aanvullende informatie Koopakte: Conform NVM-model of door notaris opgestelde voorwaarden. Notaris: Door koper aan te wijzen, mits anders vermeld. Waarborgsom: Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, wordt door koper binnen 4 weken na overeenstemming, aan de notaris een waarborgsom of bankgarantie ter hand gesteld, groot 10% van de koopsom. Plattegronden: De plattegronden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke indeling en weergegeven afmetingen.

9 Gemeentelijke belastingen Onroerendezaakbelasting OZB- en BRR eigendom - Eigenaren van woning, van de vastgestelde waarde 0,0954 % - Eigenaren van niet-woning, van de vastgestelde waarde 0,1347 % OZB- en BRR gebruik - Gebruikers van niet-woning, van de vastgestelde waarde 0,1074% Forensenbelasting (recreatiewoningen) Meest actuele informatie via (via link Lokale regelingen) of op te vragen bij Gemeente De Ronde Venen. Hondenbelasting - Per hond 58,80 - Kennel 268,00 Afvalstoffenheffing - Meerpersoonshuishouden 211,80 - Alleenwonende 163,20 - Recreatietarief 163,20 Rioolheffing - eigenaar 199,- (op basis van gegevens van de website van gemeente De Ronde Venen. Wijzigingen, typ- en schrijffouten voorbehouden.) Inlichtingen Hebt u vragen over uw gemeentelijke belastingaanslag en/of WOZ-beschikking dan kunt u bellen naar telefoonnummer of een bericht sturen naar: belastingen@derondevenen.nl.

10 De 10 meest gestelde vragen Wat betekent 'onder bod zijn? 'Onder bod zijn' betekent dat de makelaar een serieuze gegadigde (die een bod heeft uitgebracht) heeft toegezegd een transactie met een ander niet te zullen bevorderen. In de praktijk wordt onder bod gaan ten onrechte ook wel aangeduid als het verlenen van een optie. Het verlenen van een echte (juridische) optie legt echter een potentiële basis voor een verder onontkoombare transactie. Wanneer dat niet de bedoeling is kan het gebruik van het woord optie beter worden vermeden. Mag/moet de verkopend makelaar indien er sprake is van 'onder bod zijn' verdere biedingen of bezichtigingen weigeren? Dit mag wel, maar moet niet. Indien de verkopend makelaar 'onder bod is,' hoeft hij om die reden geen bezichtigingen te weigeren. Voordat een bezichtiging plaatsvindt, dient de makelaar wel aan de betreffende gegadigde duidelijk te maken dat hij in onderhandeling is. Als de makelaar 'onder bod is', bevordert hij biedingen van anderen niet. Deze richtlijn vloeit overigens niet rechtstreeks voort uit de Erecode. Wel wordt in de Erecode bepaald dat zodra een NVM-lid met meer dan één kandidaat in onderhandeling raakt, hij dat aan betrokkenen kenbaar behoort te maken. Wat is een optie? Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel eens over de voorwaarde van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo n optie nog wel gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning wordt vaak ten onrechte het begrip optie gebruikt. Dan heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende makelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kan u niet eisen; de verkoper en verkopende makelaar beslissen zelf of er in een onderhandelingsproces bepaalde toezeggingen worden gedaan. Mag een tweede kandidaat toch een bod uitbrengen als verkopend makelaar heeft aangegeven onder bod te zijn en moet de verkopend makelaar dat dan aan de eigenaar doorgeven? Een tweede kandidaat mag een bod uitbrengen, ook al is de verkopend makelaar onder bod. Maar verkopend makelaar mag echter niet bevorderen dat dit gebeurt. Verkopend makelaar dient zo'n bieding aan zijn opdrachtgever ter kennis te brengen. Verkopend makelaar mag eerst in onderhandeling treden met de tweede kandidaat nadat de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde is beëindigd.

11 Is er een koopovereenkomst tot stand gekomen indien een kandidaat koper de vraagprijs biedt? Nee. De Hoge Raad heeft in 1981 uitgemaakt dat een advertentie waarin een bepaald huis te koop wordt aangeboden tegen een bepaalde prijs slechts een uitnodiging is om in onderhandeling te treden, om een bod te doen. (Om misverstanden te voorkomen: dit betekent niet dat het noemen van een vraagprijs altijd vrijblijvend is. Als een verkoper een pand gericht aan iemand aanbiedt voor de vraagprijs kan er door acceptatie van dat bod wel degelijk een koopovereenkomst tot stand komen). Het kan zijn dat de makelaar van de verkoper een volmacht heeft om namens zijn opdrachtgever voor de vraagprijs een overeenkomst te sluiten. Mag de vraagprijs tijdens onderhandelingen worden verhoogd? Ja, dat mag, zelfs als de verkopend makelaar tijdens de onderhandelingen namens zijn opdrachtgever een tegenbod (al dan niet ter hoogte van de vraagprijs) heeft uitgebracht dat door de wederpartij verworpen is. De verkoper is dan niet meer aan dat bod gebonden. Daar staat tegenover dat ook een gegadigde niet aan een verworpen bod gehouden kan worden. Als de verkoper een bod in eerste instantie heeft afgewezen, maar later toch bereid is om voor de geboden prijs te verkopen, staat het de gegadigde vrij om een lager bod uit te brengen. Mag een kandidaat koper de eigenaar direct benaderen? Nee. Regel 4 van de Erecode brengt mee dat onderhandelingen verlopen via de betrokken NVMleden en dat een opdrachtgever tijdens onderhandelingen niet mag worden benaderd buiten het door hem ingeschakelde NVM-lid om. Dat is niet alleen of in de eerste plaats een kwestie van fatsoen; juist in de onderhandelingsfase heeft de opdrachtgever belangenbehartiging door zijn eigen deskundige nodig. Moet verkopend makelaar, indien zich meer gegadigden aanbieden, de verschillende biedingen in een bepaalde volgorde afwerken? Of verkopend makelaar de verschillende biedingen in een bepaalde volgorde moet afwerken is afhankelijk van de in overleg met zijn cliënt gekozen onderhandelingsmethodiek. Er zijn verschillende onderhandelingsmethodieken mogelijk. Daarbij dient voorop te staan dat duidelijkheid verschaft wordt aan de betrokkenen. De Centrale Raad van Toezicht heeft tevens als eis gesteld dat gegadigden niet tegen elkaar uitgespeeld mogen worden. Van tegen elkaar uitspelen is in elk geval sprake als de makelaar aan een gegadigde kenbaar maakt wat een andere kandidaat geboden heeft. Een veel gevolgde onderhandelingsmethodiek is die waarbij met de eerste gegadigde wordt onderhandeld tot en met de laatste mogelijkheid. Deze methodiek draagt echter het risico in zich dat de makelaar alle gegadigden kwijt raakt. Een andere methodiek is dat de makelaar alle serieuze gegadigden tegelijkertijd aan bod laat komen. Met deze methodiek creëert hij echter het risico in een moeilijke positie gemanoeuvreerd te worden omdat hij de gegadigden niet tegen elkaar mag uitspelen. Dit risico kan bijvoorbeeld worden vermeden door korte termijnen aan de onderhandelingen te stellen, door het betreffende object te veilen of door een inschrijving te houden.

12 Wanneer komt een koop tot stand? De Wet Koop Onroerende Zaken is per 1 september 2003 in werking getreden. Volgens deze wet wordt de koop van een tot bewoning bestemde onroerende zaak, indien de koper een natuurlijk persoon is die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf, schriftelijk aangegaan. Wat betekent dit voor de situatie waarin partijen mondeling overeenstemming hebben bereikt? De Juridische Dienst van de NVM schat in dat een rechter die zich over een dergelijke situatie moet buigen de precontractuele goede trouw in zijn overweging zal meenemen. De rechter zal belang hechten aan wat partijen mochten verwachten van de besprekingen die zij met elkaar hebben gevoerd. Als partijen overeenstemming hebben bereikt en er is niet tot uiting gebracht dat partijen niet gebonden zijn zolang er geen schriftelijke overeenkomst is, dan is de kans aanzienlijk dat de rechter bepaalt dat aan de behaalde overeenstemming gevolg moet worden gegeven. Dat betekent dat de verkoper door de rechter verplicht kan worden mee te werken aan het tot stand brengen van de koopovereenkomst. Voor de koper geldt dit strikt genomen ook, maar die kan vervolgens altijd weer een beroep op de bedenktijd doen. Wat is kosten koper? De kosten die de overheid hangt aan de overdracht van een woning. Dat zijn de overdrachtsbelasting (2%) en de kosten van de notaris voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven daarvan in de registers (kadaster). Als de verkoper een makelaar inschakelt om zijn woning te verkopen, dan moet hij ook zelf met de makelaar afrekenen voor deze dienst (makelaarscourtage). De makelaar dient bij de verkoop vooral het belang van de verkoper, dus niet van de koper. Het kan daarom eveneens voor de koper van belang zijn een eigen makelaar in te schakelen. Deze tekst heeft geen juridisch grondslag en heeft ten doel een duidelijk beeld te vormen bij de consument. Bij een geschil kunt u zich niet op de inhoud van deze tekst beroepen.

Ringdijk 25 - Vinkeveen

Ringdijk 25 - Vinkeveen Ringdijk 25 - Vinkeveen Vraagprijs 539.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Bloemhaven 15 - Vinkeveen

Bloemhaven 15 - Vinkeveen Bloemhaven 15 - Vinkeveen Vraagprijs 289.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Winkeldijk 19 A 121* - Vinkeveen

Winkeldijk 19 A 121* - Vinkeveen Winkeldijk 19 A 121* - Vinkeveen Vraagprijs 495.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Plaswijk 3 b - Vinkeveen

Plaswijk 3 b - Vinkeveen Plaswijk 3 b - Vinkeveen Vraagprijs 675.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Demmerik 80 - Vinkeveen

Demmerik 80 - Vinkeveen Demmerik 80 - Vinkeveen Vraagprijs 349.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Vinkenkade 1 K - Vinkeveen

Vinkenkade 1 K - Vinkeveen Vinkenkade 1 K - Vinkeveen Vraagprijs 265.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER

BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER vraagprijs 99.999,= kosten koper Omschrijving Brouwerstraat 39 - Den Helder Kom snel eens kijken in deze woning. Het huis is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd.

Nadere informatie

Lange Meer 15 - Vinkeveen

Lange Meer 15 - Vinkeveen Lange Meer 15 - Vinkeveen Vraagprijs 237.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Pijlstaartlaan 32 - Vinkeveen

Pijlstaartlaan 32 - Vinkeveen Pijlstaartlaan 32 - Vinkeveen Vraagprijs 275.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER vraagprijs 125.000,= kosten koper Omschrijving Van Hogendorpstraat 35 A - Den Helder Heerlijk wonen in een ruime hoekwoning met prettig dakterras (aangelegd

Nadere informatie

Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage en achtertuin gesitueerd op het zuiden. De woning is voorzien van 2 kunststof dakkapellen en alle kozijnen zijn vernieuwd

Nadere informatie

Vinkenkade 77-17. Vinkeveen Vraagprijs 369.000,- Kosten Koper

Vinkenkade 77-17. Vinkeveen Vraagprijs 369.000,- Kosten Koper Hoewel de brochure zorgvuldig is samengesteld kunt u er geen rechten aan ontlenen. Vinkenkade 77 17 Vinkeveen Vraagprijs 369.000, Kosten Koper Luxe vrijstaande receatiewoning gelegen in park Buitenborgh,

Nadere informatie

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k. Meije 19 Bodegraven Vraagprijs 350.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis met aangebouwde berging en vrijstaande houten garage. De woning is zeer fraai en landelijk gelegen. Vrij uitzicht aan zij- en voorzijde.

Nadere informatie

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Venkeldonk 23 - Spijkenisse Ruime hoekwoning met aangebouwde stenen berging en royale tuin met veel vrijheid, sierbestrating en houten schutting, gelegen

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Multifunctioneel woon-/werkpand. Dit pand is recentelijk losgekoppeld van Prins Bernhardlaan 65. Scheidingswanden zijn dicht gemetseld en waar

Nadere informatie

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Deze vrijstaande woning met garage is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke woonstraat met in de nabijheid het gezellige centrum met diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage aan de voorzijde, 2 dakkapellen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze leuke woning is mooi gesitueerd aan een sloot

Nadere informatie

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 84.900,-- k.k. Omschrijving Orchideestraat 14 c - Spijkenisse Staters opgelet!!!! Scherp geprijsd 3-kamerappartement v.v. 2 balkons dus altijd verzekerd van zon. Het appartement

Nadere informatie

Kievitmeen 132 - Harderwijk

Kievitmeen 132 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving In de kindvriendelijke woonwijk Stadsweiden gelegen EINDWONING met aangebouwde stenen berging, voor- en achtertuin. De ligging op korte afstand van het Wolderwijd,

Nadere informatie

Baambrugse Zuwe 125 D - Vinkeveen

Baambrugse Zuwe 125 D - Vinkeveen Baambrugse Zuwe 125 D - Vinkeveen Vraagprijs 1.695.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Grote Oosterwijck 21 - Harderwijk

Grote Oosterwijck 21 - Harderwijk Vraagprijs 149.500,-- kosten koper Omschrijving Wil je graag in de binnenstad wonen, maar is je budget beperkt? Dan is dit BINNENSTADSWONINKJE misschien wel wat voor jou!! Het is gelegen op een goede locatie

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Bokkekamp 22 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving Royale TERRASWONING met fantastische buitenruimte (zuiden) op de 1e verdieping en met berging op de begane grond. Dit 3-kamerappartement is fraai gelegen

Nadere informatie

Vinkenkade 75-58. Vinkeveen Vraagprijs 49.000,- Kosten Koper

Vinkenkade 75-58. Vinkeveen Vraagprijs 49.000,- Kosten Koper Tel.:0297263 219 Fax: 0297261 054 Email: info@makelaardijwitte.nl www.makelaardijwitte.nl Hoewel de brochure zorgvuldig is samengesteld kunt u er geen rechten aan ontlenen. Vinkenkade 75 58 Vinkeveen Vraagprijs

Nadere informatie

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Keurige eengezinswoning gesitueerd aan rustige doodlopende straat in Waddinxveen Noord. De woning staat op 143 m² eigen grond en heeft een inhoud

Nadere informatie

BERGHEM, OSSEWEG 41. Vraagprijs ,00 k.k. Laat ons uw huiswerk doen!

BERGHEM, OSSEWEG 41. Vraagprijs ,00 k.k. Laat ons uw huiswerk doen! Vraagprijs 229.000,00 k.k. Kruisstraat 21 te Oss Telefoon: 0412-632928 www.krabben.nl BERGHEM, OSSEWEG 41 INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR! Degelijk vrijstaand woonhuis met garage, berging en tuin op het

Nadere informatie

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 189.900,-- k.k. Omschrijving Mimi Boesnachstraat 17 - Spijkenisse Goed onderhouden eengezinswoning met moderne keuken en badkamer en keurig aangelegde tuin (15 meter) op het op oosten

Nadere informatie

Geldering 40 - Noordwolde

Geldering 40 - Noordwolde Geldering 40 - Noordwolde Vraagprijs 165.000,= k.k. Omschrijving Geldering 40 - Noordwolde Gunstig gelegen TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met inpandige bijkeuken en geheel bestraatte achtertuin op 249 m² eigen

Nadere informatie

Insteek 60 Boskoop Vraagprijs 599.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Insteek 60 Boskoop Vraagprijs 599.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Insteek 60 Boskoop Vraagprijs 599.000,-- k.k. Riante vrijstaande villa met bijzonder fraai aangelegde tuin rondom de woning, compleet met vijvers. De woning is uitgebreid met een serre en voorzien van

Nadere informatie

Buurtscheuterlaan 46 - Ede

Buurtscheuterlaan 46 - Ede - Vraagprijs 169.500 Kosten Koper Omschrijving - Wat te doen als u een woning koopt voor een hoge prijs die helemaal af is en uiteindelijk zou uw smaak net iets anders zijn... Wij bieden hierbij de oplossing

Nadere informatie

Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Goed onderhouden en volledig gemoderniseerd vrijstaand woonhuis (burgerbestemming), gesitueerd in het buitengebied van de gemeente Hazerswoude,

Nadere informatie

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk Koopsom 127.000,-- kosten koper Omschrijving Deze woning wordt nu tevens aangeboden met de mogelijkheid tot kopen met het EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT voor een vaste niet onderhandelbare koopsom van

Nadere informatie

Fagotdreef 14 - Harderwijk

Fagotdreef 14 - Harderwijk Vraagprijs 207.500,-- kosten koper Omschrijving Verrassend ingedeelde en keurig afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande berging, voortuin en besloten achtertuin met achterom. De woning is heerlijk centraal

Nadere informatie

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Keizerstraat 34 - Harderwijk Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Leuke BINNENSTADSWONING gelegen op een goede locatie in het centrum, nabij de vissershaven en de Vischmarkt. De woning is in 1998 vernieuwd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Kranenburglaan 22 - Harderwijk

Kranenburglaan 22 - Harderwijk Vraagprijs 165.000,-- kosten koper Omschrijving Op zoek naar een woning aan een mooie laan in een goede buurt en is het geen probleem dat er het één en ander aan moet gebeuren? Dan is deze TUSSENWONING

Nadere informatie

Dorpsstraat 77 Hekelingen Vraagprijs ,-- k.k.

Dorpsstraat 77 Hekelingen Vraagprijs ,-- k.k. Hekelingen Vraagprijs 250.000,-- k.k. Omschrijving Dorpsstraat 77 - Hekelingen In landelijke omgeving in de dorpskern van Hekelingen gelegen bieden wij u dit vrijstaande woonhuis uit circa 1915 met ruime

Nadere informatie

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

Schimmelstraat 10 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving Royale en zeer degelijke HOEKWONING met vrijstaande garage en verzorgde achtertuin met veel privacy en achterom. De ligging is prima op een ruim perceel

Nadere informatie

Potgieterstraat 9 - Harderwijk

Potgieterstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 169.500,-- kosten koper Omschrijving Met zo'n vraagprijs is deze TUSSENWONING ideaal voor de starter die het geheel naar eigen smaak wil afwerken! Dit betreft namelijk een eenvoudig, maar degelijk

Nadere informatie

Muijeveld 59 - Vinkeveen

Muijeveld 59 - Vinkeveen Muijeveld 59 - Vinkeveen Vraagprijs 259.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Molenweg 6 - Hierden

Molenweg 6 - Hierden Vraagprijs 365.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS met OVERKAPPING, GARAGE en BERGING gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 900 m² met voortuin en diepe achtertuin. Het geheel

Nadere informatie

Meerkoetlaan Vinkeveen

Meerkoetlaan Vinkeveen Meerkoetlaan 143 - Vinkeveen Vraagprijs 239.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

BERGHEM, BERGSE HEIHOEK 30

BERGHEM, BERGSE HEIHOEK 30 Vraagprijs 249.000,00 k.k. Kruisstraat 21 te Oss Telefoon: 0412-632928 www.krabben.nl BERGHEM, BERGSE HEIHOEK 30 Royale gezinswoning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en ruime tuin op zonzijde. Gelegen in

Nadere informatie

Merelstraat 21 - Wolvega

Merelstraat 21 - Wolvega Merelstraat 21 - Wolvega Vraagprijs 135.000,= k.k. Omschrijving Merelstraat 21 - Wolvega Nabij het centrum van Wolvega gelegen, nette HALFVRIJSTAANDE WONING (type 2/1 kap) met aanbouw, vrijstaande stenen

Nadere informatie

Tollensstraat 3 - Harderwijk

Tollensstraat 3 - Harderwijk Vraagprijs 169.500,-- kosten koper Omschrijving Ideale MIDDENWONING voor de starter die het geheel naar eigen smaak wil afwerken! Dit betreft namelijk een eenvoudig, maar degelijk woonhuis met vrijstaande

Nadere informatie

Maltezerlaan 12 - Harderwijk

Maltezerlaan 12 - Harderwijk Vraagprijs 287.500,-- kosten koper Omschrijving Geheel nieuw gebouwd en gesitueerd op de mooiste zijde van het complex "De Commandeur". Dit 3-KAMERAPPARTEMENT met royaal balkon/terras (ca. 11,5 m²) is

Nadere informatie

Biezen 118 Boskoop Vraagprijs 399.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Biezen 118 Boskoop Vraagprijs 399.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Biezen 118 Boskoop Vraagprijs 399.000,-- k.k. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. De woning is gelegen aan één van Boskoops mooiste lanen. De woonkamer is voorzien van een open haard en schuifpui naar

Nadere informatie

Park de Kotten 88 - Enschede

Park de Kotten 88 - Enschede Park de Kotten 88 - Enschede Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Wilt u een bezichtiging inplannen of wat meer informatie? Stuur ons een bericht via WhatsApp, ons telefoonnummer is: 06-48486282 In de

Nadere informatie

Hoogewaard 156 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 445.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Hoogewaard 156 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 445.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Hoogewaard 156 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 445.500,-- k.k. Deze vrijstaande semi bungalow met dubbele carport is met terras en aanlegsteiger direct gesitueerd aan de Oude Rijn. De Oud Rijn is rechtstreeks

Nadere informatie

Academiestraat 7 - Harderwijk

Academiestraat 7 - Harderwijk Koopsom 395.000,-- kosten koper Omschrijving Ruim, karakteristiek en monumentaal pand met ondergrond in hartje centrum aan de rand van het Hortuspark en nabij winkels, restaurants en parkeervoorzieningen.

Nadere informatie

Vlinderveen 606 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Vlinderveen 606 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 169.900,-- k.k. Omschrijving Vlinderveen 606 - Spijkenisse Ruime 5 kamereengezinswoning met nette keuken en badkamer in de gewilde wijk Waterland nabij winkelcentrum, openbaar vervoer,

Nadere informatie

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk Vraagprijs 150.000,-- kosten koper Omschrijving Wat heerlijk veel leefruimte in deze royale 4-KAMERMAISONNETTE met maar liefst 3 balkons gelegen op de 1e en 2e verdieping en een (fietsen)berging in het

Nadere informatie

Zuidkade 128 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuidkade 128 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuidkade 128 Waddinxveen Vraagprijs 149.000,-- k.k. Vrijstaande woning met houten garage/berging, fraai gesitueerd aan de levendige rivier De Gouwe. Deze te renoveren woning is bij uitstek geschikt voor

Nadere informatie

Baambrugse Zuwe 53 - Vinkeveen

Baambrugse Zuwe 53 - Vinkeveen Baambrugse Zuwe 53 - Vinkeveen Vraagprijs 695.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Idzardaweg 51 e - Ter Idzard

Idzardaweg 51 e - Ter Idzard Idzardaweg 51 e - Ter Idzard Vraagprijs 275.000,= k.k. Omschrijving Idzardaweg 51 e - Ter Idzard Op een mooie locatie gelegen karakteristiek en energiezuinig LANDHUIS (Zweeds home) met veranda CARPORT

Nadere informatie

von Sieboldstraat 5 Boskoop Vraagprijs 229.750,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

von Sieboldstraat 5 Boskoop Vraagprijs 229.750,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl von Sieboldstraat 5 Boskoop Vraagprijs 229.750,-- k.k. Royale eengezinswoning (type herenhuis) met aangebouwde garage/berging, een parkeerplaats op eigen terrein en een royale achtertuin (circa 14m¹) gesitueerd

Nadere informatie

Juliana van Stolberglaan 100 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Juliana van Stolberglaan 100 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Juliana van Stolberglaan 100 Waddinxveen Vraagprijs 122.000,-- k.k. Recent geschilderd driekamerappartement (voorheen vier) met berging in het onderhuis, twee balkons en gezamenlijke tuin. Het appartement

Nadere informatie

Azielaan 254 - Delft

Azielaan 254 - Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Aan de rand van natuur en recreatiegebied Midden

Nadere informatie

Meulunterseweg Lunteren

Meulunterseweg Lunteren - Vraagprijs 81.500 Kosten Koper Omschrijving - Chalet met vrijstaande berging gelegen op een ROYAAL perceel eigen grond in het kleinschalige park "De Tortelduif" Algemeen De chalet ligt vrij en is goed

Nadere informatie

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk Vraagprijs 498.000,-- kosten koper Omschrijving Download direct de brochure met daarin toegevoegd een New Design met artist impressions van de woning. SPECTACULAIRE PRIJSVERLAGING! Vrijstaand WOONHUIS

Nadere informatie

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk Vraagprijs 144.950,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* De eigenaren van dit APPARTEMENT willen heel graag VERKOPEN (om een unieke kans te kunnen benutten) en hebben

Nadere informatie

Van Maerlantlaan 38 - Harderwijk

Van Maerlantlaan 38 - Harderwijk Vraagprijs 149.500,-- kosten koper Omschrijving In de plezierige woonwijk Stadsdennen gelegen EINDWONING met vrijstaande stenen berging en besloten tuin met achterom. De ligging aan een woonstraat en in

Nadere informatie

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Centraal gesitueerde, goed onderhouden, hoek eengezinswoning met voor-, zij- en achtertuin en stenen garage/berging. Type : Hoekwoning Aantal kamers

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER vraagprijs 100.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 8 - Den Helder Gewoon een heel leuk hoekappartement waar u zo in kunt! Het appartement

Nadere informatie

Marga Klompestraat 19 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Marga Klompestraat 19 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 225.000,-- k.k. Omschrijving Marga Klompestraat 19 - Spijkenisse Prachtig gelegen, goed onderhouden, volledig geïsoleerde geschakelde twee-onder-één kapwoning met carport, voor vrij

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER vraagprijs 117.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 60 - Den Helder Op de tweede en derde verdieping gelegen appartement met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Schippersmeen 101 - Harderwijk

Schippersmeen 101 - Harderwijk Vraagprijs 199.500,-- kosten koper Omschrijving WAT EEN FANTASTISCH UITZICHT!! Deze ruime TUSSENWONING is zeer fraai gelegen en heeft direct vanuit de woonkamer een schitterend uitzicht over het Wolderwijd!

Nadere informatie

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Indien u een goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met serre, diepe zonnige achtertuin, grote schuur en 3 slaapkamers zoekt op een aantrekkelijk prijsniveau,

Nadere informatie

Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Op een fraaie locatie in wijk Zuidplas gelegen royale eengezinswoning met voor- en royale achtertuin. De achtertuin beschikt over een vrijstaande

Nadere informatie

Baarsveen 415 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Baarsveen 415 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 189.900,-- k.k. Omschrijving Baarsveen 415 - Spijkenisse Keurig onderhouden eengezinswoning v.v. een luxe keuken en badkamer en openslaande deuren naard e zonnige tuin op het westen.

Nadere informatie

Lovinkstraat 3 - Harderwijk

Lovinkstraat 3 - Harderwijk Vraagprijs 157.500,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* Uitgebouwde TUSSENWONING met BALKON, CARPORT en TUIN, gelegen in de woonwijk Zeebuurt, nabij een basisschool,

Nadere informatie

Dr.Dreeslaan 1 c - Wolvega

Dr.Dreeslaan 1 c - Wolvega Dr.Dreeslaan 1 c - Wolvega Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving Dr.Dreeslaan 1 c - Wolvega In het centrum van Wolvega, op de begane grond gelegen APPARTEMENT met aangebouwde stenen bijkeuken/berging

Nadere informatie

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving Uniek en vrijstaand dertiger jaren WOONHUIS met vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en tuin. De woning beschikt nog over diverse kenmerkende details

Nadere informatie

Oudeland 60 - Vinkeveen

Oudeland 60 - Vinkeveen Oudeland 60 - Vinkeveen Vraagprijs 300.000,- k.k. Makelaardij Witte B.V. Herenweg 97 3645 DG VINKEVEEN Tel: 0297-263219 Fax: 0297-261054 E-mail: info@makelaardij-witte.nl Website: www.makelaardij-witte.nl

Nadere informatie

Herbarenerf 14 Waddinxveen Vraagprijs 329.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Herbarenerf 14 Waddinxveen Vraagprijs 329.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Herbarenerf 14 Waddinxveen Vraagprijs 329.000,-- k.k. Prima onderhouden 2-onder-1 kap woning met voor- en een zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin met onderheid terras en achterom. Voor de aangebouwde

Nadere informatie

Brederolaan 25 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Brederolaan 25 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Brederolaan 25 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Ruim 4-kamer hoekappartement met balkon en vrij uitzicht. Het appartement maakt onderdeel uit van een in 1966 gebouwd complex en heeft een berging

Nadere informatie

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt In een rustige woonomgeving, nabij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met keurig aangelegde achtertuin, vrijstaande houten berging en achterom.

Nadere informatie

Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin.

Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin. Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 222.000,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin. De woning is centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad.

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

Tjonger 16 - Zeewolde

Tjonger 16 - Zeewolde Tjonger 16 - Zeewolde Vraagprijs 225.000,- k.k. Hoekschoeman Makelaars Kamgras 1 3893 GZ Zeewolde Tel: 036-7810000 E-mail: info@hoekschoeman.nl Website: www.hoekschoeman.nl Omschrijving De ruime woonkamer

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

Julianalaan 50 - Harderwijk

Julianalaan 50 - Harderwijk Vraagprijs 199.000,-- kosten koper Omschrijving Op een geweldig perceel eigen grond ligt deze eenvoudige TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met aangebouwde stenen garage/berging, separate berging en een diepe achtertuin

Nadere informatie

Bachdreef 15 - Harderwijk

Bachdreef 15 - Harderwijk Vraagprijs 297.500,-- kosten koper Omschrijving Eigentijds HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage en fraai aangelegde tuin met privacy. Op goede locatie gelegen in een ruim opgezet deel van de jonge woonwijk

Nadere informatie

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie en rustige locatie aan de rand van de woonwijk 'Schelfhorst' gelegen ruime TUSSENWONING MET BERGING

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Prinses Marijkestraat 33 Waddinxveen Vraagprijs 150.000,-- k.k. Aan een mooie straat gesitueerde eengezinswoning met stenen berging in een zonnige achtertuin. Deze leuke centraal nabij het centrum gesitueerde

Nadere informatie

Leusderweg 224 a - Amersfoort

Leusderweg 224 a - Amersfoort Leusderweg 224 a - Amersfoort Vraagprijs 255.000,- k.k. Hoekschoeman Makelaars Amersfoort Arnhemseweg 11 3811 NN Amersfoort Tel: 033-4671200 E-mail: info@hoekschoeman.nl Website: www.hoekschoeman.nl Omschrijving

Nadere informatie

MERCURIUS 50 - DEN HELDER

MERCURIUS 50 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE MERCURIUS 50 - DEN HELDER vraagprijs 275.000,= kosten koper Omschrijving Mercurius 50 - Den Helder Appartement op de 1e verdieping met een totale oppervlakte van maar liefst 164 m2, een

Nadere informatie

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Deze complete woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, buiten zonweringen, een complete keuken en een luxe badkamer, bovendien

Nadere informatie

Molenweg 4 a - Hierden

Molenweg 4 a - Hierden Vraagprijs 445.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 1.100 m² met diverse bijgebouwen, voortuin en diepe achtertuin. Het geheel is gelegen

Nadere informatie

Laag Boskoop 14 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Laag Boskoop 14 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Laag Boskoop 14 Boskoop Vraagprijs 440.000,-- k.k. Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote uitbouw aan de achterzijde en aangebouwde werkplaats met circa 410 m² vloeroppervlakte. De woning heeft een

Nadere informatie

Rijksweg Noord 141 - Sittard

Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze karakteristieke tussenwoning dient gemoderniseerd te worden en is voorzien van een recent gebouwde

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen grote (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

Frans Halsstraat 51 - Enschede

Frans Halsstraat 51 - Enschede Vraagprijs 95.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Aan de rand van de wijk Stadsveld gelegen 3-kamerbovenwoning met balkon op het zuiden en een zeer fraai uitzicht

Nadere informatie

Raam 4 - Delft Vraagprijs ,= k.k.

Raam 4 - Delft Vraagprijs ,= k.k. Vraagprijs 249.500,= k.k. Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Sfeervolle en goed onderhouden

Nadere informatie

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zijde 182 Boskoop Vraagprijs 125.000,-- k.k. Hoekwoning met circa 12 meter diepe achtertuin gelegen op het zuiden. De achtertuin grenst aan een sloot en is voorzien van een achterom. Deze starterswoning

Nadere informatie

van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden

van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden Vraagprijs 109.000,-- k.k. Omschrijving van Limburg Stirumstraat 25 - Coevorden Van Limburg Stirumstraat 25, 7742 AE COEVORDEN In een nette, kindvriendelijke woonstraat,

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 17 - Meppel

Jan van Galenstraat 17 - Meppel Jan van Galenstraat 17 - Meppel Vraagprijs 157.500,= k.k. Omschrijving Jan van Galenstraat 17 - Meppel Nabij het centrum gelegen gemoderniseerde sfeervolle HOEKWONING met aanbouw op een perceel van 128m²,

Nadere informatie

Henric de Cranestraat Kuinre

Henric de Cranestraat Kuinre Henric de Cranestraat 131 - Kuinre Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving Henric de Cranestraat 131 - Kuinre In het sfeervolle centrum van Kuinre aan een pittoresk straatje met een grote verscheidenheid

Nadere informatie

Zwembadweg 2 61 - Posterholt

Zwembadweg 2 61 - Posterholt Zwembadweg 2 61 - Posterholt Recreatiewoning op eigen grond. De woning ligt op het Posterbos, een bungalowpark nabij het Landgoed "Aerwinkel". Het perceel bij deze bungalow is 150 m². De indeling is als

Nadere informatie