Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren"

Transcriptie

1 Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren

2

3 Belangrijke beslissingen vragen om een professionele aanpak De aankoop van een eigen woning, een nieuwbouwproject dat u een degelijk pensioen garandeert of een doordachte investering die u later een mooi extraatje oplevert... Met vastgoed kijkt u vooruit en neemt u beslissingen die uw toekomst bepalen. Daarom is het goed u te omringen met professionals. Goede vastgoedmakelaars weten wat kopers zoeken en wat huurders aantrekt. Zij kennen woonwensen en prijzen en zijn op de hoogte van wetgeving en trends. De expertise die een professionele vastgoedmakelaar u biedt, is uw garantie op succes. Maar hoe kiest u die makelaar? Reken op het Certes Kwaliteitslabel Elk vastgoedkantoor zal u vertellen te streven naar de hoogste kwaliteit. Bij uw Certes Kwaliteitsmakelaar krijgt dat streven vaste vorm. In het kwaliteitshandvest van Certes worden ruim 140 criteria opgesomd waaraan een makelaar moet voldoen om het Certes Kwaliteitslabel te kunnen dragen. Alles komt aan bod, van de manier waarop klanten ontvangen worden, tot de termijnen waarbinnen een pand geadverteerd wordt, of de voorbereidingen voor de ondertekening van de verkoopakte. Kortom: alles om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen verzekeren. Bovendien wordt het kwaliteitshandvest regelmatig aangepast aan de nieuwste wetgeving. Alleen makelaars die dit kwaliteitshandvest respecteren, kunnen het Certes Kwaliteitslabel dragen. Daarom voert Certes jaarlijkse audits uit om de naleving ervan te controleren. Zo bent u zeker van een kwalitatieve dienstverlening!

4 Samen investeren in kwaliteit Wie als vastgoedmakelaar actief is, moet van alle markten thuis zijn. Van vastgoedwetgeving tot woontrends, van publiciteit tot personeelsopleiding, alles evolueert in sneltempo. Om op de hoogte te blijven, om te innoveren en klanten steeds betere diensten aan te kunnen bieden, beslisten een aantal autonome vastgoedkantoren zich te verenigen. In 2007 richtten ze de vzw Certes Kwaliteitsmakelaars op. Samen investeren ze sindsdien in vijf pijlers om u de best mogelijke service aan te bieden: Expertise Vastgoedtransacties hebben ingrijpende financiële en legale consequenties. Kennis van de vastgoedmarkt en van de vastgoedwetgeving is dus essentieel. Maar ook een inzicht in lokale woonbehoeften en algemene woontrends is van het grootste belang. Daarom investeren de Certes Kwaliteitsmakelaars in personeelsopleiding en in zogenaamde best practices : ze wisselen ervaringen uit en ontwikkelen werkmethodes die meer efficiëntie en een sneller resultaat garanderen voor eigenaars, huurders, kopers en businesspartners. Klantenservice De Certes Servicegarantie biedt een helder overzicht van alles wat uw makelaar voor u zal ondernemen. Op die manier weet u precies wat u op ieder ogenblik in het verkoop- of verhuurproces mag verwachten. En ook daarna kan u bij uw Certes Kwaliteitsmakelaar terecht met uw vastgoedvragen. Dankzij de feedback van klanten, de uitwisseling van ervaringen en de regelmatige opleidingen wordt de klantenservice bovendien voortdurend geoptimaliseerd. Nationale reclamecampagnes De Certes Kwaliteitsmakelaars investeren samen in nationale reclamecampagnes. Zo adverteert Certes regelmatig in nationale dagbladen en worden maandelijks online nieuwsbrieven verstuurd. Naast de makelaarssites, de Certes website en de gekende vastgoedwebsites worden ook sociale netwerksites ingeschakeld zoals Facebook en LinkedIn. Voor nichemarkten laten de makelaars de schaalvoordelen van Certes renderen. Voor exclusief en bijzonder vastgoed worden campagnes uitgewerkt, gericht op het hogere marktsegment. Het Nieuwbouwaanbod van Certes krijgt extra aandacht op de website en in het jaarrapport, waarin u een overzicht van het volledige nieuwbouwaanbod terugvindt. Voor beleggers werd de beleggingsgids ontwikkeld en wordt een afzonderlijk aanbod weergegeven op de Certes website.

5 Professioneel netwerk Het Certes-netwerk breidt voortdurend uit. Ligt de grond of woning die u wilt verkopen of verhuren in een andere regio, dan kunt u bij de Certes Kwaliteitsmakelaar in uw buurt gaan aankloppen. Hij of zij biedt u de beste service aan in nauwe samenwerking met de Certes Kwaliteitsmakelaar van de desbetreffende regio. Op stellen de Certes Kwaliteitsmakelaars hun volledige aanbod voor aan het grote publiek. Zo overschrijden ze de grenzen van hun eigen regio en bereiken ze een maximaal aantal kopers en huurders. Ook voor bouwfirma s en -promotoren is de Certes-samenwerking een grote troef: zij kunnen bij iedere makelaar met Certes Kwaliteitslabel op dezelfde optimale service en beproefde werkmethodes rekenen. Transparant dossierbeheer Eigenaars, maar ook kopers en huurders hebben alle belang bij een goed voorbereid en volledig dossier. De Certes Kwaliteitsmakelaars passen standaardprocedures toe, die ook worden opgenomen in het Certes kwaliteitshandvest. Zo weet u dat er niets over het hoofd wordt gezien. Bij een Certes Kwaliteitsmakelaar kunt u rekenen op verregaande professionalisering en op de meest doelgerichte aanpak. Bovendien weet u op elk ogenblik precies waar u aan toe bent. Dat garandeert de Certes Servicegarantie.

6 Onze klanten en partners aan het woord De vastgoedmarkt evolueert, en de wensen van kopers en huurders doen dat even snel. Om een goed zicht te hebben op de verwachtingen van hun klanten, bieden de Certes Kwaliteitsmakelaars iedereen bij het afsluiten van elke vastgoedtransactie een tevredenheidsenquête aan. Op basis van de ingevulde feedback, stemmen zij hun diensten steeds nauwgezetter af op de eisen van hun klanten. Ook de opmaak en het gebruik van de tevredenheidsenquête worden gecontroleerd door Certes. Bij de keuze voor een vastgoedkantoor heb ik me gebaseerd op de uitstekende reputatie en de grote naambekendheid van Pajota. Vastgoedkantoren die autonoom werken, moeten zélf hun naam maken. Dat kan alleen door goed werk te leveren, perfect op de hoogte te zijn van wat er in de sector gaande is, en op elk moment voldoende integriteit aan de dag te leggen. De heer De Keyzer uit Sint-Pieters-Leeuw schakelde Pajota in voor verkoop en verhuur Ik heb via Certes Kwaliteitsmakelaar Living Stone een nieuwbouw - appartement gekocht. De Certes Kwaliteitsmakelaars besteden duidelijk veel aandacht aan opvolging en communicatie. Als mijn vaste contactpersoon niet op kantoor was, bleken ook de anderen prima op de hoogte van mijn dossier. Omdat de aankoopprocedure van mijn nieuwbouwflat zeer vlot was verlopen, besliste ik Living Stone ook in te schakelen voor de verkoop van mijn woning. Mevrouw Vandoren verkocht haar woning en kocht een nieuwbouwappartement via Living Stone, Leuven

7 In het lijstje van professionele vastgoedkantoren in onze regio staat Vansweevelt Makelaars bovenaan. Die uitstekende reputatie maakt het kantoor project na project voor ons waar. Toen we enkele jaren geleden voor de eerste keer kennismaakten met zaakvoerder David Vansweevelt en zijn team klikte het meteen. Professionalisme, zin voor kwaliteit en commerciële feeling blijkt uit alles wat het kantoor voor onze projecten doet. Hugo Loos, zaakvoerder van het Kempense bouwbedrijf Gebroeders Loos bvba, werkt regelmatig samen met Vansweevelt Makelaars De doelstellingen die Certes nastreeft sluiten perfect aan bij de noden die we als groeiend kantoor hebben: een forum om ideeën uit te wisselen met collega s, een doordacht kwaliteitshandboek dat de ruggengraat vormt van onze dienstverlening en een extra motivatie om steeds een stap verder te gaan in de ontwikkeling van een betere aanpak, efficiëntere publiciteit, gerichte personeelsopleidingen. Rudy Van Geel, zaakvoerder Ifac Service, Tervuren Op leest u alles over de enquêteresultaten en vindt u meer getuigenissen van tevreden klanten en partners.

8 Certes Servicegarantie 8 duidelijke afspraken voor een succesvolle vastgoedtransactie De Certes Kwaliteitsmakelaars zijn erkend door het Beroepsinstituut BIV. Zij zijn daarenboven onderworpen aan de eer- en gedragscode van Certes. Wat de Certes Kwaliteitsmakelaars met elkaar delen is wat hen van anderen onderscheidt: hun resultaatgerichtheid en hun uitgesproken zin voor kwaliteit. Wat dat concreet inhoudt, leest u in deze Certes Servicegarantie. 1. Controle aan de hand van jaarlijkse audits Iedere Certes Kwaliteitsmakelaar draagt het Certes Kwaliteitslabel, een vertrouwd teken van kwaliteit en vakmanschap. De toekenning en het gebruik van het label worden gecontroleerd door Certes. Onaangekondigde steekproeven en jaarlijkse audits garanderen een continue kwaliteitscontrole. 2. Objectieve waardebepaling Een Certes Kwaliteitsmakelaar adviseert eigenaars en bouwpromotoren naar eer en geweten over de marktprijs en de optimale aanpak voor hun eigendom of project. Die marktprijs wordt bepaald op basis van heldere parameters, die de Certes Kwaliteitsmakelaar uitgebreid zal toelichten, zonder voorkennis van de prijsverwachtingen van de eigenaar of promotor. Dat is voor opdrachtgevers, maar ook voor kopers en huurders dé garantie voor een correcte prijszetting. 3. Expertise Certes Kwaliteitsmakelaars nemen minimaal deel aan 10 opleidingsuren per jaar en volgen het vastgoednieuws op de voet. Binnen Certes wordt intensief kennis uitgewisseld via nieuwsbrieven en infosessies. Zo blijven de Certes Kwaliteitsmakelaars op de hoogte van de laatste wetgeving en kunnen zij uw vastgoedvragen uitgebreid beantwoorden. Bovendien kunnen zij rekenen op externe experts in vastgoedwetgeving en stedenbouw. Zo bent u zeker van correct advies. 4. Juridische controle De verkoop- of verhuuropdrachten en de samenwerkingsovereenkomsten die uw Certes Kwaliteitsmakelaar opstelt, voldoen aan de geldende wetgeving. De standaarddocumenten die uw Certes Kwaliteitsmakelaar gebruikt worden juridisch gecheckt. Bovendien worden verkoop- en verhuurovereenkomsten ruim voor de ondertekeningsdatum voor goedkeuring aan alle betrokken partijen voorgelegd en kan u bij uw Certes Kwaliteitsmakelaar steeds terecht voor gedetailleerde uitleg. Zo zijn alle partijen zeker van een helder, wettelijk en bindend contract.

9 5. Duidelijk stappenplan De Certes Kwaliteitsmakelaars hebben een vast traject uitgewerkt om ervoor te zorgen dat elke essentiële stap in het verkoop- of verhuurproces doorlopen wordt. Dit stappenplan houdt niet enkel rekening met de wetgeving, maar streeft ook een professionele én vlotte dienstverlening na. Bij de jaarlijkse audits wordt dan ook gecontroleerd of alle noodzakelijke stappen doorlopen zijn en de dossiers volledig zijn. Zo bent u zeker van een naadloos parcours en een kwalitatieve dienstverlening. Bij de verkoop van nieuwbouwprojecten maken de makelaar en de opdrachtgever, rekening houdend met de beschikbaarheid van lastenboeken, plannen en andere projectdocumentatie, duidelijke afspraken over de te volgen verkoopprocedures en de mijlpalen binnen het verkoopproces.

10 6. Heldere communicatie De Certes Kwaliteitsmakelaars staan garant voor heldere en efficiënte communicatie. Iedere Certes Kwaliteitsmakelaar streeft ernaar kandidaat-kopers of -huurders zo snel mogelijk een antwoord te geven op hun vragen of een bezoek in te plannen. Zijn er concrete interesses of is er een bezoek gewenst? Dan wordt de eigenaar telefonisch op de hoogte gebracht. Verder blijft de eigenaar op de hoogte dankzij een maandelijkse rapportering die hij met de post of per mail ontvangt of dankzij een eigenaarslogin op de makelaarssite. Zo blijft hij steeds op de hoogte over de voortgang van de verkoop of verhuur, geïnteresseerde contacten, bezoeken en informatie-aanvragen en door de makelaar gerealiseerde reclame en advertenties.promotoren kunnen rekenen op vaste, vooraf afgesproken overlegmomenten. 7. Compleet dossier Om geïnteresseerde kopers en huurders correct te informeren en om een sluitende verkoop- of verhuurovereenkomst op te kunnen stellen, wordt voor elk pand en elke grond een volledig vastgoeddossier opgemaakt. Uw Certes Kwaliteitsmakelaar zal na het afsluiten van de opdracht tot verkoop of verhuur alle nodige documenten en attesten opvragen bij de eigenaar of bij de officiële instanties. Kandidaat-kopers en huurders krijgen inzage in de stukken. Dit komt het vertrouwen ten goede en helpt kandidaten een gefundeerde koop- of huurbeslissing te nemen. 8. De nodige visibiliteit Uw Certes Kwaliteitsmakelaar zorgt ervoor dat ieder pand of grond aan zo veel mogelijk potentiële kopers of huurders wordt voorgesteld. Zij vinden een uitgebreide beschrijving, technische details, plannen, documenten en foto s op de website van de makelaar en op de Certes-website. Zoekende klanten worden per op de hoogte gehouden van het aanbod van de Certes Kwaliteitsmakelaars. Daarnaast worden advertenties geplaatst op toonaangevende vastgoedsites en/of in de gedrukte pers.

11

12 Meer informatie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Julie Loeckx Operationeel Manager Certes Kwaliteitsmakelaars vzw Dirk Boutslaan Leuven Tel Dit document is louter informatief, biedt geen garantie en houdt geen contractuele rechtsbetrekking in.

VERKOOP- EN VERHUURGIDS

VERKOOP- EN VERHUURGIDS VERKOOP- EN VERHUURGIDS VOORWOORD Verkopen, verhuren, met of zonder makelaar, met of zonder notaris...de verkoop en verhuur van onroerend goed roept heel wat vragen op. En brengt vaak heel wat stress

Nadere informatie

Heeft het (in) huis. Heemborgh. Makelaars in onroerend goed. www.heemborgh.nl. Er is altijd wel een Heemborgh vestiging bij u in de buurt:

Heeft het (in) huis. Heemborgh. Makelaars in onroerend goed. www.heemborgh.nl. Er is altijd wel een Heemborgh vestiging bij u in de buurt: Er is altijd wel een Heemborgh vestiging bij u in de buurt: Heemborgh Bennebroek Rijksstraatweg 22 2121 AE Bennebroek tel: 023 584 52 65 bennebroek@heemborgh.nl K.v.K. Haarlem nr. 34063774 Directeur E.

Nadere informatie

Vertrouwd Ervaren Betrokken

Vertrouwd Ervaren Betrokken Vertrouwd Ervaren Betrokken 2 Van Wijk Makelaars het juiste adres Wilt u een woning juist of Vraag dan Van Wijk Makelaars u daarbij te helpen. Wij weten dat wonen meer is dan zorgen voor een dak boven

Nadere informatie

Gratis White Paper. Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen?

Gratis White Paper. Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen? Gratis White Paper Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen? Oké Marketing Kruidnagel 2 5275 KR Den Dungen T: 06 54 793 205 E: info@okemarketing.nl

Nadere informatie

Bieden op je droomwoning. Tips bij bieden, onderhandelen & alles wat daarbij komt kijken

Bieden op je droomwoning. Tips bij bieden, onderhandelen & alles wat daarbij komt kijken 1 Bieden op je droomwoning Tips bij bieden, onderhandelen & alles wat daarbij komt kijken In samenwerking met Een publicatie van 2 Wat lees je in dit ebook? Of het nu gaat om je eerste of je volgende koopwoning,

Nadere informatie

MANAGING EDITOR (M/V)

MANAGING EDITOR (M/V) Toerisme Vlaanderen werft aan met een werfreserve van 2 jaar in contractueel dienstverband:: MANAGING EDITOR (M/V) Afdeling: Entiteit: Niveau: Graad: Standplaats: Bestemmingspromotie Toerisme Vlaanderen

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BANK- & GELDADVIES NEDERLAND B.V.

DIENSTENWIJZER BANK- & GELDADVIES NEDERLAND B.V. DIENSTENWIJZER BANK- & GELDADVIES NEDERLAND B.V. Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst

Nadere informatie

Bereikbaarheid Onze contactgegevens zijn:

Bereikbaarheid Onze contactgegevens zijn: DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Credit4You Wie is Credit4You? Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

De kennis van een private bank, met het enthousiasme van een online coach. Van geld naar vermogen

De kennis van een private bank, met het enthousiasme van een online coach. Van geld naar vermogen De kennis van een private bank, met het enthousiasme van een online coach. Van geld naar vermogen Dit is Evi De kennis van een private bank, maar dan online. Dat is Evi. En of u nu een grote of kleine

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE VOORSTELLING

INHOUDSTAFEL ALGEMENE VOORSTELLING INHOUDSTAFEL ALGEMENE VOORSTELLING p.1 Wie is Qiwie p.2 Wat doet Qiwie p.2 Waarom werken met Qiwie p.2 Waarvoor schakelt u Qiwie in p.2 Hoe maken we uw campagne succesvol p.3 Wat zijn onze diensten p.4

Nadere informatie

portimagazine december 2010 Assurnet

portimagazine december 2010 Assurnet portimagazine december 2010 Assurnet 3 Editoriaal 4 Port-e-Mail Uw mailbox steeds bij de hand 6 Waarom Port-e-Mail? U werkt zonder Port-e-Mail? Ontdek de risico s ervan! 8 Port-e-Mail Uw collega's getuigen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Verzekeringen

Dienstverleningsdocument Verzekeringen Dienstverleningsdocument Verzekeringen Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Bent u op zoek naar een geschikte lening van DEFAM of wilt u een lening aanvragen? Maak dan een

Nadere informatie

Vormingspakket Energie

Vormingspakket Energie De Leverancier De leverancier verkoopt aardgas en elektriciteit. Vóór de vrijmaking stond de intercommunale in voor zowel de distributie als voor de levering van elektriciteit en aardgas. Sinds 1 juli

Nadere informatie

Private Banking. richting. uw beleggingsdoel. beleggen

Private Banking. richting. uw beleggingsdoel. beleggen Private Banking richting uw beleggingsdoel beleggen Inhoudsopgave 01_Wat u beweegt, geeft ons richting... 05 02_Passende oplossingen voor iedere belegger... 06 03_Vermogensbeheer: uw belegd vermogen in

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Pensioen aanvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek

Dienstverleningsdocument Hypotheek Dienstverleningsdocument Hypotheek Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument DIENSTENWIJZER DIENSTVERLENINGSDOCUMENT FINANCIERINGSHUIS KREDIETEN B.V. Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand

Nadere informatie

Een kopzorg minder. Digi-ZSM betekent meer efficiency voor alle partijen. N 1/2010

Een kopzorg minder. Digi-ZSM betekent meer efficiency voor alle partijen. N 1/2010 N 1/2010 Een kopzorg minder Digi-ZSM betekent meer efficiency voor alle partijen. De stroom papierwerk moet en kan veel minder, daar werken wij hard aan. Sander te Wierik van I-Signaal Wij bedienen bijna

Nadere informatie

NOTARISKANTOOR ZWANIKKEN Blad: 1-24 Vijverlaan 21-6881 HL Velp tel.: 026-361 79 21 fax : 026-363 51 38 WONING AANKOPEN

NOTARISKANTOOR ZWANIKKEN Blad: 1-24 Vijverlaan 21-6881 HL Velp tel.: 026-361 79 21 fax : 026-363 51 38 WONING AANKOPEN NOTARISKANTOOR ZWANIKKEN Blad: 1-24 Vijverlaan 21-6881 HL Velp tel.: 026-361 79 21 fax : 026-363 51 38 O:\OPGEHAALDE MODELLEN\BROCHURE WONING AANKOPEN.DOC VERSIE 010911 WONING AANKOPEN ALLROUND KANTOOR

Nadere informatie

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt wonen zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Credivance. Méér dan krediet. Bent u op zoek naar een passende finacieringsoplossing om uw woonwensen te realiseren? Zoekt u een goed

Nadere informatie

UNIQUE SELLING POINTS CATO MAKELAARS

UNIQUE SELLING POINTS CATO MAKELAARS UNIQUE SELLING POINTS CATO MAKELAARS Van goede huizen Ons motto Van Goeden Huize, Voor Goede Huizen staat voor een nieuwe, frisse en bevlogen manier van NVM Full Service Makelaardij in onroerend goed.

Nadere informatie

Samen met Academica. Financiële problemen neemt Academica voor u uit handen

Samen met Academica. Financiële problemen neemt Academica voor u uit handen Samen met Academica Financiële problemen neemt Academica voor u uit handen Academica is een adviescentrum dat informatie geeft en oplossingen biedt voor financiële vraagstukken. Vraagstukken die betrekking

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw De klant centraal bij financieel dienstverleners Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn

Nadere informatie

Fris Groep: Visie op Vastgoed

Fris Groep: Visie op Vastgoed Visie op Vastgoed Fris Woningmakelaars - Fris Vastgoed Management - Fris Research & Marketing - Fris Investment Care - Fris Bedrijfsmakelaars - Fris Assurantiën Makelaardij én beheer Woningen én bedrijfsmatig

Nadere informatie

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen fre.ifpk.01-04-15 Freo Specialist in online lenen Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden

Nadere informatie

Bergen op Zoom Bidbook 23 mei 2013

Bergen op Zoom Bidbook 23 mei 2013 Bergen op Zoom Bidbook 23 mei 2013 VOORWOORD Beste vertegenwoordigers van Stadlander, beste bewoners en andere lezers, Voor u ligt ons plan voor de verbetering van ruim 600 huur- en koopwoningen, verspreid

Nadere informatie

Onderzoeksopzet energie.tevreden.nl. Versie 1.0 120711. pagina 1 van 10

Onderzoeksopzet energie.tevreden.nl. Versie 1.0 120711. pagina 1 van 10 Onderzoeksopzet energie.tevreden.nl Versie 1.0 120711 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave Onderzoeksopzet 1. Doelstelling(en) onderzoek... 3 2. Opzet onderzoek... 3 3. Noodzaak tot zorgvuldige naleving onderzoeksopzet...

Nadere informatie