Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren"

Transcriptie

1 Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren

2

3 Belangrijke beslissingen vragen om een professionele aanpak De aankoop van een eigen woning, een nieuwbouwproject dat u een degelijk pensioen garandeert of een doordachte investering die u later een mooi extraatje oplevert... Met vastgoed kijkt u vooruit en neemt u beslissingen die uw toekomst bepalen. Daarom is het goed u te omringen met professionals. Goede vastgoedmakelaars weten wat kopers zoeken en wat huurders aantrekt. Zij kennen woonwensen en prijzen en zijn op de hoogte van wetgeving en trends. De expertise die een professionele vastgoedmakelaar u biedt, is uw garantie op succes. Maar hoe kiest u die makelaar? Reken op het Certes Kwaliteitslabel Elk vastgoedkantoor zal u vertellen te streven naar de hoogste kwaliteit. Bij uw Certes Kwaliteitsmakelaar krijgt dat streven vaste vorm. In het kwaliteitshandvest van Certes worden ruim 140 criteria opgesomd waaraan een makelaar moet voldoen om het Certes Kwaliteitslabel te kunnen dragen. Alles komt aan bod, van de manier waarop klanten ontvangen worden, tot de termijnen waarbinnen een pand geadverteerd wordt, of de voorbereidingen voor de ondertekening van de verkoopakte. Kortom: alles om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen verzekeren. Bovendien wordt het kwaliteitshandvest regelmatig aangepast aan de nieuwste wetgeving. Alleen makelaars die dit kwaliteitshandvest respecteren, kunnen het Certes Kwaliteitslabel dragen. Daarom voert Certes jaarlijkse audits uit om de naleving ervan te controleren. Zo bent u zeker van een kwalitatieve dienstverlening!

4 Samen investeren in kwaliteit Wie als vastgoedmakelaar actief is, moet van alle markten thuis zijn. Van vastgoedwetgeving tot woontrends, van publiciteit tot personeelsopleiding, alles evolueert in sneltempo. Om op de hoogte te blijven, om te innoveren en klanten steeds betere diensten aan te kunnen bieden, beslisten een aantal autonome vastgoedkantoren zich te verenigen. In 2007 richtten ze de vzw Certes Kwaliteitsmakelaars op. Samen investeren ze sindsdien in vijf pijlers om u de best mogelijke service aan te bieden: Expertise Vastgoedtransacties hebben ingrijpende financiële en legale consequenties. Kennis van de vastgoedmarkt en van de vastgoedwetgeving is dus essentieel. Maar ook een inzicht in lokale woonbehoeften en algemene woontrends is van het grootste belang. Daarom investeren de Certes Kwaliteitsmakelaars in personeelsopleiding en in zogenaamde best practices : ze wisselen ervaringen uit en ontwikkelen werkmethodes die meer efficiëntie en een sneller resultaat garanderen voor eigenaars, huurders, kopers en businesspartners. Klantenservice De Certes Servicegarantie biedt een helder overzicht van alles wat uw makelaar voor u zal ondernemen. Op die manier weet u precies wat u op ieder ogenblik in het verkoop- of verhuurproces mag verwachten. En ook daarna kan u bij uw Certes Kwaliteitsmakelaar terecht met uw vastgoedvragen. Dankzij de feedback van klanten, de uitwisseling van ervaringen en de regelmatige opleidingen wordt de klantenservice bovendien voortdurend geoptimaliseerd. Nationale reclamecampagnes De Certes Kwaliteitsmakelaars investeren samen in nationale reclamecampagnes. Zo adverteert Certes regelmatig in nationale dagbladen en worden maandelijks online nieuwsbrieven verstuurd. Naast de makelaarssites, de Certes website en de gekende vastgoedwebsites worden ook sociale netwerksites ingeschakeld zoals Facebook en LinkedIn. Voor nichemarkten laten de makelaars de schaalvoordelen van Certes renderen. Voor exclusief en bijzonder vastgoed worden campagnes uitgewerkt, gericht op het hogere marktsegment. Het Nieuwbouwaanbod van Certes krijgt extra aandacht op de website en in het jaarrapport, waarin u een overzicht van het volledige nieuwbouwaanbod terugvindt. Voor beleggers werd de beleggingsgids ontwikkeld en wordt een afzonderlijk aanbod weergegeven op de Certes website.

5 Professioneel netwerk Het Certes-netwerk breidt voortdurend uit. Ligt de grond of woning die u wilt verkopen of verhuren in een andere regio, dan kunt u bij de Certes Kwaliteitsmakelaar in uw buurt gaan aankloppen. Hij of zij biedt u de beste service aan in nauwe samenwerking met de Certes Kwaliteitsmakelaar van de desbetreffende regio. Op stellen de Certes Kwaliteitsmakelaars hun volledige aanbod voor aan het grote publiek. Zo overschrijden ze de grenzen van hun eigen regio en bereiken ze een maximaal aantal kopers en huurders. Ook voor bouwfirma s en -promotoren is de Certes-samenwerking een grote troef: zij kunnen bij iedere makelaar met Certes Kwaliteitslabel op dezelfde optimale service en beproefde werkmethodes rekenen. Transparant dossierbeheer Eigenaars, maar ook kopers en huurders hebben alle belang bij een goed voorbereid en volledig dossier. De Certes Kwaliteitsmakelaars passen standaardprocedures toe, die ook worden opgenomen in het Certes kwaliteitshandvest. Zo weet u dat er niets over het hoofd wordt gezien. Bij een Certes Kwaliteitsmakelaar kunt u rekenen op verregaande professionalisering en op de meest doelgerichte aanpak. Bovendien weet u op elk ogenblik precies waar u aan toe bent. Dat garandeert de Certes Servicegarantie.

6 Onze klanten en partners aan het woord De vastgoedmarkt evolueert, en de wensen van kopers en huurders doen dat even snel. Om een goed zicht te hebben op de verwachtingen van hun klanten, bieden de Certes Kwaliteitsmakelaars iedereen bij het afsluiten van elke vastgoedtransactie een tevredenheidsenquête aan. Op basis van de ingevulde feedback, stemmen zij hun diensten steeds nauwgezetter af op de eisen van hun klanten. Ook de opmaak en het gebruik van de tevredenheidsenquête worden gecontroleerd door Certes. Bij de keuze voor een vastgoedkantoor heb ik me gebaseerd op de uitstekende reputatie en de grote naambekendheid van Pajota. Vastgoedkantoren die autonoom werken, moeten zélf hun naam maken. Dat kan alleen door goed werk te leveren, perfect op de hoogte te zijn van wat er in de sector gaande is, en op elk moment voldoende integriteit aan de dag te leggen. De heer De Keyzer uit Sint-Pieters-Leeuw schakelde Pajota in voor verkoop en verhuur Ik heb via Certes Kwaliteitsmakelaar Living Stone een nieuwbouw - appartement gekocht. De Certes Kwaliteitsmakelaars besteden duidelijk veel aandacht aan opvolging en communicatie. Als mijn vaste contactpersoon niet op kantoor was, bleken ook de anderen prima op de hoogte van mijn dossier. Omdat de aankoopprocedure van mijn nieuwbouwflat zeer vlot was verlopen, besliste ik Living Stone ook in te schakelen voor de verkoop van mijn woning. Mevrouw Vandoren verkocht haar woning en kocht een nieuwbouwappartement via Living Stone, Leuven

7 In het lijstje van professionele vastgoedkantoren in onze regio staat Vansweevelt Makelaars bovenaan. Die uitstekende reputatie maakt het kantoor project na project voor ons waar. Toen we enkele jaren geleden voor de eerste keer kennismaakten met zaakvoerder David Vansweevelt en zijn team klikte het meteen. Professionalisme, zin voor kwaliteit en commerciële feeling blijkt uit alles wat het kantoor voor onze projecten doet. Hugo Loos, zaakvoerder van het Kempense bouwbedrijf Gebroeders Loos bvba, werkt regelmatig samen met Vansweevelt Makelaars De doelstellingen die Certes nastreeft sluiten perfect aan bij de noden die we als groeiend kantoor hebben: een forum om ideeën uit te wisselen met collega s, een doordacht kwaliteitshandboek dat de ruggengraat vormt van onze dienstverlening en een extra motivatie om steeds een stap verder te gaan in de ontwikkeling van een betere aanpak, efficiëntere publiciteit, gerichte personeelsopleidingen. Rudy Van Geel, zaakvoerder Ifac Service, Tervuren Op leest u alles over de enquêteresultaten en vindt u meer getuigenissen van tevreden klanten en partners.

8 Certes Servicegarantie 8 duidelijke afspraken voor een succesvolle vastgoedtransactie De Certes Kwaliteitsmakelaars zijn erkend door het Beroepsinstituut BIV. Zij zijn daarenboven onderworpen aan de eer- en gedragscode van Certes. Wat de Certes Kwaliteitsmakelaars met elkaar delen is wat hen van anderen onderscheidt: hun resultaatgerichtheid en hun uitgesproken zin voor kwaliteit. Wat dat concreet inhoudt, leest u in deze Certes Servicegarantie. 1. Controle aan de hand van jaarlijkse audits Iedere Certes Kwaliteitsmakelaar draagt het Certes Kwaliteitslabel, een vertrouwd teken van kwaliteit en vakmanschap. De toekenning en het gebruik van het label worden gecontroleerd door Certes. Onaangekondigde steekproeven en jaarlijkse audits garanderen een continue kwaliteitscontrole. 2. Objectieve waardebepaling Een Certes Kwaliteitsmakelaar adviseert eigenaars en bouwpromotoren naar eer en geweten over de marktprijs en de optimale aanpak voor hun eigendom of project. Die marktprijs wordt bepaald op basis van heldere parameters, die de Certes Kwaliteitsmakelaar uitgebreid zal toelichten, zonder voorkennis van de prijsverwachtingen van de eigenaar of promotor. Dat is voor opdrachtgevers, maar ook voor kopers en huurders dé garantie voor een correcte prijszetting. 3. Expertise Certes Kwaliteitsmakelaars nemen minimaal deel aan 10 opleidingsuren per jaar en volgen het vastgoednieuws op de voet. Binnen Certes wordt intensief kennis uitgewisseld via nieuwsbrieven en infosessies. Zo blijven de Certes Kwaliteitsmakelaars op de hoogte van de laatste wetgeving en kunnen zij uw vastgoedvragen uitgebreid beantwoorden. Bovendien kunnen zij rekenen op externe experts in vastgoedwetgeving en stedenbouw. Zo bent u zeker van correct advies. 4. Juridische controle De verkoop- of verhuuropdrachten en de samenwerkingsovereenkomsten die uw Certes Kwaliteitsmakelaar opstelt, voldoen aan de geldende wetgeving. De standaarddocumenten die uw Certes Kwaliteitsmakelaar gebruikt worden juridisch gecheckt. Bovendien worden verkoop- en verhuurovereenkomsten ruim voor de ondertekeningsdatum voor goedkeuring aan alle betrokken partijen voorgelegd en kan u bij uw Certes Kwaliteitsmakelaar steeds terecht voor gedetailleerde uitleg. Zo zijn alle partijen zeker van een helder, wettelijk en bindend contract.

9 5. Duidelijk stappenplan De Certes Kwaliteitsmakelaars hebben een vast traject uitgewerkt om ervoor te zorgen dat elke essentiële stap in het verkoop- of verhuurproces doorlopen wordt. Dit stappenplan houdt niet enkel rekening met de wetgeving, maar streeft ook een professionele én vlotte dienstverlening na. Bij de jaarlijkse audits wordt dan ook gecontroleerd of alle noodzakelijke stappen doorlopen zijn en de dossiers volledig zijn. Zo bent u zeker van een naadloos parcours en een kwalitatieve dienstverlening. Bij de verkoop van nieuwbouwprojecten maken de makelaar en de opdrachtgever, rekening houdend met de beschikbaarheid van lastenboeken, plannen en andere projectdocumentatie, duidelijke afspraken over de te volgen verkoopprocedures en de mijlpalen binnen het verkoopproces.

10 6. Heldere communicatie De Certes Kwaliteitsmakelaars staan garant voor heldere en efficiënte communicatie. Iedere Certes Kwaliteitsmakelaar streeft ernaar kandidaat-kopers of -huurders zo snel mogelijk een antwoord te geven op hun vragen of een bezoek in te plannen. Zijn er concrete interesses of is er een bezoek gewenst? Dan wordt de eigenaar telefonisch op de hoogte gebracht. Verder blijft de eigenaar op de hoogte dankzij een maandelijkse rapportering die hij met de post of per mail ontvangt of dankzij een eigenaarslogin op de makelaarssite. Zo blijft hij steeds op de hoogte over de voortgang van de verkoop of verhuur, geïnteresseerde contacten, bezoeken en informatie-aanvragen en door de makelaar gerealiseerde reclame en advertenties.promotoren kunnen rekenen op vaste, vooraf afgesproken overlegmomenten. 7. Compleet dossier Om geïnteresseerde kopers en huurders correct te informeren en om een sluitende verkoop- of verhuurovereenkomst op te kunnen stellen, wordt voor elk pand en elke grond een volledig vastgoeddossier opgemaakt. Uw Certes Kwaliteitsmakelaar zal na het afsluiten van de opdracht tot verkoop of verhuur alle nodige documenten en attesten opvragen bij de eigenaar of bij de officiële instanties. Kandidaat-kopers en huurders krijgen inzage in de stukken. Dit komt het vertrouwen ten goede en helpt kandidaten een gefundeerde koop- of huurbeslissing te nemen. 8. De nodige visibiliteit Uw Certes Kwaliteitsmakelaar zorgt ervoor dat ieder pand of grond aan zo veel mogelijk potentiële kopers of huurders wordt voorgesteld. Zij vinden een uitgebreide beschrijving, technische details, plannen, documenten en foto s op de website van de makelaar en op de Certes-website. Zoekende klanten worden per op de hoogte gehouden van het aanbod van de Certes Kwaliteitsmakelaars. Daarnaast worden advertenties geplaatst op toonaangevende vastgoedsites en/of in de gedrukte pers.

11

12 Meer informatie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Julie Loeckx Operationeel Manager Certes Kwaliteitsmakelaars vzw Dirk Boutslaan Leuven Tel Julie.Loeckx@certes.be Dit document is louter informatief, biedt geen garantie en houdt geen contractuele rechtsbetrekking in.

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing.

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. WAAROM COPRIMMO? In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. Uw eigendom kan maar 1 maal verkocht worden,

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren?

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? 4 KOPEN ZONDER ZORGEN? Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? Gogo Estates heeft alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Verkopen met vertrouwen.

Verkopen met vertrouwen. Verkopen met vertrouwen. Uw partner in onroerend goed. RESIDENTIE VASTGOED Mijn woning verkopen vanuit mijn luie zetel? Bij Residentie Vastgoed zit ik alvast goed... Wegwijs Vriendelijke service, passie

Nadere informatie

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen.

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. t Waterhuys doet veel meer dan enkel uw woning verkopen www.waterhuys.be t Waterhuys is als erkend vastgoedmakelaar de betrouwbare partner die u zoekt bij de

Nadere informatie

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES ... dé juiste keuze! is dé referentie voor vastgoed in de Vlaamse Ardennen. Het kantoor heeft een lange traditie en was één van de eerste vastgoedmakelaars

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

Onze servicegarantie

Onze servicegarantie Onze servicegarantie 2 s e r v i c e g a r a n t i e Onze servicegarantie Wat Certes-makelaars van anderen onderscheidt, is hun betrouwbaarheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid. In de Certes

Nadere informatie

Aangename kennismaking...

Aangename kennismaking... Aangename kennismaking... Onlangs werden mijn team en ikzelf genomineerd voor de Real Estate Awards, in de categorie Beste Vastgoedondernemer. Een mooie erkenning voor drie generaties van hard werk, klantvriendelijkheid

Nadere informatie

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

VASTGOED IN KLEUR VERKOOP

VASTGOED IN KLEUR VERKOOP VASTGOED IN KLEUR VERKOOP VASTGOED GAAT NIET ZOZEER OVER GEBOUWEN, MAAR OVER MENSEN, HUN BEHOEFTES EN HUN DROMEN, EN OVER HET VINDEN VAN EEN PLEK WAAR DIE KUNNEN WORDEN GEKOESTERD. 4 Daarom stelde Axel

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET ONZE 100% SERVICE

MAAK KENNIS MET ONZE 100% SERVICE MAAK KENNIS MET ONZE 100% SERVICE WIJ ZORGEN VOOR EEN VLOTTE VERKOOP AAN EEN CORRECTE PRIJS In de loop der jaren heeft Immo Point meer en meer de focus gelegd op een breed en gevarieerd aanbod. Hieronder

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen makelaars Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer Verhuurdersinfo zoeken > vinden > wonen Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1 Introductie netwerkwonen.nl... 3 2 Waarom kiest u voor netwerkwonen.nl... 3

Nadere informatie

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn?

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn? Bij Storycatchers maken we online video. Geen gewone video. We maken video die werkt. Video die voor nieuwe klanten zorgt. Video die simpelweg rendabel is. Hoe doen we dat? We gebruiken het vakmanschap

Nadere informatie

uw vastgoed, onze zorg

uw vastgoed, onze zorg uw vastgoed, onze zorg Uw vastgoed, onze zorg Een woning verkopen doet u niet elke dag. Ook bij verhuren komt heel wat kijken. Wat is een correcte vraagprijs? Bent u op de hoogte van de recente wetgeving?

Nadere informatie

SELLOGRAM: INKOOP. Simon Lenaerts 2MAK C COMMERCIËLE TRAINING

SELLOGRAM: INKOOP. Simon Lenaerts 2MAK C COMMERCIËLE TRAINING SELLOGRAM: INKOOP Simon Lenaerts 2MAK C COMMERCIËLE TRAINING Inhoudsopgave Sellogram 3 Hoe het sellogram gebruiken bij een inkoopgesprek 4 Toelichting producteigenschappen 4 Conclusie 6 2 Sellogram Eigenschappen

Nadere informatie

sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis!

sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis! sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis! sinds 1989 Het huis is zo groot sinds de kinderen de deur uit zijn! Mijn moeder is overleden en nu moeten wij haar huisje

Nadere informatie

Jurisdictie: Nederlandstalige Uitvoerende Kamer Datum: 22 februari 2013 Beslissing: eerste aanleg bij verstek Beslissingsnummer: UK-T5860

Jurisdictie: Nederlandstalige Uitvoerende Kamer Datum: 22 februari 2013 Beslissing: eerste aanleg bij verstek Beslissingsnummer: UK-T5860 Jurisdictie: Nederlandstalige Uitvoerende Kamer Datum: 22 februari 2013 Beslissing: eerste aanleg bij verstek Beslissingsnummer: UK-T5860 Een compromis wordt getekend onder opschortende voorwaarde van

Nadere informatie

VERKOOP TAXATIE AANKOOP

VERKOOP TAXATIE AANKOOP VERKOOP AANKOOP TAXATIE WWW.VILLEXWONEN.NL WWW.VILLEXWONEN.NL DOEN WAT JE VERWACHT, MAAR DAN NOG EEN BEETJE EXTRA. 1 Over Villex Afspraak is afspraak Villex Wonen is aangesloten bij de brancheorganisatie

Nadere informatie

Te koop ,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede

Te koop ,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede Te koop 150.000,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede Kenmerken Hoofdkenmerken Vraagprijs: 150.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg Type: horeca object Afmeting bedrijfsoppervlakte: 215 m² Inrichting Restaurant

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Ervaring en expertise scheelt u heel 123Vastgoedmanagement wat zorgen zorgeloze ver Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor

Nadere informatie

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand Te huur BURGH-HAAMSTEDE, Ring 15 2.500,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 2.500,- /maand Type: Winkelruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1945 Omgeving: Stadskern Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners)

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Kennismaken met De Boer, Storimans en partners Wanneer een makelaarskantoor circa dertig jaar met succes

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Te huur ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 1.250,- /maand Type: Bedrijfsruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1960 Omgeving: Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van: 3 Ster Advies, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0)

Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van: 3 Ster Advies, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0) Dienstverleningsdocument/Advieswijzer van:, Drieteenspecht 4, 7827 RG Emmen (versie 1.0) U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing.

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand Te huur Kerngegevens Te huur Hoofdkenmerken Huurprijs: Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1750 Omgeving: Gemeente Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen Verhuurbare vloeroppervlakte:

Nadere informatie

Wat kan een kwaliteitsmake laar je, als eigenaar- verhuurder, bieden?

Wat kan een kwaliteitsmake laar je, als eigenaar- verhuurder, bieden? 1 Wat kan een kwaliteitsmake laar je, als eigenaar- verhuurder, bieden? 2 Immo Lissens - Van De Broek Basilieklaan 77 Scherpenheuvel 013 77 51 63-0475 68 69 69 www.immolissens.be www.certes.behun regio

Nadere informatie

Te huur. Zierikzee, Mol 15

Te huur. Zierikzee, Mol 15 Te huur Zierikzee, Mol 15 Kerngegevens Hoofdkenmerken Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1800 Omgeving: A-locatie, Winkelcentrum Staat van het gebouw: Luxe-afwerking Afmetingen Verhuurbare

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Veilig uw eigen droomhuis kopen

Veilig uw eigen droomhuis kopen Veilig uw eigen droomhuis kopen Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom. Waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij de

Nadere informatie

DISCLAIMER 1 ALGEMEEN 2 INFORMATIE OP DEZE WEBSITE 3 FUNCTIONEREN VAN DEZE WEBSITE

DISCLAIMER 1 ALGEMEEN 2 INFORMATIE OP DEZE WEBSITE 3 FUNCTIONEREN VAN DEZE WEBSITE DISCLAIMER 1 ALGEMEEN Door deze website te bezoeken, stem je in met deze disclaimer. Op de website is het wettelijk voorziene privacy statement van toepassing. Dijledal adviseert je om dit te lezen voor

Nadere informatie

Stappenplan bedrijfsoverdracht

Stappenplan bedrijfsoverdracht Stappenplan bedrijfsoverdracht t.b.v. verkoper FASE 1: ORIËNTATIE 1 Wat wilt u precies overdragen? Het hele bedrijf? Het onroerend goed? Wordt de onderneming na overdracht voortgezet? 2 Hoe lang blijft

Nadere informatie

DE HUIZENBEMIDDELAAR

DE HUIZENBEMIDDELAAR DE HUIZENBEMIDDELAAR UW BETAALBARE EN LOKALE MAKELAAR De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIENSTHOOFD (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A4a - A4b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen door een dienst te leiden in lijn met de doelstellingen van het departement

Nadere informatie

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomensadvies WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomen bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden Wat gebeurt er met mijn (gezins)inkomen als ik met pensioen ga, arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

Rol: Maatschappelijk assistent

Rol: Maatschappelijk assistent Datum opmaak: 2017-10-05 Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Staat op een proactieve wijze in voor de maatschappelijke dienstverlening aan hulpvragers volgens de meest passende methodiek en volgens

Nadere informatie

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit Zodat u efficiënt kunt ondernemen Financial Lease dat is onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease

Nadere informatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie Verhuiscoördinatie Pagina 1 Een nieuw pand! Eindelijk gevonden! Het juiste pand op de juiste locatie. U heeft de sleutel op zak en de verhuizing kan beginnen, maar waar begint u? Er moeten aanpassingen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand aan het

Nadere informatie

Onze schade- expert helpt!

Onze schade- expert helpt! U heeft schade Onze schadeexpert helpt! U heeft schade Schade is altijd vervelend, en vaak erg ingrijpend. Er komt ineens van alles op u af. U moet belangrijke beslissingen nemen over de schadeafhandeling.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL In het Dienstverleningsdocument staat wat Hypotheek Adviesgroep Nederland voor u kan betekenen. En uiteraard wat de kosten van onze dienstverlening zijn.

Nadere informatie

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Verhoog de online zichtbaarheid van uw opleidingsaanbod. Ontvang leads met volledige adresgegevens.

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 FIRMA SOLIDUS RAMEN & DEUREN Reynaers Installer in Lint Ludwig Huysmans, gedelegeerd bestuurder: Niet toevallig kiezen wij bewust voor Reynaers Aluminium Creatief verbouwen Van

Nadere informatie

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij.

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij. Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van uw VvE behelst veel meer

Nadere informatie

Bijlage bij de VACANTVERKLARING

Bijlage bij de VACANTVERKLARING Bijlage bij de VACANTVERKLARING gaat over tot de aanwerving en aanleg wervingsreserve van een deskundige Financiën en overheidsopdrachten (m/v) : functiebeschrijving en competenties 1. Algemene informatie

Nadere informatie

Immotheker, hoe financier ik de aankoop van mijn woning?

Immotheker, hoe financier ik de aankoop van mijn woning? Immotheker, hoe financier ik de aankoop van mijn woning? De beste formule ook voor mijn verzekering Dankzij de Immotheker weet ik precies hoeveel ik kan besteden. Als klant krijg je bij de Immotheker gratis

Nadere informatie

de kortste weg naar de beste oplossing

de kortste weg naar de beste oplossing de kortste weg naar de beste oplossing We hebben honderden ervaren juristen die thuis zijn in vrijwel alle soorten geschillen en claims Uw baas wil u op straat zetten. De nieuwe parketvloer trekt helemaal

Nadere informatie

VASTGOED IN KLEUR VERHUUR

VASTGOED IN KLEUR VERHUUR VASTGOED IN KLEUR VERHUUR VASTGOED GAAT NIET ZOZEER OVER GEBOUWEN, MAAR OVER MENSEN, HUN BEHOEFTES EN HUN DROMEN, EN OVER HET VINDEN VAN EEN PLEK WAAR DIE KUNNEN WORDEN GEKOESTERD. 4 Daarom stelde Axel

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddenschaal A4a A4b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen voor het expertisegebied: actief uitwerken van het kennisdomein, een essentiële

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument voor Financieel Advies 2.0

Dienstverleningsdocument voor Financieel Advies 2.0 voor Financieel Advies 2.0 Wie ik ben en wat ik doe Hubrien is een onafhankelijk en zelfstandig Financieel Advies en Life Planning kantoor, eigendom van Hubrien Meijaard. Mijn belangrijkste doel is om

Nadere informatie

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS)

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) Service van begin tot eind De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) INHOUD 1 VOORWOORD 2 MISSIE BVS 3 KWALITEITSBELEID 4 ORGANISATIESTRUCTUUR 5 HET KWALITEITSSYSTEEM 5.1 NORMEN 5.2 ELEMENTEN

Nadere informatie

Auteur worden op Jubel.be. Uw expertise gedeeld met juridische professionals!

Auteur worden op Jubel.be. Uw expertise gedeeld met juridische professionals! Auteur worden op Jubel.be Uw expertise gedeeld met 20.000 juridische professionals! www.jubel.be voorjaar 2018 2 Publiceer op Jubel.be en bereik uw doelpubliek U wilt uw expertise delen met de juiste personen?

Nadere informatie

De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015

De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015 De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015 De huizenmarkt en de nieuwste ontwikkelingen worden door veel makelaars nauwlettend in de gaten gehouden. Alhoewel het herstel van de markt nog

Nadere informatie

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren Achttien Augustuslaan 28, 9230 Wetteren Strak, hedendaags woonproject in Wetteren INFO & VERKOOP Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent Tel 09 233 15 30 Url www.urbis.be voorwoord voorwoord Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

G E D R A G S C O D E UNIZO HIB-LABEL

G E D R A G S C O D E UNIZO HIB-LABEL G E D R A G S C O D E UNIZO HIB-LABEL H A N D M A D E IN B E LG I U M Met het label Handmade In Belgium, hierna HIB-label, erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Die

Nadere informatie

Partnership 2014. Inhoud. Tools. 3 MyBaloise 3 Portaal. Concept Safer Life. Baloise Insurance Academy

Partnership 2014. Inhoud. Tools. 3 MyBaloise 3 Portaal. Concept Safer Life. Baloise Insurance Academy Ondersteuning 2 Partnership 2014 Inhoud Tools 3 3 MyBaloise 3 Portaal Concept Safer Life Baloise Insurance Academy 4 6 Partnership 2014 3 Tools Baloise Insurance helpt u en uw business vooruit dankzij

Nadere informatie

UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS

UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS TUCHTRECHTELIJKE BESLISSING IN EERSTE AANLEG nr. 2932 Van 13 mei 2016 Dossier : T7988 Inzake ( ) (B.I.V. nr. ) SAMENVATTING : De vastgoedmakelaar

Nadere informatie

Pack HUURDER Huren zonder zorgen

Pack HUURDER Huren zonder zorgen Pack HUURDER Huren zonder zorgen Pack Huurder speelt in op uw behoeften. Bent u huurder? Huren biedt heel wat voordelen en het is belangrijk dat u zich daar goed bij voelt. Net als eigenaars, hebben ook

Nadere informatie

Bij e-mail van 21 juni 2014 heeft beklaagde een verweerschrift ingediend bij de Raad.

Bij e-mail van 21 juni 2014 heeft beklaagde een verweerschrift ingediend bij de Raad. Afwikkeling van huurovereenkomst. Onvoldoende overleg met (mede-)eigenaar. Klaagster en haar ex-partner hebben hun woning te koop aangeboden. Nadat beklaagde de ex-partner van klaagster in contact had

Nadere informatie

H.P. van der Poellaan 33, Rijpwetering

H.P. van der Poellaan 33, Rijpwetering H.P. van der Poellaan 33 Deze keurige eengezinswoning met achterliggende garage en ruim 10 meter diepe zonnige tuin is verrassend in zowel de aanwezige ruimte als in mogelijkheden. Heel veel woning dus,

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

Ga naar http://meeruitjezaak.be/deal/ om te genieten van deze WAARDEBON!

Ga naar http://meeruitjezaak.be/deal/ om te genieten van deze WAARDEBON! TIP1: Zorg dat je vindbaar bent op het Internet Mensen gebruiken vandaag bijna uitsluitend het Internet om goede zelfstandigen te vinden. Ben je niet aanwezig op het Internet, heb je dus een nadeel tov

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

Woning tijdelijk verhuren onder de leegstandswet. Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming.

Woning tijdelijk verhuren onder de leegstandswet. Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming. Woning tijdelijk verhuren onder de leegstandswet. Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming. Tijdelijk uw koopwoning verhuren zonder risico s Verhuren is een vak apart De verkoop

Nadere informatie

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1 HomeDNA maakt de marketing, verkoop en/of verhuur van uw nieuwbouwprojecten effectiever en efficiënter. Alle partijen en processen bij elkaar in een enkel platform. Vanaf voor start verkoop en/of verhuur

Nadere informatie

Handleiding. Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006. Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam!

Handleiding. Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006. Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam! Handleiding Makelaars Informatie Systeem [MIS] Versie 1.0, 25-09-2006 Online toegang tot uw dossier! De meest transparante makelaar van Rotterdam! Inloggen: Zodra uw woning op internet is gezet (meestal

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Aderweg 8 N41, Roelofarendsveen

Aderweg 8 N41, Roelofarendsveen Aderweg 8 N41 te Roelofarendsveen Een prachtig ruime vier kamer recreatiechalet op park de wijde Aa is de perfecte uitvalplaats voor het hedendaagse drukke leven en dat toch centraal in de randstad. Het

Nadere informatie

www.dehuizenbemiddelaar.nl De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen verspreid over het hele

Nadere informatie

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand Onze Bedrijfsmissie In een wereld die permanent en steeds sneller verandert, vormt onze visie een kompas voor het bedrijfsdoel en de fundamentele waarden van de Vollers groep. Ze brengt onze bedrijfsfilosofie

Nadere informatie

woningmakelaars Kernkwaliteiten:

woningmakelaars Kernkwaliteiten: VISIe OP VASTGOED VISIE OP VASTGOED Vastgoedbeslissingen hebben vaak ingrijpende gevolgen, op korte maar zeker ook op lange termijn. Het bijzondere aan de Fris Groep is dat zij door haar multidisciplinaire

Nadere informatie

Pagina 2 : tarieven verhuur vastgoed. Pagina 3 : werkzaamheden verhuur vastgoed. Pagina 4 : tarieven beheer vastgoed

Pagina 2 : tarieven verhuur vastgoed. Pagina 3 : werkzaamheden verhuur vastgoed. Pagina 4 : tarieven beheer vastgoed Beste Vastgoedeigenaar, Allereerst onze dank voor uw getoonde interesse in HuisvestingCuracao.com. Het vastgoed beheerkantoor welke zowel de commerciële- als de facilitaire zijde van uw vastgoed kan verzorgen.

Nadere informatie

Het kopen van uw huurwoning

Het kopen van uw huurwoning Het kopen van uw huurwoning Een woning kopen van Wonen Wateringen Aan wie Wonen Wateringen verkoopt Alle voor verkoop aangewezen woningen worden aangeboden aan de zittende huurder. Als deze huurder de

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

Tijdelijk verhuren onder de leegstandwet zonder huurbescherming

Tijdelijk verhuren onder de leegstandwet zonder huurbescherming Tijdelijk verhuren onder de leegstandwet zonder huurbescherming Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming D u m la v Ne l n! Tijdelijk uw koopwoning verhuren zonder risico s De

Nadere informatie

Mensen in Nood - Geel

Mensen in Nood - Geel Mensen in Nood - Geel M.I.N. Geel staat voor Mensen in Nood die in Geel wonen. Het is een V.Z.W, die opgericht werd in 1991. Momenteel zijn er twaalf vrijwilligers. Het doel van de vereniging is om mensen

Nadere informatie

UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS

UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS TUCHTRECHTELIJKE BESLISSING IN EERSTE AANLEG nr. 3381 Van 26 oktober 2018 Dossier : T9787 Inzake (B.I.V. nr. 511302) Samenvatting: De aangeklaagde

Nadere informatie

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen (NZVL) staan klantenadviseurs over heel Vlaanderen dagelijks een heleboel klanten te woord. Zij

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

VERHUUR BEHEER ADVIES

VERHUUR BEHEER ADVIES VERHUUR BEHEER ADVIES WWW.VILLEXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Woning verhuren Villex bestaat uit een gedreven team met passie voor vastgoed en service. In 1999 begonnen

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

YouzQ Experts in Contractbeheer

YouzQ Experts in Contractbeheer YouzQ Experts in Contractbeheer Experts in Contractbeheer Flexibele oplossingen voor uw zakelijke behoeften Professioneel contractbeheer Transparante en duidelijke afspraken zijn noodzakelijk om grip te

Nadere informatie

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist RE/MAX Makelaar sinds 2001 Alleenstaand twee kinderen Jelmer & Femke Geboren in

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

2. IDENTITEIT VAN DE VASTGOEDMAKELAAR EN/OF DIENS VENNOOTSCHAP

2. IDENTITEIT VAN DE VASTGOEDMAKELAAR EN/OF DIENS VENNOOTSCHAP CHECKLIST precontractuele informatie VERKOOP versie 01/2018 Deze INFORMATIE moet BEGRIJPELIJK AAN DE opdrachtgever WORDEN meegedeeld VOORAFGAANDELIJK AAN HET ONDERTEKENEN VAN EEN OVEREENKOMST DIE GESLOTEN

Nadere informatie