Team van De Holm. Beste ouder(s), verzorger(s) en belangstellenden, juli 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Team van De Holm. Beste ouder(s), verzorger(s) en belangstellenden, juli 2019"

Transcriptie

1 juli 2019 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, / Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team Nieuwe kinderen op De Holm Schoolontwikkeling: schooljaar Nieuwbouw Afscheid groep 8 Vanuit de MR, OR... Overige berichten Kalender Beste ouder(s), verzorger(s) en belangstellenden, Het zit erop, weer een schooljaar dat voorbij gevlogen is! Een jaar met mooie, leerzame, grappige, saaie, gezellige, verdrietige en super-leuke momenten. De Feestweek ter ere van het 40-jarig jubileum was een gave start van het jaar, met de hele school naar het Dolfinarium was erg leuk! De groepsvieringen, de Feestdagen en tot slot het Zomerfeest, zijn stuk voor stuk momenten die ons bij blijven. Naast het vieren van feesten, is er ook veel geleerd in het afgelopen jaar. Dit zien we terug aan de resultaten van de toetsen die in juni zijn gemaakt, we zien het in hoe kinderen aan het werk zijn en daar zijn we trots op! In september is er weer een Informatieavond waarbij we hier ook bij stil zullen staan. Naast deze heugelijke feiten, zijn we dit jaar ook geconfronteerd met minder fijne berichten. Een juf die ziek wordt, een klasgenootje dat ziek is en weinig op school kan zijn, afscheid nemen van juffen en collega s Lastige dingen die er tegelijkertijd ook voor zorgen dat we verbondenheid voelen met elkaar. Als team, als klas; fijn om dat te zien op school! Komende weken kan iedereen hopelijk genieten van ontspannen weken om de batterij weer op te laden. Iedereen heel erg bedankt voor de betrokkenheid en inzet voor de school en tot volgend schooljaar!! Team van De Holm

2 Nieuws vanuit het team Afscheid van collega s Afgelopen weken hebben we afscheid genomen van juf Lies, juf Jeannette en meester Ivan. In groep 3 en groep 8 hebben de kinderen afscheid genomen van hun juf en meester en afgelopen maandag hebben we met de hele school juf Lies verrast. Met een mooi versierde kamer, het middelpunt op het podium en een afscheidsliedje, hebben we juf Lies bedankt voor al haar werk op De Holm. Bij het Zomerfeest zijn alledrie de collega s door de OR nog in het zonnetje gezet. Nu op naar nieuwe uitdagingen elders en genieten van het pensioen! Juf Maartje (onderwijsassistent in groep 1-2), juf Nicole (juf in groep 4) en juf Tineke (vervanging van juf Petra in groep 6) zijn deze week ook voor het laatst aan het werk geweest op De Holm. Met de kinderen en collega s hebben we afscheid genomen en hen bedankt voor de afgelopen jaren/maanden. Super fijn dat ze er waren!! Vervanging juf Petra Na de zomervakantie zal juf Petra nog niet aan het werk kunnen. In groep 5 zal op maandag en dinsdag juf Nicole Rijkers gaan werken zolang dat nodig is. Het is een nieuwe collega die afgelopen maandag kennis heeft gemaakt met een deel van het team en we kijken uit naar een fijne samenwerking! Bij de start van het schooljaar komt u haar ongetwijfeld tegen! Nieuwe kinderen op De Holm Na de vakantie gaat Suze beginnen op De Holm in groep 1 en na een paar weken zal ook Juna haar opwachting maken in deze groep. Heel veel plezier op onze school! Afscheid Helaas nemen we ook afscheid van een paar kinderen. We wensen Jordi, Dana, Lieke en Loïs heel veel plezier en succes op hun nieuwe scholen!

3 Schoolontwikkeling In het vorige Scheepsjournaal heeft u het kunnen lezen, maar voor de zekerheid nog een keer de veranderingen voor komend schooljaar op een rij! De belangrijkste dingen die gaan veranderen: - Groep gaat het 1e half jaar als 1 basisgroep werken met een leerkracht en onderwijsassistent. Zij vormen unit I. Spelend leren staat centraal, met voor gr 3 focus op lezen, rekenen, schrijven. - Groep 4-5 vormt het 1e half jaar unit II met een basisgroep groep 4 en een basisgroep groep 5. - Groep vormt het hele jaar unit III met een basisgroep groep 6, een basisgroep groep 7 en een basisgroep groep 8. - Iedere basisgroep heeft 1 of 2 vaste leerkrachten (duo-banen zijn er veel) dus vaste gezichten voor de kinderen! - In de ochtenden werken de basisgroepen vaak nog apart aan de kernvakken, in de middagen werken we groepsdoorbrekend (in de unit) aan overige vakken. - In de ochtenden zijn vaste leerkrachten in de basisgroepen, in de middag soms ook een ondersteuner in plaats van een leerkracht. - Het 2e half jaar (februari-juli) gaat groep 3 over naar unit II en vormt een basisgroep met groep 4 samen (groep 3-4). De onderwijsassistent uit groep verhuist mee met de kinderen. - De inrichting van de school verandert. Daar wordt de komende weken al vorm aan gegeven zodat we vanaf de start van het schooljaar al optimaal kunnen werken in de nieuwe organisatie. - Het plusuur op dinsdag verdwijnt! Groep gaat als om 8.15 uur de bel klinkt, naar binnen en start om 8.20 uur met het werk. - Van 8.15 tot 8.30 is het inlooptijd in unit I en unit II. Ouders mogen mee naar binnen, kinderen gaan aan het werk met een opdracht. - Om iets voor half 9 gaat een tweede bel; het teken voor ouders om de school te verlaten. - Woensdag wordt de vaste gymdag, de lessen worden gegeven door studenten van de sportopleiding en onze eigen leerkrachten gaan mee naar de les. - Groep (groep 3 vanaf de start van het schooljaar mee!) gymt van uur. Pauze om te eten en te drinken en direct van huis naar De Korf is een optie. - Groep gymt van uur. Pauze om te eten en te drinken, lunch is nog op school en wat vroeger dan normaal. Op de fiets naar De Korf, om uur vanaf De Korf naar huis is een optie. Deze veranderingen staan niet op zichzelf. Door op deze manier te gaan werken, werken we met elkaar toe naar een prettige overgang naar ons nieuwe schoolgebouw. De verandering is ingegeven door visie op onderwijs, dat spreekt voor zich!

4 Nieuwbouw Het is zover, de voorbereidingen voor de bouw van ons nieuwe gebouw zijn dan nu ook eindelijk zichtbaar. De bouwketen zijn geplaatst, hekken worden neergezet en binnenkort start de sloopt van de gymzaal en het gebouw van de Taalschool. Op 16 september zullen we met de hele school gaan kijken hoe de Eerste schep de grond in gaat en daarmee zal de bouw officieel van start gaan. Hierover later natuurlijk meer info en ook via de nieuwsbrief van KC Berkelwijk blijft u op de hoogte! Afscheid groep 8 Afgelopen maandagavond hebben we met het team afscheid genomen van groep 8. Samen met ouders, broers en zussen hebben we genoten van een geweldige musical! In de week daarvoor hebben de kids hun opa s en oma s, vrienden en familie en natuurlijk de kinderen van De Holm al verrast met deze musical en zo is het na al die jaren echt tijd om te gaan Dinsdagochtend hebben we met de hele school de kinderen uitgezwaaid en we wensen Bram, Luka, Yoran, Jelte, Emma, Cyndia, Christina, Geno, Tom, Evelien, Rick, Colin, Thijmen, Shelby, Zoë, Sandro, Bryce, Luke, Chano, Daimy, Joël, Jenna, Romée, Ryan, Stefen en Xander heel veel succes en plezier op de middelbare school! Vanuit de MR Beste ouders/verzorgers, Het einde van het schooljaar nadert. Een jaar dat is omgevlogen. De MR had 24 juni haar laatste vergadering van het schooljaar. Regelmatig terugkerende onderwerpen op de agenda waren onder andere de nieuwbouw en het unit onderwijs waar De Holm met ingang van komend schooljaar mee gaat starten. Door drukte in de privé-sfeer heeft ouderlid Karin Pasman helaas moeten besluiten een jaar eerder af te treden. Wij vinden dit erg jammer, maar hebben begrip voor haar keuze. Karin, hartelijk dank voor je inzet de afgelopen 2 jaar! Inmiddels hebben wij Arjan Nuijten, die zich vorig jaar verkiesbaar had gesteld, kunnen verwelkomen als de opvolger van Karin. Met vriendelijke groet, Ilona de Bil (secr.)

5 Vanuit de OR Einde van het schooljaar, tijd om te genieten voor de welverdiende rust en zon! Het zomerfeest was gezellig en was een goede afsluiting van dit schooljaar. Mooi was het om te zien dat ouders met elkaar in gesprek waren, mede hierdoor blijven wij één school. Bij deze willen wij iedereen hartelijk danken voor ieders inzet voor alle activiteiten die wij naast de lessen hebben gehad. Volgend schooljaar maken wij graag gebruik van jullie inzet, hoe groot of klein dan ook. HELP! Voor het bestuur van de ouderraad zijn wij nog steeds op zoek naar een penningmeester. Wie wil ons helpen om deze taak samen uit te voeren en op deze wijze een bijdrage te willen leveren. We hebben jou nodig! Groeten namens de Ouderraad Het bestuur van de OR is te bereiken via de mail: Vanuit het team danken we de ouders van de MR, de OR en de groepscoördinatoren voor hun onmisbare bijdrage aan onze school. Heel erg fijn dat we ook dit jaar weer op jullie allemaal konden rekenen! Helaas stopt Wilma als penningmeester van de OR omdat haar dochter naar het voortgezet onderwijs gaat. Wilma; bedankt voor jouw inzet!! Overige berichten Schooltijden, studiedagen, vrije middagen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Groep Groep Studiedagen & vrije (mid)dagen Vrije dagen voor alle kinderen (studiedagen team): - Woensdag 18 september Maandag 22 juni 2020 Er zijn nog 2 studiedagen over, die plannen we later dit schooljaar in omdat we dagen willen overhouden zodat we onze verhuizing naar het nieuwe gebouw kunnen organiseren. Dit zal dus waarschijnlijk aan het einde van het schooljaar zijn. Vrije middagen voor alle kinderen; kinderen om 12 uur vrij! - Donderdagmiddag 31 oktober Vrijdagmiddag 20 december Vrijdagmiddag 19 juli december zijn alle kinderen gewoon om uur uit!

6 Vrije dagen voor groep 1-5 (extra dagen bovenop bovenstaande data) - Vrijdag 6 december Maandag 27 januari Dinsdag 28 januari 2020 Vakantierooster Herfst t/m Kerst t/m Voorjaar t/m Pasen t/m Mei t/m Hemelvaart t/m Pinksteren Zomer t/m Deze data en tijden zijn doorgegeven aan de bso s waar kinderen van onze school heen gaan. Zomerfeest 5 juli was een mooie dag om het schooljaar af te sluiten! Toneel, dans, zon, BBQ en vrolijke kinderen, ouders en leerkrachten! Zonder de grote inzet van Evelyne en Annebeth was deze dag niet zo leuk geworden, dank jullie wel! Ook een bedankje voor Jumbo Wahle, Timo Beumer en Damian vd Kolk (Qlichef) voor jullie bijdrage aan ons Zomerfeest! Tot slot ook alle andere ouders die die dag (of een deel van de dag) hebben geholpen, heel erg bedankt! Activiteiten in de komende periode: De jaaragenda van de Holm kunt u vinden op onze website. Als u beschikt over een Gmail-adres dan kan ik onze google agenda ook met u delen. Stuurt u dan even een berichtje? Verschillende ouders hebben dit al gedaan! 2 september 1e schooldag september Schoolkamp groep 8 in Otterlo 9-23 september A-Hoi gesprekken (verplicht voor ouders en kinderen) 18 september Voila studiedag: alle kinderen vrij!! 23 september Informatieavond Koers van De Holm 1 oktober Inspiratieavond van SWV De Eem (info volgt na de vakantie) 2-13 oktober Kinderboekenweek: project op school! 3 oktober MR vergadering 16 oktober Snuffeldag groep oktober Herfstvakantie 31 oktober Studiemiddag: alle kinderen om 12 uur uit!

7

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Ik wens u via deze weg een prettig weekend en veel leesplezier met dit Scheepsjournaal!

Ik wens u via deze weg een prettig weekend en veel leesplezier met dit Scheepsjournaal! mei 2019 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team Nieuwe kinderen op De Holm Schoolontwikkeling Groepsviering groep

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies Oktober 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Ik ga ervoor. Ik ga het doen. Ik kleur de wereld mooier. Hé, doe je mee? Stap in mijn spoor. We gaan er samen voor!

Ik ga ervoor. Ik ga het doen. Ik kleur de wereld mooier. Hé, doe je mee? Stap in mijn spoor. We gaan er samen voor! 16e jaargang, nr 11 juli 2016 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033 4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Vanuit het team Slotfeest Schoolontwikkeling Nieuws vanuit

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies 17e jaargang, nr 4 Januari 2017 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies 17e jaargang, nr 11 November 2017 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Laten we nu samen dromen van de vrede die zal komen. Steek een kaars aan. Sta eens stil bij wat Kerstmis zeggen wil.

Laten we nu samen dromen van de vrede die zal komen. Steek een kaars aan. Sta eens stil bij wat Kerstmis zeggen wil. 17e jaargang, nr 3 November 2016 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8, opa s/oma s/tante/oom Musical gr. 8, alléén ouders NIEUWS Op vrijdag

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven.

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven. Nieuwsgearig Nieuwsbrief juli Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders,

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders, Vancouverstraat 3 1056 DT Amsterdam 020-6128000 directie@rosaboekdrukker.net www.rosaboekdrukker.net Amsterdam, 1 mei 2015 Beste ouders, In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad.

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni Kalender schooljaar 2013-2014 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten die nu bekend zijn voor het schooljaar 2013-2014. De kalender is te vinden op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies 17e jaargang, nr 1 september 2016 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033 4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 8 juli 2016 Jaargang 22 nr. 21 IN DIT NUMMER Voorwoord

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 juni 2016

Nieuwsbrief. 17 juni 2016 Nieuwsbrief 17 juni 2016 Informatie voor Balans en Fontein Geachte ouders/verzorgers, Afgelopen weken is intern gesproken over de formatie van volgend schooljaar. Ook is de groepsindeling besproken met

Nadere informatie

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool Intro Geachte ouders/ verzorgers, De laatste BerICHTUS van 2015 die we naar u sturen en tegelijkertijd staat bovenaan al januari 2016, dus u krijgt al informatie voor het nieuwe jaar, terwijl we nog voor

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Patrijsstraat MR Opheusden tel

O.B.S. Het Palet Patrijsstraat MR Opheusden tel O.B.S. Het Palet Patrijsstraat 2 4043 MR Opheusden tel 0488-4445 info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl De genoemde data in deze kalender zijn onder voorbehoud. Door omstandigheden kan er een activiteit

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

Schoolkalender 2014-2015

Schoolkalender 2014-2015 Schoolkalender 2014-2015 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2014-2015, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie