Vogelwacht Bolsward e.o. opgericht 28 februari 1947

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vogelwacht Bolsward e.o. opgericht 28 februari 1947"

Transcriptie

1 e.o. Notulen Algemene Leden/Jaarvergadering, gehouden op maandagavond 24 februari 2014 in Hotel De Wijnberg te Bolsward. Aanvang 19:30 uur. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering met de begroeting van 30 leden. 7 leden hebben afgezegd. Bestuursleden Philip de Vries, Gosse Hofstra, Marco van Spanning, Jaap Van Lingen en Eugène Rosenau aanwezig. 2. Vaststellen agenda. Er waren geen op of aanmerkingen over deze agenda. 3. Mededelingen. Mededelingen ALV Veranderde opzet jaargids: Drie kolommen en duidelijk overzicht rayons. Wij als bestuur zijn zeer tevreden met deze opzet. Dank speciaal aan Rutger de Lange. De redactie vraagt aan de aanwezigen om leuke of interessante verhalen of artikelen aan te leveren voor de jaargids. Voordelen van deze opzet zijn kostenbesparing, meer ruimte voor foto s en artikelen. Advertentiewerving: Dank aan Joop Ykema voor de voortreffelijke manier waarop hij de advertentiewerving heeft gedaan. Meer dan 1500 euro binnengehaald en daarmee maken we voor het eerst in de geschiedenis van de VW winst op de jaargids. Dit is ook zeker te danken aan de veranderde opzet van de jaargids. Koekactie: Dank aan Joop Ykema en Gosse Hofstra. Weer een voortreffelijke resultaat en een prachtige bron van inkomsten voor de VW Bolsward. Wat wel zorgelijk is dat er steeds minder koekverkopers zijn en we willen een ieder vragen om zijn steentje bij te dragen. De gemiddelde leeftijd van de koekverkopers loopt steeds meer op en de vraag aan de jongeren hier is om hun plaatsten in te nemen. Meld u aan bij Joop Ykema. Als we allemaal een paar doosjes koeken van 14 stuks verkopen is het een makkie en geeft het verlichting voor mensen die wel 18 dozen of meer verkopen. Bezorging van de jaargids: Dank aan Watze Terra en Gosse Hofstra. Wintervoedering; Afgelopen winter niet nodig geweest. Eenden korven en vogelhokjes:

2 e.o. Dank aan Marco van Spanning die net een aantal vervangen heeft. Waadbroek aan. We hadden gehoopt op ijs en zo gemakkelijk even wat korven vervangen maar de winter bleef uit. Marco heeft mooie foto s gemaakt van deze activiteit samen met zijn dochter. Deze foto s komen op de website en misschien in het BNB. Dank aan Wiebe Palstra die vogelhokjes gaat herplaatsen op het Wiardapad. Door de storm zijn er nogal wat bomen en hokjes gesneuveld. Website: Dank aan Rutger de Lange. We krijgen regelmatig een compliment over de opzet en beheer van de site. Onze eigen leden mogen echter wel meer artikelen, waarnemingen en foto s aanleveren. Mail het naar Rutger en het komt prima voorelkaar. Nieuwe beheerregeling; Het bestuur heeft afgelopen herfst veel werk verzet in het opzetten en aangaan van een 2e collectieve beheer met ANV de Kuststripe Gouzzebehear. Dhr. Attema zal a.s. nazorgvergadering op 31 maart uitgenodigd worden, om wat over deze club te vertellen. De desbetreffende nazorgers in dit gebied zullen tijdig een speciale uitnodiging krijgen over de regeling en wat dit voor hen inhoud. Eierzoekpas: Het bestuur heeft besloten om deze dit jaar kosteloos te verschaffen. De reden hiervoor is dat we met de deelname aan de collectieve beheerregelingen extra inkomsten hebben. Op deze manier komt het geld ten goede aan de inzet van de nazorgers die het uiteindelijke werk verrichten. Het bestuur noemt met nadruk, dat dit tijdelijk is en dus teruggedraaid kan worden. Het hangt af van de verdiensten aan de beheerregelingen. Vogelhut en een oeverzwaluwwand; Philip de Vries en Gosse Hofstra krijgen het woord. Gosse Hofstra vertelt, dat er bijna 20,000,- euro in kas zit en dat dit ook in de natuur besteed moet worden. Gosse Hofstra en Eelko Brandeburg zijn samen wezen kijken naar een goede locatie voor een oeverzwaluwwand in de gemeente Bolsward. Een mooie locatie is gevonden bij de vijvertjes aan de Ugolaan, naast een vleermuisgrot of evt. de vleermuisgrot zelf als het blijkt dat het niet in gebruik is. Dat zou enorm in de kosten schelen. Gosse zal dit in april met de expert bekijken. Er is contact gezocht met de gemeente SûdwestFryslân en zij zijn hier positief over. Wel moeten de nodige vergunningen aangevraagd worden. De gemeente SWF heeft hier niet veel geld voorover en wij zullen proberen om via stichtingen en fondsen geld bij elkaar te krijgen. wil hier zelf 5000,- euro aan besteden. De vergadering is hiermee akkoord. Het is moeilijk om te achterhalen wat een oeverzwaluwwand kost. Dit is vaak in ruilverkaveling is gegaan maar we hebben zo langzamerhand de nodige informatie binnen.

3 e.o. Opmerking leden: Kan een vleermuisgrot en een oeverzwaluwwand samen? Ja, dit is volgens de expert geen probleem. Waarom niet aan het meertje zelf, zodat de mensen het ook makkelijk kunnen bekijken? Dit omdat we de mensen een beetje op afstand willen houden en de vogels niet willen verstoren. Philip de Vries vertelt over de plasdras met vogelkijkhut bij boer Brandsma en waar de vogel kijkhut het beste kan staan om hangjeugd of vernielingen tegen te gaan. De gemeente SWF is bereid om hier een deurtje in het hek te plaatsen om zo toegang te krijgen naar de vogelkijkhut. De kosten voor deze kijkhut behoeven niet erg hoog te zijn. We zouden het Marne college hierin kunnen betrekken en Peters Houthandel kunnen vragen om een leuk prijsje te maken voor dit project. Opmerking leden: Ben je niet bang dat je de watervogels met de kijkhut verstoort? Dit zou uitgezocht moeten worden. Evt. met een rietenwand bekleden? Dit wordt meegenomen door het bestuur. Heeft dit ook jaarlijks onderhoud nodig? Ja, dit heeft wel wat onderhoud nodig. Philip de Vries stopt aan het einde van dit seizoen als bestuurslid en het bestuur vraagt met klem aan de leden om deze mooie functie op zich te nemen. Wie? Philip heeft dan nog tijd om de nieuwe Nazorg coördinator Veldwerk in te werken. Philip blijft wel betrokken als redactielid van de jaargids samen met Rutger. Jeugdvogelwacht: In de 8 jaar dat de Jeugdvogelwacht nu bestaat hebben we nog nooit zoveel leden gehad in de leeftijdscategorie van 5 t/m 15 jaar. Dit is iets waar we erg blij mee zijn, we weten dat dit een vereniging is die je combineert met andere verplichtingen zoals sport en muziek. We hebben het altijd laagdrempelig willen houden om op deze wijze zoveel mogelijk kinderen bij de Jeugdvogelwacht te betrekken. Als bestuur hebben we besloten een andere weg in te slaan. De huidige leden van 13 jaar en ouder zullen door het bestuur van de Vogelwacht worden benaderd om te worden ingezet als nazorger, nestkastenverzorger of op een andere wijze te ondersteunen bij de Vogelwacht van Bolsward. De huidige Jeugdvogelwacht gaat zich dan richten op de jongeren van 5 t/m 12 jaar. We willen een compleet nieuwe start maken, dit betekent dat je je opnieuw moet aanmelden als lid. Tot nu toe waren de kosten slechts EUR 2,50 waarvan de laatste 2 jaar zelfs geen gebruik van is gemaakt omdat er door omstandigheden enkele activiteiten niet zijn doorgegaan, de gemaakte kosten zijn door de Vogelwacht betaald. In de bijlage vind je de nieuwe uitnodiging om lid te worden van de jeugdvogelwacht.

4 e.o. We hopen dat degene die zich aanmelden ook daadwerkelijk regelmatig zal deelnemen aan de activiteiten zodat het voor het bestuur ook een uitdaging is om steeds iets te ondernemen. De contributie van de nieuwe Jeugdvogelwacht wordt EUR 10,00 per jaar. Hierbij wordt er 1x per kwartaal 1 activiteit georganiseerd, zoals o.a.: - nazorg dag, met een ervaren eierzoeker de weilanden in..friese jeugdvogelwacht dag: hier komen ong. 250 kinderen samen voor leuke activiteiten - Vetbollen etc. maken Tevens zullen we jullie tussendoor op de hoogte houden van mogelijke excursies, maar ook zelf enkele jeugdleden meenemen om kerkuilen te ringen of de nestkasten in de tuin van Bloemkamp te inspecteren. Ook zullen we de hulp van de ouders inroepen om ons bv. bij te staan tijdens de activiteiten. Dirk Kuperus Pieter Hofstra Opmerking leden: Veel leden vinden de contributie van 10,- euro te hoog voor de jeugdleden. Wij als bestuur zullen met D.Kuperus en P.Hofstra in overleg gaan hierover. Kun je de activiteiten zoals vetbollen maken niet op scholen doen om jeugd te betrekken? Ook dit zal overlegd worden. 4. Ingekomen stukken. Antwoord BFVW op de aanbevelingen en vragen van de VW Bolsward tbv ontwikkelen Visie BFVW. - De wacht kan zich vinden in de koppeling van het aaisykjen en verplichte nazorg. - De wacht is content met het vermelden dat het HB zich zorgen maakt over agrariërs die zich niet conformeren aan de zorgplicht voor weidevogels, alsmede de achteruitgang van geschikt biotoop als één van de oorzaken van de achteruitgang van de weidevogels. - De nadrukkelijke vermelding van samenwerking met andere (natuur)organisaties en/of terrein beherende organisaties wordt als positief ervaren.

5 e.o. - De wacht spreekt haar zorg uit over de afname van het aantal nazorgers en de moeizame aanwas van jeugd. Dit is eveneens in de nota uitvoerig opgenomen en als speerpunt van beleid aangemerkt bij de commissie Educatie. - Het hoofdbestuur maakt zich evenals de vogelwacht Bolsward zorgen over de continuïteit van de grootschalige weidevogelbescherming als het huidige model van aaisykjen en verplichte nazorg verloren gaat. De vogelwacht Bolsward ziet graag dat hierop wordt geanticipeerd in de nota. Het hoofdbestuur wil uiteraard stimulansen blijven ontwikkelen om de grootschaligheid van de nazorg in stand te houden. - De kwetsbaarheid van het subsidiestelsel agrarisch natuurbeheer wordt gedeeld. De BFVW heeft naast de subsidiëring ook het maatschappelijk verantwoord buorkjen opgenomen in de nota (blz. 12). Een verbod op nachtelijk maaien is hiervan eveneens een voorbeeld. 5. Notulen Algemene Leden/Jaarvergadering 25 februari Die hebt u kunnen lezen op onze site. Er zijn geen op of aanmerkingen op de Notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering. 6. Financeel verslag Nadat Gosse hofstra de afschriften van de boekhouding heeft uitgedeeld, geeft hij hier uitleg over. 7. Verslag kascommissie W.Louwsma/Y.de Boer. Reactie Y. de Boer.: Dit zag er goed uit en was netjes voor elkaar. 8. Benoeming nieuw kascommissielid. W.Louwsma gaat uit de kascommissie. Y.de Boer en A.Harsta gaan de kascontrole volgend jaar samen doen. 9. Koekactie. In totaal zijn er 177 dozen verkocht, dit heeft een bedrag van 2107,- opgeleverd. 10. Pauze. 11. Wijziging Huishoudelijk Reglement. Hierin konden alle leden zich wel in vinden er waren verder geen opmerkingen. 12. Presentatie Vogelringgroep Bergumermeer. Dit duurde ongeveer 3 kwartier, iedereen zat aandachtig te luisteren. Dit was ook erg interessant en zeer boeiend.

6 e.o. 13. Rondvraag. Wiebe Palstra vraagt zich af of het 1 e ei voor de stad Bolsward behouden kan blijven.dit is niet mogelijk. Bolsward behoort nu bij de gemeente Sûdwestfryslân. Tevens constateert hij dat bij het snoeien van bomen er nestkastjes verdwijnen of kapot gaan. De vrijwilligers van de nestkasten zullen dit nauwlettend in de gaten houden. 14. Voorzitter sluit de vergadering en wenst ieder wel thuis

Vogelwacht Bolsward e.o.

Vogelwacht Bolsward e.o. e.o. Notulen Algemene Leden/jaar Vergadering, gehouden op maandagavond 29 februari 2016 In Hotel de Wijnberg te Bolsward. Aanvang 19.30 uur. 1. De voorzitter opent de vergadering met de verwelkoming van

Nadere informatie

b. De secretaris zorgt voor het bijhouden van de leden- en donateurlijst.

b. De secretaris zorgt voor het bijhouden van de leden- en donateurlijst. H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T. B E S T U U R. Artikel 1: a. De leiding van de Vogelwacht Bolsward e.o., hierna te noemen Vogelwacht, is opgedragen aan het Dagelijks Bestuur, overeenkomstig

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Beheervereniging de Bomenweide 14 maart 2018 Algemene ledenvergadering Het bestuur, bestaande uit Edwin de Jong (penningmeester) Dirk-Jan Niggebrugge (voorzitter) Justin van Zeeland

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Lockerreglement 3.0. versie 2.0

Lockerreglement 3.0. versie 2.0 Lockerreglement 3.0 versie 2.0 Aanleiding Er zijn 229 lockers in de nieuwe accommodatie en de lockers staan nu jaar rond op het strand. Werken voor de club doe je omdat je lid bent van een vereniging,

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Lockerreglement 3.0. Uitgangspunten

Lockerreglement 3.0. Uitgangspunten Lockerreglement 3.0 Situatie 2015 Er zijn 250 lockers in de nieuwe accommodatie en de lockers staan nu jaar rond op het strand. De leden die nu een locker hebben willen duidelijk weten wanneer ze voldoende

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2018 SnowDow

Notulen Algemene Ledenvergadering 2018 SnowDow Notulen Algemene Ledenvergadering 2018 SnowDow 30/01/2019 in het cafetaria Leckerrr van Skidôme Terneuzen Aanwezig: Gerdie Hacquaert, voorzitter SnowDow Robin Bos, penningmeester/secretaris Henriëtte Bos,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart Spoorweg Sportvereniging Venlo

Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart Spoorweg Sportvereniging Venlo Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart 1999. Spoorweg Sportvereniging Venlo (artikel 01 t/m 33) (2 e wijziging ingaande 22 maart 2002) (3 e wijziging ingaande 26 maart 2004) (art.4a) (4 e wijziging

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Ledenvergadering

Welkom op de Algemene Ledenvergadering Welkom op de Algemene Ledenvergadering 1 Het programma voor vanavond Voor de pauze De Algemene Ledenvergadering Gelegenheid tot het stellen van vragen Pauze Spreker Freek van Leeuwen uit Zoeterwoude Spreker

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra , Plaatselijk Belang Poppenwier. Jaarvergadering 19-03-2015 Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra W.Burgers,S.Nammensma,Sj.Blaauw,W.de

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS DIES NATALIS Artikel 1 De Dies Natalis van Lacrosse Groningen Gladiators is 24 juni 2003. ALGEMEEN Artikel 2 Volgens artikel 19 van de statuten van

Nadere informatie

4. De statuten en het HR zijn bij de Secretaris van de Contactgroep aanwezig en op verzoek wordt een kopie aan de leden ter beschikking gesteld.

4. De statuten en het HR zijn bij de Secretaris van de Contactgroep aanwezig en op verzoek wordt een kopie aan de leden ter beschikking gesteld. 1. Inleiding 1. De vereniging Contactgroep Postactieven regio Soesterberg is gevestigd op de vliegbasis Soesterberg, gemeente Soest. De vereniging heeft notarieel vastgelegde statuten en is ingeschreven

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Weidevogelrapport 2017

Weidevogelrapport 2017 Weidevogelrapport 2017 Inhoudsopgave. Klik op de link om naar de pagina te gaan Voorwoord 3 Inleiding 4 De Ontginning 5 ParelPostma 7 Oldetrijne Zuid 8 Oldetrijne Noord 10 Gracht 11 Langelille 12 Lindedijk

Nadere informatie

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Jaarrekening 2014 5. Jaarverslag 2014 6. Bestuur: Voorzitter aftredend en herkiesbaar.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Beroepsproduct 4D. Schoolsportclinic. René Rosalina. Groep 3. Groep 5. Groep 5-6

Beroepsproduct 4D. Schoolsportclinic. René Rosalina. Groep 3. Groep 5. Groep 5-6 Beroepsproduct 4D Schoolsportclinic Groep 3 Groep 5 Groep 5-6 Naam: Klas: LBB: Koen de Jong LOBOS 3a René Rosalina 0 Inleiding Samen met Carlos Chala hebben wij een schoolsportclinic georganiseerd voor

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering.

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering. Huishoudelijk reglement Vereniging Aziatische Sporten 'Arashi' Leden Rechten Artikel 1 1. De rechten van de student-leden en niet-student-leden zijn: a. het bijwonen van de algemene ledenvergadering met

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Doel en middelen: Artikel 1. De Organisatie van cursussen en de voortgezette opleiding ligt in handen van het bestuur. Het bestuur volgt bij de organisatie en de

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst.

CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst. 1 NEDERLANDSE UNIFIL VERENIGING SECRETARIS 18 MAART 2017 CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART 2017 Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst. Voor deze vergadering

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van studievereniging Helios Vergaderreglement Artikel 1 Leden hebben spreekrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Huishoudelijk reglement van studievereniging Helios Vergaderreglement Artikel 1 Leden hebben spreekrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Huishoudelijk reglement van studievereniging Helios Vergaderreglement Artikel 1 Leden hebben spreekrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Artikel 2 Het bestuur vergadert in principe wekelijks.

Nadere informatie

Wij wensen iedereen een voorspoedige vergadering toe en samen redden wij het beter.

Wij wensen iedereen een voorspoedige vergadering toe en samen redden wij het beter. Bijzondere algemene ledenvergadering. Aanwezige: zie presentielijst Opening van de vergadering: Stephan van Dorp opent de vergadering om 19:30 uur. Graag willen wij u attenderen op de regels, leden van

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen Basketballvereniging FAST 4WARD

Functiebeschrijvingen Basketballvereniging FAST 4WARD Functiebeschrijvingen Basketballvereniging FAST 4WARD Oosterhout, oktober 2006 Inhoudsopgave Pag. Voorwoord 3 Jeugdcommissie 4 Secretariaat 4 Penningmeester 5 Kascommissie 5 Publiciteitscommissie 6 Scheidsrechters

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT CONFORM ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN RECREATIEVE SCHAATSVERENIGING NOORD-LIMBURG

Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT CONFORM ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN RECREATIEVE SCHAATSVERENIGING NOORD-LIMBURG Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT CONFORM ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN RECREATIEVE SCHAATSVERENIGING NOORD-LIMBURG 1 e wijziging ALV 30 september 1998 2 e wijziging ALV

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering Ibn Battuta

Agenda Algemene Ledenvergadering Ibn Battuta Agenda Algemene Ledenvergadering 17 februari 2015 Inloop 19:30 uur, Start 20:00 uur. Café the Crown (Gedempte Zuiderdiep 2) 1. Opening 2. Vaststellen agenda 3. Vaststellen vorige notulen 4. Bestuursmededelingen

Nadere informatie

KNPV. Afdeling Limburg. 19 mei 2014

KNPV. Afdeling Limburg. 19 mei 2014 KNPV Afdeling Limburg 19 mei 2014 Informatie verenigingsrecht Verenigingen zijn aangesloten bij KNPV. Worden erkend door bestuur afdeling. (11/3 statuten) Doel moet gelijk zijn aan doel KNPV. 4/1 en 2

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 )

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) Inleiding De Probusclub Zeewolde te Zeewolde is opgericht op 14 januari 2009, op initiatief van Probusclub Nijkerk. Installatie door Probus Nederland

Nadere informatie

GV DOS K.v.K. : 40532716 KNGU nummer: 01081609

GV DOS K.v.K. : 40532716 KNGU nummer: 01081609 Jaarverslag GV DOS 2009-2010 DOS Amsterdam maakt een turbulent jaar mee. Na de noodoproep van het vorige bestuur zijn drie nieuwe bestuursleden gevonden die onze vereniging een stap vooruit willen helpen.

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI

WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI 12 MEI 2017 ALV 12-05-2017 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Aanwezige bestuursleden: Rick van Westenbrugge, Dolf van Stappershoef en Ubbo Rommerts Afgemeld:

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 REGLEMENT van de personeelsvereniging PEVAD van: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Benamingen ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: Bedrijf: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Vereniging:

Nadere informatie

Voorwoord. Rendert Algra voorzitter ANF

Voorwoord. Rendert Algra voorzitter ANF Jaarverslag 2018 Voorwoord Bijgaand treft u het jaarverslag aan van de stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân (ANF) over het kalenderjaar 2018. Het jaar 2018 stond voor ANF in het teken van de opbouw

Nadere informatie

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur.

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur. HET PAALHUIS 36ste Jaargang nr. 345 december 2015 Verschijnt 9 x per jaar BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer 020-662.94.97

Nadere informatie

21 januari 2014 overleg met. Vogelwachten en A.N.V De Súdwesthoeke. Plaats : Dorpshuis It Swaeigat It Heidenskip

21 januari 2014 overleg met. Vogelwachten en A.N.V De Súdwesthoeke. Plaats : Dorpshuis It Swaeigat It Heidenskip 21 januari 2014 overleg met Vogelwachten en A.N.V De Súdwesthoeke Plaats : Dorpshuis It Swaeigat It Heidenskip Werkgebied van A.N.V De Súdwesthoeke Groot ongeveer 15000 hectare 1 Warns 2 De Noardermar

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement en redactiestatuut wijkkrant en website van Wijkvereniging Pieters- en Academiewijk en Levendaal West.

Huishoudelijk reglement en redactiestatuut wijkkrant en website van Wijkvereniging Pieters- en Academiewijk en Levendaal West. Huishoudelijk reglement en redactiestatuut wijkkrant en website van Wijkvereniging Pieters- en Academiewijk en Levendaal West. Hoofdstuk 1 Huishoudelijk reglement 1. Begripsbepaling In dit reglement wordt

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting a Onderwerp Algemene Ledenvergadering Pollux Datum 04-11-2015, 19:30 Locatie Paal 12 Aanwezig Bestuur: Henk Hazewinkel, George Steenbekke, Rob Schepers Leden, ouders, e.d.: 19 personen Afmeldingen: Henri

Nadere informatie

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter.

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter. Notulen Extra Algemene Ledenvergadering Hotel Restaurant Den Engel 18 juli 2016, 20.00 uur 1. De voorzitter opent de vergadering om 20.10 en heet een ieder van harte welkom op deze extra algemene ledenvergadering.

Nadere informatie

7 maart welkom bij de ALV!

7 maart welkom bij de ALV! 7 maart 2019 welkom bij de ALV! App je m al? Nog beter worden? Schrijf je in vóór 10 maart! Zie de mail van 14 februari of ga naar https://tennisdriebergen.nl/ Help de tenniswereld verduurzamen! Breng

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a.

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. 19 APRIL 2016 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur.

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. ST.ECOLIFE Vergadering ST ECOLIFE Datum 04-04-2015 Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. 1- Opening en vaststelling

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

UITNODIGING was een stormachtig jaar. Gastspreker Brenno de Winter: internetcriminaliteit. Graag aanmelde vóór 7 me ALGEMENE LEDENVERGADERING

UITNODIGING was een stormachtig jaar. Gastspreker Brenno de Winter: internetcriminaliteit. Graag aanmelde vóór 7 me ALGEMENE LEDENVERGADERING 2018 was een stormachtig jaar Wat heeft 2018 ons gebracht? Het aantal leden is in 2018 gestegen naar 4.802 (+0,7%). Het verzekerd kapitaal bedroeg eind 2018 1.968 miljoen (+1,3%). Het bijbehorende bruto

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering VASTUS 13 november 2014

Agenda algemene ledenvergadering VASTUS 13 november 2014 Beste leden, Hierbij doen wij jullie de agenda van de algemene ledenvergadering 13 november 2014 toekomen. De ALV vindt plaats van 15.00 16.00 uur. Na de agenda vindt u alle documenten voor de vergadering.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen - 0 - Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen Inhoud Blz. 1 Algemeen 1 2 Lidmaatschap 1 3 Geldmiddelen 1 4 Bestuur 2,3 5 Ledenvergadering 3 6 Onderafdelingen 4 7 Beheerders schap 5

Nadere informatie