Nog steeds is communicatie belangrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nog steeds is communicatie belangrijk"

Transcriptie

1 09.05 oktober 2009 nieuwsbrief Nog steeds is communicatie belangrijk Feestavond Tijdens de laatste maanden bleek steeds maar weer hoe moeilijk communiceren is en blijft. Nu bleek bijvoorbeeld dat een reservering van een muzikaal duo voor de feestavond bij dat duo zelf niet goed verwerkt was. Het alternatief mag er overigens wel wezen: een stevige band van 7 personen gaat er voor zorgen dat wij de avond swingend afsluiten. Jury De jury heeft in oktober alle kandidaten beoordeeld. Zij hebben de drie genomineerden uitgekozen. In november gaat de jury op bezoek bij de drie genomineerden om hen verder te beoordelen. De komende tijd worden de genomineerden uitvoerig voorgesteld in de diverse media. Bijeenkomst met alle kandidaten Op 7 oktober was er bij Accountantskantoor van de Ven een bijeenkomst met alle kandidaten. Het voltallige stichtingsbestuur, leden van jury, leden van de PR commissie en leden van de sponsorcommissie waren ook aanwezig. De kandidaten kregen uitleg over de organisatie van de verkiezing. De beoordelingsprocedure werd doorlopen. Na afloop kon men nog gezellig met elkaar napraten. Ook bleek er een vergissing te zijn wie nu voor het goede doel zorgt. Bij de vorige twee verkiezingen hebben wij dat in samenspraak met de Lions Club Sint Oedenrode gedaan. Enkele leden van de Lions Club helpen nu op persoonlijke titel bij het realiseren van een veiling. In deze nieuwsbrief geven wij u de laatste stand van zaken. Definitieve lijst van de kandidaten 2009 Twan van den Akker van Totaltech Alexander Bekkers van Bakkerij Bekkers Ruud van den Berk van Vormboomkwekerij Ruud van den Berk Freek van den Elsen van Restaurant Osteria Marijn Lueb van Rima Olland Nico Sanders van Groente en Fruit Sanders. Marco Thijssen van De Vresselse Hut Paul van Wanrooij van de Trido IT - Groep PR Commissie Martijn van der Loo van vdloodesign zorgt ook dit jaar voor de vormgeving van VOVJ zoals de kaarten voor de feestavond en het programmaboekje. Leden van de PR commissie vallen nu diverse mensen lastig voor hun bijdrage aan het programmaboekje. De datum staat nog steeds vast op 21 november. Aanvang uur. De locatie is t Leeuwke in Nijnsel. Het diner wordt verzorgd door restaurant Wollerich. Joop Vos neemt de entertainment voor zijn rekening. De band Infinity zorgt voor het muzikaal programma. De commissie heeft voor de opzet van de feestavond een gedetailleerd draaiboek klaar. Kaartjes à 82,50 kunnen bij het secretariaat worden besteld: TV Meierij TV Meierij is begonnen met de voorbereidingen voor het maken van de videoclips van de drie genomineerden. Deze clips worden tijdens de feestavond getoond. Daarna krijgt elke genomineerde ook een versie van deze clip voor eigen gebruik. Stichting VOVJ Bieslook KE SINT-OEDENRODE

2 Freek van den Elsen van Restaurant Osteria Ongedwongen concept met pure producten. Restaurant Osteria is in 1998 geopend door de voormalige eigenaren. In 2001 is Freek van den Elsen compagnon geworden en vanaf 2008 is hij samen met zijn huidige compagnon Gé Van Nistelrooij de drijvende kracht achter het restaurant. Freek levert kwaliteit aan zijn gasten, alle maaltijden worden in de eigen keuken bereid. Hij maakt uitsluitend gebruik van pure, verse producten. Uitgangspunt is dat de gast zich thuis moet voelen en kan genieten van een gezellige avond in een ontspannen sfeer met een uitstekende maaltijd. Osteria betekent overigens: eet- en drinklokaal in de bergen van Noord Italië waar vroeger het paard kon rusten en de berijder een klein hapje kon eten en een glaasje wijn drinken. De passie van Freek is je inleven in de gast en hem of haar ongeacht het bestedingspatroon een leuke avond bezorgen. Een tweede passie is wijn. Hij importeert zelf en heeft een uitgebreide wijnkaart. Op termijn wil hij een nog gezonder bedrijf hebben en meer gasten uit Sint Oedenrode ontvangen. Hij wil ook nieuwe activiteiten starten zoals bijvoorbeeld wijnproeverijen en eventueel een 2e restaurant openen. Hij is ook bezig met het opzetten van een internet wijnhandel voor de particulier maar ook voor de horeca. Voor een deel is het een bedreiging, er komen minder mensen eten. De kans zit hem in het feit dat gasten die gewend zijn om in een sterrenrestaurant te gaan eten nu ook vaak een stapje terug doen en bij Osteria gaan eten. De gasten die komen eten besteden meer dan voor de crisis. Het kaf wordt gescheiden van het koren, kwaliteit overwint nu. Ethisch ondernemen: Er wordt voornamelijk gewerkt met seizoensproducten en er is veel aandacht voor de herkomst daarvan. Het welzijn van de dieren speelt daarbij een grote rol. De medewerkers kunnen zich goed ontwikkelen in het bedrijf, ze krijgen daar alle vrijheid voor. Verkiezing ondernemer van het Jaar 2009: Freek vindt het een hele eer dat hij door derden is aangemeld als deelnemer aan de verkiezing. Hij wil door zijn deelname meer bekendheid krijgen en Osteria op de kaart zetten in Sint Oedenrode. Hij ziet zichzelf niet als een echte ondernemer maar als een uitbater van een restaurant. Dat doet hij goed en met veel enthousiasme. Er blijft weinig tijd over om het restaurant te promoten. Als de jury hem gaat beoordelen op de manier waarop hij met zijn gasten omgaat en op zijn vakbekwaamheid dan acht hij de kans groot dat hij hoog gaat eindigen in deze verkiezing.

3 Ruud van den Berk van Vormboomkwekerij Ruud van den Berk. Kant en klare vormbomen. Ruud is in 1998 geleidelijk gestart met het bedrijf naast zijn werk bij een hovenier. In 2003 is hij volledig zelfstandig ondernemer geworden. Inmiddels heeft hij 4 medewerkers en werken er 3 scholieren parttime in het bedrijf. Ruud kweekt vormbomen en bewerkt deze tot een mooi eindproduct dat direct geplant kan worden. Hij levert de bomen aan hoveniers, groenvoorzieners, cash & carry bedrijven. Uiteindelijk komen de bomen via deze kanalen vaak in de particuliere tuinen terecht. Hij exporteert naar België, Engeland, Duitsland en Luxemburg. De passie van Ruud is het afleveren van een perfect product. Op termijn wil hij nog iets groeien maar niet te groot worden. Hij wil niet alleen de manager van het bedrijf zijn maar wil de ruimte houden om mee de kwekerij in te gaan. De uiteindelijke uitdaging blijft het leveren van een kwaliteitsproduct. Hij gaat een grote schuur bouwen op zijn terrein voor de opslag van het materiaal en bomen. Als die klaar is heeft hij alles op zijn eigen terrein en een mooie binnenwerkruimte voor de medewerkers. Voor Ruud is de crisis vooral een kans. Hij is altijd al heel actief in het vinden van afzetmarkten en door de crisis extra gemotiveerd om deze uit te breiden. Hij staat regelmatig op beurzen om zijn bedrijf meer bekendheid te geven. Je komt sterker uit de crisis vindt hij. Ethisch ondernemen. Voor Ruud is vooral het milieu een aandachtspunt. Hij moet helaas bestrijdingsmiddelen gebruiken. Als hij helemaal biologisch zou kweken gaat dat ten koste van de kwaliteit. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt wel tot een minimum beperkt en op het juiste moment toegepast. Dat geeft het beste resultaat en is het beste voor het milieu. Bovendien levert dat ook economisch voordeel op. Tussen de bomen liggen grasbanen waardoor er ook minder gespoten hoeft te worden. Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2009: Ruud is door derden aangemeld. Die uitdaging gaat hij graag aan. Ondanks het feit dat er voor hem nu een drukke tijd aanbreekt gaat hij er voor. Het zal voor hem een totale verrassing zijn waar hij eindigt. Hij kan er geen enkele voorspelling over doen. Hij kent niet alle deelnemers en kan daardoor zijn kansen niet goed inschatten.

4 Nico Sanders van Groente en Fruit Sanders. Gezond, vers en lekker. Groente en Fruit Sanders is sinds juli van dit jaar gevestigd in het centrum van Sint Oedenrode. De winkel is dagelijks gevuld met verse, gezonde en lekkere producten tegen reële prijzen. Nico levert ook fruit aan diverse kinderdagverblijven in Eindhoven en in Sint Oedenrode ook aan andere bedrijven (een slager, horecabedrijf etc). Nico is in 1999 als zelfstandig groenteboer gestart met een winkel in Eindhoven volgens dezelfde formule: verse artikelen in een zelfbedieningsconcept. De beide winkels zijn ruim opgezet waardoor ze ook bereikbaar zijn voor mensen met een lichamelijke beperking die gebruik maken van een rolstoel en voor moeders met kinderwagens. Het was zijn grote wens om ook een winkel in Sint Oedenrode te openen. Deze wens heeft hij onlangs kunnen realiseren. De passie van Nico is het verkopen van groente en fruit. De winkel in Sint Oedenrode heeft een goede start gemaakt. Als de resultaten goed blijven kunnen de inwoners van Sint Oedenrode nog jaren gebruik maken van de diensten van een goede groenteboer in het centrum. Hij wil graag anderen inspireren die ook in dit vak willen gaan werken. Nico heeft geen last van de crisis. Hij heeft het aangedurfd om deze winkel te openen in crisistijd. De overweging daarbij is dat mensen toch moeten eten, crisis of niet. Door het leveren van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs gaat het goed. Ethisch ondernemen. Al het afval in de winkel wordt zorgvuldig gescheiden. De koeltoonbank in de winkel wordt s nachts leeg gemaakt en afgezet. De verse producten gaan dan de grote koelcel in. Dat is een computergestuurde koelcel die maximaal economisch werkt en daardoor zeer weinig stroom verbruikt. Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2009: Nico neemt onder andere deel aan de verkiezing vanwege de publiciteit die voor hem extra bekendheid in de regio creëert. Verder probeert hij de branche goed te vertegenwoordigen. Ze hebben iets te bieden, de producten zijn inspirerend. De tijd zal leren of Nico bij de 3 genomineerden zal eindigen. Hij zal er alles aan doen om dat doel te bereiken.

5 Paul van Wanrooij van de Trido IT-Groep In alle automatiseringsdiensten thuis. De Trido IT-Groep levert op het gebied van kantoorautomatisering een compleet pakket van diensten en producten. Daarnaast hebben ze een volledig aanbod voor zakelijke en particuliere klanten op het gebied van internet; namelijk websites, , remote backup, adsl en sinds kort glasvezelverbindingen. Paul is in 1999 thuis begonnen met het geven van ondersteuning aan enkele zakelijke klanten waarna er in 2004 werd gestart met het leveren van internetdiensten. Door de groei is in 2006 de Trido IT-Groep verhuisd naar de huidige locatie op bedrijventerrein De Kampen. In hetzelfde jaar is ook de winkel Tricomp Sint-Oedenrode geopend. In 2008 heeft Paul de service activiteiten voor consumenten ondergebracht in Fixcomp en is gestart met het overnemen van service-aan-huis dienstverlening voor diverse externe partijen. Begin 2009 werd met TriNed gestart met de activiteiten op het gebied van glasvezelverbindingen. De passie van Paul is het wegnemen van automatiseringszorgen bij klanten door het aanbieden van een volledig pakket diensten. Hij wil op termijn met de Trido IT-Groep groeien naar ongeveer 15 medewerkers om goede ondersteuning aan de klanten te kunnen blijven waarborgen. Met TriNed wil hij een aanmerkelijke speler op de Zuid Nederlandse markt worden. Het is vooral een kans, met name door het overnemen van service- aan-huis dienstverlening voor diverse externe partijen. Daarnaast biedt de glasvezelactiviteit van TriNed een zeer grote kans. Paul heeft deze activiteit opgepakt terwijl collega internetondernemers in verband met de crisis de ontwikkelingen nog even afwachten. Hij is met deze activiteit samen met KPN en Glashart actief in een pilot. Ethisch ondernemen Alle apparatuur die de Trido IT-Groep inneemt van klanten wordt volledig volgens de wettelijke regels gerecycled. Vooraf wordt de harde schijf separaat vernietigd om te voorkomen dat er privacy gevoelige informatie in verkeerde handen komt. Bij vervanging van het wagenpark worden kleinere milieuvriendelijkere auto s ingezet. Verkiezing Ondernemer van het Jaar Paul is als deelnemer aan de verkiezingen aangemeld door een tevreden klant. Hij gaat deze uitdaging graag aan. Hij denkt dat hij een goede kans maakt om bij de eerste 3 te eindigen, met name vanwege de vernieuwende activiteiten op glasvezel gebied.

6 Sponsoring verkiezing ondernemer van het jaar Sponsoren: Hoofdsponsor De huidige stand is als volgt: Hoofdsponsor: Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel Subsponsor: Koninklijke Ahrend N.V. Joanknecht & Van Zelst Bavaria N.V. Meerkat B.V. Ondernemersvereniging BtB Van de Ven Accountants Van Kaathoven Groep Van Liempd Sloopbedrijven Marvu Bekkers Adviesbureau Kamer van Koophandel Bouwgroep Van Stiphout Boxsons Lease Subsponsor Dienstensponsor Dienstensponsor: Drie O Automatisering: verzorging van de website Opaal Juwelier: drie spelden voor de genomineerden Gemeente Sint Oedenrode: replica wisseltrofee I vision: fotografie kandidaten Mooi Rooi: fotografie tijdens de feestavond Van der Vleuten Beplanting: aankleding feestavond MK2: beschikbaar stellen van audio apparatuur met bemensing tijdens de feestavond Mediaversa: verzorgen van het drukwerk TVE reclameproducties Mediapartners: Midden Brabant TOPpers Media B.V. Mediapartner

het ONDERNEMERS Samen sterk in Sint-Oedenrode ONLINE Realistische functionele reclame Ideaal voor personeelsbijeenkomsten Your computer solution

het ONDERNEMERS Samen sterk in Sint-Oedenrode ONLINE Realistische functionele reclame Ideaal voor personeelsbijeenkomsten Your computer solution NR. 2 2010 het ONDERNEMERS REVUSS B E L A N G Realistische functionele reclame Ideaal voor personeelsbijeenkomsten en feesten Your computer solution Containerreiniging heeft de toekomst ONLINE WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL

Nadere informatie

Communicatie, de consument wil niet beïnvloed worden, maar meepraten.

Communicatie, de consument wil niet beïnvloed worden, maar meepraten. Magazine van Kempen Communicatie 2012 nummer 3 Communicatie, de consument wil niet beïnvloed worden, maar meepraten. In deze uitgave o.a. Coaching haalt het beste uit de werknemer Enthousiaste klanten

Nadere informatie

Magazine. vol onmisbare informatie. 4 Startkabaal 10 Verslag Social Event 2008 12 Bedrijfsfilosofie 15 Nieuwe klanten werven 23 Optrekken en stilstaan

Magazine. vol onmisbare informatie. 4 Startkabaal 10 Verslag Social Event 2008 12 Bedrijfsfilosofie 15 Nieuwe klanten werven 23 Optrekken en stilstaan vol onmisbare informatie Magazine NOVEMBER 2008 In deze editie 4 Startkabaal 10 Verslag Social Event 2008 12 Bedrijfsfilosofie 15 Nieuwe klanten werven 23 Optrekken en stilstaan Magazine Colofon Uitgever

Nadere informatie

Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1

Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1 Bent u de nieuwe generatie ondernemer? Word dan nu franchiser bij Optie1 Optie1 groeit dwars tegen de Nederlandse retailmarkt in. Daarom gaan wij in 2015-2016 vijftig nieuwe winkels openen. 50, ja. Gaat

Nadere informatie

"We leggen de lat steeds hoger"

We leggen de lat steeds hoger DESLAGER 2 Februari Maandblad voor de Nederlandse slager 2012 nr. Keurslager Arie Arisse "We leggen de lat steeds hoger" Locatiescan, een quick scan op bedrijfseconomisch niveau Toon Naber: "Samen vechten

Nadere informatie

Retail BOOSTING. Consumenten en bedrijven samenbrengen

Retail BOOSTING. Consumenten en bedrijven samenbrengen Retail BOOSTING Consumenten en bedrijven samenbrengen Alstublieft! Beknopte documentatie Voorwoord Landelijk lopen in steden en dorpen winkelcentra leeg. Ze verliezen hun dynamiek en veelzijdigheid. Bijna

Nadere informatie

Samen sterk. Rabobank. Arbo en veiligheid. Waarom een businessclub? De kracht van samenwerken

Samen sterk. Rabobank. Arbo en veiligheid. Waarom een businessclub? De kracht van samenwerken magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken Nummer 06-2013 We hebben vergeleken en de Rabobank sprong er uit iek concept aam van het kantoor van Sabine Bovy en Noëlle Bynoe is

Nadere informatie

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer Start je eigen Ergosun vestiging als franchisenemer Je hebt een droom: je eigen zaak opstarten en uitbouwen tot een succesverhaal in je eigen buurt. Waarom dan geen zonnebankcenter? Een zonnebankcenter

Nadere informatie

Ilco den Ouden Met draadloos internet heb je geen glasvezel nodig. Harald Wiggers Als schoolleider ben ik eigenlijk ook ondernemer

Ilco den Ouden Met draadloos internet heb je geen glasvezel nodig. Harald Wiggers Als schoolleider ben ik eigenlijk ook ondernemer Magazine van Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers Achtste jaargang, december 2013 35 Ilco den Ouden Met draadloos internet heb je geen glasvezel nodig Harald Wiggers Als schoolleider ben ik

Nadere informatie

Jouw marketingplan in acht stappen

Jouw marketingplan in acht stappen Jouw marketingplan in acht stappen Werkboek voor ondernemers in de multifunctionele landbouw 1 INHOUD Inleiding... 3 Wat is marketing en waarom een marketingplan?... 4 Stap 1. Formuleren van doelstellingen...

Nadere informatie

Rijden maar! BUSINESSMAGAZINE 4/5 9 13. Noordwest Veluwe en Flevoland. ondernemend voor ondernemers. 18 e jaargang, nummer 04, april 2015

Rijden maar! BUSINESSMAGAZINE 4/5 9 13. Noordwest Veluwe en Flevoland. ondernemend voor ondernemers. 18 e jaargang, nummer 04, april 2015 18 e jaargang, nummer 04, april 2015 BUSINESSMAGAZINE Noordwest Veluwe en Flevoland ondernemend voor ondernemers Rijden maar! Foto s: Fotostudio Merjenburgh 4/5 9 13 De Stad in Bedrijf Businessdagen van

Nadere informatie

business magazine prof. dr. A. Roy Thurik Ondernemerschap Ondernemerschap als wapen tegen de kredietcrisis Risicomanagement is kansen zien en benutten

business magazine prof. dr. A. Roy Thurik Ondernemerschap Ondernemerschap als wapen tegen de kredietcrisis Risicomanagement is kansen zien en benutten jaargang 6, juni 2009 prijs losse verkoop 5.95 Ondernemerschap prof. dr. A. Roy Thurik Ondernemerschap als wapen tegen de kredietcrisis Verder in dit nummer: Risicomanagement is kansen zien en benutten

Nadere informatie

Dolfijn culinair BUSINESSMAGAZINE 5 7 11/12. Stad in Bedrijf Businessdagen 14 & 15 april 2015, locatie Sypel Harderwijk. Noordwest Veluwe en Flevoland

Dolfijn culinair BUSINESSMAGAZINE 5 7 11/12. Stad in Bedrijf Businessdagen 14 & 15 april 2015, locatie Sypel Harderwijk. Noordwest Veluwe en Flevoland BUSINESSMAGAZINE Noordwest Veluwe en Flevoland Stad in Bedrijf Businessdagen 14 & 15 april 2015, locatie Sypel Harderwijk 18 e jaargang, nummer 01, januari 2015 ondernemend voor ondernemers Dolfijn culinair

Nadere informatie

DESLAGER 8. Minder eigen productie, meer aandacht voor klanten. Gelderblom Slagerij & Partyservice:

DESLAGER 8. Minder eigen productie, meer aandacht voor klanten. Gelderblom Slagerij & Partyservice: DESLAGER 8 Vakblad voor leden van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie september 2013 JAN MEERMAN: DE POLITIEK NEEMT DE DETAIL- HANDEL WEER SERIEUS OVER OP IBAN: VEELGESTELDE VRAGEN RUNDERGEHAKT

Nadere informatie

Kiezen voor de toekomst

Kiezen voor de toekomst AUTONOOM HET JOURNAAL VOOR HET ONAFHANKELIJKE KANAAL 3 4 8 JAARGANG 4 4 NUMMER 3 3 OKTOBER 2008 2008 Minister Eurlings steunt BOVAG in strijd behoud BER Stern Groep: grootste en meest onafhankelijke dealer

Nadere informatie

OVR Nieuws is een uitgave van de Ondernemersvereniging Reimerswaal 8e jaargang, no. 21, juni 2012

OVR Nieuws is een uitgave van de Ondernemersvereniging Reimerswaal 8e jaargang, no. 21, juni 2012 OVR Nieuws is een uitgave van de Ondernemersvereniging Reimerswaal 8e jaargang, no. 21, juni 2012 In dit nummer: Groeien tegen de stroom in > 1 ING > 3 PWR Trading > 4/5 Lamb Weston / Meijer > 4/5 Techno

Nadere informatie

Klanttevredenheidsmeting Dagverzorging Welcom 2012

Klanttevredenheidsmeting Dagverzorging Welcom 2012 Klanttevredenheidsmeting Dagverzorging Welcom 2012 Eelco Visser November 2012 12-4521 EelVi-riw Inhoud 1. Aanleiding... 1 2. De opdracht en werkwijze... 3 2.1 De opdracht en beoogde resultaten... 3 2.2

Nadere informatie

Voor bedrijven met energie! BUSINESSMAGAZINE

Voor bedrijven met energie! BUSINESSMAGAZINE BUSINESSMAGAZINE Noordwest Veluwe en Flevoland Stad in Bedrijf Businessdagen 14 & 15 april 2015, locatie Sypel Harderwijk 17 e jaargang, nummer 09, november 2014 ondernemend voor ondernemers Voor bedrijven

Nadere informatie

Encis: ICT in optima forma

Encis: ICT in optima forma Zakenmagazine voor ondernemers, bestuurders en managers in West-Friesland e.o. 7 e jaargang februari 2015 editie 01 Thema: Familiebedrijven Encis: ICT in optima forma www.westfriesezaken.nl EXTRA RUIMTE

Nadere informatie

nieuwsbulletin voor de ondernemer in de gemeente Pijnacker-Nootdorp Van Haagen geeft antwoord Geslaagde Ledendag OVPN beelden dat aardig uit.

nieuwsbulletin voor de ondernemer in de gemeente Pijnacker-Nootdorp Van Haagen geeft antwoord Geslaagde Ledendag OVPN beelden dat aardig uit. ovpn it de gemeente Pijnacker-Nootdorp september 2011 nummer 24 nieuwsbulletin voor de ondernemer in de gemeente Pijnacker-Nootdorp 6 Van Haagen geeft antwoord 10 Geslaagde Ledendag 14 Samenwerking met

Nadere informatie

Toen en nu. Rabobank. Opel Eef en Huub. Businessclub Prins Alexander. magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken

Toen en nu. Rabobank. Opel Eef en Huub. Businessclub Prins Alexander. magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken Jaargang 3 - Nummer 7-2013 Rabobank Vroeger was alles anders... Opel Eef en Huub Aflevering van 10 Opel Corsa s Toen en nu Businessclub

Nadere informatie

OSV BUSINESS. Business-to-business maar dan anders. Businessclub OSV Oud-Beijerland. Voorjaar 2012

OSV BUSINESS. Business-to-business maar dan anders. Businessclub OSV Oud-Beijerland. Voorjaar 2012 OSV BUSINESS Businessclub OSV Oud-Beijerland Voorjaar 2012 TeamSelect Uitzendbureau als de selectie moet scoren! Business-to-business maar dan anders VERZEKERINGEN PENSIOENEN SPAREN adviseurs: Emile Troost,

Nadere informatie

Ondernemingsplan Kwagala Center

Ondernemingsplan Kwagala Center Ondernemingsplan Kwagala Center 1 Ondernemingsplan Kwagala Health Care Center Auteur/initiatiefnemer: Ellen van Beers (Voorzitter Kwagala) In opdracht van: Stichting Kwagala Datum: Versie 1: oktober 2013

Nadere informatie

business magazine Willem van Gorp Automobielbedrijf Eef en Huub Een nieuw gemeentebestuur Nieuwe kansen lokale economie?

business magazine Willem van Gorp Automobielbedrijf Eef en Huub Een nieuw gemeentebestuur Nieuwe kansen lokale economie? jaargang 6, maart 2010 prijs losse verkoop 5.95 business magazine Een nieuw gemeentebestuur Nieuwe kansen lokale economie? Verder in dit nummer: De Dorsvlegel Dineren in historische sferen 2010 Een nieuw

Nadere informatie

Nieuws Euretco Wonen-formule scoort goed Mystery shoppers bezoeken Vivante-winkels De Vivante-organisatie en de aangesloten ondernemers vinden het belangrijk om te weten hoe consumenten hun bedrijven ervaren

Nadere informatie

Sociale media aan het werk

Sociale media aan het werk Sociale media aan het werk Marktonderzoek Faxion 2011 Sociale media aan het werk is een onderzoek van Faxion, april-mei 2011. Sociale media maken een stormachtige opkomst door. Maar welke problemen én

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Investering 37.000,- Opbrengst 80.778,-

JAARVERSLAG 2014. Investering 37.000,- Opbrengst 80.778,- JAARVERSLAG 2014 Investering 37.000,- Opbrengst 80.778,- H E T E F F E C T V A N S A M E N W E R K E N Waarom moeilijk doen als het samen kan? Als initiatiefnemer van de Roosendaalse Uitdaging grijp ik

Nadere informatie

op weg naar maatschappelijk betrokken ondernemen in en rond Assen Samen maatschappelijk betrokken ondernemen in Assen

op weg naar maatschappelijk betrokken ondernemen in en rond Assen Samen maatschappelijk betrokken ondernemen in Assen op weg naar maatschappelijk betrokken ondernemen in en rond Assen Samen maatschappelijk betrokken ondernemen in Assen stichting Assen voor Assen / juli 2011 Auteur / redacteur Noor van Leeuwen, NL consulting

Nadere informatie

boodschappen doen in de toekomst

boodschappen doen in de toekomst boodschappen doen in de toekomst de supermarkt anno 2015 boodschappen doen in de toekomst de supermarkt anno 2015 inhoud 3 Voorwoord 5 Inleiding 6 Wat 8 Verandering Bevolkingssamenstelling 10 Time Management

Nadere informatie

Uitstapje met de vrijwilligers van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland

Uitstapje met de vrijwilligers van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland Dag Mantelzorgers en belangstellenden, Jaargang 2 / Uitgave juli/augustus 2014 Hierbij de nieuwsbrief van het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland. Aan het Netwerk zijn partijen uit Steenwijkerland verbonden

Nadere informatie