De framevaste delen zijn gemaakt van roestvrij staal. Hier zit dus nauwelijks onderhoud aan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De framevaste delen zijn gemaakt van roestvrij staal. Hier zit dus nauwelijks onderhoud aan."

Transcriptie

1 Onderhoud Bough Bikes maakt fietsen van massief eikenhout. Het eikenhout is goed bestand tegen weersinvloeden. Het hout behoudt haar sterkte maar zal wel verkleuren en vergrijzen over de tijd. Bough Bikes werkt de fietsen af met een beschermende olie. Wil je de originele kleur behouden dan kan je de fiets regelmatig opnieuw behandelen met olie. Bij aflevering van je fiets krijg je een flesje olie er bij. De framevaste delen zijn gemaakt van roestvrij staal. Hier zit dus nauwelijks onderhoud aan. De fiets wordt afgemonteerd met hoogwaardige fietsonderdelen. Het onderhoud hiervan is vergelijkbaar met een normale fiets. 4 weken na levering wordt je gevraagd een servicebeurt te laten uitvoeren op kosten van Bough Bikes. Bough Bikes kan de kwaliteit alleen garanderen bij goed onderhoud. Vandaar dat wij je vragen om de servicebeurt tussen de vierde en de achtste week na levering te laten uitvoeren. Als je geen servicebeurt hebt laten uitvoeren, moeten wij helaas de garantie laten vervallen.

2 Garantie voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: een rechtspersoon die producten aan de Consument verkocht op grond van de Overeenkomst op Afstand; 2. Consument: een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf, de Overeenkomst op Afstand heeft aangegaan met de Ondernemer en de eigenaar van het Product is geworden. 3. Overeenkomst op Afstand: een overeenkomst, een consumentenkoop, waarbij in het kader van een door de Ondernemer georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand; 4. Product: een fiets, die het onderwerp van de Overeenkomst op Afstand is; alle andere definities zijn gebruikt in de betekenis die onder de Algemene Voorwaarden daaraan is toegewezen. Artikel 2 Garantie a) De Ondernemer garandeert dat het Product vrij is van constructie- en/of materiaalfouten, één en ander voor zover dat volgt uit deze garantievoorwaarden. De Ondernemer garandeert ook dat het Product voldoet aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden en bij normaal gebruik in Nederland. Deze garantievoorwaarden zijn van toepassing op het Product dat bestemd is voor gebruik in Nederland. b) De garantie kan uitsluitend worden ingeroepen door de eerste eigenaar van het Product. De garantie is niet overdraagbaar. c) De garantie vervalt overeenkomstig het bepaalde in de artikel 4 van deze voorwaarden. d) De door op grond van deze voorwaarden verstrekte garantie laat onverlet de mogelijkheid om de verkoper aan te spreken op grond van de gewone, wettelijke bepalingen van het Burgerlijk Wetboek Artikel 3 Garantieperiode a) Vijf (5) jaar voor frames en voorvorken in geval van constructie en/of materiaalfouten daarin. b) Eén (1) jaar voor alle overige onderdelen, met uitzondering van de in paragraaf 3.c, 3.d en 3.e van dit artikel genoemde gevallen. c) Eén (1) jaar voor overige lak- en chroomdelen van het Product die van roestvorming kunnen lijden, mits goed onderhouden.

3 d) Geen garantie wordt gegeven voor onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals banden, ketting, kettingbladen, kabels en remblokken, tenzij sprake is van constructie- en/ of materiaalfouten, waarop de garantieperiode van art. 2a van deze voorwaarden van toepassing is. e) Geen garantie is gegeven voor verkleuring en vergrijzing van de houtonderdelen van het Product. Artikel 4 Garantie uitsluitingen a) In de navolgende gevallen vervalt de garantie: i) Het Product heeft niet aantoonbaar (met factuur/bon) na vier (4) tot acht (8) weken na het leveren volgens de Overeenkomst op Afstand een controle beurt gekregen bij de Ondernemer of door de Ondernemer aangewezen partij. ii) Het Product is op onjuiste en/of onzorgvuldige manier gebruikt in strijd met de bestemming daarvan ofwel in strijd met hetgeen in artikel 1 en 2 is vermeld. iii) Het Product is aan technische reparaties (door andere reparateurs dan de Ondernemer) onderworpen die niet op vakkundige wijze verricht zijn. iv) Het Product is uitgebreid/toegevoegd met in Naderhand gemonteerde onderdelen die niet overeen met de technische specificatie van het Product komen of onjuist gemonteerd zijn door andere reparateurs dan de Ondernemer of door de Ondernemer aangewezen partij. b) Voorts wordt uitdrukkelijk uitgesloten aansprakelijkheid van de Ondernemer voor schade aan (onderdelen van) het Product en nevenschade als gevolg van: i) foutieve afstelling/spanning van stuur, stuurpen, zadel, zadelpen, remmen, zadels en versnellingen en/of het loslopen van de betreffende onderdelen. ii) niet tijdig vervangen van onderdelen zoals rem/versnellingskabels, banden, ketting en tandwielen. iii) klimatologische invloeden zoals normale verwering van hout, lak of roest. Artikel 5 Kosten a) Gedurende de garantieperiode zullen alle onderdelen, waarvan door de Ondernemer is vastgesteld dat sprake is van een materiaal en/of constructiefout, naar keuze van de Ondernemer worden gerepareerd dan wel worden vervangen. b) In afwijking van het bepaalde in het vorige lid komt bij materiaal en/of constructiefouten bij frames gedurende vijf jaar na aankoopdatum ook het arbeidsloon voor rekening van de Ondernemer c) Kosten van transport van het Product en/of onderdelen daarvan van en naar de Ondernemer komen voor rekening van de Consument, tenzij het betrokken onderdeel voor garantie in aanmerking komt.

4 d) Indien een onderdeel voor garantie in aanmerking komt en het origineel is niet meer leverbaar, dan zorgt de Ondernemer voor een minimaal gelijkwaardig alternatief. e) Na verloop of verval van de garantietermijn zullen alle kosten voor onder meer herstel of vervanging, inclusief administratie-, verzend-, en voorrijdkosten, aan de Consument in rekening gebracht worden. Artikel 6 Onderzoek en indienen van klacht a) De Consument is gehouden het geleverde te (doen) onderzoeken, onmiddellijk na het moment dat de zaak(en) hem ter beschikking worden gesteld. Daarbij behoort de Consument te onderzoeken of kwaliteit en/of kwantiteit van het geleverde Product overeenstemt met hetgeen is overeengekomen en voldoet aan de eisen die partijen dienaangaande zijn overeengekomen. Eventuele gebreken dienen binnen twee (2) maanden na ontdekking door de Consument schriftelijk aan de Ondernemer te worden gemeld. De melding dient een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van het gebrek te bevatten, zodat de Ondernemer in staat zal zijn om adequaat te reageren. De Consument dient het Product onverwijld ter beschikking van de Ondernemer te stellen en de Ondernemer in de gelegenheid te stellen een klacht te (doen) onderzoeken. b) Klachten dienen per e- mail of per post te worden ingediend onder vermelding van het framenummer van de betreffende fiets. Klachten dienen verstuurd te worden aan. c) De ingediende klachten worden zo spoedig mogelijk beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de Ondernemer binnen de termijn van veertien (14) dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. d) De Ondernemer heeft het recht om de garantieafhandeling door een door de Ondernemer geselecteerde derde partij te laten afhandelen. e) Indien de Consument tijdig reclameert, schort dit zijn betalingsverplichting niet op. De Consument blijft in dat geval ook gehouden tot afname en betaling van de overigens bestelde zaken, tenzij daaraan geen zelfstandige waarde toekomt. Artikel 7 Beperking van aansprakelijkheid a) Indien de Ondernemer aansprakelijk mocht zijn voor enige schade die door de Consument is of zal worden geleden, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tot hetgeen in dit artikel is geregeld. b) De Ondernemer is niet aansprakelijke voor schade, van welke aard dan ook, die ontstaat doordat de Ondernemer is uitgegaan van door of namens de Consument verstrekte onjuiste en/of onvolledige gegevens. c) De Ondernemer is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade die door de Consument is of zal worden geleden.

5 d) Onder directe schade wordt uitsluitend verstaan: i) de redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en de omvang van de schade, voor zover de vaststelling betrekking heeft op schade in de zin van deze voorwaarden; ii) de eventuele redelijke kosten die de Consument heeft gemaakt om de gebrekkige prestatie van de Ondernemer aan de Overeenkomst op Afstand te laten beantwoorden, voor zoveel het gebrek in prestatie aan de Ondernemer toegerekend kan worden; iii) redelijke kosten, die gemaakt zijn ter voorkoming of beperking van schade, voor zover de Consument aantoont dat deze kosten hebben geleid tot beperking van directe schade als bedoeld in deze voorwaarden. e) De Ondernemer is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade (gevolgschade, gederfde winst en gemiste besparingen). In het geval van consumentenkoop strekt deze beperking niet verder dan die welke is toegestaan ingevolge art. 7:24 lid 2 BW. f) De aansprakelijkheid van de Consument is in ieder geval beperkt tot het bedrag van de uitkering van zijn verzekeraar in het voorkomende geval. g) De in dit artikel opgenomen beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet, indien schade te wijten is aan opzet of grove schuld. Artikel 8 Geschillen en Toepasselijk recht a) Op deze garantievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. b) Alle geschillen die naar aanleiding van deze voorwaarden mochten ontstaan, van welke aard en omvang ook, daaronder mede begrepen die, welke slechts door een der partijen als zodanig worden beschouwd, zullen worden voorgelegd aan de volgens de wet bevoegde rechter. Artikel 9 Aansprakelijkheid Een door gehonoreerde garantieclaim betekent niet automatisch dat ook aansprakelijkheid aanvaardt voor eventuele geleden schade. De aansprakelijkheid van strekt zich nooit verder uit dan is omschreven in deze garantievoorwaarden. Iedere aansprakelijkheid van voor gevolgschade wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Het gestelde in deze bepaling geldt niet indien en voorzover zulks voortvloeit uit een dwingendrechtelijke rechtsbepaling.

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Vragen? Bel gerust met een van onze medewerkers! 020-737 06 46 De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Gefeliciteerd met jouw fiets! Jouw fiets is geleverd met de garantievoorwaarden

Nadere informatie

GebruikS- en servicevoorschriften

GebruikS- en servicevoorschriften GebruikS- en servicevoorschriften Geachte consument, gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Kawasaki fiets. Om er voor te zorgen dat u veel rijplezier beleeft en behoudt aan uw nieuwe fiets, volgen

Nadere informatie

GARANTIE VOORWAARDEN

GARANTIE VOORWAARDEN GARANTIE VOORWAARDEN Colofon Ontwerp: Studio Ibizz www.union.nl Wijzigingen voorbehouden. 2 www.union.nl INHOUD Artikel 1. Garantie 2 Artikel 2. Garantieperiode 2 Artikel 3. Garantie-uitsluitingen 2 Artikel

Nadere informatie

Multicycle Garantiebepalingen 2015

Multicycle Garantiebepalingen 2015 Multicycle Garantiebepalingen 2015 Multicycle Garantiebepalingen Hieronder worden de standaard garantiebepalingen van Multicycle beschreven. Deze garantiebepalingen gaan in op de leverdatum van de MC aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1/5

Algemene voorwaarden 1/5 Algemene voorwaarden Art. 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webwinkel Deurintercom

Algemene voorwaarden webwinkel Deurintercom Algemene voorwaarden webwinkel Deurintercom Afdrukken Art. 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dag: kalenderdag; Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN**

KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN** KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN** DE ONDERGETEKENDEN: De heer/mevrouw*., geboren op.. 19, wonende aan de.. te., (optie: handelend onder de naam:..)**, hierna Verkoper Of: De besloten vennootschap

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Algemene voorwaarden Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Artikel 1 Definities 1.1 : gevestigd te Westerhaar en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55165117. 1.2 Klant: een natuurlijk-

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden

Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden Designer Kollektiv Leveringsvoorwaarden / Algemene voorwaarden 1 Algemeen / Definities 1.1. Onder Designer Kollektiv wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de VOF Designer Kollektiv gevestigd te Hilversum.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

SPECIFICATIES BRIKBIKE BY ANNA

SPECIFICATIES BRIKBIKE BY ANNA SPECIFICATIES BRIKBIKE BY ANNA 1 Brikbike by Anna De Brikbike by Anna is gebaseerd op het Brik Sec model. De fiets heeft een strak ontwerp, een oersterk frame en wordt gebouwd in Nederland, waarbij de

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN DUMOR

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN DUMOR ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN DUMOR Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : In deze voorwaarden wordt verstaan onder afnemer : iedere natuurlijk persoon of rechtspersoon, die in de uitoefening van een

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

Artikel 4 Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Artikel 4 Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden debrillenfabriek.nl Artikel 1 Definitiebepaling 1. De Brillenfabriek de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 72698756. 2. Overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN iphone Service Den Bosch, Phone Repairs. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt bedoeld met:

ALGEMENE VOORWAARDEN iphone Service Den Bosch, Phone Repairs. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt bedoeld met: ALGEMENE VOORWAARDEN iphone Service Den Bosch, Phone Repairs Identiteit van de ondernemer iphone Service Den Bosch / Phone Repairs Bezoekadres: Ploossche hof 13, 5233 HA s-hertogenbosch Telefoonnummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: (i) Het Vertaalcollectief: de besloten vennootschap onder firma HET VERTAALCOLLECTIEF, gevestigd te

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van de wederpartij wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van de wederpartij wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Jan Koster Handelsonderneming (ook handelende onder Koster haardhout& pellets) hierna te

Nadere informatie

Algemene voorwaardenâ Kidshousekeeping. Kidshousekeeping Zuiderweg CK Hoogeveen Tel:

Algemene voorwaardenâ Kidshousekeeping. Kidshousekeeping Zuiderweg CK Hoogeveen Tel: Algemene voorwaardenâ Kidshousekeeping Kidshousekeeping Zuiderweg 77 7907 CK Hoogeveen Tel: 06-50287833 Info@kidshousekeeping.nl Versie geldig vanaf: 1 maart 2010 Artikel 1 Definities 1.1 Kidshousekeeping,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hoekstra Products - bedrijven

Algemene voorwaarden Hoekstra Products - bedrijven Algemene voorwaarden Hoekstra Products - bedrijven Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Het aanbod Artikel 4 Offertes Artikel 5 De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Brandstof Organic Juices (hierna Brandstof) vermeld onder het kvk nummer:

Nadere informatie

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Kiki koning. 2. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Tekstbureau Kiki Koning Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Tekstbureau Kiki Koning en haar

Nadere informatie

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: Sterke Zet v.o.f. gevestigd en kantoorhoudende op Industrieterrein 40e te Panningen. opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wattsgreen Versie geldig vanaf: 2 januari 2011. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Wattsgreen Versie geldig vanaf: 2 januari 2011. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Wattsgreen Versie geldig vanaf: 2 januari 2011 Artikel 1 Definities 1.1 Wattsgreen: een handelsnaam van Investosave. Investosave is statutair gevestigd te Bodegraven en ingeschreven

Nadere informatie

CONSUMENT GARANTIE BEPALING

CONSUMENT GARANTIE BEPALING CONSUMENT GARANTIE BEPALING Manufacturer of electric bicycles Amsterdam since 2006 www.qwic.nl April 2018 INHOUDSOPGAVE Ar kel 1 Garan e 3 Ar kel 2 Garan eperiode 4 QWIC mechanische en elektrische onderdelen

Nadere informatie

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland 1. Algemeen De onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door XL Ontwerp en haar opdrachtgevers te sluiten overeenkomsten, hierna tevens te noemen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Algemene Voorwaarden Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright 2015, perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie November 2017

Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie November 2017 Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie 1.0-1 November 2017 Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van

Nadere informatie

Overeenkomst, Iedere overeenkomst die tussen jopo en Klant tot stand komt, elke wijziging daarvan of aanvulling daarop.

Overeenkomst, Iedere overeenkomst die tussen jopo en Klant tot stand komt, elke wijziging daarvan of aanvulling daarop. Artikel 1 definities en toepasselijkheid 1.1 Definities: jopo BeNeLux, een handelsnaam van Bike Butler gevestigd aan de Generaal Vetterstraat 78, 1059 BW te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn.

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Bloemenvaas.

Algemene Voorwaarden De Bloemenvaas. Algemene Voorwaarden De Bloemenvaas. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 1 maart 2017

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 1 maart 2017 Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 1 maart 2017 Artikel 1 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Thijs Claassen Marialaan 79 5541 CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES 1. Opdrachtnemer: Thijs Claassen Hovenier; gevestigd te Reusel aan de Marialaan 79 (5541 CC) 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen

3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- en of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen Algemene voorwaarden (gedeponeerd bij KvK-Brabant onder nummer.: 51442663) Artikel 1. Algemeen 1. De overeenkomst wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk met de door opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl)

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte tussen Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl), en een Wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV

Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Algemene leveringsvoorwaarden SamSam Servicebureau BV Inhoud Artikel 1. Definities... 2 Artikel 2. Toepasselijkheid... 2 Artikel 3. Offertes... 2 Artikel 4. De opdracht... 2 Artikel 5. Uitvoering van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening zijn van toepassing op iedere offerte, overeenkomst en opdracht tussen Storyliner, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017

Algemene voorwaarden Cheeky Pie versie 13 april 2017 Inleiding Hieronder staan de algemene voorwaarden van Cheeky Pie. Op elke bestelling die u plaatst op onze website, of op het gebruikmaken van onze website zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Geo-Energie levering van diensten en producten

Algemene voorwaarden Geo-Energie levering van diensten en producten Algemene voorwaarden Geo-Energie levering van diensten en producten Maart 2018 Geo-Energie hanteert Algemene Voorwaarden voor het leveren en installeren van producten en Algemene Voorwaarden die betrekking

Nadere informatie

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN VAN DE WINACTIE VAN DE LOESJE-FIETS OP FACEBOOK

ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN VAN DE WINACTIE VAN DE LOESJE-FIETS OP FACEBOOK ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN VAN DE WINACTIE VAN DE LOESJE-FIETS OP FACEBOOK I. ALGEMEEN 1. DEZE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING OP DE DOOR LOESJE GEORGANISEERDE WIN-ACTIE VAN DE LOESJE-FIETS. 2. DEZE ACTIE

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8 Algemene voorwaarden 2013 Pagina 2 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene voorwaarden... 3 Artikel 1. Algemene voorwaarden tvtweb... 3 Artikel 2. Offertes en oriënterende gesprekken... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stella Fietsen B.V.

Algemene voorwaarden Stella Fietsen B.V. Algemene voorwaarden Stella Fietsen B.V. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. consument: iedere natuurlijke persoon die handelt voor doeleinden die buiten zijn bedrijfs- of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MIRANDA HAMMERS 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de onderhavige Algemene

ALGEMENE VOORWAARDEN MIRANDA HAMMERS 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de onderhavige Algemene ALGEMENE VOORWAARDEN MIRANDA HAMMERS 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden van Leverancier met betrekking tot MIRANDA HAMMERS;

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING artikel1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Pensare Software, hierna te noemen: Pensare,eneenWederpartijwaaropPensaredezevoorwaardenvantoepassingheeftverklaard,voorzovervan

Nadere informatie

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN voor overeenkomsten gesloten via internet ARTIKEL 1 DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer:

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Centrum voor Chinese geneeswijzen Zhong He Tang,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Werkzaamheden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Bedrijfsgegevens

Algemene voorwaarden. Werkzaamheden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Bedrijfsgegevens Bedrijfsgegevens Mats Taal is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 64885909. Mats Taal is een reclamebureau met als secundaire activiteit dienstverlening voor uitvoerende kunst. Mats

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Yoga Libra Arnhem en van Libra Lichaam in Balans,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bouw- & Onderhoudsbedrijf M. van den Berge

Algemene voorwaarden Bouw- & Onderhoudsbedrijf M. van den Berge Algemene voorwaarden Bouw- & Onderhoudsbedrijf M. van den Berge Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: Bouw- & Onderhoudsbedrijf M. van den Berge, geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Amsterdam onder

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE Werkingssfeer Deze Algemene Voorwaarden gelden voor iedere offerte en Overeenkomst gesloten tussen OVALPICTURE en de Opdrachtgever, tenzij van deze Algemene

Nadere informatie

Batavus handleiding. BUB Easy, Personal Bike Easy en E-GO

Batavus handleiding. BUB Easy, Personal Bike Easy en E-GO Batavus handleiding BUB Easy, Personal Bike Easy en E-GO Batavus B.V., april 2011 Inhoud 1 Beschrijvingen... 3 1.1 Batavus BUB Easy, Personal Bike Easy en E-GO modellen... 3 1.1.1 Personal Bike Easy...

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Praktijknaam : Praktijk Kitty Karsten Eigenaar (lid NVA) : Kitty Karsten AGB code : 90-00200 Vestigingsadres : Bladstraat 2 PC/Plaats : 1747 HJ Tuitjenhorn KvK nummer : 37153886 Datum

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

3. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. A L G E M E N E V O O R W A A R D E N S T E R K M E R K B U S S U M ARTIKEL 1: DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Gebruiker blijft volledig eigenaar van de geleverde zaak tot het moment dat de koopprijs volledig is voldaan. Artikel 4 Onderzoek, reclames

Gebruiker blijft volledig eigenaar van de geleverde zaak tot het moment dat de koopprijs volledig is voldaan. Artikel 4 Onderzoek, reclames ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN VAN Mosso Music Soemeersingel 69 5759 RC, Helenaveen KVK-nummer: 17245911 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden webshop Etagère BV

Algemene verkoopvoorwaarden webshop Etagère BV Algemene verkoopvoorwaarden webshop Etagère BV Algemene verkoopvoorwaarden webshop Etagère BV, gevestigd te Baarle-Nassau aan de Geerstraat 1 (5111 PS) en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel aldaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verda Coaching

Algemene voorwaarden Verda Coaching Algemene voorwaarden Verda Coaching Artikel 1: Algemeen 1. Verda Coaching is gevestigd te Putten. De bedrijfsnaam Verda Coaching is bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn ingeschreven onder nummer: 60206691.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 1. Consument:

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan.

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan. Algemene Voorwaarden Dienstverlening La Plume Media In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: La Plume Media. La Plume Media is een communicatie- en contentbureau dat tot doel heeft

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten.

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Op alle prijsopgaven, leveringen en transacties zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden d.d. 1 oktober 2017 van VanDeBouwplaats, zoals gedeponeerd bij de K.V.K., en beschikbaar

Nadere informatie

1. Aansprakelijkheid van Leverancier; vrijwaring

1. Aansprakelijkheid van Leverancier; vrijwaring 1. Aansprakelijkheid van Leverancier; vrijwaring 1.1 De totale aansprakelijkheid van leverancier wegens toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst is beperkt tot vergoeding van directe

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN GRAFONDERHOUD.NL Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen ondernemer

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Renovatie en verbouwingbedrijf: Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw,

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie