Koopakte uit 1919 met Erfdienstbaarheidclausule voor de grond tussen Tempelierstraat en Raamsingel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koopakte uit 1919 met Erfdienstbaarheidclausule voor de grond tussen Tempelierstraat en Raamsingel"

Transcriptie

1 1 Koopakte uit 1919 met Erfdienstbaarheidclausule voor de grond tussen Tempelierstraat en Raamsingel De tekst van de koopakte: 1. Orde van Oranje Nassau wonende te Haarlem 2. Jan Hendrik Kersten Junior bloemkweeker, wonende te Heemstede 3. Jacobus Johannes Kerbert, zonder beroep, wonende te Haarlem 4. Hendrik Polman Mooij, bloemist, wonende te Haarlem en 5. Vincent Loosjes, lid van de Raad der Gemeente Haarlem, wonende te Haarlem. Te zamen zonder meerdere uitmakende het Bestuur van het te Haarlem gevestigde Hendrik Cornelis Krusemanfonds( 1 ). Blijkende van voormelde lastgeving met een onderhandse akte van volmacht, welke na door den comparant lasthebber in tegenwoordigheid van mij notaris te getuigen voor echt erkend en ten blijke daarvan door die allen getekend te zijn aan deze minute is gehecht. Volgens plaatselijke gebruiken in openbare veiling ten verkoop aangeboden de navolgende onroerende goederen zijnde negen perceelen boomterrein 2 bij elkander gelegen te Haarlem, gelegen tussen de Tempeliersstraat en de Raamsingel, alle deel uitmakende van het kadastrale perceel sectie I nummer 1020( 3 ) te weten Nummer I( 4 ). Een perceel bouwterrein aan de Tempeliersstraat op het aan deze minute gehechte kaartje onder I aangegeven ter grootte van ongeveer een are zes en veertig centiares zijnde een gedeelte van het perceel op den perceelsgewijze kadastralen legger des gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drieëntwintig aren zeven centiares. Nummer II. Een perceel bouwterrein aan de Tempeliersstraat op het aan deze minute gehechte kaartje onder II aangegeven grenzende aan het voorgaande perceel ter grootte van ongeveer een are vierenvijftig centiaren zijnde een gedeelte van het perceel op..(?) perceelsgewijzen kadastrale legger der gemeente Haarlem, bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drie en twintig aren, zeven centiaren. Nummer III. Een perceel bouwterrein aan de Tempeliersstraat aan het aan deze minute gehechte kaartje onder III aangegeven grenzende aan het voorgaande perceel ter grootte van ongeveer een are tweeënzestig centiaren. 1 Stichting Hendrik Cornelis Kruseman Fonds gevestigd te Haarlem/Heemstede 2 Op de betreffende grond was van ca 1900 tot 1970 kwekerij gevestigd. De kwekerij maakte plaats voor het huidige parkeerterrein naast Aldi. 3 Zie pagina 8 en Kaart_grondbedrijf_Haarlem_ _totaal+details.pdf en. 4 Op de delen I, II, III, IV werd in 1923 de HKB gebouwd. (Haarlemsche Kegelbond)

2 2 Zijnde een gedeelte van het perceel op den perceelsgewijze kadastrale legger der gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drieëntwintig aren zeven centiaren. Nummer IV. Een perceel bouwterrein aan de Tempeliersstraat op het aan deze minute gehechte kaartje onder IV aangegeven, grenzende aan het voorgaande perceel ter grootte van ongeveer een are zeventig centiaren, zijnde een gedeelte van het perceel op de perceelsgewijzen kadastrale legger der gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drie en twintig aren zeven centiaren. Nummer V. Een perceel bouwterrein aan de Tempeliersstraat op het aan deze minute gehechte kaartje onder V aangegeven, grenzende aan het voorgaande perceel ter grootte van ongeveer een are achtenzeventig centiaren, zijnde een gedeelte van het perceel op de perceelsgewijzen kadastrale legger der gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drie en twintig aren zeven centiaren. Nummer VI. Een perceel bouwterrein aan de Tempeliersstraat op het aan deze m8inute gehechte kaartje onder VI aangegeven, grenzende aan het voorgaande perceel ter grootte van ongeveer twee aren tweeëntachtig centiaren, zijnde een gedeelte van het perceel op de perceelsgewijzen kadastrale legger der gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drie en twintig aren zeven centiaren. Nummer VII. Een perceel bouwterrein aan de Tempeliersstraat op het aan deze minute gehechte kaartje onder VII aangegeven, grenzende aan het voorgaande perceel ter grootte van ongeveer twee aren acht en negentig centiaren, zijnde een gedeelte van het perceel op de perceelsgewijzen kadastrale legger der gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drie en twintig aren zeven centiaren. Nummer VIII. Een perceel bouwterrein aan den Raamsingel op het aan deze minute gehechte kaartje onder VIII aangegeven ter grootte van ongeveer vier aren zevenenvijftig centiaren zijnde een gedeelte van Opmerking: 1het perceel op den perceelsgewijzen kadastrale legger der gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 van het geheel ter grootte van deze (?) aren zeven centiaren. Nummer IX. Een perceel bouwterrein aan de Raamsingel op het aan deze minute gehechte kaartje onder XI aangegeven, grenzende aan het voorgaande perceel ter grootte van ongeveer vier aren vijftig centiaren, zijnde een gedeelte van het perceel op de perceelsgewijzen kadastrale legger der gemeente Haarlem bekend in sectie I nummer 1020 voor het geheel ter grootte van drie en twintig aren zeven centiaren.

3 3 De percelen zijn aan het voormelde Hendrik Cornelis Krusemanfonds eigen geworden door de overschrijving ten hypotheekkantore te Haarlem den negenden Juli negentienhonderd vier in deel 765 nummer 18 van het afschrift eener akte van afgifte van lega (?) den zesden Juli bevorens voor den ondergeteekenden notaris Beerkens te Haarlem verleden in den vier en twintigsten Juli negentienhonderdzeven onder 818 nummer 10 van het afschrift eener akte van verkoop en koop den vijftienden Juli bevorens voor den notaris Beerkens te Haarlem verleden. De perceelen zijn tezamen verhuurd tot den eersten Januari negentienhonderdtwintig en naar een belastbaar inkomen van tweeënnegentig gulden vijf cent wegens ongebouwde eigendommen voor dit jaar in de belasting aangeslagen op ongeveer negen gulden. De veiling zal geschieden onder de algemeenen veilingvoorwaarden zooals die zijn vermeld in een acte van vaststelling van algemeenen bedingen waaronder openbare verkoping van onroerende goederen zullen worden gehouden den vijfentwintigsten Juni negentien honderdnegentien ten overstaan van den ondergeteekenden notaris Beels te Haarlem aan leden bij afschrift overgeschreven ten hypotheekkantore te Haarlem den tweeden Juli, daaraan volgenden deel 1057 nummer 30 en voorts op en na openlijke voorlezing van de navolgende bijzondere bepalingen. Vooreerst: De perceelen zullen worden gecombineerd als volgt en wel de perceelen nummer I tot en met V, de perceelen nummer VI en VII en de perceelen nummers VIII en IX. Meerdere combinaties vinden niet plaats. De perceelen worden verkocht in ongeveere grootte en in dier voege als op (?) deze minute gehechte kaartje daar aan gegeven. Ten tweede: De koopers zullen voor of op den vierentwintigsten October eerst komen de aan de verkoopers of hun gemachtigde ten kantore van den notaris die over de veiling heeft gestaan moeten betalen zes en een half percent van en leveren het bedrag hunner kooppenningen om zonder nadere verdere verrekening zoover mogelijk te trekken ter voldoening der kosten van verkoop en koop en verdere daartoe betreffende kosten. Ten derde. De betaling der kooppenningen moet geschieden voor of op den vierden December negentienhonderdnegentien ten kantore van mij notaris in handen van de verkoopers. Ten vierde( 5 ): Ten nutte en ten behoeve van het perceel, gelegen te Haarlem kadastraal in die gemeente bekend in sectie I nommer 1236( 6 ) ter grootte van tien aren negentig centiaren (aan voornoemde stichting 5 Dit deel beschrijft het servituut dat anno 2010 nog steeds van kracht is. 6 In het aan de akteaangehechte kaartje is abusievelijk vermeld nommer 3236.

4 4 toebehoorende en aan die stichting eigen geworden bij voormelde akte van afgifte legaat, overgeschreven ten hypotheekkantore te Haarlem den negenden juli negentienhonderd vier in deel 765 nommer 18 en ten laste van de bij deze onder nummers VI, VII, VIII en IX( 7 ) bedoelde perceelen, deel uitmakende van het perceel kadastraal bekend sectie I nummer 1020, wordt gevestigd de erfdienstbaarheid van het verbod om op die perceelen te bouwen anders dan op de voege hierna omschreven te weten: Vooreerst op elk der perceelen nummers VI, VII, VIII en XI mag niet meer dan een enkel woonhuis worden gebouwd bestemd en ingericht om door niet meer dan door een gezin te worden bewoond. Ten tweede in dien de perceelen nummers VI en VII worden verheeld, mogen op de aldus verheelde percelen niet meer dan twee woonhuizen worden gebouwd, bestemd en ingericht om door niet meer dan een gezin te worden bewoond; in dien de perceelen nummers VIII en IX worden verheeld, mogen op de aldus verheelde percelen niet meer dan twee woonhuizen worden gebouwd, bestemd en ingericht om door niet meer dan een gezin te worden bewoond. Ten vijfde. De op de perceelen vermeld onder de nummers VIII en IX te bouwen woonhuizen of woonhuis moeten aan de zijde van den Raamsingel tuintjes of open terreinen hebben over de geheele.. breedte dier perceelen en ter diepte van minstens twee meter, gemeten vanaf de noordoostelijke grens der perceelen zoodat de gevels der te bouwen huizen aan die zijde op niet minder dan minstens twee meter afstand ( 8 9 ) van die noordoostelijke grens mogen worden opgetrokken, terwijl op die tuintjes of op dat open terrein nimmer enig getimmerte of beplanting of iets anders aanwezig mag zijn dat het uitzicht van het voormeld perceel sectie I nummer 1236 belemmert en wordt bij deze alzoo gevestigd de erfdienstbaarheid om onbelemmerd uitzicht ten behoeve van het perceel gemeente Haarlem sectie I nummer 1236 en ten laste van de perceelen nummers VIII en IX deel uitmakende van de perceelen nummers VIII en IX deel uitmakende van het perceel gemeente Haarlem sectie I nummer Ten zesde: waar noodig zullen de koopers de afscheiding tussen perceelen onderling en van nageburen voor eigen rekening moeten daar 7 De percelen VI, VII, VIII en IX zijn tot op de dag van vandaag onbebouwd gebleven, noch zijn er aanwijzingen dat er voor 1906 of na 1935 bebouwing (een villa) heeft gestaan. 8 Het huidige gebouw nrs 16 b en c staan twee meter achter de rooilijn van nr. 16 (het historische hoofdgebouw, dansschool Schröder gebouwd rond 1880(?) 9 Bijlage 1 Rijks- en provinciaal ruimtelijk beleid dd.. Gem. Haarlem. Uit de rooilijn springend voorbeeld van de prestedelijke bebouwing uit de 19de eeuw; twee bouwlagen met schilddak en middenplat; vijf vensterassen brede, symmetrische voorgevel met risaliserende middenpartij met omlijsting van de voordeur en verdiepingskozijn, dakkapel; hoekpilasters en kroonlijst.

5 5 stellen, zonder daarin ooit de verkooper te mogen bemoeilijken of lastigvallen. Ten zevende: De verkoopers verwijzen wat de juiste ligging en grensscheiding der te verkoopen perceelen betreft naar de aan deze minute gehechte schets teekening waarop de perceelen onder nummer I II III IV V VI VII VIII en IX staan aangeduid terwijl het op die schetstekening voorkomende nummer 3236 is abusief en moet zijn en daarvoor worden gelezen Ten achtste. Op deze veiling is van toepassing zooals voormeld (voor zoover in deze akte niet gewijzigd) al datgene hetwelk woordelijk staat vermeld in voormelde algemeene veilingsvoorwaarden zooals die zijn opgenomen in voormelde akte den vijf en twintigsten Juni negentienhonderdnegentien voor den ondergetekenden notaris verleden over geschreven ter hypotheekkantore te Haarlem den tweeden Julie daaraan volgende in deel 1057 nummer 30. De kooper en hunne en hunne borgen worden geacht met den verkoop van de algemene veilingsvoorwaarden volkomen bekend te zijn lees in alle opzichten te beschouwen als of zij in deze akte woordelijk waren opgenomen en zich te verbinden om zich daarnaar evenals naar den inhoud van deze akte volkomen te gedragen Nadat de vorenstaande voorwaarden in het openbaar waren voorgelezen is tot de veiling overgegaan en is de uitslag daar. als volgt. De percelen onder nummer I tot en met V zijn gecombineerd na opbieding en afslag voor vijftienduizend vierhonderdvijfenzeventig gulden toegewezen aan den heer Reinier Christiaan Alphonsus van Cranenburgh notaris wonende te Haarlem, die alhier mede verschenen verklaarde perceelen onder vorenstaande voorwaarden te hebben gekocht voor en als mondeling lasthebber van den heer Herbert Frederik Joseph Mahler, commissionair in effecten, wonende te Haarlem, hebbende genoemde heer van Cranenburgh onmiddellijk na voorlezing alhier onderteekend /geteekend/van Cranenburgh De perceelen onder nummers VIII en IX zijn gecombineerd na opbieding en afslag voor achttienduizenddriehonderdtwintig gulden toegewezen aan de heer Hermanus Johannes Peper, bouwkundige, wonende te Haarlem, die alhier mede verschenen verklaard die perceelen onder vorenstaande voorwaarden te hebben gekocht voor en als mondeling lasthebber van denheer Herbert Frederik Joseph Mahler, hiervoor genoemd hebbende genoemde heer Peper onmiddellijk na voorlezing alhier ondertekend / getekend / H.J. Peper. De verschenen personen zijn allen aan mij notaris bekend. Van al hetwelk dit proces verbaal is opgemaakt en verleden te (onleesbaar) ten tijde en in den hoofde dezes vermeld in tegenwoordigheid van de heren

6 6 Jean Jacques Chretien Sarlet, makelaar en Antooine Hermann, kantoorbediende wonende beiden te Haarlem als getuigen. Onmiddellijk na voorlezing is dit procesverbaal door den compartant Hekker de getuigen en mij notaris onderteekend. Geteekend: P.J.H. Hekker, J.J.C. Sarlet, A. Hermann(?) M.N. Beets, notaris. Geregistreerd te Haarlem vierentwintig October 1900 negentien deel 19, folio 18 versa vak 5. Zes bladen. geen renvooi ontvangen voorecht elfhonderdtweeentachtig gulden vijfenzeventig cent f. 1182,75. De ontvangen geteekend/meylink Volgt aangehechte schetstekening situatie terrein tusschen Raamsingel en Tempelierstraat te Haarlem. (voetnoot 10 ) 10 (Nota Bene: Zie opmerking in de kantlijn van de tekening: voor 3236 wordt gelezen 1236 zie op bladzijde 106. ) In bovenstaand kaartje is 3236 aldus de huidige Dansschool Schröder.

7 7 Ondergeteekend geregistreerd te Haarlem vierentwinting October 1900negentien deel 22, folio 2, verso vak 7 een geen renvooi ontvangen voor recht dertig cent f 0,30. De ontvangen/getekend/meylink. Voor eerste afschrift geteekend M.N. Beets, notaris. Overeenkomstig het origineel. De hypotheekbewaarder 357 Deel 1072 nummer 83. Dagregister deel 115 nummer Den vijfden December 1900 negentien overgeschreven de navolgende aktie, Koopacte... Geteekend C. Dekker notaris. Overeenkomstig het origineel De hypotheekbewaarder 73 Deel 1072 nummer 82 Dagregister deel 115 nummer 1178 den vijfden December 1900negentien overgeschreven de navolgende akte Proces verbaal van veiling. In den jare negentienhonderderdnegentien op heden Donderdag den drieentwintigsten October des namiddags te half zes ure heb ik Martinus Nicolaas Beets notaris te Haarlem in de provincie Noord Holland van de twee na te noemen en beiden mij notaris bekende getuigen in het notarishuis aan de Bilderdijkstraat te Haarlem vertegenwoordigd. Ten verzoeke en in tegenwoordigheid van den heer Petrus Johannes Hekker, kantoorbediende, wonende te Haarlem in zijne hoedanigheid als lasthebber van de heren Doctor hendrik Dirk Kruseman oud wethouder der gemeente Haarlem, officier in de. einde tekst

8 8 Detail van een kaart (Noord-Hollands Archief) van het Grondbedrijf Haarlem. Idem: met projectie van de servituutkaart

Historische grond in beeld tussen Tempelierstraat en Raamsingel situatie van erfdienstbaarheid

Historische grond in beeld tussen Tempelierstraat en Raamsingel situatie van erfdienstbaarheid 1 Historische grond in beeld tussen Tempelierstraat en Raamsingel situatie van erfdienstbaarheid De brief van stadsadvocaat Smithuijsen aan de Gemeente dd. 7-10-2010 (ref: Bzlmlw/36467) inzake erfdienstbaarheid

Nadere informatie

1900 voortgezet door dhr. Kruseman. Kwekerij Kruseman zou rond 1932 zijn overgenomen door Fa. Roozen/Spekstraat.

1900 voortgezet door dhr. Kruseman. Kwekerij Kruseman zou rond 1932 zijn overgenomen door Fa. Roozen/Spekstraat. 1 Brief van stadsadvocaat Smithuijsen: Reactie en commentaar: Het pand waarnaar verwezen wordt is anno 2010 nog steeds plaatselijk bekend is als Raamsingel 16. Het werd in de 19 e eeuw gebouwd ( 1 ). De

Nadere informatie

KADASTRALE GRENSCORRECTIE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN VOGELDORP

KADASTRALE GRENSCORRECTIE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN VOGELDORP KADASTRALE GRENSCORRECTIE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN VOGELDORP Heden, één mei tweeduizend drie, verschenen voor mij, Mr. Maria Arina Janna------ Elizabeth Hazenberg, notaris te Amsterdam: ------------------------------------------------

Nadere informatie

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Blad 1 van 5 AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Op twee maart tweeduizend zes zijn voor mij, mr. Martijn Albers, notaris te Amsterdam, verschenen: 1. de heer mr. Michael Johannes Josephus van Tienen, met

Nadere informatie

SPLITSINGSAKTE VVE DE IJZEREN MAN

SPLITSINGSAKTE VVE DE IJZEREN MAN SPLITSINGSAKTE VVE DE IJZEREN MAN Heden twee en twintig september negentienhonderd zes en zeventig, verscheen voor mij Mr. Aloysius August Carolus Verhees, notaris ter standplaats Katwijk, arrondissement

Nadere informatie

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort)

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) - 1 - MLA\THO\00611056-651633\817356 RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) Heden, zevenentwintig februari

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 62814/ :29

Onroerende Zaken Hyp4 : 62814/ :29 Blad 1 van 6 *, 20130021 20130021/NL 1 Heden, zes en twintig april tweeduizend dertien, verklaar ik mr. Kees-Jan van der Zijden, wonende te Amsterdam, hierna te noemen: notaris, als waarnemer van de te

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74)

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74) Referentienummer : 2012.0503.01\HH\HH\1 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74) Heden, @, verscheen voor mij, mr. Hugo Henrik Harleman, notaris gevestigd te Amsterdam:

Nadere informatie

Blad 1 van 8. blad 1.

Blad 1 van 8. blad 1. Blad 1 van 8 blad 1. AKTE VAN SPLITSING/6101931/NV/AS/HA Heden, zeventien november tweeduizend en zes, verscheen voor mij, mr. Peter Johannes Anthonie den Braven, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

Blad 1 van 7 KADASTERVERKLARING

Blad 1 van 7 KADASTERVERKLARING Blad 1 van 7 KADASTERVERKLARING R17459kad/jij Heden, eenentwintig juni tweeduizend zeven, verklaar ik, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam, op verzoek van:----------------------------------

Nadere informatie

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN 1 */RHO 7-10-05 AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN Heden*, verscheen voor mij, Mr. Maximiliaan Johan Leo Marie Baron van Hövell tot Westerflier, notaris te Wijchen:

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

AKTEVAN SPLITSING IN APP ARTEMENTSRECHTEN

AKTEVAN SPLITSING IN APP ARTEMENTSRECHTEN LvRIMO AKTEVAN SPLITSING IN APP ARTEMENTSRECHTEN Heden de negentiende maart----------------------------------.:. ~------------------ negentienhonderd achtennegentig,-----------------------------------------------

Nadere informatie

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Blad 1 van 5 Referentienummer : 20062226 \ jww \ avv AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Heden, éénendertig juli tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema,

Nadere informatie

Blad 1 van 14. Kenmerk: 2009E26251ER KADASTERVERKLARING

Blad 1 van 14. Kenmerk: 2009E26251ER KADASTERVERKLARING Blad 1 van 14 Kenmerk: 2009E26251ER 1 KADASTERVERKLARING Heden, twaalf oktober tweeduizend negen, verklaar ik, mr. Joseph Louis Michel van Erp, notaris gevestigd te Amsterdam, op verzoek van: 1. a. Watze

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Lloydtoren te Rotterdam

VEILINGVOORWAARDEN Lloydtoren te Rotterdam Dossiernummer: MK/kp 16069 VEILINGVOORWAARDEN Lloydtoren te Rotterdam Op vierentwintig december tweeduizend dertien verscheen voor mij, mr. --------- Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam:

Nadere informatie

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS Blad 1 van 5 Kenmerk zaak: 12800/VW/RS 1 Heden, negenentwintig november tweeduizend tien verschenen voor mij, mr. VICTOR LOUIS WOLFS, notaris met plaats van vestiging TILBURG: 1. a. de heer SJOERD JOSEPH

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 57103/78 25-08-2009 11:54

Onroerende Zaken Hyp4 : 57103/78 25-08-2009 11:54 Blad 1 van 48 dos.nr.: 2009.001230.01/pva (25-09-31) deb.nr.: 86 doc.nm.: akte van splitsing in appartementsrechten EWnr.: 938/2 SPLITSING ERFPACHT IN APPARTEMENTSRECHTEN, OPRICHTING "VERENIGING VAN EIGENAARS

Nadere informatie

AKTE NOTARIS VAN DELFT, 2007 Voorbereid door Mr Van Delft Dossier: /VD/SVK

AKTE NOTARIS VAN DELFT, 2007 Voorbereid door Mr Van Delft Dossier: /VD/SVK Blad 1 van 9 AKTE NOTARIS VAN DELFT, 2007 Voorbereid door Mr Van Delft Dossier: 2007.0178.01/VD/SVK AKTE VAN VERBETERING van een AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN en BIJHOUDING AKTEN VAN LEVERING

Nadere informatie

Apeldoorn, Onroerende Zaken Hyp4 : 51136/32 30-11-2006 14:31

Apeldoorn, Onroerende Zaken Hyp4 : 51136/32 30-11-2006 14:31 Blad 1 van 6 Blad: 1 AKTE VAN LEVERING Heden, dertig november tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Paulus Lambertus Vierveijzer, notaris te Amsterdam: 1. de heer Almar Falk Gerard Bakker, geboren

Nadere informatie

[1] Jacobus de Bruijn

[1] Jacobus de Bruijn [1] Jacobus de Bruijn Heden den Negenden Mei achttien honderd negen en veertig verschenen voor mij Jan Smits van der Goes Notaris residerende te Bergambacht, in het arrondisſement Rotterdam, Provincie

Nadere informatie

Overlijdensaangifte Machiel Frederiks Wolters

Overlijdensaangifte Machiel Frederiks Wolters Overlijdensaangifte Machiel Frederiks Wolters Rechtbank van eerste Aanleg te Assen; Toegangsnummer 0103; inventarisnummer 2601, d.d. 07-10-1835. Machiel Frederiks Wolters, volgens opgave 60 jaar, scharenslijper,

Nadere informatie

26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 7 26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Lage Naarderweg 7 1217 GM Hilversum 1 Heden, dertien maart tweeduizend veertien kompareerde voor mij, mr. Hendrik Bellaar, notaris te Amstelveen:

Nadere informatie

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT blad - 1 - Huenges Wajer & Joosten Notarissen ONTWERP d.d. 18 juli 2017 Wethouder Vrankenstraat 21 Postbus 4105 6202 PA Maastricht Tel.: 043 3509950 Fax.: 043 3615824 Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

Concept d.d

Concept d.d - 1 - Concept d.d. 03-09-2019 AKTE VAN LEVERING 204803/FJK Vandaag, *, verschenen voor mij, mr. RODERIK GEERT DE WILDE, notaris gevestigd te Zutphen: 1. **de erven Siebers hierna tezamen te noemen: Verkoper

Nadere informatie

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18.

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18. VELDHUIZEN BEENS VAN DE CASTEL Van 't Hoffstraat 32 3863 AX Nijkerk Tel. 033-2452649 Ref: 00283602.NS 8 maart 2001 notarissen SPLITSINGSAKTE Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel 19095 nummer

Nadere informatie

VERDELING EN LEVERING Doss:

VERDELING EN LEVERING Doss: Blad 1 van 5 VERDELING EN LEVERING Doss: 41.438-1 - Heden, dertig januari tweeduizend vijftien, verschenen voor mij, mr. Robert Maria Ernest Servaas Smeets, notaris te Kerkrade:-----------------------------------------------

Nadere informatie

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING Blad 1 van 6 doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) 1 LEVERING Heden, vijf en twintig oktober tweeduizend zeven verschenen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: 1. mevrouw Ingrid Helmy Lijnberg-Stam,

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, tweeduizend zestien, verschenen voor mij, Mr Edzo Hommo Huisman, notaris te Heemstede: 1. de heer Theodoor Floris Eichholtz, geboren te Bloemendaal op zeven september

Nadere informatie

Heden drieëntwintig juli negentienhonderdnegenenzeventig verschijnt voor mij, Mr Hubertus Richard Okkens, notaris te Rotterdam:

Heden drieëntwintig juli negentienhonderdnegenenzeventig verschijnt voor mij, Mr Hubertus Richard Okkens, notaris te Rotterdam: MAKELAARS- EN ASSURANTIEKANTOOR DE LANGE ROUAANSEKAAI 43 TEL. (01180) 33060 MIDDELBURG KANTOOR VAN DE NOTARISSEN MR W. WESTBROEK J. VAN DER ELBURG MR A. J. KORTEWEG MR W. E. DE VIN MR H. R. OKKENS MR W.

Nadere informatie

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE GRIETJE POSTHUMUS, kantooradres 1942 AR Beverwijk, Zeestraat

Nadere informatie

- 1 - GHS/69306/56468 OPHEFFING SPLITSING EN HERSPLITSING

- 1 - GHS/69306/56468 OPHEFFING SPLITSING EN HERSPLITSING - 1 - GHS/69306/56468 OPHEFFING SPLITSING EN HERSPLITSING Heden, de achtentwintigste november tweeduizend twee, verscheen voor mij, mr. Geert Herman Smith, notaris te Groningen: mevrouw Bianca Kuiper,

Nadere informatie

BESLUITEN. B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005. Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden

BESLUITEN. B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005. Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005 Onderwerp Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden BESLUITEN 1. Te verkopen een perceel grond, grenzend aan het perceel plaatselijk bekend als Fuchsiadal

Nadere informatie

REGISTERVERKLARING KOOP ONROERENDE ZAAK

REGISTERVERKLARING KOOP ONROERENDE ZAAK hierna Blad 1 van 7 1 doss.nr: 24660 GBjIK (IK) REGISTERVERKLARING KOOP ONROERENDE ZAAK Heden, twintig september tweeduizend zeven verklaar ik, Mr. Geert Bakker, notaris te Diemen, het volgende: Koopovereenkomst

Nadere informatie

Pagina 1. Verleden door Mr. Jan Loeff, Notaris te Koudekerke, den 30 November 1893.

Pagina 1. Verleden door Mr. Jan Loeff, Notaris te Koudekerke, den 30 November 1893. Pagina 1 Eigendomsbewijs voor de Firma G. Mes te Middelburg van: Een winkelhuis en erf te Middelburg, a/d (aan de) Pottenmarkt K nr. 171 en Een huis en erf, aldaar a/d (aan de) Korte Geere, gemerkt K 356.

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 7 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, vier oktober tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris te Amsterdam: 1. de heer mr. Johannes Hermanus Frederik

Nadere informatie

Theodorus Hoefs ( )

Theodorus Hoefs ( ) Theodorus Hoefs (1855- eigen code : ouders : Hubertus Hoefs (1808-1878) Theodora Rutten (1811-1873) Theodorus Hoefs is geboren op 6 mei 1855 te Uden BSG Uden 1855-66 : In het jaar eenduizend acht honderd

Nadere informatie

S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 MAART 2015. Aan: Mr. B. LEENDERS. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 3 TM 9

S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 MAART 2015. Aan: Mr. B. LEENDERS. OPGAVE VEILCONDITIES van perceel/percelen nr.: 3 TM 9 Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: Mr. B. LEENDERS S.V.P. RETOUR UITERLIJK: 20 MAART

Nadere informatie

Heden, elf oktober negentienhonderd negenennegentig, zijn voor mij, mr HANS PETER HEEMSKERK, notaris gevestigd te Den Haag, verschenen: 1.

Heden, elf oktober negentienhonderd negenennegentig, zijn voor mij, mr HANS PETER HEEMSKERK, notaris gevestigd te Den Haag, verschenen: 1. Heden, elf oktober negentienhonderd negenennegentig, zijn voor mij, mr HANS PETER HEEMSKERK, notaris gevestigd te Den Haag, verschenen: 1. de heer mr Ronny Ouwerkerk, kantooradres 2552 AJ Den Haag, Loosduinse

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 7 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, dertig oktober tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris te Amsterdam: 1. de heer Willem Stoutenbeek, wonende

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16930tr/tj Heden, elf mei tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------------

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 56001/147 19-12-2008 14:10

Onroerende Zaken Hyp4 : 56001/147 19-12-2008 14:10 Blad 1 van 7 dossier: cc/2008.002974.01/vb (19-12-35) deb.nr.: 086 LEVERINGSAKTE Op negentien december tweeduizend acht verschenen voor mij, mr. Petrus Leopoldus Elisa Maurice de Meijer, notaris te Amsterdam:

Nadere informatie

gebruik/oplevering: Het pand is geheel verhuurd en wordt onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten opgeleverd.

gebruik/oplevering: Het pand is geheel verhuurd en wordt onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten opgeleverd. Objectinformatie: kadastrale gegevens: Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, Sectie L nummer 5409, groot 1 are en 14 ca. gebruik/oplevering: Het pand is geheel verhuurd en wordt onder gestanddoening van

Nadere informatie

Blad 1 van 5 Referentienummer : 20061370 \ BW \ BW AKTE VAN RECTIFICATIE DELLENWEG TE EPE Heden, negen mei tweeduizend zes, verscheen voor mij, mr. Boudewijn Cornelis Maria Waaijer, notaris gevestigd te

Nadere informatie

- 1 - MLA\THO\ \919061

- 1 - MLA\THO\ \919061 - 1 - MLA\THO\00322791-000241\919061 AANVULLING OP VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN (Mathenesserweg 111 A I en 111 A II, Wolphaertsbocht 144 A, 148 A, 150 B, 144 B, 148 B, 150 B, 144 C, 146 C148 C, 150

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

SPECIMEN. CONCEPT d.d. 20 januari 2014

SPECIMEN. CONCEPT d.d. 20 januari 2014 CONCEPT d.d. 20 januari 2014 Advocaten & Notarissen Indien er onjuistheden voorkomen in de tekst van deze akte verzoeken wij u tijdig voor het passeren van de akte contact met ons op te nemen. VESTIGING

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad van 7 4227rb SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, twaalf maart tweeduizenddertien, verscheen voor mij, Mr Roel Bij, kandidaat-notaris, hierna te noemen notaris, als waarnemer van Mr Jan Jas, notaris

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN onverdeelde helft van een perceel grond gelegen nabij Carnisseweg 54 te Barendrecht

VEILINGVOORWAARDEN onverdeelde helft van een perceel grond gelegen nabij Carnisseweg 54 te Barendrecht Dossiernummer: VS/aj/17637 VEILINGVOORWAARDEN onverdeelde helft van een perceel grond gelegen nabij Carnisseweg 54 te Barendrecht Op dertien november tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Olaf Ansgar

Nadere informatie

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: INNEN BEHEERMIJ. B.V., gevestigd Vlaamse Gaailaan 13, 1343AK-- Almere,------------------------

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: INNEN BEHEERMIJ. B.V., gevestigd Vlaamse Gaailaan 13, 1343AK-- Almere,------------------------ 1 ~.~p~.,:::~- SPLITSING 52971 Heden, twintig februari tweeduizend zeven,---------- verscheen voor mij, Meester Willem Henri Mischa Berkenboseh, -- notaris, gevestigd te Almere---------------- mevrouw

Nadere informatie

- 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam ED

- 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam ED - 1 - VEILINGVOORWAARDEN Locatie Didam 2015.505247.1 ED OMSCHRIJVING TE VEILEN REGISTERGOED 1. een perceel grond met het zich daarop bevindende woonhuis met verder toebehoren, plaatselijk bekend als Heeghstraat

Nadere informatie

CLERICAL ERROR SPLITSING, VERMENGING EN VESTIGING ERFPACHT in aanvulling register hypotheken 4 deel nummer 79

CLERICAL ERROR SPLITSING, VERMENGING EN VESTIGING ERFPACHT in aanvulling register hypotheken 4 deel nummer 79 1 Blad 1 van 5 Ref : JBO/ML/ERO (210710.1) Dos : 28002216 CLERICAL ERROR SPLITSING, VERMENGING EN VESTIGING ERFPACHT in aanvulling register hypotheken 4 deel 58596 nummer 79 Heden, tweeëntwintig juli tweeduizend

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn:

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: AKTE VAN LEVERING Kenmerk: *** Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: 1. a. de heer *** ***, geboren te *** op *** *** ***, zich

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T

C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T ONDERGETEKENDEN: De gemeente Velsen, ten deze krachtens de bepalingen van de gemeentewet vertegenwoordigd door de burgemeester van deze gemeente, die als zodanig

Nadere informatie

VOORGENOMEN ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN/ COMPLEXAANDUIDING/ TEKENING

VOORGENOMEN ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN/ COMPLEXAANDUIDING/ TEKENING Blad 1 van 7 Heden, vijf oktober tweeduizend zestien, verscheen voor mij, mr. Bart Voorwinde, notaris te Amsterdam: de heer Duco Wouter Pieterse, geboren te Amsterdam op dertien augustus negentienhonderd

Nadere informatie

Blad 1 van 5 2007.013894.01

Blad 1 van 5 2007.013894.01 Blad 1 van 5 M 2007.013894.01 Heden, drie maart tweeduizend acht (03-03-2008), om zeventien uur en twintig minuten (17:20) verschenen voor mij, mr. Johannes Willem Felix van Gastel, notaris te Vlaardingen:

Nadere informatie

Blad 1 van 5 KADASTERVERKLARING

Blad 1 van 5 KADASTERVERKLARING Blad 1 van 5 Referentienummer : 20070291 \ lhe/ss \ LH KADASTERVERKLARING Heden, vierentwintig januari tweeduizend zeven, verklaar ik, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam, op

Nadere informatie

FORMULIER VEILCONDITIES Frans van Mierisstraat RL Amsterdam +31(0)

FORMULIER VEILCONDITIES Frans van Mierisstraat RL Amsterdam +31(0) Om e.e.a. tijdig te verwerken op de sites en in het veilingboekje, verzoeken wij u vriendelijk om dit formulier compleet ingevuld en uiterlijk 5 weken voor de veilingdatum per e-mail aan ons op te sturen:

Nadere informatie

- 1 - CONCEPT WIJZIGING SPLITSING

- 1 - CONCEPT WIJZIGING SPLITSING - 1 - CONCEPT 14-06-2016 WIJZIGING SPLITSING Heden, ++ tweeduizend zestien, verscheen voor mij, mr. Johannes Maria Jozef Hendrik Hendriks, notaris te Heerlen: ++ te dezen handelende als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Repertoriumnummer: LH-7171 Referentienummer : 2010.0433.01\LH\ MBO\1 ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, tweeëntwintig oktober tweeduizend tien, verscheen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman,

Nadere informatie

WIJZIGING ERFPACHTSVOORWAARDEN/CANON HERZIENING

WIJZIGING ERFPACHTSVOORWAARDEN/CANON HERZIENING blad 1 WIJZIGING ERFPACHTSVOORWAARDEN/CANON HERZIENING 2012k25716.eo Vandaag, * tweeduizend dertien, zijn voor mij, * mr. Stoffer Kleefsman, notaris te Deventer, verschenen: 1. * [ ], die voor deze akte

Nadere informatie

[frontspiece] Scheiding van den boedel van Albertus Smeenk en Hendrika Eekhendriks, over leden te Haarle, gemeente Hellen doorn voor Cornelis Heuven

[frontspiece] Scheiding van den boedel van Albertus Smeenk en Hendrika Eekhendriks, over leden te Haarle, gemeente Hellen doorn voor Cornelis Heuven [frontspiece] Scheiding van den boedel van Albertus Smeenk en Hendrika Eekhendriks, over leden te Haarle, gemeente Hellen doorn voor Cornelis Heuven dd 16 September 1886 [1] Eerste blad No. 1877 Voor mij

Nadere informatie

- 1 - I. voor wat betreft het adres: Feanbei 2:

- 1 - I. voor wat betreft het adres: Feanbei 2: OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Vierstromenland te Surhuisterveen Boskbei 6 en 10, Feanbei 2, 14, 28, en 34, Koarstmoas 1 tot

Nadere informatie

4,5 m/4,5 m wijzigen naar 3,65 m/3,65 m en 4,5 m/9 m wijzigen naar 3,65 m/6,65 m.

4,5 m/4,5 m wijzigen naar 3,65 m/3,65 m en 4,5 m/9 m wijzigen naar 3,65 m/6,65 m. De gemeenteraad van Boxmeer Postbus 450 5830 AL Boxmeer Afzender: H. de Haan, T. Posthumus en M. Koenen, John F Kennedystraat 5, 7 en 9, 5836 BP Sambeek. Datum: 17 oktober 2012 Betreft: Ontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

A. HET GEBOUW EN DE DAARBIJ BEHORENDE GROND

A. HET GEBOUW EN DE DAARBIJ BEHORENDE GROND Blad 1 van 15 Heden, zestien juni tweeduizend tien, verscheen voor mij, Meester Frederik Ton, notaris te Culemborg: de heer Bastiaan Marinus Cornelis van Hoek, wonende te 4197 RM Buurmalsen, Rijksstraatweg

Nadere informatie

Dossiernummer: 15464 MK vs

Dossiernummer: 15464 MK vs Dossiernummer: 15464 MK vs Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing te verklaren de Algemene Veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Gewijzigd concept de dato 16 juni 2016

Gewijzigd concept de dato 16 juni 2016 2015.0958.01/DPO 1 VESTIGING ERFDIENSTBAARHEID (mede houdende vestiging kwalitatieve verplichting) Gewijzigd concept de dato 16 juni 2016 Heden, [passeerdatum], verschenen voor mij, mr. Dirk-Jaap Post,

Nadere informatie

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN 2018.010100.01.PV ONTWERP Blad 1. 11 juli 2018 ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN Heden, @, verscheen voor mij, @mr. Matthieu Gerben Kroese, notaris te Zoetermeer: @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37 Blad 1 van 5-1 - 111477.01/HE/PV/YK/1 LEVERING ten titel van storting op aandelen Heden, negentien maart tweeduizend vijftien, verscheen voor mij, mr. Hermanus Jacobus Maria van den Eerenbeemt, notaris

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM - (BLOK 72)

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM - (BLOK 72) Referentienummer : 2014.0227.01\HH\HH\1 VERSIEDATUM: 26 AUGUSTUS 2014 DEZE AKTE BETREFT EEN ONTWERP WAARIN VERKOPER MOGELIJK NOG WIJZIGINGEN ZAL AANBRENGEN. KOPERS KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLENEN AAN HET

Nadere informatie

BVW / 2009.011218.01 1

BVW / 2009.011218.01 1 BVW / 2009.011218.01 1 RECTIFICATIE Heden, elf augustus tweeduizend tien (11-08-2010) verschenen voor mij, Mr. Eric Oswald Franciscus Johannes Verhaegen, notaris gevestigd te IJzendijke, gemeente Sluis:

Nadere informatie

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) 1 LEVERING Heden, vier augustus tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Pieter Cornelis Johannes Mulder, notaris te Utrecht: 1. de heer Adriaan Marinus

Nadere informatie

~~d~~ de vijftiende maart

~~d~~ de vijftiende maart :i 1 SPLITSING. 15 maart -------- ~~d~~ de vijftiende maart------------------------------------ I ;negentienhonderd zes en zeventig verschenen voor mij,-------- I~endrik Riemers, notaris ter standplaats

Nadere informatie

CONCEPT DE DATO 19 SEPTEMBER 2014

CONCEPT DE DATO 19 SEPTEMBER 2014 AKTE HOUDENDE HYPOTHEEKSTELLING EN VERPANDING betreft : "Nieuwe Energie" te Haarlem 61400672/01 Op * tweeduizend veertien verschijnen voor mij, mr. Isabelle Maria Beatrice Balvert, notaris te Utrecht:

Nadere informatie

BOKX VASTGOED ONTWIKKELING B.V.

BOKX VASTGOED ONTWIKKELING B.V. Blad 1 van 7 031407 Heden zes en twintig mei tweeduizend acht zijn voor mij, Mr. Kornelis Adrianus Johannes Koppelaar, notaris te Sliedrecht, verschenen: 1. mevrouw LIEKE DE GRAAF, geboren te Leiden op

Nadere informatie

Dossiernummer: EvL AKTE VAN LEVERING EIGENDOM/AFSTAND ERFDIENSTBAARHEID

Dossiernummer: EvL AKTE VAN LEVERING EIGENDOM/AFSTAND ERFDIENSTBAARHEID Blad 1 van 9 Dossiernummer: 8.10755EvL 1 AKTE VAN LEVERING EIGENDOM/AFSTAND ERFDIENSTBAARHEID Heden, twee september tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Barbara Jennifer van Ligten, notaris te Hilversum:

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Terrein gelegen aan de Bertha von Suttnerstraat (ongenummerd) te Haarlem

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Terrein gelegen aan de Bertha von Suttnerstraat (ongenummerd) te Haarlem BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Terrein gelegen aan de Bertha von Suttnerstraat (ongenummerd) te Haarlem ARTIKEL 1. REGISTERGOED Een terrein in gebruik als parkeerterrein, met mogelijk verder aan- en toebehoren,

Nadere informatie

I Van d e r STOEP JA.).NOWSKI

I Van d e r STOEP JA.).NOWSKI I Van d e r STOEP JA.).NOWSKI Mr. Th. J.DEKKER!VIl'. P. van.d,erstoep~ Parallelstraar I 3f61 BD Rhoon Telefoon: OIO "506'7044_ Telefax: 010:~5012666,) Estare Plannen Mr. M.R.E~ J~~OWSK] Komijnhof I -,'

Nadere informatie

De Vastgoederen Beheer B.V.

De Vastgoederen Beheer B.V. 20071909 Blad 1 van 6 Heden, zes augustus tweeduizend zeven, verscheen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema, kandidaat-notaris, hierna te noemen notaris, als waarnemer van de met verlof afwezige notaris

Nadere informatie

VOORGAANDE VERKRIJGING

VOORGAANDE VERKRIJGING Blad 1 van 84 Op veertien augustus tweeduizend dertien is voor mij, mr. Michael Johannes Josephus van Tienen, notaris te Amsterdam, verschenen: de heer mr. Gerardus Bernardus Petrus Veenhof, met kantooradres

Nadere informatie

LEVERING VAN REGISTERGOED

LEVERING VAN REGISTERGOED Blad 1 van 6 Blad 1 LEVERING VAN REGISTERGOED Op één oktober twee duizend zeven verschenen voor mij, Mr. Johannes Willem ---- Gmelich Meijling, notaris gevestigd te Goes:-----------------------------------------------

Nadere informatie

Blad 1 van

Blad 1 van Blad 1 van 5 M 2007.012297.01 Heden, twee maart tweeduizend zeven (02-03-2007), om tien uur en twintig minuten (10:20) verschenen voor mij, mr. Johannes Willem Felix van Gastel, notaris te Vlaardingen:

Nadere informatie

Kind Cornelis van der Stoel Vader onbekend Moeder Jannetje van der Stoel Plaats Katendrecht Geboortedatum Bron Katendrecht

Kind Cornelis van der Stoel Vader onbekend Moeder Jannetje van der Stoel Plaats Katendrecht Geboortedatum Bron Katendrecht Doopboek Charlois 24-11-1799 24 [november gedoopt] Jannigtie een Dogter V[ader] Cornelis van der Stoel 1 [Meij geboren] M[oeder] Annigtie Verschoor G[etuigen] de Ouders Dopeling Jannigtie van der Stoel

Nadere informatie

Burgemeester Luijerinksingel KK Vlaardingen

Burgemeester Luijerinksingel KK Vlaardingen Burgemeester Luijerinksingel 19 3135 KK Vlaardingen Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Het woonhuis met schuur, ondergrond en erf, plaatselijk

Nadere informatie

Heruitgifte in erfpacht. Dossiernummer: 30205/JB

Heruitgifte in erfpacht. Dossiernummer: 30205/JB Blad 1 van 10 30205 1 Heruitgifte in erfpacht. Dossiernummer: 30205/JB Heden, twee november tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Fazilah Farahnaz Lalmahomed, notaris te 's-gravenhage: A. mevrouw Josephine

Nadere informatie

RW/20130514 HYPOTHEEK

RW/20130514 HYPOTHEEK Blad 1 van 6 RW/20130514 1 HYPOTHEEK Op zevenentwintig september tweeduizend dertien, verschenen voor mij, mr. Robbert van der Weide, notaris te Alkmaar: A. mevrouw Daniëlle Catharina Wilhelmina van Dijk,

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 03-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 72328/ :24

Onroerende Zaken Hyp4 : 72328/ :24 Blad 1 van 7-1 - 118788.01/OS/SH/HB/1 LEVERING Van Ostadestraat 170 Heden, negenentwintig december tweeduizend zeventien, verschenen voor mij, mr. Dennis Henricus Wilhelmus Melgers, notaris, hierna te

Nadere informatie

3342 VL Hendrik-Ido-Ambacht, kadastraal bekend gemeente Hendrik-Ido-Ambacht,

3342 VL Hendrik-Ido-Ambacht, kadastraal bekend gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, 1 Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: het woonhuis met tuin, erf, schuur en verder toebehoren, plaatselijk bekend Ter Spillstraat

Nadere informatie

Hypotheken 4 vervolg 95211

Hypotheken 4 vervolg 95211 Blad 1 van 10 LEVERING TABAK II blad 1 Heden, vierentwintig april tweeduizend acht, ----------------------------------------------- verschenen voor mij, Mr. Maria Arina Janna Elizabeth Hazenberg, notaris

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 8 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, negenentwintig februari tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. de heer Willem

Nadere informatie

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 8-1 - Ref: 2008.0588.01 EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden eenendertig maart tweeduizend negen, verscheen voor mij, mr. Eildert Jantinus Idema, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

VERDELING EN LEVERING. Zaaknummer: 2012C36642MvD

VERDELING EN LEVERING. Zaaknummer: 2012C36642MvD Blad 1 van 6 VERDELING EN LEVERING 1 Zaaknummer: 2012C36642MvD Vandaag, vijftien maart tweeduizend twaalf verschenen voor mij, mr. Johanna Dimphna Maria de Rooij, notaris met de plaats van vestiging de

Nadere informatie

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING (MET TOELICHTING) Heden, *, verscheen voor mij, *, notaris te *: Hier worden de comparanten vermeld, zijnde de eigenaars van alle appartementsrechten het gebouw. Gegevens

Nadere informatie

Blad 1 van 14 LEVERING

Blad 1 van 14 LEVERING Referentienummer : 20082794.01\S\ CZ\2 Blad 1 van 14 LEVERING Heden, een december tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Antonius Lodewijk Maria Schulte, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. de heer

Nadere informatie

Blad 1 van 13 bladzijde: 1 AKTE HOUDENDE OPHEFFING EN HERNIEUWDE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN 22.041/GW Heden, dertig december twee duizend tien, verschenen voor mij, Mr Marald Pieter Anne Johan Poort,

Nadere informatie

WIJZIGING AKTE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Dossiernr: 38911MD

WIJZIGING AKTE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Dossiernr: 38911MD Blad 1 van 7 38911 1 WIJZIGING AKTE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Dossiernr: 38911MD Heden, vijf en twintig januari tweeduizend twaalf verscheen voor mij, Mr. Fazilah Farahnaz Lalmahomed, notaris te

Nadere informatie

*, HH/ /AKTE WIJZIGING SPLITSING

*, HH/ /AKTE WIJZIGING SPLITSING Blad 1 van 14 *, HH/541074409/AKTE WIJZIGING SPLITSING 1 Heden, twaalf januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, Mr Alexander Quinten Blomaard, notaris te Rijswijk, Zuid-Holland: mevrouw Johanna Maria

Nadere informatie