Akoestisch plafond niet van origineel te onderscheiden

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Akoestisch plafond niet van origineel te onderscheiden"

Transcriptie

1 PLAKA Nederland Storkstraat 25, 2722 NR Zoetermeer Postbus 81, 2700 AB Zoetermeer T : F : E : plakagroup.nl PLAKA NEWS voorjaar 2013 Plaka Nederland Nieuwe naam, vertrouwde partner Nieuwe naam, vertrouwde partner Vanaf 4 februari jl. was onze naamswijziging een feit, na ruim 60 jaar hebben wij afscheid genomen van de naam Mavotrans. Op de Internationale Bouwbeurs in Utrecht introduceerden wij onze nieuwe naam Plaka Nederland. U heeft kennis kunnen maken met onze nieuwe naam, de nieuwe huisstijl, onze nieuwe website en catalogus boordevol nieuwe producten. Ondanks alle veranderingen blijven wij uw vertrouwde partner. Uw contactpersonen zijn ongewijzigd gebleven, ook vindt u ons nog steeds aan de Storkstraat in Zoetermeer en kunt u rekenen op dezelfde servicegerichtheid. Voor elke doorvoer de juiste afdichting Nieuw programma ringafdichtingen ten behoeve van het gas- en waterdicht afdichten van doorvoeren. Lees verder op pagina 3 Inhoud 2 Voormalige stationskoepel wordt T-huis 3 Voor elke doorvoer de juiste afdichting 4 Energieneutraal regiokantoor Enexis 5 Nieuw akoestisch spouwanker 6 Nieuw assortiment hoogwaardige mortels 7 Samenwerking Kooy Bakstenen Terugblik Bouwbeurs 8 Woord van directie CRH Zero Accidents Award Nieuw akoestisch spouwanker Plaka-dBreak Isospouw, hoogwaardige spouwankers die zorgen voor een akoestische en thermische ontkoppeling. Lees verder op pagina 5 Nieuw assortiment hoogwaardige mortels Serie mortels van professionele kwaliteit voor toepassing in bouw en industie. Lees verder op pagina 6 T:

2 Restauratie stationskoepel tot T-huis Akoestisch plafond niet van origineel te onderscheiden Vanwege de uitbreiding van het nieuwe station Arnhem Centraal moest de monumentale stationskoepel ruimte maken voor een nieuwe entree van het station en de aanleg van extra sporen. Omdat men deze monumentale koepel voor de stad Arnhem wilde behouden, werd er een nieuwe bestemming gezocht en gevonden. De koepel is volledig gerestaureerd en voorzien van een aanbouw. In de koepel zijn geluidsabsorberende materialen van Plaka toegepast, zodat een zeer aangename akoestiek in het pand is verkregen. Park Presikhaaf werd de nieuwe locatie van de koepel en Zorgorganisatie Siza kreeg de kans om het bijzondere pand te gaan exploiteren als horecagelegenheid. Het T-Huis is een sociale onderneming waarbij mensen met een arbeidshandicap werkzaam zijn. Het gebouw vormde één betonnen geheel. Het beton, dat is gemaakt uit Arnhems oorlogspuin, werd door bouwbedrijf Kuiper Arnhem zeer zorgvuldig in stukken gezaagd en op de nieuwe locatie weer opgebouwd. K3 Architectuur uit Arnhem heeft een aanbouw ontworpen, om plaats te bieden aan de sanitaire voorzieningen en de keuken. Met deze aanbouw krijgt het gebouw de karakteristieke T-vorm vandaar de gekozen naam: T-Huis. De inrichting van het T-HUIS is ontworpen door designer Ruud-Jan Kokke. Hij ontwierp ook de meubels in het T-HUIS, deze werden vervaardigd door cliënten van Siza in de diverse houtwerkplaatsen in de regio. Door de bijzondere constructie van het dak (ceramique fusée) kon het niet in één geheel worden verplaatst. Daarom is er een nieuw dak op het T-Huis aangebracht. De koepel is met houten spanten gereconstrueerd. Daarop is vervolgens een stuclaag aangebracht. Om een onaangename nagalm van het geluid in de ruimte te voorkomen, is het plafond met 70 mm verlaagd, waarbij Texaa Vibrasto akoestische bekleding is gespannen over een laag sterk geluidsabsorberend schuimmateriaal. Texaa Vibrasto is in een azuurblauwe kleur uitgevoerd, waarbij de banen Vibrasto worden onderscheiden door witte ribben. Zo is het plafond niet van het origineel te onderscheiden. Op deze wijze is een zeer aangename akoestiek in de ruimte ontstaan, waarbij het oorspronkelijke karakter van het pand volledig in stand is gebleven. T:

3 Voor elke doorvoer de juiste afdichting Via sparingen voor het doorvoeren van leidingen en kabels kunnen gassen en (grond-)water een gebouw of huis binnendringen. Plaka Nederland introduceert een nieuw programma ringafdichtingen ten behoeve van het afdichten van doorvoeren. Deze ringafdichtingen garanderen een gasen waterdichte afdichting van de ruimte tussen de sparing of de instortbuis en de leiding- en kabeldoorvoeren. Ringafdichting Uienringafdichting De ringafdichting is universeel toepasbaar bij zowel hoog- en laagbouw en bij ondergrondse werken, op het gebied van stroom-, gas- en watervoorziening. Deze ringafdichtingen zijn vervaardigd van EPDM rubber en A2 RVS en in diverse standaard maatvoeringen leverbaar. Deze ringafdichtingen worden standaard als een gesloten uitvoering geleverd. Ten behoeve van montage achteraf, na reeds getrokken kabels of geïnstalleerde leidingen, is tevens een openklapbare uitvoering, type G, leverbaar. De uienringafdichting is een gas- en waterdicht systeem, waarbij één afdichting toepasbaar is voor meerdere doorvoermaten. De uienringafdichting heeft een uitwendige maat van 34 tot en met 160 mm. Ook de uienringafdichtingen zijn vervaardigd van EPDM rubber en A2 RVS. Deze afdichting kan worden geïnstalleerd in een boorgat of in een instortvoorziening. Op aanvraag als hogedrukafdichting met meerdere doorvoer mogelijkheden in combinatie met de uienring technologie. Varianten Ringafdichting RA1 uit 20 mm EPDM rubber, toepasbaar bij niet drukkend water Ringafdichting RA2 uit 40 mm EPDM rubber, bestand tegen drukkend water RA1 RA2 Voordelen Hoge kwaliteit en robuust materiaal Gas- en waterdicht Kostenbesparing Snelle en gemakkelijke montage Geluidsisolerend Bescherming tegen knaagdieren ook voor meerdere doorvoeren: Naast bovengenoemde systemen zijn nog diverse andere waterdichte doorvoeren leverbaar: afdichtingsplug flexibele fixatiekraag (op aanvraag ook in staal of rvs) Voor meer informatie: instortbuis afdichting met meerdere gaten Uni-Seal afdichtingen T:

4 Energieneutraal regiokantoor Enexis Mavotex 600 verwerkt in bijzondere en duurzame gevel BAM Utiliteitsbouw regio Oost heeft in Zwolle een energieneutraal regiokantoor voor Enexis, beheerder van het energienetwerk in Noord-, Oost-, en Zuid- Nederland gerealiseerd. Het nieuwe regiokantoor is op het gebied van duurzaamheid een vooruitstrevend project en past volledig in het nieuwe huisvestingsbeleid van Enexis, waarin duurzaamheid centraal staat. De nieuwbouw omvat een inspirerend, dynamisch energie - n eutraal kantoorconcept met bedrijfshal, is optimaal en flexibel ontworpen en daardoor toekomstbestendig. Het gebouw, naar een ontwerp van Atelier PRO, heeft een vloeroppervlak van m 2 en biedt plaats aan ruim 200 medewerkers. Het kantoor is ruimtelijk opgezet, flexibel indeelbaar en volgens het principe van Het Nieuwe Werken ingericht. Kenmerkend voor dit nieuwe kantoor is het centrale atrium, waarbij de aanwezige beplanting de fijnstof zuivert uit de ventilatielucht. Door PV-cellen op het dak wordt voldoende energie opgewekt. In combinatie met een Warmte Koude Opslag zorgt dit voor een energieneutraal gebouw. Het kantoor heeft een bijzondere, zonwerende gevel. Door de kozijnen schuin in het gevelvlak te plaatsen, wordt directe zoninval beperkt en wordt een zelfbeschaduwende gevel gecreëerd. De gevel gaat de opwarming door directe zoninstraling tegen, maar biedt wel voldoende daglicht en uitzicht. De totale geveloppervlakte is ruim m 2 en bestaat uit ca. 100 composiet gevelpanelen van 13,4 x 2,9 meter. In deze panelen zijn 125 raamkaders, 3 erkers, het gehele isolatiepakket, ophangpunten en de binnenafwerking opgenomen. In overleg met werkvoorbereider Jonny Karst van BAM Utiliteitsbouw en onze rayonmanager Hans van der Weide, is gekeken naar een juiste oplossing voor de afdichting van de naden tussen de onderlinge gevelpanelen. Na beoordeling van de producteigenschappen en het zetten van een proef is de keuze gevallen op Mavotex 600 compressieband. Een hoogwaardig zelfklevend en geïmpregneerd schuimstofband voorzien van KOMO-keur. Mavotex 600 werkt zowel slagregendicht, geluidsisolerend als thermisch isolerend. Voor dit project is voor het compressieband een garantieverklaring afgegeven dat de kwaliteit van dit band garandeert. 4 T:

5 Nieuw: Plaka-dBreak Isospouw Akoestisch spouwanker Geluid en trillingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld verkeer en wind, dringen via de buitenwanden het gebouw binnen. Om deze hinderlijke geluidsoverlast te voorkomen wordt geadviseerd om akoestische spouwankers toe te passen. Plaka Nederland introduceert met de Plaka-dBreak Isospouw een hoogwaardig spouwanker dat zorgt voor een akoestische en thermische ontkoppeling van twee spouwbladen. Het spouwanker is leverbaar in type L en U. Type L wordt mechanisch bevestigd, type U wordt mee gemetseld in de voegspecie. Het complete product bestaat uit drie onderdelen: Akoestische spouwankers worden toegepast ten behoeve van de akoestische en thermische ontkoppeling van buitenen binnenspouwblad en van dubbel steenachtige binnenwanden van doos in doos constructies. Toepassing van de Plaka-dBreak Isopouw levert een aanzienlijke verbetering voor het woonen gebruiksgenot van het gebouw. Het spouwanker met de L-vormige houder is toepasbaar bij spouwbreedten vanaf 45 mm, de U-vormige houder vanaf een spouwbreedte van 35 mm. De maximale gebruiksbelasting van de akoestische spouwankers is 500 N en ze hebben een breukbelasting van N. De afveerfrequentie ligt tussen de 11 en 16 Hz, afhankelijk van de belasting op het spouwanker. RVS U of L houder Rubber blokje RVS spouwhaak Verwerking: De L-vormige houder wordt tegen de muur bevestigd Het rubber blokje wordt in de L- of U-vormige houder geplaatst De U-vormige houder wordt in het metselwerk opgenomen De spouwhaak wordt in het rubber blokje gezet en tussen de voeg van het metselwerk geplaatst Voor meer informatie: T:

6 Nieuw assortiment hoogwaardige mortels Op het gebied van mortels heeft Plaka Nederland haar productenprogramma sterk uitgebreid. U heeft nu keuze uit een uitgebreide serie hoogwaardige kwaliteitsmortels van het merk Pagel. Deze serie mortels is van professionele kwaliteit en geschikt voor toepassing in de bouw en industrie. De mortels zijn op basis van Portlandcement en bevatten geen chlorides. De mortels zijn krimparm en bestand tegen vorst, dooizouten, water, olie en benzine. Daarbij voldoen de mortels aan de geldende normen en richtlijnen (KOMO, CE label) en zijn ze ISO 9001 gecertificeerd. Op deze pagina presenteren wij u slechts een greep uit het gehele Pagel assortiment. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. MS20 Stel- en reparatiemortel R4 PCC troffelmortel (polymeer gemodificeerde cementmortel) Geschikt voor het stellen van dilatatieprofielen en voor reparatie van gaten, hoekenschades en scheuren in beton en metselwerk V1/10 - V1/50 Gietmortel K70 Gietmortel voor ondergieten van staal en prefab betonconstructies, kolommen, geluidsschermen, brugopleggingen, pompen, compressoren, etc. Geschikt voor verlijming van ankers in vloersparingen V14/10 - V14/40 Ondersabelingsmortel K70 Ondersabelen van staal en prefab betonconstructies, kolommen, geluidsschermen, opleggingen, etc. Geschikt voor verlijming van ankers in wandsparingen U02 fijn-spachtelmortel R3 U20 reparatiemortel R4 B1 snelcement U02: fijn-spachtelmortel voor het dichtschuren van luchtbellen in prefab beton en het uitvlakken van beton U20: universele reparatiemortel voor herstel van gaten, hoekenschades en scheuren in beton en metselwerk B1 is een snel bindende mortel voor allerlei uitvullingen zoals het aanwerken van ankers, montage van deuvels en leuningen (borstweringen), reparatie van lekkages Dichten van gaten bij allerlei installatiewerkzaamheden die bijvoorbeeld voorkomen bij elektriciens (vastzetten elektriciteitsdozen), loodgieters, etc. Voor meer informatie: 6 T:

7 Samenwerking Kooy Baksteencentrum In het kader van ketenintegratie wordt meer en meer de samenwerking gezocht met de CRH bedrijven onderling. Zo is een mooie samenwerking tot stand gekomen met onze CRH zuster Kooy Baksteencentrum. Kooy is totaalaanbieder van eersteklas keramische bouwmaterialen. Al hun producten kunt u, zonder afspraak vooraf, beoordelen in drie prachtige showrooms (Bilthoven, Eindhoven en Capelle aan den IJssel). In de showrooms ontdekt u een assortiment uit duizenden bakstenen, dakpannen en straatstenen. Daarnaast is in Capelle aan den IJssel een gevelelement in deze showroom opgesteld waarin een reeks van de Plaka Nederland producten wordt getoond. Ervaar hier de praktijktoepassingen van ons Alphaflex loodvervanger, Mavotex 600 compressieband, Dimatex wand- en plafondprofielen, Murfor metselwerkwapening en ontdek zelf het gebruiksgemak van de Plakafix demontabele stelsteun voor metselprofielen. Kom gerust ideeën opdoen en laat u inspireren. De aanwezige productspecialisten adviseren u graag over alle getoonde producten. Terugblik Bouwbeurs Tijdens de Internationale Bouwbeurs in Utrecht presenteerden wij ons voor het eerst onder onze nieuwe naam Plaka Nederland. U heeft deze week kennis kunnen nemen van onze nieuwe uitstraling, onze nieuwe catalogus en onze nieuwe website. De naamswijziging is een logische stap naar internationale herkenbaarheid van de Plaka Group, waar wij al enkele jaren onderdeel van zijn. Tevens biedt de nieuwe naam meer mogelijkheden bij het ontwikkelen van Building Site Solutions. Vele bezoekers hebben wij in onze stand mogen verwelkomen. Vooral de demonstratie van de Plakafix profielsteun trok veel bekijks. Dat dit niet onopgemerkt bleef, bleek toen de profielsteun werd bekroond met de MKB-trofee. De MKB-trofee werd door BouwBelang uitgereikt aan de meest MKB-gerichte innovatie van de Bouwbeurs De Plakafix profielsteun is een demontabele stelsteun voor metselprofielen en zorgt voor een hoge kwaliteit van schoon metselwerk en worden arbeids- en materiaalkosten bespaard. Het systeem is ontwikkeld vanuit een jarenlange praktijkervaring en biedt daardoor vele voordelen. Ook hebben wij tijdens de Bouwbeurs de Graydon Financieel Gezond Award in ontvangst mogen nemen. Dit is voor u een garantie dat u zaken doet met een financieel gezond bedrijf. Als Mavotrans hebben wij deze Award in 2011 al in ontvangst mogen nemen. Om nu ook als Plaka Nederland de Award toegekend te krijgen is opnieuw een bevestiging onze solide financiële positie. Dit is, zeker in deze zware economische tijd, een positie om trots op te zijn. T:

8 Woord van de directie Met trots schrijf ik dit stukje voor deze nieuwsbrief in onze nieuwe huisstijl en met een nieuwe naam. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de rebranding van onze welbekende naam Mavotrans naar Plaka Nederland. Aangezien we dit proces zo soepel mogelijk wilden laten verlopen, is er heel wat voorbereiding aan vooraf gegaan: Een compleet nieuwe website is gerealiseerd, die binnenkort zelfs internationaal online gaat en in meerdere talen beschikbaar komt. In fase twee zal voor uw gemak ook een handige bestelmodule actief worden. Ook bieden wij u een geheel vernieuwde catalogus met een flinke uitbreiding van het assortiment, waarvan wij u in deze nieuwsbrief een aantal nieuwe producten presenteren. Het is vooral belangrijk voor u, als onze klant, om te weten dat we ondanks deze naamsverandering dezelfde organisatie zijn met dezelfde mensen en service. Sinds dat wij bij de Plaka Group behoren (onderdeel van CRH), met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Ierland, Engeland, Duitsland, Spanje en Tsjechië, hebben wij nog meer beschikking over eigen productiecapaciteit wat weer ten goede komt aan ons toch al brede assortiment. Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nieuwsgierig zijn geworden, dan kunt u mij of ons team gerust benaderen. Fred van Zijl - Directeur Catalogus Heeft u onze nieuwe catalogus al ontdekt? 155 pagina s met productoplossingen voor bouw, infra en akoestiek. Een compleet overzicht met veel nieuwe, maar ook onze vertrouwde kwaliteitsproducten. Voor u een handig bestelhulpmiddel voor op de bouwplaats en praktisch bruikbaar als naslagwerk met uitgebreide product- en toepassingsinformatie. Op onze website kunt u online door de catalogus bladeren of indien u wenst een PDF bestand van de catalogus downloaden. Uiteraard kunt u altijd een papieren uitgave bij ons aanvragen. Voor meer informatie: CRH Zero Accidents Award 2012 Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Plaka Group. Plaka Nederland richt zich dan ook op het verbeteren van een veilige werk- en leefomgeving. Aandacht voor veiligheid en gezondheid wordt ingevuld door het Safety, Health & Environment beleid. Dat dit beleid zijn vruchten afwerpt, blijkt uit het feit dat er de afgelopen jaren geen bedrijfsongevallen hebben plaatsgevonden. Als beloning en extra stimulans om op deze voet verder te gaan, hebben wij van moederbedrijf CRH de Zero Accidents Award 2012 ontvangen. Zoals de naam al zegt, wordt deze award toegekend aan CRH bedrijven waar in 2012 geen ongevallen zijn voorgevallen. Wij zijn er trots op dat wij deze award in ontvangst hebben mogen nemen als teken van onze veilige werkomgeving. Colofon Nieuwsbrief nr 1 verschijnt 2 per jaar en is een uitgave van Plaka Nederland Storkstraat 25 Postbus AB Zoetermeer Tel.: Fax: Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze Internetsite: Redactie en Vormgeving Plaka Nederland Druk MediaKrachtCentrale FSC LOGO MINI 8 T:

ENERGIENEUTRALE REGIOKANTOREN ENEXIS

ENERGIENEUTRALE REGIOKANTOREN ENEXIS ENERGIENEUTRALE REGIOKANTOREN ENEXIS Regiokantoor Enexis Enexis brengt stroom en gas bij mensen en bedrijven thuis. Vandaag en morgen. Met de energie van morgen zijn we vandaag al bezig. Zo zijn we bezig

Nadere informatie

DRUK AFDICHTINGEN. Functionaliteit: voor buis en kabel. Tel: Fax: Website:

DRUK AFDICHTINGEN. Functionaliteit: voor buis en kabel. Tel: Fax: Website: Functionaliteit: voor buis en kabel Druk afdichting enkellaags blindplug Druk afdichting dubbellaags blindplug Druk afdichting enkellaags gesloten uitvoering Druk afdichting enkellaags openklapbare uitvoering

Nadere informatie

Luchtdicht Bouwen in nieuwbouw en renovatie

Luchtdicht Bouwen in nieuwbouw en renovatie Luchtdicht Bouwen in nieuwbouw en renovatie Luchtdicht bouwen Wat is luchtdicht bouwen? Luchtdicht bouwen is het dichten van alle ongewenste kieren in een woning of gebouw. Het wordt zowel toegepast bij

Nadere informatie

De nieuwe standaard in brandwerende oplossingen

De nieuwe standaard in brandwerende oplossingen De nieuwe standaard in brandwerende oplossingen Introductie Nullifire Al meer dan 35 jaar houden wij ons bezig met de technologie van opschuimende brandwerende producten en het vinden van brandwerende

Nadere informatie

REGIOKANTOOR ENEXIS ZWOLLE

REGIOKANTOOR ENEXIS ZWOLLE REGIOKANTOOR ENEXIS ZWOLLE Periode 2010-2013 Architect atelier PRO Projectarchitect Alex Letteboer en Bas Woldman Projectleiding Jaco de Koning Opdrachtgever Enexis Contactpersoon Dhr W. Stege Tel: 06-5515

Nadere informatie

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Een vernieuwende technologie voor het eenvoudig, snel en veilig afdichten van gebouwen. RubberShell SA is een uniek, glasvezel versterkte

Nadere informatie

PLAKA NEDERLAND. Nieuw: DS folie-vario. Nieuw: Wannabetree. Inhoud. Nieuwe naam, vertrouwde partner. PLAKA NEWS najaar 2013

PLAKA NEDERLAND. Nieuw: DS folie-vario. Nieuw: Wannabetree. Inhoud. Nieuwe naam, vertrouwde partner. PLAKA NEWS najaar 2013 PLAKA Nederland Storkstraat 25, 2722 NR Zoetermeer Postbus 81, 2700 AB Zoetermeer T : +31 79 344 63 63 F : +31 79 344 63 88 E : info@plakagroup.nl plakagroup.nl PLAKA NEWS najaar 2013 PLAKA NEDERLAND Nieuwe

Nadere informatie

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages met Uitstraling Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages Parkeerdaken met Uitstraling De eerste indruk U heeft een prachtige onderneming.

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam vochtkerende systemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren wij Hertalan EPDM folie.

Nadere informatie

Verbeter de veiligheid op de bouwplaats met de Plakasafe

Verbeter de veiligheid op de bouwplaats met de Plakasafe PLAKA NEWS voorjaar 2014 Verbeter de veiligheid op de bouwplaats met de Plakasafe Voor het optimaliseren van de veiligheid op de bouwplaats biedt Plaka Nederland de Plakasafe, een beschermingselement voor

Nadere informatie

IMAGE WALL PERSONALISEER UW MUREN BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!!

IMAGE WALL PERSONALISEER UW MUREN BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!! IMAGEWALL PERSONALISEER UW MUREN Plaats met Imagewall uw geliefkoosde foto van familie of hobby, een tijdloos beeld, op een muur van uw inkomhal, bureau, slaapkamer of leefruimte en BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!!

Nadere informatie

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende producten Brandwerende kleppen, ventielen en roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Specialist in ventilatie Brandwerende kleppen Omschrijving Vlinderbrandkleppen zijn ontworpen

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

PCI Polyfix. Snel uithardende reparatiemortels. Reparatie van (prefab)beton Profileren en stoppen van lekkages Uitharding van 30 sec. tot 20 min.

PCI Polyfix. Snel uithardende reparatiemortels. Reparatie van (prefab)beton Profileren en stoppen van lekkages Uitharding van 30 sec. tot 20 min. Voor bouwprofessionals PCI Polyfix Snel uithardende reparatiemortels Reparatie van (prefab)beton Profileren en stoppen van lekkages Uitharding van 30 sec. tot 20 min. www.pci-afbouw.nl Overzicht Reparatiemortels

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

THORO - Waterdichtingssystemen

THORO - Waterdichtingssystemen THORO - Waterdichtingssystemen Welkom in de wereld van Thoro In 1912 had bouwkundig ingenieur Edward H. Canon er geen idee van dat zijn THORO producten een belangrijke bijdrage zouden leveren bij de vorming

Nadere informatie

ACO Passavant. Muurdoorvoeren. ACO product katalogus Muur- en vloerdoorvoeren. www.aco.nl

ACO Passavant. Muurdoorvoeren. ACO product katalogus Muur- en vloerdoorvoeren. www.aco.nl Muurdoorvoeren ACO product katalogus Muur- en vloerdoorvoeren www.aco.nl De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek voor toepassingen in Civiele

Nadere informatie

Postbus 201 2050AE OVERVEEN. Rompertdreef 1b 5233 ED S-HERTOGENBOSCH

Postbus 201 2050AE OVERVEEN. Rompertdreef 1b 5233 ED S-HERTOGENBOSCH Opdrachtgever Contactpersonen Adviseur Contactpersonen : GEMEENTE BLOEMENDAAL Postbus 201 2050AE OVERVEEN : de heer R. Vernooij : STEVENS VAN DIJCK BOUWMANAGERS EN ADVISEURS BV Rompertdreef 1b 5233 ED

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions Behuizingen & wanden Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Behuizingen & wanden De verschillende behuizingen en wanden van Alara-Lukagro zijn met oog voor detail ontwikkeld op basis van een

Nadere informatie

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013

INZICHT. Energieneutraal Flevogebouw. Nieuwe site Metaglas. Glazen winkelunits Utrecht Centraal. Uitgave 2 2013 Uitgave 2 2013 INZICHT Energieneutraal Flevogebouw Nieuwe site Metaglas Glazen winkelunits Utrecht Centraal Energieneutraal kantoor in monumentaal Flevogebouw Mede door de isolerende achterzetramen is

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

Böger baksteensysteem

Böger baksteensysteem Isolatie en baksteen in één bouwelement Böger baksteensysteem Kooy Bilthoven Rembrandtlaan 38 3723 BJ Bilthoven (t) 030-22 59 800 Kooy Eindhoven Esp 210 5633 AC Eindhoven (t) 040-29 02 690 Kooy Capelle

Nadere informatie

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten

Nadere informatie

Alkreflex 2L-2. In de spouw. innovation in insulation. Algemeen. Verwerking / bestekomschrijving

Alkreflex 2L-2. In de spouw. innovation in insulation. Algemeen. Verwerking / bestekomschrijving In de spouw Alkreflex 2L-2 Algemeen Alkreflex 2L-2 zodanig monteren dat aan weerszijden van de Alkreflex 2L-2 een spouw aanwezig is van minimaal 20 mm. Alkreflex 2L-2 monteren op houten regels. In gevelconstructies

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

BPB. Gyproc gipskartonplaten. BPB, uw gids in gips.

BPB. Gyproc gipskartonplaten. BPB, uw gids in gips. BPB Gyproc gipskartonplaten BPB, uw gids in gips. 4 1 Gyproc gipskartonplaten 1.1 Gyproc AK, WK, VK Gyproc gipskartonplaten bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van karton. Ze zijn veelzijdig

Nadere informatie

Bruil montagemortels met Silo-service

Bruil montagemortels met Silo-service Bruil montagemortels met Silo-service Montagemortel selectietabel Met de onderstaande tabel selecteert u snel de juiste mortel voor uw project. Alle montagemortels voldoen aan de CUR 24 en worden geleverd

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

Plaka dbreak Elastische ophangsystemen Valse plafonds Voorzetwanden Zwevende vloeren

Plaka dbreak Elastische ophangsystemen Valse plafonds Voorzetwanden Zwevende vloeren Plaka dbreak Elastische ophangsystemen Valse plafonds Voorzetwanden Zwevende vloeren Plaka dbreak Ophangsystemen Elastische ophangsystemen (valse plafonds, voorzetwanden en zwevende vloeren) Om te komen

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Groene Kruisweg 16 3281 KB Numansdorp Algemeen Aan de rand van Numansdorp gelegen vrijstaande woning, gebouwd in

Nadere informatie

COBRA KWARTIER. Amstelveen

COBRA KWARTIER. Amstelveen COBRA KWARTIER Amstelveen Innovatief Transformeren van wonen naar werken 3 Cobra Kwartier: luxe huurappartementen in voormalige kantoortoren Een voormalig kantoorgebouw aan het Kostverlorenhof in Amstelveen

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met

eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met B goedkope en hergebruikte materialen te werken blijven de kosten voor 2 materialen en installaties onder de 15.000. Het huis is ontworpen

Nadere informatie

Waterschap Leusden. Voorbeeldproject Duurzaam Bouwen

Waterschap Leusden. Voorbeeldproject Duurzaam Bouwen Waterschap Leusden Voorbeeldproject Duurzaam Bouwen Waterschap Vallei & Eem Leusden Situatie Milieuvriendelijk karakter Het Waterschap Vallei & Eem is een fusie tussen waterschappen. De opdrachtgever

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

Permafix 1120 ademend en vochtregulerend afdekvlies

Permafix 1120 ademend en vochtregulerend afdekvlies PLAKA NEWS Najaar 2015 Permafix 1120 ademend en vochtregulerend afdekvlies In ons assortiment afdekmaterialen hebben wij een nieuw type afdekvlies opgenomen met ademende eigenschappen, de Permafix 1120.

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Inhoud Woonkamer 4 Werkruimte 9 U staat er zelden bij stil, maar feit is dat een plafond, thuis of op uw werk, in belangrijke mate de sfeer en uitstraling

Nadere informatie

Fireboard Maximale brandbescherming voor constructies en afscheidingen

Fireboard Maximale brandbescherming voor constructies en afscheidingen Fireboard 02/2009 Fireboard Maximale brandbescherming voor constructies en afscheidingen Knauf, uw partner in afbouw Knauf is een producent van innoverende afbouwmaterialen, systemen en gereedschap die

Nadere informatie

Het Total Wall Concept (scheur)herstel systeem

Het Total Wall Concept (scheur)herstel systeem Reparatie methoden Het Total Wall Concept (scheur)herstel systeem Hierbij informeren wij u over de Total Wall Concept herstel methode voor gescheurd metselwerk. Door middel van het Total Wall Concept (TWC)

Nadere informatie

bouw- & tegelelementen handleiding

bouw- & tegelelementen handleiding bouw- & tegelelementen handleiding voorbereiden Een primer is niet noodzakelijk als u gaat betegelen. Maar indien u de platen bepleistert, is het wel noodzakelijk eerst een primer aan te brengen. Zowel

Nadere informatie

Geluidsisolerende draaideuren

Geluidsisolerende draaideuren ... Geluidsisolerende draaideuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Datasheet geluidsisolerende draaideuren Luchtgeluidisolatie Luchtgeluidisolatie getest en gecertificeerd conform NEN-EN-ISO

Nadere informatie

illbruck ME500 DuoFolie een stap verder in luchtdicht bouwen

illbruck ME500 DuoFolie een stap verder in luchtdicht bouwen illbruck ME500 DuoFolie een stap verder in luchtdicht bouwen Tremco illbruck, 25 jaar expertise in Luchtdicht Bouwen Onze aanpak voor uw succes Duurzaamheid en energiezuinig bouwen vormen de meetlat voor

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

// Project nieuwbouw. 38 // Bouwwereld. 38-42_projectwoonstad.indd 38 28-02-13 10:34

// Project nieuwbouw. 38 // Bouwwereld. 38-42_projectwoonstad.indd 38 28-02-13 10:34 // Project nieuwbouw Tekstproductie Henk Wind // Fotografie 01-10 Architecten en Henk Wind // Tekenwerk Henk Heusinkveld Typerend is het betonskelet in de gevel, dat is ingevuld met glas en metselwerk.

Nadere informatie

ZETTEX BRANDWEREND PAKKET

ZETTEX BRANDWEREND PAKKET BRANWEREN ZETTEX BRANWEREN PAKKET Brandveiligheid is een punt dat in de laatste jaren nadrukkelijker op de agenda is komen te staan. Het uitgangspunt van brandveiligheid is compartimering. it betekent

Nadere informatie

illbruck i3 systeem Eigenschappen Materialen Toepassings Zone i3 Externe Zone i3 Midden Zone i3 Interne Zone

illbruck i3 systeem Eigenschappen Materialen Toepassings Zone i3 Externe Zone i3 Midden Zone i3 Interne Zone Luchtdicht bouwen Tijdens het ontwerp van een laagenergiewoning (EPC 0,6) of een passiefhuis (EPC 0,4), moet rekening worden gehouden met de meest efficiënte manier van isoleren en het voorkomen van koudebruggen.

Nadere informatie

Toepassingsmaat L boor Inslagdiepte Materiaal Art. nr. Art. nr. Isolatiedikte mm mm Ø mm binnenblad mm UNI-Flexplug Inslaghulpstuk

Toepassingsmaat L boor Inslagdiepte Materiaal Art. nr. Art. nr. Isolatiedikte mm mm Ø mm binnenblad mm UNI-Flexplug Inslaghulpstuk GB-Spouwverankering UNI-Flexplug Artikel Informatie Toepassingsmaat L boor Inslagdiepte Materiaal Art. nr. Art. nr. Isolatiedikte mm mm Ø mm binnenblad mm UNI-Flexplug Inslaghulpstuk 45 t/m 60 100 Ø 8x50-70

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren Personaliseer uw muren INdoor MUREN PERSONALISEREN Het concept Imagewall biedt u een formule aan die exclusieve beeldintegratie binnen een bedrijfsinterieur,

Nadere informatie

Constructie. Duurzaam veilige. Winddichting en onderdak voor optimale warmte-isolatie. Onderspanningsbanen Onderdakbanen Gevels

Constructie. Duurzaam veilige. Winddichting en onderdak voor optimale warmte-isolatie. Onderspanningsbanen Onderdakbanen Gevels Duurzaam veilige Constructie Winddichting en onderdak voor optimale warmte-isolatie Onderspanningsbanen Onderdakbanen s Winddichting buiten onderdak / gevel Winddichting buiten onderdak / gevel Winddichting

Nadere informatie

Het op de juiste manier afdichten van privé badkamers behoort in Nederland tot de weinig toegepaste werkwijzen.

Het op de juiste manier afdichten van privé badkamers behoort in Nederland tot de weinig toegepaste werkwijzen. Afdichten zeker en duurzaam Het op de juiste manier afdichten van privé badkamers behoort in Nederland tot de weinig toegepaste werkwijzen. Afdichtingen in badkamers worden over het algemeen alleen bij

Nadere informatie

Slimline & Geluidisolatie

Slimline & Geluidisolatie Slimline & Geluidisolatie Samenvatting van diverse onderzoeken naar de geluidisolatie van het Slimline vloersysteem. dhr. G. van der Zanden en dhr. G. Wesdorp 2009 Slimline Buildings BV, Westplein 6, 3016

Nadere informatie

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl HEKWERK EXTERIEUR INTERIEUR LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl 2 LACE FENCE HET DESIGN GAAS De buitenwereld mooier maken is de missie van Gelmo Hekwerk bv. LACE FENCE is één van de vele nieuwe producten die

Nadere informatie

Beschrijving keramische prefab wandelementen BRIXALL

Beschrijving keramische prefab wandelementen BRIXALL Beschrijving keramische prefab wandelementen BRIXALL Keramische prefab wandelementen opgebouwd uit keramische snelbouwstenen Omschrijving De keramische muurelementen zijn uitgevoerd uit geperforeerde,

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

Duitse kwaliteit en technologie

Duitse kwaliteit en technologie Duitse kwaliteit en technologie Eurovent producten zijn vervaardigd met het gebruik van de nieuwste technologie en de betrokkenheid van de beste isolatie specialisten. Zij hebben samen meer dan 20 jaar

Nadere informatie

Het gamma massieve elementen voor woningbouw volgens de passief huis -normen. www.alphabeton.com www.pamaflex.eu

Het gamma massieve elementen voor woningbouw volgens de passief huis -normen. www.alphabeton.com www.pamaflex.eu Het gamma massieve elementen voor woningbouw volgens de passief huis -normen www.alphabeton.com www.pamaflex.eu Het gamma Pamaflex bouwelementen, ontwikkeld door Alpha Beton, houdt in het bijzonder rekening

Nadere informatie

Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie. Gevel. isolatie

Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie. Gevel. isolatie Gevel isolatie PIF isolatiefolie toegepast in een gevelconstructie ALGEMEEN Het isoleren van een woning zorgt voor een beter comfort, lagere energielasten, een waardestijging van de woning en het is ook

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

VloerVoeGsystemen sika FloorJoint InnoVatIeVe GerUIsloZe trillingsvrije VoeGpanelen meer InFo

VloerVoeGsystemen sika FloorJoint InnoVatIeVe GerUIsloZe trillingsvrije VoeGpanelen meer InFo VLOERvoegsystemen Sika FloorJoint INNOVATIEVE GERUISLOZE TRILLINGSVRIJE VOEGPANELEN Sika FloorJoint Innovatief voegpaneel trillingsvrij, geruisloos en snel geïnstalleerd. U kent het ongetwijfeld, dat rommelende

Nadere informatie

KANAALWEG 2B, DELFT RENOVATIE EN VERBOUW RIJKSMONUMENTAAL GEBOUW

KANAALWEG 2B, DELFT RENOVATIE EN VERBOUW RIJKSMONUMENTAAL GEBOUW KANAALWEG B, DELFT KANAALWEG B, DELFT KANAALWEG B, DELFT KANAALWEG B, DELFT KANAALWEG B, DELFT KANAALWEG B, DELFT KANAALWEG B, DELFT Plattegrond begane grond 1 entreehal studio s studio 3 entree villa

Nadere informatie

Stick Together. Méér dan lijmen en kitten

Stick Together. Méér dan lijmen en kitten Stick Together Méér dan lijmen en kitten Stick Together met illbruck Vanzelfsprekend zijn illbruck producten van de hoogste kwaliteit. Want alleen met de beste materialen levert ú het beste werk. En dat

Nadere informatie

Cembrit Construction. Vezelcementplaat puur en onbehandeld, voor gevel en bouwtoepassingen.

Cembrit Construction. Vezelcementplaat puur en onbehandeld, voor gevel en bouwtoepassingen. Cembrit Construction Vezelcementplaat puur en onbehandeld, voor gevel en bouwtoepassingen. CEMBRIT COVER CEMBRIT CONSTRUCTION Cembrit, Sterk in vezelcement Sterk Recept Het geheim achter de indrukwekkende

Nadere informatie

PUBLICATIE 24.1. Strikotherm Systeem 300S Ceramique Minerale Steenstripafwerking. 1 van 9 Definitief 11-2013 RCE. Blad: Status: Versie nr: Supervisor:

PUBLICATIE 24.1. Strikotherm Systeem 300S Ceramique Minerale Steenstripafwerking. 1 van 9 Definitief 11-2013 RCE. Blad: Status: Versie nr: Supervisor: 1.0 INLEIDING: Het pure, strakke, robuuste en charme van baksteen helemaal tot zijn recht laten komen kan met het -. Het Strikotherm 300S- systeem is een duurzame oplossing voor het upgraden van objecten

Nadere informatie

Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid

Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid 50 jaar later, nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak EPDM is vuurvrij verwerkbaar Milieuvriendelijk en recyclebaar Duurzame dakbedekking

Nadere informatie

Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid

Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid 50 jaar later, nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak EPDM is vuurvrij verwerkbaar Milieuvriendelijk en recyclebaar Duurzame dakbedekking

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

De zekere oplossing voor binnenisolatie: schimmelvrij, ecologisch en hygiënisch

De zekere oplossing voor binnenisolatie: schimmelvrij, ecologisch en hygiënisch FOAMGLAS De zekere oplossing voor binnenisolatie: schimmelvrij, ecologisch en hygiënisch Waarom aan de binnenkant isoleren? Binnenisolatie verbetert de energieprestaties van historische gebouwen en van

Nadere informatie

ALUMINIUM METAMORFOSE PORTIEKETAGEFLATS VELDHOVEN

ALUMINIUM METAMORFOSE PORTIEKETAGEFLATS VELDHOVEN ALUMINIUM METAMORFOSE PORTIEKETAGEFLATS VELDHOVEN transformatie x appartementen + maisonnettes mullerlaan + oortlaan zonderwijk veldhoven nl ontwerp september 00 - oplevering augustus 0 ALUMINIUM METAMORFOSE

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel: hygiënische wanden plafondoplossing voor de voedingsmiddelensector Met name in de voedingsmiddelensector

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving.

Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Beeldkwaliteitsplan Voormalige Eurobioscoop en omgeving. Inleiding De tender voor de voormalige Eurobioscoop heeft als doel de kwaliteiten van het bijzondere gebouw weer een rol te laten spelen in de nieuwe

Nadere informatie

Het nieuwe lood. Leadax takes the lead. leadax.com. Nederlands fabricaat

Het nieuwe lood. Leadax takes the lead. leadax.com. Nederlands fabricaat Het nieuwe lood Leadax takes the lead leadax.com Nederlands fabricaat De tweede generatie loodvervanger LEADAX IS DE EERSTE LOODVERVANGER TER WERELD MET DEZELFDE EIGENSCHAPPEN ALS TRADITIONEEL LOOD. LEADAX

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Middelsluissedijk Westzijde 32 3281 LJ Numansdorp Algemeen De

Nadere informatie

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één Terca keramische raamdorpels Bescherming en afwerking in één Keramische raamdorpels: bescherming en afwerking in één 1. Voor een mooie gevel Een keramische raamdorpel beschermt. Zorgt voor een snelle en

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

Vloeibare producten Productoverzicht. Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk

Vloeibare producten Productoverzicht. Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk Vloeibare producten Productoverzicht Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk Meer informatie over Icopal s vloeibare producten? Scan de QR code met uw mobiele telefoon of ga naar: www.icopal.nl

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Reflections BALUSTRADES. Proved perfection

Reflections BALUSTRADES. Proved perfection Reflections BALUSTRADES Proved perfection Proved perfection Glas geeft een licht en ruimtelijk effect en is in een bouwproject een verrassend en stijlvol element. Zowel binnen als buiten zijn er legio

Nadere informatie

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem

TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem TE KOOP Kapel Nieuw Vredenhof Van Oldenbarneveltlaan 15, Haarlem Kerkgebouw + dienstwoning met ruime bestemming herontwikkeling tot woningbouw mogelijk Omschrijving Het object betreft een vrijstaand voormalige

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Het gamma massieve elementen voor duurzame woningbouw volgens de passief huis -normen

Het gamma massieve elementen voor duurzame woningbouw volgens de passief huis -normen Het gamma massieve elementen voor duurzame woningbouw volgens de passief huis -normen www.alphabeton.eu www.pamaflex.eu WINNER BELGIAN BUILDING AWARDS I 13 Het bereik van de elementen, ontwikkeld door

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Werk aan de stad in september/oktober Ook deze maand werken we hard aan het zuidelijke deel van de Overcingeltunnel en het de Europaweg Zuid. STATIONSGEBIED Paviljoens station krijgen steeds meer vorm

Nadere informatie

antraciet 2500 mm 135 mm 150 mm slagvast PVC 20 stuks per bundel 10 jaar meer info over onderpanprofiel zwart en rood 32 mm

antraciet 2500 mm 135 mm 150 mm slagvast PVC 20 stuks per bundel 10 jaar meer info over onderpanprofiel zwart en rood 32 mm Onderstaand volgen de specifieke dakaccessoires, welke wij voor deze dakpan kunnen leveren. E.e.a. afhankelijk van ontwerp en uitvoering natuurlijk. Voor meer info kunt u doorklikken op de blauwe tekst.

Nadere informatie

Dak en Gevel PRODUCTEN

Dak en Gevel PRODUCTEN Dak en Gevel PRODUCTEN FM 4880 for internal use Cert. No. 650a to LPS 1208 TRIMOTERM FTV BRANDWERENDE GEVELPANELEN Trimoterm FTV 1200 EN 14509:2006 De brandwerende Trimoterm FTV panelen kennen een breed

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie. *Houtskeletbouw

Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie. *Houtskeletbouw HSB* isolatie *Houtskeletbouw PIF isolatiefolie toegepast in houtbouwconstructies ALGEMEEN Het isoleren van een woning zorgt voor een beter comfort, lagere energielasten, een waardestijging van de woning

Nadere informatie

BPB. Rigidur gipsvezelplaten. BPB, uw gids in gips.

BPB. Rigidur gipsvezelplaten. BPB, uw gids in gips. BPB Rigidur gipsvezelplaten BPB, uw gids in gips. 16 3 Rigidur gipsvezelplaten Artikel Dikte in mm Breedte in mm Standaardlengte Gewicht in kg Platen per pallet in mm per m 2 Rigidur gipsvezelplaten zijn

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Technische informatie kantoren appartementen bestaande fundering INLEIDING Slimline is een unieke combinatie van plafond, installatieruimte en topvloer. Slimline is dunner, lichter en duurzamer dan alternatieve

Nadere informatie

Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw

Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw en afwerking in de nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Nadere informatie

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE SNELLE, EENVOUDIGE EN VEILIGE MONTAGE 2 Overtuigend Montagesysteem voor Zonnepanelen Bij geen ander bevestigingssysteem voor zonnepanelen zijn de ervaringen

Nadere informatie

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen informatie voor uitvoerders en timmerlieden op de bouwplaats gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen De timmerfabrikant heeft zijn best gedaan om de kozijnen zo goed mogelijk te maken,

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

Fermacork FC. www.matgreen.eu

Fermacork FC. www.matgreen.eu Augustus 0 FC Bouwplaat met verdunde randen, samengesteld uit een gipsplaat (80%), gerecycleerde cellulosevezels (0%) en een geëxpandeerde kurkplaat. Inleiding De lancering van de Fermacell-plaat met kurk

Nadere informatie