Landgoed. ijckholt. Résidence met zorg. Landgoed Rijckholt in Zeeland tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landgoed. ijckholt. Résidence met zorg. Landgoed Rijckholt in Zeeland tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde"

Transcriptie

1 Landgoed Rijckholt in Zeeland tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde Landgoed R ijckholt

2 Wij zijn geworteld in het Noord-Bevelandse en genieten Tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde Op 5 minuten lopen van het Veerse Meer en de Oosterschelde ligt op het eiland Noord- Beveland Landgoed Rijckholt. Landgoed Rijckholt, met een oppervlakte eigen grond van 6.5 hectare, is een zogenaamd nieuw landgoed in het kader van de Natuurschoon Wet Het vormt een natuurgebied, dat voor een groot gedeelte bestaat uit recentelijk aangeplant bos. De kreekarm, die door het landgoed slingert, is typerend voor het karakteristieke Noord- Bevelandse landschap. De oever van dit watertje is dé locatie voor een speciaal landhuis. Dit landhuis telt verschillende luxe appartementen. Een optimale privacy was één van de belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp van de woningen. Het bijzondere aan dit project is de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen en daarnaast gebruik te kunnen maken van uiteenlopende zorg en gemaksdiensten, variërend van huishoudelijke hulp, de kapper en de pedicure tot 24-uurs verpleging. Kortom, een unieke kans om zorgeloos te wonen.

3 van het land, de gezelligheid van de familie en het comfortabele buitenleven. Historie De gronden van het landgoed behoren toe aan het voormalig fruitbedrijf van de familie Valkier, dat hier meer dan een halve eeuw gevestigd is. De rijen appel- en perenbomen hebben plaats gemaakt voor nieuwe bomenaanplant rondom de nieuwe gebouwen. Toch zijn in en om het bijeenkomstengebouw nog duidelijk vele details van de oude schuur zichtbaar. Na een carrière in de Randstad hebben Karin Valkier en Rob Bakker destijds het initiatief genomen voor de tot standkoming van het landgoed. Mede door een achtergrond als arts en ziekenhuisdirecteur van Rob staat zorg hoog in het vaandel. Door de opheffing van het fruitbedrijf kon hun grote droom om zelf een zorgcentrum te realiseren gestalte krijgen op Noord-Beveland. Naast de familiebanden met het voormalige fruitbedrijf speelt hierbij ook een rol dat de familie van beide kanten geworteld is in Noord-Beveland en veel waarde gehecht wordt aan goede familierelaties. Voor de naam Rijckholt is gekozen, omdat dat een familienaam van Rob is. Genieten van het land, de gezelligheid van de familie en vrienden en het comfortabele buitenleven staan synoniem voor de uitstraling van Landgoed Rijckholt.

4 Landgoed Rijckholt ligt op 5 min. van Kortgene, een dorp aan het Veerse Meer. Het Landgoed Op het landgoed zijn ruime verharde wandelpaden aangelegd. Kippen, poezen en schapen scharrelen rond. Uw huisdier is bij ons natuurlijk ook welkom. In het ontwerp van het landgoed is rekening gehouden met specifieke tuindelen zoals een bomentuin, een groentetuin, een tuintheater en een (kleine) golf afslagplaats. Het landgoed is als een parktuin opgezet en onderhouden. Als er behoefte aan is, zijn specifieke invullingen door tuinliefhebbers mogelijk. De tuinliefhebber kan zelfs, als hij/zij daar zelf niet meer toe in staat is, in overleg met de tuinman zijn/haar eigen tuinhoekje creëren Op het terrein is ook een gemeenschappelijk atelier, de Kunstkas, waar kunstenaars uit de omgeving exposeren en verkopen. Op het landgoed zijn op loopafstand van elkaar meerdere accommodaties gevestigd, te weten: - de, - een luxe Bed and Breakfast (B&B), oftewel een logeerboerderij, ideaal voor een heerlijke vakantie op het Zeeuwse platteland, - een bijeenkomstengebouw met grote huiskamers met open haarden en een restaurant.

5 De Omgeving Het Landgoed Rijckholt ligt op Noord- Beveland dichtbij Kortgene, een dorp aan het Veerse Meer met veel winkeltjes en leuke restaurants. Goes, op 15 minuten rijden van het landgoed, is het winkelhart van Zeeland. Naar Rotterdam en Breda is een klein uurtje rijden. Binnen een straal van 25 kilometer bevinden zich 4 golfbanen. Vogelliefhebbers van heel Europa komen naar de inlagen van de Oosterschelde vanwege de bijzondere vogelpopulatie. Vlakbij het landgoed zijn prachtige natuurgebieden met vergezichten over water en het weidse land zowel met de auto als de fiets goed bereikbaar. Voor (klein)kinderen die van zeilen houden zijn er talloze mogelijkheden om te zeilen en te (kite)surfen, wat vanaf de kant voor ouderen een prachtig spektakel is om te zien. Gezelligheid, kunst en cultuur U zult versteld staan van de kunst en cultuur op ons eiland. Regelmatig halen wij de activiteiten naar ons toe door muziekuitvoeringen, lezingen en exposities te organiseren in het bijeenkomstengebouw. U zult versteld staan van de kunst en cultuur op ons eiland.

6 Het Landhuis Het landhuis is een ontwerp van de Goese architect Maarten van Doorn, die in de provincie faam heeft als het gaat om het restaureren van oude gebouwen en boerderijen. Op de leeftijd van 82 jaar is hij nog steeds actief en met 60 jaar architectuurervaring heeft hij dit prachtige gebouw ontworpen. De andere gebouwen op het landgoed heeft hij op een zeer stijlvolle wijze gerestaureerd. Het landhuis is als een oude buitenplaats opgetrokken in een U-vorm van drie gebouwen. Het westelijke en oostelijke gebouw grenzen met terrassteigers direct aan het water. Zowel de appartementen boven als die beneden hebben een ruim terras en directe toegang tot de tuin. Speciaal om de relatie met de tuin te versterken is voor de appartementen op de eerste verdieping een trap die naar de tuin leidt. Ieder gebouw heeft een eigen lift en ieder appartement heeft een eigen ingang. De tweepersoonsappartementen hebben een oppervlakte van 100 m², bestaande uit een living van 50 m², een ruime slaapkamer met een badkamer met (rolstoel)douche en verhoogd toilet, een tweede kleed- of werkkamer en een keuken voorzien van alle apparatuur. Ieder appartement heeft een eigen terras van 20 m². De éénpersoonsappartementen hebben een oppervlakte van 50 m², met een afgescheiden slaapgedeelte en eigen badkamer waarin, voor zover nodig, voorzieningen voor mindervaliden. Het westelijke en oostelijke gebouw grenzen met terrassteigers direct aan het water.

7 Uw privacy staat bij ons voorop. Privacy en Gemak Privacy staat bij ons voorop. U woont natuurlijk volledig zelfstandig in uw eigen appartement. Daarnaast krijgt u desgewenst de ondersteuning die u behoeft. Er zijn gemeenschappelijke voorzieningen zoals een gezamenlijke eetkamer, woonkamer en lounge. Daarnaast kunt u op loopafstand op het landgoed in het bijeenkomstengebouw een kopje koffie drinken of dineren in het restaurant. De maaltijd kunt u dus op verschillende plaatsen gebruiken: in uw eigen appartement, in de gemeenschappelijke eetkamer of in het restaurant. Zorg Wij bieden een volledig pakket aan professionele zorg, van huishoudelijke zorg tot intensieve verpleging, afgestemd op uw persoonlijke wensen en omstandigheden. U kunt dan ook op het landgoed blijven wonen, ongeacht de ontwikkeling van uw zorgbehoefte. Wij bieden u bovendien extra zorg naast de AWBZ zorg waarvoor u een indicatie heeft. Daarmee verzekeren wij dat u 24 uur per dag de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die u behoeft. Dienstverlening Om u in staat te stellen uw persoonlijke levensstijl zo lang mogelijk te behouden bieden wij een groot aantal diensten aan. Allereerst worden de maaltijden professioneel verzorgd vanuit de keuken van het restaurant in het bijeenkomstengebouw. De dag begint bij ons met een luxe ontbijtbuffet, in de middag verzorgen wij een lichte maaltijd en s avonds een heerlijk diner. Deze maaltijden worden opgediend in de gemeenschappelijke dinerzaal, het restaurant of, indien gewenst, in uw eigen appartement. Ook andere dienstverlening is aanwezig, zoals de bewassing van uw kleding en linnengoed. U kunt deelnemen aan verschillende recreatieve activiteiten die regelmatig georganiseerd worden. Daarnaast kunnen wij diverse vormen van externe dienstverlening voor u organiseren zoals kapper aan huis, fysiotherapie of pedicure, een boodschappenservice en individueel of gemeenschappelijk vervoer. De kinderen en kleinkinderen te logeren Zeeland is een vakantieland, ook voor uw kinderen en kleinkinderen. Door de aanwezigheid op het terrein van de logeerboerderij, het restaurant en de slaapzolder kunt u de kinderen en kleinkinderen een weekendje of weekje laten logeren. U heeft de gezelligheid van de familie om u heen, maar alle huishoudelijke beslommeringen regelen wij. En als u wilt uitrusten trekt u zich terug in uw eigen appartement. Ook is het bijeenkomstengebouw uitermate geschikt voor familiereünies, trouwerijen en feesten.

8 Informatie Bent u enthousiast over de mogelijkheden die Landgoed Rijckholt u biedt op het gebied van wonen en zorg en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te nemen. Graag zijn wij bereid in een persoonlijk gesprek al uw vragen te beantwoorden. U kunt daarvoor een afspraak met ons maken. Landgoed Rijckholt Provincialeweg NA Geersdijk T +31 (0) E info@landgoedrijckholt.nl W

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

Woonzorg in het hart van Amersfoort

Woonzorg in het hart van Amersfoort Woonzorg in het hart van Amersfoort wonen & leven, zorgen, leren & werken ZORGRESIDENCE HET SEMINARIE is gevestigd in het historisch stadscentrum op een van de meest onderscheidende locaties die Amersfoort

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna Laurens Joachim en Anna is een gezellig woonzorgcentrum aan de Slinge in Rotterdam. Er heerst een ongedwongen en open sfeer.

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt In 1918 werd de Vereniging Ons Thuis opgericht, die tot doel had ouden van dagen van alle gezindten met beperkte middelen gelegenheid te geven tot samenwoning in

Nadere informatie

Comfortabel wonen in. Residence Haganum

Comfortabel wonen in. Residence Haganum Comfortabel wonen in Residence Haganum Wonen in een waardige ambiance Bent u op zoek naar een stijlvol appartement waar u 24 uur per dag kunt rekenen op zorg en zekerheid? En waar u verblijft in een waardige

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

informatie en interesse disclaimer

informatie en interesse disclaimer De Hoefstaete Oud worden in een stijlvolle en duurzame villa met gelijkgestemden waar privacy, veiligheid, zorg en service gewaarborgd zijn, is een wens van vele ouderen. Villa Hoefstaete laat deze wens

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen TE HUUR Schaapskooi 24 personen Een unieke accommodatie, wonen en slapen apart maar toch bij elkaar. De schaapskooi bestaat uit 3 woningen te weten een woon-en twee slaapgedeelten. De woningen staan haaks

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK WELKOM BIJ ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK De privacy van uw eigen appartement en tegelijkertijd deel uitmaken van een gezellige woon- en leefgemeenschap. Bij mooi

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Informatie en interesse

Informatie en interesse Zorgeloos wonen Oud worden in een stijlvol, nieuw en duurzaam gebouwde villa met gelijkgestemden waar privacy veiligheid, zorg en service gewaarborgd zijn is een wens van vele ouderen. Villa Marijke Elisabeth

Nadere informatie

informatie en interesse disclaimer

informatie en interesse disclaimer Hamer Oud worden in een stijlvol, nieuw en duurzaam gebouwde villa met gelijkgestemden waar privacy veiligheid, zorg en service gewaarborgd zijn is een wens van vele ouderen. Villa Hamer laat deze wens

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

Thuvine.

Thuvine. Thuvine www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Thuvine, welkom bij Pleyade Bij Thuvine bieden we liefdevolle zorg en ondersteuning aan

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt Maison Gaspard de Coligny Maison Gaspard de Coligny is een kleine, sfeervolle en servicegerichte woonzorgvoorziening. Wonen met zorg dichtbij, altijd. Zelfstandig

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN GOLFBAAN ALS ACHTERTUIN? Deze schitterende recreatievilla staat midden op de golfbaan. Het uitzicht is fenomenaal: De doorkijkjes in de tuin

Nadere informatie

wonen Zorgeloos Zorgvilla MaJa is een particuliere woonzorgvoorziening, gelegen aan de Rijsdijk 8 in

wonen Zorgeloos Zorgvilla MaJa is een particuliere woonzorgvoorziening, gelegen aan de Rijsdijk 8 in q Zorgeloos wonen Samen met vrienden en bekenden oud worden in een prachtig huis is een droom van vele ouderen. Uiteraard met 24-uurs aanwezigheid van professionals, zorg- en dienstverlening op maat. Zorgvilla

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark

Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark Een ideale plek om te wonen Residentie Petruspark is een residentiële woonvorm gelegen direct buiten de rondweg in Eindhoven-Noord, in het stadsdeel

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

GRUUN 21 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

GRUUN 21 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA GRUUN 21 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING RECREATIEVILLA XL (EXTRA LUXE) MET GARAGE Deze recreatiewoning mag met recht een villa genoemd worden. De woning heeft vele extra s die uw verblijf

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Vakantie in het noorden van Texel

Vakantie in het noorden van Texel bungalows Betaalbare bungalows en vakantiehuizen Vakantie in het noorden van Texel bungalows Bungalowverhuur De Muy Bungalowverhuur De Muy biedt een gevarieerd aanbod aan bungalows en vakantiewoningen

Nadere informatie

Waardig Wonen Waardig Wonen Zelfstandig en luxe wonen in een mooi appartement op een kleinschalige woonlocatie. Met de mogelijkheid om de eigen levensstijl voort te zetten en met goede zorg binnen handbereik.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Lobede.

Lobede. Lobede www.pleyade.nl Samen eropuit. Bij Pleyade koesteren we ieder contact. Welkom bij Lobede, welkom bij Pleyade Bij Lobede bieden we liefdevolle zorg aan ouderen met en zonder een specifieke zorgbehoefte.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

TE KOOP. Liauckamalaan K.K XJ Sexbierum. Makelaardij Op Maat

TE KOOP. Liauckamalaan K.K XJ Sexbierum. Makelaardij Op Maat TE KOOP 595.000 K.K. Makelaardij Op Maat Hartman Sannesstraat 14 9076 EB Stiens 0518-403490 info@makelaardijopmaat.nl Liauckamalaan 2 8855 XJ Sexbierum Liauckamalaan 2 8855 XJ Sexbierum Inleiding Net buiten

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN EIGEN HUIS, EEN PLEK ONDER DE ZON Je eigen vakantiewoning, een eigen plek waar je heerlijk tot rust komt, ver weg van al het lawaai en de hectiek

Nadere informatie

Coornhert State. Dienstverlening voor senioren

Coornhert State. Dienstverlening voor senioren Coornhert State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Wellness-woning aan de golfbaan Creëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een wirlpool, een sauna en een zonnebank.

Nadere informatie

Binnenrijk.

Binnenrijk. Binnenrijk www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Binnenrijk, welkom bij Pleyade Bij Binnenrijk bieden we liefdevolle zorg aan ouderen

Nadere informatie

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning Huizen vanhendriks Jagerslaan 5, 5645 AD Eindhoven Wonen in het Schuttersbosch Jonge wijk Tuin op het Zuid- Westen Energiezuinige woning Luxe woonkeuken H51 H51 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

TE KOOP BOVENBERG 82 TE BERGAMBACHT - SCHOONHOVEN

TE KOOP BOVENBERG 82 TE BERGAMBACHT - SCHOONHOVEN TE KOOP BOVENBERG 82 TE BERGAMBACHT - SCHOONHOVEN RIANTE WOONBOERDERIJ MET GARAGE EN LANDELIJKE TUIN, GELEGEN OP DE GEMEENTEGRENS BERGAMBACHT EN SCHOONHOVEN, AAN DE BOVENBERG 82. Algemeen: Indeling: Begane

Nadere informatie

Ambthuis. Hedendaags wonen met historie. Wonen Zorg Welzijn

Ambthuis. Hedendaags wonen met historie. Wonen Zorg Welzijn Ambthuis Hedendaags wonen met historie Wonen Zorg Welzijn Verzorgd wonen in historisch Bredevoort Zo lang mogelijk zelfstandig wonen, maar wel met de benodigde zorg en voorzieningen binnen handbereik.

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

Laurens Dorpsveld. Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Dorpsveld. Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Dorpsveld Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een kleine woonzorglocatie

Nadere informatie

Verpleeghuis. Oudshoorn

Verpleeghuis. Oudshoorn Verpleeghuis Oudshoorn Onze visie We willen allemaal graag gezond en vitaal ouder worden. Maar dat hebben we niet altijd zelf in de hand. Soms stelt het leven ons onverwacht voor moeilijkheden en hebben

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum Zonnestraal Apartments Loosdrechtse bos, Hilversum Wonen in een bosrijke omgeving Thuiskomen in Zonnestraal Het bosrijke landgoed Zonnestraal biedt plaats aan het exclusieve Vesteda Zonnestraal Apartments:

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Beschermd wonen in een unieke omgeving Woonzorgvoorziening Sparrenheuvel, gelegen in het bosrijke Bosch en Duin in de gemeente Zeist, is opgericht

Nadere informatie

Wonen en leven zoals u dat wenst

Wonen en leven zoals u dat wenst Wonen en leven zoals u dat wenst Veilig oud worden in uw nieuwe thuis, omringd door liefdevolle mensen Uw levensgeluk: onze missie Wij vinden dat zorg voor ouderen met een dementie anders moet en kan.

Nadere informatie

Huizen. Heerlijke achtertuin. Op 6 min van centrum Nijmegen. Royale woonkamer met veel daglicht. Veilige, rustige autoluwe straat

Huizen. Heerlijke achtertuin. Op 6 min van centrum Nijmegen. Royale woonkamer met veel daglicht. Veilige, rustige autoluwe straat Huizen vanhendriks Wethouder Verrietstraat 37, 6576 DA Ooij Op 6 min van centrum Nijmegen Veilige, rustige autoluwe straat Royale woonkamer met veel daglicht Heerlijke achtertuin Maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Het Prinsenhof Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Locatie Roermond Stad van een rijke geschiedenis, monumenten, gezellige winkelstraatjes,

Nadere informatie

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg Laurens Huize Sint Petrus Gezellige locatie met een lange traditie meer dan zorg Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen De aanleunwoning Zelfstandig met zorg wonen 1 2 De Potskamp 3 Goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Als wonen in uw eigen huis moeilijker gaat en u heeft zorg nodig, kunt u

Nadere informatie

ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Deze recreatievilla is met zijn vierkante vorm een afgeleide van de stolpboerderij. Bood de stolpboerderij vroeger onderdak aan het hele boerenbedrijf,

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ` DE WONING GENIETEN VAN BOS EN GOLF Deze vrijstaande recreatiewoning leent zich uitstekend voor ultieme relaxmomenten: een bos als achtertuin en een

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

Speciaal voor 55-plussers HET HOF VAN HERSBEEK COMFORTABEL EN STIJLVOL WONEN

Speciaal voor 55-plussers HET HOF VAN HERSBEEK COMFORTABEL EN STIJLVOL WONEN Speciaal voor 55-plussers HET HOF VAN HERSBEEK COMFORTABEL EN STIJLVOL WONEN 1 2 Wonen in het historische stadscentrum van Breda Woning Stichting Geertruidenberg (WSG) realiseerde in het Hof van Hersbeek

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 3-5 BENTHUIZEN

SCHOOLSTRAAT 3-5 BENTHUIZEN Verlaan SCHOOLSTRAAT 3-5 BENTHUIZEN In de dorpskern van Benthuizen ligt deze luxe en royale vrijstaande villa (197 m2) met bijbehorende vrijstaande bedrijfsruimte (164 m2) op een riant perceel van 575

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal

Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal Kastanjelaan 17, 6571 CE Berg en Dal H53 Verkoper vertelt In 1994 heb ik met mijn man het huis gekocht waar hij vroeger heeft gewoond. Ondanks dat het in goede staat was, hadden wij nog wat wensen. De

Nadere informatie

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Omschrijving Medwert 5 - Holwerd Deze fraaie woonboerderij uit de 17de eeuw staat tussen hoog geboomte, temidden van prachtige gerestaureerde kop-hals-romp

Nadere informatie

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN BIJZONDER WATERSPORTCENTRUM It Sailhûs is een watersportaccommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum WONEN IN Wiemersheerd Loppersum Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie