N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 12"

Transcriptie

1 N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 12 Data 25 maart maart Rapportavond 27 maart MR 31 maart Groep 8 naar Oosterhout 04 april Groep 8 terug uit Oosterhout 07 april OR 07 april Start Cito entree groep 7 08 april Volgende nieuwsbrief 08 april GMR 09 april Inloopmoment groep 3 t/m 8 (12:15u -12:45u) 11 april Palmpasen 17 april Schoolreis 18 april Goede vrijdag 21 april Tweede Paasdag 22 april Ouderinformatie avond met als thema: Veilig online Meer data vindt u op onze website onder het kopje kalender. Verjaardagen Wij wensen de volgende kinderen een hele fijne verjaardag toe: 28 maart Merijn van Duijn 1 april Kay de Vette 30 maart Carmen Bax 4 april Tibbe van der Windt 31 maart Enrico Cossuto 5 april Emerson Cijntje 31 maart Sofie van den Berg 6 april Nolan van Ophoven 1 april Tamara Pronk Bakjesregel Boos, dan denk ik eerst na voordat ik iets zeg of doe. Algemeen Juf Kim (groep 6) stopt op de St. Bernardus Juf Kim heeft aangegeven dat ze wil stoppen met lesgeven op de St. Bernardusschool. In januari is zij parttime teruggekomen na een periode van zwangerschapsverlof. Juf Kim geeft aan dat de veranderingen thuis (ze is moeder van een gezonde zoon) en het parttime werken ervoor zorgen dat ze niet meer de juf kan zijn die ze graag wil zijn voor alle leerlingen. Wij respecteren de keuze van juf Kim, maar zullen haar enorm missen als collega en leerkracht. We kennen juf Kim als een enthousiaste, hard werkende leerkracht die naast kennisoverdracht de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen heel belangrijk vindt. Ze is voor veel kinderen een heel bijzondere, belangrijke leerkracht geweest. In goed overleg is besloten dat 25 april de laatste werkdag zal zijn van juf Kim op school. Wij gaan op zoek naar een goede leerkracht die de periode van de meivakantie tot de zomervakantie op woensdag t/m vrijdag zal werken voor groep 6. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u hierover informeren.

2 Schoolreis Op donderdag 17 april gaan alle kinderen op schoolreis! De groepen 1 t/m 3 gaan dit jaar naar het vernieuwde Plaswijckpark. De groepen 4 t/m 8 gaan naar Bobbejaanland in België. Donderdag 27 maart krijgen alle leerlingen een brief mee met aanvullende informatie over deze feestelijke dag. Een gezonde school met gezond internetgedrag Op dinsdag 22 april organiseren wij weer de jaarlijkse ouderinformatieavond. Dit jaar staat deze in het teken van gezond internetgedrag. De avond wordt georganiseerd in de aula en start om 19:30 uur. U ontvangt op termijn nog een persoonlijke uitnodiging voor deze avond, we hopen dat u deze datum alvast vrij houdt in uw agenda. Kangoeroe wedstrijd Vorige week donderdag werd de landelijke Kangoeroe wedstrijd weer georganiseerd. Dit is een wiskunde wedstrijd voor de allerbeste rekenaars van de school. 18 kinderen uit groep 5 t/m 8 deden mee. De uitslag van de wedstrijd komt na de meivakantie. Overblijven in groep 1 en 2. Als de kleuters hun eten en drinken op hebben, mogen ze kiezen: Gaan we buiten spelen of binnen spelen? Als ze binnen spelen zijn er verschillende materialen om mee te spelen. Zo is er laatst een heel leuk poppenhoekje gekomen om gezellig aan te zitten met elkaar. Ook kunnen de kinderen lekker kleuren of knutselen. Leuk met een vriendje met de autootjes spelen is ook altijd fijn. Nogmaals een oproep : We zouden het echt erg fijn vinden als u de naam van uw kind op de broodtrommel en beker/pakje drinken wilt zetten. Veel kinderen hebben dezelfde broodtrommels en daar ontstaan soms ruzietjes door. Ook belangrijk bij de tostibeurt! Resultaten Cito eindtoets bekend De leerlingen in groep 8 hebben hun resultaten van de Cito-eindtoets ontvangen. Als school zijn wij ook dit jaar weer tevreden over het resultaat hiervan. De gemiddelde score op de Cito eindtoets was dit jaar 540 punten. Drie leerlingen haalden zelfs de maximale score.

3 Een aantal leerlingen heeft een alternatieve toets gemaakt. Na de zogenaamde correctie komen we uit op 536,4 (het landelijk gemiddelde is 535). Roken voor de school Als gezonde school willen wij ouders en verzorgers vragen bij het halen en brengen van de kinderen niet te roken voor de school. Uiteraard kunnen wij dit niet verbieden, maar we zouden het enorm op prijs stellen wanneer er niet meer gerookt zou worden rond de school wanneer er kinderen aanwezig zijn. Wij hopen op uw begrip en medewerking. Groepen Groep 1/2a We zijn nu een paar weken bezig met het thema "lente". We praten en zingen liedjes over bloembollen, jonge dieren en de boerderij. De kinderen hebben al leuke varkentjes gevouwen en kippetjes geverfd. De kinderen mogen een potje met aarde meebrengen. Op school mogen ze daar zaadjes in doen en dan maar hopen dat er snel plantjes groeien. De komende twee weken staat de letter "l" van lente centraal. De kinderen mogen spullen meebrengen die beginnen met de leter "l". Afgelopen donderdag hebben de kinderen hun rapport gekregen. Deze week zijn de 10 minutengesprekken. Dinsdag 25 maart komt de schoolfotograaf weer een leuke foto van uw kind maken. Juf Clara en juf Petra Groep 1/2b Vorige week donderdag hebben (bijna) alle kinderen een rapport mee gekregen. Gister hebben we deze al met een groot deel van de ouders besproken en ook vandaag zijn er nog een aantal gesprekken. Fijn om weer even bij te praten. Wij zijn heel tevreden over de kinderen in onze groep. Voor de kinderen van groep 2 gaan we de komende tijd de puntjes op de i zetten. De stof die we in kleine kring aanbieden wordt steeds een beetje lastiger. Ook de kinderen van groep 1 worden steeds meer uitgedaagd. Steeds vaker krijgen zij een opdracht die ze helemaal zelfstandig moeten uitvoeren en die uit meerdere lagen bestaat. Op de foto ziet u een voorbeeld van zo n opdracht. Maak minstens vier bloemen. De stelen moet je zelf knippen. De bloemen moeten allemaal een verschillende lengte hebben en in de goede volgorde van kort naar lang opgeplakt worden. Voor ons lijkt dit misschien simpel, voor groep 1 betekent dit vijf deelopdrachten onthouden. Naast al dat harde werken, hebben we gelukkig ook nog tijd om zelf iets te kiezen. Er wordt onder andere enthousiast gebouwd met de lego. Zoveel zelfs, dat de bak soms helemaal leeg is! In de klas hebben we veel geleerd over de lente, de bloemen die dan weer gaan bloeien en de jonge dieren die dan geboren worden. Misschien heeft u hier thuis ook al liedjes over gehoord.

4 Aanstaande donderdag is het weer workshopmiddag. De kinderen van de groepen 1,2 en 3 worden dan verdeeld over de verschillende klassen en gaan dan samen een leuke activiteit doen. Sinds de voorjaarsvakantie krijgen de kinderen voortaan op woensdag fruit van school. Ook mag u, als u dat wilt, uw kind die dag zelf fruit meegeven, bijvoorbeeld als er fruit gegeten wordt dat uw kind niet lekker vindt. Koekjes die op woensdag per ongeluk mee genomen worden, worden weer mee naar huis gegeven. Met ingang van volgende week staat op maandag, dinsdag, woensdag juf Sanne voor de groep en op donderdag en vrijdag juf Rozanne. Op de dagen dat juf Sanne voor de klas staat, is juf Rozanne wel op school aanwezig. Juf Sanne en juf Rozanne Groep 1/2 C Het thema lente is in volle gang. We hebben geleerd over de letter l, tellen eieren, leren over meer-minder-evenveel en vouwen allerlei bloemen. Bij Engels leren we over de kleine diertjes en de kleuren. Wellicht heeft u de woorden ladybird, ant, caterpillar en mosquito al eens voorbij horen komen. Op donderdag hebben de kinderen een rapport mee naar huis gekregen. Alle kinderen mogen hier trots op zijn. Iedereen heeft heel erg zijn best gedaan de afgelopen periode. In het rapport staat ook de cito-uitslag. Dit is of wordt met u op de 10 mintutengesprekken besproken. Iedereen weer bedankt voor het komen. Heeft u na het gesprek toch nog vragen/opmerkingen dan mag u uiteraard altijd langskomen. Vandaag hebben we de schoolfotograaf op bezoek gehad. We hopen dat wij allemaal weer vrolijk op de foto staan! Tot de volgende nieuwsbrief! juf Marleen Groep 3 Vandaag zijn er weer mooie foto s gemaakt van de kinderen door de fotograaf. Vrijdagmiddag 11 april gaan we weer Palmpaastasjes naar mensen in het bejaardenhuis brengen. Vanaf woensdag 9 april mogen de tasjes weer gevuld worden. Ik zoek ouders (ongeveer 4) die met ons mee kunnen naar het bejaardenhuis. U kunt zich opgeven bij de juffen. Wij bedanken u voor uw komst op de rapportgesprekken. Mocht u toch nog vragen hebben na het gesprek, dan mag u die natuurlijk nog stellen aan de juffen of u kunt nog een afspraak maken. Nogmaals willen wij u vragen thuis het hardop lezen te blijven oefenen. Ook sommetjes tot 20 erbij en eraf automatiseren (= dat uw kind hierover niet lang hoeft na te denken) is erg belangrijk, dit vormt de basis voor het verdere rekenen. U kunt op de site van Veilig Leren lezen zien wat wij allemaal oefenen in kern 8. Donderdag 17 april gaan we op schoolreis, meer informatie volgt Juf Dana en juf Netty Groep 4 Donderdag 13 maart kregen we bezoek van een echte brandweervrouw, Sheila. Een uur lang kwam ze met ons praten over brandveiligheid. Het was erg leuk en de kinderen wisten er best al veel van. We hebben onder andere geleerd wat de brandweer allemaal voor taken heeft, hoe belangrijk rookmelders zijn in een huis, hoe goed het is om ook thuis een vluchtplan te hebben en dat je bij vlam in de pan nooit moet blussen met water.

5 Met rekenen oefenen we de sommen tot 100. We werken met de lege getallenlijn. De kinderen mogen zelf kiezen hoe ze de sprongen ze maken. Bijvoorbeeld: 17+25= Naast de getallenlijn gebruiken we ook de lange som om dit soort sommen uit te rekenen. Bijvoorbeeld: 83-27= 83-20= = = 56 Met klokkijken weten we al de hele en halve uren zowel analoog als digitaal. We zijn nu begonnen met het oefenen van de kwartieren. De kwartieren oefenen we nu nog even alleen analoog. Juf Gaby en juf Birgitte Groep 5 Rapportgesprekken Wij hebben met iedereen een afspraak kunnen maken voor het 10 minuten gesprek. Fijn, dat u allemaal kunt komen en zo betrokken bent, want met elkaar helpen we de kinderen vooruit. Schoolvoetbal Wat hebben wij een kanjers! De meisjes: zijn door naar de finale!! Geweldig gedaan meiden! De jongens moeten nog even afwachten of zij door zijn naar de finale. Dit is afhankelijk van de resultaten van de teams die nog moeten spelen. Maar klasse hoor jongens! En natuurlijk iedereen heel veel succes toegewenst, zet je beste beentje voor! Werkstuk De kinderen hebben tot vrijdag 18 april de tijd om hun werkstuk te maken en in te leveren. De week voor de meivakantie moet het ingeleverd zijn. (De juf heeft ook tijd nodig om het werkstuk goed te kunnen beoordelen) Het is heel gewoon dat uw kind bij het maken van zijn/haar allereerste werkstuk hulp en begeleiding nodig heeft. En voor een goede spreiding van het werken eraan, moeten zij er tijdig aan beginnen! Het is de basis voor het plannen van huiswerk, hierbij is ook uw sturing hard nodig. Elke week komt het werkstuk op school ter sprake! Een presentatie geven zij hierover niet in de groep. Dit is een volgende stap en gebeurt in groep 6. U of uw kind kan altijd bij juf Lenny terecht met vragen over het werkstuk. Woensdag fruitdag De kinderen krijgen nu elke woensdag fruit van school. Tip: stel thuis met elkaar nog een fruitdag vast. Zo raken de kinderen eraan gewend. Yurlsite groep 5 Wij geven vaak aan, ook n.a.v. resultaten, dat op de yurlsite op alle vakgebieden oefeningen te vinden zijn: groepen: yurl groep 5. Ook nieuwsbegrip XL staat daar, op de pagina: taal-lezen. De oefeningen die daar staan omvatten: leesbegrip en woordenschat. Daar moeten we met onze groep hard aan werken en veel trainen zal zeker resultaat opleveren.

6 Voor komende tijd wordt dit huiswerk, als er op school niet aan gewerkt is. U hoort hier nog over tijdens het rapportgesprek. Huiswerk Dinsdag 1 april: Toets aardrijkskunde hoofdstuk 4 Belangrijke data Maandag 24 maart: 10 minuten gesprekken Dinsdag 25 maart: 10 minuten gesprekken Dinsdag 25 maart : schoolfotograaf Donderdagmiddag 27 maart: workshopmiddag Maandag 31 maart: zwaaien we groep 8 uit naar Oosterhout Dinsdag 1 april: toets aardrijkskunde hoofdstuk 4 Woensdagmiddag 2 april: meisjes finale voetbal De week van 7 april: vullen we de Palmpaastasjes. Wilt u vers fruit zo laat mogelijk meegeven? Woensdagmiddag 9 april: inloopmiddag Vrijdagmiddag 11 april: Paastasje wegbrengen naar de bejaarden Woensdag 16 april: geen gym (Paasviering) Donderdag 17 april: schoolreis Vrijdag 18 april: Goede Vrijdag (vrij) Vrijdag 25 april: continurooster, tot 14:00 uur school. De lunch wordt aangeboden. Juf Marjolijn en juf Lenny Groep 6 Wat zijn wij trots op groep 6. Wat een prachtige werkstukken en interessante spreekbeurten! Ontzettend leuk om te lezen en om te horen. Hulpplannen Er is de afgelopen periode hard gewerkt. Naar aanleiding van de uitslagen van de CITO toetsen en het werk in de klas zijn er hulpplannen gemaakt. Wij helpen op die manier de leerlingen die ergens moeite mee hebben of willen groeien in een vak. Met dank ook aan juffrouw Lianne Melief die nu iedere dag een groepje uit de klas haalt om daar extra aandacht aan te geven en te begeleiden. Huiswerk Vanuit school is de afspraak gemaakt dat er, op de leertoetsen na, geen huiswerk aan de leerlingen meegegeven wordt. Tenzij daarvoor toestemming is gegeven van de ouders. Dus mocht u het fijn vinden om thuis met uw kind nog te werken aan een vak, dan helpen wij u graag met het meegeven van geschikt huiswerk. Woordenboek Wij vinden het fijn als de leerlingen zo snel mogelijk in het bezit zijn van een woordenboek. In de aankomende taallessen zullen wij gebruik gaan leren maken van het woordenboek. De leerlingen hebben een woordenschrift waarin zij de moeilijke woorden die zij tegenkomen opzoeken in hun woordenboek. Wij gaan in de aankomende periode meer aandacht besteden aan woordenschat, opzoek strategieën. Wij maken dan veel gebruik van het woordenboek. Activiteiten Voor iedereen de activiteiten van groep 6 op een rij. 24/25 maart: Rapportgesprekken 27 maart: Workshopmiddag 31 maart: Groep 8 uitzwaaien 3 april: Geschiedenistoets hoofdstuk 4 10 april: Onderzoek groep 6 groene speeltuinen

7 11 april: Paastasjes wegbrengen naar verzorgingstehuizen 16 april: Paasviering 11:15-11:45 17 april: Schoolreis 18 t/m 21 april: Paasweekend 22 april: Ouderavond social media 25 april: continurooster, Koningslunch en na de lunch Koningsspelen 26 april t/m 11 mei: meivakantie U kunt zi Juf Kim en juf Lianne Groep 7 Na het bezoek aan de boer weten de kinderen alles over de melkveehouderij. Alle begeleiders nog bedankt, het was een erg leuke ochtend. Het was tevens de afsluiting van het Biologiethema 'Stilte naast de stad'. Het thema richtte zich op twee onderdelen: 1. De melkveehouderij, 2. Weidevogelbescherming in het boeren bedrijf. Meester Jan Willem Groep 8 De rollen in de musical zijn bekend. En er kan dus geoefend worden voor de musical. De musical wordt op dinsdag 15 juli opgevoerd in Spieringshoek. Let op: dit is een andere datum dan op de jaarkalender staat! De laatste jaren voerden we de musical niet meer in onze eigen aula op, vanwege de beperkte ruimte. Wij willen ook graag dat de oma s en opa s naar onze voorstelling komen, vandaar de andere locatie. T.z.t. ontvangt u een uitnodiging. Vorige week woensdag heeft niet alleen u gestemd, maar ook de leerlingen van groep 7 en 8. In de gemeente Schiedam reed er een stembus rond waar de leerlingen hun stem konden uitbrengen. En dit hebben we natuurlijk gedaan! Vandaag hadden we onze laatste kennismaking met de andere groepen 8. En zijn we helemaal klaar voor kamp. Nu nog even onze vingers kruisen voor veel zon! Vandaag zijn we ook nog op de foto gezet door de schoolfotograaf. En donderdag brengen we in de ochtend een bezoek aan het gemeentearchief van Schiedam en hebben we in de middag workshopmiddag. We gaan op de fiets naar het gemeentearchief! Juf Saskia

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 11

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 11 N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 11 Data 11 maart 2014 20 maart Rapport 2 mee naar huis 21 maart ADV groep 1/2 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f Tweewekelijks nieuwsbulletin - twintigste jaargang nr. 20

N i e u w s b r i e f Tweewekelijks nieuwsbulletin - twintigste jaargang nr. 20 N i e u w s b r i e f Tweewekelijks nieuwsbulletin - twintigste jaargang nr. 20 Data 03 juli 2012 05 juli Laatste schooldag 06 juli ADV groep 1 t/m 8 09 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - eenentwintigste jaargang nr. 13

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - eenentwintigste jaargang nr. 13 N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - eenentwintigste jaargang nr. 13 Data 26 maart 2013 26 maart Rapportavond 27 maart Paaslunch (onder schooltijd)

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81 Agenda Van de schoolraad: 24 september 2015 Personeels vergadering 28 september Viering met ouders in de kerk te Surhuisterveen. Startvergadering

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie