KVK NINOVE. De ploeg van t stad. Aangesloten bij de K.B.V.B. Stamnummer : 2373 NIEUWSBRIEF 13 SEIZOEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KVK NINOVE. De ploeg van t stad. Aangesloten bij de K.B.V.B. Stamnummer : 2373 NIEUWSBRIEF 13 SEIZOEN"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 13 SEIZOEN Beste ouder, Beste speler, We zijn ondertussen aan het eind van ons seizoen. Alle tornooien zijn gespeeld en de sportieve staf is volop gestart met de voorbereiding van het volgende seizoen. We sluiten met deze 13 de en laatste nieuwsbrief het seizoen af met een vooruitblik op het nieuwe seizoen. MEDEWERKING JEUGDTORNOOI 4 EN 5 MEI Wij willen iedereen die spontaan heeft meegeholpen aan de organisatie van ons jeugdtoernooi van harte bedanken. Het weer hadden we niet in de hand, maar toch werd het een meer dan geslaagd weekend. Ongeveer 100 mensen hebben hiervoor de handen uit de mouwen gestoken: een hartverwarmende gedachte tijdens die twee koude dagen. Bij deze dan ook een welgemeende dankjewel aan alle sponsors, en vooral onze hoofdsponsor De Gebroeders Herpelinckx. allen die het toernooi tot in de puntjes hebben voorbereid. allen die de wedstrijden in goede banen hebben geleid. allen die voor de lekkere frietjes, hamburgers, pasta, broodjes, fruitsalade, koffiekoeken,... hebben gezorgd. allen die de dorstigen hebben bediend. allen die de nodige begeleiding en ondersteuning hebben gedaan in en rond de kleedkamers. allen die gezorgd hebben voor de pendeldienst en de EHBO. allen die toezicht gehouden hebben op de sporttassen van honderden spelers. allen die in weer en wind geholpen hebben bij het parkeerbeleid. allen die de communicatie verzorgd hebben. allen die na afloop van het toernooi geholpen hebben bij het opruimen. Wat je bijdrage ook was, klein of groot, we hebben ze echt geapprecieerd. Duizendmaal bedankt dus en hopelijk kunnen we in de toekomst samen verder werken aan de uitbouw van deze mooie club!

2 ZOMERSTAGE De zomerstage vindt plaats van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 augustus 2019 op de Kloppers (Denderstraat). Alle voetballers (jongens en meisjes) met geboortejaar van 2003 tot 2013 (U7 tot en met U17) die lid zijn van KVK Ninove kunnen aan de stage deelnemen. De stage is niet verplicht maar wordt zeker aanbevolen voor spelers van KVK Ninove (seizoen ). Het inschrijvingsgeld bedraagt 100 ( 25 korting voor 2de, 3de en 4de kind). Programma: Een aangename, ontspannende en gedisciplineerde stage Individuele keeperstrainingen Testbatterij Verfijnen van verschillende voetbal specifieke vaardigheden (groepsdynamiek, spelconcepten, techniektraining, tactische oefeningen...) Praktische info: Trainingen door gediplomeerde en ervaren trainers Training van 9u tot 16u (opvang voorzien vanaf 8u tot 18u) Warme maaltijd Gratis water Inschrijven: Je kan inschrijven via mail tvjo@kvkninove.be of via onze jeugdwebsite: tot 12 juli Na deze datum worden geen inschrijvingen meer aanvaard. Het inschrijvingsgeld schrijf je over op rekeningnummer: BE met vermelding van de naam van de speler en de geboortedatum. Je ontvangt dan via een bevestiging van jouw inschrijving. FAMILIEBBQ 9 AUGUSTUS 2019 De laatste stagedag wordt afgesloten met een zomerbarbecue voor de ganse familie. Inschrijven kan door een eenvoudig mailtje te sturen naar tvjo@kvkninove.be met de vermelding van het aantal volwassenen en kinderen die zullen deelnemen. Betaling kan op het secretariaat gebeuren tijdens de stage bij de sportieve staf. Spelers die deelnemen aan de stage eten gratis. Volwassenen betalen 15, kinderen (niet spelers) betalen 7,5.

3 PLOEGVOORSTELLING 9 AUGUSTUS Als onderdeel van de familiebarbecue op 9 augustus, zullen alle jeugdploegen voorgesteld worden aan de ouders en de supporters. Die dag worden alle spelers in onze clubkleuren op de stage verwacht. Iedereen is welkom op deze ploegenvoorstelling. Er zullen tijdens deze ceremonie ook een aantal Awards uitgereikt worden die sommige spelers zullen ontvangen naar aanleiding van de stage. VOETBALHUISWERK ZOMERVAKANTIE Ter voorbereiding van het seizoen zal er vanaf de U12 lichting een fysiek voorbereidingsprogramma aan de spelers aangeboden worden met concrete acties en tips om zich goed op het nieuwe seizoen te kunnen voorbereiden. Van de spelers zal verwacht worden dat ze de zelfdiscipline tonen om dit programma te volgen tijdens de zomermaanden. Onze sportieve staf heeft een zeer mooi programma uitgewerkt dat zal toegelicht en overhandigd worden tijdens de infoavond. Voor de spelers van U7 tot en met U13 zal er daarnaast elke week een filmpje met voetbalhuiswerk doorgestuurd worden. Daarin wordt telkens een basistechniek van het voetbal voorgesteld die de spelers thuis kunnen inoefenen aan de hand van dit beeldmateriaal. In de week van 10 juni zal het eerste filmpje via PSD worden doorgestuurd. Volg dus zeker jouw PSD s op. TRAININGSMOMENTEN VOLGEND SEIZOEN Veel spelers zijn nieuwsgierig naar de planning voor volgend seizoen. Daarom heeft de sportieve staf alle opleidingsdata opgeladen in PSD. Daar kan je alvast even een kijkje nemen. Tijdens de infosessie zal de sportieve staf u graag een woordje uitleg geven over de vormgeving van het opleidingsprogramma en de sportieve visie voor het nieuwe seizoen. EXAMENS Binnenkort breken de examens aan voor veel spelers. We wensen alle spelers veel succes toe met de examens. We raden hen aan om gezond te eten, voldoende nachtrust in acht te nemen en af en toe een balletje te trappen ter ontspanning ;-).

4 VRIJWILLIGERS IN DE KIJKER Wij willen in deze nieuwsbrief opnieuw graag 2 heel lieve en geëngageerde medewerkers van onze club in de kijker plaatsen: Sabrina Tordeur en Ignace Suenaert. Zij zijn de ouders van Elien en Yorick. Deze mensen dragen onze club een heel warm hart toe. Naast hun grote engagement bij de logistieke organisatie van onze jeugdvoetbalstages, hebben deze medewerkers afgelopen seizoen achter de schermen een cruciale rol gespeeld op het moment dat er veel helpende handen nodig waren om de geplande activiteiten vlot te laten verlopen (de spaghettiavond voor de winnaars van de kaartenverkoop, het jeugdeetfestijn en het jeugdtornooi om maar een paar activiteiten te noemen). Deze medewerkers engageren zich met hart en ziel en met de glimlach en ze verdienen veel respect van alle leden van onze club. Bedankt Ignace en Sabrina voor de fijne samenwerking en voor jullie trouwe inzet voor onze club! BESTELLING KLEDIJ Quasi alle spelers van onze club hebben op tijd hun kledijbestelling doorgegeven. We prijzen ons gelukkig met een zeer enthousiaste groep van kledijverantwoordelijken die per U alles in het werk hebben gesteld om een snelle verwerking van de bestellingen en follow-up van de betalingen te realiseren. Een aantal spelers kregen een betalingsherinnering. We willen vragen dat indien financieel haalbaar - alle betalingen in de loop van de maand juni kunnen afgesloten worden, zodat de finale levering van de kledij voor alle spelers gelijktijdig kan gebeuren. De bestellingen zijn nu in de handen van onze leverancier en we hopen samen met jullie dat we de kledij tegen het eind van de stage kunnen verdelen. We houden jullie zeker op de hoogte! Roel, Olivier, Nathalie, Marijke, Chena, Wendy, Vanessa, Oli, Kris, Jürgen, Wesley, Katleen, super bedankt voor jullie fantastische hulp om dit allemaal tijdig te realiseren!

5 OP DE AGENDA Vergeet niet in te schrijven voor de zomerstage tegen 12 juli. Infoavond nieuw seizoen voor alle spelers en hun ouders op dinsdag 25 juni 2019 in de grote kantine van de kloppers o Onderbouw (U6-U9) en middenbouw (U10 en U11) om 19 uur o Middenbouw (U12 en U13) en bovenbouw (U14-U19) om 20 uur Ploegvoorstelling eerste ploeg op 2 augustus 2019 (info en inschrijving zie website en Facebook). Familiebarbecue en ploegvoorstelling jeugdploegen op 9 augustus: inschrijven voor 7 augustus! OPROEP We zijn op zoek naar medewerkers binnen onze club die de sportieve cel kunnen ondersteunen met de verwerking van beeldmateriaal. Op die manier kunnen beelden op INTRADESK in PSD en op Facebook geplaatst worden op een geanimeerde manier. Neem gerust contact op met Johan Hertveldt indien je iemand kent die daaraan een bijdrage wil leveren via tvjo@kvkninove.be. We bedanken iedereen voor het vertrouwen in onze club en werken heel hard om met een aantal investeringen in de sportieve werking onze voetbalambitie volgend seizoen samen met al onze spelers en hun ouders verder vorm te geven. Inmiddels wensen we iedereen een fijn einde van het schooljaar en voor de vroege vakantiegangers, een leuke vakantie! Sportieve groeten, Johan Hertveldt TVJO KVK Ninove Jeugdbestuur KVK Ninove

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 45

FC KERKSKEN: programma week 45 FC KERKSKEN: programma week 45 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 41

FC KERKSKEN: programma week 41 FC KERKSKEN: programma week 41 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 41 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON 04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON Trainingen tussen 09uur30 tot 16uur30 Trainingen door gediplomeerde trainers Prijs? 110 euro alles inbegrepen (2 de kind 60 euro) Fiscaal aftrekbaar Inschrijven:

Nadere informatie

INFOVERGADERING VOOR DE JEUGDWERKING VAN KVK NINOVE EN VC OSTA MEERBEKE VOOR HET SEIZOEN

INFOVERGADERING VOOR DE JEUGDWERKING VAN KVK NINOVE EN VC OSTA MEERBEKE VOOR HET SEIZOEN NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2015-2016 MEI 2016 VOORZITTER Jacques Timmermans JEUGDVOORZITTER Mario Van Eeckhoudt TVJO Koen Cobbaert ASSISTENT-TVJO Bart Van Den Eeckhaut JEUGDCOÖRDINATOR OSTA MEERBEKE Philippe

Nadere informatie

WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL WAT BETEKENT HET VOOR ONS? INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT

WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL WAT BETEKENT HET VOOR ONS? INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT WIJZIGINGEN BINNEN HET JEUGDVOETBAL INFOAVOND 04 JUNI 2014 DE ZEYPE KAMPENHOUT Agenda Jeugdhervorming seizoen 2014-2015: een overzicht Wat betekent dit voor ons? Overzicht ploegen 2014-2015 Jeugdhervorming

Nadere informatie

Start seizoen 2015-2016

Start seizoen 2015-2016 augustus 2015 editie 1 IN DIT NUMMER START SEIZOEN 2015-2016... 1 DE KONING IS DOOD... 1 Start seizoen 2015-2016 Het nieuwe seizoen 2015-2016 is reeds enkele weken bezig. Rond onze voetbalvelden neemt

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Feb 2017

Nieuwsbrief Feb 2017 Jeugdwerking KSCT Menen Nieuwsbrief Feb 2017 Voorwoord Jeugdbestuur Geachte spelers en ouders, Tijdens januari 2017 zijn we terug gestart met de nieuwe competitie. Onze KSCT ploegen zijn ingedeeld in een

Nadere informatie

VOETBALSEIZOEN VAN START

VOETBALSEIZOEN VAN START NIEUWSBRIEF, SEIZOEN 2012-2013, AUGUSTUS 2013 VOETBALSEIZOEN 2013-2014 VAN START Beste spelers, ouders, voetballiefhebbers, Met meer dan 180 jeugdspelers opgedeeld in 15 jeugdploegen zijn we gestart aan

Nadere informatie

23 ste JEUGDTORNOOI 7 en 8 MEI 2016

23 ste JEUGDTORNOOI 7 en 8 MEI 2016 23 ste JEUGDTORNOOI 7 en 8 MEI 2016 DUIVELTJES PREMINIEMEN MINIEMEN GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM - DUFFEL - Niet op de openbare weg werpen a.u.b. Beste spelers, ouders en sympathisanten, Mogen wij u van

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 31 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 31 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 31 (van 01-08 t.e.m. 07-08-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 31 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 8

FC KERKSKEN: programma week 8 FC KERKSKEN: programma week 8 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 8 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U6 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U6 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst!

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst! Welkom! Beste ouders, spelers, afgevaardigden en medewerkers, Ook dit jaar zijn wij geïnteresseerd in jouw mening! Met onze jaarlijkse enquête proberen we zo veel mogelijk gegevens te verzamelen om onze

Nadere informatie

Interprovinciaal voetbal. Seizoen

Interprovinciaal voetbal. Seizoen KSK DE JEUGD LOVENDEGEM Stamnummer 4732 Interprovinciaal voetbal Seizoen 2019-2020 Infoavond 9 november 2018 Vooraf KSK De Jeugd Lovendegem wil de regionale referentieclub worden (blijven) van Lievegem

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u INFOAVOND JEUGD TK MELDERT 26/06/2015 19u 1 WELKOM Spelers, ouders, trainers,sympathisanten, medewerkers. 2 TWEE DELEN DEEL 1 ALGEMENE INFO DEEL 2 SPORTIEVE INFO 3 DEEL 1 DIRK MEULENIJZER JEUGDSECRETARIAAT

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, SEIZOEN ,januari 2014

NIEUWSBRIEF, SEIZOEN ,januari 2014 NIEUWSBRIEF, SEIZOEN 2013-2014,januari 2014 De Raad van Bestuur van K.V.K. Ninove nodigt u samen met het jeugdbestuur, het damesbestuur en het actiecomité Groen- Zwart uit op onze traditionele Nieuwjaarsdrink,

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

SKVO tje. Dag, Agenda. Prettige en gezellige eindejaarsfeesten. SKV Oostakker December 2010

SKVO tje. Dag, Agenda. Prettige en gezellige eindejaarsfeesten. SKV Oostakker December 2010 SKV Oostakker December 2010 SKVO tje Agenda december 17 december 30 december 19 februari 2011 30 april 2011 1 mei 2011 Eindejaarsactie CAVA verkoop ten voordele van de jeugd Eindejaarsdrink vanaf 18u Om

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 DUIVELTJES PREMINIEMEN MINIEMEN GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM - DUFFEL - Niet op de openbare weg werpen a.u.b. JEUGDTORNOOI KFC DUFFEL 6 en 7 mei 2017 Beste spelers, ouders

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2017 Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 INFOAVOND 30 maart 2015 AGENDA 1. Evaluatie seizoen 2014-15 2. Evaluatie samenwerking 3. Fusie 4. Ploegen 2015-16 5. Trainingen 2015-16 6. Wedstrijden 2015-16 7.

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U7 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U7 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U7 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018

DUIVELTJESTORNOOI U7 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2018 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 Gullegem, April 2019

NIEUWSBRIEF 7 Gullegem, April 2019 NIEUWSBRIEF 7 Gullegem, April 2019 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u ook dit seizoen een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds op de hoogte te houden van het

Nadere informatie

! In deze brochure vindt u nog enkele praktische richtlijnen.!

! In deze brochure vindt u nog enkele praktische richtlijnen.! Beste ouder, We ontvingen van u een inschrijving voor één van onze voetbalstages. Dit betekent dat uw toekomstige topvoetballer op het punt staat om de week van zijn leven te beleven. In deze brochure

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 3 december 2012

Verslag ouderraad van 3 december 2012 Verslag ouderraad van 3 december 2012 1. Verwelkoming: De Voorzitter heet alle aanwezige leden van de ouderraad van harte welkom en opent de vergadering. Tevens is ook opnieuw de jeugdcoördinator van de

Nadere informatie

Infobundel Paasstage /04-15/04

Infobundel Paasstage /04-15/04 Infobundel Paasstage 2017 10/04-15/04 Organisatie: VC Groot Dilbeek VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen Seizoen 2016 2017 Paasstage VOETBALSTAGE VC GROOT DILBEEK Wat? Voetbalstage bugs bunnies, onder-

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U9 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018

DUIVELTJESTORNOOI U9 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2018 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

SKVO tje. Dag, Agenda. Wil je je engageren in onze voetbalclub? Zoals helpen in de kantine of kleedkamers helpen poetsen,..

SKVO tje. Dag, Agenda. Wil je je engageren in onze voetbalclub? Zoals helpen in de kantine of kleedkamers helpen poetsen,.. SKV Oostakker April 2011 SKVO tje Agenda April 30 April 1 Mei 7 Mei Verlenging koekjesverkoop tot vrijdag 21 april 2011 16 April Wafelenbak vanaf 15u SKVO jeugdtornooi Einde seizoen barbecue Dag, Het begin

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U9 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U9 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp

Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp Augustus 2018 #Kampioenen #Samen #Voor #Oostkamp KSV OOSTKAMP DEBUTEERT IN 3 e AMATEUR 16. Canoot 11. Timmerman 5. Van De Moere 14. Decloedt 24. Lanoo 24. Vanneste 25. Verheyden

Nadere informatie

Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9)

Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9) Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9) Bosmans Tom J.C. Onderbouw KBVV + J.C. Kaulille FC Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Infobundel Zomerstage /08-25/08

Infobundel Zomerstage /08-25/08 Infobundel Zomerstage 2017 21/08-25/08 VC Groot Dilbeek organiseert Zomerstage 2017 maandag 21/08 t.e.m. vrijdag 25/08 Voetbalstage voor U6 t.e.m. U13 ------ Inhoud? Ons IP-label bevestigen,, passen en

Nadere informatie

SKVO tje. Dag, Agenda SKV OOSTAKKER APRIL Jeugdtornooi SKVO U7, U8, U13. Woensdag 1 mei

SKVO tje. Dag, Agenda SKV OOSTAKKER APRIL Jeugdtornooi SKVO U7, U8, U13. Woensdag 1 mei SKV OOSTAKKER APRIL 2013 SKVO tje Agenda Woensdag 1 mei Zondag 5 mei Maandag 6 mei Dinsdag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Zondag 12 mei Jeugdtornooi SKVO U7, U8, U13 Jeugdtornooi SKVO U6, U9, U10,

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s

N i e u w s b r i e f a u g u s t u s N i e u w s b r i e f a u g u s t u s 2 0 1 4 Junior Team Golf Puyenbroeck Lieve leden van het Junior Team en ouders, De zomervakantie zit er bijna op en dit sluiten we mooi af met ons campingweekend:

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2018

Nieuwsbrief. Augustus 2018 Nieuwsbrief Augustus 2018 Beste sportvrienden, Na een welverdiende vakantie staat de start van het nieuwe volleybalseizoen voor de deur. Een aantal onder jullie zijn waarschijnlijk al gestart en anderen

Nadere informatie

Infomoment ouders 6 augustus 2016

Infomoment ouders 6 augustus 2016 Infomoment ouders 6 augustus 2016 Voorstelling KSK Kasterlee 18 jeugdploegen 3 seniorenploegen Samenwerking met FC Zwaneven >200 leden 1 e ploeg:- 3 e provinciale - thuiswedstrijden op zaterdagavond Jeugdbestuur

Nadere informatie

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7)

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Bosmans Tom J.C. Onderbouw KBVV + J.C. Kaulille FC Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

FOOTPASS MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF SEIZOEN MAART VOORZITTER Jacques Timmermans. JEUGDVOORZITTER Mario Van Eeckhoudt. TVJO Koen Cobbaert

FOOTPASS MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF SEIZOEN MAART VOORZITTER Jacques Timmermans. JEUGDVOORZITTER Mario Van Eeckhoudt. TVJO Koen Cobbaert MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2014-2015 MAART 2015 VOORZITTER Jacques Timmermans JEUGDVOORZITTER Mario Van Eeckhoudt TVJO Koen Cobbaert JEUGDCOÖRDINATOR KVK NINOVE Bart Van Den Eeckhaut JEUGDCOÖRDINATOR

Nadere informatie

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013

Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Tornooi Beker Kamiel Lambrecht Vrijdag 15/08/2013 Geachte heer, mevrouw Vooreerst willen we alle jeugdploegen bedanken voor hun deelname aan ons jeugdtornooi. In deze brochure vinden jullie alle nodige

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor u mogelijk de beste manier is om ons te sponsoren.

Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor u mogelijk de beste manier is om ons te sponsoren. SPONSOR BROCHURE Beste Sponsor, U wenst onze vereniging Noorse te sponsoren? Fantastisch! Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor u mogelijk de beste manier

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 14(van 02-04-2018 t.e.m. 08-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 14 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6 Gullegem, Maart 2019

NIEUWSBRIEF 6 Gullegem, Maart 2019 NIEUWSBRIEF 6 Gullegem, Maart 2019 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u ook dit seizoen een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds op de hoogte te houden van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking april 19- maart 20 Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking p.3 Kleutertennis van 4-5 jaar Jeugdprogramma 2019! p.7 Info jeugd van 6-8 jaar p.11 Info jeugd vanaf 9 jaar p.16 Jeugd in de kijker! p.18 Lidmaatschap

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, SEIZOEN , SEPTEMBER Jacques Timmermans. Vanwege het jeugdbestuur. EVENEMENTEN OKTOBER 2012 MOSSELFESTIJN

NIEUWSBRIEF, SEIZOEN , SEPTEMBER Jacques Timmermans. Vanwege het jeugdbestuur. EVENEMENTEN OKTOBER 2012 MOSSELFESTIJN NIEUWSBRIEF, SEIZOEN 2012-2013, SEPTEMBER 2013 NIEUWE VOORZITTER VK AANGESTELD Jacques Timmermans Wegens te drukke beroepsactiviteiten wenste onze huidige voorzitter, Reginald Vertongen, zijn mandaat ter

Nadere informatie

Jeugd Info 2015 / 2016

Jeugd Info 2015 / 2016 Jeugd Info 2015 / 2016 Provinciaal label Jeugd Visie Jeugdwerking! Degelijke voetbalopleiding voor jeugdvoetballers met als einddoel doorstroming naar eigen fanionteam! Lokaal karakter! Voertaal : Nederlands,!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November 2018

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November 2018 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November 2018 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u ook dit seizoen een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 18

FC KERKSKEN: programma week 18 FC KERKSKEN: programma week 18 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 18 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

SV Wevelgem City Waar jeugd een kans krijgt! Nils Vanneste

SV Wevelgem City Waar jeugd een kans krijgt! Nils Vanneste SV Wevelgem City Waar jeugd een kans krijgt! Nils Vanneste SV Wevelgem City 2016-2017 Ieder kind verdient een goeie opleiding, daarom willen wij die geven! AGENDA 1. Misie Jeugdopleiding 2. Kwaliteitsaudit

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Stijn Cuvelier, terug van weg geweest, slaagde erin om als D4 in zijn eerste wedstrijd reeds een C4 te kloppen! Wordt

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u?

SPONSOR BROCHURE. Passend en scorend voor u? SPONSOR BROCHURE Passend en scorend voor u? Beste Sponsor, U wenst onze vereniging Noorse te sponsoren? Fantastisch! Wij stellen u daarbij even graag onze vereniging voor en deze brochure waarbij het voor

Nadere informatie

Sportieve werking 2015-2016

Sportieve werking 2015-2016 Sportieve werking 2015-2016 Wie is wie? Jeugdbestuur Filip Helsen Jeugdvoorzitter 0495/91.66.71 filip.wendy@telenet.be Kurt s'jongers Jeugdsecretaris 0479/53.87.74 kurtsjongers@gmail.com Kurt Paepen Kledij-

Nadere informatie

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014 Jeugdopleiding Vaartland Oudervergadering 27/03/2014 Agenda Welkom Deel 1: Jeugdhervormingen KBVB/VFV Deel 2: JOV historiek Deel 3: JOV seizoen 2014-2015 1 ste Vaartlanddag Vragen DEEL 1 Jeugdhervormingen

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U8 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U8 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11)

AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11) AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11) INLEIDING In dit document zijn een aantal belangrijke afspraken opgenomen. We gaan er als jeugdbestuur van uit dat elke speler en ouder deze zal respecteren. Zo kunnen

Nadere informatie

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15)

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Vrolix Jochen J.C. Bovenbouw K. Bocholter VV Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF, SEIZOEN , MEI Seizoen Halve finale: KVK Ninove - SV Bubenreuth: 2-0

MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF, SEIZOEN , MEI Seizoen Halve finale: KVK Ninove - SV Bubenreuth: 2-0 MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF, SEIZOEN 2013-2014, MEI 2014 Seizoen 2014 2015 De jeugdopleiding van KVK Ninove werd door Foot Pass met 2 sterren beloond. Net als de voorbije seizoenen zijn onze jeugdploegen

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd dit

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e Welkom op het ARCKIKA RUGBY TOERNOOI Je ontvangt deze informatie omdat jij je samen met je team hebt ingeschreven voor het ARCKIKA Rugby Toernooi op 25 mei a.s. Deel deze info

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

2de. Jordantcup. KVK Hingene. Op 25 & 26 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

2de. Jordantcup. KVK Hingene. Op 25 & 26 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 2de Jordantcup Op 25 & 26 augustus 2018 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 2de Jordantcup Op 25 & 26

Nadere informatie

BORSBEEK TENNIS CLUB

BORSBEEK TENNIS CLUB Verlengde Schanslaan, 2150 Borsbeek, tel: 03/322 58 13 www.borsbeektennisclub.be Email: info@borsbeektennisclub.be BORSBEEK TENNIS CLUB Mei 2018 Proficiat Xander, Jelle, Lukas en Dylan!!! Zij spelen volgende

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp Juli 2018 Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp KSV OOSTKAMP PROMOVEERT NAAR 3 e AMATEUR Wegens de interprovinciale eindronde duurde het vorig seizoen heel lang waardoor we niet veel tijd kregen om te pauzeren en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

De laatste nieuwsbrief kun je ook steeds terugvinden op onze website, onderaan deze pagina:

De laatste nieuwsbrief kun je ook steeds terugvinden op onze website, onderaan deze pagina: Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.rocks Beste jeugdklimmers, ouders en klimfanaten! We staan te popelen om opnieuw

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

Kledij die BESTELD werd, wordt geleverd tijdens de trainingen. Voor deze zaken hoef je dus niet langs te komen op 18/10.

Kledij die BESTELD werd, wordt geleverd tijdens de trainingen. Voor deze zaken hoef je dus niet langs te komen op 18/10. Beste skippers en ouders, Ondertussen is ons seizoen al volop van start gegaan. We hebben dit jaar al 54 nieuwe leden mogen ontvangen, in totaal zijn we binnen onze club al met een 200-tal skippers, fijn!

Nadere informatie

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen.

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen. f Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2017 1. START NIEUW SEIZOEN Beste skippers, beste ouders, Ons nieuw seizoen is reeds enkele weken aan de gang. We namen een goede start met 24 nieuws skippers. We willen

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 32 (van 08-08 t.e.m. 15-08-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 32 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie