Nieuwsbrief februari 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief februari 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief februari 2013 We kondigden het in de nieuwsbrief van januari al aan: onze communicatie zal dit voorjaar iets anders verlopen. De bundel met het nieuwe aanbod wordt pas in de loop van maart verstuurd (in plaats van in februari) omwille van de lancering van onze nieuwe website en digitaal aanvraagsysteem. Je kan momenteel nog wel steeds genieten van een vast aanbod tot april, dat in de huidige bundel staat. Maar ondertussen hebben we ook enkele nieuwe evenementen en musea die we al bekend willen maken. Deze nieuwsbrief is dus wat anders en langer dan gewoonlijk. Hieronder, en in de documenten in bijlage, lees je meer over het aanbod! Nog een klein extra puntje in deze nieuwsbrief: aanpassingen op vorige mailing in verband met infomomenten nieuwe website en digitaal aanvraagsysteem: We voegen een extra infomoment toe. Dit gaat door op dinsdagavond 26 februari om 19u30 in Mechelen (De Lage Drempel, O.-L.-Vrouwestraat 43). Heb je ondertussen al ingeschreven en zou deze datum je beter uitkomen? Stuur ons gerust een mailtje. Wil je naar één van de infomomenten komen (zie eerdere mailing), vergeet je niet in te schrijven! Het huidige culturele aanbod in de kijker Er zijn nog verschillende evenementen in de huidige bundel waarvoor je nog steeds kaarten kan bestellen. We zetten er nog enkele in de kijker. Concrete info vind je in de huidige bundel vast aanbod, die je hier kan downloaden. Naturally 7: 1 maart, Oostende Senstaionele acapella! Amerikaanse act van wereldformaat, die meerstemmige zang op een ongekend niveau brengt met hun

2 'Vocal Play'! Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band. De groep heeft inmiddels voor miljoenen mensen opgetreden en oogst wereldwijd staande ovaties als special guest in het voorprogramma van Michael Bublé. In het najaar van 2012 worden ze ongetwijfeld dé revelatie van de Night of the Proms. In maart 2013 staan ze in Kursaal Oostende! Story s Duitse Schlagerparade: 2 maart, Antwerpen Op zaterdag 2 maart 2013 vindt in de Lotto Arena in Antwerpen de eerste editie plaats van Story s Duitse Schlagerparade. Het weekblad Story en Benelive Entertainment slaan de handen in elkaar en spelen in op de stijgende populariteit van de Duitstalige volksartiesten in België. Het is de bedoeling om artiesten met Duitstalige hits een podium te bieden op Story s Duitse Schlagerparade, dat een jaarlijkse vaste waarde wil worden. Umberto Tozzi: 3 maart, Oostende Umberto Tozzi verkocht meer dan 32 miljoen platen en is zowel in Italië als in de rest van de wereld een absolute superster. Met hits als 'GLORIA', 'TI AMO' en 'GENTE DI MARE' heeft hij een aantal onvergetelijke klassiekers in zijn repertoire. Live slaagt Tozzi er telkens weer in om zijn onvergetelijke hits op een knappe en vooral frisse manier aan zijn publiek voor te schotelen, wat van zijn concerten echte pareltjes maakt. Mis dit EENMALIG CONCERT IN BELGIE niet! Rob De Nijs: 9 maart, Brugge Als je in het jaar waarin je 70 wordt, je muzikale horizon nog steeds aan het verbreden bent, dan mag je theatervoorstelling met recht 'Van Alle Tijden' genoemd worden. De man die zich op muzikaal gebied steeds weer opnieuw lijkt uit te vinden, blijft dan ook mede door zijn karaktervolle stem een meesterlijke entertainer en vooral zanger pur sang. Met een overzicht van zijn grootste successen aangevuld met wat minder bekende pareltjes uit zijn glansrijke repertoire trekt hij daarom ook dit jaar weer de theaters in. Van Alle Tijden ofwel het mooiste van zijn carrière in een unieke voorstelling!

3 De Romeo s: 15 maart, Roeselare De Romeo's bestaan volgend jaar 10 jaar en dat moet gevierd worden!! Met hun nieuwe CD 'Feesten in stijl' zullen ze vast en zeker Schiervelde omtoveren tot de beste verjaardagsparty ooit! Met een super liveband, een fantastische lichtshow, enkele gasten en vooral De Romeo's in topvorm!! Het Zwanenmeer, Kiev Ballet: 22 maart, Gent Het romantische ballet Het Zwanenmeer op de muziek van Tsjaikovsky is het meest uitgevoerde ballet ter wereld geworden sinds de première in Moskou in Choreograaf Radu Poklitaru vertelt met zijn bewerking van deze klassieker niet het originele sprookje over de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, maar hij brengt een eigenzinnig verhaal over een zwaan die opgroeit in de mensenwereld. Bij een zwanenjacht verliest een kleine zwaan op jonge leeftijd zijn ouders, waarna hij wordt opgenomen in een alledaags gezin, dat hem als een mens grootbrengt. Sport: Trainerscursus Wil je graag voetbaltrainer worden? Of ben je al trainer en wil je je bijscholen? Tijdens de opleidingsdagen van de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond kom je alles te weten over het opleiden van pupillen tot junioren. Meer info vind je in de huidige bundel van het vaste aanbod. Last-Minute: Wat een soep Na vele jaren zien de twee revueartiesten elkaar eindelijk terug. Wat een rustig avondje zou worden, veranderd in een regelrechte soep wanneer er onverwacht een Hollandse schone voor de deur staat. De hoofdrollen in deze productie worden vertolkt door Luc Caals en Dirk Van Vooren, een verrassende terugkeer van het komische duo. - Wanneer: vrijdag 15 februari 2013 om 20u15 - Waar: CC De Werft, Geel - Prijs: 10, waarvan het Fonds 8 terugbetaald

4 - Bestellen: via (vergeet je bezoek ook niet door te geven aan het Fonds) Nieuw in het aanbod: musea en cultuurhuizen We konden ondertussen ons vaste bovenlokale aanbod uitbreiden met een museum en cultuurhuis: NTGent en Gallo-Romeins Museum. Zie in de documenten in bijlage voor concrete info. NTGent We konden een nieuwe samenwerking aangaan met het bekende cultuurhuis NTGent (gelegen in Gent uiteraard). Alle voorstellingen waar NTGent zelf organisator van is, komen in het vaste aanbod van het Fonds. Meer lees je erover in het bundeltje in bijlage. Gallo-Romeins Museum Ook het Gallo-Romeins Museum in Tongeren, werd in ons bovenlokale vaste aanbod opgenomen! Alle lidorganisaties van het Fonds (dus ook zij die gevestigd zijn in een gemeente/stad met een lokaal netwerk vrijetijdsparticipatie) kunnen vanaf nu dit museum bezoeken. Ontdek het veelzijdige verhaal van de mens in de regio Limburg: van de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd. Maak kennis met de grote omwentelingen en kijk naar meer dan 2000 objecten uit de eigen collectie, mooi uitgelicht en gepresenteerd in een verrassende scenografie van Niek Kortekaas en De Gregorio & Partners. Nieuw in het aanbod: vrijetijdsindustrie Met enkele aanbieders van commerciële evenementen konden we reeds opnieuw een samenwerking afsluiten. De exacte info vind je in de documenten in bijlage. Hieronder geven we er al even een zicht op.

5 Houden Van, Griffelrock Nekka vzw en de Provincie Antwerpen slaan opnieuw de handen in elkaar voor de vijfde gezamenlijke editie van 'Houden van' en 'Griffelrock'. Op dinsdag 16 april en donderdag 18 april 2013 zal u verrast worden op een leuke muzikale namiddag waarin het Nederlandstalige lied centraal staat. Hoogtepunt wordt zonder twijfel het optreden van Willem Vermandere. De West-Vlaamse bard zal voor de gelegenheid al zijn bekende liedjes nog eens brengen. Uit Nederland verwelkomen we Maggie MacNeal van het legendarische duo Mouth & MacNeal en de hit "Terug naar de kust". Luc Steeno en Bobby Prins zijn de ambiancemakers van dienst. Sabien Tiels en Udo zorgen voor wat jeugdige panache en prachtige close harmony mogen we verwachten van het Trio Cassiman. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch feest van te maken. De presentatie is opnieuw in handen van Luc Appermont. NekkaNacht Nekka-Nacht bestaat 20 jaar en je zal het geweten hebben. Deze keer hebben we niet één centrale gast, maar een greep uit de centrale gasten van de voorbije edities: Frank Boeijen, Stef Bos, Johan Verminnen, Zjef Vanuytsel, Kadril, Yevgueni, Kommil Foo, Thé Lau en Raymond van het Groenewoud. Kortom een indrukwekkende lijst artiesten die je nog nooit samen op één podium hebt gezien. Naar goede Nekka-gewoonte mag u tal van unieke duetten en beklijvende muzikale momenten verwachten. Kortom, het belooft andermaal een niet te missen evenement, een hoogdag voor het Nederlandstalige lied, te worden. Lastige Lusten Een succesvol getrouwde zakenman krijgt te maken met ernstige slaapkamerproblemen. Hij neemt het heft in eigen handen en overtuigt zijn vrouw om hem te helpen. De oplossing zorgt voor ongekende lachsalvo s Het koppelt start namelijk een doe het zelf sekstherapie, beschreven in het succesvolle boek Elk zijn fantasie. Kort samengevat krijgt de toeschouwer te maken met een slaapkamer vol ongewenste bezoekers en lastige lusten. Deze absurde komedie is een creatie voor Vlaanderen maar kende reeds ongeziene successen in Polen, Brazilië, New York, Stockholm, Kopenhagen, Japan, enz Een lachsucces dat je moet gezien hebben!

6 Afgelast: The Human Body Exhibition Spijtig genoeg moeten we de expositie The Human Body Exhibition uit ons aanbod schrappen. Wegens organisatorische redenen bij de Duitse eigenaar, komt de expositie namelijk niet naar België dit jaar. We staan op de eerste rij de volgende keer dat ze wel naar hier zouden verhuizen en laten jullie dit dan onmiddellijk weten. In- of uitschrijven voor deze nieuwsbrief In de loop van 2013 zal je op onze website kunnen in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief. In tussentijd werken we via mail. Wil je deze nieuwsbrief niet ontvangen, antwoord dan op deze nieuwsbrief met de mededeling van uitschrijving. Ken je mensen die in tussentijd de nieuwsbrief ook al graag zouden ontvangen? Laat hun mailadres dan weten via een antwoordje op deze nieuwsbrief. Facebook Ben je graag wekelijks op de hoogte van weetjes over het Fonds of onze partners? Word dan lid van de Facebookpagina van het Fonds!

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet 1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet Het Zwanenmeer is één van de hoogtepunten van het klassiekromantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2013

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2013 ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2013 DATUM ACTIVITEITEN TER WEZEL ACTIVITEITEN WIJKHUIS Vrijdag 1 februari 09u00: Tweede stappen in de computer 13u00: Contactmoment Wijkagent 13u30: Bingo 13u30: Eigentijdse

Nadere informatie

PERSMAP RADIO 800 powered by Radionomy ~ 1 ~

PERSMAP RADIO 800  powered by Radionomy ~ 1 ~ www.radio800.be PERSMAP RADIO 800 www.radio800.be info@radio800.be powered by Radionomy ~ 1 ~ 1 Radio 800 Sinds 15 augustus 2014 is Radio 800 onafgebroken aanwezig op het internet. Radio 800 is 24 u op

Nadere informatie

INHOUD PERSMAP KUNSTENDAG VOOR KINDEREN

INHOUD PERSMAP KUNSTENDAG VOOR KINDEREN INHOUD PERSMAP KUNSTENDAG VOOR KINDEREN 1. DE 5 W S OP EEN RIJTJE... 2 2. HET AANBOD... 2 3. IDEEEN... 3 Vooraf... 3 De dag zelf... 5 4. CONTACT... 5 www.kunstendagvoorkinderen.be 1 1. DE 5 W S OP EEN

Nadere informatie

Zomerevenementen 2013

Zomerevenementen 2013 Zomerevenementen 2013 Vzw 't Vlammeke Nieuwstraat 110 2560 Kessel gsm: 0479:356148 1 Woensdag 1 mei- 2013 8.30 uur Station Lier Bokrijk Het verleden op een verrassende en boeiende manier tastbaar maken

Nadere informatie

Voorjaar evenementen 2014

Voorjaar evenementen 2014 Voorjaar evenementen 2014 Vzw 't Vlammeke Nieuwstraat 110 2560 Kessel gsm: 0479:356148 mail: info@hetvlammeke.be 1 Zaterdag 8 maart 2014 EWT Deurne 20.30 uur De schoonzusters Eind jaren zestig.germaine

Nadere informatie

Intro heeft een nieuwe website!

Intro heeft een nieuwe website! Hallo! We hebben het genoegen je de allereerste nieuwsbrief van Intro te bezorgen! Dit omdat je Intro goed kent, of gewoonweg omdat de toegankelijkheid van evenementen, muziekfestivals en sportevenementen

Nadere informatie

Maak zelf televisie over toffe activiteiten in Gent Info? Ism

Maak zelf televisie over toffe activiteiten in Gent Info? Ism Maak zelf televisie over toffe activiteiten in Gent Zin om UITtester te worden? Als UITtester breng je elke maand samen met een tvploeg van Mediaraven een gratis bezoek aan een toffe culturele activiteit

Nadere informatie

PERSMAP V RADIO 800 powered by Radionomy ~ 1 ~

PERSMAP V RADIO 800  powered by Radionomy ~ 1 ~ www.radio800.be PERSMAP V 20160611 RADIO 800 www.radio800.be info@radio800.be powered by Radionomy ~ 1 ~ 1. Radio 800 Sinds 15 augustus 2014 is Radio 800 onafgebroken aanwezig op het internet. Radio 800

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater.

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Hierin vindt u een overzicht van alle komende shows, evenementen en concerten. Voor meer

Nadere informatie

Welkom op de startavond van

Welkom op de startavond van Welkom op de startavond van Maandag 17 september 2018 Kasteel van Duras Sint-Truiden Persmap Historalia? Historalia werd in 2014 opgericht door Simon de Merode met het Kasteel de Merode in Westerlo als

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN STAPPENPLAN REPUTATIESCAN EN WEBCARE SENTIMENTANALYSE Sentiment positief Sentiment neutraal Sentiment negatief Zowel bij sentiment positief, neutraal als negatief

Nadere informatie

Vlieg erin met het Fonds Vrijetijdsparticipatie

Vlieg erin met het Fonds Vrijetijdsparticipatie Vlieg erin met het Fonds Vrijetijdsparticipatie Netwerkdag Lokale Netwerken Irene Wensveen & Caroline Balliauw 10 juni 16 Inleiding Wie is wie? Ontstaan van het Fonds Onze opdracht Fonds als ledenorganisatie

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra (te) GEKKE KERK festival Eric Vaarzon Morel Sjors van der Panne Hakim Traïdia Hella van der Wijst 14 t/m 22 juni 2014 Goddelijk &Kleurrijk Stef Bos Goddelijk En Kleurrijk

Nadere informatie

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur GC De Roos heeft alweer een nieuw aanbod voor u klaar met een ruime keuze aan theater en muziek. We kozen er bewust voor om mensen uit de regio en nationale artiesten uit verschillende cultuurdisciplines

Nadere informatie

* Op de site staat het al aangekondigd: de muzikanten die Frank zullen begeleiden tijdens de festivals zijn:

* Op de site staat het al aangekondigd: de muzikanten die Frank zullen begeleiden tijdens de festivals zijn: Beste allemaal, * In deze nieuwsbrief aandacht voor de komende 2 theater optredens in België en de festivals voor komende zomer met een leuke actie, speciaal voor leden van Frank Boeijen Informatie. *

Nadere informatie

Verslag themanamiddag Een museum toegankelijk maken

Verslag themanamiddag Een museum toegankelijk maken Verslag themanamiddag Een museum toegankelijk maken Plaats: Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen Datum: 21 maart 2013 Om de twee maanden organiseert het Fonds Vrijetijdsparticipatie een themanamiddag

Nadere informatie

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015 Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015 Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, Op onze school wordt de zorg gewaarborgd door intern begeleiders. Wij; Daphne Goosen (groep 1-2). Marie-Christine Burgmans

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Gratis schlagerfeest Leive Vloms haalt Luc Steeno, Laura Lynn en De Romeo s op 4 augustus naar Leuvense Oude Markt.

Gratis schlagerfeest Leive Vloms haalt Luc Steeno, Laura Lynn en De Romeo s op 4 augustus naar Leuvense Oude Markt. Persmededeling Gratis schlagerfeest Leive Vloms haalt Luc Steeno, Laura Lynn en De Romeo s op 4 augustus naar Leuvense Oude Markt. Simple Minds, Iggy Pop, James Brown, DJ Tiësto, Calvin Harris, UB40, Hooverphonic,

Nadere informatie

Hallo daar! In ons centrum liggen op loopafstand van elkaar musea, culturele podia en een stadsbioscoop.

Hallo daar! In ons centrum liggen op loopafstand van elkaar musea, culturele podia en een stadsbioscoop. Hallo daar! Misschien komt Heerlen niet als eerste stad of helemaal niet naar boven als je denkt aan cultuur of een dagje of avondje uit, maar niets is minder waar. Daarom delen we graag ons enthousiasme

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober De Fabriek

Nieuwsbrief oktober De Fabriek Nieuwsbrief oktober De Fabriek E D I T I E O K T O B E R De Muziekfabriek Hallo, Het is nu ons eerste nieuwsbrief dat we gemaakt hebben en wij vonden het hoogtijd dat jullie ons toch eens leerden kennen.

Nadere informatie

Actu-Molenbeek # 81. Recent. (23 juli 2015)

Actu-Molenbeek # 81. Recent. (23 juli 2015) Actu-Molenbeek # 81 (23 juli 2015) Recent Nieuwigheden voor de Molenbeekse markten. Te beginnen met de zondagmarkt op de Gemeenteplaats: deze vindt voortaan 's namiddags plaats (tot 16u) en niet langer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

Persmap Houden van / Griffelrock

Persmap Houden van / Griffelrock Persmap Houden van / Griffelrock 22 en 24 april 2014 14u30 Sportpaleis Antwerpen Persconferentie Houden van Griffelrock 2014 Donderdag 20 maart Linkeroever 1. Inleidend woordje door artistiek coördinator

Nadere informatie

WAT IS de Serenad-o-maat?

WAT IS de Serenad-o-maat? WAT IS de Serenad-o-maat? Op het eerste zicht lijkt de Serenad-o-maat op een Photomaton, een pasfoto-automaat uit treinstations. Eenmaal door het rode gordijntje de Serenad-o-maat binnen getreden, komt

Nadere informatie

VIP News Juli VIP 7/2016. News

VIP News Juli VIP 7/2016. News VIP News Juli VIP 7/2016 News 1 Inhoud LR Benelux Summer Party 2016 let s party met LR Benelux Business Builder Trip start kwalificatie periode 3 Summer Competition 1 1/6 31/7 : een succesvolle zomer!

Nadere informatie

HAND-OUT STATION 1 KAARTEN. In mijn land. Onderweg naar België. In België. Hand-outs Wie ben ik? Lespakket RG 2.1 en 2.2 1

HAND-OUT STATION 1 KAARTEN. In mijn land. Onderweg naar België. In België. Hand-outs Wie ben ik? Lespakket RG 2.1 en 2.2 1 HAND-OUT STATION 1 KAARTEN In mijn land Onderweg naar België In België Hand-outs Wie ben ik? Lespakket RG 2.1 en 2.2 1 HAND-OUT STATION 2 HET LIED VAN LOT (ZANGER: STEF BOS) Intro Dit liedje gaat over

Nadere informatie

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING?

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING? STEDELIJK MUSEUM FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D WAT IS BEWEGING? AMSTERDAM WELKOM! Het Stedelijk, Nederlands grootste museum voor moderne en hedendaagse

Nadere informatie

PERSBERICHT. Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof. Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten

PERSBERICHT. Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof. Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten Neerpelt, 26 februari 2013 PERSBERICHT Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten Van woensdag 27 februari tot en met zondag

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE!

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! CIJFERS OVER DRIE LOKALE HELDEN-EDITIES HEEN Het project Lokale Helden heeft aangetoond dat niet-verenigde muzikanten en organisatoren ontbreken in het lokaal

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling!

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! 1 van 8 15-4-2014 13:18 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! Fête de la Musique 2014 Lazy Sunday Afternoon 2014 Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief n 8, april 2007

Nieuwsbrief n 8, april 2007 VLAAMSE VERENIGING tot BEHOUD van HISTORISCHE VAARTUIGEN vzw Lakenmakersstraat 41 B-2800 Mechelen Nieuwsbrief n 8, april 2007 Beste leden, Donderdagavond 5 april kwam uw bestuur weer bij elkaar, deze keer

Nadere informatie

Nog op zoek naar een cultureel eindejaarscadeau? In onze activiteitenkalender hierbij vind je ongetwijfeld iets naar je gading.

Nog op zoek naar een cultureel eindejaarscadeau? In onze activiteitenkalender hierbij vind je ongetwijfeld iets naar je gading. vtbkultuur Land van Rode december 2017 Nummer 04 Verantwoordelijke uitgever: landvanrode@vtbkultuur.be VERNIEUWING CULTUURPAS 2018 Beste cultuurliefhebber Eerst en vooral aan allen een gezond en vredevol

Nadere informatie

Kerst met de Zandtovenaar 2016

Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar 2016 Kerst met de Zandtovenaar is een kerstspecial voor de publieke omroep (60 minuten), waarin op unieke wijze het klassieke kerstverhaal wordt

Nadere informatie

Classic Wings & Wheels AUGUSTUS Vliegbasis Gilze-Rijen

Classic Wings & Wheels AUGUSTUS Vliegbasis Gilze-Rijen Classic Wings & Wheels 2017 26 AUGUSTUS Vliegbasis Gilze-Rijen Uw gasten zijn de VIP s De VIP-behandeling en de royale catering, die uw gasten de hele dag krijgen, zullen zelfs de meest verwende fijnproevers

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij TRAKTEER UZELF EN UW RELATIES OP HET VLAAMS SPORTEVENT BIJ UITSTEK Beleef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de

Nadere informatie

SJB ZONHOVEN nieuwsbrief

SJB ZONHOVEN nieuwsbrief april 2013 SJB ZONHOVEN nieuwsbrief contactinformatie Het Reuzenhuis Adres: Kleine Hemmenweg 4-4A 3520 Zonhoven Telefoon: 011 81 36 83 Onze leerlingen uit 3 en 4 Voeding-Verzorging en 5 en 6 Verzorging

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Dit boekje is van: CultuurShaker is een project van NJR

Dit boekje is van: CultuurShaker is een project van NJR Dit boekje is van:. CultuurShaker is een project van NJR NJR geeft jongeren de kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hun in de buurt tot aan de Verenigde Naties. Kijk op www.njr.nl 1

Nadere informatie

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR Original graphics designed by Dewynters Plc, London / Foto VBW Rafaela Pröll 2015 DE MUSICAL VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DECEMBER 2017 - JANUARI 2018 STADSSCHOUWBURG

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012

Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012 Berenkuil Thuisblijvers Week programma Schooljaar 2011-2012 Expositie Vrijdag ochtend komen alle groepen samen. Tijdens een overleg krijgt elke groep een taak om verschillende dingen in school te ondernemen

Nadere informatie

Nijmegen, 6 juni Beste FBI-leden,

Nijmegen, 6 juni Beste FBI-leden, Nijmegen, 6 juni 2017 Beste FBI-leden, Wat een mooie tour ligt er alweer achter ons. We hebben zoveel positieve reacties ontvangen en hebben zelf ook genoten van de tournee. Maar de zomer staat voor de

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

De virtuoze Puerto Ricaanse tenor Fernando Varela én de populaire. funky-pop-house-dj s van Basement Jaxx.

De virtuoze Puerto Ricaanse tenor Fernando Varela én de populaire. funky-pop-house-dj s van Basement Jaxx. 27 & 28 november 2015 Ahoy Rotterdam A night to remember! Swingend is het. Groots, meeslepend en bovenal onvergetelijk. Een wervelende show vol internationale sterren. Een waanzinnige combinatie van klassieke

Nadere informatie

C-basis 2014-2015. Discipline: muziek / dans. Thema: Gastvrij Uden. Gr 1-2: Museum voor Religieuze Kunst. Gr 3-4: Markant Uden i.s.m.

C-basis 2014-2015. Discipline: muziek / dans. Thema: Gastvrij Uden. Gr 1-2: Museum voor Religieuze Kunst. Gr 3-4: Markant Uden i.s.m. Ondersteunend educatief materiaal voor de groepen 1-2 behorende bij : C-basis 2014-2015 Discipline: muziek / dans Thema: Gastvrij Uden Gr 1-2: Museum voor Religieuze Kunst Gr 3-4: Markant Uden i.s.m. Jelle

Nadere informatie

september 2019 Hiep hiep hoera! 1 jaar KOERS! Edwin Aerts

september 2019 Hiep hiep hoera! 1 jaar KOERS! Edwin Aerts Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: woensdag 4 september 2019 11:15 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: Hoera voor KOERS! Wie viert mee? september

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

Happy New Year. Nieuwsbrief jaargang 11 editie 1

Happy New Year. Nieuwsbrief jaargang 11 editie 1 Nieuwsbrief jaargang 11 editie 1 Happy New Year Vandaag wensen wij ieder van u een gelukkig nieuwjaar, maar vooral een jaar met een goede gezondheid. We hopen dat u van ons aanbod zult blijven genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Vrijdag 25 mei Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Operadagen Rotterdam

Vrijdag 25 mei Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Operadagen Rotterdam Vrijdag 25 mei 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Opening Operadagen Rotterdam (het gesproken woord telt) Directeur Guy Coolen, (burgemeester Ahmed Aboutaleb)

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief Tweemaandelijkse Nieuwsbrief Editie maart en april 2014 Harmonie Slagwerkklas en Drumkids Muziekids 1 en 2 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Taartenslag 15 maart... 2 Play-in 23 maart... 2 Lenteconcert in

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen

Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen Erfgoeddag? Erfgoeddag 2016 Rituelen Van idee naar activiteit Hoe inschrijven? Promotiemateriaal Belangrijke data welkomsritueel Rhoussoul, Foto: Cigdem Yuksel,

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

SATELLITE DRIVE-IN SHOW

SATELLITE DRIVE-IN SHOW SATELLITE DRIVE-IN SHOW Onderscheidend in muziek. Innoverend in geluid. De juiste muziek voor elk publiek Als u iets te vieren heeft, boekt u dan eens Satellite Drive-In Show. Hiermee sponsert u het Steunfonds

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

ARDOOIE THEATERT. Seizoen

ARDOOIE THEATERT. Seizoen ARDOOIE THEATERT Seizoen 2012-2013 Ardooie leeft! Naar jaarlijkse traditie stellen het gemeentebestuur en de culturele raad van Ardooie in juni hun nieuwe programma voor. Ontroering, beroering, vervoering

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!

KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF! - februari 2015 - DEZE KRANT IS EEN UITGAVE VAN DE AFDELING VRIJE TIJD EN EVENEMENTEN S&L ZORG. CONTACTPERSOON: JOOP VERKERK, TEL. 06 41 72 40 28. OPLAGE 200 STUKS Beste Sterrebos Tullepetaonen, Kend t

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. 1. Uit bewondering - Dana Winner - Muziek Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen. Vaak krijgt

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

januari 1 dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 Kerstvakantie 2013

januari 1 dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 Kerstvakantie 2013 Kalender 2014 januari 1 COVER: Wouter Pattyn Naturalight.be Kleine Hoofdgracht - Netevallei BOVEN: Wouter Pattyn Naturalight.be Latemse Meersen maandag 30 Kerstvakantie 2013 dinsdag woensdag donderdag

Nadere informatie

Bursefeesten in Fort 3

Bursefeesten in Fort 3 1 van 9 20/06/2011 14:33 Nieuws Bursefeesten in Fort 3 maandag 31 mei 2010 Auteur: (nnh) 0 0 0 Mail Stuur een foto door Print Naets Nicolas BORSBEEK - In het Fort 3 van vond zaterdag de tweede editie van

Nadere informatie

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE!

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! Het project Lokale Helden heeft aan getoond dat niet- verenigde muzikanten en organisatoren ontbreken in het lokaal cultuurbeleid. DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! Doe er iets aan, en realiseer

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie