Uitleg computer Hammer 4195 Cardio CE1 crosstrainer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitleg computer Hammer 4195 Cardio CE1 crosstrainer"

Transcriptie

1 Uitleg computer Hammer 4195 Cardio CE1 crosstrainer

2 1.1 FUNCTIES 1.Programma: 21 programma s als volgt A: 1 Handmatig programma (figuur 1) Figuur 1 B: 10 Vooringestelde programma s: (figuur 2 t/m figuur 11) Figuur 2

3 Figuur 3 Figuur 4

4 Figuur 5 Figuur 6

5 Figuur 7 Figuur 8

6 Figuur 9 Figuur 10

7 Figuur 11 Figuur 12

8 Figuur 13 P1: Twee lichte intervallen P2: Vallei P3: Vetbrandingsprogramma P4: 1 grotere interval P5: Berg P6: 3 intervallen P7: Cardio P8: Fitness P9: Helling P10: Rally C: 1 Wattage Programma (figuur 12) D: 4 Hartslaggestuurde programma s (HRC) (figuur 13 t/m 16) 55% max. hartslag, 75% max. hartslag, 90% max. hartslag en doelhartslag E: 4 Individuele Programma s: CUSTOM1 t/m CUSTOM4 (figuur 17 t/m 20)

9 Figuur 14 Figuur 15

10 Figuur 16 Figuur 17

11 Figuur 18 Figuur 19 F: 1 lichaamsvettest (Figuur 21) 2. Sla de volgende gebruikersgegevens op: geslacht, lengte, gewicht en leeftijd, ook als u de stroom van het toestel afhaalt. 3. Dot matrix weergave van uw huidige status (Figuur 22) 4. ECG simulatie meting hartslag (Figuur 23) 5. Weergave van de snelheid (RPM), tijd, afstand, calorieën, wattage, hartslag en weerstandsniveau. 6. De computer zal automatisch uitgaan als er geen beweging, snelheid of hartslag wordt gemeten voor een periode van 4 minuten. Ondertussen zullen de huidige trainingsgegevens worden opgeslagen en de weerstand op de laagste stand worden geplaatst. Zodra u op een willekeurige knop drukt of de pedalen beweegt zal de computer automatisch aanslaan.

12 Figuur 20 Figuur 21 Figuur 22

13 Figuur BUTTONS: 1.ENTER Druk op ENTER tijdens de stop modus (weergave STOP) om naar de programmakeuze te gaan en om de trainingsgegevens te kunnen aanpassen. A: Als u een programma heft geselecteerd kunt u op ENTER drukken om dit te bevestigen. B: Nu kunt u de trainingswaardes ingeven door deze te selecteren en op ENTER te drukken. Tijdens de start modus (weergave START) kunt u op ENTER drukken om de snelheid of RPM weer te geven of om deze automatisch te laten afwisselen. Tijdens elke modus kunt u deze knop 2 seconden ingedrukt houden om de computer in zijn geheel te resetten. 2.START/STOP: Druk op START/STOP om programma s te starten of te beëindigen. Tijdens elke modus kunt u deze knop 2 seconden ingedrukt houden om de computer in zijn geheel te resetten. 3.UP: Druk op UP tijdens de stop modus en de dot matrix zal oplichten. Druk nogmaals op UP om een programma te selecteren. Tijdens de start modus kunt u op UP drukken om de weerstand te verhogen. 4.DOWN: Druk op DOWN tijdens de stop modus en de dot matrix zal oplichten. Druk nogmaals op DOWN om een programma te selecteren. Tijdens de start modus kunt u op DOWN drukken om de weerstand te verlagen. 5.PULSE RECOVERY: Test eerst uw huidige hartslag. Druk vervolgens op RECOVERY om de hersteltest te starten. Zodra dit plaatsvindt kunt u nogmaals op deze knop drukken om deze modus te verlaten.

14 1.3 BEDIENING 1. Het activeren van de computer Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plaats de andere kant in uw fitnesstoestel. De computer zal piepen en het startscherm weergeven. (zie figuur 24) Figuur 24 Figuur 25

15 Figuur Het selecteren van een programma en de gegevens van het handmatige programma (manual) en de vooringestelde programma s P1 t/m P10. A. Druk op de UP/DOWN toetsen om het door u gewenste programma te selecteren. (zie figuur 25) B. Druk op ENTER om het programma te bevestigen en de tijd in te stellen. C. De tijd zal oplichten. Druk vervolgens op UP/DOWN om de door u gewenste tijd in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 26)

16 Figuur 27 Figuur 28 Figuur 29 D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om deze in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 27) E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om deze in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 28)

17 Figuur 30 Figuur 31

18 Figuur 32 F. Druk op START/STOP om de oefening te starten. (zie figuur 29) Wattage Programma A. Druk op UP/DOWN om het wattage programma te selecteren (WATT) B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd in te kunnen stellen. C. De tijd (TIME)zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. De wattage (WATT) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de wattage in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. OPMERKING: De wattage wordt berekend op basis van weerstand en snelheid (RPM). In dit programma zal het totale wattage op een constant niveau blijven. Dit betekent dat als u sneller trapt de weerstand lichter zal worden. Als u langzamer trapt zal de weerstand zwaarder worden zo dat u op hetzelfde Wattage niveau zal blijven. Hartslag gestuurd Programma (HRC): 55% max. hartslag, 75% max. hartslag en 90% max. hartslag De maximale hartslag hangt af van uw leeftijd en dit programma zal met dit gegeven rekening houden zodat u altijd gezond kunt trainen binnen de maximale hartslag.

19 A. Druk op UP/DOWN om het hartslaggestuurde programa te selecteren. B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd de kunnen instellen. C. De tijd (TIME) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. De leeftijd (AGE) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de leeftijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. (Zie figuur 31) G. Zodra het hartslag programma knippert zal de computer de maximale hartslag berekend op uw leeftijd weergeven. H. Druk op START/ STOP om de oefening te starten. Figuur 33

20 Figuur 34 Figuur 35 Hartslag gestuurd Programma: Doel hartslag (TGT H.R.) U kunt elke maximale hartslag instellen om te kunnen trainen. A. Druk op UP/DOWN om het doel hartslag (TGT H.R.)te selecteren. B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd de kunnen instellen.

21 C. De tijd (TIME) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. De doel hartslag zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de hartslag in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. (Zie figuur 32) G. Druk op START/ STOP om te beginnen met trainen. OPMERKING: tijdens het trainen wordt uw hartslag berekend op basis van de weerstand en de snelheid. Het hartslag gestuurd trainen gebeurt op een veilige manier en zal de maximale opgegeven hartslag niet overschrijden. Zodra de computer merkt dat uw huidige hartslag hoger is dan de opgegeven maximale hartslag zal de weerstand automatisch worden verlaagd. Zodra uw hartslag lager is dan de opgegeven hartslag zal de weerstand worden verhoogd. Individuele programma s: CUSTOM1 t/m CUSTOM4 A. Druk op UP/DOWN om de gebruiker te selecteren. B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd de kunnen instellen. C. De tijd (TIME) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. Het eerste weerstandsniveau zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om het gewenste trainingsniveau in te stellen. Druk op ENTER om te bevestigen. Herhaal deze handeling om de weerstand in te stellen van (zie figuur 33) G. Druk op START/STOP om de oefening te starten. Lichaamsvettest A. Druk op UP/DOWN om de lichaamsvettest (FAT) te starten. (zie figuur 34) B. Druk op ENTER om uw keuze te bevestigen en om uw lichaamslengte in te geven. C. De weergave van uw lengte zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om dit in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 35) D. De weergave van uw lichaamsgewicht zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om dit in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 36)

22 Figuur 36 Figuur 37

23 Figuur 38 E. De leeftijd (AGE) zal flikkeren. Druk vervolgens op UP/DOWN om uw leeftijd in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 37) F. Het geslacht (SEX) zal flikkeren. Druk vervolgens op UP/DOWN om uw geslacht in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 38) G. Druk op START/STOP om de meting van uw lichaamsvet te starten. (zie figuur 39) OPMERKING: tijdens de meting van uw lichaamsvet dient u beide handpalmen op de contactsensoren te plaatsen. De testresultaten bestaan uit de volgende elementen: - FAT% - uw totale lichaamsvet gemeten in percentage. - BMR (Basal Metabolic Rate) - uw metabolisme gemeten in de energie die u verbruikt als uw lichaam in rust is. - BMI (Body Mass Index) - BODY (Lichaam) - de conditie van uw lichaam. (zie figuur 40)

24 Figuur 39 Figuur 40 BMI: betekent Body Mass Index, deze term wordt gebruikt om een indicatie te geven van de verhouding tussen uw lengte en uw gewicht. Als uw handen niet goed geplaatst worden op de contactsensoren tijdens het meten van uw lichaamsvetpercentage ontvangt de computer geen signaal. De computer zal dan ERROR2 aangeven. Druk op START/STOP om het opnieuw te proberen. Tijdens de test kunt u niet de test verlaten door op een willekeurige knop te drukken. Zodra de test is afgerond kunt u op UP/DOWN drukken om dit menu te verlaten en een ander programma te selecteren. Hieronder vindt u een illustratie van de diverse BMI waardes en hun betekenis met betrekking tot de conditie van uw lichaam.

25 Hersteltest (Pulse Recovery Test) De hersteltest is gemaakt om uw hartslag voor de oefening en na de oefening te controleren. Door deze vergelijking wordt de kracht van uw hart berekend. De test kan als volgt worden uitgevoerd: A. Plaats uw beide handen op de contactsensoren of via een borstband, de computer zal uw huidige hartslag meten. B. Druk op RECOVERY om de hersteltest te starten en het computerprogramma zal in de STOP status terechtkomen. (zie figuur 41) C. Houd uw handen op de contactsensoren. Figuur 41

26 Figuur 42 D. De tijd zal teruglopen van 60 naar 0 seconden. E. Zodra de tijd is teruggelopen zal het resultaat van de test (F1-F6) worden weergegeven. (zie figuur 42) - F1= Uitstekend - F2= Goed - F3= Voldoende - F4= Matig - F5= Niet goed - F6= Slecht F. Als de computer niet eerst uw huidige hartslag waarneemt kunt u door op de RECOVERY toets te drukken niet de hersteltest starten. Tijdens de hersteltest kunt u op RECOVERY drukken om deze te verlaten en om terug te gaan naar de STOP status. Meting van de hartslag Plaats beide handen op de contactsensoren en de computer zal uw huidige hartslag in slagen per minuut (BPM) weergeven na ongeveer 3-4 seconden. Tijdens deze meting zal het hart-icoontje knipperen. OPMERKING: Tijdens het meten van de hartslag kan door onregelmatig contact met de handpalmen de meting niet geheel stabiel zijn. Plaats zo goed mogelijk uw handen op de sensoren en de meting zal naar een normaal niveau gaan. De meting kan niet als basis worden beschouwd voor een medische behandeling. OPMERKING: Als de computer ook uitgerust is met een ontvanger voor draadloze hartslagmeting via een borstband dan wordt u aangeraden om de contactsensoren voor deze test te gebruiken.

27 1.4 Display - Snelheid KM/H(M/H): geeft uw huidige snelheid weer. Bereik: KM/H(M/H). - RPM: geeft het aantal omwentelingen per minuut weer. Bereik: TIME: geeft de totale trainingstijd weer. Bereik: 0:00-99:59. - Vooringestelde tijd is 5:00-99:00. De computer zal de tijd aftellen van de vooringestelde tijd naar 0:00 met een gemiddelde tijd voor elk weerstandsniveau. Zodra deze waarde op 0:00 terecht komt zal de computer stoppen en een alarmsignaal weergeven. Als u geen tijd instelt zal de tijd evenredig met de weerstand verminderen. - DIST: geeft de totale afstand van de oefening weer. Bereik: KM(MILE) het vooringestelde bereik van de afstand: Zodra de waarde 0 wordt bereikt zal het programma stoppen en de computer een alarmsignaal afgeven. - CALORIE: geeft het totaal aantal verbrande calorieën weer. Bereik: het vooringestelde bereik van de calorieën: Zodra de waarde 0 wordt bereikt zal het programma stoppen en de computer een alarmsignaal afgeven. - PULSE: geeft de hartslag weer. Bereik: BPM (hartslagen per minuut) - RESISTANCE LEVEL: geeft het weerstandsniveau weer. Bereik: WATT: geeft het wattageniveau weer Foutmeldingen Display 1. Als de computer ERROR1 weergeeft controleer dan of de kabels juist zijn aangesloten. Indien dit het geval is dient u onze service afdeling te contacteren voor het aanmelden van een serviceclaim. 2. Als de computer ERROR2 weergeeft controleer dan of uw handen juist op de sensoren zijn geplaatst en of uw vetpercentage wordt weergeven. Adapter INPUT: AC OUTPUT: 8VDC 500mA Garantie NRG fitness systems geeft vanaf de aankoopdatum van uw HAMMER product de volgende garantie. 2 jaar garantie op alle onderdelen en herstelkosten. Wat zijn herstelkosten: Alle kosten die gemaakt worden om een garantie reparatie uit te voeren, zoals voorrijkosten, arbeid en onderdelen. Naar ons goeddunken reparatie, vervanging of vervanging van beschadigde losse onderdelen.

28 Reserveonderdelen die bij de opbouw van het toestel zelf aangebracht moeten worden, dienen door de garantienemer zelf vervangen te worden en maken geen deel uit van het herstel. Na afloop van de garantieperiode van twee jaar geldt dat de voorrijkosten en arbeid volledig voor rekening komen voor de gebruiker. Garantie bij semiprofessioneel, professioneel en commercieel gebruik bestaat alleen bij de modellen die in de verkoopfolder als zodanig zijn gekenmerkt. De voorwaarden die daarvoor gelden, staan aldaar apart vermeld. De geldige verkoopfolder is de folder die actueel was op het moment van aanschaf. CONDITIES en VOORWAARDEN Het HAMMER product is altijd in het bezit geweest van de originele koper en het originele aankoopbewijs kan worden overlegd. De apparatuur is niet onderhevig geweest aan ongelukken, verkeerd gebruik, misbruik, slecht onderhoud, niet geautoriseerde reparaties en onvakkundige demontage en montage bij bv. verhuizen. Normale slijtage door gebruikt valt niet onder de garantie. Claims moeten worden ingediend binnen de duur van de omschreven garantie periode. KASSABON EN SERIENUMMER Om u onze service binnen de garantie te kunnen aanbieden, hebben wij een kopie nodig van uw originele kassabon met datum van aanschaf. Zorg er voor dat u in geval van garantie een kwitantie of een factuur van uw dealer/warenhuis kunt tonen. ZONDER DIT AANKOOPBEWIJS KAN en ZAL GEEN GARANTIE WORDEN VERLEEND. FOUTMELDINGEN Uw product is zodanig ontwikkeld, dat het een kwalitatief hoogwaardig gebruik van lange duur mogelijk maakt. Indien er toch problemen mochten optreden, lees dan a.u.b. eerst de gebruiksaanwijzing. Vaak vindt u daar al een oplossing. Als u verdergaande problemen wilt oplossen, neem dan contact op met uw dealer/vakhandel. Om ons de kans te geven het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen, verzoeken wij u de fout zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Uw dealer/vakhandel kan tevens een beroep doen op onze service dienst. KASSABON EN SERIENUMMER Om uw model/versie feilloos te kunnen identificeren hebben wij in servicegevallen het serienummer van het product nodig. Dit nummer is ook nodig voor de

29 kwaliteitscontrole. Het serienummer staat meestal op een kleine sticker op het frame gedeelte. In uw bijgeleverde handleiding staat de plaats van deze sticker vermeldt. Zorg dat u het serienummer al bij de hand heeft als u service vraagt. Als u het serienummer niet op uw trainingstoestel kunt vinden, zal uw vakhandel/dealer u met extra informatie graag terzijde staan. GARANTIE-SERVICE Indien er een fout optreedt in uw trainingstoestel, neem dan EERST contact op met uw vakhandel. Zij zullen allereerst samen met u proberen, het probleem op te lossen. Als dit niet mocht lukken, bieden wij nog individuele servicemogelijkheden, die u ook kunt bespreken met uw vakhandel. GARANTIEVOORWAARDEN Vanaf wanneer en in welke omvang geldt de garantie? Deze garantie geldt vanaf de aanschafdatum door de consument voor alle nieuw gekochte producten, die gekocht worden bij bevoegde verkooppartners van NRG fitness systems. In geval van reeds gebruikte showroomexemplaren geldt de garantie vanaf de aanschafdatum door de koper (dealer). Deze garantie geldt onder voorbehoud van andere overeenkomsten tussen de consument en diens verkoper (vakhandel). Wij geven garantie op de afwezigheid van gebreken van onze, via de vakhandel/warenhuizen aangeschafte producten. Deze garantie geldt niet voor verbruiksmaterialen als bijv. batterijen of schade, die het gevolg is van moedwillig ondoelmatig gebruik, normale slijtage, verkeerde installatie, overmacht, reparatie of aangebrachte veranderingen door technici die niet erkend zijn door NRG fitness systems. Voorwaarde voor doelmatig gebruik is het feit dat HAMMER producten uitsluitend prive gebruikt worden. Wie kan aanspraak maken op garantie en waar wordt deze gegeven. NRG fitness systems sluit geen koopcontract met de consument. Wij bieden u wel de mogelijkheid aan om niet alleen via uw dealer/vakhandel, maar ook via onze website uw service aan te vragen. Uw aanspraken als koper (consument) jegens uw verkoper (vakhandel) blijven natuurlijk onaangetast, voor zover u geen andere overeenkomsten heeft afgesloten met de uw verkoper (vakhandel). In geval van een reparatie, een retourtransport of een vervanging, is het doorgaans niet nodig, dat u uw trainingstoestel allereerst naar de vakhandel moet brengen. Indien door ons noodzakelijke transporten geregeld worden, moet het defecte toestel gedemonteerd en klaargezet worden en moet het gerepareerde of reservetoestel in ontvangst worden genomen en geplaatst worden. Deze service valt niet onder de door ons gegeven garantie. Afspraken die u met uw dealer gemaakt heeft, alsook diens aanspraken als koper jegens ons blijven in dat geval onaangetast. Wij streven er altijd naar, garantieprestaties voor u zo ongecompliceerd mogelijk te verrichten en wel zo veel mogelijk op de plaats waar het toestel staat opgesteld. Als dit niet mogelijk mocht zijn, leveren wij de prestaties in geval van twijfel op de plaats van vestiging van uw dealer.

30 Het geven van garantie is beperkt tot het desbetreffende land, waar u uw trainingstoestel heeft aangeschaft. Aanspraak op garantie en vrijwaring buiten Nederland en Belgie is altijd uitgesloten. SERVICE BUITEN DE GARANTIE Ook in geval van een gebrek aan uw trainingstoestel na afloop van de garantie of in gevallen, waarin de vrijwaring niet geldt, bijv. normale slijtage staan uw dealer en wij altijd voor u klaar om problemen voor u op te lossen. Wij doen u graag een aanbod om uw probleem snel en voordelig voor u op te lossen. Kijk op onze website hammerfitness.nl/service. COMMUNICATIE Een groot aantal mogelijke problemen wordt reeds opgelost na een gesprek met uw dealer of met ons. Wij weten, hoe belangrijk een snelle en ongecompliceerde oplossing van een probleem voor u als gebruiker van het trainingstoestel is, zodat u zonder al te lange onderbrekingen met veel plezier kunt trainen. Daarom ondersteunen wij de vakhandel/warenhuizen door middel van maatregelen voor het snel en effectief verhelpen van fouten en staan wij ook graag persoonlijk voor u klaar: Contactgegevens Argon 30 Borchwerf II XC Oud Gastel Nederland T F E. info@nrgfitness.nl Rabobank IBAN NL56 RABO BIC RABONL2U KvK: VAT/ICT: NL B.01

Garantie-instructies

Garantie-instructies Garantie-instructies Hartelijk dank! U heeft gekozen voor een trainingstoestel van een kwaliteitsmerk. Voordat u uw trainingstoestel gaat gebruiken, moet u alle instructies in de montagehandleiding / gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Computerknoppen START/STOP Met de START/STOP knop kunt u een programma starten. U kunt alle trainingsgegevens van het scherm aflezen. Wanneer een programma actief is,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-3075 Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-3075 Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Computerhandleiding Proteus PEC-4975 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Besturingsgetallen Zaken die u dient weten alvorens te trainen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Cameo V6

Gebruiksaanwijzing. Cameo V6 Gebruiksaanwijzing Cameo V6 Knopfuncties UP / DOWN 1. In het standaardmenu kunt u op de UP/DOWN knop drukken om een programma te selecteren uit MANUAL, P1-P12, FAT (ingebouwde vetmeter), THR (Target Heart

Nadere informatie

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen.

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen. Computerhandleiding Knopfuncties START Druk op de START knop om een training te starten. STOP Wanneer er een programma actief is, kunt u de STOP knop indrukken om het programma te pauzeren. De functiewaarden

Nadere informatie

Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies:

Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies: Infiniti ST-890 Computerhandleiding Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies: Knopfuncties Schermen Werkingsreikwijdten Wat u zou moeten

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1-

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Computerhandleiding De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Knopfuncties Er zijn in totaal 6 toetsen aanwezig, namelijk

Nadere informatie

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt.

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt. Computer. Toets Funties: Start/Stop: 1. Start en pauzeert trainingen. 2. Start Body Fat meeting 3. Houd deze knop 3 seconden ingedrukt, en alle functies worden gereset naar 0. Down: Verlaagt de waarde

Nadere informatie

Sportop B800P Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B800P Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B800P Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

In het standaardscherm kunt u op de UP knop drukken om langs de. CONTROL, USER en WATT CONTROL te lopen om vervolgens een programma te selecteren.

In het standaardscherm kunt u op de UP knop drukken om langs de. CONTROL, USER en WATT CONTROL te lopen om vervolgens een programma te selecteren. Computerhandleiding Computerhandleiding Computerknoppen A. ENTER Met de ENTER knop kunt u een programmakeuze en de ingestelde waarden van functies zoals TIME (tijd), DISTANCE (afstand) en CALORIES (calorieën)

Nadere informatie

Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue -1-

Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue -1- Computerhandleiding -1- PROGRAMMA S MANUAL PROGRAMMA Programma 1 is een handmatig instelbaar programma. Druk op de ENTER knop om TIME (tijd), DISTANCE (afstand) en CAL (calorieën) te selecteren. De waarden

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1- Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de voorzijde

Nadere informatie

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing VG50 Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1-

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1- Gebruiksaanwijzing -1- 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de diameter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer E-8000P Crosstrainer 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X Computerhandleiding Infiniti 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de

Nadere informatie

Computerhandleiding Engine V6

Computerhandleiding Engine V6 Computerhandleiding Engine V6 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken Functieknoppen Computerschermen Werkingsinstructies 1 Functieknoppen Er zijn in totaal 6 functieknoppen, bestaande

Nadere informatie

Computerhandleiding -1-

Computerhandleiding -1- Computerhandleiding Proteus -1- A. STROOM AANSLUITEN A. Verbind alle kabels met de computer. B. Nadat de stroom wordt aangesloten, zullen alle LCD segmenten 2 seconden oplichten. De weerstand zal op de

Nadere informatie

Sportop B900 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B900 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B900 Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening

Nadere informatie

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start.

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start. Computerhandleiding Functie knoppen START/STOP Gebruik deze knop om de training te starten of te stoppen. MODE Met de MODE knop kunt u de ingestelde functiewaarden, leeftijd en trainingsprogramma s bevestigen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Engine V8-1-

Gebruiksaanwijzing. Engine V8-1- Gebruiksaanwijzing Engine V8-1- Knopfuncties PROGRAMMA SNELTOETSEN Aan de bovenzijde van de computer zijn links en rechts de sneltoetsen te vinden van de verschillende programma s: MANUAL, P1-P12, USER,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti X985 Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti X985 Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Infiniti X785 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Infiniti X785 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Infiniti X785 Crosstrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing E-820P Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing Infiniti Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Selectie en instellen van een USER (U1-U4)

Selectie en instellen van een USER (U1-U4) SPORTOP REVA Plug uw adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. Het scherm van uw hometrainer zal nu piepen en oplichten. Selectie en instellen van een USER (U1-U4)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999 Gebruiksaanwijzing Infiniti ST 999 Copyright Opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het 1 stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PEC

Gebruiksaanwijzing PEC Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Computerhandleiding Proteus PEC-7588

Computerhandleiding Proteus PEC-7588 Computerhandleiding Proteus PEC-7588 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: De monitor Knopfuncties Werkingsinstructies Zaken die u dient te weten alvorens te trainen De monitor Er

Nadere informatie

Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer

Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer Computerhandleiding Functie knoppen: START/STOP: MODE: UP/DOWN: RESET: Druk deze knop in om de computer te laten starten of stoppen. Druk deze knop in om langs

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-7088 Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-7088 Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus Daytona V6. Copyright

Gebruiksaanwijzing. Proteus Daytona V6. Copyright Gebruiksaanwijzing Proteus Daytona V6 Copyright 1 Functies knoppen Enter Gebruik de ENTER knop om een instelling in te stellen, of een instelling te bevestigen. Start/stop Druk op deze knop om een programma

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Gemaakt door: -1- 1. Het plaatsen van de batterijen De computer van de PEC-3425 werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het compartiment achter de computer en sluit

Nadere informatie

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie:

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie: Dolphin V4 Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies Batterijen installatie: Plaats 2 AA of UM-3 batterijen in het batterijencompartiment. Zorg ervoor dat de batterijen juist geplaatst zijn; het

Nadere informatie

Fuel Fitness FS-218E Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness FS-218E Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness FS-218E Crosstrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Hometrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Sportop B870 P. Het selecteren en instellen van een USER (U1-U4)

Sportop B870 P. Het selecteren en instellen van een USER (U1-U4) Gebruiksaanwijzing Sportop B870 P Copyright Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten. Het selecteren

Nadere informatie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Uw trainingsapparaat bevat een programmeerbare computer om uw vooruitgang weer te geven en u te helpen motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1-

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal aangaan.

Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal aangaan. Gebruiksaanwijzing Sportop B-890P Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal aangaan. De eerste keer dat u

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CBM

Gebruiksaanwijzing CBM Gebruiksaanwijzing CBM-1050-1- Knopfuncties ENTER/RESET Door de ENTER knop in te drukken, bevestigt u het programma dat u geselecteerd heeft of een waarde dat u heeft ingesteld. Door de knop lang ingedrukt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1-

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing E-820P -1-

Gebruiksaanwijzing E-820P -1- Gebruiksaanwijzing E-820P -1- Knopfuncties RESET Houd de RESET knop ingedrukt om alle gegevens te wissen. Alle iconen op het scherm zullen oplichten en de computer keert vervolgens terug naar het standaardscherm.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

B870P PLUS NEDERLANDS

B870P PLUS NEDERLANDS B870P PLUS NEDERLANDS FUNCTIE TOETSEN UP Opgaande navigatiefunctie +verhogen weerstand DOWN Neergaande navigatiefunctie + verlagen weerstand. START / STOP RESET Bevestigingsknop. Start/Stop uw trainingsprogramma.

Nadere informatie

VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING

VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING CONSOLE START/STOP RECOVERY Start, pauzeer of beëindig uw training Test uw recuperatievermogen/conditiepeil + (PLUS) Selectietoets of weerstandsverhoging - (MIN) Selectietoets

Nadere informatie

Proteus PEC-7000 & Proteus PEC-7500

Proteus PEC-7000 & Proteus PEC-7500 Proteus PEC-7000 & Proteus PEC-7500 Nummer Hoeveelheid Omschrijving 1. 1 Hoofdframe 2. 1 Voor steun 3. 1 Achter steun 4. 1 Zadelstang 5. 1 Stuurstang 6. 1 Stuur 7R. 1 Zwengel (R) 7L. 1 Zwengel (L) 8. 1

Nadere informatie

ProForm Proton Hometrainer VRAGEN? GEBRUIKERSHANDLEIDING. Bezoek onze website OPGELET. Model Nr. : PFIVEX Serie Nr.

ProForm Proton Hometrainer VRAGEN? GEBRUIKERSHANDLEIDING. Bezoek onze website  OPGELET. Model Nr. : PFIVEX Serie Nr. Model Nr. : PFIVEX85313.0 Serie Nr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienummer sticker Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. VRAGEN? Als u vragen hebt, of als er onderdelen ontbreken, neem

Nadere informatie

Hastings Pulsar U9 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings Pulsar U9 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings Pulsar U9 Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 A anzetten hometrainer Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Proteus Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Sportop E-450 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop E-450 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop E-450 Crosstrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de crosstrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM -1- Functies van de computerknoppen INCLINE OMHOOG/OMLAAG Met behulp van de INCLINE knoppen verhoogt of verlaagt u de hellingshoek van het loopvlak. U kunt tijdens het trainen op elk moment de hellingshoek

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1-

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1- Gebruiksaanwijzing CBM-2050 Loopband -1- Computerknoppen DE VEILIGHEIDSSLEUTEL Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

E-7700p Crosstrainer

E-7700p Crosstrainer Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de achterzijde

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

Sportop B860i Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B860i Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B860i Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment dat aan de voorzijde van de

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-610

Computerhandleiding MI-610 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Inspire CS2 Cardio Strider. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Inspire CS2 Cardio Strider. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Inspire CS2 Cardio Strider Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de cardio strider en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1-

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding De StrengthMaster loopband bevat 1 MANUAL programma, 5 snelheidsprogramma s (P1-P5), 5 hellingsprogramma s (P6-P10), 1 afstandsprogramma van 5KM (P11), 2 USER programma

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA

Gebruiksaanwijzing MA Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut.

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut. Proteus PEC-4850 Computerhandleiding Standaard trainingsstappen Stap 1: Stap 2: Stap 3: U kunt de rechterknop naar rechts of naar links draaien om een programma te selecteren; variërend van MANUAL, PROGRAM

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband Gebruiksaanwijzing CBM-2050 Loopband 1 Knopfuncties START/STOP Met de START/STOP knop kunt u een programma starten; tijdens het trainen kunt u de knop indrukken om het programma te laten stoppen. INCLINE

Nadere informatie

Computer handleiding PAR-5500

Computer handleiding PAR-5500 Computer handleiding PAR-5500 Functieknoppen MODE 1. Druk tijdens het instellen de MODE knop in om year (jaar), month (maand), day (dag) hour (uur) en minute (minuten) te selecteren. 2. Gebruik tijdens

Nadere informatie

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn in totaal 16 knoppen aanwezig, waaronder

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing E81G -1-

Gebruiksaanwijzing E81G -1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De crosstrainer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-611

Computerhandleiding MI-611 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing -1-

Gebruiksaanwijzing -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van de StrengthMaster loopband! De StrengthMaster is een toestel dat door de combinatie van hoge kwaliteit, vele mogelijkheden en innovatie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing EEC

Gebruiksaanwijzing EEC Gebruiksaanwijzing EEC-2505-1- Computerknoppen + EN - KNOPPEN 1. In het standaardmenu kunt u de + en - knoppen gebruiken om een programma te selecteren uit MANUAL, P2-P10, en de Heart Rate Control programma

Nadere informatie

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing E83-1-

Gebruiksaanwijzing E83-1- Gebruiksaanwijzing Het opstarten van de computer De crosstrainer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

SportsArt E82. Computerhandleiding

SportsArt E82. Computerhandleiding SportsArt E82 Computerhandleiding Het computerscherm 1. WEIGHT LOSS (65% HR Target): De Persoonlijke Cardio Adviseur berekent automatisch de ideale hartslag waarop u dient te trainen om gewicht te verliezen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing C531U -1-

Gebruiksaanwijzing C531U -1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De SportsArt hometrainer werkt met behulp van een self generating system. Dit houdt in dat u de batterij voedt met energie wanneer u traint op de hometrainer.

Nadere informatie

LDT-8850 Computerhandleiding

LDT-8850 Computerhandleiding LDT-8850 Computerhandleiding De computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Knop functies De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing PEC-4255 Gemaakt door: -1- Computerknoppen + EN - KNOPPEN 1. In het standaardmenu kunt u de + en - knoppen gebruiken om een programma te selecteren uit MANUAL, P2-P10, en de Heart Rate

Nadere informatie

Computerhandleiding SportsArt C51r

Computerhandleiding SportsArt C51r -1- Het computerscherm 1. HET MATRIX-SCHERM: Geeft het programma profiel en informatie weer 2. LINKER INFORMATIE SCHERM: Geeft de TIME (tijd), RESISTANCE LEVEL (weerstandsniveau), WATTS (wattage) en HEART

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

Proteus Vantage W Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Proteus Vantage W Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Proteus Vantage W Roeitrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Direct starten Plug de adapter in de achterzijde van de roeitrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD

Nadere informatie

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem.

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Computerhandleiding Proteus PEC 4250/4255/4350/4355 Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Opstarten

Nadere informatie

Spirit XBR-95 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Spirit XBR-95 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Spirit XBR-95 Recumbent Bike Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de voorzijde van de crosstrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Lohas T-2. Copyright

Gebruiksaanwijzing. Lohas T-2. Copyright Gebruiksaanwijzing Lohas T-2 Copyright 1 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd. Zonder de veiligheidssleutel

Nadere informatie

Sportop R-700 Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop R-700 Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop R-700 Roeitrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Direct starten Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing IMT

Gebruiksaanwijzing IMT Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Speed programma s P1 P6

Speed programma s P1 P6 Computerhandleiding Speed programma s P1 P6 In de programma s P1 P6 wordt de snelheid automatisch verhoogd / verlaagd. Elk programma begint met een minimum snelheid van 1,2 mijlen per uur. De maximum snelheid

Nadere informatie

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500 Computerhandleiding -1- SCHERMEN DISTANCE Dit scherm geeft de afgelegde afstand weer, of de afstand dat u nog dient af te leggen tijdens het trainen om uw doel te bereiken. De afstand wordt weergegeven

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor enige informatie

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-900

Computerhandleiding MX-900 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TT-3i Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%.

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. SportsArt 1288 HR Gebruiksaanwijzing computergedeelte A. KNOPFUNCTIES: 1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. 2. SPEED:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Spirit CE-800. Zoals u wellicht weet of gemerkt heeft, heeft deze crosstrainer geen adapter nodig. Copyright

Gebruiksaanwijzing. Spirit CE-800. Zoals u wellicht weet of gemerkt heeft, heeft deze crosstrainer geen adapter nodig. Copyright Gebruiksaanwijzing Spirit CE-800 Copyright Zoals u wellicht weet of gemerkt heeft, heeft deze crosstrainer geen adapter nodig. 1 U wekt namelijk uw eigen stroom op, op het moment dat u traint. Wanneer

Nadere informatie