Uitleg computer Hammer 4195 Cardio CE1 crosstrainer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitleg computer Hammer 4195 Cardio CE1 crosstrainer"

Transcriptie

1 Uitleg computer Hammer 4195 Cardio CE1 crosstrainer

2 1.1 FUNCTIES 1.Programma: 21 programma s als volgt A: 1 Handmatig programma (figuur 1) Figuur 1 B: 10 Vooringestelde programma s: (figuur 2 t/m figuur 11) Figuur 2

3 Figuur 3 Figuur 4

4 Figuur 5 Figuur 6

5 Figuur 7 Figuur 8

6 Figuur 9 Figuur 10

7 Figuur 11 Figuur 12

8 Figuur 13 P1: Twee lichte intervallen P2: Vallei P3: Vetbrandingsprogramma P4: 1 grotere interval P5: Berg P6: 3 intervallen P7: Cardio P8: Fitness P9: Helling P10: Rally C: 1 Wattage Programma (figuur 12) D: 4 Hartslaggestuurde programma s (HRC) (figuur 13 t/m 16) 55% max. hartslag, 75% max. hartslag, 90% max. hartslag en doelhartslag E: 4 Individuele Programma s: CUSTOM1 t/m CUSTOM4 (figuur 17 t/m 20)

9 Figuur 14 Figuur 15

10 Figuur 16 Figuur 17

11 Figuur 18 Figuur 19 F: 1 lichaamsvettest (Figuur 21) 2. Sla de volgende gebruikersgegevens op: geslacht, lengte, gewicht en leeftijd, ook als u de stroom van het toestel afhaalt. 3. Dot matrix weergave van uw huidige status (Figuur 22) 4. ECG simulatie meting hartslag (Figuur 23) 5. Weergave van de snelheid (RPM), tijd, afstand, calorieën, wattage, hartslag en weerstandsniveau. 6. De computer zal automatisch uitgaan als er geen beweging, snelheid of hartslag wordt gemeten voor een periode van 4 minuten. Ondertussen zullen de huidige trainingsgegevens worden opgeslagen en de weerstand op de laagste stand worden geplaatst. Zodra u op een willekeurige knop drukt of de pedalen beweegt zal de computer automatisch aanslaan.

12 Figuur 20 Figuur 21 Figuur 22

13 Figuur BUTTONS: 1.ENTER Druk op ENTER tijdens de stop modus (weergave STOP) om naar de programmakeuze te gaan en om de trainingsgegevens te kunnen aanpassen. A: Als u een programma heft geselecteerd kunt u op ENTER drukken om dit te bevestigen. B: Nu kunt u de trainingswaardes ingeven door deze te selecteren en op ENTER te drukken. Tijdens de start modus (weergave START) kunt u op ENTER drukken om de snelheid of RPM weer te geven of om deze automatisch te laten afwisselen. Tijdens elke modus kunt u deze knop 2 seconden ingedrukt houden om de computer in zijn geheel te resetten. 2.START/STOP: Druk op START/STOP om programma s te starten of te beëindigen. Tijdens elke modus kunt u deze knop 2 seconden ingedrukt houden om de computer in zijn geheel te resetten. 3.UP: Druk op UP tijdens de stop modus en de dot matrix zal oplichten. Druk nogmaals op UP om een programma te selecteren. Tijdens de start modus kunt u op UP drukken om de weerstand te verhogen. 4.DOWN: Druk op DOWN tijdens de stop modus en de dot matrix zal oplichten. Druk nogmaals op DOWN om een programma te selecteren. Tijdens de start modus kunt u op DOWN drukken om de weerstand te verlagen. 5.PULSE RECOVERY: Test eerst uw huidige hartslag. Druk vervolgens op RECOVERY om de hersteltest te starten. Zodra dit plaatsvindt kunt u nogmaals op deze knop drukken om deze modus te verlaten.

14 1.3 BEDIENING 1. Het activeren van de computer Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plaats de andere kant in uw fitnesstoestel. De computer zal piepen en het startscherm weergeven. (zie figuur 24) Figuur 24 Figuur 25

15 Figuur Het selecteren van een programma en de gegevens van het handmatige programma (manual) en de vooringestelde programma s P1 t/m P10. A. Druk op de UP/DOWN toetsen om het door u gewenste programma te selecteren. (zie figuur 25) B. Druk op ENTER om het programma te bevestigen en de tijd in te stellen. C. De tijd zal oplichten. Druk vervolgens op UP/DOWN om de door u gewenste tijd in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 26)

16 Figuur 27 Figuur 28 Figuur 29 D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om deze in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 27) E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om deze in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 28)

17 Figuur 30 Figuur 31

18 Figuur 32 F. Druk op START/STOP om de oefening te starten. (zie figuur 29) Wattage Programma A. Druk op UP/DOWN om het wattage programma te selecteren (WATT) B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd in te kunnen stellen. C. De tijd (TIME)zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. De wattage (WATT) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de wattage in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. OPMERKING: De wattage wordt berekend op basis van weerstand en snelheid (RPM). In dit programma zal het totale wattage op een constant niveau blijven. Dit betekent dat als u sneller trapt de weerstand lichter zal worden. Als u langzamer trapt zal de weerstand zwaarder worden zo dat u op hetzelfde Wattage niveau zal blijven. Hartslag gestuurd Programma (HRC): 55% max. hartslag, 75% max. hartslag en 90% max. hartslag De maximale hartslag hangt af van uw leeftijd en dit programma zal met dit gegeven rekening houden zodat u altijd gezond kunt trainen binnen de maximale hartslag.

19 A. Druk op UP/DOWN om het hartslaggestuurde programa te selecteren. B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd de kunnen instellen. C. De tijd (TIME) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. De leeftijd (AGE) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de leeftijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. (Zie figuur 31) G. Zodra het hartslag programma knippert zal de computer de maximale hartslag berekend op uw leeftijd weergeven. H. Druk op START/ STOP om de oefening te starten. Figuur 33

20 Figuur 34 Figuur 35 Hartslag gestuurd Programma: Doel hartslag (TGT H.R.) U kunt elke maximale hartslag instellen om te kunnen trainen. A. Druk op UP/DOWN om het doel hartslag (TGT H.R.)te selecteren. B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd de kunnen instellen.

21 C. De tijd (TIME) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. De doel hartslag zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de hartslag in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. (Zie figuur 32) G. Druk op START/ STOP om te beginnen met trainen. OPMERKING: tijdens het trainen wordt uw hartslag berekend op basis van de weerstand en de snelheid. Het hartslag gestuurd trainen gebeurt op een veilige manier en zal de maximale opgegeven hartslag niet overschrijden. Zodra de computer merkt dat uw huidige hartslag hoger is dan de opgegeven maximale hartslag zal de weerstand automatisch worden verlaagd. Zodra uw hartslag lager is dan de opgegeven hartslag zal de weerstand worden verhoogd. Individuele programma s: CUSTOM1 t/m CUSTOM4 A. Druk op UP/DOWN om de gebruiker te selecteren. B. Druk op ENTER om dit te bevestigen en om de tijd de kunnen instellen. C. De tijd (TIME) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de tijd in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. D. De afstand (DIST. KM) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de afstand in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. E. De calorieën (CAL) zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om de calorieën in te stellen. Druk vervolgens op ENTER om dit te bevestigen. F. Het eerste weerstandsniveau zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om het gewenste trainingsniveau in te stellen. Druk op ENTER om te bevestigen. Herhaal deze handeling om de weerstand in te stellen van (zie figuur 33) G. Druk op START/STOP om de oefening te starten. Lichaamsvettest A. Druk op UP/DOWN om de lichaamsvettest (FAT) te starten. (zie figuur 34) B. Druk op ENTER om uw keuze te bevestigen en om uw lichaamslengte in te geven. C. De weergave van uw lengte zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om dit in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 35) D. De weergave van uw lichaamsgewicht zal knipperen. Druk vervolgens op UP/DOWN om dit in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 36)

22 Figuur 36 Figuur 37

23 Figuur 38 E. De leeftijd (AGE) zal flikkeren. Druk vervolgens op UP/DOWN om uw leeftijd in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 37) F. Het geslacht (SEX) zal flikkeren. Druk vervolgens op UP/DOWN om uw geslacht in te stellen. Druk op ENTER om dit te bevestigen. (zie figuur 38) G. Druk op START/STOP om de meting van uw lichaamsvet te starten. (zie figuur 39) OPMERKING: tijdens de meting van uw lichaamsvet dient u beide handpalmen op de contactsensoren te plaatsen. De testresultaten bestaan uit de volgende elementen: - FAT% - uw totale lichaamsvet gemeten in percentage. - BMR (Basal Metabolic Rate) - uw metabolisme gemeten in de energie die u verbruikt als uw lichaam in rust is. - BMI (Body Mass Index) - BODY (Lichaam) - de conditie van uw lichaam. (zie figuur 40)

24 Figuur 39 Figuur 40 BMI: betekent Body Mass Index, deze term wordt gebruikt om een indicatie te geven van de verhouding tussen uw lengte en uw gewicht. Als uw handen niet goed geplaatst worden op de contactsensoren tijdens het meten van uw lichaamsvetpercentage ontvangt de computer geen signaal. De computer zal dan ERROR2 aangeven. Druk op START/STOP om het opnieuw te proberen. Tijdens de test kunt u niet de test verlaten door op een willekeurige knop te drukken. Zodra de test is afgerond kunt u op UP/DOWN drukken om dit menu te verlaten en een ander programma te selecteren. Hieronder vindt u een illustratie van de diverse BMI waardes en hun betekenis met betrekking tot de conditie van uw lichaam.

25 Hersteltest (Pulse Recovery Test) De hersteltest is gemaakt om uw hartslag voor de oefening en na de oefening te controleren. Door deze vergelijking wordt de kracht van uw hart berekend. De test kan als volgt worden uitgevoerd: A. Plaats uw beide handen op de contactsensoren of via een borstband, de computer zal uw huidige hartslag meten. B. Druk op RECOVERY om de hersteltest te starten en het computerprogramma zal in de STOP status terechtkomen. (zie figuur 41) C. Houd uw handen op de contactsensoren. Figuur 41

26 Figuur 42 D. De tijd zal teruglopen van 60 naar 0 seconden. E. Zodra de tijd is teruggelopen zal het resultaat van de test (F1-F6) worden weergegeven. (zie figuur 42) - F1= Uitstekend - F2= Goed - F3= Voldoende - F4= Matig - F5= Niet goed - F6= Slecht F. Als de computer niet eerst uw huidige hartslag waarneemt kunt u door op de RECOVERY toets te drukken niet de hersteltest starten. Tijdens de hersteltest kunt u op RECOVERY drukken om deze te verlaten en om terug te gaan naar de STOP status. Meting van de hartslag Plaats beide handen op de contactsensoren en de computer zal uw huidige hartslag in slagen per minuut (BPM) weergeven na ongeveer 3-4 seconden. Tijdens deze meting zal het hart-icoontje knipperen. OPMERKING: Tijdens het meten van de hartslag kan door onregelmatig contact met de handpalmen de meting niet geheel stabiel zijn. Plaats zo goed mogelijk uw handen op de sensoren en de meting zal naar een normaal niveau gaan. De meting kan niet als basis worden beschouwd voor een medische behandeling. OPMERKING: Als de computer ook uitgerust is met een ontvanger voor draadloze hartslagmeting via een borstband dan wordt u aangeraden om de contactsensoren voor deze test te gebruiken.

27 1.4 Display - Snelheid KM/H(M/H): geeft uw huidige snelheid weer. Bereik: KM/H(M/H). - RPM: geeft het aantal omwentelingen per minuut weer. Bereik: TIME: geeft de totale trainingstijd weer. Bereik: 0:00-99:59. - Vooringestelde tijd is 5:00-99:00. De computer zal de tijd aftellen van de vooringestelde tijd naar 0:00 met een gemiddelde tijd voor elk weerstandsniveau. Zodra deze waarde op 0:00 terecht komt zal de computer stoppen en een alarmsignaal weergeven. Als u geen tijd instelt zal de tijd evenredig met de weerstand verminderen. - DIST: geeft de totale afstand van de oefening weer. Bereik: KM(MILE) het vooringestelde bereik van de afstand: Zodra de waarde 0 wordt bereikt zal het programma stoppen en de computer een alarmsignaal afgeven. - CALORIE: geeft het totaal aantal verbrande calorieën weer. Bereik: het vooringestelde bereik van de calorieën: Zodra de waarde 0 wordt bereikt zal het programma stoppen en de computer een alarmsignaal afgeven. - PULSE: geeft de hartslag weer. Bereik: BPM (hartslagen per minuut) - RESISTANCE LEVEL: geeft het weerstandsniveau weer. Bereik: WATT: geeft het wattageniveau weer Foutmeldingen Display 1. Als de computer ERROR1 weergeeft controleer dan of de kabels juist zijn aangesloten. Indien dit het geval is dient u onze service afdeling te contacteren voor het aanmelden van een serviceclaim. 2. Als de computer ERROR2 weergeeft controleer dan of uw handen juist op de sensoren zijn geplaatst en of uw vetpercentage wordt weergeven. Adapter INPUT: AC OUTPUT: 8VDC 500mA Garantie NRG fitness systems geeft vanaf de aankoopdatum van uw HAMMER product de volgende garantie. 2 jaar garantie op alle onderdelen en herstelkosten. Wat zijn herstelkosten: Alle kosten die gemaakt worden om een garantie reparatie uit te voeren, zoals voorrijkosten, arbeid en onderdelen. Naar ons goeddunken reparatie, vervanging of vervanging van beschadigde losse onderdelen.

28 Reserveonderdelen die bij de opbouw van het toestel zelf aangebracht moeten worden, dienen door de garantienemer zelf vervangen te worden en maken geen deel uit van het herstel. Na afloop van de garantieperiode van twee jaar geldt dat de voorrijkosten en arbeid volledig voor rekening komen voor de gebruiker. Garantie bij semiprofessioneel, professioneel en commercieel gebruik bestaat alleen bij de modellen die in de verkoopfolder als zodanig zijn gekenmerkt. De voorwaarden die daarvoor gelden, staan aldaar apart vermeld. De geldige verkoopfolder is de folder die actueel was op het moment van aanschaf. CONDITIES en VOORWAARDEN Het HAMMER product is altijd in het bezit geweest van de originele koper en het originele aankoopbewijs kan worden overlegd. De apparatuur is niet onderhevig geweest aan ongelukken, verkeerd gebruik, misbruik, slecht onderhoud, niet geautoriseerde reparaties en onvakkundige demontage en montage bij bv. verhuizen. Normale slijtage door gebruikt valt niet onder de garantie. Claims moeten worden ingediend binnen de duur van de omschreven garantie periode. KASSABON EN SERIENUMMER Om u onze service binnen de garantie te kunnen aanbieden, hebben wij een kopie nodig van uw originele kassabon met datum van aanschaf. Zorg er voor dat u in geval van garantie een kwitantie of een factuur van uw dealer/warenhuis kunt tonen. ZONDER DIT AANKOOPBEWIJS KAN en ZAL GEEN GARANTIE WORDEN VERLEEND. FOUTMELDINGEN Uw product is zodanig ontwikkeld, dat het een kwalitatief hoogwaardig gebruik van lange duur mogelijk maakt. Indien er toch problemen mochten optreden, lees dan a.u.b. eerst de gebruiksaanwijzing. Vaak vindt u daar al een oplossing. Als u verdergaande problemen wilt oplossen, neem dan contact op met uw dealer/vakhandel. Om ons de kans te geven het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen, verzoeken wij u de fout zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Uw dealer/vakhandel kan tevens een beroep doen op onze service dienst. KASSABON EN SERIENUMMER Om uw model/versie feilloos te kunnen identificeren hebben wij in servicegevallen het serienummer van het product nodig. Dit nummer is ook nodig voor de

29 kwaliteitscontrole. Het serienummer staat meestal op een kleine sticker op het frame gedeelte. In uw bijgeleverde handleiding staat de plaats van deze sticker vermeldt. Zorg dat u het serienummer al bij de hand heeft als u service vraagt. Als u het serienummer niet op uw trainingstoestel kunt vinden, zal uw vakhandel/dealer u met extra informatie graag terzijde staan. GARANTIE-SERVICE Indien er een fout optreedt in uw trainingstoestel, neem dan EERST contact op met uw vakhandel. Zij zullen allereerst samen met u proberen, het probleem op te lossen. Als dit niet mocht lukken, bieden wij nog individuele servicemogelijkheden, die u ook kunt bespreken met uw vakhandel. GARANTIEVOORWAARDEN Vanaf wanneer en in welke omvang geldt de garantie? Deze garantie geldt vanaf de aanschafdatum door de consument voor alle nieuw gekochte producten, die gekocht worden bij bevoegde verkooppartners van NRG fitness systems. In geval van reeds gebruikte showroomexemplaren geldt de garantie vanaf de aanschafdatum door de koper (dealer). Deze garantie geldt onder voorbehoud van andere overeenkomsten tussen de consument en diens verkoper (vakhandel). Wij geven garantie op de afwezigheid van gebreken van onze, via de vakhandel/warenhuizen aangeschafte producten. Deze garantie geldt niet voor verbruiksmaterialen als bijv. batterijen of schade, die het gevolg is van moedwillig ondoelmatig gebruik, normale slijtage, verkeerde installatie, overmacht, reparatie of aangebrachte veranderingen door technici die niet erkend zijn door NRG fitness systems. Voorwaarde voor doelmatig gebruik is het feit dat HAMMER producten uitsluitend prive gebruikt worden. Wie kan aanspraak maken op garantie en waar wordt deze gegeven. NRG fitness systems sluit geen koopcontract met de consument. Wij bieden u wel de mogelijkheid aan om niet alleen via uw dealer/vakhandel, maar ook via onze website uw service aan te vragen. Uw aanspraken als koper (consument) jegens uw verkoper (vakhandel) blijven natuurlijk onaangetast, voor zover u geen andere overeenkomsten heeft afgesloten met de uw verkoper (vakhandel). In geval van een reparatie, een retourtransport of een vervanging, is het doorgaans niet nodig, dat u uw trainingstoestel allereerst naar de vakhandel moet brengen. Indien door ons noodzakelijke transporten geregeld worden, moet het defecte toestel gedemonteerd en klaargezet worden en moet het gerepareerde of reservetoestel in ontvangst worden genomen en geplaatst worden. Deze service valt niet onder de door ons gegeven garantie. Afspraken die u met uw dealer gemaakt heeft, alsook diens aanspraken als koper jegens ons blijven in dat geval onaangetast. Wij streven er altijd naar, garantieprestaties voor u zo ongecompliceerd mogelijk te verrichten en wel zo veel mogelijk op de plaats waar het toestel staat opgesteld. Als dit niet mogelijk mocht zijn, leveren wij de prestaties in geval van twijfel op de plaats van vestiging van uw dealer.

30 Het geven van garantie is beperkt tot het desbetreffende land, waar u uw trainingstoestel heeft aangeschaft. Aanspraak op garantie en vrijwaring buiten Nederland en Belgie is altijd uitgesloten. SERVICE BUITEN DE GARANTIE Ook in geval van een gebrek aan uw trainingstoestel na afloop van de garantie of in gevallen, waarin de vrijwaring niet geldt, bijv. normale slijtage staan uw dealer en wij altijd voor u klaar om problemen voor u op te lossen. Wij doen u graag een aanbod om uw probleem snel en voordelig voor u op te lossen. Kijk op onze website hammerfitness.nl/service. COMMUNICATIE Een groot aantal mogelijke problemen wordt reeds opgelost na een gesprek met uw dealer of met ons. Wij weten, hoe belangrijk een snelle en ongecompliceerde oplossing van een probleem voor u als gebruiker van het trainingstoestel is, zodat u zonder al te lange onderbrekingen met veel plezier kunt trainen. Daarom ondersteunen wij de vakhandel/warenhuizen door middel van maatregelen voor het snel en effectief verhelpen van fouten en staan wij ook graag persoonlijk voor u klaar: Contactgegevens Argon 30 Borchwerf II XC Oud Gastel Nederland T F E. Rabobank IBAN NL56 RABO BIC RABONL2U KvK: VAT/ICT: NL B.01

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Computerknoppen START/STOP Met de START/STOP knop kunt u een programma starten. U kunt alle trainingsgegevens van het scherm aflezen. Wanneer een programma actief is,

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Computerhandleiding Proteus PEC-4975 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Besturingsgetallen Zaken die u dient weten alvorens te trainen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1-

Gebruiksaanwijzing JBM-4855-1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1-

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

E-7700p Crosstrainer

E-7700p Crosstrainer Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de achterzijde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Hastings Pulsar U9 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings Pulsar U9 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings Pulsar U9 Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 A anzetten hometrainer Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep

Nadere informatie

Sportop B860i Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B860i Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B860i Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment dat aan de voorzijde van de

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

SportsArt E82. Computerhandleiding

SportsArt E82. Computerhandleiding SportsArt E82 Computerhandleiding Het computerscherm 1. WEIGHT LOSS (65% HR Target): De Persoonlijke Cardio Adviseur berekent automatisch de ideale hartslag waarop u dient te trainen om gewicht te verliezen,

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-610

Computerhandleiding MI-610 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-611

Computerhandleiding MI-611 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Computerhandleiding -1-

Computerhandleiding -1- Computerhandleiding SportsArt-TR32-1- Het computerscherm De Personal Cardio Advisor De Personal Cardio Advisor is een handige functie dat u helpt bij uw cardiotraining. U dient uw leeftijd in te voeren

Nadere informatie

Computerhandleiding JKexer 9840

Computerhandleiding JKexer 9840 Computerhandleiding JKexer 9840 Zorg er eerst voor dat de hoofdschakelaar, die aan de voorkant van de loopband te vinden is, op ON staat. Plaats vervolgens de veiligheidssleutel op de juiste positie. Program

Nadere informatie

PROTEUS PEC-4665 PERSONAL EXERCISE ADVISOR

PROTEUS PEC-4665 PERSONAL EXERCISE ADVISOR PROTEUS PEC-4665 PERSONAL EXERCISE ADVISOR Geavanceerde Technologie Ontworpen voor het hele gezin. Volle specificaties van de PROTEUS PEC-4665. Geavanceerde Technologie Meet het lichaamsvet en hartslag

Nadere informatie

PROTEUS PEC - 4660 PERSONAL EXERCISE ADVISOR. Geavanceerde Technologie Ontworpen voor het hele gezin

PROTEUS PEC - 4660 PERSONAL EXERCISE ADVISOR. Geavanceerde Technologie Ontworpen voor het hele gezin PROTEUS PEC - 4660 PERSONAL EXERCISE ADVISOR Geavanceerde Technologie Ontworpen voor het hele gezin Volle specificaties van de PROTEUS PEC-4660 Geavanceerde Technologie Meet het lichaamsvet en hartslag

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

Parameter Standaard instelling Bereik Geheugen 1 1 tot 8 Geslacht Man Man / Vrouw Lengte 165 cm 100cm - 250cm Leeftijd 25 10-100

Parameter Standaard instelling Bereik Geheugen 1 1 tot 8 Geslacht Man Man / Vrouw Lengte 165 cm 100cm - 250cm Leeftijd 25 10-100 Gebruiksaanwijzing Shape weegschaal Date Introductie Gefeliciteerd met de aanschaf van uw weegschaal die behalve het lichaamsvetpercentage ook uw lichaamsvochtpercentage en spiermassa meet. Om het vet-

Nadere informatie

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer.

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. - Bewaar deze handleiding voor in de toekomst als u misschien

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA AAN EN UITSCHAKELEN Het bedieningspaneel van de oven kan in twee standen werken, de handmatige stand, en de geprogrammeerde stand. In

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HOMETRAINER B870

GEBRUIKSAANWIJZING HOMETRAINER B870 GEBRUIKSAANWIJZING HOMETRAINER B870 Proficiat met de aankoop van deze Hometrainer. Indien u onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht houdt en wat gezond verstand aan de dag legt, zal deze hometrainer

Nadere informatie

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers)

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) Vooraf: De Olympia EKM2100 is oorspronkelijk bedoeld als meetinstrument voor het meten van het verbruik van energie van uw apparaten. De EKM2100

Nadere informatie

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product.

Nadere informatie

CR 4.0. English 10 Deutsch 34 Nederlands 60 Français 84

CR 4.0. English 10 Deutsch 34 Nederlands 60 Français 84 CR 4.0 English 10 Deutsch 34 Nederlands 60 Français 84 2 CR 4.0 8 5 3 4 3 4 6 9 1 2 10 A 6 7 CR 4.0 3 B CR 4.0 EN 11 (2x) 12 (12x) 13 (12x) 14 (8x) 15 (2x) 16 (4x) M5*12 M8*16*1.2 M8 M8*20 M5*15 M8*15

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CallBarrier

Gebruiksaanwijzing CallBarrier Gebruiksaanwijzing CallBarrier INHOUD blz Inleiding... 3 Werking van de CallBarrier... 4 Installatie van de CallBarrier... 5 Omschrijving toets en indicaties CallBarrier... 6 Uitleg van de opties... 7

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Aan de slag. 1. Basisinstellingen instellen

Aan de slag. 1. Basisinstellingen instellen NL QUICK GUIDE Aan de slag 1. Basisinstellingen instellen 1. Druk op een knop om het apparaat te activeren. In het display verschijnen instructies over het instellen van de basisinstellingen, waaronder

Nadere informatie

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband

TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband TRAININGSTIPS EN HANDLEIDING L60 loopband STRETCHEN Stretchen voor de training zorgt voor meer flexibiliteit en vermindert de kans op blessures. Ga geleidelijk naar een bepaalde stretchpositie en houd

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp

EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 - Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

Timersymbool Wordt tijdens aftellen weergegeven. Batterijsymbool Geeft energieniveau batterij aan. symbool Geeft aan dat knoppengeluid AAN staat.

Timersymbool Wordt tijdens aftellen weergegeven. Batterijsymbool Geeft energieniveau batterij aan. symbool Geeft aan dat knoppengeluid AAN staat. KNOPPEN SYMBOLEN & BESCHRIJVINGEN MODUS AUTOMatisch ACHTERGRONDLICHT Alarmtest AR01 : WJ10 AR02 : WJ11 AR03 : WJ12 AR04 : WJ13 GARANTIEBEWIJS MODUS/INSTELLING LICHT Tijdzonesymbool Geeft in TIJDmodus tijdzone

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp

EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS EM8676 - Binnen sirene met flitslamp Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

HEART RATE MONITOR KCAL PC 22.13. Woman / Man

HEART RATE MONITOR KCAL PC 22.13. Woman / Man HEART RATE MONITOR NL Zone Indicator KCAL PC 22.13 Woman / Man NEDERLANDS Inhoud 1 Knoppentoewijzing 3 2 De PC 22.13 activeren 3 3 Overzicht van weergavefuncties 4 4 Basisinstellingen van de PC 22.13 4

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Shape weegschaal Peach

Gebruiksaanwijzing. Shape weegschaal Peach Gebruiksaanwijzing Shape weegschaal Peach Introductie Gefeliciteerd met de aanschaf van uw weegschaal die behalve het lichaamsvetpercentage ook uw lichaamsvochtpercentage en spiermassa meet. Om het vet-

Nadere informatie

FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL 2, Druk op de pijl-vormige knoppen. Druk op de pijl-vormige knoppen om de gegevens die u wilt weergeven te kiezen. Volg de naam van de bovenkant van het scherm in waarde.

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

VRAGEN? GEBRUIKERSHANDLEIDING. Bezoek onze website www.fitnessbenelux.nl ATTENTIE. Model Nr. : WLIVEX86122.0 Serienummer. : Serienummer sticker

VRAGEN? GEBRUIKERSHANDLEIDING. Bezoek onze website www.fitnessbenelux.nl ATTENTIE. Model Nr. : WLIVEX86122.0 Serienummer. : Serienummer sticker Model Nr. : WLIVEX86.0 Serienummer. : GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienummer sticker Schrijf het serienummer hierboven voor referentie VRAGEN? Als u vragen heeft of als er onderdelen ontbreken, neem dan contact

Nadere informatie

EL-EPM01 Energiemeter

EL-EPM01 Energiemeter EL-EPM01 Energiemeter NEDERLANDSE INSTRUCTIES Introductie: De EL-PM01 energiemeter is ontwikkeld voor het bewaken en meten van het elektrische energieverbruik. Het apparaat biedt een effi ciënte manier

Nadere informatie

Handleiding EPI-Watcher

Handleiding EPI-Watcher Handleiding EPI-Watcher Voorwoord U heeft zojuist het epilepsie alarm EPI-Watcher van Vahlkamp ontvangen. Neem deze handleiding voor gebruik goed door en leer het toestel kennen. De eerste keer dat u

Nadere informatie

Elektronische jaloezieinbouwschakelaar

Elektronische jaloezieinbouwschakelaar Bestnr. 62 00 09 Elektronische jaloezieinbouwschakelaar Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

Fluid Ergometer Computer V.8012

Fluid Ergometer Computer V.8012 Fluid Ergometer Computer V.8012 2 INDEX 3. Meeteenheden Computer 4. Programma's. Snelle Start. 5. Programma's. Pacer. 6. Programma's. Interval 7. Instellen en opslaan van trainingsparameters. 8. Computeropties.

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER APCR-2300 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen STEKKERBLOK SCHAKELAAR Lees

Nadere informatie

CROSSTRAINER. Gebruiksaanwijzing

CROSSTRAINER. Gebruiksaanwijzing CROSSTRAINER Gebruiksaanwijzing Copyright 2010 Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan ook

Nadere informatie

Bluetooth wireless headset. User s manual

Bluetooth wireless headset. User s manual GB F Bluetooth wireless headset D I E GR RU HU HR User s manual DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster

Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster Handleiding: instelling en werking LCD display t.b.v. ombouwset 007 en prolithium Daily Driver, Juice, Stick, Heavy Duty, Hammer en Monster Beste Gebruiker, Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T -

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 Meter aangeschaft. De HS-1 CO 2 Meter

Nadere informatie

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening 8075-000-048 - April 00 Handleiding infrarood afstandsbediening x 9V Batterij x x I zonder geheugen A, B, C + D S I met geheugen A, B, C + E I met massage A, B, C + F, G A Ontvangstinstelling A. Verwijder

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Blue TWIN Product Type: Bluetooth

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

HANDLEIDING INDOOR SCOREBORD Versie 6.0 / november 2011 MODEL 3510

HANDLEIDING INDOOR SCOREBORD Versie 6.0 / november 2011 MODEL 3510 HANDLEIDING INDOOR SCOREBORD Versie 6.0 / november 2011 MODEL 3510 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een indoor scorebord van Data Display. We hopen dat er veel plezier aan beleefd

Nadere informatie

Sweex Powerline 200 Adapter

Sweex Powerline 200 Adapter Sweex Powerline 200 Adapter Inleiding Stel de Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het product niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 NEDERLANDS EM8030 EM8031 - Mini Powerline Adapter 500Mbps Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De Mini Powerline adapters

Nadere informatie

HOMETRAINER. Gebruiksaanwijzing

HOMETRAINER. Gebruiksaanwijzing HOMETRAINER TURNER DHT H O M E T R A I N E R Gebruiksaanwijzing Copyright 2010 Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke

Nadere informatie

Verkorte Gebruiker Handleiding

Verkorte Gebruiker Handleiding Verkorte Gebruiker Handleiding Inhoud Algemeen... 3 Het keypad... 3 Functietoetsen... 4 Cijfertoetsen... 4 Navigatietoetsen... 4 LCD scherm... 4 Signalisatie LED s... 6 Noodtoetsen... 6 De verschillende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Modelnummer: PFIVEL985.0 N Serienummer : Schrijf het serienummer hierboven voor referentie. Vragen? Heeft u vragen of mist u onderdelen, neem dan contact met ons op : telefonisch

Nadere informatie

BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING

BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING INDEX KENMERKEN 3 INTRODUCTIE 3 AFMETINGEN 4 AANSLUIT SCHEMA 5 INSTALLATIE 6 SENSOR INSTALLATIE 6 GEBRUIK 6 TEST/STILALARM

Nadere informatie

Clifford Electronics Benelux bv. Tel.+31 20 40 40 919 Fax. +31 20 40 40 948

Clifford Electronics Benelux bv. Tel.+31 20 40 40 919 Fax. +31 20 40 40 948 Clifford Electronics Benelux bv. Tel.+31 20 40 40 919 Fax. +31 20 40 40 948 Belangrijke informatie Gefeliciteerd met de aankoop van uw voertuig beveiligingsysteem. Het is ontworpen om jaren van probleemloze

Nadere informatie

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Temperatuurregeling van aangesloten toestellen BESCHRIJVING VAN DE BEDIENINGSELEMENTEN ingebouwde temperatuurvoeler Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Toepassingsvoorbeelden: Elektrische

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 NEDERLANDS EM8030 EM8031 - Mini Powerline Adapter 500Mbps Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De Mini Powerline adapters

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? Bezoek onze website www.iconsupport.eu OPGELET. Modelnr. PFIVEX87212.0 Serienr.: Sticker met serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? Bezoek onze website www.iconsupport.eu OPGELET. Modelnr. PFIVEX87212.0 Serienr.: Sticker met serienummer Modelnr. PFIVEX87.0 Serienr.: GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer Noteer het serienummer hierboven ter informatie. VRAGEN? Als u vragen hebt of als er onderdelen ontbreken, kunt u contact met ons

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SUUNTO ELEMENTUM TERRA http://nl.yourpdfguides.com/dref/3804877

Uw gebruiksaanwijzing. SUUNTO ELEMENTUM TERRA http://nl.yourpdfguides.com/dref/3804877 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SUUNTO ELEMENTUM TERRA. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SUUNTO ELEMENTUM TERRA in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Fit For Fun CT10

Gebruiksaanwijzing Fit For Fun CT10 Gebruiksaanwijzing Fit For Fun CT10 Inhoud 2 1. Belangrijke informatie 1.1 Gezondheid 1.2 Veiligheid 2. Introductie 2.1 Inhoud verpakking 2.2 Belangrijke onderdelen 2.3 Specificaties 3. Fitness 3.1 Trainen

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Art. 866 DRIVERCARD 06DE1939A - 03/04. Cobra is a registered trade mark by DELTA ELETTRONICA

GEBRUIKSHANDLEIDING. Art. 866 DRIVERCARD 06DE1939A - 03/04. Cobra is a registered trade mark by DELTA ELETTRONICA GEBRUIKSHANDLEIDING Art. 866 DRIVERCARD 12 Cobra is a registered trade mark by DELTA ELETTRONICA 06DE1939A - 03/04 1 06DE1939A.pmd 1 GARANTIE Garantie bepaling INHOUD Introductie... pagina 2 1. DriverCard

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Model Nr. PFIVEX87.0 Serie Nr. : GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienummer sticker Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. VRAGEN? Als u vragen hebt, of als er onderdelen ontbreken, neem dan

Nadere informatie

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Overzicht U kunt een onderdeel slechts wijzigen wanneer het knippert in het display. Duw de knoppen

Nadere informatie

Illustrations 2 BIKE 30

Illustrations 2 BIKE 30 Nederlands BIKE 30 Illustrations 2 BIKE 30 13 10 14 8 9 26 4 6 7 5 3 12 11 2 1 A 11 BIKE 30 3 B 4 BIKE 30 15 (4x) 16 (4x) 17 (4x) 18 (6x) M8*55 D8*19 M8 M8*16 19 (6x) 20 (6x) 21 (3x) 22 (2x) D8*19 D8 M4*16

Nadere informatie

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: Via onze website: www.fitnessbenelux.nl E-mail: service@fitnessbenelux.nl Fitness Benelux Telefoonnummer: 074-7600200 1 Inhoudsopgave BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN...

Nadere informatie

Programmeerapparaat Tebis TX100

Programmeerapparaat Tebis TX100 5 Programmeerapparaat Tebis TX100 Detector verlichting radio quicklink Elektrische / mechanische eigenschappen: zie productblad Productcode Productbenaming TX100 versie TP product RF product TRC321B RF

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AILS-3500 OPBOUWSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AILS-3500 OPBOUWSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AILS-3500 OPBOUWSCHAKELAAR Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U heeft een kwalitatief hoogwaardig product in handen, waarvan u veel plezier en comfort

Nadere informatie

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender [6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender Druk met een puntig voorwerp kort op de Zend met de KlikAanKlikUit zender een AAN - verbindknop. De LED-indicator gaat knipperen signaal. Druk bijvoorbeeld op

Nadere informatie

CROSSTRAINER. Gebruiksaanwijzing

CROSSTRAINER. Gebruiksaanwijzing CROSSTRAINER Gebruiksaanwijzing Copyright 2008 Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan ook

Nadere informatie

F O R E S T S H U T T L E S / L

F O R E S T S H U T T L E S / L 2 Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L 1 Assembleer de rail 2 Installeer de steunen en monteer de rail in de steunen 3 Hang de gordijnen pas na het instellen

Nadere informatie

HOMETRAINER. Gebruiksaanwijzing

HOMETRAINER. Gebruiksaanwijzing HOMETRAINER Gebruiksaanwijzing Copyright 2010 Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan ook

Nadere informatie

Korte introductie van de Vogue E-bike. 1 Motor 2 Display 3 Accu 4 Controller 5 Pedaal sensor. Aan/uit knop

Korte introductie van de Vogue E-bike. 1 Motor 2 Display 3 Accu 4 Controller 5 Pedaal sensor. Aan/uit knop Korte introductie van de Vogue E-bike 1 Motor 2 Display 3 Accu 4 Controller 5 Pedaal sensor Aan/uit knop Om het display aan of uit te schakelen houdt u de aan/uit knop voor 2 seconden lang ingehouden.

Nadere informatie

Vragen? Gebruikershandleiding. Bezoek onze website www.iconsupport.eu OPGELET. ProForm Elipse Touch 5.0 Crosstrainer

Vragen? Gebruikershandleiding. Bezoek onze website www.iconsupport.eu OPGELET. ProForm Elipse Touch 5.0 Crosstrainer Model Nr. : PFIVEL837.0 Serie Nr. Gebruikershandleiding ProForm Elipse Touch 5.0 Crosstrainer Serial number decal Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Vragen? Als u vragen hebt,

Nadere informatie

Maverick ET 732 Handleiding

Maverick ET 732 Handleiding Handleiding Maverick ET-732 Redi Chek Gefeliciteerd met de aankoop van uw Redi Chek thermometer. Vanaf nu kunt u op afstand de temperatuur in de gaten houden van uw oven/bbq en tegelijkertijd de kerntemperatuur

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET TIMERFUNCTIE

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET TIMERFUNCTIE GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET FUNCTIE ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET FUNCTIE OMSCHRIJVING Deze afstandsbediening met timerfunctie kan worden gebruikt om KlikAanKlikUit ontvangers

Nadere informatie

EM8622 Draadloos bedieningspaneel

EM8622 Draadloos bedieningspaneel EM8622 Draadloos bedieningspaneel 2 NEDERLANDS EM8622 - Draadloos bedieningspaneel Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Inhoud van de verpakking... 3 1.2 Voorkant bedieningspaneel... 3 1.3 Binnenkant

Nadere informatie

EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS

EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS 2 NEDERLANDS EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Device Overview... 3 2.0 Waar plaats

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 06/12-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

TOMA. De TOMA regelaar is gebouwd volgens de strenge Europese veiligheidseisen en voorzien van een CE keurmerk.

TOMA. De TOMA regelaar is gebouwd volgens de strenge Europese veiligheidseisen en voorzien van een CE keurmerk. Inleiding. Deze regelaar is in samenwerking met een Nederlands elektronica bedrijf door TOMA ontwikkeld. Daarbij is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, en gedacht aan bedieningsgemak en mogelijkheden.

Nadere informatie

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV INHOUD: 1. Inleiding NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS B.V. service 2. Transport schade 3. Dead-on-arrival (DOA) 4. 36 maanden on-site garantie 5. Voorwaarden

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER De Hekopenerspecialist Byzantium gebouw Stadhouderskade 20 B 1054 ES Amsterdam Telefoon: 020-489.9459 Telefax: 020-612.2581 Technische dienst: 06-46.075.244 info@hekopener.nl

Nadere informatie

EM6575 - Draadloze sirene voor binnen

EM6575 - Draadloze sirene voor binnen EM6575 - Draadloze sirene voor binnen 2 NEDERLANDS EM6575 - Draadloze sirene voor binnen Waarschuwingen en aandachtspunten Als gevolg van Europese regelgeving kan een draadloos product in sommige Europese

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl Gebruiksaanwijzing www.flowfitness.nl Turner DMT10 minitrainer Copyright Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm

Nadere informatie

Inleiding. Inhoudsopgave: Omschrijving. 1.1 Het toetsenbord 1. 1.2 De displays 1. 1.3 Lampjes 1. 2.0 Vaste programma's 2. 3.0 Vrije programma's 3.

Inleiding. Inhoudsopgave: Omschrijving. 1.1 Het toetsenbord 1. 1.2 De displays 1. 1.3 Lampjes 1. 2.0 Vaste programma's 2. 3.0 Vrije programma's 3. Inleiding. Deze regelaar is in samenwerking met een Nederlands elektronica bedrijf door TOMA ontwikkeld. Daarbij is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, en gedacht aan bedieningsgemak en mogelijkheden.

Nadere informatie

ERGOMETER. Gebruiksaanwijzing

ERGOMETER. Gebruiksaanwijzing ERGOMETER Gebruiksaanwijzing Copyright 2010 Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan ook

Nadere informatie

CROSSTRAINER. eco POWERED. Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl

CROSSTRAINER. eco POWERED. Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl CROSSTRAINER eco POWERED Gebruiksaanwijzing www.flowfitness.nl Copyright Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm

Nadere informatie

HANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER

HANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER HANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER BEHEERMAATSCHAPPIJ CO VAN HOOF B.V. IMPORT EXPORT DE HEKAUTOMAATSPECIALIST NEDERLAND BELGIË Valkenswaardseweg 46A Heikant 15 5595 XB LEENDE 3930 Achel tel. 0031 40 2233890

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV

Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV Pagina 1 Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV Aanleren zender. 1. Spanning op de motor of druk kort op de knop op de motor 2. Het product piept 3x. De motor maakt een op-neer

Nadere informatie