de Waaier Februari 2013 Activiteitenkalender februari 2013 Krokusvakantie van maandag 20 februari t.e.m. zondag 26 februari.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de Waaier Februari 2013 Activiteitenkalender februari 2013 Krokusvakantie van maandag 20 februari t.e.m. zondag 26 februari."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief de Waaier de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat Kasterlee Tel / Fax : 014/ dewaaier@skynet.be Web-site : Februari 2013 Activiteitenkalender februari 2013 Vr. 1 feb. 2 de lj. bezoek aan dr. Willockx n.a.v. WO-projectje rond Gezondheid ZWEMWEEK Wo. 6 feb. Do. 7 feb. Vr. 8 feb. 2 de lj. NM: danshappening voor wie is ingeschreven Gezond ontbijt in het tweede leerjaar ruildag carnaval in ons dorp! - zie verder Ma. 11 feb. Zo. 17 feb. krokusvakantie Ma. 18 feb. Di. 19 feb. Wo. 20 feb. Vr. 22 feb. Di. 26 feb. Wo. 27 feb. 2 de lj. / 3 de lj. 5 de lj. / 6 de lj. 3 de lj. 6 de lj. 5 de lj. / 6 de lj. 1 ste gr. leesbevorderingsproject Cowboy Stanny en het meest fantastische boek ter wereld door Foesiemauw, in de bib ZWEMWEEK van Kasterlee NM: toneelvoorstelling De Wirrewar door theater Zuidervis in PC bezoek aan de kinderkribbe in Turnhout n.a.v. WO-projectje Nieuw leven DIKKE TRUIENDAG in onze school, we zetten de verwarming enkele graden lager! Tocht door het donker, een familiewandeling in de bossen warm aanbevolen! bezoek aan rusthuis De Witte Bergen n.a.v. onderzoeksproject studenten KHK workshop Djembé n.a.v. projectje over Afrika verhalenverstelster in onze school Grimm-ig of iets Anders-en Krokusvakantie van maandag 20 februari t.e.m. zondag 26 februari.

2 Pagina2 Nieuwsbrief Project Gezondheid in het tweede leerjaar In het tweede leerjaar werken we rond het thema Gezonde voeding! Dit zag je duidelijk tijdens de middag! Wat een gezonde, lekkere dingen zaten in hun brooddozen! Jullie zijn goed bezig! Een dikke bravo voor jullie allemaal! Winter in het tweede leerjaar Wat een pret! Net tijdens het project van Winter begint het te sneeuwen! We trokken daarom het kabouterbos in om te genieten van de sneeuw: sneeuwmannen maken, sneeuwballen gooien, baantje glijden en natuurlijk sleeën. Gekke kapsel-dag Carnaval in de Waaier? Neen hoor, helemaal niet! Vorige week richtten onze juffen en meesters een Gekke kapsel-dag in! Naar school vertrekken met een gek kapsel. Dat was kei-plezant! Sommigen zijn die dag héél vroeg opgestaan. Een schitterend en zeer geslaagd ideetje van lagere school de Waaier Kasterlee. Hartelijk dank aan de mama van Luka en Anthe Van Deun voor de mooie foto s! Meer foto s zie

3 Pagina3 Nieuwsbrief Wisten jullie dat wij, de jongens en meisjes van het derde leerjaar, een bezoek brachten aan de kraamafdeling van het ziekenhuis in Herentals? we in de couveuse naar de pasgeboren baby s mochten kijken? er een héél groot bad is in de verloskamer? je in de verloskamer het bed kan omvormen om te bevallen? we een baby gezien hebben die pas een uurtje geboren was? baby s gewogen en gemeten worden na de geboorte? we het bezoek geweldig vonden en de mama van Tuur willen bedanken voor de leerrijke uitleg? Kabouter-kunst in het derde leerjaar Thema Kasterlee. Daar hoort een kabouter bij. Kunstenares Maria Van Gorp kwam hiervoor naar de klas om samen met de kinderen van het derde leerjaar een echt kunstwerk te maken. We hebben eerst een houten plaat beschilderd. Daarna mochten we een kabouter schetsen. We mochten kiezen: een jongen of een meisje. Om te schilderen kregen we alleen maar blauwe, gele en rode acrylverf en met die kleuren moesten we nieuwe kleuren maken. En dan schilderen maar. Het werd een mooie, net echte, kabouter. Het was supertof! Bedankt Maria Van Gorp! De kinderen van het derde leerjaar Gezinsviering Zondag 24 februari uur Naamopgave eerste communicanten

4 februari 2013 Pagina 4 Damiaanactie 2013 : Nicaragua, land van de reuzen De kinderen van het 4 de, 5 de en 6 de leerjaar konden vrijdagnamiddag 18 januari kennis maken met de nieuwe campagnefilm van de Damiaanactie: Nicaragua, land van de reuzen. Een animator van de Damiaanactie heeft eerst de film even ingeleid en achteraf volgde er een infosessie over lepra, tbc en het leven van de hoofdrolspelers uit de film. Het was net zoals alle voorgaande jaren weer een zeer aangrijpende film. Natuurlijk kwam ook Jozef de Veuster, onze Damiaan, vooraf in de klas ter sprake maar ook achteraf volgde er een verwerking van de film. Met 40 geneest Damiaanactie één lepra-of tbc-patiënt! Een pakje stiften kost 6 en kan bij juf Peggy (5A) gekocht worden op donderdag en vrijdag!!! Doch kleine giften zijn ook héél welkom. P.S.: Kinderen die stiften wensen, mogen donderdag- en vrijdagmorgen nog voor het belsignaal gaat, naar 5A gaan en zij krijgen dan dadelijk het pakje met 4 stiften. De verkoopt gaat in vanaf donderdag 24 januari 2013 en duurt tot vrijdag 8 februari, dit is de laatste dag voor het carnavalverlof! Hartelijk dank! Voor meer info zie website (bezoekers) Thema lang geleden in het 1 ste leerjaar Tijdens ons thema lang geleden hebben we, samen met Jos, oude spelletjes herontdekt. Joepie, dat was leuk! Dankjewel Jos!

5 februari 2013 Pagina 5 Gebruik van de koekendoos! Beste ouders, mogen we vragen om koeken mee te geven in een koekendoos. We merken dat er heel wat leerlingen zijn die hun koeken voortaan meebrengen in een papiertje i.p.v. in een koekendoosje. Omdat dit heel wat afval meebrengt die meestal niet terecht komt in de vuilnisbak, durven we met aandrang vragen om toch de koek, zonder papiertjes, in een koekendoos mee te geven. Dankjewel voor de medewerking. Beste ouders, C a r n a v a l Reeds voor de negentiende maal stappen alle leerlingen van vijf Kastelse scholen op in een carnavalstoet. Omstreeks uur vertrekt de stoet aan de Mast. Het gevolgde traject is zoals vorig schooljaar: Vertrek in de Mgr. Heylenstraat Mgr. Cardijnstraat (aan de elektriciteitskabine naar links) Pastorijstraat voorbij de kerk de Geelsebaan op tot aan het Parochiecentrum Mgr. Cardijnstraat Mgr. Heylenstraat (richting de Klimtoren ) langs het klooster stapt de groep naar de school. Met de ganse school is afgesproken dat wij ons vanaf 's middags verkleden. NIEMAND komt 's morgens verkleed naar school. Uw kind(eren) mag (mogen) tijdens de middag naar huis gaan en zich verkleden, ofwel brengen zij hun verkleedkleren mee naar school. Alle kinderen krijgen de kans om zich om te kleden in de school. Indien uw kind(eren) naar huis gaat (gaan) tijdens de middag, vragen we een toelating via het agenda. Confetti en/of serpentines mogen gebruikt worden op het traject, GEEN spuitbussen a.u.b. Na het ontbinden van de stoet gaan ALLE leerlingen mee naar de school. Voor hen wacht er op de speelplaats van onze school nog een verrassing. NIEMAND mag de school vroeger verlaten. Alle kinderen stappen om uur met de rij mee naar huis. Vriendelijke groeten, Directie en leerkrachten. Woensdag Ook in onze school zetten we de verwarming enkele graden lager!!! Niet vergeten!!! Laat u verwennen op zondag 24 maart! Ontbijt-aan-huis Wegens grandioos succes wordt voor de vijfde keer t.v.v. onze school een grootse ontbijtactie op touw gezet. Inschrijvingsformulier volgt nog.

6 februari 2013 Pagina 6 Onderwerp: Aankondiging wijziging wegenwerken kruispunt Noordlaan / Lichtaartsebaan Beste leerlingen, Beste ouders, Zoals jullie weten, wordt er volop gewerkt aan het kruispunt van de Lichtaartsebaan/Pastorijstraat (N123) en de Noordlaan in Kasterlee. Deze werken kaderen binnen het project van de Noord-Zuid Kempen en ze schieten goed op. De nieuwe verbindingsweg (N19g) tussen Geel en Kasterlee zal in de toekomst op dit punt aansluiten. Daarom wordt de rotonde vervangen door een lichtengeregeld kruispunt. Het Agentschap wegen en Verkeer meldt dat de werken aan dit kruispunt nu drie cruciale fasen naderen. Die fasen zullen gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de scholen in Kasterlee. De eerste van deze drie fasen is deelfase C voorbereidende werken, vanaf 4 februari De zuidelijke rijstrook van de Lichtaartsebaan (aan de kant van de nieuwe verbindingsweg N19g) wordt dan definitief aangelegd. Tijdens die werkzaamheden is op de andere, noordelijke rijstrook verkeer mogelijk in beide richtingen, zij het dat dat verkeer met tijdelijke verkeerslichten geregeld wordt. Ook fietsverkeer blijft mogelijk. Vanaf midden februari tot eind april loopt deelfase C. Dan wordt de noordelijke rijstrook van de Lichtaartsebaan, ten westen van de nieuwe verbindingsweg, definitief aangelegd. Ook in deze fase is er beurtelings verkeer mogelijk met tijdelijke verkeerslichten in beide richtingen.fietsers kunnen zich in beide richtingen verplaatsen langs de zuidelijke kant van de weg (aan de kant van de nieuwe verbindingsweg).de Kempenstraat blijft open voor het verkeer dat de straat wil inrijden vanuit de Lichtaartsebaan en voor het verkeer dat vanuit de Kempenstraat naar de Pastorijstraat en het centrum van Kasterlee wil rijden. De laatste fase, deelfase D, loopt van eind april 2013 tot eind juni. Dan wordt de Pastorijstraat, ten oosten van het kruispunt met de nieuwe verbindingsweg, volledig heraangelegd. De Lichtaartsebaan/Pastorijstraat ten oosten van de nieuwe verbindingsweg wordt dan tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Dat wordt omgeleid via de Noordlaan en de Turnhoutsebaan (N19). In beide richtingen blijft wel fietsverkeer mogelijk via de nieuwe fietstunnel onder de nieuwe verbindingsweg en via de Monseigneur Cardijnstraat. Het verkeer van de Kempenstraat wordt tijdens deze fase lokaal omgeleid via Bosakkers. Om uw rit naar school zo vlot mogelijk te laten verlopen, vindt u op een kaartje waarop de omleidingen en onderbroken verbindingen zijn aangeduid. Met vriendelijke groeten, Carine Valkiers Directie

Activiteitenkalender februari 2014. Sneeuwklassen voor de zesdeklassers. DIKKE TRUIENDAG in onze school, we zetten de verwarming enkele graden lager!

Activiteitenkalender februari 2014. Sneeuwklassen voor de zesdeklassers. DIKKE TRUIENDAG in onze school, we zetten de verwarming enkele graden lager! de Waaier de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : info@vbs-dewaaier.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Nieuwsbrief Februari 2014 Za.

Nadere informatie

Krokusvakantie van maandag 16 februari t.e.m. zondag 22 februari 2015. Activiteitenkalender februari 2015

Krokusvakantie van maandag 16 februari t.e.m. zondag 22 februari 2015. Activiteitenkalender februari 2015 Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : info@vbs-dewaaier.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Februari 2015 Krokusvakantie

Nadere informatie

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt.

Oktober 2012. Activiteitenkalender oktober 2012. Ma. 1 okt. de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Nieuwsbrief Oktober 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2016

Nieuwsbrief. Maart 2016 Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014 85 00 69 E-mail : info@vbs-dewaaier.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Maart 2016 za. 27 feb. zo. 6

Nadere informatie

Donker weer licht aan!. 1

Donker weer licht aan!. 1 10/2018-2019 Nieuwsbrief Op naar de sneeuw! Aanstaande donderdag, 31/1, gaat de lagere school naar de sneeuw in Weywertz. Onze jongens en meisjes van 5-6Lo zullen kunnen langlaufen en onze jongens en meisjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief februari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be P1: Krokusvakantie P6: Naar het rusthuis P2: Bib P6: Ouderavond P2:

Nadere informatie

Basisschool De Zonnebloem Koewacht 03/

Basisschool De Zonnebloem Koewacht   03/ Basisschool De Zonnebloem Koewacht www.koewacht.be dir.zonnebloem@koewacht.be 03/779 84 65 FEBRUARI 2018 Eddy en Freddy De kleuters van juffen Ann, Evelien en Leen zorgden op hun manier voor wat extra

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters Nieuwsbrief Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Mei 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Donderdag 16 februari geven wij een carnavalsfuif voor de kinderen van het lager. Deze zal van start gaan om 18u. en eindigen om 21u. Vrijdag 17 februari vieren

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Instap nieuwe kleuters. Open-klasdag voor nieuwe kleuters. Open-klasdag voor nieuwe kleuters. Instap nieuwe kleuters

Instap nieuwe kleuters. Open-klasdag voor nieuwe kleuters. Open-klasdag voor nieuwe kleuters. Instap nieuwe kleuters Activiteitenkalender Weetjes Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Februari

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Activiteitenkalender oktober 2013

Activiteitenkalender oktober 2013 Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : info@vbs-dewaaier.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Oktober 2013 Ma. 30 sept. Di.

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Milieules P 1 Technopolis P 2 Wafelslag P 2 Openklasdag kleuters

Nadere informatie

September Op maandag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op maandag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2018 Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar 237 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen (122 jongens 115 meisjes). 16 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

t Klavernest

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 22 2019 Fiscale attesten Indien je in 2018 een schoolrekening betaalde met een bedrag voor middagtoezicht

Nadere informatie

Februari Carnaval! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Februari Carnaval! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 8/2014-2015 In dit nummer: Carnaval 1 Inschrijvingen geboren in 2013 Afwezige leerkachten Interessante informatie: Vrijdag 13 februari is het niet alleen carnaval. Het

Nadere informatie

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF

Oudercontacten (Looiven) Oudercontacten (Looiven + Boslaan) Oudercontacten (Boslaan) Feest van de arbeid - VRIJAF Activiteitenkalender De Klimtoren Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Ma.

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Schoolreis De Putten Fietsdag

Activiteitenkalender. Schoolreis De Putten Fietsdag Weetjes Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : info@vks-klimtoren.be Website : www.vks-klimtoren.be Juni 2015 Activiteitenkalender

Nadere informatie

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering Activiteitenkalender De Klimtoren Oktober 2013 Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : klimtoren@scarlet.be Website : www.vks-klimtoren.be

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2015 INHOUD Oudercomité Kerstvakantie Naar de BIB Openklasdag kleuters Actie:

Nadere informatie

Activiteitenkalender november 2015

Activiteitenkalender november 2015 de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014 85 00 69 E-mail : info@vbs-dewaaier.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be s avonds in het donker, dan kijk ik naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Nu de winter stilaan achter de rug is en de lente zich van zijn mooiste kant laat zien, voelen

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer. Voetgangersexamen:

VERKEER. Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer. Voetgangersexamen: Klaverblad februari 2018 VERKEER Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer Voetgangersexamen: Op donderdag 22 maart is het voetgangersexamen voor de leerlingen van het 4de leerjaar. Om alles vlot

Nadere informatie

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015 Klasnieuws 9 26-30 oktober 2015 Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant. Grote oren, grote poten en een lange slurf van voren. Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant! Onze muziekkoffer

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Vrije School Bierbeek

Vrije School Bierbeek Kinderbergnieuws Nieuwsbrief februari 2018 Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be Pagina 1 van 6 Kalender Do 1 zwemmen 1 / huiswerkklas L4-5-6 Vr 2 Za 3 Zo 4 dikke-truienweek

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

PROFICIAT en DANKJEWEL!

PROFICIAT en DANKJEWEL! Hallo Robby, hier onze opbrengsten voor de actie Welzijnszorg! Opbrengst 3000,- (frietjes verkoop, hotdogs, soep, kerstbabbel, ) Verdeling SOCIAAL FONDS SCHOOL 1000,Albe vzw (via de Warmste Week ) 1000,De

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3 Nieuwsbrief 9/2016-2017 In dit nummer: Carnaval 1 Dikke truiendag 1 Vanuit de zorgwerking 2 Complimentendag 2 Nieuws vanuit de OR 2 Wij leven mee 3 Website 3 Vraagje vanuit 3KO 3 Helm op fluo top 3 Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2012

Nieuwsbrief. September 2012 Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Beste ouders, De vakantiemaanden

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

Er staan vier kaarsjes op een rij te wachten op het feest. Eén lichtje laat ons alvast zien hoe mooi het is geweest.

Er staan vier kaarsjes op een rij te wachten op het feest. Eén lichtje laat ons alvast zien hoe mooi het is geweest. de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : info@vbs-dewaaier.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Nieuwsbrief Er staan vier kaarsjes op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 11/2012-2013 Energieweek Klimaatschool Op maandag 18 februari start onze ENERGIE- WEEK! Tijdens deze week werken wij met onze kinderen rond energie. Welke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus.

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Kalender oktober 5 do Saved by the bell / dag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we

ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te dromen van vrede en hoe hebben we Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Workshops 2de leerjaar rond thema De Sint! ADVENT Hoe maken wij tijd vrij om te

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 7 MAART 2014 MILLEKEMOL Moet er nog taart zijn? In dit nummer: Spelen met taal 2 Zondag 23 maart werden een recordaantal taarten en pizza s rondgebracht: liefst 1140 stuks verdwenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2012

Nieuwsbrief maart 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief maart 2012 INHOUD Wetenschapsdag P 1 Medisch schooltoezicht P 2 Activiteiten in

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Februari 2018

Februari 2018 1. Nieuwe instappers Onze Zonnekindfamilie wordt steeds groter Op woensdag 24 januari verwelkomden we nog Aoife in K0! Ook op 1 februari komen er weer 2 nieuwe vriendjes bij in K0 : Arthur en Mauro! Sierrah

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2011

Nieuwsbrief Juni 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Juni 2011 INHOUD Verlof P 1 Sam de verkeersslang P 1 Naar het eerste leerjaar P

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 Op de kalender 22/03 CLB consult K1 met ouders op school 25/03 Jeugdauteur L6 28/03 Soep door oudercomité 29/03 Rapport 3 01/04 Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 03/

NIEUWSBRIEF. 03/ NIEUWSBRIEF 03/666.81.15 directie@chterbroek.be www.vbs-delinde.be 30 april 2019 Dag iedereen, Nog 2 maanden tovert dit schooljaar uit zijn hoed. 2 maanden met onderbroken weken en uitstappen. Stilaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 8/2016-2017 een tipje van de sluier In dit nummer: Musical 1 Ziek? 1 Dikke truiendag 1 Openklasmoment 2 Nieuws vanuit de OR 2 Wij leven mee 2 Kids-ID 3 Bijna carnaval

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 September 2018 Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 Do 13 Vr 14 Ma 17 Di 18 Klassenfoto s Wo 19 Looiven 19.30 uur : Infoavond Do 20 Boslaan 19.30 uur : Infoavond

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016

15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 15 de jaargang nr. 22 vrijdag,26 februari 2016 SCHOOLNIEUWS Dankjewel dat je hebt deelgenomen aan onze fluoactie! Onze fluoactie, die liep van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie was weer een succes.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif N R 2 0 Weeknieuws S C H O O L J A A R 2 0 1 7 2 0 1 8 J A N U A R I In dit nummer: 1. KInderfuif 2. Flipperland 3. Geen school 4. Welkom peuters 5. Carnavalstoet 6. Schooltoneel 7. KInderkwali- Teiten

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie