Nieuw in het assortiment 2008

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuw in het assortiment 2008"

Transcriptie

1 Nieuw in het assortiment 2008

2 Verbreding voorraad assortiment Brammer levert een compleet assortiment producten voor industrieel onderhoud van tonlager tot O-ring, van poetsdoek tot steeksleutel, van schuurpapier tot handschoen en van hogedrukreiniger tot kettingwiel. Met grote regelmaat wordt het assortiment, op basis van ondermeer de wensen van de industrie in Nederland, verbreed. De nu voorliggende brochure introduceert een aantal nieuwe productgroepen, die onlangs in het voorraadassortiment van alle Brammer Servicecenters in Nederland werden opgenomen. Al deze producten liggen dag en nacht voor u klaar. Voor noodgevallen staat de Brammer Shuttle Service gereed om direct te vertrekken en het benodigde product in een oogwenk bij u af te leveren. Stilstand duurt niet langer dan strikt noodzakelijk en uw voorraad onderdelen kan tot een minimum worden beperkt zonder dat onacceptabele risico s ontstaan. Lagers Werkplaatsinrichting Dichtingen Veiligheid Aandrijftechniek Chemicaliën Lineairtechniek Intern transport Pneumatiek Bevestigingsmaterialen Gereedschap Machinespillen Brochure copyright Brammer. Hoewel de inhoud van deze brochure door ons zorgvuldig werd gecontroleerd kunnen we geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Veranderingen die worden doorgevoerd in het kader van onze politiek, de producten constant te optimaliseren, behouden wij ons voor. Niets in deze uitgave mag worden gekopieerd zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

3 koppelingen Creatieve oplossingen en constant nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen vormen de grondslag voor de toon aangevende positie die KTR op het vak gebied koppelingen inneemt. Brammer heeft fors op dit vakgebied geïnvesteerd. Naast het installeren van een zeer brede voorraad zijn alle verkoopmedewerkers en de ingenieurs van de Technische Afdeling door KTR getraind. Vanaf nu dus koppelingen van KTR met merknamen als Rotex, Bowex, Radex, Rigiflex, Lamex, Ruflex, Syntex, Minex en Dataflex. Gewoon uit voorraad, zoals u van Brammer gewend bent.

4 industrial Markers in het assortiment van Brammer? Jazeker! Als aanvulling op het assortiment handgereedschap levert Brammer de complete range uit voorraad van deze wereldwijd bekende producent!

5 Metabo fabriceert elektrisch gereedschap voor de professional. Het succes van Metabo, actief in meer dan 100 landen, stoelt op de constante hoge kwaliteit van elk product. Metabo biedt een van de meest omvangrijke programma s aan elektrisch gereedschap en stationaire machines. Vermogen, veiligheid en levensduur gepaard met innovatieve techniek en ergonomisch design, zijn criteria die een Metabo product onderscheiden. Poetslappen Naast het uitgebreide assortiment disposable poetsdoeken, heeft Brammer nu ook poetslappen in haar pakket opgenomen. Poetslappen worden in veel industriële bedrijven gebruikt, absorberen voortreffelijk en pluizen nagenoeg niet. Het product is bij uitstek geschikt voor het reinigen en op glans brengen van gladde oppervlakken in bijvoorbeeld de machinebouw, de apparatenbouw en de scheepsbouw. Het Brammer assortiment poetslappen omvat 35 verschillende kwaliteiten, zijn gekleurd of in het wit beschikbaar en worden verpakt in handzame dozen. Absorptievloerkorrels Voor het absorberen van olie en chemicaliën op gladde en poreuze oppervlakken biedt Brammer een passende oplossing in de vorm van absorptiekorrels. De korrels nemen de verontreiniging op en voorkomen dat men uitglijdt op de glad geworden vloer. Het is een milieuvriendelijk product gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De korrels voldoen uitstekend bij de bestrijding van olie, zuren, waterige oplossingen en organische oplosmiddelen. De absorptiekorrels zijn verkrijgbaar in diverse korrelgroottes en verpakkingen.

6 Handgereedschap Het assortiment handgereedschap groeit bij Brammer op verschillende manieren. De voorraad wordt met de dag breder en dieper en ook het aantal merken, stuk voor stuk uit het topsegment, neemt toe. Gedore behoeft geen toelichting. Een prachtige programma-aanvulling die uit voorraad door alle Brammer Servicecenters wordt aangeboden. Dit geldt ook uiteraard ook voor de Beta range die al jaren, met veel succes, als basis geldt voor het handgereedschapprogramma. Andere aanvullingen zijn PB Swiss Tools, sinds 1878 bekend door onder meer schroevendraaiers, Stanley met onder meer het messenprogramma, Ridgid met gereedschap voor de buisverwerkende indusrie en Bahco met onder andere de bekende verstelbare moersleutels.

7 Vacuüm wordt een steeds belangrijker aandrijf medium. Met de vacuümproducten van PiAB worden daartoe ongekende mogelijkheden geboden. Door de innovatieve vacuümejectoren en zuig nappen van PiAB is het inzetten van vacuüm in veel situaties een aantrekkelijke optie geworden. De door PiAB ontwikkelde ejectortechniek zorgt in veel gevallen voor een aanzienlijke verhoging van de produciviteit en verbetering van de arbeidsomstandigheden. Onder de naam Coax-technology presenteerde PiAB enkele jaren geleden een compleet nieuw, revolutionair vacuümconcept. Daarbij wordt gebruik gemaakt van opmerkelijk kleine robuuste ejectoren, die overal gemakkelijk te installeren zijn. Deze unieke techniek maakt een gedecentraliseerde vacuümvoorziening overal mogelijk. Met alle voordelen van dien: bijzonder snelle reactietijden, een grote betrouwbaarheid en een minimaal energieverbruik. Druk zone Vacuüm zone

8 Professionals weten het: Flex is als uitvinder synoniem voor de hoogtoeren haakse slijper. En daarmee is de toon gezet: Flex Power Tools is innovator in het topsegment elektrische handgereedschappen. Ook nu met de zijdelingse softgrip en het Flex multigrip systeem met twee verstelbare handgrepen. Daarom is Flex Power Tools een uitstekende aanvulling op het Brammer assortiment elektrisch gereedschap. Legris is wereldmarktleider op het gebied van koppelingen bedoeld om lucht of andere media te transporteren. Ruim 36 jaar geleden werd door Legris het LF3000 instant systeem ontwikkeld. Hierdoor werd instant koppelen en ontkoppelen mogelijk; met de hand en zonder gereedschap. Vandaag de dag is dit betrouwbare en beproefde systeem een begrip over de hele wereld. De insteekkoppelingen onderscheiden zich door een zeer lage drukval en zijn bovendien siliconenvrij. Door de superieure kwaliteit van de gripring en de nauwkeurige afdichtingsring presteren de insteekkoppelingen uitstekend op de twee belangrijkste eigenschappen: klemmen en afdichten. Naast de bekende zwarte kunststof insteekkoppelingen, omvat het assortiment ook insteekkoppelingen en functiekoppelingen van roestvaststaal 316, evenals een messing en een messing-vernikkelde uitvoering.

9 Hogere prestaties, sneller, lichter, betrouwbaarder en zuiniger zijn de eisen die aan moderne aandrijvingen worden gesteld. Hierdoor wordt van rem- en veiligheidssystemen veel meer gevraagd dan voorheen. ACE ontwikkelt en produceert een breed pakket dempingsproducten, waaronder veiligheidsstootdempers, structuurdempers, draairemmen, gasveren en remcilinders. Met ACE producten wordt een machine sneller en veiliger met als resultaat een hogere productie. Bedrijven als BMW, Parker, Norgren, Bosch Rexroth zijn voorbeelden van organisaties met een groot machinepark die de pluspunten van ACE hebben ontdekt en met succes toepassen. Het volledige ACE pakket maakt vanaf nu deel uit van het Brammer verkoopprogramma.

10 De producten van 3M maken al langer deel uit van het Brammer voorraadassortiment. Als bijzonder innoverende organisatie introduceert 3M pneumatisch excentrisch roterende schuurmachines. Een compact, ergonomisch ontwerp en een ijzersterke verhouding tussen gewicht en prestatie zorgen voor optimaal gebruikscomfort, minder trillingen en een beter eindresultaat. Brammer levert machines met geïntegreerde stof - afzuiging en machines geschikt voor centrale stofafzuiging.

11 Kan aan het lagerprogramma van Brammer nog iets worden toegevoegd? Eigenlijk niet! Zelf typisch Amerikaanse lagers met merken als Nice, Hyatt, Link Belt, RBC, Fafnir, MRC en nog veel meer levert Brammer al jaren. Met Dodge, een van de grotere spelers in de USA, is een formele overeenkomst afgesloten. Naast echt Amerikaanse varianten levert Dodge ook een aantal in Europa ontwikkelde producten, waar onder twee lagerhuizen. Een nieuwe variant is de Dodge Grip-Tight met een uniek zelfcentrerende gepatenteerde borging van het lager op de as, waarbij een volledige klemming van het lager op de as wordt gewaarborgd. Het lager is door dit systeem zeer eenvoudig op de as te monteren en demonteren. M-TECH F Naast een breed assortiment roestvaststalen vulplaten met een dikte variërend tussen 0,01 en 1,0 mm, levert Brammer ook folie van messing op een rol en in platen. Deze rol is verpakt in een handige kartonnen houder waaruit de benodigde lengte een voudig op maat afgesneden kan worden. De folie is in plaats van messing ook van roestvaststaal en van staal leverbaar. Als alternatief voor de rol in de kartonnen houder omvat het programma platen 150x500 mm in verschillende diktes. De hier omschreven metaalfolie vervangt het vroeger zo bekende latoenkoper en is uit voorraad beschikbaar.

12 Ook op het gebied chemicaliën levert Brammer een brede range van meerdere producenten. Kroon producten vormen de jongste verbreding. Het Kroon pakket omvat smeer vetten, smeerolie, compressor olie, kettingzaagolie, koelvloeistof, copaslib, ketting - smeermiddelen, cleaners, reductorolie, hydrauliekolie, motorolie en nog veel meer. Veel producten zijn zowel in klein als in grootverpakking leverbaar. Variacor Door het toepassen van een draaikoppeling tussen de persluchtaansluiting op het handgereedschap en de luchtleiding wordt het gebruik veel eenvoudiger en flexi beler. De draaikoppeling kan in elke gewenste hoek gedraaid worden, waardoor de luchtslang niet in de knoop kan raken. De koppeling is kogelgelagerd en draait daardoor zeer licht. indien Variacor draaikoppelingen als bochtstuk in leidingwerk gebruikt worden zal de montage veel eenvoudiger en flexibeler zijn, waardoor veel montagetijd bespaard wordt. Variacor draaikoppelingen kunnen toegepast worden in luchtleidingen, vloeistofleidingen en er zijn speciale Variacor koppelingen beschikbaar voor zeer hoge drukken in bij - voorbeeld hydraulische leidingen. Door gebruik te maken van Variacor koppelingen kunnen knie- en bochtstukken in het leidingwerk achterwege blijven. De Variacor draaikoppelingen zijn vanaf heden zonder omweg beschikbaar via elk Brammer Servicecenter.

13 Oetiker snelkoppelingen en knikkoppelingen Zwitserse precisie Brammer introduceert het koppelingenprogramma van het Zwitserse Oetiker. Oetiker is al meer dan 60 jaar toonaangevend op het gebied van het afdichten en bevestigen van slangen en het verbinden c.q. koppelen van perslucht, gassen en vloeistoffen door middel van een uitgebreid assortiment snelkoppelingen en knikkoppelingen. De free-flow knikkoppelingen SC van Oetiker, die Brammer uit voorraad levert, bieden de hoogste veiligheid, omdat met slechts één knik (vandaar de naam) de te ontkoppelen nippel met slang drukloos wordt gemaakt. Er is dus geen risico dat de slang met koppeling onder druk uit de aansluiting schiet en als een zweep om zich heen gaat slaan. Het effect bij 6 bar is te vergelijken met een voorwerp van 100 gram dat zich met een snelheid van 150 km/h voortbeweegt. Oetiker snelkoppelingen bieden, naast veilig werken, nog een enorm voordeel: een volledige doorlaat. Dit betekent dat de snelkoppelingen in een persluchtsysteem nauwelijks weerstand kennen en er geen drukverlies ontstaat. Hierdoor presteren persluchtgereedschappen aanmerkelijk beter en kan er vlotter en plezieriger worden gewerkt. Een investering in Oetiker snelkoppelingen verdient zichzelf dus snel terug. Bovendien zijn ze uitwisselbaar met de meest gangbare insteeknippels. Omschakeling op dit systeem is dus eenvoudig door te voeren.

14 OCTOP ULL

15

16 Brammer Nederland B.V. A. Hofmanweg BL HAARLEM Postbus CA HAARLEM Tel: Fax: Brammer AMSTERDAM B.V. Nieuwe Hemweg 7R 1013 BG AMSTERDAM Postbus AG AMSTERDAM Tel: Fax: Brammer DRECHTSTEDEN B.V. Leeghwaterstraat AE Sliedrecht Postbus AE Sliedrecht Tel: Fax: Brammer EINDHOVEN B.V. Turnhoutlaan RJ Eindhoven Postbus BB Eindhoven Tel: Fax: Brammer friesland B.V. Nipkowweg XH JOURE Postbus AC JOURE Tel: Fax: friesland@brammer.biz Brammer GELDERLAND B.V. Van Rensselaerweg AV SPANKEREN Postbus AB DIEREN Tel: Fax: gelderland@brammer.biz Brammer GRONINGEN B.V. Leningradweg TP GRONINGEN Postbus GB GRONINGEN Tel: Fax: groningen@brammer.biz Brammer MAASTRICHT B.V. Graanmolen PA MAASTRICHT Postbus BK MAASTRICHT Tel: Fax: maastricht@brammer.biz Brammer RIJNMOND B.V. Wattweg KH SPIJKENISSE Postbus AV SPIJKENISSE Tel: Fax: rijnmond@brammer.biz Brammer TILBURG B.V. Heraclesstraat CG TILBURG Postbus EB TILBURG Tel: Fax: tilburg@brammer.biz Brammer TWENTE B.V. Aquamarijnstraat NN HENGELO Postbus AL HENGELO Tel: Fax: twente@brammer.biz Brammer VEENENDAAL B.V. Kernreactorstraat LG Veenendaal Postbus AM Veenendaal Tel: Fax: veenendaal@brammer.biz

Vetpersen Smeernippels Toebehoren

Vetpersen Smeernippels Toebehoren Vetpersen Smeernippels Toebehoren Brammer is een toonaangevende leverancier van producten voor industrieel onderhoud met zo n 00 voorraadhoudende vestigingen, verdeeld over 4 landen van de Europese Unie.

Nadere informatie

World leaders in Pneumatics

World leaders in Pneumatics World leaders in Pneumatics Samenwerken Brammer en SMC Pneumatics werken al geruime tijd samen waardoor een afgewogen assortiment voor u beschikbaar ligt in meer dan 1 Nederlandse Brammer Servicecenters

Nadere informatie

Brammer Energy Savings

Brammer Energy Savings Brammer Energy Savings Brochure 120853 Wij weten waar het om draait Energiebesparing is een belangrijk onderwerp, zo ook in het onderhoud. Bekend is dat energiekosten 90% van de totaal gemaakte kosten

Nadere informatie

BRAMMER AMSTERDAM B.V. BRAMMER FRIESLAND B.V. BRAMMER MAASTRICHT B.V. BRAMMER TWENTE B.V.

BRAMMER AMSTERDAM B.V. BRAMMER FRIESLAND B.V. BRAMMER MAASTRICHT B.V. BRAMMER TWENTE B.V. KUKKO ASSORTIMENT Trekkers met parallel verstelbare haken Sinds jaar en dag de meest bekende KUKKO trekker door zijn robuuste uitvoering. Altijd een optimale grip omdat de haken een maximale houvast hebben

Nadere informatie

Brammer introduceert: De ParkerStore

Brammer introduceert: De ParkerStore Brammer introduceert: De ParkerStore Doe uw voordeel met het ParkerStore -concept bij Brammer Vakkundige ondersteuning Professionele dienstverlening Innovatieve oplossingen Ons Brammer ParkerStore concept

Nadere informatie

Nieuw in het assortiment 2007

Nieuw in het assortiment 2007 Nieuw in het assortiment 2007 Verbreding voorraad assortiment Brammer levert een compleet assortiment producten voor industrieel onderhoud van tonlager tot O-ring, van poetsdoek tot steeksleutel, van schuurpapier

Nadere informatie

INLEIDING SNELKOPPELINGEN

INLEIDING SNELKOPPELINGEN INLEIDING SNELKOPPELINGEN In een persluchtsysteem worden snelkoppelingen toegepast om verschillende gereedschappen, blaaspistolen, etc. snel te kunnen wisselen zonder veel luchtverlies uit het systeem.

Nadere informatie

INLEIDING SNELKOPPELINGEN

INLEIDING SNELKOPPELINGEN INLEIDING SNELKOPPELINGEN In een persluchtsysteem worden snelkoppelingen toegepast om verschillende gereedschappen, blaaspistolen, etc. snel te kunnen wisselen zonder veel luchtverlies uit het systeem.

Nadere informatie

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp Handpompen Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp De werking van uw hydraulische gereedschap wordt vooral bepaald door de bijbehorende handpomp. U werkt graag met het beste gereedschap, dus hoort daar

Nadere informatie

LF 3600 instant koppelingen voor industriële en voedingstoepassingen

LF 3600 instant koppelingen voor industriële en voedingstoepassingen 3600 instant koppelingen voor industriële en voedingstoepassingen Principe van de 3600 instantkoppelingen De gebruiksvoorwaarden zijn in hoofdzaak afhankelijk van de materiaalsoort en de dikte van de leidingen,

Nadere informatie

INLEIDING SNELKOPPELINGEN

INLEIDING SNELKOPPELINGEN INLEIDING SNELKOPPELINGEN In een persluchtsysteem worden snelkoppelingen toegepast om verschillende gereedschappen, blaaspistolen, etc. snel te kunnen wisselen zonder veel luchtverlies uit het systeem.

Nadere informatie

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde Verenbandstaal ERIKS Servicecenter Arnhem maakt deel uit van de wereldwijd opererende ERIKS nv. Met zo n 5.400 medewerkers verdeeld over meer dan 260 vestigingen in 24 landen, maakt ERIKS nv een omzet

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

partner voor de autobranche

partner voor de autobranche Würthuw partner voor de autobranche W Ü R T H - D E M O N T A G E S P Het Würth concern is een wereldwijd opererende handelsonderneming op het gebied van de bevestigings- en montagetechniek met meer dan

Nadere informatie

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers Krachtige producten voor zware taken Swarfega is een gamma van krachtige handreinigers die alle aangetroffen typen vuil en smeer in de professionele omgeving

Nadere informatie

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK SMEERSYSTEMEN Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL CONDITION MONITORING Lagerconditiebewaking,

Nadere informatie

RAUFILAM-E DRUKVASTE BUIZEN IN VOEDSELKWALITEIT, CADMIUM VRIJ, ONDERZOCHTE TYPES, KTW TOEGESTAAN

RAUFILAM-E DRUKVASTE BUIZEN IN VOEDSELKWALITEIT, CADMIUM VRIJ, ONDERZOCHTE TYPES, KTW TOEGESTAAN RAUFILAM-E DRUKVASTE BUIZEN IN VOEDSELKWALITEIT, CADMIUM VRIJ, ONDERZOCHTE TYPES, KTW TOEGESTAAN CONTROLEERBARE KWALITEIT Voor RAUFILAM-E worden alleen geselecteerde grondstoffen gebruikt. In een bijzonder

Nadere informatie

VOOR U GESELECTEERD 120, W!! FOLDER DELTAIR UITERST KRACHTIG. MRA855 : HAAKSE SLIJPER 125 mm YC1015 SLAGMOERSLEUTEL ½" NIEUW!

VOOR U GESELECTEERD 120, W!! FOLDER DELTAIR UITERST KRACHTIG. MRA855 : HAAKSE SLIJPER 125 mm YC1015 SLAGMOERSLEUTEL ½ NIEUW! FOLDER DELTAIR MRA855 : HAAKSE SLIJPER 125 mm M14 2,0 11 000 tr/min 950 W 1,800 kg 350 950 W!! Productietool voor slijpen en afbramen. Zijn geïsoleerde handvat garandeert een uitstekende grip. OOK VERKRIJGBAAR

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

CAMOZZI WORLD > BENELUX. Camozzi Pneumatiek. Service en oplossingen

CAMOZZI WORLD > BENELUX. Camozzi Pneumatiek. Service en oplossingen CAMOZZI WORLD > BENELUX Camozzi Pneumatiek Service en oplossingen Welkom In de wereld van Camozzi Service en Oplossingen ACTIEF IN ALLE SECTOREN WERELDWIJDE VERTEGENWOORDIGING EN ONDERSTEUNING FOCUS OP

Nadere informatie

Cardankoppelingen. ¼ mannelijk MOLU SPE20PM Oetiker C Euro Code 3. ¼ vrouwelijk MOLU SPE20PF Oetiker C Euro Code 3

Cardankoppelingen. ¼ mannelijk MOLU SPE20PM Oetiker C Euro Code 3. ¼ vrouwelijk MOLU SPE20PF Oetiker C Euro Code 3 Persluchttoebehoren Cardankoppelingen ¼ mannelijk MOLU SPA 20PM Oetiker A Aro, Orion Code 3 ¼ vrouwelijk MOLU SPA20PF Oetiker A Aro, Orion Code 3 ¼ mannelijk MOLU SPE20PM Oetiker C Euro Code 3 ¼ vrouwelijk

Nadere informatie

Eindeloos zachte loop

Eindeloos zachte loop Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. Eindeloos zachte loop ongelooflijke kracht. De nieuwe, compacte excenterschuurmachines van Bosch. New Compact Generation NIEUW! De nieuwe Compact generatie

Nadere informatie

Leidingsysteemcalculatie

Leidingsysteemcalculatie Leidingsysteemcalculatie pagina 30 pagina 31 Leidingsysteemcalculatie Het is van belang dat u een goede calculatie maakt, zodat u weet welke leidingdiameters u moet gaan gebruiken in uw nieuwe leidingsysteem.

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

Nieuw in het assortiment 2011

Nieuw in het assortiment 2011 Nieuw in het assortiment 2011 Verbreding voorraad assortiment Brammer levert een compleet assortiment producten voor industrieel onderhoud van tonlager tot O-ring, van poetsdoek tot steeksleutel, van schuurpapier

Nadere informatie

Drukval aan afsluiter (bar) Aansl. Debietfactor Barstdruk kg

Drukval aan afsluiter (bar) Aansl. Debietfactor Barstdruk kg SLANGBREUKBEVEILIGINGEN "... 1 " BSPP Hiermee kan voldaan worden aan veiligheidsvoorschriften EN 983 artikel 5.3.4.3.2 Automatische terugstelling na herstel slangbreuk Lage drukval Corrosiebestendige uitvoering

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

Algemene informatie slangtoebehoren

Algemene informatie slangtoebehoren Algemene informatie slangtoebehoren Voor de juiste toepassing met de meest optimale standtijd is het noodzakelijk een verantwoorde keuze te maken waarbij de eigenschappen van de koppeling en slangklem

Nadere informatie

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren?

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waar Vision & Robotics Veldhoven Wanneer Donderdag 12 juni 2014 15:40 16:00 uur Spreker Martin van den Berg Eltrex

Nadere informatie

C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT

C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT 2 De markt van aandrijftechniek en transport is een gevarieerde, dynamische wereld vol aanbieders, fabrikanten en leveranciers.

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders Pneumatiek cilinders perslucht in beweging perslucht in beweging Pneumatiek cilinders en Q Plus Q Plus heeft een prachtig pakket cilinders, daar kan niemand omheen. Het pakket is breed en we hebben samen

Nadere informatie

RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN.

RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN. Vaak onzichtbaar Altijd Noodzakelijk RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN www.fst.com Freudenberg Sealing Technologies UW STRATEGISCHE PARTNER EN LEVERANCIER VAN AFDICHTINGEN Freudenberg

Nadere informatie

Documentatie. 2/2 weg magneetventiel G 1/8'' - G 2'' Type M(O)... 24V=, M(O)... 220V

Documentatie. 2/2 weg magneetventiel G 1/8'' - G 2'' Type M(O)... 24V=, M(O)... 220V G 1/8'' - G 2'' Type M(O)... 24V=, M(O)... 220V 1. Inhoudsopgave 1. Inhoud...1 2. Technische specificaties...1 3. Schema van onderdelen...2 4. Ventiel-typen...2 5. Functie types...3 6. Waarschuwingen...3

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

programma PLAAT BEWERKING MACHINES voor de metaalbewerking

programma PLAAT BEWERKING MACHINES voor de metaalbewerking programma PLAAT BEWERKING MACHINES voor de metaalbewerking Technisch INDUSTRIEEL TOELEVERANCIER met klantgericht assortiment... Technische groothandel Hoogland Mennens is de ijzersterke verbinding van

Nadere informatie

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie.

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie. Met trots presenteren wij u de YATO catalogus, een nieuw Europees merk handgereedschappen van uitzonderlijke hoge kwaliteit, wat zich met gemak kan meten met elk ander gerenommeerd Europees, Amerikaans

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 123 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist

Nadere informatie

Corrosievast Lage drukval. CE gemarkeerd. Persluchtleidingsystemen

Corrosievast Lage drukval. CE gemarkeerd. Persluchtleidingsystemen Corrosievast Lage drukval CE gemarkeerd Persluchtleidingsystemen Een aluminium leidingsysteem, de keus voor de toekomst Hoe komen uw persluchtkosten tot stand? De kostprijs van uw perslucht bestaat uit

Nadere informatie

Atlas Copco PRO Zomer Marathon

Atlas Copco PRO Zomer Marathon Atlas Copco PRO Zomer Marathon Vanaf 1 mei t/m 31 juli biedt uw Atlas Copco dealer voor gereedschappen en toebehoren uit de PRO-serie speciale prijzen aan. Stel voor de zomervakantie nog uw krachtige slagmoersleutel,

Nadere informatie

CI/SfB (35) Xy May Installeren wordt nog eenvoudiger

CI/SfB (35) Xy May Installeren wordt nog eenvoudiger CI/SfB (35) Xy May 2016 Installeren wordt nog eenvoudiger TLX - een revolutionaire clip Armstrong werkt continu aan betere productprestaties en -presentaties. Na Peakform komt Armstrong nu met de beste

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

HUSQVARNA VOORJAARSPROMOTIES 2018 NIEUW HUSQVARNA AUTOMOWER X-LINE NIEUW HUSQVARNA HOGEDRUKREINIGERS PROMOTIE PROMOTIE PROMOTIE HUSQVARNA HUSQVARNA

HUSQVARNA VOORJAARSPROMOTIES 2018 NIEUW HUSQVARNA AUTOMOWER X-LINE NIEUW HUSQVARNA HOGEDRUKREINIGERS PROMOTIE PROMOTIE PROMOTIE HUSQVARNA HUSQVARNA VOORJAARSPROMOTIES 2018 AUTOMOWER X-LINE HOGEDRUKREINIGERS PROMOTIE ONTVANG 5 LITER GRATIS Alkylaat brandstof PROMOTIE 50% KORTING OP DE ACCU PROMOTIE GRATIS HOGEDRUK- REINIGER AUTOMOWER WERELDLEIDER IN

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

Inleiding. Voordelen Bij het loskoppelen wordt de druk geleidelijk afgevoerd Geen last meer van grote druk op uw armen Geen geknal meer

Inleiding. Voordelen Bij het loskoppelen wordt de druk geleidelijk afgevoerd Geen last meer van grote druk op uw armen Geen geknal meer veiligheidskoppelingen Inleiding Imbema Rhiwa levert een zeer uitgebreid en compleet prograa veiligheids- (lucht)koppelingen. In deze documentatie kunt u terug vinden welke koppeling wij u aanraden te

Nadere informatie

Lage drukval Robuust. Haspels en slangen

Lage drukval Robuust. Haspels en slangen Lage drukval Robuust Haspels en slangen Haspels Steeds meer bedrijven zien de voordelen van het gebruik van een zelfoprollende slang- of kabelhaspel. Haspels snelkoppeling. De levensduur van de slangen

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Brammer Energy Savings

Brammer Energy Savings Brammer Energy Savings Brochure 120853 Wij weten waar het om draait Energiebesparing is een belangrijk onderwerp, zo ook in het onderhoud. Bekend is dat energiekosten 90% van de totaal gemaakte kosten

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Uitrusting: Spuitpistool Easy Press Handspuitpistool met softgrip Hogedrukslang 15 m DN 6, 250 bar Spuitlans 840 mm Drievoudige sproeier (0 /25 / 40 ). Vuilfrees

Nadere informatie

Catalogus

Catalogus Catalogus www.beveltools.com Introductie Beveltools is s werelds eerste en enige producent van de Bevel Mate en Bevel Mite frezen voor staal. Met deze frezen snijdt u snel en eenvoudig een perfecte radius

Nadere informatie

Industriekwaliteit made in Germany.

Industriekwaliteit made in Germany. Metaal Industriekwaliteit made in Germany. De nieuwe FEIN compacte haakse slijpers. Nieuwe prijs-/kwaliteitverhouding. vanaf 109, excl. btw Met de nieuwe FEIN haakse slijpers werk ik niet alleen sneller

Nadere informatie

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER 632090 Mobiele nevelspuit tank met een inhoud van 30 liter voorzien van peilglas, vultrechter, spiraalslang met spuitlans lengte 620 mm. De tank is voorzien van

Nadere informatie

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra C O M PA C T C U I T G E B R E I D 1000 W M I N I 850 W 750 W 500 W 400 W 440 W 350 W 310 W 220 W 240 W 270 W 290 W 165 mm 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm 740 mm Micromix

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist op het

Nadere informatie

Premium project binnendeurbeslag MET FAST-CLICK SYSTEEM

Premium project binnendeurbeslag MET FAST-CLICK SYSTEEM Premium project binnendeurbeslag MET FAST-CLICK SYSTEEM AXA PREMIUM Project binnendeurbeslag AXA PREMIUM PROJECT BINNENDEURBESLAG Snelle montage en onverslijtbaar Met het AXA Premium project binnendeurbeslag

Nadere informatie

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding Bedienings- en montagehandleiding Woord vooraf Deze handleiding geeft inzicht in de werking, de montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. U dient zich tijdens plaatsing en montage

Nadere informatie

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits BULCO HOLLAND staat voor kwaliteit. Persoonlijke en optimale dienstverlening staan bij ons centraal. Wij verlenen top service door ons te verplaatsen in uw

Nadere informatie

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant smart technologies 1412 Lubrication Equipment b.v. Jacobus lipsweg 100 3316 BP Dordrecht T: +31 (0)78-654 99 66 F: +31 (0)78-617 98 73 E: info@le-bv.nl W: www.le-bv.nl simatec innovatieve oplossingen die

Nadere informatie

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR

Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold VOUWEN, KLIKKEN EN KLAAR Fold COMPACT EN EENVOUDIG IN GEBRUIK 3 keer een betere keuze Past op alle frames Krasbestendig Compact design AXA Fold is voor iedere fietser Fold 85 Fold 100 Fold Pro 100

Nadere informatie

Holmatro. Compacte & lichte handpompen. Holmatro Rescue World

Holmatro. Compacte & lichte handpompen. Holmatro Rescue World Holmatro Compacte & lichte handpompen Holmatro Rescue World Over Holmatro Al bijna een halve eeuw ontwikkelt, produceert en test Holmatro hogedrukhydraulische gereedschappen en systemen voor industriële

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 damping

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 damping Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 damping 2 aansluiting cilinder gas (stikstof) zuiger (optioneel) Your solution producer cilinder olie zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten MINIMUM SIZE MAXIMUM POWER Waarom investeren in kostbare hogedrukpompen wanneer u hogedrukprestaties uit een bestaande lagedrukkrachtbron kunt halen

Nadere informatie

DOOR BLASTER HDB 90 ST

DOOR BLASTER HDB 90 ST DOOR BLASTER HDB 90 ST Door Blaster HDB 90 ST Hoe werkt het? 1 Compleet systeem wordt gedragen, geïnstalleerd en bediend door één persoon. 4 Stille en extreem snelle bediening op afstand. Deur is in seconden

Nadere informatie

ONMISBAAR LOODGIETERSGEREEDSCHAP

ONMISBAAR LOODGIETERSGEREEDSCHAP ONMISBAAR LOODGIETERSGEREEDSCHAP BUIGEN SNIJDEN KOPPELEN NIEUW ONMISBAAR LOODGIETERSGEREEDSCHAP EEN NIEUW ASSORTIMENT BETAALBAAR, BETROUWBAAR EN GEBRUIKSVRIENDELIJK KWALITEITSGEREEDSCHAP Stanley is wereldwijd

Nadere informatie

Model 240 Pneumatisch open-/dicht-regelventiel Type 3351

Model 240 Pneumatisch open-/dicht-regelventiel Type 3351 Model 240 Pneumatisch open-/dicht-regelventiel Type 3351 Fig. 1 Type 3351 1. Constructie en werking Het pneumatische regelventiel type 3351 bestaat uit een open-/dichtventiel en een membraanaandrijving,

Nadere informatie

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Elektrische vacuüm units zijn ideaal voor de veeleisende schoonmaakactiviteiten in diverse industrieën, zoals in de voedselverwerking, de farmaceutica, bij poederlakken

Nadere informatie

Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem. Een compleet, duurzaam en luchtdicht geïsoleerd leidingsysteem

Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem. Een compleet, duurzaam en luchtdicht geïsoleerd leidingsysteem Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem Een compleet, duurzaam en luchtdicht geïsoleerd leidingsysteem AERFOAM GEÏSOLEERD LEIDINGSYSTEEM Ubbink levert een nieuw en duurzaam geïsoleerd leidingsysteem: Aerfoam.

Nadere informatie

InClaTec. 2012 Vacuüm platen en toebehoren. KIM Komeetstaal Postbus 51 Fabriekstraat 42 7000 AB Doetinchem 7005 AR Doetinchem

InClaTec. 2012 Vacuüm platen en toebehoren. KIM Komeetstaal Postbus 51 Fabriekstraat 42 7000 AB Doetinchem 7005 AR Doetinchem InClaTec 2 Vacuüm platen en toebehoren KIM Komeetstaal Postbus 5 Fabriekstraat 42 7000 AB Doetinchem 7005 AR Doetinchem Nederland Nederland Tel: (034) 343000 Fax: (034) 33247 info@komeetstaal.nl www.komeetstaal.nl

Nadere informatie

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp Handpompen Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp Ontdek de nieuwe Holmatro handpompen Een serie innovatieve pompen voor alle industriële toepassingen Mastering power Al bijna een halve eeuw ontwikkelt,

Nadere informatie

Industrial markers. Mark your World!

Industrial markers. Mark your World! Industrial markers 2 Inhoudsopgave industrie Industrie lakmarker 8750 olieachtige oppervlakken pag. 4 Metaalmarker 8405 oplosmiddel bestendig corrosie-arm beschrijven; in de luchtvaart getest pag. 5 Universele

Nadere informatie

programma LAS MACHINES voor de metaalbewerking

programma LAS MACHINES voor de metaalbewerking programma LAS MACHINES voor de metaalbewerking Elektroden lasmachines Model Caddy en Arc De naam Caddy is reeds lang synoniem voor een robuust en duurzaam lastoestel voor de professionele lasser. Met deze

Nadere informatie

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand Systeempartner hydraulica Systeempartner hydraulica Alles uit één hand Hydraulica betekent HANSA-FLEX. Vandaag meer dan ooit. HANSA-FLEX heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het

Nadere informatie

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Seite 1 Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Forstner is aktief in de ontwikkeling en produktie van machines voor de professionele verwerking van coils sinds 1960. Vanaf het

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Praktisch en compact voor optimale controle - Comfortabel te hanteren: praktische machines met krachtige EC-motoren

Nadere informatie

Brugman betonspecialisten bv

Brugman betonspecialisten bv Brugman betonspecialisten bv Betonspecialisten en méér Brugman Betonspecialisten BV uit Winkel biedt deskundigheid op het gebied van boren, hakken, frezen en zagen. Beton, steen en vele andere materialen,

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam vochtkerende systemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren

Nadere informatie

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden.

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden. nl_print_file 9/9/02 11:43 am Page 1 Pneumatische Hoge nauwkeurigheid (+/-0,01 mm) en herhaalbaarheid (+/-0,03 mm) geven een precies grijpwerk. Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

FLUID POWER IN DE WERKPLAATS EN OP MACHINES

FLUID POWER IN DE WERKPLAATS EN OP MACHINES FLUID POWER IN DE WERKPLAATS EN OP MACHINES By-pass toepassing voor de aansluiting van compressor componenten. Aluminium leidingsystemen voor distributie van perslucht, vacuüm en niet brandbare gassen

Nadere informatie

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive -

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Festool, Waddinxveen maart 2009 Ware grootte zit van binnen Mobiele stofafzuigers CLEANTEX CT 26 CT 36 De nieuwe CLEANTEX overtuigt zowel door zijn compacte

Nadere informatie

Gamko ECO-Line. flessenkoelingen Noverta Premium & ECO-Line splitopstelling

Gamko ECO-Line. flessenkoelingen Noverta Premium & ECO-Line splitopstelling ECO-Line Noverta Premium De groene revolutie in professioneel koelen Nog sneller inkoelen van uw dranken Meer zichtbare presentatie door groter glasoppervlak Vertrouwde en bewezen Nederlandse kwaliteit

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

persinformatie Kleine moeite, groots resultaat Regelmatig onderhoud houdt slijpers scherp

persinformatie Kleine moeite, groots resultaat Regelmatig onderhoud houdt slijpers scherp persinformatie Industriele techniëk: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Belgium, Brusselsesteenweg 346, B - 3090 Overijse, Tel. 02-6890611, Fax 02-6890680, tools.be@be.atlascopco.com,

Nadere informatie

TRILLINGSDEMPERS. Brochure

TRILLINGSDEMPERS. Brochure TRILLINGSDEMPERS Brochure 260209 Inhoud Blz. Inleiding... 2 Aanduidingsysteem... 3 TRD-A... 4 TRD-B... 5 TRD-C... 6 TRD-D... 7 TRD-E... 8 Specials... 9 1 Inleiding Bijna alle machines die in productie-

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Industriekwaliteit made in Germany.

Industriekwaliteit made in Germany. METAAL Industriekwaliteit made in Germany. De nieuwe FEIN compacte haakse slijpers. Nieuwe prijs-/ kwaliteitverhouding. vanaf 114,- excl. btw Met de nieuwe FEIN haakse slijpers werk ik niet alleen sneller

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT. Inductieverhitters en gereedschappen. smart mounting. smart tools

PRODUCTOVERZICHT. Inductieverhitters en gereedschappen. smart mounting. smart tools PRODUCTOVERZICHT Inductieverhitters en gereedschappen smart mounting smart tools Inductieverhitters simatherm inductieverhitter IH 025 Volcano 2 simatherm inductieverhitter IH 070 3 simatherm inductieverhitter

Nadere informatie

17 % betere waterslagdemping. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com

17 % betere waterslagdemping. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten Magneetafsluiters, afsluiters met hoekzitting en thermostatische afsluiters productoverzicht voor vloeistofregeling 17 % betere waterslagdemping dan de industrienormen

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

KLEMRINGKOPPELINGEN EXTERNE MOER Serie 43

KLEMRINGKOPPELINGEN EXTERNE MOER Serie 43 KLMRINKOPPLINN XTRN MOR Serie 43 uiten Ø 4 tot 22 mm Robuust en duurzaam eschikt voor de meeste industriële toepassingen reed gamma modellen en groottes Schroefdraad van /8" tot " SP Worden geleverd met

Nadere informatie

Paradiddle-drums Drumstokken. Zo worden drumstokken gemaakt.

Paradiddle-drums Drumstokken. Zo worden drumstokken gemaakt. Paradiddle-drums Drumstokken Zo worden drumstokken gemaakt. 1 Bij stokken fabrikanten komen complete boomstammen binnen die in kleine langwerpige blokjes worden gezaagd. De blokjes worden op pallets gestapeld

Nadere informatie