PLAATS IN DE ORGANISATIE Werkt onder leiding van en rapporteert aan ploegbaas(grondgebiedzaken, werken in eigen beheer en openbaar groen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PLAATS IN DE ORGANISATIE Werkt onder leiding van en rapporteert aan ploegbaas(grondgebiedzaken, werken in eigen beheer en openbaar groen)"

Transcriptie

1 I N F O R M A T I E B R O C H U R E G E S C H O O L D A R B E I D E R N I V E A U D 1 3 I N C O N T R A C T U E E L V E R B A N D INFORMATIEBROCHURE GESCHOOLD ARBEIDER NIVEAU D (D1-3) MET VOLTIJDSE PRESTATIES IN CONTRACTUEEL VERBAND AANWERVINGSEAMEN Voor meer informatie kan je terecht bij de personeelsdienst - tel. (02) odette.libotton@steenokkerzeel.be Alle briefwisseling dient gericht te worden aan het college van burgemeester en schepenen van en te 1820 Steenokkerzeel (02) info@steenokkerzeel.be IBAN BE BIC GKCCBEBB

2 DOEL VAN DE ENTITEIT De afdeling grondgebiedzaken heeft tot doel de gemeentelijke openbare ruimte en het gemeentelijk patrimonium op een duurzame wijze te ontwikkelen en te onderhouden. De afdeling omvat de diensten GIS, openbare werken en patrimonium, milieu en groen, ruimtelijke ordening en stedenbouw en tot slot de dienst werken in eigen beheer. De dienst werken in eigen beheer staat in voor het plannen, uitwerken, uitvoeren en opvolgen van de werken in eigen beheer. Zo staat ze in voor het onderhoud van de gemeentelijke openbare gebouwen en voor het aanleggen en onderhouden van de gemeentelijke wegen-, pleinen- en rioleringsinfrastructuur. Op vlak van groenonderhoud staat de dienst in voor het beheer van het openbaar groen (plantsoenen, op speelpleinen, kerkhoven, wandelwegen en bermen) in de gemeente en de bestrijding van ongedierte. PLAATS IN DE ORGANISATIE Werkt onder leiding van en rapporteert aan ploegbaas(grondgebiedzaken, werken in eigen beheer en openbaar groen) KERNRESULTATEN Technische taken elektricien Uitvoeren van elektriciteitswerken bij nieuw installaties en onderhouden van bestaande installaties. Doel: zorg dragen voor een degelijke infrastructuur. Technische taken loodgieterij Uitvoeren van de loodgieterij bij nieuwe infrastructuur en onderhouden van bestaande infrastructuur. Doel: zorg dragen voor een degelijke infrastructuur. Technische taken schilderen Schilderen van nieuwe installaties of herschilderen van bestaande installaties. Doel: zorgen dat de eigen gebouwen en andere infrastructuur er net uitzien. Technische taken schrijnwerkerij Instaan voor de schrijnwerkerij van nieuwe of bestaande gebouwen die eigendom zijn van de gemeente. Doel: onderhoud van het patrimonium. Technische taken groen en groenonderhoud Het bieden van technische ondersteuning bij de werkzaamheden van de groendienst zoals het verzorgen van het onderhoud van bermen, grasvelden en bloemenperken en ander groenpatrimonium die eigendom zijn van de gemeente. Doel: bijdragen tot een groene en nette gemeente volgens de door het bestuur vooropgestelde kwaliteitsnormen en doelstellingen. Dit omvat onder meer de volgende concrete taken: ondersteuning en hulp bij het technisch onderhoud van het openbaar groen: parken, plantsoenen, wegbermen, grasvelden, planten, snoeien bomen en struiken, kerkhoven, onkruidbeheer, ondersteuning en hulp bij de openbare reinheid: zwerfvuil, straatvegen, onderhoud straatmeubilair, Technische taken begraafplaatsen Het bieden van technische ondersteuning bij de werkzaamheden van het kerkhofbeheer. Doel: het efficiënt en effectief beheer van de begraafplaatsen.

3 Technische ondersteuning garage-vervoer Instaan voor het onderhoud het wagenpark en van diverse machines in het algemeen. Doel: zorgen dat de technische dienst (en eventueel andere entiteiten) efficiënt en veilig kunnen werken. Technische taken vrachtwagenchauffeur Zorgen voor het vervoer en tijdig afleveren van materieel en materiaal voor de verschillende entiteiten ondermeer wegen, groen, gebouwen. Doel: zorg dragen dat de diensten efficiënt en effectief kunnen werken. Technische taken kraanman Met de kraan de technische dienst ondersteunen. Doel: onderhouden en toegankelijk maken van openbare wegen en voetpaden. Dit omvat onder meer de volgende concrete taken: occasioneel grondwerk uitvoeren beperkte grondwerken met kraan- en vrachtwagen de diverse ploegen van de wegenisdienst met kraanwerken ondersteunen bij hun werkzaamheden verharding landbouwwegen met freesasfalt (trage wegen) Uitvoerende taken wegenwerken Onderhouden en toegankelijk maken van openbare wegen en voetpaden. Doel: zorg dragen dat de voetpaden en wegen veilig en proper zijn. Dit omvat onder meer de volgende concrete taken: herstellen van trottoirs herstellen van wegen Signalisatie en wegmarkering Het plaatsen van permanente en tijdelijke verkeerssignalisatie en wegmarkeringen. Doel: het verkeer vlot en veilig laten verlopen. Reiniging openbaar domein Reinigen en opkuisen van de wegen, straten, pleinen en markten met aangepaste materialen. Doel: bijdragen tot een propere gemeente volgens de door het bestuur vooropgestelde kwaliteitsnormen en doelstellingen. Sneeuw- en ijzelbestrijding Het bestrijden van sneeuw en ijzelvorming van de routes van het openbaar vervoer, straten en de grote verkeersassen. Doel: de veiligheid van de openbare wegen en straten garanderen. Ondersteuning bieden bij evenementen Ondersteuning bij manifestaties, feestelijkheden, recepties en vergaderingen. Doel: het vlotte verloop van de evenementen garanderen.

4 Veiligheid Treffen van veiligheidsmaatregelen en doen naleven van minimale veiligheidsnormen. Doel: de mogelijke risico's en schade beperken. Het veiligheidsbeleid moet het personeel beschermen, de beschikbaarheid en de integriteit van de goederen en diensten vrijwaren en de continuïteit van de werking van de entiteit garanderen. Dit omvat onder meer de volgende concrete taken: rapporteren van onveilige situaties zorgen voor een veilige omgeving en materiaal toepassen van de veiligheidsinstructies Uitleen materiaal Ter beschikking stellen van materiaal voor allerlei gemeentelijke of door de gemeente gesteunde evenementen. Doel: logistiek ondersteunen van de gemeentelijke diensten en de verenigingen. Onderhoud en netheid Het onderhouden en schoonmaken van werkplaatsen, materialen, voertuigen en machines. Doel: het garanderen van netheid en hygiëne, het goed functioneren en de duurzaamheid van de gebruikte materialen en machines bewerkstelligen. Uitvoering en materiaal Zorgzaam omspringen met, correct gebruiken van en melden van eventuele defecten aan het materiaal, gereedschappen en machines. Doel: het te allen tijde garanderen van een veilig en gebruiksvriendelijk instrumentarium. Externe communicatie Instaan voor een open externe communicatie. Doel: verzorgen van de communicatiestroom naar de burger en andere belanghebbenden. Dit omvat onder meer de volgende concrete taken: instaan voor een vlot contact met de burger ontvangen en doorgeven van binnenkomende vragen, opmerkingen en klachten doorverwijzen naar de juiste entiteiten en/of hogere overheden Interne communicatie Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de dienstverantwoordelijke, de andere entiteiten en het bestuur. Doel: zorgen dat iedereen toegang heeft tot de informatie die noodzakelijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren. Dit omvat onder meer de volgende concrete taken: informeren van de afdelings- en/of dienstverantwoordelijke over de projecten en zaken waarmee men bezig is meewerken aan een optimaal interne communicatie binnen de entiteit signaleren van noden, behoeften en tekorten Verruimende bepaling: op vraag van de direct leidinggevende verricht de werknemer ondersteunende taken van de eigen dienst of van andere diensten.

5 FUNCTIEPROFIEL De definities en gradaties van de technische en gedragscompetenties worden ter beschikking gesteld in de competentiegids. Per competentie worden 3 gradaties onderscheiden. Een hogere gradatie impliceert steeds dat de lagere gradatie ook is verworven. Technische competenties Gradatie Cluster Competentie PC-Vaardigheden Algemene PC-vaardigheden Werking en werkmiddelen Procedures en procesbeheer Projectmatig werken Werking van de organisatie Werkmiddelen en werkmethodieken Elementair Voldoende Grondig Gedragscompetenties Gradatie Cluster Competentie Interactief gedrag Mondelinge communicatie Teamwerk en samenwerken Persoonsgebonden gedrag Flexibiliteit Kwaliteit en nauwgezetheid Leerbereidheid Stressbestendigheid Veranderingsbereidheid Zelfvertrouwen Probleemoplossend gedrag Klantgerichtheid Waardegebonden gedrag Integriteit Organisatieverbondenheid gradatie 1 gradatie 2 gradatie 3

6 AANWERVINGSVOORWAARDEN Om toegang te hebben tot een functie bij het gemeentebestuur, moeten de kandidaten: 1 beschikken over een gunstige vermelding op het uittreksel uit het strafregister. Als een ongunstige vermelding voorkomt, mag de kandidaat daarover een schriftelijke toelichting voorleggen 2 de burgerlijke en politieke rechten genieten. 3 medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie. Voor de datum van indiensttreding worden de geslaagde kandidaten uitgenodigd voor een medische controle bij de arbeidsgeneesheer van het gemeentebestuur. 4 geen nationaliteitsvereiste. 5 voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken. 6 geen diplomavoorwaarden. 7 slagen voor de selectieprocedure. AANWERVINGSPROCEDURE INDIENEN VAN JE KANDIDATUUR Wil je in aanmerking komen voor deze functie dan stuur je je kandidatuur ten laatste op VRIJDAG 30 OKTOBER 2015 vergezeld van een motivatiebrief het inschrijvingsformulier dat je kan downloaden op indien in bezit (is geen vereiste) kopie diploma en/of attest in openbare werken (elektriciteit, loodgieterij, metsen, paaltjes plaatsen, leggen van dallen en klinkers, aanleg riolering, ) kopie rijbewijs C Je kandidatuur kan je zenden per post aan het College van Burgemeester en Schepenen, Orchideeënlaan 17 te 1820 Steenokkerzeel. via sturen naar odette.libotton@steenokkerzeel.be afgeven tijdens de kantooruren bij de personeelsdienst in het gemeentehuis. Wil je voor jezelf de garantie dat je brief met alle bijlagen bij ons terechtkomt, dan kan je hem uiteraard best aangetekend opsturen, een leesbevestiging vragen bij verzending via of persoonlijk komen afgeven. BEOORDELING VAN DE INGEKOMEN KANDIDATUREN Het college van burgemeester en schepenen gaat onmiddellijk na de uiterste datum van indienen van de kandidaturen over tot de beoordeling van de ingekomen kandidaturen (= geldigheid van de voorgelegde bewijzen) Op basis van die beoordeling wordt beslist welke kandidaten definitief tot de selectieprocedure worden toegelaten. De kandidaten die geweigerd worden, worden daarvan schriftelijk op de hoogte gebracht met vermelding van de reden voor de weigering. SAMENSTELLING VAN DE SELECTIECOMMISSIE De selecties worden uitgevoerd door een selectiecommissie. de selectiecommissie bestaat uitsluitend uit deskundigen (op vlak van personeelsselectie). elke selectiecommissie bestaat uit ten minste drie leden. alle leden zijn deskundigen die extern zijn aan het eigen gemeentebestuur.

7 Onder deskundig wordt verstaan dat de leden van de selectiecommissie over de specifieke deskundigheden moeten beschikken om de kandidaten te beoordelen op de voor de functie vastgestelde selectiecriteria. de selectiecommissie bestaat bij voorkeur uit leden van verschillend geslacht. de lokale mandatarissen kunnen geen lid zijn van een selectiecommissie in een selectieprocedure voor het eigen gemeentebestuur. de afgevaardigden van de syndicaten en lokale mandatarissen mogen aanwezig zijn als waarnemer tijdens de selectieproeven, met uitzondering van de voorbespreking en de deliberatie. Zij zullen op de hoogte gesteld worden van plaats, datum en uur van de selectieproeven, tenminste acht dagen op voorhand. de gemeentesecretaris kan als interne deskundige de volledige selectieprocedure bijwonen, met adviserende bevoegdheid. bij afloop van de selectieactiviteiten beraadslaagt de selectiecommissie voltallig over het eindresultaat en het eindverslag van de kandidaten. De leden van de selectiecommissies respecteren de volgende gedragsregels en wettelijke voorschriften bij selecties: 1 onafhankelijkheid. 2 onpartijdigheid. 3 non- discriminatie op grond van zogenaamd ras of huidskleur, nationaliteit of etnische achtergrond, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, gezondheidstoestand, voorkomen, handicap, geloof of levensbeschouwing, burgerlijke staat, politieke overtuiging, zoals bepaald in de non-discriminatiewetgeving. 4 respect voor de vertrouwelijkheid van de gegevens van de kandidaten en voor hun private levenssfeer. 5 geheimhouding van de vragen en, als dat van toepassing is, respect voor de anonimiteit van de proeven. 6 verbod op belangenvermenging. De selectiecommissies worden geleid door een voorzitter en deze wordt in zijn taak bijgestaan door een secretaris die niet deelneemt aan de eigenlijke selectieactiviteiten en aan de beoordeling van de kandidaten; De leden, de secretaris en de voorzitter van de selectiecommissie worden nominatief aangewezen door het college van burgemeester en schepenen. SELECTIEPROCEDURE De selectieproeven zijn samengesteld als volgt: Het schriftelijk gedeelte (± 1 uur) dat op 20 punten staat, omvat: Bondig verslag over een werkaangelegenheid Oppervlakteberekening en berekening van de hoeveelheid te gebruiken materialen. Het praktisch gedeelte (± 01u30) dat op 50 punten staat, bestaat uit een situatieproef. De uitvoering van taken waaruit de vakkennis van de kandidaat blijkt. Het mondeling gedeelte (± 30 min) staat op 30 punten. Dit omvat: Evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie en van zijn interesse voor het werkterrein. Om te slagen voor de selectieproeven, moeten de kandidaten minstens 50% van de punten per selectietechniek behalen en 60 % van het totaal aantal punten. Met selectietechniek wordt bedoeld schriftelijk gedeelte praktisch gedeelte en mondeling gedeelte. De kandidaten dienen, om te slagen, bijgevolg minstens volgende punten dienen te hebben

8 Deel 1 (schriftelijk gedeelte) 10/ 20 Deel 2 (praktisch gedeelte) 25/ 50 Deel 3 (mondeling gedeelte) 15/ 30 Totaal resultaat 60/100 De kandidaten worden van het verloop van de selectieprocedure op de hoogte gebracht. De kandidaten worden ten minste veertien kalenderdagen op voorhand schriftelijk geïnformeerd over de plaats waar en dag en uur waarop de eerste selectieproef wordt afgenomen. Als de selectieproef een preselectie bevat, worden de kandidaten daarvan op de hoogte gebracht. De aanstellende overheid kan bij de vacantverklaring besluiten om een preselectie - op basis van een betrouwbare selectietechniek - te organiseren wanneer meer dan 25 kandidaten zich zouden inschrijven voor de selectieprocedure. Er wordt bij de uiteindelijke beoordeling van de selectieprocedure echter geen rekening gehouden met de resultaten die de kandidaten behalen bij de preselectie. Kandidaten die niet tijdig aanwezig zijn of niet komen opdagen voor een onderdeel van de selectieproeven worden, ongeacht de reden van hun afwezigheid, uitgesloten van deelneming aan de volgende onderdelen van de selectieprocedure, tenzij de selectiecommissie er anders over beslist. De selectiecommissie maakt voor elke selectietechniek een verslag op. Het verslag vermeldt per kandidaat het resultaat. De selectiecommissie maakt bij de afsluiting van de selectieprocedure een gemotiveerd eindverslag op met vermelding van de deelresultaten van de kandidaten en van hun eindresultaat. De kandidaten worden schriftelijk op de hoogte gebracht van het resultaat van de selectie. Kandidaten hebben op hun verzoek toegang tot de selectieresultaten in overeenstemming met de bepalingen van het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur. Na elke selectie kan er een wervingsreserve voor de betreffende functie of graad worden aangelegd voor de duur van drie jaar. De geldigheidsduur is verlengbaar voor zover de maximale geldigheidsduur van de wervingsreserve de termijn van vijf jaar niet overschrijdt. De duur van de wervingsreserve vangt aan vanaf de eerste dag van de maand volgend op de datum van het eindrapport van de selectie. De aanstellende overheid beslist bij de vacantverklaring van een betrekking of een wervingsreserve wordt aangelegd en bepaalt de geldigheidsduur ervan. Alle geslaagde of geschikt bevonden kandidaten die niet onmiddellijk worden aangesteld, worden in de wervingsreserve opgenomen. De kandidaten worden in de wervingsreserve gerangschikt in volgorde van hun resultaat. INDIENSTTREDING De aanstellende overheid bepaalt de concrete datum van indiensttreding in onderling akkoord met het personeelslid. Behalve in het geval van overmacht, wordt een kandidaat die niet in dienst treedt op de vastgestelde datum, geacht definitief aan zijn aanstelling te verzaken. De personeelsleden leggen bij hun indiensttreding de volgende eed af in handen van de burgemeester: Ik zweer de verplichtingen van mijn ambt trouw na te komen. De weigering tot eedaflegging staat gelijk met verzaking van de aanstelling. Van de eedaflegging of de weigering ervan wordt een proces-verbaal opgemaakt. (GD, art. 106). Elk personeelslid ontvangt een exemplaar van de deontologische code en dient zich hiernaar te gedragen.

9 DE PROEFTIJD De werkgever kan geen proeftijd meer voorzien in een arbeidsovereenkomst afgesloten vanaf 1 januari Ten gevolge van de afschaffing van het proefbeding voorziet de wetgever nu een nieuwe mogelijkheid tot beëindiging van een arbeidsovereenkomst voor een bepaalde tijd of voor een duidelijk omschreven werk. Elke partij kan de overeenkomst nog éénzijdig beëindigen tijdens de eerste helft van de overeengekomen duurtijd van de overeenkomst. De periode waarin opzegging mogelijk is mag echter 6 maanden niet overschrijden. Deze mogelijkheid tot vroegtijdige beëindiging is een recht voor zowel de werkgever als de werknemer. OPZEGTERMIJN UITGAANDE VAN WERKGEVER Anciënniteit vanaf Te respecteren opzegtermijn OPZEGTERMIJN UITGAANDE VAN WERKNEMER Anciënniteit vanaf Te respecteren opzegtermijn Van 0 tot minder dan 3 maanden 2 weken Van 0 tot minder dan 3 maanden 1 week Van 3 maanden tot minder dan 6 maanden 4 weken Van 3 maanden tot minder dan 6 maanden 2 weken HET SALARIS Het salaris bij een openbaar bestuur ligt op voorhand vast. Er wordt rekening gehouden met de barema s. Je kan hierover dus NIET onderhandelen. Nieuwe medewerkers starten bij de weddenschaal D 1 met als basistrap 0. Beroepservaring in de privésector of als zelfstandige wordt volledig in aanmerking genomen voor de toekenning van periodieke salarisverhogingen, op voorwaarde dat ze relevant is voor de uitoefening van de functie. De relevantie van de beroepservaring wordt beoordeeld op basis van een vergelijking van die ervaring met de voorwaarden en met het functieprofiel voor de functie waarin het personeelslid aangesteld wordt. Het personeelslid levert zelf de bewijsstukken van de beroepservaring. Na 4 jaar anciënniteit en mits een gunstige evaluatie kan men overgaan naar weddenschaal D 2 en na 18 jaar gecumuleerde anciënniteit in D 1 en D 2 kan men overgaan naar weddenschaal D 3 In de tabel hieronder worden de basisjaarbedragen weergegeven. Om het brutoloon per maand te berekenen pas je volgende formule toe (basisjaarbedrag /12) 160,84% (= index) Salarisschalen D1 D2 D3 Minimum Maximum Verhoging 1x1x350 1x1x350 1x1x350 3x2x350 1x2x350 1x2x400 1x2x300 1x2x400 1x2x350 8x2x350 1x2x350 1x2x400 1x2x500 1x2x400 2x2x350 1x2x350 1x2x400 1x2x400 1x2x350 1x2x350 1x2x400 1x2x400 1x2x350 2x2x350 1x2x400 1x2x400 1x2x350 1x2x350 1x2x400 1x2x500 1x2x

10 DE TOELAGEN DE HAARD- EN STANDPLAATSTOELAGE Het personeelslid heeft krachtens het decreet van 8 mei 2002 houdende wijziging van verschillende bepalingen betreffende de haard- en standplaatstoelage en het vakantiegeld van het gemeente- en provinciepersoneel recht op een haard- en standplaatstoelage indien aan onderstaande voorwaarden is voldaan. Het gehuwde personeelslid, het personeelslid dat samenleeft, of het alleenstaande personeelslid van wie één of meer kinderen die recht geven op kinderbijslag deel uitmaken van het gezin, heeft recht op een haardtoelage van: 719,89 euro (100%) wanneer het salaris ,84 (100%) niet overschrijdt 359,95 euro (100%) wanneer het salaris hoger is dan ,84 (100%), maar niet meer bedraagt dan ,27 (100%). Het personeelslid dat geen recht heeft op een haardtoelage, ontvangt een standplaatstoelage van: 359,95 (100%) op voorwaarde dat het salaris niet hoger is dan ,84 (100%) 179,98 (100%) wanneer het salaris hoger is dan ,84 (100%) maar niet meer bedraagt dan ,27 (100%). HET VAKANTIEGELD Het vakantiegeld wordt uitbetaald tussen 1 mei en 30 juni van het jaar waarin de vakantie wordt toegekend. Statutaire werknemers en contractueel gemeentepersoneel

11 Het vakantiegeld van het personeelslid bedraagt voor volle prestaties die gedurende het hele referentiejaar werden verricht 92 % van een twaalfde van het jaarsalaris, aangepast volgens het indexverhogingscoëfficiënt die van toepassing is op het salaris van de maand maart van het vakantiejaar. DE EINDEJAARSTOELAGE Het personeelslid ontvangt jaarlijks een eindejaarstoelage deze wordt uiterlijk tijdens de maand december van het in aanmerking te nemen jaar in één keer uitbetaald. Het bedrag van de eindejaarstoelage is de som van het forfaitaire gedeelte en het veranderlijke gedeelte, met dien verstande dat de eindejaarstoelage nooit meer mag bedragen dan een twaalfde van het jaarsalaris, aangepast volgens de indexverhogingscoëfficiënt die van toepassing is op het salaris van de maand oktober van het in aanmerking te nemen jaar. DE SOCIALE VOORDELEN 1/ MAALTIJDCHEQUES Elk personeelslid heeft recht op maaltijdcheques. Op 1 januari 2013 bedraagt de waarde van één maaltijdcheque 7 en de werkgeversbijdrage 5,91. Het maximum toegelaten bedrag wordt automatisch toegepast. De gemeente Steenokkerzeel zal vanaf 01 juni 2013 mee instappen in het systeem van de elektronische maaltijdcheques. Deze elektronische variant maakt het mogelijk om de toekenning en betaling van de cheques VOLLEDIG ELEKTRONISCH TE REGELEN. 2/ HOSPITALISATIEVERZEKERING Het gemeentebestuur sluit een collectieve hospitalisatieverzekering af voor: de statutaire personeelsleden; de personeelsleden met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. de personeelsleden met een contract voor bepaalde duur of met een contract voor een bepaalde opdracht of een vervangcontract waarvan de effectieve duurtijd langer dan 12 maanden bedraagt. Het gemeentebestuur neemt de premie voor de hospitalisatieverzekering (= basisformule) voor de voormelde personeelsleden volledig ten laste. De hospitalisatieverzekering wordt ook aangeboden aan de volgende categorieën: de gepensioneerde personeelsleden; de gezinsleden van de personeelsleden. De premie voor de gepensioneerde personeelsleden wordt geheel ten laste genomen van het gemeentebestuur, deze voor de gezinsleden niet. 3/ VERGOEDING VAN KOSTEN VOOR WOON-WERKVERKEER Bij gebruik van de trein voor de verplaatsing van en naar het werk wordt het treinabonnement van het personeelslid ten laste genomen van het gemeentebestuur ten bedrage van het wettelijk minimum. Als het personeelslid in eerste klasse reist, betaalt het zelf de supplementaire kosten daarvoor. Bij gebruik van de bus, de tram of de metro voor de verplaatsingen van en naar het werk worden de kosten hiervoor ten bedrage van 60% terugbetaald door het gemeentebestuur.

12 Het personeelslid ontvangt een maandelijkse fietsvergoeding van 0,22 per afgelegde kilometer wanneer hij de afstand van en naar het werk volledig of gedeeltelijk aflegt met de fiets. Vanaf 01 januari 2010 wordt het maximum fiscaal en sociaalrechtelijk vrijgesteld - bedrag automatisch toegepast. Met de afstand van en naar het werk wordt bedoeld: de afstand tussen de woonplaats en de plaats waar het personeelslid zich volgens de noodwendigheden van de dienst moet bevinden tijdens de werkuren. De afstand wordt berekend op basis van de kortste route tussen de woonplaats en de werklocatie, tenzij een andere route veiliger is voor de fietser. Er moet minstens één, en maximaal twee verplaatsing(en) (heen en terug) tussen de woon- en de werkplaats afgelegd worden per werkdag. Het personeelslid maakt aanspraak op de fietsvergoeding als hij per maand minstens tien werkdagen effectief de fiets gebruikt om de woon-werk-verplaatsing te maken. Voor het personeelslid dat deeltijds werkt, of met een contract van bepaalde duur, geldt deze regeling in verhouding tot hun tewerkstellingsbreuk, hun werkschema en/of de duur van hun contract. 4/ ANCIENNITEITSPREMIE Aan de personeelsleden van de gemeente (statutair of contractueel, al dan niet gesubsidieerd), die 25 jaar bij het gemeentebestuur werken, en die een behoorlijke staat van dienst hebben verworven, wordt een anciënniteitspremie toegekend. De anciënniteitspremie bedraagt Deze anciënniteitspremie wordt pro rata verrekend volgens de effectieve prestatiebreuken, die het personeelslid gedurende deze 25 jaar heeft gewerkt. Hierbij wordt dus rekening gehouden met systemen van arbeidsduurvermindering, hetzij in het stelsel van dienstactiviteit, hetzij in het stelsel van non-activiteit, die het personeelslid genoten heeft. Voor de berekening van de 25 jaar dienst worden alleen de volledige kalendermaanden in aanmerking genomen. Van de anciënniteitspremie zullen de nodige sociale en fiscale afhoudingen gebeuren, die wettelijk opgelegd zijn. 5/ AFSCHEIDSPREMIE BIJ PENSIONERING Aan de personeelsleden van de gemeente (statutair of contractueel, al dan niet gesubsidieerd), die uit dienst treden wegens pensionering (al dan niet vervroegd), en die een behoorlijke staat van dienst hebben verworven, wordt een afscheidspremie toegekend. De afscheidspremie bedraagt 35 per volledig jaar dienst, met een minimumpremie van 105. Deze afscheidspremie wordt pro rata verrekend volgens de effectieve prestatiebreuken, die het personeelslid gedurende zijn loopbaan in dienst van het gemeentebestuur heeft gewerkt. Hierbij wordt dus rekening gehouden met systemen van arbeidsduurvermindering, hetzij in het stelsel van dienstactiviteit, hetzij in het stelsel van non-activiteit, die het personeelslid genoten heeft. Voor de berekening worden alleen de volledige kalendermaanden in aanmerking genomen. Van de afscheidspremie zullen de nodige sociale en fiscale afhoudingen gebeuren, die wettelijk opgelegd zijn. Voor een afscheidspremie bij pensionering geldt er op sociaal vlak een maximum van 875 (op 1 januari 2009). 6/ PREMIE BIJ FAMILIALE GEBEURTENISSEN Aan de statutaire en contractuele personeelsleden, waarbij familiale gebeurtenissen plaatsvinden, volgende premies toe te kennen:

13 Geboorte / Adoptie van een kind van een in dienst zijnd personeelslid : premie van 50. Huwelijk/ Wettelijk samenwonend van een in dienst zijnd personeelslid : premie van 125. Overlijden van een personeelslid, een partner of een kind van een in dienst zijnd personeelslid : bloemstuk ter waarde van 40. DE JAARLIJKSE VAKANTIEDAGEN Een voltijds werkend personeelslid heeft recht op 35 werkdagen betaalde vakantie voor een volledig dienstjaar. Het verlofrecht wordt uitgedrukt in uren en minuten en is gebaseerd op de diensten die het personeelslid heeft opgebouwd tijdens zijn vakantiedienstjaar: statutair personeelslid : vakantiedienstjaar = lopende kalenderjaar statutair op proef personeelslid : vakantiedienstjaar = voorafgaande jaar contractueel personeelslid : vakantiedienstjaar = voorafgaande jaar Prestaties tijdens het vakantiedienstjaar bij andere werkgevers dan het gemeentebestuur Steenokkerzeel geven tijdens het vakantiejaar recht op het aantal vakantiedagen dat vermeld is op het vakantieattest van die werkgevers. Indien het personeelslid zijn arbeidsprestaties vermindert, zal het aantal verlofdagen pro rata worden herberekend naar het nieuwe arbeidsstelsel op het moment van de overschakeling. De resterende verlofrechten worden geldelijk verrekend voor contractuele personeelsleden. Indiensttreding of neerlegging van de functie in de loop van het jaar, toegestane verloven die niet gelijkgesteld zijn met dienstactiviteit geven aanleiding tot een evenredige vermindering van de jaarlijkse vakantie. Een personeelslid kan 3 vakantiedagen overdragen naar een volgend jaar. Deze dagen dienen opgenomen te worden voor 31 maart van het volgende jaar. DE FEESTDAGEN Het personeelslid heeft betaalde vakantie voor de volgende feestdagen: 1 januari (Nieuwjaar). Paasmaandag. 1 mei (Feest van de Arbeid). Hemelvaartsdag. Pinkstermaandag. 11 juli (Feest van de Vlaamse Gemeenschap). 21 juli (Nationale Feestdag). 15 augustus (O.L.V.-Hemelvaart). 1 november (Allerheiligen). 2 november (Allerzielen). 11 november (Wapenstilstand 1 ste W.O.). 15 november. 25 december (Kerstmis). 26 december (2 de Kerstdag). Personeelsleden die op basis van hun vastgestelde uurrooster verplicht zijn op een van de hierboven vermelde dagen te werken, bekomen voor de duur van de gewerkte uren een inhaalverlof. Dat verlof wordt onder dezelfde voorwaarden als de jaarlijkse vakantie genomen. De raad bepaalt jaarlijks voor 31 december op welke wijze de feestdagen die samenvallen met een zaterdag of zondag gecompenseerd worden: vervangingsdagen kunnen vrij opgenomen worden, overeenkomstig de regels die gelden inzake jaarlijkse vakantie vervangingsdagen (brugdagen) worden collectief vastgelegd.

14 Deze vervangingsdagen nemen de plaats in van de oorspronkelijke feestdag en kunnen niet worden gerecupereerd in geval van ziekte, in het kader van deeltijdse tewerkstelling (bv. vrije dag in stelsel) Orchideeënlaan Steenokkerzeel TEL

Uitvoeren van klusjes teneinde bij te dragen tot het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium.

Uitvoeren van klusjes teneinde bij te dragen tot het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium. INFORMATIEBROCHURE VACATURE TECHNISCH ASSISTENT KLUSJESMAN Functiebeschrijving Functiebenaming Technisch assistent klusjesman Niveau D (D1-D2-D3) Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan het diensthoofd

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan werkleider(grondgebiedzaken, Technische Dienst, Groendienst)

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan werkleider(grondgebiedzaken, Technische Dienst, Groendienst) Functie Graadnaam: technisch beambte Functienaam: technisch beambte groendienst Functionele loopbaan: E1-E3 Functiegroep: Technisch uitvoerenden Code: Afdeling: Grondgebiedzaken Dienst: Technische Dienst

Nadere informatie

Rapporteert aan de zwembadcoördinator Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie

Rapporteert aan de zwembadcoördinator Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie INFORMATIEBROCHURE VACATURE REDDER Functiebeschrijving Functiebenaming Technisch assistent redder Niveau D (D1-D2-D3) Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan de zwembadcoördinator Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: ploegbaas(technische dienst, Openbare werken/groen)

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: ploegbaas(technische dienst, Openbare werken/groen) Functie Graadnaam: technisch assistent Functienaam: technisch assistent Functiefamilie: technisch uitvoerend Functionele loopbaan: D1-D3 Dienst: Technische dienst Subdienst: Openbare werken/groen Subdienst:

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de dienst. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de dienst. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: specialist Functienaam: specialist Functionele loopbaan: D4-D5 Afdeling: grondgebiedzaken Dienst: werken in eigen beheer (uitvoering) Functiefamilie: technisch uitvoerend Doel van de

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: teamleider(wonen en Omgeving, Publieke ruimte, Wegen en water)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: teamleider(wonen en Omgeving, Publieke ruimte, Wegen en water) Functie Graadnaam: technisch beambte Functienaam: technisch beambte wegen en water Functiefamilie: Technisch medewerkers Functionele loopbaan: E1-E3 Afdeling: Wonen en Omgeving Dienst: Publieke ruimte

Nadere informatie

Rapporteert aan de administratief medewerker PR Geeft leiding aan de hostesses Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie

Rapporteert aan de administratief medewerker PR Geeft leiding aan de hostesses Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie INFORMATIEBROCHURE VACATURE VERANTWOORDELIJKE CATERING Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Administratief assistent catering Niveau D (D1-D2-D3) 2. Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan de administratief

Nadere informatie

Ondersteunen van de administratie van de dienst teneinde een efficiënte en effectieve afhandeling van de dossiers te bevorderen.

Ondersteunen van de administratie van de dienst teneinde een efficiënte en effectieve afhandeling van de dossiers te bevorderen. INFORMATIEBROCHURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER B BUS/BURGERZAKEN 1. Functiebeschrijving Administratief medewerker b bus/burgerzaken Niveau C (C1-C2-C3) Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan het diensthoofd/de

Nadere informatie

Rapporteert aan het diensthoofd Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie

Rapporteert aan het diensthoofd Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie INFORMATIEBROCHURE VACATURE JEUGDCENTRUMCOÖRDINATOR Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Administratief deskundige jeugdcentrumcoördinator Niveau B (B1-B2-B3) 2. Relaties Intern: Extern: Rapporteert

Nadere informatie

Werkt onder leiding van en rapporteert aan: afdelingshoofd(grondgebiedzaken) Geeft leiding aan alle medewerkers van de dienst

Werkt onder leiding van en rapporteert aan: afdelingshoofd(grondgebiedzaken) Geeft leiding aan alle medewerkers van de dienst I N F O R M A T I E B R O C H U R E E N H O O F D D E S K U N D I G E R U I M T E L I J K E O R D E N I N G S T E E N B O U W INFORMATIEBROCHURE HOOFDDESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW NIVEAU

Nadere informatie

VAARDIGHEIDSVEREISTEN In teamverband kunnen werken.

VAARDIGHEIDSVEREISTEN In teamverband kunnen werken. GEMEENTE STEENOKKERZEEL PERSONEELSDIENST Orchideeënlaan 17 B-1820 Steenokkerzeel INFORMATIEBROCHURE WERFOPZICHTER - EXPERT NIVEAU C (C4-5) MET VOLTIJDSE PRESTATIES IN STATUTAIR VERBAND AANLEGGEN VAN EEN

Nadere informatie

Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel

Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel Functie De poetsdienst staat in voor de kwaliteitsvolle schoonmaak van de gemeentelijke instellingen zoals het gemeentehuis, de bibliotheek,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de technisch hoofdmedewerker

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de technisch hoofdmedewerker Functie Graadnaam: technisch assistent Functienaam: Functiegroep: technisch uitvoerend Functionele loopbaan: D1-D3 Afdeling: Technische dienst Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De 'technische

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Afdeling: Technische dienst. Functienaam: arbeider

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Afdeling: Technische dienst. Functienaam: arbeider Functie Graadnaam: technisch assistent Functienaam: arbeider Functiefamilie: Technisch uitvoerend Functionele loopbaan: D1-3 Dienst: Grondgebiedzaken Afdeling: Technische dienst Subafdeling: Uitvoering

Nadere informatie

Beschrijving van de dienst De Technische Dienst staat in voor werken in eigen beheer en uitbestede werken.

Beschrijving van de dienst De Technische Dienst staat in voor werken in eigen beheer en uitbestede werken. Functie Functienaam: Technisch Assistent Graadnaam: Technisch Assistent Functionele loopbaan: D1 - D2 - D3 Afdeling: Wonen en Werken Dienst: Technische Dienst Subdienst: Onderhoud Doel van de entiteit

Nadere informatie

Coördineren van de dagelijkse werken binnen de ploeg teneinde de medewerkers vlot en accuraat hun werk te laten uitvoeren.

Coördineren van de dagelijkse werken binnen de ploeg teneinde de medewerkers vlot en accuraat hun werk te laten uitvoeren. INFORMATIEBROCHURE VACATURE PLOEGBAAS MEEWERKENDE CHEF Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Ploegbaas meewerkend chef Niveau Dx (D4-D5) 2. Relaties Intern: Rapporteert aan de leidinggevende Geeft leiding

Nadere informatie

Rapporteert aan het diensthoofd Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie

Rapporteert aan het diensthoofd Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie INFORMATIEBROCHURE VACATURE BIBLIOTHEEKASSISTENT Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Administratief medewerker bibliotheekassistent Niveau C (C1-C2-C3) 2. Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan het

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 INFORMATIEBERICHT Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 Het gemeentebestuur van Tremelo gaat over tot de aanwerving van een (m/v) begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel

Nadere informatie

Technisch deskundige patrimonium Niveau B (B1-B2-B3)

Technisch deskundige patrimonium Niveau B (B1-B2-B3) INFORMATIEBROCHURE VACATURE DESKUNDIGE PATRIMONIUM Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Technisch deskundige patrimonium Niveau B (B1-B2-B3) 2. Relaties Intern: Rapporteert aan het diensthoofd Geeft

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Werken in eigen beheer en kleine werken

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Werken in eigen beheer en kleine werken Functie Graadnaam: Technisch assistent Functienaam: Technisch assistent technisch team (Groen Niel) Functiefamilie: Technisch medewerkers Functionele loopbaan: D1-D3 Afdeling: Omgeving Dienst: Werken in

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Openbare gebouwen

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Openbare gebouwen Functie Graadnaam: technisch assistent Functienaam: technisch assistent logistiek, gebouwen en magazijn Functiefamilie: Technisch medewerkers Functionele loopbaan: D1-D3 Afdeling: Wonen en Omgeving Dienst:

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: werkleider Afdeling: Grondgebiedzaken Functienaam: Dienst: Technische Dienst Functionele loopbaan: C4-C5 Subdienst: Werken in eigen beheer / Groen & kerkhoven Functiegroep: Coördinerenden

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Toeristisch ambtenaar Graad B1 B3

INFORMATIEBERICHT. Toeristisch ambtenaar Graad B1 B3 INFORMATIEBERICHT Toeristisch ambtenaar Graad B1 B3 Het gemeentebestuur van Tremelo gaat over tot de aanwerving van een (m/v) toeristisch ambtenaar - voltijdse contractuele functie - onbepaalde duur -

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature GROENARBEIDER-GRAFMAKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent (m/v) Graad D1 D3

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent (m/v) Graad D1 D3 INFORMATIEBERICHT Technisch assistent (m/v) Graad D1 D3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van (m/v) technisch assistent voltijdse contractuele functie graad

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VACATURE DESKUNDIGE OPENBARE WERKEN. Functiebeschrijving. Functiebenaming. Technisch deskundige openbare werken Niveau B (B1-B2-B3)

INFORMATIEBROCHURE VACATURE DESKUNDIGE OPENBARE WERKEN. Functiebeschrijving. Functiebenaming. Technisch deskundige openbare werken Niveau B (B1-B2-B3) INFORMATIEBROCHURE VACATURE DESKUNDIGE OPENBARE WERKEN Functiebeschrijving Functiebenaming Technisch deskundige openbare werken Niveau B (B1-B2-B3) Relaties Intern: Extern: Rapporteert aan het diensthoofd

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de coördinator technische dienst

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan de coördinator technische dienst Functiebeschrijving Functie Graadnaam: Technisch assistent Functienaam: Technisch assistent Functionele loopbaan: D1-D3 Doel van de entiteit De technische dienst staat in voor het onderhoud, de optimalisatie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Stafmedewerker/jurist Graad A1a-A3a

INFORMATIEBERICHT. Stafmedewerker/jurist Graad A1a-A3a INFORMATIEBERICHT Stafmedewerker/jurist Graad A1a-A3a Het OCMW en de gemeente Tremelo gaan over tot de aanwerving van een (m/v) stafmedewerker/jurist - voltijdse contractuele functie - onbepaalde duur

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

De hierna vermelde functiebeschrijving geeft een beschrijving van het globaal doel van de functie, de taken en het verwachte profiel.

De hierna vermelde functiebeschrijving geeft een beschrijving van het globaal doel van de functie, de taken en het verwachte profiel. GEMEENTE STEENOKKERZEEL PERSONEELSDIENST Orchideeënlaan 17 B-1820 Steenokkerzeel I N F O R M A T I E B R O C H U R E M E E W E R K E N D E P L O E B A A S W E R K E N I N E I G E N B E H E E R / O P E

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Electricien (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure voor

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subsector:

Functiebeschrijving. Subsector: Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Cluster: wonen & omgeving Sector: openbare werken

Nadere informatie

Technische assistent Technische assistent Grondgebiedzaken Technische dienst D1-D3

Technische assistent Technische assistent Grondgebiedzaken Technische dienst D1-D3 Functie Graadnaam: Functienaam: Afdeling: Dienst Functionele loopbaan: code: Technische assistent Technische assistent Grondgebiedzaken Technische dienst D1-D3 GGZTD4 Doel van de entiteit Deze afdeling

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure?

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de aanwervingsprocedure? INFORMATIENOTA Datum: 18 augustus 2017 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature MAGAZIJNIER- MECHANIEKER (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen

Nadere informatie

KERNRESULTATEN PLANNING, OPVOLGING EN CONTROLE VAN DE WERKEN IN EIGEN BEHEER (MANAGEMENT)

KERNRESULTATEN PLANNING, OPVOLGING EN CONTROLE VAN DE WERKEN IN EIGEN BEHEER (MANAGEMENT) GEMEENTE STEENOKKERZEEL PERSONEELSDIENST Orchideeënlaan 17 B-1820 Steenokkerzeel I N F O R M A T I E B R O C H U R E D I E N S T H O O F D W E R K L I E D E N D I E N S T INFORMATIEBROCHURE DIENSTHOOFD

Nadere informatie

Informatiebericht Maatschappelijk werker

Informatiebericht Maatschappelijk werker Informatiebericht Maatschappelijk werker Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van (m/v) maatschappelijk werker; deeltijdse/ voltijdse functie in contractueel

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Publieke ruimte. Functienaam: hulptechnicus openbare netheid

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Publieke ruimte. Functienaam: hulptechnicus openbare netheid Functie Graadnaam: hulptechnicus Functienaam: hulptechnicus openbare netheid Functiegroep: technisch medewerkers Functionele loopbaan: E1-E3 Afdeling: Wonen en Omgeving Dienst: Publieke ruimte Subdienst:

Nadere informatie

TECHNISCH ASSISTENT - GROENDIENST TECHNISCH ASSISTENT - TRACTORBESTUURDER

TECHNISCH ASSISTENT - GROENDIENST TECHNISCH ASSISTENT - TRACTORBESTUURDER INFORMATIEBROCHURE VACATURES TECHNISCH ASSISTENT - GROENDIENST TECHNISCH ASSISTENT - TRACTORBESTUURDER Aard van de aanstelling Aanstelling als technisch assistent Niveau D salarisschaal D1-D3 Voltijds

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werker

INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werker INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werker 1 voltijdse statutaire functie graad B1 B3 Het OCMW van Houthulst gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werker, een voltijdse, statutaire functie

Nadere informatie

Informatiebrochure TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST

Informatiebrochure TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST Informatiebrochure TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST Gemeente Zonhoven Aanwervingsprocedure Kerkplein 1 Werken 3520 Zonhoven Werken in eigen beheer 011/81 04 40 Groendienst personeel@zonhoven.be Hoe solliciteren?!

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker openbaar domein

INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker openbaar domein INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker openbaar domein 1 deeltijdse contractuele functie graad C1 C3 De gemeente Houthulst gaat over tot de aanwerving van een (m/v) administratief medewerker openbaar

Nadere informatie

1 PLOEGBAAS GEBOUWEN 1 PLOEGBAAS GROEN

1 PLOEGBAAS GEBOUWEN 1 PLOEGBAAS GROEN AANWERVING - BEVORDERING 1 PLOEGBAAS GEBOUWEN 1 PLOEGBAAS GROEN voltijds (38/38) statutair D4-D5 Het gemeentebestuur van Roosdaal organiseert een selectieproef met het oog op de aanstelling van: o een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT BIBLIOTHEEKASSISTENT NIVEAU C GRAAD C1-C3

INFORMATIEBERICHT BIBLIOTHEEKASSISTENT NIVEAU C GRAAD C1-C3 INFORMATIEBERICHT BIBLIOTHEEKASSISTENT NIVEAU C GRAAD C1-C3 Het gemeentebestuur van de gemeente Houthulst gaat over tot de aanwerving van een (m/v) bibliotheekassistent, halftijdse contractuele functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent (m/v) Graad D1 D3

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent (m/v) Graad D1 D3 INFORMATIEBERICHT Technisch assistent (m/v) Graad D1 D3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) technisch assistent één voltijdse contractuele functie - graad D1-D3, met

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3)

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) INFORMATIEBROCHURE Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) De raad voor maatschappelijk welzijn en het college van burgemeester

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Grondgebiedzaken van een deskundige patrimonium (m/v), één statutaire

Nadere informatie

Schoonmaakmedewerker (m/v/x)

Schoonmaakmedewerker (m/v/x) INFORMATIENOTA Datum: 12 januari 2018 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature Schoonmaakmedewerker (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen

Nadere informatie

Je moet: Na de inschrijvingsperiode beoordeelt het

Je moet: Na de inschrijvingsperiode beoordeelt het INFORMATIENOTA Datum: 12 januari 2018 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature Bestuurder-wegenwerker (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE INTERVIEW

INFORMATIEBROCHURE INTERVIEW INFORMATIEBROCHURE I N F O R M A T I E B R O C H U R E P O L Y V A L E N T A D M I N I S T R A T I E F M E D E W E R K ( S T ) E R POLYVALENT ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER NIVEAU C (C 1-3) MET VOL-, HALF-

Nadere informatie

Informatiebundel Facilitair medewerker woonzorgcentrum (E1-E3 contractueel deeltijds (26,6/38))

Informatiebundel Facilitair medewerker woonzorgcentrum (E1-E3 contractueel deeltijds (26,6/38)) Informatiebundel Facilitair medewerker woonzorgcentrum (E1-E3 contractueel deeltijds (26,6/38)) 1/9 Inhoudstafel Algemene voorwaarden 3 Functiebeschrijving facilitair medewerker woonzorgcentrum 4 Aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

VACATURE GROENARBEIDER

VACATURE GROENARBEIDER VACATURE GROENARBEIDER 1 Over Zwevegem Zwevegem ligt in het zuiden van de Belgische provincie West-Vlaanderen, tussen de Schelde en de Leie, en is door de nabijheid van de spoorweg (Station Kortrijk) en

Nadere informatie

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband.

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband. Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot het inrichten van een selectieprocedure voor de aanwerving van: 1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel

Nadere informatie

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 voltijdse contractuele betrekking van technisch assistent gebouwen open (D1-D3) m/v en legt een wervingsreserve

Nadere informatie

SELECTIE ARBEIDER GROEN NIVEAU D

SELECTIE ARBEIDER GROEN NIVEAU D SELECTIE ARBEIDER GROEN NIVEAU D 1. STATUUT De functie van arbeider groen (niveau D) is een statutaire functie. Na de selectieprocedure wordt een wervingsreserve aangelegd voor drie jaar waaruit een kandidaat

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR

1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR GEMEENTE MALDEGEM 1 VOLTIJDSE CONTRACTUELE GESPECIALISEERDE ARBEID(ST)ER (D1-D3) VOOR ONBEPAALDE DUUR Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie 2.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN. contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN. contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN D1-D3 contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 Het gemeentebestuur van de gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de dienst Grondgebiedzaken van een stedenbouwkundig

Nadere informatie

Datum: 18 februari 2016 Aanhef: Aan de kandidaten Betreft: Werving en selectie externe bekendmaking van een vacante betrekking

Datum: 18 februari 2016 Aanhef: Aan de kandidaten Betreft: Werving en selectie externe bekendmaking van een vacante betrekking INFORMATIENOTA Datum: 18 februari 2016 Aanhef: Aan de kandidaten Betreft: Werving en selectie externe bekendmaking van een vacante betrekking Voorwaarden Om te kunnen deelnemen aan de wervings- en selectieprocedure,

Nadere informatie

AANWERVINGSBROCHURE Technisch assistent Klusjesman Gemeente Zwevegem

AANWERVINGSBROCHURE Technisch assistent Klusjesman Gemeente Zwevegem AANWERVINGSBROCHURE Technisch assistent Klusjesman Gemeente Zwevegem aanwervingsbrochure 1 Over Zwevegem Zwevegem ligt in het zuiden van de Belgische provincie West-Vlaanderen, tussen de Schelde en de

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER C1-C3

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER C1-C3 INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER C1-C3 Aanleg van een wervingsreserve voor de verschillende diensten contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VACATURE SPORTPROMOTOR. Functiebeschrijving. Functiebenaming. Administratief deskundige sportpromotor Niveau B (B1-B2-B3) Relaties

INFORMATIEBROCHURE VACATURE SPORTPROMOTOR. Functiebeschrijving. Functiebenaming. Administratief deskundige sportpromotor Niveau B (B1-B2-B3) Relaties INFORMATIEBROCHURE VACATURE SPORTPROMOTOR Functiebeschrijving Functiebenaming Administratief deskundige sportpromotor Niveau B (B1-B2-B3) Relaties Intern: Extern: Overlegt en rapporteert aan het diensthoofd

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

GEMEENTE DESTELBERGEN Dendermondesteenweg 430 9070 Destelbergen (tel. 09/218.92.41)

GEMEENTE DESTELBERGEN Dendermondesteenweg 430 9070 Destelbergen (tel. 09/218.92.41) GEMEENTE DESTELBERGEN Dendermondesteenweg 430 9070 Destelbergen (tel. 09/218.92.41) Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente DESTELBERGEN maakt bekend dat er een werfreserve aangelegd

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van: maatschappelijk assistent(thuisdiensten)

Functiebeschrijving. Werkt onder leiding van: maatschappelijk assistent(thuisdiensten) Functie Graadnaam: technisch beambte Functienaam: technisch beambte Functiefamilie: technisch uitvoerend Functionele loopbaan: E1-E3 Afdeling: Thuisdiensten Dienst: Klusjesdienst Subdienst: Code: Doel

Nadere informatie

De functie is gewaardeerd op het niveau E, d.w.z. dat er geen diplomavereiste wordt gesteld.

De functie is gewaardeerd op het niveau E, d.w.z. dat er geen diplomavereiste wordt gesteld. AANLEG WERVINGSRESERVE TECHNISCH BEAMBTE SCHOONMAAK NIVEAU E GRAAD E1-E3 1. STATUUT De functie van technisch beambte is een contractuele functie. Na de selectieprocedure wordt een wervingsreserve aangelegd

Nadere informatie

Je moet: Na de inschrijvingsperiode beoordeelt het

Je moet: Na de inschrijvingsperiode beoordeelt het INFORMATIENOTA Datum: 12 januari 2018 Aanhef: Aan de kandidaten (extern) Betreft: Werving en selectie bekendmaking van een vacature Elektricien (m/v/x) Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan

Nadere informatie

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8:

Met maximaal 8 jaar meerekenbare anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige in schaal D1 op weddetrap 8: Assistent wegenis Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: assistent wegenis graad: technisch assistent niveau: D rang: Dv salarisschaal: D1/D3 tewerkstellingsbreuk: voltijds (40/40)

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT HOOFDVERPLEEGKUNDIGE

INFORMATIEBERICHT HOOFDVERPLEEGKUNDIGE INFORMATIEBERICHT HOOFDVERPLEEGKUNDIGE Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdverpleegkundige; voltijdse functie in contractueel verband van onbepaalde duur (38/38u) met

Nadere informatie

Technisch assistent openbare werken (D1-D3) m/v binnen de technische dienst

Technisch assistent openbare werken (D1-D3) m/v binnen de technische dienst Technisch assistent openbare werken (D1-D3) m/v binnen de technische dienst INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 4 voltijdse contractuele betrekkingen van technisch assistent openbare

Nadere informatie

AANWERVINGSBROCHURE Stedenbouwkundig ambtenaar Statutair Gemeente Zwevegem

AANWERVINGSBROCHURE Stedenbouwkundig ambtenaar Statutair Gemeente Zwevegem AANWERVINGSBROCHURE Stedenbouwkundig ambtenaar Statutair Gemeente Zwevegem aanwervingsbrochure 1 Functiebeschrijving Bestuurssecretaris stedenbouw en huisvesting Niveau A (A1a-A2a-A3a) Relaties Intern:

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5. statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5. statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5 statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Secretaris

INFORMATIEBERICHT. Secretaris INFORMATIEBERICHT Secretaris Het gemeentebestuur van Roosdaal gaat over tot de aanwerving van een secretaris - decretale graad - statutaire voltijdse functie (m/v). Functie Als gemeentesecretaris sta je

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Boekhouder. Gemeentebestuur Zwevegem

INFOBROCHURE. Boekhouder. Gemeentebestuur Zwevegem INFOBROCHURE Boekhouder Gemeentebestuur Zwevegem 1. De financiële dienst! Zoals elk lokaal bestuur heeft zowel de gemeente als het OCMW van Zwevegem een financiële dienst die verantwoordelijk is voor inkomsten,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: Deskundige groen en proper / Directeur Ruimte

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: Deskundige groen en proper / Directeur Ruimte Functie Graadnaam: teamleider Functienaam: teamleider groen & proper Functiefamilie: teamleiders Afdeling: ruimte Dienst: uitvoering Subdienst: groen & proper Functionele loopbaan: C1-C3 Doel van de entiteit

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

Hoofddoel functie: je zal als vakman werkzaam zijn bij de dienst openbare werken, met name chauffeur van een gemeentelijk voertuig.

Hoofddoel functie: je zal als vakman werkzaam zijn bij de dienst openbare werken, met name chauffeur van een gemeentelijk voertuig. Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT MAGAZIJN CHAUFFEUR voltijds contractuele aanwerving van onbepaalde duur salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Hoofddoel functie: je zal als hulp mee instaan voor de goede uitvoering van groenaanleg en groenonderhoud.

Hoofddoel functie: je zal als hulp mee instaan voor de goede uitvoering van groenaanleg en groenonderhoud. Aanwerving van (m/v) 4 TECHNISCH BEAMBTE GROEN voltijds contractuele aanwerving bepaalde duur 6 maanden salarisschaal E1-E3 met aanleg wervingsreserve van 6 maanden (voor contractuele functies van bepaalde

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

Algemene en bijzondere voorwaarden

Algemene en bijzondere voorwaarden Informatiebundel Selectieprocedure voor een administratief medewerker met het oog op de opmaak van een werfreserve (C1-C3 contractueel - voltijds) (C1-C3 contractueel halftijds) 1/9 Inhoudstafel Algemene

Nadere informatie

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor:

Inhoud functie: Onder leiding van de technisch hoofdmedewerker bouw zal je instaan voor: Aanwerving van (m/v) TECHNISCH ASSISTENT BOUW-SCHILDER voltijds contractuele aanwerving salarisschaal D1-D3 met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) FUNCTIE Hoofddoel functie:

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Teamleider Wegen & Water

INFORMATIEBERICHT Teamleider Wegen & Water INFORMATIEBERICHT Teamleider Wegen & Water 1 voltijdse contractuele functie graad D4-D5 De gemeente Houthulst gaat over tot de aanwerving van een (m/v) teamleider Wegen & Water, een voltijdse, contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van een (m/v) zorgkundige; voltijdse functie in contractueel verband van onbepaalde duur (38/38u) met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER VACATURE

INFORMATIEFOLDER VACATURE INFORMATIEFOLDER VACATURE Technisch assistent - groen Voltijds niveau D Contractuele aanwerving onbepaalde duur of vervanging langdurige zieke 1) Functiebeschrijving. Benaming Technisch assistent Ploeg

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Aanwerving van (m/v) voltijds salarisschaal E1-E3

Aanwerving van (m/v) voltijds salarisschaal E1-E3 Aanwerving van (m/v) 2 TECHNISCH BEAMBTE GROEN contractuele aanwerving onbepaalde duur met aanleg wervingsreserve van drie jaar voor contractuele functies & 4 TECHNISCH BEAMBTE GROEN - contractuele aanwerving

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker groendienst

Functiebeschrijving medewerker groendienst Functiebeschrijving medewerker groendienst Functie Graadnaam: medewerker groendienst Functienaam: medewerker groendienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan: D1-D3 Cluster: omgeving

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie