Niet alleen maar samen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Niet alleen maar samen"

Transcriptie

1 Van Lia. Voor u ligt de nieuwsbrief van september 2019, waarin veel nieuws staat te lezen over activiteiten in het Midden-Inn. Inmiddels zijn er 4 bewoners uit Heerjansdam, die eveneens de nieuwsbrief graag elke maand willen ontvangen. Verder gaat de nieuwsbrief, voor onze computergebruiker, maandelijks gepubliceerd worden op BUURbook inheerjansdam.nl, een onafhankelijk, sociaal platform voor de buurt. Hiermee bereiken we een groot aantal Heerjansdammers. BUURbook is eigenlijk het facebook voor het buurtnetwerk met uitsluitend leuke berichten van bewoners uit Heerjansdam. In de maanden juli en augustus blijkt, dat er een aantal activiteiten door de vakantietijd niet zijn door gegaan, terwijl de nieuwsbrief anders vermeldde. Ik vind dit echt spijtig, maar ben in deze erg afhankelijk van het melden van de wijziging. Verneem ik niets, dan leest u de gegevens, die bij mij bekend zijn. Voor de maand september is er weer een volle activiteitenkalender met als klap op de vuurpijl een SUPERBINGO tijdens burendag. Tekenen en schilderen gaat ook voor de liefhebbers weer van start op de vertrouwde maandagochtend. Een wijziging is er in de computerles op maandag. Dit leest u elders in deze nieuwsbrief. Ik wens u veel leesplezier en een gezellige maand september. Vakantie Astrid. Astrid is met vakantie van 2 september tot 23 september Soft ijs. De Brasserie beschikt over een heuse softijs-machine. In de vorige nieuwsbrief stond, dat een ijsje 1,00 zou kosten, maar helaas, dit was een misverstand. U kunt genieten van een overheerlijk softijsje voor 1,60. Dat wordt snoepen Wilt u liever een waterijsje, ook dit is te koop in de Brasserie. Fototentoonstelling Midden-Inn. In het Midden-Inn is de komende herfst- en winterperiode een nieuwe fototentoonstelling te bewonderen. Op de tweede verdieping kunt u genieten van een expositie van Cees van Rijswijk, met prachtige foto s van het zomercarnaval 2001 en 2002 in Rotterdam.

2 100 jaar Woningbouwvereniging Heerjansdam. De woningbouwvereniging viert dit jaar haar honderdjarig bestaan! Dit wordt ondermeer gevierd met de uitgave van een prachtig jubileumboek: een verzameling van verhalen en foto s, die niet alleen het verhaal van de WBV Heerjansdam vertelt, maar ook een mooi beeld geeft van de geschiedenis van waaldorp Heerjansdam. De boekpresentatie is op donderdag 5 september om uur in Eetcafé Het Dorpshuis. Het boek zal dan officieel worden uitgereikt aan Jan van der Burg en wethouder Jacqueline van Dongen. U bent allen van harte welkom. Jeu-de-Boulesbaan Heerjansdam geopend. Het was even wachten, maar sinds vrijdag 16 augustus ligt er in Heerjansdam een echte jeu-de-boules baan. De baan is aangelegd door de Woningbouwvereniging Heerjansdam, als onderdeel van de viering van het honderdjarig bestaan. De wens voor een jeu de boules baan leefde al vele jaren in Heerjansdam. Door verschillende omstandigheden kwam het aanleggen ervan echter nooit tot stand. Tot dit jaar, toen initiatiefnemer Kees van der Burg, namens de Huurdersraad, het idee nieuw leven inblies. De woningbouwvereniging was meteen enthousiast om dit plan uit te voeren in het kader van het jubileum. Om de baan te kunnen realiseren, kreeg de WBV Heerjansdam steun van de dorpsraad Heerjansdam en stichting PAK AAN! Zwijndrecht. De baan is aangelegd in het grasveld bij de vijver aan de Groene Zoom. Voorzitter van de WBV Heerjansdam, Gerben Stolk: Het is vooral bedoeld om ontmoeting te bevorderen tussen onze huurders. Daarom ligt de baan vlakbij het Midden-Inn, zodat ook de senioren die hier wonen de baan goed kunnen bereiken. Het leuke aan jeu-de-boules is onder meer dat het een spel is voor jong en oud. Uiteraard zijn ook andere Heerjansdammers welkom om een balletje te gooien. Het is een gezellige nieuwe gelegenheid voor onze huurders en andere dorpsbewoners om elkaar te ontmoeten en met elkaar dit sportieve spel te spelen. Bijdrage van het Oranjefonds. Ter gelegenheid van Burendag heeft Astrid bij het Oranjefonds een aanvraag ingediend om in aanmerking te komen voor een geldbedrag om voor bewoners van het Midden- Inn iets extra's te organiseren. Het Oranjefonds heeft een klein bedrag toegezegd, hetgeen besteed gaat worden aan etagères en servethouders, die gezellig staan bij het organiseren van een high-tea. Verder worden er sta-tafels aangeschaft die gebruikt kunnen worden bij verschillende activiteiten/evenementen. Verder zal een deel van het bedrag gebruikt worden om een SUPERBINGO te organiseren op vrijdag 27 september. Nieuwe bewoners ontvangen een gratis lot om hen enthousiast te maken voor de maandelijkse bingo. Houdt de posters in de gaten met alle informatie over de SUPERBINGO!!!

3 Dagvoorziening Midden-Inn. Zoals bij velen inmiddels bekend, is Aafje al een tijdje bezig om een dagvoorziening voor beginnend dementerenden op te starten in het Midden-Inn. We kunnen goed nieuws vertellen! Er is vanuit de gemeente goedkeuring gegeven om een proef te starten! Met een indicatie WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) kan men hier vooralsnog 1 dag per week (op maandag) terecht. Het komende jaar zal er bekeken worden of er voldoende animo is en/of er behoefte is aan meerdere dagen. De procedures voor de deelnemers zijn inmiddels in gang gezet. Het streven is om per 7 oktober te starten met de dagvoorziening. We zijn voor de dagvoorziening op zoek naar vrijwilligers die deelnemers individueel willen begeleiden. Voorlichtingsmiddag valpreventie in het Midden Inn Vitaal ouder worden lukt beter door middel van meer bewegen, trainingen, aanpassingen en sociale contacten! In de eerste week van oktober worden er in heel Nederland activiteiten georganiseerd in het kader van de valpreventie. Dit jaar staat er in Heerjansdam een voorlichtingsmiddag gepland op maandag 7 oktober, tussen en uur in het Midden Inn. Er wordt voorlichting gegeven door verschillende disciplines. U kunt met uw vragen bijvoorbeeld terecht bij de opticien, de audicien, de diëtist, de thuiszorg, het wijkteam, de fysiotherapeut en de podoloog. Ook is er informatie te vinden over fietsen, verkeersveiligheid en de mogelijkheden die de Spar kan bieden. Komt u ook? De voorlichting is bedoeld voor 65-plussers en andere belangstellenden. Toegang is gratis en voor thee en koffie wordt gezorgd. Wijziging in computerles. De computerles op maandag, waar Els Schravensande zich lange tijd voor heeft ingezet komt te vervallen. Els heeft aangegeven te stoppen. In de hoop, dat Els deze nieuwsbrief nog leest, willen wij haar, namens velen bedanken voor haar duidelijke informatie, die zij met regelmaat wist te geven. Ondergetekende (Lia) wil vanaf heden bewoners van Heerjansdam bijstaan in de omgang met de computer / laptop / tablet / smartphone. Het gaat hierbij met name over uitleg m.b.t. uw apparaat. U kunt denken aan; het ordenen van uw mappenstructuur, het aanleren van het maken van een mailbericht, iets opzoeken op internet, opstarten van een spelletje, aanmelden bij een nieuwsbrief, instellen van facebook, foto s opslaan enz. Werkzaamheden van technische aard verricht ik niet. Hiervoor zijn heel veel monteurs met kennis van zaken in de omgeving te vinden. In de colofon, onderaan deze nieuwsbrief staat te lezen hoe u een afspraak met mij kunt maken. De mogelijkheid bestaat om af te spreken in het Midden-Inn.

4 Herfst- en Winterfair. Vergeet u niet onderstaande data in uw agenda te noteren???? Vrijdag 11 oktober vrijdag 22 november Herfstfair Winterfair Het worden weer 2 gezellige evenementen. Weet u.. -dat u voor vragen over uw computer / laptop / tablet een afspraak kunt maken met Lia Bom dat u in het folderrek op de begane grond extra exemplaren kunt vinden van deze nieuwsbrief. -dat u bij de Brasserie altijd terecht kunt als vrijwilliger. Informeer bij Astrid op welke dagen en tijden vrijwilligers nodig zijn. -dat de Brasserie elke even week op vrijdagavond open is tot uur. U heeft dan de mogelijkheid om tegen betaling een heerlijke maaltijd te nuttigen. Vraag in de Brasserie naar het dagmenu. -dat u uw warme maaltijd kunt bestellen bij Midden-Inn? Bezorging maandag t/m vrijdag rond uur in uw appartement. (De maaltijden voor zaterdag en zondag worden op vrijdag meegeleverd). Voor informatie kunt u terecht in de Brasserie. -dat Aafje Gezellig op stap er is speciaal voor u. Met elkaar genieten van veel moois in Nederland. Voor informatie kunt u terecht bij Astrid Knops. -dat u voor zorgvragen kunt bellen met het wijkteam van Vivera Activiteitenkalender ** Week 35 Zondag 1 september Voetbal kijken Week 36 Maandag 2 september Astrid is met vakantie tot 23 september u Tekenen en schilderen U bent welkom op de 1 e etage.

5 u Praattafel Schuif gezellig aan in de Brasserie bij de gespreksgroep met verschillende thema s. Dinsdag 3 september u Spelletjes spelen We gaan vanmorgen gezellig sjoelen en andere spelletjes spelen u Seniorengym Komt u gezellig mee bewegen? Woensdag 4 september u Dagopvang Light Vrijwilligers begeleiden een gezellig samenzijn met allerlei spelletjes, kleuren voor volwassenen en nog veel meer. Indien gewenst kunt u gezamenlijk de warme maaltijd nuttigen. U bent van harte welkom. Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd u Sjoelen u Koersbal Donderdag 5 september u Brei/haakclub Kom gezellig haken en/of breien bij ons in de Brasserie! Materialen zijn aanwezig, maar u mag uiteraard uw eigen materialen en/of werkjes meenemen u De Muziekkring Gezellig met anderen naar muziek luisteren. U bent van harte welkom!!

6 u Crea groep Wilt u ook creatief bezig zijn en een mooie kaart maken? Kom dan eens gezellig bij ons kijken uur Boekpresentatie Woningbouwvereniging Heerjansdam U bent welkom in Eetcafé Het Dorpshuis. Vrijdag 6 september u Dagmenu / Brasserie Vandaag geen zorgen om het eten, als weekafsluiting lekker een maaltijd nuttigen in de Brasserie. Voor het dagmenu dient u zich tevoren aan te melden!!! U kunt ook kiezen uit de menukaart, die op tafel staat. Zaterdag 7 september Zondag 8 september Voetbal kijken Week 37 Maandag 9 september Astrid is met vakantie tot 23 september u Tekenen en schilderen U bent welkom op de 1 e etage u Praattafel Schuif gezellig aan in de Brasserie bij de gespreksgroep met verschillende thema s. Dinsdag 10 september u Spelletjes spelen We gaan vanmorgen gezellig sjoelen en andere spelletjes spelen u Bridgen Zowel ervaren spelers als beginners kunnen deze ochtend gezellig

7 aanschuiven. Voor informatie: of u Seniorengym Komt u gezellig mee bewegen? Woensdag 11 september u Dagopvang Light Vrijwilligers begeleiden een gezellig samenzijn met allerlei spelletjes, kleuren voor volwassenen en nog veel meer. Indien gewenst kunt u gezamenlijk de warme maaltijd nuttigen. U bent van harte welkom. Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd u Sjoelen Donderdag 12 september u Brei/haakclub Kom gezellig haken en/of breien bij ons in de Brasserie! Materialen zijn aanwezig, maar u mag uiteraard uw eigen materialen en/of werkjes meenemen u De Muziekkring Gezellig met anderen naar muziek luisteren. U bent van harte welkom!! u Crea groep Wilt u ook creatief bezig zijn en een mooie kaart maken? Kom dan eens gezellig bij ons kijken. Vrijdag 13 september Zaterdag 14 september Zondag 15 september Voetbal kijken Week 38 Maandag 16 september Astrid is met vakantie tot 23 september u Tekenen en schilderen

8 U bent welkom op de 1 e etage u Praattafel Schuif gezellig aan in de Brasserie bij de gespreksgroep met verschillende thema s. Dinsdag 17 september u Spelletjes spelen We gaan vanmorgen gezellig sjoelen en andere spelletjes spelen u Seniorengym Komt u gezellig mee bewegen? Woensdag 18 september u Dagopvang Light Vrijwilligers begeleiden een gezellig samenzijn met allerlei spelletjes, kleuren voor volwassenen en nog veel meer. Indien gewenst kunt u gezamenlijk de warme maaltijd nuttigen. U bent van harte welkom. Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd u Sjoelen u Zingen in de Brasserie u Koersbal Donderdag 19 september u Brei/haakclub Kom gezellig haken en/of breien bij ons in de Brasserie! Materialen zijn aanwezig, maar u mag uiteraard uw eigen materialen en/of werkjes meenemen.

9 u De Muziekkring Gezellig met anderen naar muziek luisteren. U bent van harte welkom!! u Crea groep Wilt u ook creatief bezig zijn en een mooie kaart maken? Kom dan eens gezellig bij ons kijken. Vrijdag 20 september u Dagmenu / Brasserie Vandaag geen zorgen om het eten, als weekafsluiting lekker een maaltijd nuttigen in de Brasserie. Voor het dagmenu dient u zich tevoren aan te melden!!! U kunt ook kiezen uit de menukaart, die op tafel staat. Zaterdag 21 september Zondag 22 september Voetbal kijken Week 39 Maandag 23 september u Tekenen en schilderen U bent welkom op de 1 e etage u Praattafel Schuif gezellig aan in de Brasserie bij de gespreksgroep met verschillende thema s. Dinsdag 24 september u Spelletjes spelen We gaan vanmorgen gezellig sjoelen en andere spelletjes spelen u Bridgen

10 Zowel ervaren spelers als beginners kunnen deze ochtend gezellig aanschuiven. Voor informatie: of u Seniorengym Komt u gezellig mee bewegen? Woensdag 25 september u Dagopvang Light Vrijwilligers begeleiden een gezellig samenzijn met allerlei spelletjes, kleuren voor volwassenen en nog veel meer. Indien gewenst kunt u gezamenlijk de warme maaltijd nuttigen. U bent van harte welkom. Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd u Sjoelen Donderdag 26 september u Brei/haakclub Kom gezellig haken en/of breien bij ons in de Brasserie! Materialen zijn aanwezig, maar u mag uiteraard uw eigen materialen en/of werkjes meenemen u De Muziekkring Gezellig met anderen naar muziek luisteren. U bent van harte welkom!! u Crea groep Wilt u ook creatief bezig zijn en een mooie kaart maken? Kom dan eens gezellig bij ons kijken. Vrijdag 27 september u SUPER-Buurtbingo Vandaag een speciale SUPERBINGO i.v.m. burendag. Speel mee en win mooie prijzen, 5,00 per deelnemer, inclusief koffie/thee + iets lekkers Zaterdag 28 september

11 Zondag 29 september Voetbal kijken Week 40 Maandag 30 september u Tekenen en schilderen U bent welkom op de 1 e etage u Praattafel Schuif gezellig aan in de Brasserie bij de gespreksgroep met verschillende thema s. Alle genoemde activiteiten zijn bestemd voor bewoners Midden-Inn en buurtgenoten. Prijzen koffie, thee, (fris)drank, maaltijd zijn voor eigen rekening, mits anders vermeld. Colofon Wijziging melden in activiteiten. Ik wil een ieder nogmaals vriendelijk vragen om aanvullingen en/of wijzigingen in data van evenementen, uiterlijk de 23 ste van elke maand te melden bij Astrid of bij ondergetekende. U kunt mij (Lia) per telefoon of per mail informeren. Zie colofon. Als ik niets verneem, dan meld ik de gegevens, die bij mij bekend zijn. Deze nieuwsbrief wordt gemaakt door Lia Bom en is bestemd voor bewoners van Midden Inn en komt 12 x per jaar uit. Wij streven er naar, dat u de nieuwsbrief een paar dagen voor het begin van een nieuwe maand in uw brievenbus vind. Wilt u, als bewoner van Heerjansdam, de nieuwsbrief ook ontvangen of heeft u vragen over de nieuwsbrief, dan kunt u dit melden bij Lia Bom. liabm56@gmail.com of Het mailadres en telefoonnummer zijn ook bestemd om een afspraak te maken voor uitleg computer / laptop / tablet.

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud: WBVH SWOZ Aafje. Januari

Voorwoord. Inhoud: WBVH SWOZ Aafje. Januari Voorwoord Welkom Midden Inn. Midden Inn is, naast een woon- zorgcomplex ook een Ontmoetingsplein. Ontmoeten is waar het om gaat in Midden Inn zowel voor de bewoners als ook de mensen uit het dorp. Op verzoek

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma Juli, augustus en september 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maanden juli, augustus en september. Omdat de vakantie

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma oktober 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juli

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juli Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juli 2015 WOENSDAG 09.30-11.00 en Speel-o-theek Speelgoeduitleen voor 14.00-16.00 uur kinderen. Uitleentermijn van 3 weken 19,50 per jaar 1 JULI 10.00-16.00

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Welkom in servicepunt Jeruzalem

Welkom in servicepunt Jeruzalem Welkom in servicepunt Jeruzalem Van t Hofflaan 29 (Watergraafsmeer) programma voorjaar 2019 In servicepunt Jeruzalem kunt u terecht voor interessante, leuke en sportieve activiteiten of een kop koffie/thee,

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede April 2015

Activiteiten programma De Meerstede April 2015 Vrijdag 3 april Zondag 5 april Dinsdag 7 april Vrijdag 10 april Zaal Handwerken en breien voor goede doelen. Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Kosten extern : consumptie Tot 16.00 uur Paasborrel

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juli 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juli. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Op donderdag 15 juni 2017 werd in het Steunpunt te Waardenburg een spelmiddag georganiseerd. Iedereen werd verwelkomd met een kopje koffie/thee en

Op donderdag 15 juni 2017 werd in het Steunpunt te Waardenburg een spelmiddag georganiseerd. Iedereen werd verwelkomd met een kopje koffie/thee en Op donderdag 15 juni 2017 werd in het Steunpunt te Waardenburg een spelmiddag georganiseerd. Iedereen werd verwelkomd met een kopje koffie/thee en een heerlijk koekje. De deelnemers hebben het spel rolbal

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Juni 2018 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets Dinsdagochtend:

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Januari 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

Vrije tijd. Walcheren Juni-Juli 18

Vrije tijd. Walcheren Juni-Juli 18 Walcheren Juni-Juli 18 din 5 juni Eethuis op pad Prokkelweek We gaan weer naar Resto VanHarte, en deze keer hebben ze mensen die komen helpen in het kader van de Prokkelweek. Let op aanmelden anmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het Kapbergen Programma juni 2017 De programma s op de verschillende dagen van het KAPBERGEN Onbeperkt genieten! DE KLUP BLOEMENDAALSEWEG 68 2804 AB GOUDA WWW.DEKLUPGOUDA.NL TEL. 0182 527 566 Kapbergen Na

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Maart

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Maart Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Maart 2015 ZONDAG 1 MAART Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers 3 MAART het Rode Kruis, inclusief materiaal MAANDAG 9:30-11:30 uur Biljarters Recreatief

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2016

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2016 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Juni 2016 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Dinsdagochtend: 7 juni, 14 juni, 21 juni en 28 juni vanaf

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender September 2015 DINSDAG 1 SEPTEMBER, momenteel een 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen inspiratie opdoen. Vrije inloop maakt u een schilderij naar eigen

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten Mei 2019 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te spreken

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016

Activiteitenprogramma Vredense Hof - februari 2016 Maandag 1 februari 2016 10.30-11.30 Meer Bewegen Voor Ouderen Grand Café intern gratis 19.30 Bingo Grand Café intern 1ste kaart 1,50 volgende kaart 0,50 Dinsdag 2 februari 2016 9.30-11.00 Bibliotheek Grand

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Mei, juni en juli 2018 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting

11:00 Meer Bewegen voor Ouderen Groep 2 Ontmoeting 1 en 2 14:30 Natuur Ontmoeting 2 13 Zaterdag 10:30 H. Mis Ontmoeting Juli 1 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 2 Dinsdag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 3 Woensdag 10:30 H. Mis Ontmoeting 2 4 Donderdag 5 Vrijdag 10:00 Bibliotheek huiskamer BG 14:00 Uitbus

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. Juli

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. Juli Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Juli Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Activiteitenkalender November De Kajuit

Activiteitenkalender November De Kajuit Activiteitenkalender November De Kajuit Maandag 2 november Dinsdag 3 november Vanmorgen gaan we gymmen Kosten: 3,- Woensdag 4 november Vanmorgen gaan we sjoelen. Donderdag 5 november Vrijdag 6 november

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen November 2018 De activiteiten in huiskamer de Zonnehoek: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 10.30 uur Klassieke muziek luisteren 15.30 uur

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Augustus 2014 Buurtvereniging De Singels. Bestuur Voorzitter Libbe van Es Bouriciuslaan 15 tel. 532030 libbevanes@kpnmail.nl Secretaris Ypie Combee

Nadere informatie

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten?

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 1. Rechte tellingen Buren Sommige mensen hebben een goede relatie met hun buren, andere buurtgenoten zien elkaar eigenlijk niet zoveel. 6 1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 51% 5

Nadere informatie