Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN"

Transcriptie

1 Jaargang

2

3 1 Voorwoord Een goede september iedereen! Ik ben blij dat ik na een volle maand vakantie opnieuw het woord tot jullie mag richten. Het kamp in Edingen was gemakkelijk een succes te noemen; ik durf ervan uit te gaan dat iedereen zich top geamuseerd heeft! Nu is het moment aangebroken om te kijken naar de toekomst. Die toekomst is al niet ver meer, de startdag op 11 september nadert met rasse schreden. Deze dag zal vooral gekenmerkt zijn door de grote verjonging/vernieuwing van de leidingsploeg: 6 leiders en leidsters hebben zich na talloze jaren inzet teruggetrokken van het strijdtoneel Dit gemis echter wordt in balans gebracht door 3 nieuwe leiding! Wie dit zijn wordt officieel bekend gemaakt op de startdag! Ook de verdeling van de leiding onder de bannen blijft tot dan een geheim. Wat er ook nog op het programma staat deze maand is onze volprezen fotoavond. Na het succes van vorig jaar konden we niet anders dan een nieuwe editie te lanceren! Neem gerust een kijkje bij de Informatio, verder in deze Jodela. Nu is het tijd om deze Jodela nog verder uit te pluizen op zoek naar enkele moppen, spelletjes, leuke foto s en nog veel meer! Ook dit jaar JODELA JAARGANG NUMMER [340] [September] gaan we weer proberen om het nuttige aan het aangename te koppelen en de nodige info te verschaffen in een leuke verpakking DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN In ieder geval: Tot 11 september!!

4 2 Informatio Startdag, 11 september! Ook dit KSJ-jaar wordt zoals gewoonlijk geopend met onze geweldige startdag. Deze vindt plaats in het tweede weekend van september. Op zaterdag 4 september is er jammer genoeg nog geen activiteit, want dan houdt de Chiro naar jaarlijkse gewoonte hun chiro tuinfeesten. We hopen jullie dus allemaal terug te zien op 11 september. En om jullie nog een tijdje in spanning te laten wachten, krijgen jullie dan pas te weten wie jullie nieuwe leiding wordt! Verloren voorwerpen Elk jaar blijven we na het kamp met nog enkele verloren voorwerpen zitten. Deze worden tijdens de eerste activiteit tentoongespreid. Kom dus gerust eens een kijkje nemen. Lidgeld De KSJ heeft elk jaar ook enkele vaste kosten die betaald moeten worden zoals verzekeringen en het drinken dat jullie elke zaterdag krijgen. Daarom zal jullie leiding jullie in de loop van deze maand een bezoekje brengen voor het lidgeld. Het lidgeld bedraagt 50 euro per lid, en 40 euro voor het 2 de lid van hetzelfde gezin. Omdat dit makkelijker is, zouden we graag hebben dat het lidgeld overgeschreven wordt. Mededelingen: Naam lid, groep Rekeningnummer:

5 3 Website Bij de meesten is onze website waarschijnlijk al wel bekend. Op deze website kan je o.a. foto s van dit jaar en de afgelopen jaren bekijken. Maar wat helemaal handig is aan deze website is dat je er ook de jodela s kan terug vinden. Dus mocht je om één of andere reden geen jodela gekregen hebben of deze thuis al verloren hebben, kan je beste daar eens een kijkje gaan nemen. Fotoavond Er zijn dit jaar weer enorm veel foto s getrokken op kamp. Je kan de meeste ondertussen al bekijken op onze website maar we organiseren ook een leuke fotoavond op zaterdag 18 september. Dan zijn alle mama s, papa s, tantes en nonkels welkom om 19u30 in de Oude Pastorij. Oktoberfesten Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij in oktober een fuif in de Rex. Dit jaar vindt daar op 9 oktober de 2 de editie van onze geweldige Oktober festen plaats, dus allen daarheen! Als je zelf graag ook wat reclame zou maken, dan kan je posters en ander promomateriaal verkrijgen bij de leiding.

6 4 Moppentrommel Om al een beetje in de stemming van het nieuwe schooljaar te komen zijn hier enkele geweldige schoolmopjes! De onderwijzer is ziek en wordt vervangen door een jongeman die net zijn diploma heeft. De directeur komt onverwacht de klas binnen om te controleren hoe de les verloopt. Net op dat moment beantwoordt Kevin een vraag: 'Ik is...' De directeur onderbreekt hem en zegt vermanend: 'Het is niet ik is maar ik ben!' Kevin is even uit zijn lood geslagen, maar zegt dan: 'Ik ben een persoonlijk voornaamwoord.' 'Zeven en zeven, wat krijg je dan?' vraagt de juf. 'Heel fijn zand, juf!', antwoordt Lientje. De onderwijzer vraagt: 'Wie kan er een vloeistof noemen die nooit bevriest?' Thomas weet het antwoord; 'Kokend water, meester!'

7 54 De onderwijzeres vraagt: 'Hoe noem je iemand die maar praat en praat, terwijl niemand luistert?' Een leerling antwoordt: 'Een schooljuffrouw!' De juf van het eerste leerjaar vraagt of er iemand is die tot tien kan tellen. Een paar kunnen dat al. 'En is er ook iemand die verder dan tot tien kan tellen?' vraagt ze. 'Ik!' zegt Arno. 'Dat het ik van mijn pa geleerd: na de tien komt boer, dame, heer en aas!' De leerlingen verwachten een moeilijke overhoring. Jef stopt zuchtend het laatste spiekbriefje in zijn schooltas. Wat een pech, bedenkt hij, heb ik eindelijk mijn spiekbriefje klaar, ken ik alles uit men hoofd!

8 6 Tijdrover

9 6 7

10 8 Verjaardagen Bij een nieuw schooljaar en een nieuw KSJ jaar horen natuurlijk ook nieuwe jarigen in september. Er zijn deze maand twee lieve kindjes die kaarsjes mogen uitblazen. Dus twee keer dikke feest bij de KSJ. Bij de piepertjes mag Kuna een dik feestje geven. Op 25 september mag zij mag een grote taart verwachten met maar liefst zes kaarsjes op. Dus je mag al goed beginnen oefenen, want zes kaarsjes uitblazen is behoorlijk veel. Veel plezier op je verjaardag en een dikke proficiat Kuna!! De tweede jarige is een iets groter meisje. Rakker Nikki mag op 17 september een dik feestje geven voor haar vriendjes, vriendinnetjes, mama s, papa s, tantes, nonkels, bomma s en bompa s, want zij wordt dan maar liefst 14 jaar. Een dikke proficiat!! Zo dit was het al voor deze maand. Volgende maand zijn we er weer. Dan zijn er veel meer jarig. Al de mensen die in september jarig zijn een dikke proficiat!!!! DIKKE KUSJES EN KNUFFELS De leidingploeg.

11 9 Kiekjesrubriekje Het kamp zit er spijtig genoeg al op. Maar om jullie nog even te laten nagenieten zijn hier een paar leuke foto's. Uiteraard vind je nog veel meer foto's in het kampboekje, op de site en natuurlijk op de fotoavond!

12

13 11 Activiteiten Piepers 4/09: Geen activiteit (zie informatio) 11/09: Welkom piepertjes! 18/09: Koetjeboe 25/09: Gekke hoedjes dag Meebrengen: gek hoedje Leeuwkes 4/09: Geen activiteit (zie informatio) 11/09: In september komen de leeuwen naar buiten 18/09: De lion king en de voetbal 25/09: Ter land, ter zee en in de lucht Meebrengen: Reservekledij Deugnieten 4/09: Geen activiteit(zie informatio) 11/09: We gaan knallen! 18/09: Wie proper is moet vuil zien Meebrengen: Reservekledij 25/09: Op de Frans!

14 11 12 Rakkers 4/09: Nog een weekske wachten! (Geen activiteit,zie informatio) 11/09: De rakket gaat starten 18/09: Vettige Rakkers alaaf! 25/09: Wij zijn geen kakkers, maar echte rakkers! Sjowers 4/09: Geen activiteit (zie informatio) 11/09: The day that the 2 towers came down Meebrengen: vliegtuig 18/09: Vuil Meebrengen: Reserve kleren 25/09: Sociale jongens worden eerlijke rechtvaardige studenten Jonghernieuwers 4/09: We waren gisteren gaan feesten en hebben nu een kater dus kom maar wa later.(geen activiteit, zie informatio) 11/09: We starten met een feesj! Meebrengen: fiets + 15 zakgeld 18/09: We houden van vuile feestjes Meebrengen: reservekledij + handdoek 25/09: Dat het een feestje was is. Meebrengen: fiets

15 Contactgegevens leiding Antonissen Boris Spurrieveld / Boden Hans Steenovenstraat / Kalkman Femke Spoorwegstraat 3 bus / Peeters Bert Antwerpsesteenweg / Peeters Thijs Pastoorschoetersstraat / Schrauwen Jonas Kraaienberg / Van Den Bossche Kjell Steenovenstraat / Van der Burgt Hilde Maatjesstraat 43, 2920 Kalmthout 0494/ Van Gool Jolien Huybergsebaan / Van Hoydonck Sylvie Antwerpsesteenweg / Van Landegem Jasper Velodreef / Van Looveren Michiel Hellebloklaan / Vandersteen Mathias Hey-endlaan / Vroegrijk Thomas Donkweg / Elke leider / leidster is verantwoordelijk voor het ronddragen van zijn of haar Jodela s. Moest het gebeuren dat u uw Jodela niet voor de eerste zaterdag van de maand in uw brievenbus vindt, mag u zeker contact opnemen met iemand van de leiding. Alle activiteiten en nog veel meer informatie over KSJ Heidebloempje Essen vindt u ook op Bovendien kunt u hier ook alle Jodela s downloaden!

16

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN juli-augustus 1 Voorwoord Allereerst heet ik iedereen van harte welkom in dit nieuwe KSJ-jaar. Niet alleen de vaste leden en ouders horen hierbij, maar net zoals elk jaar hoop ik nu ook weer enkele nieuwe

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 JODELA JAARGANG 2009-2010 NUMMER 329 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN Voorwoord Ola Pola wat ging de vakantie snel voorbij! Gisteren was het nog kamp, vandaag zit iedereen

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN mei 1 JODELA JAARGANG 2010-2011 NUMMER [349] [Mei] DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Zo, de maand april is weeral eens gedaan. Meestal zeggen ze dat april de maand is van jawel, de aprilse grillen.

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Wel wel wel, het was me wat vorige maand! Ik moet zeggen, we hebben ons goed geamuseerd op de vrijdagavonden! Een quiz hier, een fakkeltocht daar, alles was weer tip top in orde in januari.

Nadere informatie

OKTOBER. Jaargang 2010-2011

OKTOBER. Jaargang 2010-2011 Jaargang 2010-2011 OKTOBER 1 Voorwoord Hallo lieve leden, ouders, Ondertussen is het al oktober. De eerste geweldige maand van dit ksj-jaar met als thema Doremi van Solasi is dan ook razendsnel voorbij

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN juni 1 Voorwoord Allo allo, aarde aan de Jodelalezers en lezeressen! Jawel, we zijn alweer een maandje dichter bij het jaarlijkse KSJ-hoogtepunt, namelijk het kamp. Voor degene die het nog niet weten,

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN februari 1 Voorwoord Voila se, Januari zit er weeral op. Het was een maand vol verrassingen, feesten en andere leuke dingen! De KSJ was zeker ook weer pertinent aanwezig in deze maand, er is weer wat

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Wat gaat de tijd toch weer snel. Even knipperen met de ogen en het jaar is weeral om. Ik denk dat we een geslaagd KSJ-jaar achter de rug hebben, alles is zijn gang kunnen gaan en iedereen heeft

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN juli-augustus 1 Voorwoord Ola pola beste Vrienden van de Jodela, het is weer een tijdje geleden dat ik nog eens het woord mocht richten tot jullie. In deze laatste jodela van het (werk)jaar denk ik dat

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Beste KSJ ers! Ai ai ai, met pijn in het hart, moet ik jullie meedelen dat dit de laatste jodela is van het KSJ-jaar. Natuurlijk is het daarom geen mindere editie! Juni is immers de maand waarin

Nadere informatie

Voorwoord JODELA JAARGANG 2013-2014. ben ik toch een gelukkig mens!. NUMMER 373 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN

Voorwoord JODELA JAARGANG 2013-2014. ben ik toch een gelukkig mens!. NUMMER 373 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN september 1 2 JODELA JAARGANG 2013-2014 NUMMER 373 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Beste Ksj-vrienden, laat ik het eerste voorwoord beginnen met een terugblik op het voorbije jaar. Gelachen,

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN maart 1 Voorwoord Beste KSJ ertjes, de maand februari is weeral voorbij gevlogen. Het was een maand vol plezier. Denk maar aan het leuke blockfeestje van de Jonghernieuwers! Het was weer een zeer groot

Nadere informatie

oktober juli-augustus

oktober juli-augustus oktober juli-augustus 1 Voorwoord Een goede dag, beste lezer! De eerste maand van het nieuwe ksj-jaar ligt reeds achter ons, en het was een mooie maand! Het waren geweldige zaterdagnamiddagen en de fotoavond

Nadere informatie

oorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

oorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN december 1 Vo oorwoord Hoi piepoloi! Na lang wachten is het eindelijk zover, het is december! De meesten onder jullie snappen wel wat ik bedoel, het is de maand vol liefde, feestdagen, pakjes,.. en noem

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Hoi lieve KSJ ertjes. Het nieuwe seizoen is weer begonnen, alé bijna dan toch, want de eerste zaterdag van september is het nog Ronde van Essen waar jullie jullie longen uit je lijf aan het

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN. Beste KSJ ers!

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN. Beste KSJ ers! 1 Beste KSJ ers! Voorwoord STOP met al het feesten, genoeg gegeten en gedronken! Het is zover, het jaar 2009 is afgelopen! Wat een geluk want ik hou niet zo van negens, geef mij maar tienen! Ik wil als

Nadere informatie

oorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN Beste KSJ ers,

oorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN Beste KSJ ers, 1 Vo oorwoord Beste KSJ ers, De maand december is begonnen. Dit betekent dat het weer wat kouder gaat worden, maar natuurlijk komt daar ook de gezellige sfeer van de winter bij. Zoals jullie al wel hebben

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN. Hey allemaal!

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN. Hey allemaal! november 1 Voorwoord Hey allemaal! Welkom in deze nieuwe Jodela, die zoals altijd het begin van een nieuwe maand aankondigt. Oktober zit er weer op, het is een heel drukke maand geweest. Er waren de Oktoberfesten

Nadere informatie

november juli-augustus

november juli-augustus november juli-augustus 1 Voorwoord Wel wel wel, de maand oktober is weer sneller gepasseerd dan ooit tevoren. Dit was zeker te wijten aan de 5! KSJ-activiteiten die heel de maand als een trein hebben

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Wel wel wel, het nieuwe KSJ-jaar is net begonnen en in plaats van een trage dieselstart te nemen, zijn we er knallend ingevlogen! Veel nieuwe leden kwamen zich aanmelden, de leiding zal het

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord En ja hoor, hier zijn we weer. We hebben een vermoeiende maand achter de rug! Carnaval dit jaar kende ongeziene hoogten. Met het gehuurde spelmateriaal was het weer zeer leuk, iedereen was

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSA HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSA HEIDEBLOEMPJE ESSEN September 1 JODELA JAARGANG 2015-2016 NUMMER 395 September Voorwoord Hallowa en welkom bij de eerste zin van de eerste jodela van het eerste KSA-jaar sinds vele. Na twee maandjes alles te vergeten wat

Nadere informatie

Voorwoord JODELA JAARGANG Hoera Hoera Hoera! NUMMER 374 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN

Voorwoord JODELA JAARGANG Hoera Hoera Hoera! NUMMER 374 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN oktober september 1 JODELA JAARGANG 2013-2014 NUMMER 374 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Beste jongelui, bij deze wens ik jullie alvast een aangenaam oktober toe. Dat is eigenlijk niet

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN april 1 Voorwoord Goeiemorgend, middag, avond beste jodelalezertjes. Maart is nog niet achter de rug of de maand april staat alweer voor de deur. Een fantastische maand trouwens, de lente begint, het

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN. Hey allemaal,

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN. Hey allemaal, 1 Voorwoord Hey allemaal, Welkom in deze nieuwe jodela, de jodela van de maand mei. De maand waarin alle vogels een ei leggen, dat wisten jullie waarschijnlijk al wel. En dat als het regent in mei, april

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN mei juli-augustus 1 Voorwoord Het is wat allemaal. Beste vrienden, ik kan jullie zeggen dat april weer een geweldig intensieve én succesvolle maand was. We kunnen terugkijken op een paar schitterende

Nadere informatie

Voorwoord JODELA. Beste ksjers en ksjerinnen!

Voorwoord JODELA. Beste ksjers en ksjerinnen! 1 Voorwoord Beste ksjers en ksjerinnen! In de maand oktober is er veel gebeurd, namelijk de dag van de jeugdbeweging dat voor ons natuurlijk heel belangrijk is! Ik hoop dan ook dat jullie met uniform naar

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord JODELA JAARGANG 2008-2009 NUMMER 319 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN Het is zo ver! Het EK voetbal is gespeeld, Olympische Spelen zijn officieel in de handen

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 JODELA JAARGANG 2007-2008 NUMMER 312 Januari DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Goede dag beste lezers van de Jodela. Er is weer een maand voorbij en de nieuwe staat alweer voor de deur. Deze keer

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord De rapporten zijn uitgedeeld, de Roefel is achter de rug en de Werchtergangers hebben hun typische festivalgeur al lang van hun lijf gewassen. De zomervakantie is dus definitief begonnen. Oef!

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Juli- juli-augus august tus us

Juli- juli-augus august tus us Juli-augustus juli-augustus 1 Voorwoord Beste vrienden van de KSJ. Momenteel heb je de laatste jodela van dit werkjaar vast, wat mij de mogelijkheid geeft om eens terug te blikken op dat afgelopen werkjaar.

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Hallow daar, trouwe Jodelalezers! Jaja, de Jodela van maart hebben jullie nog maar net uitgelezen of die van April is alweer van de drukpers afgerold. April is toevallig één van mijn favoriete

Nadere informatie

1. Voorwoord. 2. Kampadres. 3. Data en uren. 3.1 Piepers

1. Voorwoord. 2. Kampadres. 3. Data en uren. 3.1 Piepers 1. Voorwoord In dit kampboekje vindt u allerhande informatie met betrekking tot het naderende kamp: praktische informatie over wat er allemaal in de koffer moet bijvoorbeeld, maar je kunt er ook in lezen

Nadere informatie

Voorwoord JODELA. Beste Vrienden van de Jodela

Voorwoord JODELA. Beste Vrienden van de Jodela september 1 Beste Vrienden van de Jodela Voorwoord Ook dit jaar heb ik weer de eer en het genoegen om tot u het woord te richten in het allereerste voorwoord van het nieuwe werkjaar. Wat mij betreft mogen

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 JODELA JAARGANG 2014-2015 NUMMER 384 September DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN Voorwoord Hallokes aan alle KSJ-kindjes en mama s en papa s. Na twee maanden in mijn bed te liggen

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Juni 2009. We kijken interactieve digitale televisie, surfen draadloos op het internet, spelen on-line tegen elkaar op de Wii en hebben een gsm om met elkaar te sms en. Niet te geloven hoe

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord In de wei of op de purp ren hei vieren de dieren in mei de lentekolder : één grote liefdespartij. Alle levende wezens, van herten met hun groot gewei tot de allerkleinste fijne bij, kruipen

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Mijn kleine klas-atlas. Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke

Mijn kleine klas-atlas. Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke Mijn kleine klas-atlas Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke Welkom lieve kleuter kleine bengel grote engel! Welkom mama! Welkom papa! Jullie hebben voor onze school gekozen. Dat is beslist een zeer goede

Nadere informatie

taalkaart 1 Mijn diploma Mijn diploma

taalkaart 1 Mijn diploma Mijn diploma tk taalkaart 1 Mijn diploma Wat ga je doen? Je leert wat een diploma is. Je bedenkt en maakt een diploma. Op verkenning 1 Mijn diploma 1 Bekijk het diploma. naam: Femke Visser geboortedatum: 7 juni 1999

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Januari 2009 is weeral voorbij. Ja, het gaat soms snel. Zo, weeral een maandje verder! Nu is het februari dat ons bezighoudt! De maand van de ouderavond en weer zeer veel plezante KSJ namiddagen!

Nadere informatie

Voorwoord JODELA JAARGANG win een auto. (Volkswagen golf) Yu. NUMMER 383 Juli-Augustus DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN

Voorwoord JODELA JAARGANG win een auto. (Volkswagen golf) Yu. NUMMER 383 Juli-Augustus DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Juli-augustus september 1 JODELA JAARGANG 2013-2014 NUMMER 383 Juli-Augustus DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Goedendag elkerlyc, met dit archaïsme probeer ik de laatste moeilijke woorden uit mijn

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN februari september Voorwoord 1 Beste vrienden van de KSJ. Het nieuwe jaar is nog maar net ingeluid, of er staat ons al een nieuwe maand te wachten! Nu alle feestmaaltijden en kerstpakjes allemaal wat verteerd

Nadere informatie

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas Welkom in de 2 de kleuterklas. Naar school Mijn buikje kriebelt! s Morgens kom ik graag op tijd in de klas met mijn jas en mijn boekentas! Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. Afscheid nemen mag

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

ju ju nli-iau gustus

ju ju nli-iau gustus juni juli-augustus 1 Voorwoord Hallo hallo! Je hebt op de moment de nieuwste jodela in je handen en dat betekent deze keer niet alleen dat er weer een nieuwe maand is aangebroken, maar ook dat het de

Nadere informatie

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview Jaargang 3 -Uitgave 1 Inhoud: November 2012 Voorstelling nieuwe leerlingenraad IDEH. Project FAIRTRADE Spelletjes/Raadseltjes Moppentrommel Rijmpjes en nog Rijmpjes Interview De nieuwe leden van de Leerlingenraad

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

december juli-augustus

december juli-augustus december juli-augustus 1 Voorwoord Dag lieve mensen! Na lang wachten is het eindelijk zo ver, het is december! De meesten onder jullie snappen wel wat ik bedoel, het is de maand vol liefde, feestdagen,

Nadere informatie

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Mijn Hummelboekje HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Dit is Hummeltje. Hummeltje kan eventjes niet bij zijn mama en papa wonen, omdat zij nu niet voor hem kunnen zorgen. Daarom komt Hummeltje naar t Hummelhuis.

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN januari 1 Voorwoord Howladeliedo alle Jodela lezers en jodela lezerinnen, de show kan weer beginnen! Trek die kerst- en feestmuts over je kop, dan geven we er met kerst en Nieuwjaar weer een lap op! Eerst

Nadere informatie

2. Kampadres Wij bevinden ons tussen 21 en 31 juli op onderstaand adres: Veerstraat Drongen

2. Kampadres Wij bevinden ons tussen 21 en 31 juli op onderstaand adres: Veerstraat Drongen 1. Voorwoord In dit kampboekje vindt u allerhande informatie met betrekking tot het naderende kamp: praktische informatie over wat er allemaal in de koffer moet bijvoorbeeld, maar je kunt er ook in lezen

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord JODELA JAARGANG 2008-2009 NUMMER 325 Maart DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN Dag lieve Jodelalezers van de KSJ! We zijn alweer aan een nieuwe editie van de Jodela toe. Februari,

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Goedenavond, -ochtend, -middag of wat het dan ook mag zijn wanneer je dit boekje in je handen neemt. De eerste maand van ons KSJ-jaar zit er alweer op, geen gewone maand, maar een maand met

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Voorwoord JODELA JAARGANG NUMMER 394 Juli - augustus DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN

Voorwoord JODELA JAARGANG NUMMER 394 Juli - augustus DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN 1 JODELA JAARGANG 2014-2015 NUMMER 394 Juli - augustus DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Goedendag Elkerlyc, met dit archaïsme probeer ik de laatste moeilijke woorden uit mijn geheugen gegriefd te

Nadere informatie

Voorwoord JODELA JAARGANG 2013-2014. NUMMER 375 November DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN

Voorwoord JODELA JAARGANG 2013-2014. NUMMER 375 November DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN November september 1 JODELA JAARGANG 2013-2014 NUMMER 375 November DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Ola, Szia, Здравствуй, Hello, gutentag, hallo en ga zo maar voort zijn allemaal beleefde manieren

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Voorwoord. denk ik dan! JAARGANG 2013-2014

Voorwoord. denk ik dan! JAARGANG 2013-2014 december september 1 NUMMER 376 December DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Beste vrienden van de KSJ! Het is weer zover, één van de leukste maanden van het jaar is weer aangebroken. December is klassiek

Nadere informatie

Schribbel. Contact JRK. D e. jrkharelbeke.be. Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke

Schribbel. Contact JRK. D e. jrkharelbeke.be. Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke Contact JRK Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke Hoofdleider contactadres Andreas Werbrouck Beeklaan 34 Harelbeke Tel. 0495/67.10.49 E: jeugd@rodekruisharelbeke.be Site: www.jrkharelbeke.be

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN Dit thema is opgesplitst in drie delen; gevoelens, ruilen en familie. De kinderen gaan eerst aan de slag met gevoelens. Ze leren omgaan met de gevoelens van anderen. Daarna

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

HET. ik ik ik. en...ik BOEK

HET. ik ik ik. en...ik BOEK HET en...ik BOEK Wie ben? Wie ben? Mijn naam weten jullie inmiddels. Ik ben nu...jaar oud. Ik ben nu...cm lang. Ik heb een tekening van mezelf gemaakt. Zoals jullie kunnen zien, zijn mijn ogen...en mijn

Nadere informatie

Voorwoord JODELA JAARGANG 2013-2014. een gevaar. NUMMER 379 Maart DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN

Voorwoord JODELA JAARGANG 2013-2014. een gevaar. NUMMER 379 Maart DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN maart september 1 JODELA JAARGANG 2013-2014 NUMMER 379 Maart DE JODELA IS EEN UITGAVE VAN Voorwoord Van heinde en verre konden de mensen een onbeschrijfbare vreugde voelen die tot in het diepst van hun

Nadere informatie

Voorwoord. Dag allerliefste KSJ ertjes, mama s en papa s en eventueel zusjes, broertjes en

Voorwoord. Dag allerliefste KSJ ertjes, mama s en papa s en eventueel zusjes, broertjes en 1 Voorwoord Dag allerliefste KSJ ertjes, mama s en papa s en eventueel zusjes, broertjes en nog andere geïnteresseerden. Het is weer maart, of anders gezegd het is weer de 3 de maand van het jaar op onze

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord November. Wat gaan we daar allemaal over zeggen. In mei legt elke vogel een ei, aprilse grillen. Maar wat zeg je over november? We zullen eens wat gaan verzinnen. Novemberse koude, novemberse

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN 1 Voorwoord Goede dag beste lezers van de Jodela. Er is weer een maand voorbij en de nieuwe maand staat alweer voor de deur. Deze keer is het de maand december. De maand van feestdagen, vakantie en hopelijk

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

P.B. P.P BC8116

P.B. P.P BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus Redactioneel Hallowkes

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Te voet de Noordpool overgestoken? jullie mochten maar 3 keer raden en nee!

Te voet de Noordpool overgestoken? jullie mochten maar 3 keer raden en nee! CHHHH...Leiding voor welpen, geef antwoord, over... CHHHH...Leiding voor welpen, geef antwoord, over...chhh...welpen voor leiding, Zeg het maar, over...chhhh... AAH welpen, de leiding hier. Goed om nog

Nadere informatie

14 februari is het Valentijnsdag! Vol verwachting kloppen de harten van de vele jongens en meisjes.

14 februari is het Valentijnsdag! Vol verwachting kloppen de harten van de vele jongens en meisjes. Valentijnsdag 14 februari is het Valentijnsdag! Vol verwachting kloppen de harten van de vele jongens en meisjes. In Engeland en de Verenigde Staten (VS) vieren mensen al eeuwen Valentijnsdag. In België

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Bijlage interview meisje

Bijlage interview meisje Bijlage interview meisje Wat moet er aan de leerlingen gezegd worden voor het interview begint: Ik ben een student van de Universiteit van Gent. Ik wil met jou praten over schrijven en taken waarbij je

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie