ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY"

Transcriptie

1 ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY Hallo Kluiverkes van Amby Hoera!!! Binnenkort breekt de zomervakantie voor jullie aan en dan hebben jullie 6 weken vrij!!! En in die zes weken, hebben wij voor jullie Kluiverkes (6 t/m 12 jaar) een heel leuk programma samengesteld. Hier is de flyer waarin onze activiteiten zijn beschreven. Lees deze flyer samen met je ouders goed door en..geef je op tijd op bij onderstaand opgeefadressen en doe mee. Je kunt alles eens nog nalezen in de Amyer Praot!! Voor inlichtingen kunnen jullie terecht bij: Bep Thors Achter de Hoven Vrijwilligersteam Amby Achterste rij v.l.n.r.: Petro v.d.wagt en Nico v.d Broeck Voorste rij: Bep Thors, Ria Satijn en Marianne Souren. Op de foto ontbreken: Miranda v.d. Broeck, Jacqueline Haas, Conny Luycks en Demi v.d. Broeck. GEDURENDE DE ZOMERVAKANTIE KUNNEN JULLIE JE OPGEVEN BIJ HET ADRES: Kapsalon Theo Haarmode Ambyerstraat nrd 48A tijdens de openingsuren dinsdag t/m vrijdag van en zaterdag van u., maandag gesloten. In de week van 1 t/m 8 augustus is Kapsalon Theo Haarmode gesloten. Dan kun je terecht bij Bep Thors op maandag 3 augustus uur en donderdag 6 augustus uur. Zie adres boven. Vul de opgeefstrookjes goed in en neem die mee en lever ze in als je je op gaat geven. Lever hier ook de kopie in van je paspoort of id kaart voor de tocht naar Irrland in Duitsland en Bobbejaanland in België. In de winkel ligt een lijst waar je je naam leeftijd, telefoonnummer en adres op invult. Betalen kun je bij de kassa.

2 Dagtocht naar Fun Valley in Oost-Maarland Datum activiteit: maandag 20 juli Verzameltijd: Severenplein om 8.40 uur Vertrektijd: Severenplein om 9.00 uur. Terug in de wijk: Severenplein rond uur. Deelnemersbijdrage: 7,30 Opgeven t/m vrijdag 17/7 tot uur bij het opgeefadres. Meenemen: zwemspullen en je lunchpakket en drinken. We gaan vandaag met de stadsbus naar het station in Maastricht. Hier ontmoeten we de andere wijk Malberg. We gaan gezamenlijk naar Fun Valley en stappen hier over op een andere bus. In Fun Valley is van alles te beleven, leuke speeltuinen en als het mooi weer is, gaan we natuurlijk zwemmen. Geef even aan op het opgeefstrookje welke zwemdiploma s je hebt!!!! Heb je zin in deze leuke dagtocht, geef je snel op bij het opgeefadres! Fun Factory in de Geusselt Datum activiteit: donderdag 23 juli Verzameltijd: Severenplein om 8.50 uur. Vertrektijd: Severenplein om 9.00 uur. Terug in de wijk : Severenplein rond Deelnemersbijdrage: 2,= Opgeven t/m zaterdag 18/7 tot uur bij het opgeefadres. Meenemen: je lunchpakket en drinken en sportschoenen en sportkleding. Vandaag lopen we naar sporthal de Geusselt en hier gaan we met de andere wijken meedoen aan een leuke sportdag. Tijdens deze sportdag staan leuke zeskampspellen centraal, maar worden ook andere sportspellen gedaan. Ben jij met jouw team het snelst op de skippyslang of kun je het beste iemand vervoeren op een grote bal? Laat je verrassen door de leuke spellen van de Fun Factory! Heb je zin in een dagje sporten, geef je op bij het opgeefadres. Dagtocht naar Irrland in Duitsland Datum activiteit: woensdag 29 juli Verzameltijd: Severenplein om 8.30 uur. Vertrektijd : Severenplein om 8.45 uur. Terug in de wijk: Severenplein rond uur. Deelnemersbijdrage: 14,= Opgeven t/m zaterdag 25 /7 tot uur bij het opgeefadres. Meenemen: lunchpakket, drinken en zwemkleding en eventueel wat geld voor een ijsje of iets anders, vergeet niet een copie van je paspoort of ID-kaart bij het opgeefadres in te leveren. Vandaag gaan we met de bus naar Irrland in Duitsland in de buurt van Weeze. Hier is van alles te doen, je kunt er lekker spelen, jezelf lekker uitleven in Irrland, de grootste "boerderijbelevenisoase" van Europa! Je kan naar hartenlust van alles doen in de spel- en attractieschuren, in het indoorklimpark, spelschuren voor de allerkleinsten, maar ook in de wintertuin. Denk maar aan spelen in het hooi en stro, klimmen en andere stoere dingen te doen, spelen met en in het water of ravotten in het zand en water! Ook gaan we heerlijk picknicken en barbecueën! Dus weer of geen weer, in Irrland gaan we de dag van ons leven beleven.

3 Spellendag in Heer Datum activiteit: vrijdag 31 juli. Verzameltijd: Severenplein 9.45 uur. Vertrektijd: Severenplein uur. Einde: Kennedyplein (Heer) om uur. Deelnemersbijdrage: 3,50. Meenemen: lunchpakket en drinken. Aantrekken sportschoenen en sportkleding. Opgeven t/m 30 juli donderdag tot uur bij het opgeefadres. Vandaag wandelen we vanaf het Severenplein naar het schoolplein van de Vlinderboom in Heer. Daar gaan we samen met de kluivertjes van Heer deelnemen aan een leuke spellendag. Dus heb zin in deze sportieve dag,geef je op bij het opgeefadres! Zwemmen en Spelen in het Geusseltbad Datum activiteit: dinsdag 4 augustus Verzameltijd: Severenplein om uur. Vertrektijd: Severenplein om uur. Terug in de wijk: Severenplein om uur. Deelnemersbijdrage: 3,40. Meenemen: Lunchpakket en drinken en zwemkleding en sportkleding en missschien wat geld voor een ijsje ofzo. Opgeven t/m t/m 30 juli donderdag tot uur bij het opgeefadres. Verplicht een zwemdiploma, geef even aan op het opgeefstrookje, welke zwemdiploma s je hebt. De hele zomervakantie wordt door het animatieteam van Maastricht Sport een extra sport- en spelaanbod in het Geusseltbad verzorgd. Op dinsdag 4 augustus gaan we met het Kindervakantiewerk een kijkje nemen, want dan ligt de stormbaan en watertrampoline in het water! En zijn er bij goed weer buiten allerlei dingen te doen, zoals boogschieten en andere leuke spellen! Deze activiteit is alleen voor kinderen met zwemdiploma! Heb je zin in een dagje zwemmen, geef je op!!! Mergel-workshop en Water-Spetter-Festijn Datum activiteit: vrijdag 7 augustus Verzameltijd: Severenplein 9.45 uur Vertrektijd: Severenplein uur. Eindtijd: SEVERENPARK om uur. Deelnemersbijdrage: 5,50 Opgeven t/m donderdag 30 juli t/m uur bij het opgeefadres. Meenemen: lunchpakket en drinken en eventueel wat andere kleding en een handdoek. Vandaag gaan we naar het Severenpark. En de kluivers van Heer en Malberg komen bij ons op bezoek. We maken er samen een gezellige dag van! Eerst krijgen we een workshop met mergelblokken en er komt een mevrouw, die daar alles van afweet en onder haar leiding gaan jullie aan het werk. Je krijgt ieder een mergelblok en mag daar iets leuks van maken. Dus laat je verrassen!!! Na de lunch is het tijd voor onze waterspelletjes. We gaan natte sponzen gooien, flessen omschieten en nog veel meer en niet te vergeten onze zeepbaan, waar je fantastisch overheen kunt roetsjen. Trek wel oude kleren aan, want je kunt flink nat worden. En in de pauzes is er een glaasje fris voor iedereen. Heb je zin in deze gevarieerde dag, geef je dan op bij het opgeefadres!!!!!!! Bosspel bij het Militair TERREIN Datum activiteit: woensdag 12 augustus Verzameltijd: Speeltuin Tina a/d Molenweg uur. Vertrektijd : Speeltuin Tina a/d Molenweg uur. Eindtijd: Speeltuin Tina a/d Molenweg om uur. Deelnemersbijdrage: 2,50 Opgeven tot dinsdag 11 augustus tot uur bij het opgeefadres.

4 Vandaag lopen we naar het Militair Terrein in het Amyerbos. Hier gaan we allerlei spellen doen. En kunnen jullie heerlijk ravotten. We nemen ook ballen en touwen mee. En in de pauze is er een glaasje fris. Heb je zin in een leuk bosspel, geef je dan op bij het opgeefadres. Dagtocht Steinerbos Datum activiteit: vrijdag 14 augustus Verzameltijd: Severenplein 8.30 uur. Vertrektijd: Severenplein 8.45 uur. Terug in de wijk rond uur. Deelnemersbijdrage: 9,50 Meenemen: lunchpakket en drinken, zwemkleding en geef even aan op het opgeefstrookje welke zwemdiploma s je hebt of dat je er geen hebt. Kunnen we daar rekening meehouden. En misschien wat geld voor een ijsje of iets anders. Opgeven t/m dinsdag 11 augustus tot uur bij het opgeefadres. Vandaag gaan we met de bus naar het welbekende Steinerbos. Recreatiepark Steinerbos heeft tal van attracties en speeltuinen om je urenlang te vermaken. In het park kun je nog echt buiten spelen. Prachtig in het groene Steinerbos kan je spelen in de diverse speeltuinen. Klimmen en klauteren. Dieren voeren of in de lucht springen op trampolines. Krijg je het even te warm van al dat spelen, dan spring je lekker in het koele water van een van de buitenbaden of in het nieuwe binnenzwembad! Heb je zin in deze leuke dagtocht, geef je op bij het opgeefadres!!!! BOSSPEL in het AMYERBOS Datum activiteit: dinsdag 18 augustus Verzameltijd: Speeltuin Tina a/d Molenweg om uur. Vertrektijd: Speeltuin Tina a/d Molenweg om uur. Eindtijd: Speeltuin Tina a/d Molenweg om uur. Deelnemersbijdrage: 2,50 Opgeven t/m zaterdag 15 augustus t/m tot uur. Vandaag wandelen we vanaf speeltuin Tina a/d Molenweg naar de Kiezelkuil in het Amyerbos, waar we leuke spelen doen. We nemen de touwen en ballen mee, zodat je je heerlijk kunt uitleven. In de pauze is er voor iedereen een glaasje fris! Boottocht met Speeldag in het bos. Datum activiteit: donderdag 20 augustus Verzameltijd: Severenplein om 9.45 uur. Vertrektijd: Severenplein om uur. Eindtijd: Severenplein rond uur. Deelnemersbijdrage: 7,= Meenemen: lunchpakket en drinken en vuilniszak om op te zitten. Opgeven bij opgeefadres t/m zaterdag 15 augustus tot uur. Wij gaan vandaag een uitstapje maken met de boot. Eerst gaan we met de stadsbus en daar ontmoeten we de kluivers van Malberg. Samen varen we met de boot van Stiphout naar Slavante. Hier klimmen we omhoog en gaan we gezellig picknicken en daarna kunnen jullie je uitleven met de ballen en de touwen, die we meenemen. Aan het eind van de middag varen we weer terug met de boot en dan met de bus naar huis. Heb je zin in dit leuke uitje, geef je dan snel op!!! SPELEN KERMIS in HEER Datum activiteit: dinsdag 25 augustus Verzameltijd: Severenplein 9.15 uur Vertrektijd: Severenplein 9.30 uur Eindtijd: Scouting St. Jan en Anne Frank Langwaterstraat in Heer om uur Deelnemersbijdrage: 5,= Meenemen: Alleen speelkleding en sportschoenen aandoen. Opgeven t/m zaterdag 22 augustus tot uur.

5 Vandaag lopen we naar Heer. We gaan daar onze eigen Kermis vieren met alle wijken. Er is een springkussen, suikerspinnen maken, patatje met, grimeren. En heel veel leuke spellen waar je veel punten en dus veel prijzen kunt verdienen. Dit zijn een paar van de vele spannende dingen, die zorgen voor een te gekke dag, zodat je moe maar voldaan naar huis gaat. Dus heb je zin in deze leuke kermisdag, geef je op! Dagtocht Bobbejaanland in België Datumactiviteit: vrijdag 28 augustus Verzameltijd: Severenplein om 8.15 uur. Vertrektijd: Severenplein om 8.30 uur. Terug in de wijk: Severenplein rond uur. Deelnemersbijdrage: 22,50 Meenemen: lunchpakket en drinken en eventueel wat geld voor een ijsje of iets anders. Vergeet niet een copie van je paspoort of ID-kaart in te leveren bij het opgeefstrookje!!! Opgeven t/m dinsdag 25 augustus t/m uur bij het opgeefadres. Vandaag hebben we onze laatste activiteit van deze zomervakantie BOBBEJAANLAND. Ga met ons mee naar het attractiepark Bobbejaanland en beleef een geweldige tijd! Dit pretpark ligt in België en bied je tal van avonturen voor een onvergetelijke dag. Stap in de gloednieuwe attractie: the Forbidden Caves; zet je schrap voor een bloedstollend avontuur in een wereld vol hachelijke grotten en bovennatuurlijke wezens. Of Dr. Dizz, een duizelingwekkende coaster waarvan de wagens de hele rit lang rond hun eigen as spinnen! Daarnaast zijn er nog meer dan 50 andere spannende attracties, waarvan heel wat overdekt. De spectaculaire Sledge Hammer, de 25 meter vrije val van de Typhoon, over het water vliegen in de Dreamcatcher, waterpret in de Banana Battle... Teveel om op te noemen. Dus wees gerust, meer dan genoeg om je geen seconde te vervelen. En aangezien er in Bobbejaanland zoveel te beleven valt, hoef je ook nergens lang aan te schuiven. Waar wacht je nog op? Schrijf je snel in! Opgeefstrookjes: Opgeefstrookje: Dagtocht naar Fun Valley in Oost-Maarland Opgeven bij: Kapsalon Theo Ambyerstr. Nrd. 48a Kosten: 7,30 Ik ben in bezit van zwemdiploma niet/ wel.././ (invullen) Opgeefstrookje: Fun Factory in de Geussely Opgeven bij: Kapsalon Theo Ambyerstr. Nrd. 48a Kosten: 2,=

6

7 Opgeefstrookje: Dagtocht naar Irrland in Duitsland Opgeven bij: Kapsalon Theo Ambyerstr.Nrd. 48a Kosten: 14,= Vergeet niet copy van ID-kaart of paspoort in te leveren Ik ben in het bezit van zwemdiploma (verplicht)../ / (invullen) Opgeefstrookje: Spellendag in Heer Kosten: 3,50 Opgeefstrookje: Zwemmen en Spelen in het Geusseltbad Kosten: 3,40 Ik ben in het bezit van zwemdiploma (verplicht)../ / (invullen) Opgeefstrookje: Mergel Workshop en Water-Spetter-Festijn Opgeven bij: Kapper Theo Ambyerstr.Nrd. 48a Kosten: 5,50 Opgeefstrookje: Bosspel bij het Militair Terrein Kosten: 2,50

8 Opgeefstrookje: Dagtocht Steinerbos Kosten: 9,50 Ik ben in het bezit van zwemdiploma (verplicht)../ / (invullen) Opgeefstrookje: Bosspel in het Amyerbos Kosten: 2,50 Opgeefstrookje: Boottocht met Speeldag in het bos Kosten: 7,= Opgeefstrookje: Spelen Kermis in Heer Kosten: 5,= Opgeefstrookje: Dagtocht Bobbejaanland in België Kosten: 22,50 Vergeet niet een copie van je ID-kaart of paspoort in te leveren.

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes.

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes. West Zomer 2015 Hallo jongens en meisjes. Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team west klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Hallo jongens en meisjes!

Hallo jongens en meisjes! Hallo jongens en meisjes! De zomervakantie staat weer voor de deur, tijd om weer leuke dingen samen te doen! We hebben allerlei leuke activiteiten in petto, hopelijk komen jullie allemaal weer, zodat we

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY Hoera!!! Binnenkort breekt de zomervakantie voor jullie aan en hebben jullie 6 weken vrij!!! En in die 6 weken, hebben wij voor jullie Kluiverkes (6 t/m 12 jaar) een heel leuk

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY Hoera!!! Binnenkort gaan de schooldeuren sluiten en breekt de zomervakantie aan en dan hebben jullie 6 weken vrij! En in die zes weken, hebben wij voor jullie Kluiverkes (6

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY Hallo Kluiverkes van Amby Hoera!!! Straks sluiten de schooldeuren en dan hebben jullie 6 weken vrij!!!en in die zes weken, hebben wij voor jullie Kluiverkes (6 t/m 12 jaar)

Nadere informatie

West Zomer 2018 WEST. Voor inlichtingen kunt u terecht bij: Bep Linschoten:

West Zomer 2018 WEST. Voor inlichtingen kunt u terecht bij: Bep Linschoten: West Zomer 2018 Hallo jongens en meisjes, Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team West klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY Hoera!!! Straks sluiten de schooldeuren en dan hebben jullie 6 weken vrij!!! En in die zes weken, hebben wij voor jullie Kluiverkes (6 t/m 12 jaar) een heel leuk programma

Nadere informatie

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2018

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2018 Programma Kindervakantiewerk 2018 OPGEVEN: woensdagmiddag 4 juli tussen 12.30 en 13.00 uur op het schoolplein Neem bij het opgeven het volgende mee: Een emailadres zodat we veranderingen kunnen doorgeven

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY

ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY ZOMERVAKANTIE PROGRAMMA AMBY Hoera!!! Straks breekt de zomervakantie aan en sluiten de schooldeuren voor zes weken! En in die zes weken, hebben wij voor jullie Kluiverkes (6 t/m 12 jaar) een heel leuk

Nadere informatie

West Zomer 2014 WEST. Hallo jongens en meisjes,

West Zomer 2014 WEST. Hallo jongens en meisjes, Hallo jongens en meisjes, West Zomer 2014 Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team West klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Zomerprogramma Kinder Vakantie Werk, West.

Zomerprogramma Kinder Vakantie Werk, West. Zomerprogramma 2017 Hallo jongens en meisjes, Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team West (Malberg, Caberg, Malpertuis en Brusselsepoortwest)

Nadere informatie

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017 Programma Kindervakantiewerk 2017 OPGEVEN: woensdag middag 5 juli tussen 12.30 en 13.00 op het schoolplein. Neem bij het opgeven het volgende mee: Een emailadres zodat we veranderingen kunnen doorgeven

Nadere informatie

JULI. 17 juli 18.00u 21.00u BBQ-beachparty. Iedereen Zie flyer Meer info zie flyer. Aanmelden op de site: Aanmelden!

JULI. 17 juli 18.00u 21.00u BBQ-beachparty. Iedereen Zie flyer Meer info zie flyer. Aanmelden op de site: Aanmelden! 17 juli 18.00u 21.00u BBQ-beachparty 20 juli t/m 24 juli 09.00u 16.00u Multisportkamp JULI Iedereen Zie flyer Meer info zie flyer. op de site: www.maastrichtsport.nl/sportaanbod-van-dagtot-dag/evenementen/bbq-beachparty

Nadere informatie

West Zomer 2019 WEST. Voor inlichtingen kunt u terecht bij: Bep Linschoten:

West Zomer 2019 WEST. Voor inlichtingen kunt u terecht bij: Bep Linschoten: West Zomer 2019 Hallo jongens en meisjes. Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team west klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Programma zomervakantie Kindervakantiewerk 2019

Programma zomervakantie Kindervakantiewerk 2019 Programma zomervakantie Kindervakantiewerk 2019 OPGEVEN: Woensdagmiddag 26 juni tussen 12.30 en 13.00 op het schoolplein Neem bij het opgeven mee: Het volledig ingevuld opgeefformulier (laatste blad) Geld

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

West Zomer 2016. Let op!!!!!!!!!!!!! Voor week 1 en 2 en 3 en 4 opgeven op Maandag 25-07- 16 Voor week 5 en 6 opgeven op Maandag 15 08-16

West Zomer 2016. Let op!!!!!!!!!!!!! Voor week 1 en 2 en 3 en 4 opgeven op Maandag 25-07- 16 Voor week 5 en 6 opgeven op Maandag 15 08-16 West Zomer 2016 Hallo jongens en meisjes Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team west klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma zomervakantie 2013 Move-It en Terra Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben wij ons laten inspireren door het thema: Film. Wij gaan in Studio Zus

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Thema Vakantie in eigen land!

Thema Vakantie in eigen land! Thema Vakantie in eigen land! Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma zomervakantie 2013 Lansingerland Zomervakantie: Studio Zus en Zo! BSO Zus en Zo E: info@bsozusenzo.nl T: (010) 522 17 88 www.bsozusenzo.nl Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS De zomervakantie hebben we als thema Camping Holy en gaan we ontdekken wat het inhoud om op een camping te staan, wat je dan allemaal doet, hoe je een tent op moet zetten

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Zomer Vakantie activiteiten, Vakantiewerk

Zomer Vakantie activiteiten, Vakantiewerk Zomer 2014 Vakantie activiteiten, Vakantiewerk Hoi Allemaal! In dit boekje staat alleen de zomervakantie van 2014. Op deze manier kunnen we het allemaal lekker overzichtelijk houden. Alles staat per week

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 11 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini 15:00

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 BSO Albert Schweitzer

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 BSO Albert Schweitzer Vakantieboekje Zomervakantie 2012 BSO Albert Schweitzer Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO Albert Schweitser Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

Sport en Bewegen In de Zomervakantie

Sport en Bewegen In de Zomervakantie Sport en Bewegen In de Zomervakantie De zomervakantie komt er weer aan en er zijn nog veel leuke sportactiviteiten voor kinderen! Hier onder zijn een aantal leuke activiteiten waar kinderen voor ingeschreven

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Vakantieclub (6 tot 18 jaar)

Vakantieclub (6 tot 18 jaar) VTV regio Leiden presenteert: Vakantieclub (6 tot 18 jaar) Zomerprogramma 2013 - Zeilen/sloep varen - Sport- en speldag - Bowlen - Naturalis - Zeilen/sloep varen - Boerengolf - Steppen - Duinrell - Zeilen/sloep

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Zomervakantie VZOD Week 1

Zomervakantie VZOD Week 1 Zomervakantie VZOD Week 1 Graag altijd zwemkleding mee, en graag een handdoek! Deze week staat de kleur oranje centraal. Met een uitje graag om 9:15 aanwezig zijn. 7 juli 2014 8 juli 2014 9 juli 2014 10

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

BSO Westerwind. Week van de bouw

BSO Westerwind. Week van de bouw Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Week van de bouw We gaan deze week nog even door met bouwen, als vervolg op ons thema over wonen en ons huis. We gaan kijken hoe een huis gebouwd wordt en wat daar allemaal

Nadere informatie

Meivakantie 2014: Lente kriebels

Meivakantie 2014: Lente kriebels Maandag 28 april 2014 Plantjes poten Natuur/crea 1 / 2 Hooiberg Spelletjes in de zaal Sport 1 t/m 4 HB/KH Gymspullen mee! Vrolijke kleuren sleutelhanger Crea 3 t/m 8 KH/ST Vrij zwemmen Sport 5 t/m 8 Stal

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Floddertjes & Grovers

Floddertjes & Grovers Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers

Zomervakantie de Graspiepers Zomervakantie de Graspiepers 4-7 jaar Maandag 10 juli Wat gaan we doen vandaag? klimmen, vies worden, dammetjes in water bouwen, schommelen en met de kabelbaan.. Zoek naar kleine beestjes, vlinders, vogels

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO speurneuzen

Vakantieprogramma BSO speurneuzen Week 1 Maandag 11 juli 7+ Bosspellen in bos Warmond (trek oude kleren aan) 4+ Speeltuinentoer door Teylingen Dinsdag 12 juli 7+ Sportcompetitie 4 de ronde tegen BSO Buren uit Leiden Benodigdheden: Sportschoenen

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528 Week 2 Dag/datum: Maandag 16 juli. Programma: indianen tentendag. Schminken, knutselen en tenten bouwen van doeken. Wat neem je mee? Oude lakens/dekbed hoezen. Een t-shirt die verknipt en versierd mag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Informatieboekje Zomerschool

Informatieboekje Zomerschool 2015 Informatieboekje Zomerschool Naam: Doel van de Zomerschool Het belangrijkste doel van De Zomerschool is dat je door samenwerken andere vaardigheden leert zoals: plannen, initiatief nemen en presenteren.

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Zomermix 2016 VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Maandag 11 juli Dinsdag 12 juli [ Uitstapje ] naar speeltuin t Schilderskwartier - Vandaag gaan we naar Woensdag 13 juli [ Uitstapje ]

Nadere informatie

Zomervakantie de Goudhaantjes

Zomervakantie de Goudhaantjes Zomervakantie de Goudhaantjes 7-9 jaar Maandag 16 juli Wat gaan we doen vandaag? Bijna 400m klimmen, klauteren, kruipen, rennen en springen! Ben jij klaar voor de grootste stormbaan van Nederland? De baan

Nadere informatie