Veiligheid in en om school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veiligheid in en om school"

Transcriptie

1 In deze Link: - veiligheid school - fietsstalling - sloop gemeentehuis - nieuws Peel en Maas - hulp gezocht - bericht MR - carnaval op Violier - kalender - uit de schoolgids Uit de groepen: - Gr. 8 Vormsel - Gr. 7-8 veilig internetten en cyberpesten Bijlagen: Vrijdag 13 februari 2015 Jaargang 11 nr KVW - Padxpress Veiligheid in en om school Twee weken geleden is door de gemeente de eindinspectie gedaan van het nieuwe gebouw. Het gebouw voldoet aan alle eisen van een veilige speel- en leer omgeving voor kinderen. Dit zijn harde gegevens. Echter kan het gevoel van veiligheid, zoals dit door enkele ouders wordt ervaren, anders zijn. Hier hebben we begrip voor. We bieden hier graag een luisterend oor voor en zoeken waar mogelijk met u naar oplossingen. De missie en visie van de Violier en de koers die we samen varen, is daarbij uitgangspunt. Door samen in gesprek te gaan, kunnen veel zaken duidelijk gemaakt worden en veelal praktische oplossingen gevonden worden. De komende periode worden er nog veranderingen aangebracht aan de trap binnen en buiten, de buitendeuren en er komen nog kapstokken bij. Natuurlijk gebeuren er ook nog werkzaamheden achter de schermen. Een aantal werkzaamheden wordt in de vakantie uitgevoerd, Mocht er dus iets zijn: loop binnen, bij leerkrachten, teamleider of directeur! Fietsstalling Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, heeft de sloper in overleg met de gemeente onze toch al beperkte ruimte bij de fietsstalling nog verder ingeperkt. Vervelend! We zijn dus op zoek gegaan naar andere mogelijkheden om de fietsen te parkeren. Na de carnaval gaan we dit als volgt doen: de fietsen van de kinderen van de groepen 1 t/m 6 worden, zoals nu, geparkeerd in de huidige fietsstalling. Ook ouders kunnen hier hun fiets parkeren. De kinderen van groep 8 zorgen er mede voor dat ze netjes gestald worden. Dit gaan we opnieuw met de kinderen van groep 8 bespreken. De kinderen van de groepen 7 en 8 parkeren hun fiets in de parkeervakken bij de Schout. Doordat de straten zijn afgezet, mogen daar nu geen auto s komen. De kinderen die buiten willen blijven of eerder zijn dan 8.20 uur, lopen dan achterom (Hoera) richting speelplaats. Wil je direct naar de groep dan kan dat via de ingang van de Schout.

2 Slopen gemeentehuis Zoals jullie vast gezien hebben, is ook de sloop van het gemeentehuis gestart. Hierdoor is Op de Kemp afgesloten. Hier zijn we als school niet blij mee! De gemeente en de sloper hebben ons echter verzekerd dat de Violier bij calamiteiten altijd bereikbaar is. Mocht u hier ongerust over zijn, laat dit dan weten bij de gemeente. Ook wij houden dit goed in de gaten! Op dit moment wordt er op diverse plaatsen gewerkt in het centrum van Maasbree. Nieuws van de gemeente Peel en Maas Twee van de oude locaties van de basisschool worden nu afgebroken en staan voor de veiligheid van een ieder in de bouwhekken. Hierdoor is het Kennedyplein alleen bereikbaar via het nieuwe voetpad langs de school, dat uitkomt op de Schout en via het voetpad voor bij de Bibliotheek. In de week van carnaval zal de locatie aan Op de Kemp gesloopt zijn en daar wordt dan direct de draad opgepakt van de civiele werkzaamheden. Er wordt riolering aangelegd en daarna parkeerplaatsen. Dit alles zal naar verwachting tot eind april duren. Tot die tijd blijft de Schout afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Na de sloop van locatie oude gemeentehuis zal de sloper ook aan de slag gaan met de locatie Broekstraat. Op de locatie van het oude gemeentehuis zal dan snel gestart worden met de bouw van het MFA. Op korte termijn wordt er een bord verboden in te rijden geplaatst op Op de Kemp nabij het oude klooster. Verder is het tijdelijk mogelijk om fietsen te parkeren op de parkeerplaatsen bij de school aan de Schout. De Schout is nu tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer waardoor deze ruimte nu beschikbaar is. Gezocht: handige enthousiastelingen We zijn op zoek naar enkele enthousiastelingen, die de bekabeling van de computers mee helpen wegwerken. Dat houdt in, dat de kabels zoals die op dit moment onder de computerbladen liggen allemaal geordend moeten worden, opnieuw moeten worden aangesloten en in beugels moeten worden opgehangen. Ook worden ze gebundeld met klittenband. Hoe meer mensen een handje willen helpen, hoe lichter dit werk is. Een begin is al gemaakt. Een aantal groepen zijn al gereed. Wilt u een ochtend, enkele ochtenden, een middag, enkele middagen of een dag hulp daarbij verlenen, geef dat dan even aan via j.smeets2@violier.kerobei.nl of , Jos Smeets. Het zou fijn zijn, als we dit uiterlijk 1 maart gereed hebben. Jos Smeets

3 Carnaval Afgelopen dinsdag is op de Violier de Carnaval van start gegaan. Prins Daan en prinses Chiara en adjudanten Michelle en Quinten hebben zich op de trappen van de Violier gepresenteerd aan alle kinderen en leerkrachten. Tot vrijdag uur zijn zij de heersers van onze prachtige basisschool! Dinsdagmiddag is ook het nieuwe boerenbruidspaar bekend gemaakt. In een (2x) bomvolle speelzaal zijn Luc en Lieke voor de onecht getrouwd. Getuigen waren Martijn en Laura. Allemaal proficiat! Het team van BS de Violier wenst jullie allemaal een fijne vakantie en eine schoène vestelaovend!

4 Bericht van de MR Op maandag 23 februari is de eerstvolgende MR vergadering. We gaan met elkaar in gesprek over de veiligheid in en om onze nieuwe school; een onderwerp dat zeer frequent op onze agenda een plek heeft. Verder zal een groot gedeelte van de vergadering besteed worden aan de nieuwe cao en de gevolgen die deze voor onze stichting en school zal gaan hebben. De vergadering start om uur in de personeelskamer. Wilt u de vergadering bijwonen als toehoorder, dan kunt u zich aanmelden bij de secretaris en ontvangt u een agenda. De notulen van voorgaande vergaderingen zijn altijd op te vragen bij de secretaris. Met vriendelijke groet, Angelique Schreurs, secretaris MR de Violier. Kalender 23 februari informatieavond Vormsel (gr.8) februari luizencontrole 10 maart informatieavond Cyberpesten (gr. 7 en 8) Uit de schoolgids! Hoofdluiscontrole Na iedere officiële schoolvakantie vindt er een hoofdluiscontrole plaats in de groep van uw kind. Dit is altijd de eerste maandag, dinsdag of woensdag na de vakantie. Dit is groepsafhankelijk. Iedere groep heeft minimaal 2 ouders die deze controle uitvoeren. Het is belangrijk dat uw kind op de dag van de controle geen ingewikkeld kapsel heeft en vooral geen gel in de haren. Wanneer er tijdens de controle hoofdluis bij uw kind geconstateerd is, dan neemt de school contact met u op. Er wordt dan gehandeld zoals beschreven in het luizenprotocol dat te vinden is op onze website. Wanneer u in de thuissituatie hoofdluis bij uw kind constateert, vragen wij u dringend om hier melding van te maken. U kunt uw kind, na behandeling, gewoon naar school laten gaan. De schoolgids bevat veel praktische informatie en is terug te vinden op de website van de Violier: algemeen schoolgids/jaarkalender.

5 Nieuws uit groep 7en 8 Vormsel Op maandagavond 23 februari om 19.00uur zal pastoor Verbong informatie verstrekken omtrent het vormsel. Deze bijeenkomst vindt plaats in lokaal 8a (plein geel) van meester Rik. U bent van harte uitgenodigd. Voor ouders waarvan de leerlingen het vormsel niet doen is deze avond niet van belang. Gezien de beperkte ruimte willen wij u vragen om per leerling slechts één ouder af te vaardigen om deze avond bij te wonen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, mede namens Pastoor Verbong, Marjo, Daniëlle, Jacqueline en Rik leerkrachten groepen 8 Veilig internetten en Cyberpesten. Dinsdag avond 10 maart willen we de ouders van de groepen 7 en 8 graag uitnodigen voor een avond over cyberpesten en veilig internetten. De avond begint om uur. Vorige week vrijdag is Lei Seuren met de groepen 8 in gesprek gegaan over veilig internetten, sociale media en cyberpesten. Lei is wellicht voor veel ouders geen onbekende. Zijn jaren lange ervaring als politieman bij jeugd en zede zet hij in om kinderen en ouders meer bekend te maken met de digitale snelweg. De begeleiding van ouders op die digitale snelweg is hierbij belangrijk. Echter we weten als ouder vaak niet goed hoe we dit moeten aanpakken. Tijdens deze avond krijgt u hiervoor handreikingen. Vorig jaar is Lei Seuren op uitnodiging van de oudervereniging op de Violier geweest. Als school willen we dit thema samen met ouders oppakken. We doen dit door de ouders van de groepen 7 en 8 uit te nodigen. Voor de huidige groep 7 leerlingen staat het thema in groep 8 weer op het programma. Aanmelden kan t/m 3 maart via info@violier.kerobei.nl. De bijeenkomst wordt gehouden in de speelzaal.

6 Opgeven kan via onze website: Maasbree, februari 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomer lijkt nog ver weg, maar de hoofdleiding van Kingerverkansiewerk (KVW) is al weer volop bezig met de voorbereidingen zodat de kinderen van de groepen 2 t/m 8 ook dit jaar weer kunnen genieten van een gevarieerde, leuke en spannende week. Het KVW van 2015 zal plaatsvinden in de week van 27 juli t/m 1 augustus Opgave 2015 U kunt uw kinderen opgeven via het digitale opgaveformulier dat op onze website staat. Opgeven kan van 23 februari t/m 22 maart, daarna wordt het inschrijfgeld verhoogd volgens onderstaand overzicht: - Na 22 maart 5,- per kind extra. - Vanaf 1 juli 10,- per kind extra. - Laatste week 15,- per kind extra. Heeft u geen mogelijkheid om de opgave digitaal door te geven, neem dan contact op met Lieke Koopmans (na uur Tel ). Kosten: 1 kind: 29,50 2 kinderen: 49,50 3 of meer kinderen uit een gezin: 60,- Over KVW Het is alweer tijd voor het 53 e KVW. In de zomervakantie nemen zo n 500 kinderen deel aan deze zesdaagse week waarin elk jaar een ander thema de rode draad vormt. Wat het thema van dit jaar zal zijn, wordt pas op de woensdag voor KVW bekendgemaakt. Elke dag begint om 9.00u en zal meestal ook weer gezamenlijk worden afgesloten om 16.00u Alleen op zaterdag beginnen we om 9.30u en zit het er rond de klok van 15.00u al weer op. Gedurende de week zullen de kinderen veel buiten spelen en zijn er regelmatig waterspellen. Oude kleding, badkleding en handdoek, maar ook een petje en zonnebrandcrème bij warm weer zijn dan ook een must! Van buitenspelen krijg je honger, dus vergeet ook het lunchpakket niet! Programma: Wat gaat er gebeuren? Maandag Na een grootse opening in de kerk worden alle kinderen per basisschoolgroep verdeeld over de KVW-groepen (10 à 12 kinderen). Daarna gaan ze naar hun homes om de groepsleiding beter te leren kennen. s Middags gaan alle remmen los tijdens de activiteiten voor de basisschoolgroepen 2 en 3, de groepen 4, 5 en 6 en de groepen 7 en 8. Dinsdag s Ochtends is er eigen vermaak waarbij er ook geknutseld kan worden voor de lawaaioptocht. s Middags wederom drie grote activiteiten. Woensdag Waar brengt het uitstapje ons naar toe? Het maakt niet uit, als er maar gespeeld en/of gezwommen kan worden! Figuranten / Spelleiders U kunt als ouder ook meedoen aan KVW! Elk jaar zoeken we voor de activiteiten op maandag, dinsdag en vrijdag en voor de bossen op donderdag spelleiders en figuranten! Zonder uw hulp kunnen er spellen misschien niet gespeeld worden. Geef u dus op via het opgaveformulier! Homes Tijdens de week hebben circa 45 homes nodig voor de groepen. Woont u in de bebouwde kom en heeft u een garage of andere ruimte ter beschikking, laat het ons weten via het opgaveformulier! Donderdag = bosdag. Er gebeuren spannende dingen in de themabossen en de hulp van de kinderen is er dan ook hard nodig! Vrijdag s Ochtends is er eigen vermaak en s middags is er een groot spellenfestijn waaraan alle groepen deelnemen. Zaterdag Na de opening is het tijd voor de theatervoorstellingen en daarna kunnen de laatste voorbereidingen getroffen worden voor de lawaaioptocht, want ja, dan zit KVW er al weer bijna op. Alleen de afsluiting nog Meer weten? Neem dan (het liefst na 18.00u) contact op met: Lieke Koopmans: Tel Natasja Vaasen: Tel Kijk eens op onze website: hier vindt u ook de veelgestelde vragen.

7 Wat doe jij na schooltijd in Maasbree? BLOK 4 SCHOOLJAAR Tennis Groep 3-4 Maandag 16, 23, 30 maart en 6 april uur Robert Hesen & Tom Maassen, trainers personal tennis. Locatie: Tennispark L.T.C Maasbree (Breetse peelweg 1) Minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers (vol = vol) Benodigdheden: Halverwege de les hebben we een korte pauze. Voor deze pauze mag je van thuis uit iets te drinken mee nemen. Trek makkelijk zittende kleren of sportkleding aan. De kinderen van BSO Sportief worden zowel na schooltijd als na afloop van de buitenschoolse activiteit bij BSO sportief, locatie MVC 19 opgevangen. In de clinic Tennis! van 4 weken leer je kennis maken met diverse technieken, spelvormen, posities noem maar op! Trainers van LTC Maasbree gaan jullie in deze korte periode op verschillende manieren leren hoe je de basis van tennis onder de knie kunt krijgen. Streetdance Groep 5-6 Dinsdag 17, 24, 31 maart en 7 april 15: uur Ernie Smits-Heldens dansdocente bij sportcentrum Balance. Locatie: Sportcentrum Dynamic (Breetse Peelweg 1c Maasbree). Minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers (vol = vol) Benodigdheden: Halverwege de les hebben we een korte pauze. Voor deze pauze mag je van thuis uit iets te drinken mee nemen. Zorg ervoor dat je niet te warme kleding aan trekt en bij voorkeur gymschoenen. De kinderen van BSO Sportief worden zowel na schooltijd als na afloop van de buitenschoolse activiteit bij BSO sportief, locatie MVC 19 opgevangen. Hou jij ook zo Everybody Dance Now? En kun je ook niet stil blijven zitten zodra je muziek hoort. Kom dan gezellig met andere kinderen mee dansen bij de Streetdance speciaal voor kids. Gedurende 4 weken krijgen de deelnemers een dans aangeleerd. Elke week herhalen we de uitleg van de vorige keer en daarna leren ze er weer een nieuw stukje bij. Zo ontstaat er gedurende de 4 weken een stoere streetdancechoreografie. Aan het einde van het blok is er een speciale demonstratie voor alle nieuwsgierige ouders, broertjes, zusjes, familie enz... Rots & Water Groep 7-8 Dinsdag 17, 24, 31 maart en 7 april 15: uur Bertha van den Drink, Gecertificeerd trainer Rots en Water. Locatie: BSO Sportief, locatie Dynamic (breetse peelweg 1c Maasbree) Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers (vol = vol) Benodigdheden: We werken op blote voeten, eventueel kun je antislipsokken aantrekken. Gemakkelijke kleren zijn wel fijn. De kinderen van BSO Sportief worden zowel na schooltijd als na afloop van de buitenschoolse activiteit bij BSO sportief, locatie MVC 19 opgevangen. Speciaal voor kinderen uit groep 7 en 8! Met plezier naar de grote school, wil je leren om voor jezelf op te komen? Dan is de Rots en Water kennismakingstraining iets voor jou. Dat is een training, waarbij je werkt aan je zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Rots betekent dat je stevig in je schoenen staat, voor jezelf kunt opkomen en je grenzen stelt. Water is rekening houden met elkaar, rust en vertrouwen kunnen uitstralen. Soms heb je rots nodig, maar het is beter je als water te gedragen. Dat leer je bij de Rots en Waterlessen. We doen dat op een ontspannen manier met veel bewegen. Ouders mogen komen meekijken.

8 Run For Fun Groep Woensdag 4,11 en 18 Maart. (let op! deze activiteit begint twee weken eerder i.v.m. de Venloop zondag 22 maart) 16:30-17:00 uur Riet Kessels initiatiefneemster & Sharon Hendriks combinatiefunctionaris Maasbree. Verzamelplaats: molenstraat 34(bij Duijf Installatiebedrijf) Minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers (vol = vol) Heb jij je al ingeschreven voor de Venloop en zit jij in groep f 8? Dan is "Run for Fun" (Venloop training Maasbree) echt iets voor jou! Hebben jij en je klasgenootjes, vriendjes/vriendinnetjes op woensdagmiddag een half uurtje tijd? Doe dan mee en zorg dat jij om 16:30 uur bij de molenstraat 34(bij Duijf Installatiebedrijf) bent & Ren samen met ons de 500 of 1000 meter route. Ga 3 weken lang met Riet kessels en Sharon Hendirks de uitdaging aan. Zodat jij en je vriendjes/vriendinnetjes klaar zijn voor de Venloop zondag 22 maart. Doe mee en schrijf je nu in! (deelname is gratis ) Thai-Boxing Groep Donderdag 19, 26 maart en 2,9 april uur Ricardo Geeraets sportinstructeur sportcentrum Balance Locatie: speelzaal van Bs. De Violier, locatie Kennedyplein 60 Minimaal 9 en maximaal 20 deelnemers (vol = vol) Benodigdheden: Halverwege de les hebben we een korte pauze. Voor deze pauze mag je van thuis uit iets te drinken mee nemen.zorg dat je een T-shirt en een korte broek bij je hebt. De trainingen vinden plaats op blote voeten. Jeugd Thai-boxing onderleiding van Ricardo Geeraets, waarbij ze leren hoe zichzelf te verdedigen. Dit heeft een positief effect op de weerbaarheid en de gezondheid. Motoriek, reactie, coördinatie en uiteraard de conditie wordt beter. Daarbij krijgen de kinderen door de vechtsport discipline, zelfbeheersing en respect voor anderen. TKD-Tiger Groep 1-2 Vrijdag 20, 27 maart en 3,10 april uur John van Dam, ervaren meester & instructeur bij TKD Tigers Locatie: speelzaal van Bs. De Violier, locatie Kennedyplein 60 Minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers (vol = vol) Benodigdheden: Trek gemakkelijk zittende (sport)kleding aan waarin je je soepel kunt bewegen. TKD (Total Kids Defence) Tigers is meer dan sport en bewegen. Ook worden kinderen tussen 3 en 8 jaar getraind in sociale vaardigheden die wellicht ooit hun leven kunnen redden. Geen enkele sport in de Benelux heeft zo n uniek programma voor zulke jonge kinderen. BIJ TKD TIGERS LEERT UW KIND: - Omgaan met vreemden -Omgaan met pesten - Gevaarlijke situaties -Samenwerken en Leiderschap - Gezondheid en Voeding Kom eens voor enkele proeflessen in de lessen van Meester John en ervaar de populaire TKD Tigerslessen met uw kind(eren). Reeds 150 enthousiaste Tigertjes uit 8 van onze vaste groepen gingen jullie voor. Wil je graag meedoen aan een buitenschoolse activiteit? Ga dan snel naar en schrijf je uiterlijk maandag 9 maart in! Bij vragen kunt u contact opnemen met Sharon Hendriks, combinatiefunctionaris Maasbree M: E: s.hendriks@cf.hoerakindercentra.nl

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier BSO Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Maasbree...

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Kerobei

Tevredenheidsonderzoek Kerobei Vrijdag 6 nov. 2015 Jaargang 12 nr. 06 In deze Link: - tevredenheidsonderzoek - ouderpanelavond - thema avond - verkeersveiligheid - MR - kalender Bijlagen: - Mamacafe workshop - Van pesten naar verbinding

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord KOFFIE UURTJE DONDERDAG 26 JANUARI

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

Groningen, 30 januari 2015

Groningen, 30 januari 2015 Groningen, 30 januari 2015 Speciale dagen: 4 februari Margedag alle goepen zijn vrij 10 februari MR 20:00 uur 11 februari podiumoptreden groep 5A 13 februari podiumoptreden groep 5 B 20 februari Rapport

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 4, no 2 3 september 2018 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief... 1 Agenda september:... 1 Schoolfotograaf... 2 Informatieavond... 3 Sport

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 VSO Mikado Stiemensweg 44 Terugblik op ouderavond schooltijden Op donderdag 22 januari vond de ouderavond plaats waarin een model werd gepresenteerd voor mogelijke nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda. Jarigen. Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda. Jarigen. Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018 Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Een tevredenheidsonderzoek: waarom? Hoe beoordeelt u ons IKC? Wat gaat goed en wat kan beter? Onlangs hebt u een (herinnerings)mail ontvangen

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree Locatie de Violier Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Hoera Maasbree; de locaties... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 21 augustus 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016 Draaiboek Tijdelijke huisvesting Basisschool Leuken 2015-2016 Inhoud 1. Inleiding.... 4 2. Aantallen groepen.... 4 3. Plattegronden van de locatie Middelstestraat 79 en de locatie Martinusschool in Weert....

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en

Nadere informatie

09 september Happy Birthday

09 september Happy Birthday Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 09 september Happy Birthday 10 sept. Siemen gr. 3 10 sept. Jop gr. 8 13 sept. Yara gr. 4

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015 Sint Gerardusstraat 22 6034 SJ Nederweert-Eind Telefoon: 0495 632712 www.de2sprong.nl Voorwoord Beste ouders en verzorgers, Nummer 10 Nederweert-Eind, 01-05-2015 Nieuwsbrief mei 2015 De meivakantie staat

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 )

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt in de groepen Wat er speelt binnen de school Lestijden Agenda Nieuws uit de omgeving (Nijmeegs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 5 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Sport- en beweegteam Ook de komende tijd is er weer een aantal leuke naschoolse sportactiviteiten

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl. Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl De Sokkerwei Uit de wei vrijdag 20 februari 2015 Deze week in; Uit

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie