Leefschool De Sterappel Christine Vanessa Greet Emilie Wendy Emma Stefanie - Evy Sabrina Lieve - Nele Heidi Nancy - Carina Patrick

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leefschool De Sterappel Christine Vanessa Greet Emilie Wendy Emma Stefanie - Evy Sabrina Lieve - Nele Heidi Nancy - Carina Patrick"

Transcriptie

1 t Sterappeltje Nieuwsbrief nr. 27 Werk aan de winkel! We kunnen terug heel wat gratis verf krijgen van Levis! Wie dus één van de volgende weken aan het schilderen slaat kan ons dus ook een handje helpen.

2 Zomerfeest Vergeet de inschrijvingen voor het zomerfeest niet!!

3 Bloemetjes.. Vergeet de bloemetjes niet.. Geachte ouders, Volgend schooljaar staat al heel vroeg de zeeklas op de planning. We zouden graag nog wat extra werkingsgeld hebben om uitstappen te bekostigen. Daarom organiseert De sterappel een bloemetjesverkoop, want zeg nu zelf: wie houdt er niet van bloemen? Hoe meer bloemetjes uw verkopen, hoe leukere uitstappen we kunnen doen aan de zee. Ook de kleuters profiteren mee op hun schoolreis. GO! Nieuwstraat Sint-Gillis-Waas Naam en adres van de koper: Wat heb ik besteld?..pakketjes van 5 = euro Het pakket werd verkocht door: Ik heb.. betaald Dit exemplaar is voor de koper Alvast bedankt! De piepkuikens en de kuikens Hallo iedereen, Hier zijn we weer met meer kuikennieuws! Eerst en vooral nog een dikke proficiat aan Loe, die werd vorige week woensdag 3 jaar We smulden allemaal mee van een lekkere en gezonde traktatie.

4 Hopelijk hebben jullie ook allemaal genoten van onze mama verwendoos, want waren we fier op onze cadeautjes. Op maandag kregen we er weer een nieuw piepkuikentje bij. Welkom Yantra! Die dag mochten we ook kiezen voor ons nieuw project en we kozen bijna unaniem voor vissen. We leerden al een superleuk liedje en versje, luisterden al naar het verhaaltje van regenboog het mooiste visje van de zee, schilderden met bubbelpapier een visje, Speelden met het visjesspel,..

5 Volgende week vissen we verder Prettig weekend, Wendy, de piepkuikens en kuikens

6 De kikkers en de giraffen Blub blub blub blub we duiken met de kikkers en giraffen in ons nieuw project: de oceaan. We keken al naar foto s van allerlei vissen, haaien, schildpadden, en gingen al meteen aan de slag. Uit klei maakten we mooie vissen die we prachtig schilderden. Want we maakten de mooiste vissen van de zee. Verder veranderen we onze klas in een echte oceaan. We schilderen met rolletjes veel met schelpen en waterdieren. Verder kunnen de kleuters volop vanalles ontdekken over schelpen, zeedieren in onze ontdekhoek en leeshoek. Vissen kunnen we ook al als de beste, we visten met het leuke spel van Quinten. Maar ook visten we naar letters en zo maakten we woordjes.

7 De letterworm kwam donderdag ook weer knabbelen aan woordjes met de letter V. Zo vonden we onder andere: vis, voet, veer, venkel, voor, vlieg, vliegemepper, vrachtwagen, vierkant, varken, voetbalschoen, vogel en nog zo veel meer. Je kon in onze klas de kleuters ook enthousiast horen meezingen met het liedje 10 kleine visjes. Volgende week gaan we nog veel meer ontdekken, knutselen en leren over allerlei leven in de oceaan. Heb je nog een leuk boek, spel of speelgoed van dit thema, mag je dit natuurlijk altijd meegeven. Een spetterend weekend gewenst. Ps: nog enkele leuke foto s van onze prachtige modeshow!

8

9 De Vlinders Hoi! De vlinders hebben een toets gemaakt over het project wonen. Dit ging goed bij iedereen! Daarna hebben we een nieuw project gekozen. We hebben gestemd en het project dat gewonnen heeft is Hoe kunnen we zelf een film maken? We zijn er direct in gevlogen en hebben in groep al een verhaal uitgeschreven waarover we een film gaan maken. Damla is deze week 7 jaar geworden! Wij hebben dit uitgebreid gevierd met taart en limonade. Mmmmmmmmm. De vlinders, meester Nick en juf Nina

10 Nieuws van de leeuwen Leeuwennieuws 17 mei We bekijken het positief. Dit druilerige weer heeft ook voordelen. We kunnen echt niks anders doen dan hard werken. De leeuwen kregen in hun weekpakket herhalingsbundels. Dit wil zeggen dat het einde nadert. Met mondjesmaat zal er hier en daar al eens een toets worden afgenomen om te zien hoe het gesteld is het met de kennis van de leerinhouden van de tweede graad. De test luisteren hebben ze met glans doorstaan. Het is te zeggen, toch als het voor punten is. Verder kregen de kinderen van het derde leerjaar al een toets meetkunde. In de projecttijd zijn we met iets heel bijzonders gestart. In plaats van een project voor alle leeuwen, maken alle leeuwen nu een apart project, het zogeheten mini-project. Ze worden begeleidt door een mier Jakkes die hen stap voor stap een project laat uitwerken. De gekozen titels zijn: Hoe is papier gemaakt? Hoe kan ik zelf een wetenschapper worden? Hoe ontstaat leven? Hoe word ik een goede voetballer? Hoe worden pretparken gebouwd?

11 Hoe leven dieren onder de grond? Hoe word ik sportief en gezond? Hoe leer je vliegen als een vogel? Hoe wordt chocolade gemaakt? Hoe worden baby s geboren? Hoe word ik een goede schrijnwerker? Hoe zijn mensen kleren beginnen dragen en maken? Hoe zijn gevechtssporten ontstaan? Heel wat vragen om mee aan de slag te gaan. Vanaf volgende week kunnen jullie de individuele projecten opvolgen in t Sterappeltje. Dan schrijven de kinderen zelf een verslagje van hun vallen-en opstaan - ervaringen Een mooie film voor het weekend? Het wordt binnen-kruipen-dekentjewarme chocomelk- weer Groetjes Greet en de leeuwen Nieuws uit de Beverklas Wat een toffe week! De kinderen van de beverklas hebben hun eerste echte fuif gehad. In het kader van ons M.E.G.A.-project. We zijn met de bus naar Beveren gereden. In fuifzaal het Togenblik konden de kinderen genieten van een toffe fuif,dat georganiseerd was door de lokale politie van Beveren, zonder alcohol en drugs. De lokale politie zet al sinds het schooljaar de schouders onder het MEGA -project. MEGA staat voor Mijn Eigen Goed Antwoord. Het project is bedoeld voor jongeren van het 5/6de leerjaar. Het brengt hen sociale vaardigheden bij om te weerstaan aan groepsdruk, stress en drugs. Aan de hand van lessen en doe- opdrachten krijgen ze informatie over drugs en veiligheid, en wordt er gewerkt aan hun assertiviteit en hun zelfbeeld. Op die manier zijn ze beter voorbereid op de uitdagingen die hen te wachten staan bij de overgang naar het middelbaar onderwijs.

12 Uit onderzoek blijkt dat jongeren starten met experimenteren rond de leeftijd van jaar. Het is dus heel belangrijk om al op jongere leeftijd aan preventie te doen! Vroeg starten en preventieboodschappen vaak herhalen, blijkt effectiever te zijn dan een eenmalig project. Hier alvast enkele toffe sfeerbeelden!

13 We hebben niet alleen plezier gemaakt! Af en toe was het eens bittere ernst. Maandag hadden we de toets hoofdrekenen gemaakt en woensdag luisteren. Volgende week woensdag doen we verder met cijferen. Iedereen kan dus verder oefenen in hun oefenbundel of op ( cijferen). Donderdag is het de toets van project Wat gebeurt er met me in de puberteit?.

14 Geniet van het lange weekend! De Beverklas HIEPERDEPIEP HOERA! Hoera voor Damla, Loe en Yalenka!

Langs deze weg nog eens een warme oproep voor onze klusjesdag op zaterdag 27 april van 9u tot 15u.

Langs deze weg nog eens een warme oproep voor onze klusjesdag op zaterdag 27 april van 9u tot 15u. t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 24 KLUSJESDAG! Langs deze weg nog eens een warme oproep voor onze klusjesdag op zaterdag 27 april van 9u tot 15u. Hopelijk tot dan, Het sterappelteam De piepkuikens

Nadere informatie

In deze laatste maand staat er nog heel wat op het programma. Volg goed mee op de kalender zodat je kind geen sportdag, feestje of schoolreis mist!

In deze laatste maand staat er nog heel wat op het programma. Volg goed mee op de kalender zodat je kind geen sportdag, feestje of schoolreis mist! t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 Schoolnieuws nr. 28 In deze laatste maand staat er nog heel wat op het programma. Volg goed mee op de kalender zodat je kind geen sportdag, feestje of schoolreis mist!

Nadere informatie

Deze week konden we dus nog enkele dingen afwerken van ons vliegen en begonnen we ijverig aan ons geschenkje voor mama.

Deze week konden we dus nog enkele dingen afwerken van ons vliegen en begonnen we ijverig aan ons geschenkje voor mama. t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 26 Attentie Attentie : Beestjesalarm! Er zijn terug beestje gesignaleerd op sommige hoofdjes. Gelieve uw kind te controleren en indien nodig te behandelen. De nat-kam

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Oproep voor kosteloos materiaal Ik heb in onze berging gemerkt dat onze

Nadere informatie

Het kriebelt op mijn hoofd... De piepkuikens en kuikens

Het kriebelt op mijn hoofd... De piepkuikens en kuikens t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 5 Het kriebelt op mijn hoofd... Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld, blijven we de kriebelbeesten hardnekkig opsporen. Dit om ze zo snel mogelijk te verbannen.

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

Woordje van de directie.

Woordje van de directie. NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Woordje van de directie. Beste ouders, Donderdagmorgen heeft onze bus een

Nadere informatie

Data om te onthouden !!NIET TE VERGETEN!! Meester Nick trouwt!!!

Data om te onthouden !!NIET TE VERGETEN!! Meester Nick trouwt!!! NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Data om te onthouden Onze schoolreis op 25/06 Het oudercontact en de proclamatie

Nadere informatie

Van 11 juni tot en met 15 juni 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 11 juni tot en met 15 juni 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 11 juni tot en met 15 juni 2012 deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Het begint stilaan te korten want binnen 3 weken is het reeds grote vakantie! Wat gaat het snel! Deze week werken

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 8 tot en met 12 november 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons weekje vakantie zit erop. Hopelijk hebben jullie er een beetje van genoten. We starten

Nadere informatie

Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen thuis eens goed te controleren en te behandelen indien nodig!! Bedankt!!!!!!

Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen thuis eens goed te controleren en te behandelen indien nodig!! Bedankt!!!!!! NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E LUIZEN Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

De lieveheersbeestjes en de bijtjes

De lieveheersbeestjes en de bijtjes NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E De lieveheersbeestjes en de bijtjes Ons weekje verkeer is weer voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 18 januari tot vrijdag 22 januari Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nu Juleske terug genezen is en zijn rode vlekjes allemaal weg zijn, is hij enorm

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Het einde van het schooljaar nadert, dus tijd voor ons laatste thema: water, wat doe je ermee. Onze themakast hebben we

Nadere informatie

We werken samen over het thema In het water.

We werken samen over het thema In het water. Van maandag 8 t/m vrijdag 26 september hebben de kleuters van obs de Reigersberg samen met de beide Kibeo peutergroepen van Rilland gewerkt met het thema: In het water We hebben het thema samen voorbereid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij. wensen jullie veel leesplezier!

Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij. wensen jullie veel leesplezier! Schooljaar 2015-2016 Nr 3 22 januari 2016 Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij Weetjes uit groep 4 wensen jullie veel leesplezier! Groetjes groep 4

Nadere informatie

te onderzoeken welke verschillen er bestaan tussen groepen leerlingen en hoe groot die verschillen zijn;

te onderzoeken welke verschillen er bestaan tussen groepen leerlingen en hoe groot die verschillen zijn; Stefanootje Jaargang 10, nummer 17, 29-05-2008 Uitgegeven door: BS St. Stefanus Wijnandsrade reacties: stefanootje@bs-stefanus.nl Peilingsonderzoek geschiedenis en aardrijkskunde 2008 Het project Periodieke

Nadere informatie

Inschrijven verplicht voor- en naschoolse opvang

Inschrijven verplicht voor- en naschoolse opvang t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 23 Onze laatste maand De eindsprint is ingezet. Toetsen, proclamaties, rapporten, oudercontacten, schoolreizen, sportdagen,. Iedereen is druk in de weer om daarna

Nadere informatie

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi,

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi, Van 8 tot 19 juni 2015 Hoihoi, Geen gewoon klasnieuws deze keer maar een verkorte versie van 2 weken samen. Te starten met vorige week. Door de drukte van vaderdag, oudercontacten en mierekamp zijn het

Nadere informatie

Onze piepkuikens en kuikens

Onze piepkuikens en kuikens t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 19 Sterappelbabbel.babbel.babbel. Zin in een gezellige babbel? Kom dan zeker langs woensdag 6 maart om 19u30 in de vlinderklas. Iedereen is welkom! Hopelijk tot

Nadere informatie

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Donderdag 16 februari geven wij een carnavalsfuif voor de kinderen van het lager. Deze zal van start gaan om 18u. en eindigen om 21u. Vrijdag 17 februari vieren

Nadere informatie

Van 4 februari tot 8 februari 2013

Van 4 februari tot 8 februari 2013 Van 4 februari tot 8 februari 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie De laatste week voor de vakantie wordt een echte feestweek! Maandag: Hiep hiep hoera!

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 mei 2015 De boerderij Twee weken leerden onze kleinste kleuters alles over de koe, het paard, het varken, de geitjes en nog zoveel andere dieren. Als kers op de taart

Nadere informatie

Openbare basisschool De Braskörf

Openbare basisschool De Braskörf Nieuwsbrief Openbare basisschool De Braskörf Cornelis Jetseslaan 13 9646DC Veendam Tel. 0598-621234. Postadres: postbus 296, 9640 AG Veendam *********************************************************************************************

Nadere informatie

Deze data kan u alvast noteren. Recycleren voor het schoolfeest. Sam de verkeerslang

Deze data kan u alvast noteren. Recycleren voor het schoolfeest. Sam de verkeerslang Deze data kan u alvast noteren. -31 mei (forum) -22juni (schoolfeest) -27 juni (schoolreis) -28 juni (slotforum) Recycleren voor het schoolfeest We willen jullie allemaal bedanken om allerlei materialen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350. violierkids@komkids

Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350. violierkids@komkids Themabrief Wij gaan voorlezen Maart en april 2014 Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350 violierkids@komkids Wat willen wij? In het begin van de zomer gaan wij in de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Maandag 12 november is het geen school. Geniet dus van een extra lang weekend.

Maandag 12 november is het geen school. Geniet dus van een extra lang weekend. t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 9 NIET VERGETEN!!!!! Maandag 12 november is het geen school. Geniet dus van een extra lang weekend. Trollentocht Zoals reeds meermaals gezegd, gaan we op vrijdag

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 4 januari tot vrijdag 8 januari Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Hallo, hallo! Ook in het nieuwe jaar staat de juf met een briefje klaar. Een briefje met

Nadere informatie

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas:

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas: NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2012-2013 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas: Hallo mama en papa, Op maandag begonnen de

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Van 10 juni tot 13 juni Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 10 juni tot 13 juni Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 10 juni tot 13 juni 2014 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas Na een paar drukke dagen duiken we de zee in en gaan een kijkje nemen onder water. Welke dieren leven er en

Nadere informatie

We kunnen terecht trots zijn op het behaalde tweede luik van het logo. We hebben van de commissie een zeer mooie evaluatie gekregen.

We kunnen terecht trots zijn op het behaalde tweede luik van het logo. We hebben van de commissie een zeer mooie evaluatie gekregen. t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 3 Mos-Nieuws Mos Nieuws. We kunnen terecht trots zijn op het behaalde tweede luik van het logo. We hebben van de commissie een zeer mooie evaluatie gekregen. Ik

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief van maandag 23 mei tot vrijdag 27 mei. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Nieuwsbrief van maandag 23 mei tot vrijdag 27 mei. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Nieuwsbrief van maandag 23 mei tot vrijdag 27 mei Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog één weekje en dan is het schoolfeest. Afgelopen week zijn we reeds

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Prettige vakantie! Betaling openstaande facturen. http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE

Prettige vakantie! Betaling openstaande facturen. http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2012-2013 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE Prettige vakantie! Onze eerste twee maanden zijn reeds voorbij. De tuin toont reeds zijn mooiste

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 19 juni tot vrijdag 23 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: We zomeren deze week nog even verder en gaan het vooral hebben over de vakantie die in zicht

Nadere informatie

Het klasnieuws: week 19 en 20

Het klasnieuws: week 19 en 20 Het klasnieuws: week 19 en 20 Ditjes en datjes Donderdag 12 februari: atelier Vrijdag 13 februari: dikke truiendag Woensdag 25 februari: kleuterglibberen in Finlandia. Zaterdag 28 februari: kinderfuif

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

Thema 1: Wie zijn wij?

Thema 1: Wie zijn wij? Thema 1: Wie zijn wij? Verhaallijn We zitten in een nieuwe groep en we moeten allemaal nog een beetje aan elkaar wennen. Op een ochtend vinden we een brief van een wezentje. Hij vraagt of hij in onze klas

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief!

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Beste ouders, Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Hartelijke groet, het onderbouwteam Nieuws uit groep 0 Leen de aannemer

Nadere informatie

Goeie afspraken maken goeie vrienden

Goeie afspraken maken goeie vrienden t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 6 Goeie afspraken maken goeie vrienden Beste ouders, Vanaf maandag gaat de voorbewaking en de nabewaking door op de speelplaats voor de kleuterblok. Dit doen we

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

zon maakt alles leuker opstaan naar school gaan lezen schrijven rekenen

zon maakt alles leuker opstaan naar school gaan lezen schrijven rekenen 23 e jaargang nummer 27/ 20 april 2018 redactie: Els E D I T O R I A A L zon maakt alles leuker opstaan naar school gaan lezen schrijven rekenen Leefschoolnieuws van de directie Na een welverdiende vakantie

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Brrrrrrr.?ik wil sneeuw

Brrrrrrr.?ik wil sneeuw Brrrrrrr.?ik wil sneeuw Brrrrr, wat was het koud het afgelopen weekend. Toch? We hebben zelfs een beetje sneeuw gehad. Maar het duurde niet lang. Het wil maar niet lukken met de winter. Ik denk dat u niet

Nadere informatie

Week van 3 tot 7 juni 2013

Week van 3 tot 7 juni 2013 Week van 3 tot 7 juni 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Na het feest voor de mama's (moekes) is het de beurt aan de papa s (vakes). Maandag: We starten

Nadere informatie

De lente is deze week officieel begonnen. Als er nog mensen zijn die willen inschrijven voor de lentebrunch, weten we dit liefst ten laatste maandag!

De lente is deze week officieel begonnen. Als er nog mensen zijn die willen inschrijven voor de lentebrunch, weten we dit liefst ten laatste maandag! t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 22 Schoolnieuws De lente is deze week officieel begonnen dekentjes, veren en een open haard! Als er nog mensen zijn die willen inschrijven voor de lentebrunch,

Nadere informatie

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt!

Jongste kleuters: En dan hebben de jongens de doos met de knikkerbaan ontdekt! Freinet Basisschool Genk Schoolkrant Een week vol dieren! Week 5 Vrijdag 30 september 11 Activiteitenkalender: Dinsdag 4 oktober: Werelddierendag de ingezamelde voeding wordt door de kinderraad naar het

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen.

Niet vergeten: Op woensdag is er fruitdag voor iedereen. Van 15 maart tot en met 19 maart 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Naar aanleiding van de jeugdboekenweek werken wij deze week rond boekjes in het algemeen.

Nadere informatie

maandag 17 september tot vrijdag 21 september 2018

maandag 17 september tot vrijdag 21 september 2018 maandag 17 september tot vrijdag 21 september 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: De komende weken zal het er pas echt beestig aan toe gaan in ons thema

Nadere informatie

NAAR HET EERSTE LEERJAAR

NAAR HET EERSTE LEERJAAR NIEUWSBRIEF 1 Beste ouder Het eerste trimester van schooljaar 2018-2019 vloog razendsnel voorbij. Binnen onze school viel er heel wat te beleven. We laten u graag even meegenieten! Een greep uit de voorbije

Nadere informatie

Volgende week vrijdag krijgt iedereen zijn laatste factuur mee. Alles zal gefactureerd worden adhv de bestelling die geplaatst is.

Volgende week vrijdag krijgt iedereen zijn laatste factuur mee. Alles zal gefactureerd worden adhv de bestelling die geplaatst is. t Sterappeltje Nieuwsbrief 2012-2013 nr. 30 Facturen Volgende week vrijdag krijgt iedereen zijn laatste factuur mee. Alles zal gefactureerd worden adhv de bestelling die geplaatst is. Carina De piepkuikens

Nadere informatie

LENTE+LIEFDE Juf Floor ligt in haar bed. Ze wordt wakker en pakt haar kleren om vandaag aan te trekken. Dan gaat juf Floor ontbijten. Ze gaat naar buiten en loopt naar meester Ruben s huis. Ze belt aan

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 1 september tot en met 3 september 2010. Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Hallo iedereen, Zijn jullie er klaar voor? De hartjes van onze kapoenen zullen

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018

maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018 maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Ook deze week is het maar een kort weekje en gaat al onze aandacht naar de mama's en

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Week van 22 februari tot 26 februari 2016

Week van 22 februari tot 26 februari 2016 Week van 22 februari tot 26 februari 2016 Project: Maandag: Tijdens het forum van deze week kozen we met de ganse school een nieuw muziekje. Er werden vier liedjes aan ons voorgesteld en er werd vrij unaniem

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 8 juni 2015 tot vrijdag 12 juni 2015 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas Deze week staat alles in het teken van de papa's, of toch bijna, want maandag starten

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Maandag 7 september 2015 tot vrijdag 12 september 2015 De eerste nieuwsbrief Het wordt vast een superleuk en leerrijk schooljaar! Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Van 12 maart tot 15 maart 2013 Op maandag 11 maart krijgen we een extra dagje vrijaf!

Van 12 maart tot 15 maart 2013 Op maandag 11 maart krijgen we een extra dagje vrijaf! Van 12 maart tot 15 maart 2013 Op maandag 11 maart krijgen we een extra dagje vrijaf! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Daar juf Lana vorige week wegens ziekte

Nadere informatie

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen Activiteitenboekje -april 2016 Workshop koekjes bakken Wegens groot succes gaan we ook dit keer weer gezellig koekjes bakken op de BSO. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op voor deze workshop.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD

NIEUWSBRIEF VOORWOORD NIEUWSBRIEF VOORWOORD De maand mei vloog weer voorbij. Er werden zoveel leuke dingen gedaan Zo was er het schoolfeest, onze schoolreis en nog allerlei andere activiteiten. Meer hierover kun je lezen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 4 september tot vrijdag 8 september 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Hallo iedereen! Vrijdag konden we al even op verkenning in onze nieuwe pop-up klas.

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014 In dit weeknieuws o.a.: PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week?

Wat doen onze kleuters deze week? Wat doen onze kleuters deze week? Van 10 februari tot 14 februari 2014 Instapklas + 1e kleuterklas: juf Nathalie Wat maakt je blij? Wat maakt je boos? Wanneer ben je bang of wat maakt je verdrietig? Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2012-2013 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas Hallo mama en papa, Er rest ons nog slechts

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2014 06.01 t/m 07.02

Activiteitenprogramma 2014 06.01 t/m 07.02 Activiteitenprogramma 2014 06.01 t/m 07.02 Locatie: KDV Voorbeeld: Groep: 0-4 jaar Data Dag Competentie Activiteit 0-2jaar Activiteit 2-4 jaar 06.01 Maandag Kijk, ik maak contact, blazen maar, spelletje

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 11 april tot vrijdag 15 april Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Na 2 weken zijn we er terug en vliegen erin voor het laatste trimester. De lente is

Nadere informatie

maandag 10 juni tot vrijdag 14 juni 2019

maandag 10 juni tot vrijdag 14 juni 2019 maandag 10 juni tot vrijdag 14 juni 2019 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf. Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog 3 weken en dan start de grote vakantie. Wat gaat het snel. Ook

Nadere informatie

Ons kringbord vullen we vanaf nu wat anders in. Onze vlinders hebben onze dagen van de week, de daglijn, het weer, al heel goed onder de knie.

Ons kringbord vullen we vanaf nu wat anders in. Onze vlinders hebben onze dagen van de week, de daglijn, het weer, al heel goed onder de knie. KLASNIEUWS 31 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 MEI 2016 JUNI 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie