COÖRDINATOR BESTUURSADMINISTRATIE & ONTHAAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COÖRDINATOR BESTUURSADMINISTRATIE & ONTHAAL"

Transcriptie

1 COÖRDINATOR BESTUURSADMINISTRATIE & ONTHAAL ALGEMENE GEGEVENS Functietitel Functiefamilie Afdeling Niveau Graad Graadnaam Positie in het organogram Eerste evaluator Tweede evaluator Coördinator bestuursadministratie & onthaal Coördinatoren Interne ondersteuning B Bv Coördinator Je geeft leiding aan de dienst bestuursadministratie en onthaal Je rechtstreeks leidinggevende is het afdelingshoofd interne ondersteuning. Afdelingshoofd interne ondersteuning algemeen directeur DOEL VAN DE FUNCTIE Als coördinator geef je leiding aan de teams bestuursadministratie en onthaal. Je past je juridische kennis toe en biedt ondersteuning aan de bestuursorganen, zodat deze optimaal functioneren. Je zorgt er verder voor dat het onthaal optimaal functioneert zodat klanten correct worden geholpen. RESULTAATGEBIEDEN GENERIEKE RESULTAATGEBIEDEN Je staat in voor een optimale informatiedoorstroming en het stimuleren van communicatie zodat de medewerkers goed geïnformeerd en betrokken zijn. Je organiseert op regelmatige basis teamoverleg. Je bevordert de teamgeest en neemt initiatief om deze te verbeteren. Je zorgt dat iedere medewerker over alle informatie en kennis beschikt om zijn of haar taken goed uit te voeren. Je zorgt voor een optimale top-down en bottom-up communicatie. Je coacht, begeleidt en motiveert medewerkers zodat de taken kwaliteitsvol uitgevoerd worden. Je begeleidt medewerkers aan de hand van de instrumenten uit de evaluatiecyclus (plannen, functioneren, evalueren) en door middel van regelmatige feedback. Je formuleert taken, rollen, opdrachten en verantwoordelijkheden op een duidelijke manier. Je staat steeds open voor vragen van de medewerkers. Je helpt conflicten op te lossen. Je versterkt de samenhorigheid en de goede sfeer binnen de dienst. Je leidt de dienst naar een gezamenlijk resultaat. Je helpt de medewerker(s) bij het uitvoeren van (moeilijke) taken Je volgt op hoe medewerkers op de werkvloer taken uitvoeren. Je grijpt in op de uitvoering van taken bij tegenslagen of moeilijkheden Je leeft zelf de regels na en bent een voorbeeld.

2 Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van beleid naar de praktijk zodat beleid gerealiseerd wordt. Je implementeert (beleids)beslissingen naar de werkvloer. Je zoekt mee naar oplossingen. Je onderneemt zelf actie op beleidsdoelstellingen te bereiken. Je bent budgethouder. Je maakt kosten-baten analyses Je beheert en ondersteunt op een administratieve manier projecten/producten/dossiers om een goede werking van de instelling te garanderen. Je rapporteert aan jouw leidinggevende in verband met de taakuitvoering, de stand van zaken in de uitvoering van een project of evenement. Je signaleert onregelmatigheden of defecten die al dan niet direct met de eigen taakuitvoering te maken hebben. Je kijkt toe op de naleving van het interne welzijns- en veiligheidsbeleid met het oog op een veilige en aangename werkomgeving. Je kijkt er op toe dat de werkomgeving steeds net en ordelijk is. Je signaleert gevaarlijke situaties en veiligheidsproblemen. Je kijkt er op toe dat medewerkers ergonomisch werken. Je zorgt ervoor dat medewerkers werkinstrumenten correct gebruiken. SPECIFIEKE RESULTAATGEBIEDEN Je bent verantwoordelijk voor de volledige administratieve ondersteuning van alle overlegvormen van de bestuursorganen. Dit omvat onder meer volgende zaken: Je bereidt dossier van de bestuursorganen voor en werkt ze af (bv. nazicht juistheid en wettelijkheid van de besluiten). Je maakt nota s met toelichtingen voor de bestuursorganen op. Je maakt overzichtslijsten met besluiten op. Je beantwoordt vragen i.v.m. de bestuursorganen. Je ondersteunt andere medewerkers bij de opmaak van notulen. Je bundelt alle reglementen en verordeningen van de bestuursorganen in een register. Je werkt vlot met het digitale notulenbeheersysteem. Je ondersteunt de algemeen directeur en de bestuursorganen opadministratief vlak. Dit omvat onder meer volgende taken: Je biedt administratieve ondersteuning m.b.t. de voorbereiding en afwerking van dossiers van de verschillende bestuursorganen. Je verwerkt dossiers van algemene vergaderingen, intergemeentelijke verenigingen en andere instanties, en volgt deze verder op (bv. aanduiding afgevaardigden, opvolging notulen directiecomité en raad van bestuur, behandelen agenda s, ).Je verwerkt de dossiers m.b.t. inzagerecht van raadsleden (bv. verstrekken van toelichting, raadpleging en afschriften documenten/dossiers, schriftelijke vragen, klachten m.b.t bestuurlijk toezicht). Je beheert het register bekendmaking reglementen en verordeningen van de bestuursorganen. Je verzorgt de administratie van specifieke aangelegenheden mandatarissen zoals vorming en eretekens. Je zorgt voor een correcte installatie van de bestuursorganen. Je helpt bij de opmaak van de mandatenlijst. Je volgt het huishoudelijk reglement van de bestuursorganen op. J Je organiseert het onthaal en bewaakt de dienstverlening zodat alle klanten correct verder geholpen worden. Je organiseert een efficiënt onthaal van klanten en zorgt voor de nodige afspraken.

3 Je ontwikkelt en bewaakt systemen die bijdragen aan vlotte en eenduidige informatiedoorstroming t.a.v. klanten. Je waakt over een efficiënte en effectieve uitvoering van alle opdrachten van het onthaal. Je organiseert onthaalmomenten voor nieuwe inwoners. Je bent verantwoordelijk voor het goed beheer van de inkomende en uitgaande post. Je staat in voor de implementatie en goede werking van het postregistratiesysteem. Je biedt ondersteuning bij de uitbouw,de ontwikkeling en het beheer van een postregistratiesysteem. Je ondersteunt medewerkers als ze vragen hebben i.v.m. postregistratie. Je bent steeds op de hoogte van de recente juridische ontwikkelingen die te maken hebben met je dienst zodat de medewerkers de nodige kennis hebben voor de correcte uitvoering van taken Je beschikt over de nodige vakkennis. Je gebruikt je kennis voor de goede werking van de organisatie. Je vertaalt wetgeving naar de medewerkers van je dienst. Je brieft medewerkers zodat ze over de nodige kennis beschikken. Je kan wetgeving of regelgeving vlot toepassen KERNCOMPETENTIES KLANTGERICHTHEID Je leeft je in de situatie van klanten in. Je streeft naar klanttevredenheid Je stelt je dienstverlenend op ten opzichte van iedereen. Je toont empathie en respect voor anderen. Je kan inschatten welk effect jouw gedrag op anderen heeft en past indien nodig je gedrag aan. Je levert een kwaliteitsvol resultaat aan de klant. Je streeft steeds naar een balans tussen klantgerichtheid en kwaliteitsvol werken. SAMENWERKEN Je werkt vlot samen met je collega s, leidinggevende en andere diensten Je gaat respectvol om met anderen en toont waardering voor ieders eigenheid. Je komt gemaakte afspraken na. Je helpt anderen. Je streeft naar een goede balans tussen samenwerken en zelfstandig werken. Je zoekt mee naar oplossingen bij conflicten. Je stelt je positief op en brengt energie en dynamiek in de groep. ORGANISATIEBETROKKENHEID Je vertegenwoordigt de organisatie op passende wijze naar anderen. Je bent loyaal naar je collega s, team, leidinggevenden en de andere medewerkers. Je voelt je verbonden met de belangen van de organisatie en ziet je rol of opdracht hier in. Je bouwt mee aan een positief imago voor de organisatie. Je geeft steeds een eerlijke en correcte weergave van feiten. Je respecteert het beroepsgeheim. Je gaat discreet om met vertrouwelijke of delicate informatie. ZELFONTWIKKELING Je bent steeds bereid om bij te leren. Je staat regelmatig kritisch stil bij je functioneren. Je kent je eigen sterktes en zwaktes en bent bereid hieraan te werken. Je vraagt naar feedback bij je eigen prestaties. Je probeert je grenzen te verleggen en gaat uitdagingen aan. FUNCTIESPECIFIEKE COMPETENTIES LEIDINGGEVEN EN DELEGEREN Je volgt medewerkers op en stuurt bij indien nodig.

4 Je kent de eigen sterke en minder sterke punten en die van de medewerkers. Op basis daarvan verdeel je taken en verantwoordelijkheden. Je formuleert opdrachten, verwachtingen en rollen van medewerkers duidelijk. Je kan werk delegeren. Je voorkomt conflicten en helpt ze op te lossen. Je zorgt voor een goede sfeer in je team. Je fungeert als rolmodel en geeft het goede voorbeeld. COACHEN Als peoplemanager breng je in kaart wat medewerkers drijft en motiveert Je ziet potentieel in mensen en kan dat ook aan hen duidelijk maken. Je ondersteunt medewerkers in het halen van goed resultaat. Je laat mensen groeien in hun functie door hen te ondersteunen. Je werkt steeds aan een open feedbackcultuur, waar medewerkers kunnen leren en inzicht krijgen in het eigen functioneren. Je stimuleert medewerkers om aandacht te hebben voor loopbaanontwikkeling. Je hebt empathie en voeling met wat er bij medewerkers leeft. Je bent in staat om je coachingstijl aan te passen aan het niveau van de medewerker. LEIDINGGEVENDE COMMUNICATIE Je streeft naar optimale communicatiedoorstroming binnen en tussen diensten. Je formuleert dingen helder, duidelijk en gestructureerd. Je sluit de boodschap aan op de behoeften van toehoorders en gaat in op reacties. Je toetst of de boodschap goed, correct en volledig is overgekomen. Je communiceert integer. RESULTAATGERICHT WERKEN Je inventariseert de beschikbare middelen. Je zoekt naar de meest optimale werkmethode Je bewaakt deadlines en streeft naar een efficiënt timemanagement. Je grijpt in als resultaten niet voldoen. Je streeft steeds naar een maximaal resultaat. Je kan snel en doordacht een beslissing of standpunt (in)nemen. ADVISEREN Je kan de juiste informatie verzamelen. Je stelt gerichte vragen om een probleem helder te kunnen voorstellen. Je onderscheidt hoofd- en bijzaken in de aangeleverde informatie. Je houdt rekening met alle relevante aspecten bij een dossier of opdracht. Je betrekt de juiste personen of instanties bij een dossier of opdracht. NAUWGEZETHEID Je geeft gegevens steeds correct weer. Je controleert je eigen werk op fouten en stuurt bij indien nodig. Je houdt je aan de afgesproken norm qua detail en afwerking. Je werkt aandachtig en geconcentreerd. Je plant je werk zorgvuldig en past de planning aan indien nodig. Je verzekert continuïteit en behoudt het overzicht. PLANNEN EN ORGANISEREN Je plant acties en projecten en bepaalt doelstellingen en prioriteiten. Je houdt rekening met zaken die op lange termijn spelen. Je verzekert continuïteit. Je plant en organiseert je werk vlot en behoudt zo het overzicht.

5 NETWERKEN Je onderhoudt contacten met collega s van andere besturen. Je streeft naar een vlotte samenwerking tussen gemeente en OCMW. Je kan relaties opbouwen en onderhouden met mensen van allerlei niveaus. Je legt gemakkelijk contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Je zoekt naar mogelijkheden om je netwerk te benutten voor het verkrijgen van informatie, steun en medewerking. Je legt gemakkelijk contacten, zowel binnen als buiten de organisatie.

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Financiën Dienst: Financiële dienst 1.2 Naam van de functie: BOEKHOUDER 1.3 Datum: juli 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel: Afdelingshoofd personen Hoofddoel: Leiden en coördineren van de afdeling personen waaronder: Dienst Sociale Zaken En op termijn: Dienst Burgerzaken Dienst Vrije Tijd &

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

DESKUNDIGE VERGUNNINGEN

DESKUNDIGE VERGUNNINGEN 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Vergunningen staat in voor het afleveren van milieu en/of stedenbouwkundige vergunningen, in het kader van de omgevingsvergunning. Deze analytische medewerker is verantwoordelijk

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Cultuur en vrije tijd Dienst: Druk en uitleendienst 2.

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen Functiebeschrijving Polyvalent Medewerker Abdijmuseum Ten Duinen 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Vrije Tijd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE Praktisch technisch uitvoerende

Nadere informatie

Functie: Deskundige Milieu/Ruimtelijke ordening

Functie: Deskundige Milieu/Ruimtelijke ordening Functie: Deskundige Milieu/Ruimtelijke ordening Benaming van de functie : deskundige milieu/ruimtelijke ordening Niveau : B Graad: B1-B3 Verantwoordelijkheidsgebieden van de functie Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Boekhouder-secretariaat

Boekhouder-secretariaat 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Niveau Graad Boekhouder-secretariaat Secretariaat B B1-B3 2. Positionering in het organogram Geeft leiding aan Rapporteert aan secretariaatsmedewerkers

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS 1. ALGEMEEN Departement: Gedeelde diensten Dienst: Stafdienst GIS Naam van de functie: Stafmedewerker GIS Weddeschaal: B1B2B3 Datum: maart 2019 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN. Sectie: TD: Ruimtelijke Ordening en Planning, Monumenten en Landschappen, Huisvesting en Architectuur.

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN. Sectie: TD: Ruimtelijke Ordening en Planning, Monumenten en Landschappen, Huisvesting en Architectuur. FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Grondgebiedzaken Sectie: TD: Ruimtelijke Ordening en Planning, Monumenten en Landschappen, Huisvesting en Architectuur. 1.2. Naam van de functie:

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE

Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE Functie en competentieprofiel ZORGKUNDIGE 1. Situering van de functie Naam van de functie Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator procesbewaker Zorgkundige Woonzorgcentrum C C1 C2 Hoofdverpleegkundige/Zorgcoördinator

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Archiefassistent Afdeling: Algemene zaken Dienst: Gemeentearchief 2. Positionering in het

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Technisch- en onderhoudspersoneel Functietitel: Redder Afdeling: Afdeling Cultuur en Vrije Tijd Dienst: Sport 2. Positionering in

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Strategisch leidinggevenden Functietitel: Bibliothecaris Afdeling: Cultuur en Vrije Tijd Dienst: Bibliotheek 2. Positionering in

Nadere informatie

Boekhouder-secretariaat

Boekhouder-secretariaat 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Niveau Graad Boekhouder-secretariaat Secretariaat B B1-B3 2. Positionering in het organogram Geeft leiding aan Rapporteert aan secretariaatsmedewerkers

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel MAATSCHAPPELIJK WERKER

Functie en competentieprofiel MAATSCHAPPELIJK WERKER Functie en competentieprofiel MAATSCHAPPELIJK WERKER 1. Situering van de functie Naam van de functie Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator procesbewaker Maatschappelijk werker Sociale dienst B B1

Nadere informatie

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 1. BELEIDSONDERSTEUNEND WERKEN Beleidsondersteunend werken is het verwerken van alle relevante informatie in duidelijke, overzichtelijke

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel SCHOONMAAKSTER

Functie en competentieprofiel SCHOONMAAKSTER 1 Functie en competentieprofiel SCHOONMAAKSTER 1. Situering van de functie Functietitel Schoonmaakster Dienst zie 2 Niveau Functionele loopbaan E E1 E2 E3 Evaluator Zie 2 procesbewaker 1. Positionering

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. zorgkundige

FUNCTIEBESCHRIJVING. zorgkundige FUNCTIEBESCHRIJVING zorgkundige wzc Functietitel: Dienst: Niveau: zorgkundige woonzorgcentrum C1 C3 A. Plaats in de organisatie: zorgkundige afdelingsverantwoordelijke hoofdverpleegkundige directeur B.

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Algemene zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Financiële Dienst Sectie: 1.2. Naam van de functie: BOEKHOUDER 1.3. Code: FINALGBKHDR 1.4. Datum: juli 2010 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je bent

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Gedeelde diensten Dienst: / 1.2 Naam van de functie: BELEIDSMANAGER GEDEELDE DIENSTEN 1.3 Code: 1.4 Datum: Mei 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB

FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB FUNCTIEBESCHRIJVING BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Politiezone Schoten (PZ) en Autonoom Gemeentebedrijf Schoten (AGBS) 1.2. Naam van de functie: BOEKHOUDER POLITIEZONE/AGB 1.3. Datum:

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be Functie- en competentieprofiel Identificatiegegevens Functiefamilie: Functietitel: Afdeling:

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er Competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerker directiesecretariaat 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: epert Functietitel: Coördinator eterne werken infrastructuur Afdeling: Technische Zaken Dienst: Infrastructuur 2. Positionering in

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Administratief medewerk(st)er

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend Ploegbaas Techniek en inrichting Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING TERRITORIUM DIENST INFRASTRUCTUUR SUBDIENST CEL GEBOUWEN FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige Communicatie Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige Communicatie B1 B2 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel GEGRADUEERD VERPLEEGKUNDIGE

Functie en competentieprofiel GEGRADUEERD VERPLEEGKUNDIGE Functie en competentieprofiel GEGRADUEERD VERPLEEGKUNDIGE 1. Situering van de functie Naam van de functie Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator procesbewaker Gegradueerd verpleegkundige Woonzorgcentrum

Nadere informatie

gemeenteraad college van burgemeester en schepenen gemeentesecretaris gemeentelijke diensten

gemeenteraad college van burgemeester en schepenen gemeentesecretaris gemeentelijke diensten FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Secretariaat Sectie: 1.2. Naam van de functie: SECRETARIS 1.3. Code: functiebeschrijving gemeentesecretaris 1.4. Datum: 28 april 2016 1.5.

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS Functietitel maatschappelijk werker Niveau B1 B3 Competenties 1/2/3/5/13/15/19/20/27/28 2. PLAATS IN HET ORGANOGRAM

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Departement: Gedeelde diensten Dienst: 1.2. Naam van de functie: Beleidsmanager gedeelde diensten 1.3. Datum: augustus 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Cultuur & Jeugd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen 1138 Wetenschappelijk medewerker collectiebeheerder-registrator

gemeentesecretaris afdelingshoofd Cultuur & Jeugd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen 1138 Wetenschappelijk medewerker collectiebeheerder-registrator Functiebeschrijving Wetenschappelijk medewerker collectiebeheerder-registrator 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Cultuur en Jeugd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE FUNCTIENAAM

Nadere informatie

Communicatieverantwoordelijke/Informatieveiligheidsconsulent

Communicatieverantwoordelijke/Informatieveiligheidsconsulent Communicatieverantwoordelijke/Informatieveiligheidsconsulent (m/v) Graad Beleidsverantwoordelijke Functie Communicatieverantwoordelijke - Informatieveiligheidsconsulent (m/v) Plaats in het organogram Je

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum

Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiebeschrijving administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker lokaal dienstencentrum Functiefamilie: administratief

Nadere informatie

Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus

Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus INLICHTINGENBROCHURE Een job bij het lokaal bestuur Wichelen betekent werken in een dynamische

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Departement: Samenleven Dienst: Cultuur 1.2. Naam van de functie: Stafmedewerker cultuur 1.3. Datum: augustus 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Je staat

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Deskundige omgevingsvergunning. Diensthoofd ruimtelijke ordening. Afdelingshoofd Ruimte

Deskundige omgevingsvergunning. Diensthoofd ruimtelijke ordening. Afdelingshoofd Ruimte Functiebeschrijving Deskundige ruimtelijke ordening Niveau B Niet-Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING RUIMTE DIENST OMGEVING FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL Deskundige SPECIFIEKE WERKTITEL Deskundige

Nadere informatie

Diensthoofd Brandpreventie (m/v)

Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Graad Diensthoofd (m/v) (A1 A3) Functie Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Plaats in het organogram Je wordt tewerkgesteld als leidinggevende van de Dienst Brandpreventie.

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Epert Functietitel: Adjunct-stedenbouwkundige Afdeling: Bouw en Milieu Dienst: Ruimtelijke ordening 2. Positionering in het organogram

Nadere informatie

Functiebeschrijving LANGEMARK- POELKAPELLE. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. Beoordelaars

Functiebeschrijving LANGEMARK- POELKAPELLE. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. Beoordelaars Functiegegevens Functie: Intergemeentelijke preventieadviseur Periode van - tot: 01/01/2016 - Graad: B1 Niveau: B Standplaats: Personeel en organisatie Doel van de functie Als preventie-adviseur adviseer

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING: MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST (M/V) FUNCTIEBESCHRIJVING: MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST (M/V) 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS Afdeling: Dienst: Subdienst: Niveau: Weddeschaal: Statuut: Sociale dienst B B1/B2/B3 contractueel 2. PLAATS IN

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

Competenties verbonden aan het ComPas

Competenties verbonden aan het ComPas Competenties verbonden aan het ComPas 5 kerncompetenties en 8 erg waardevol competenties 1. Kunnen samenwerken... 2 2. Contactvaardig zijn... 3 3. Inlevingsvermogen/empathie bezitten... 4 4. Zelfreflectie...

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Diensthoofd personeel A1a-A3a U bent verantwoordelijk voor en efficiënte organisatie en werking van de personeelsdienst. U geeft leiding aan team

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Niveau Graad TECHNISCH COORDINATOR Grondgebiedzaken Technische dienst B B4-B5 2. Positionering in het organogram Plaats

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie dossierbeheerder B1-B2-B3 administratief expert departement

Nadere informatie

Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3)

Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3) Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3) Rapporteert aan Geeft leiding aan 1. Doel van de functie Directeur Zorg - De coördinator IKZ is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie (met inbegrip

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Financieel Directeur

Functie- en competentieprofiel Financieel Directeur 1. Identificatiegegevens Functie- en competentieprofiel Financieel Directeur Functietitel Afdeling Dienst Niveau Financieel Directeur Financiën Decretaal Graad Klasse 2 2. Positionering in het organogram

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel ERGOTHERAPEUT

Functie en competentieprofiel ERGOTHERAPEUT Functie en competentieprofiel ERGOTHERAPEUT 1. Situering van de functie Naam van de functie Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Ergotherapeut Woonzorgcentrum Het Gulle Heem B BV1 BV2 BV3 Directeur

Nadere informatie

Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum

Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum Functietitel: Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum Opgesteld op 21/03/2018 opgesteld door: Wim Hove Doel van de functie: Aansturen en zorgen voor een efficiënte planning van de kledij- en retouchemedewerkers

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Afdelingshoofd grondgebiedszaken A4a-A4b U coördineert de afdeling grondgebiedszaken, die bestaat uit: - de dienst vergunningen en beleidsondersteuning

Nadere informatie

kok-keukenverantwoordelijke

kok-keukenverantwoordelijke FUNCTIEBESCHRIJVING kok-keukenverantwoordelijke Functietitel: Dienst: Niveau: kok-keukenverantwoordelijke centrale keuken C4-C5 A. Plaats in de organisatie: kok-keukenverantwoordelijke woonverantwoordelijke

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Deskundige planning Functie Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Deskundige planning B1 B3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale dienstverlening voor

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE KINDEREN EN JONGEREN B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v)

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Graad Controleur (m/v) Functie Controleur leidinggevend (m/v) Doelstelling van de functie Leiden van een team medewerkers en aansturen van de werkzaamheden

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subsector:

Functiebeschrijving. Subsector: Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Cluster: wonen & omgeving Sector: openbare werken

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

Competentieprofiel educatief medewerker buitenschoolse kinderopvang Ravot

Competentieprofiel educatief medewerker buitenschoolse kinderopvang Ravot Competentieprofiel educatief medewerker buitenschoolse kinderopvang Ravot 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Educatief medewerker Sociale zaken Buitenschoolse kinderopvang Ravot

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Directeur grondgebiedszaken A4a-A4b U coördineert de directie grondgebiedszaken, die bestaat uit: - de dienst vergunningen en beleidsondersteuning

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Functiebeschrijving OCMW Schoten. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018

Functiebeschrijving OCMW Schoten. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018 Functiegegevens Functie: DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018 Graad: A1a-A3a Niveau: A Dienst: Personeelsdienst Departement: Gedeelde diensten Hoofddepartement: Doel van de functie Je bent

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: /

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: / Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris personeel Functiefamilie: leidinggevenden Afdeling : Interne zaken Dienst : personeel Subdienst: / Functionele loopbaan: A1a-A3a Code:

Nadere informatie

Evaluatieformulieren

Evaluatieformulieren Evaluatieformulieren EVALUATIEFORMULIER 1 leidinggevenden niveau A, B en C 4 EVAFORM 1 1) collegialiteit 1. werkt samen (in team) aan de uitvoering van het gehele takenpakket van de organisatie, de dienst,

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

medewerker technisch onderhoud

medewerker technisch onderhoud FUNCTIEBESCHRIJVING medewerker technisch onderhoud Functietitel: Dienst: Niveau: medewerker technisch onderhoud facilitaire dienst E1 E3 A. Plaats in de organisatie: Medewerker technisch onderhoud ploegverantwoordelijke

Nadere informatie

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk.

Kennis rond dementie, familierelaties en verlieservaringen is onontbeerlijk. COMPETENTIEPROFIEL COACH BEGELEIDING MODULES PSYCHO-EDUCATIEPAKKET DEMENTIE EN NU De coach van Dementie en nu is hij/zij die de vormingssessies begeleidt voor een groep mantelzorgers van personen met dementie.

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(ondersteuning, communicatie)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(ondersteuning, communicatie) Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief medewerkers Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: ondersteuning Dienst: communicatie Subdienst:

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: deskundige communicatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: deskundige communicatie Functiebeschrijving Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige communicatie Functiefamilie: deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

DESKUNDIGE VERZEKERINGEN

DESKUNDIGE VERZEKERINGEN FUNCTIEKAART DESKUNDIGE VERZEKERINGEN 1. Organisatiegegevens FUNCTIENIVEAU: B1-B2-B3 FUNCTIEFAMILIE: experten 2 CLUSTER: ondersteuning AFDELING: financiën TEAM: verzekeringen 2. Plaats in de organisatie

Nadere informatie

Besluit gemeentesecretaris. Gemeentepersoneel : vaststelling functiebeschrijving ICT-coördinator

Besluit gemeentesecretaris. Gemeentepersoneel : vaststelling functiebeschrijving ICT-coördinator Gemeentebestuur Bonheiden Secretaris Contactpersoon: Wim Peeters, gemeentesecretaris T 015 50 28 26 wim.peeters@bonheiden.be uw bericht van / uw kenmerk ons kenmerk datum bijlage(n) AD/ad 2 februari 2015

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING 1

FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIEBESCHRIJVING 1 Functie Hoofddoel van de functie Deskundige burgerzaken B1-B3 U verzorgt de permanentie aan het vreemdelingenloket en bent verantwoordelijk voor de behandeling van vreemdelingendossiers

Nadere informatie

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Niet-Leidinggevend

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Niet-Leidinggevend Toezichter der werken Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Niet-Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING TERRITORIUM DIENST INFRASTRUCTUUR SUBDIENST CEL WEGEN FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL Controleur

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan jeugdconsulent (Vrije tijd - Jeugd)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan jeugdconsulent (Vrije tijd - Jeugd) Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Vrije tijd Dienst: Jeugd Subdienst: Code:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1. Dienst: Grondgebiedzaken Sectie: TD: Ruimtelijke ordening 1.2. Naam van de functie: Werkopzichter/handhaver (statutair) 1.3. Code: TECRUWOPZH 1.4.

Nadere informatie

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Juridische werkgever

Nadere informatie