Goeman Borgesiusstraat 13 ZELHEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goeman Borgesiusstraat 13 ZELHEM"

Transcriptie

1 Goeman Borgesiusstraat 13 ZELHEM Vraagprijs: ,- kosten koper Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

2 Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

3 Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

4 Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

5 Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

6 Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

7 Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

8 Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

9 Woninginformatie Goeman Borgesiusstraat 13 te ZELHEM Indeling Op een rustige locatie, in het gezellige dorp Zelhem, gelegen goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met een volledig geïsoleerde schuur, overkapping en een riante tuin. De woning is gelegen op een perceel van 280 m². Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet en kelderkast. Lichte doorzon woonkamer en een dichte hoekopgestelde keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur. Achter de woning is een volledig geïsoleerde schuur / hobbyruimte gesitueerd. Naast de woning bevindt zich een dichte carport, welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Achter de woning is in de volle breedte van de woning een overkapping van 2.85m diep. De riante achtertuin is gelegen op het Westen. Eerste verdieping: overloop met vaste kast en totaal 3 slaapkamers met inbouwkasten. De badkamer is vernieuwd in 2009 en heeft de beschikking over o.a. een badkamermeubel en douchehoek. Vliering: extra bergruimte is eventueel realiseerbaar. Bijzonderheden: verwarming en warm water middels HR Combiketel (2007); vloer kamer en keuken nieuw laminaat gelegd in oktober 2009 schilderwerk uitgevoerd in 2007; overkapping gerealiseerd in 2007; platte dak van de schuur vervangen in bouwjaar 1960, woonoppervlakte ca. 80 m², inhoud ca 250 m³. Hoewel deze wooninfo met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/ of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid. Alle verstrekte informatie dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en bevat derhalve slechts een vrijblijvende aanbieding. Een bieding gelijk aan de vraagprijs doet dan ook geen koopovereenkomst tot stand komen. Aan vermelde afmetingen dan wel toegevoegde (bouw-)tekeningen kunnen door kopers geen rechten worden ontleend. Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

10 Kadastrale kaart Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

11 Uittreksel Kadastrale Kaart at tra s ius e Go 459 an m es rg o B ve Ze eg nw m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, ARNHEM, 1 februari 2010 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers 5m 25 m Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ZELHEM O 614 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

12 Plattegronden Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

13

14

15 Lijst roerende zaken Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

16

17

18

19 Vragenlijst voor de verkoop van een woning Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31 Zo scherp mogelijk aankopen? Wij vinden het wel zo eerlijk dat wij als aankoopmakelaar hetzelfde belang hebben als u als koper, namelijk zo scherp mogelijk aankopen! Ons tarief wordt dan ook bepaald door het verschil tussen de oorspronkelijke vraagprijs en de uiteindelijke koopsom! Wat doet REBO ERA Makelaars voor u als aankoopmakelaar: - wij doen samen met u de bezichtigingen; geven advies over de reële waarde van de woning; juridisch onderzoek bij het kadaster (bijvoorbeeld erfdienstbaarheden); advies over de bouwkundige staat; op professionele wijze de onderhandeling voeren; controle van de koopovereenkomst en deze doornemen met u; advies inzake een goede notaris; advies inzake een deskundige taxatie voor de financiering; desgewenst een hypotheekadvies op maat; Betaal slechts 15% incl btw van het verschil inspectie van de woning voor de overdracht; oorspronkelijke controle van de notariële leveringsakte; vraagprijs en koopsom!* controle van de nota van afrekening van de notaris; begeleiden van het transport bij de notaris. *Vraag naar de voorwaarden en wij blijven uw aanspreekpunt na de aankoop! Bel of stuur ons een zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over de mogelijkheden!

32 Hypotheekadvies gedegen en onafhankelijk Een eigen huis kopen is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een deskundig en goed hypotheekadvies is daarbij belangrijk. Bij Rebo & Partners bent u hiervoor aan het juiste adres. Met onze up-to-date kennis bent u verzekerd van een advies, passend bij uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs zijn erkend hypotheekadviseur of gecertificeerd financieel planner en begeleiden u in het hele hypotheektraject. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies. Hans Noij (hypotheekadviseur) Marja Dierssen (teammanager) Rebo & Partners Edisonstraat 92 Doetinchem Postbus 263, 7000 AG Doetinchem Telefoon: Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de KVK te Arnhem onder nummer Of de daarvoor in plaats komende algemene voorwaarden.

33 In 5 stappen naar een goed en onafhankelijk hypotheekadvies 1. Oriëntatiegesprekken Het hypotheekadvies begint met een inventarisatie van uw persoonlijke gegevens en wensen. We inventariseren uw wensen conform de Wet financieel toezicht (Wft) en stellen een profiel op. Daar- naast maken we een eerste berekening en bespreken we de mogelijkheden van Nationale Hypotheek Garantie, een Starterslening of koopsubsidie. Tot slot spreken we met u af hoe wij beloond worden. 2. Informeren en adviseren Na de oriëntatiefase informeren wij u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek. Zaken als maximaal leenbedrag, rentevormen, aflosvormen en verzekeringen die aan de hypotheek kunnen worden gekoppeld komen aan bod. Al deze opties rekenen wij ook voor u door. 3. Producten vergelijken We weten nu wat u wilt en wat de juiste hypotheekvorm is die bij u past en gaan voor u de hypotheekproducten en verzekeringsproducten van verschillende aanbieders vergelijken. Daarbij kijken we vanuit uw profiel naar de rente, maar ook naar de voorwaarden van de producten. Vervolgens werken we alle berekeningen uit en stellen wij uw hypotheekadviesrapport op. Dit rapport spreken we met u door. 4. Productbemiddeling Nu u weet welke hypotheek van welke aanbieder bij uw situatie past, gaan we over tot het daadwer-kelijk aanvragen van deze hypotheek. Wij verzorgen de offerte, de aanvraagformulieren, het verzame- len van alle stukken en het contact met de betreffende instanties zoals geldverstrekkers, verzekerings- maatschappijen, makelaars en notarissen. Wij begeleiden u tot en met het passeren bij de notaris. 5. Onderhoud Wanneer u de gewenste hypotheek heeft, kunt u het huis van uw dromen kopen. Lekker aan de slag om het huis uw thuis te maken. Ons werk houdt hier echter nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijken we wat het effect hiervan is op uw hypotheek. We willen er voor zorgen dat uw hypotheek ook in de toekomst optimaal bij u past. Tot slot Om te komen tot een passende hypotheek is het belangrijk dat we de juiste stappen doorlopen. Wij gaan echter een stap verder. Ook nadat we uw hypotheek hebben gevonden, gaan we door voor u met het bewaken en onderhouden van uw hypotheek. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Rebo & Partners ( of Wij adviseren u graag. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de KVK te Arnhem onder nummer Of de daarvoor in plaats komende algemene voorwaarden.

34 Informatie gemeente Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

35 Gemeente Bronckhorst De gemeente Bronckhorst is op 1 januari 2005 ontstaan door de samenvoeging van de gemeenten Hengelo Gld., Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem. Ieder van deze gemeenten heeft haar eigen historie en bezienswaardigheden meegebracht in de nieuwe gemeente. Hengelo Het dorp Hengelo is centrum van een landbouwgebied en werd al in het jaar 963 genoemd. Rond de Sint-Remigiuskerk ontstond een nederzetting op de grens van vruchtbare kleigebieden en wat armere zandgrond. Op de oude kaarten staat Hengelo vermeld als Henghel, ressorterende onder het Landdrost ambt van Zutphen. Hengelo is sinds honderden jaren een echte marktplaats. In 1658 kreeg Hengelo van het Hof van Gelre octrooi: het recht tot het houden van markten. Vooral de paardenmarkten waren en zijn nog steeds belangrijk, waarbij het accent nu vooral ligt op paardenkeuringen. Verder is Hengelo vermaard om de motorraces. Jaarlijks zijn de beroemde, internationale wegraces op de Varsselring en de veteranen rally. De broodlevering aan boerderij Muldersfluite tussen Hengelo en Zelhem is nog steeds een levende geschiedenis. Volgens een gebruik dat al in 1559 genoemd werd, mochten boeren op de gemeenschappelijke markengronden plaggen steken, maar dan moesten ze jaarlijks roggebroden leveren van minstens 22 pond. Op hemelvaartsdag werden de broden geleverd in bijzijn van de burgemeesters van Hengelo en Zelhem. De broden werden gewogen. Een te laag gewicht leverde een boete op. Het zwaarste brood werd beloond met twee flessen wijn. Vroeger werden de armen blij gemaakt met de broden. Nu worden ze per opbod verkocht en is de opbrengst bestemd voor goede doelen. De gemeente Hengelo bestond uit de kernen Hengelo en Keijenborg en de buurtschappen: Bekveld, Dunsborg, Gooi, Noordink, Varssel en Veldhoek. Hummelo en Keppel Het dorp Hummelo ontstond in 828 op een rivierduin nabij landgoed Enghuizen, langs de doorgaande weg tussen Doetinchem en Zutphen. Deze lintbebouwing is nog altijd goed zichtbaar. Hummelo kent nu een beschermd dorpsgezicht met blikvangers als De Gouden Karper, één van de oudste hotels uit de streek. In de loop der jaren is het dorp uitgebreid richting Laag-Keppel. Laag-Keppel kreeg in 1374 stadsrechten, maar groeide nooit uit tot een stad. De hoofdstraat heet dan ook Dorpsstraat. Blikvanger is kasteel Keppel, gelegen op een eiland tussen twee takken van de Oude IJssel. Op heel oude grondvesten werd het huidige gebouw, na een verwoesting in 1582, begin zeventiende eeuw weer opgebouwd. Lodewijk XIV gebruikte het in 1672 als hoofdkwartier. Het kasteel is door vele families bewoond, maar nooit verkocht. Altijd ging het via vererving over op de volgende in de familie. Het bekendst is het geslacht Van Pallandt. Heerlijkheid Laag-Keppel werd rechtstreeks door de kasteelheer bestuurd en was een kruispunt op de handelsroutes over de Oude IJssel tussen Nederland en Duitsland. Hoog-Keppel is ook op een rivierduin ontstaan. Het dorp kent een brink waaromheen huizen en boerderijen zijn gebouwd. Karakteristiek is de voormalige zuivelfabriek en de Hessenweg; een pad dat destijds door de Hessen werd gebruikt om hun koopwaar naar Nederland te brengen. Drempt bestaat uit twee kerkdorpen. Het Nederlands-Hervormde kerkdorp Voor-Drempt en het Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

36 Rooms-Katholieke dorp Achter-Drempt. Voor-Drempt is ontstaan uit een lint van boerderijen langs de Kerkstraat. De kerk, liggend op een voormalige overwal aan de weg tussen Doesburg en Doetinchem, vormt nog steeds de beëindiging van het lint. De oude kern wordt grotendeels omgeven door landelijk gebied, maar recent is aan de zuidzijde nieuwbouw gekomen. AchterDrempt is ontstaan uit niet meer dan een kerk en een school in het buitengebied. Langs de Zomerweg ontstond een lint van boerderijen en arbeiderswoningen. Buurtschap Eldrik is een hoger gelegen gebied tussen Laag-Keppel en Angerlo dat voornamelijk bestaat uit grasland en landbouwgrond. Naast agrarische activiteiten voornamelijk gericht op landbouw en veeteelt, kent Hummelo en Keppel modernambachtelijke en dienstverlenende bedrijven, veelal geconcentreerd in één van de dorpskernen. De recreatiemogelijkheden trekken jaarlijks een groot aantal toeristen. De gemeente Hummelo en Keppel bestond uit vijf kernen en een buurtschap. Steenderen De namen Steenderen en Bronkhorst worden voor het eerst genoemd rond het jaar Het dorp Steenderen ontstond op een oeverwal van de IJssel en is gelegen in een uitgestrekt weidegebied. Dat het water het gebied nog wel eens teisterde, is te zien aan de oude boerderijen, die op hoogten, een soort terpen zijn gebouwd. In 1782 was er een grote brand in het dorp door een blikseminslag in de kerktoren. De kerk, de school, het meestershuis en twintig andere huizen brandden af. Steenderen heeft ook veel te lijden gehad van de Tachtigjarige Oorlog. Boeren werden verjaagd van het platteland, dat vervolgens verschillende jaren nagenoeg onbewoond bleef. Door modernisering, sanering en ruilverkaveling is de werkgelegenheid in de agrarische sector, sterk gedaald. De industrie nam toe. In 1898 werd op boereninitiatief een zuivelfabriek gesticht die is uitgegroeid tot een sterk expanderende kaasfabriek van Frico Cheese. AVIKO ontstond eind zestiger jaren van de vorige eeuw toen een dertigtal agrariërs uit de omgeving een aardappelverwerkende industrie stichtten. De gemeente Steenderen bestond uit de dorpen Steenderen, Baak, Olburgen, Toldijk, stadje Bronkhorst en buurtschap Rha. Vorden De naam Vorden komt in 1121 voor het eerst in de geschriften voor en is afgeleid van het woord 'voorde'. Dit is een doorwaadbare plaats in een beek of rivier, in dit geval de Vordense beek. Kruisingen van wegen en beken waren belangrijke punten en vaak verrees daar een versterkte nederzetting. In Vorden was dat het gelijknamige kasteel Vorden. Onder bescherming van de kasteelheer vestigden zich boeren en later handwerkslieden. Van oudsher is Vorden vooral een landbouwdorp. Begin 1900 stonden er nog boerderijen in de kom van het dorp. Het dorp ligt aan de voet van een uitgestrekte bouwenk. De akkerbouw vond plaats op deze enk. In de wat lager gelegen gebieden, langs de beken, lagen de weilanden. Door verbetering van de infrastructuur eind 19e-, begin 20e eeuw begon het agrarische karakter van het dorp te veranderen. Er kwam industrie en een bloeiende middenstand. Ondanks de vaak ingrijpende veranderingen zijn dorp en landschap in harmone gebleven. De grootste attractie vormen de negen kastelen, waarlangs een landelijk bekende fietsroute is uitgezet. Jaarlijks maken duizenden fietsers en wandelaars deze kastelentocht. De gemeente Vorden telde naast de kernen: Vorden, Kranenburg en Wichmond, de Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

37 buurtschappen: Delden, Linde, Mossel, Veldwijk, Vierakker en Wildenborch. Zelhem Informatie over de oorsprong van Zelhem vinden we in een oorkonde. Volgens dat geschrift werd in 801 na Christus een kapelletje gebouwd op een plaats die volgens de schenkingsoorkonde Saleheim heette. De naam Saleheim zou de betekenis hebben van een huis (heim) met een zaal. De stichter van de kapel was evangelieprediker St. Ludgerus. Tussen 1450 en 1500 kreeg de kerk als Lambertikerk zijn huidige vorm. Hoewel tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog verwoest, werd ze meteen weer opgebouwd en zo vormt de kerk nog steeds het middelpunt van Zelhem. Ze ligt aan de markt die in vroegere tijden een soort brink vormde. In 1829 telde de gemeente Zelhem ruim inwoners; een eeuw later waren het er bijna In die tijd kende het dorp Zelhem maar enkele straten: de Markt, de Smidsstraat, de Koestraat, de Stationsstraat, de Palmberg en het Weversstraatje. De Koestraat is nu de Burgemeester Rijpstrastraat. Aan de lange zijden stonden de woningen van de neringdoenden en de ambachtslieden, zoals de kruidenier, de smid en de bakker. Ook woonden er de gegoede burgers. Bijna alle dorpsbewoners hielden vroeger vee: een koe, enkele geiten en wat varkens. De koeien gingen 's morgens na het melken naar de Meene door de Koestraat en werden 's avonds voor het melken weer opgehaald. Aan het begin van de 20e eeuw bestond Zelhem nog voor bijna de helft uit onontgonnen heide- en veengronden. De afgelopen 100 jaar is dat in een snel tempo veranderd, maar er is een grens bereikt in het bebouwen van het buitengebied. Waar de gronden niet meer worden gebruikt voor het uitoefenen van landbouw en veeteelt, komt steeds meer zgn. nieuwe natuur. Tegen het eind van de twintigste eeuw telt de gemeente Zelhem ruim inwoners. De belangrijkste groei vond plaats na de Tweede Wereldoorlog. Nieuwe woonwijken werden gebouwd, bestaande bedrijven uitgebreid, nieuwe fabrieken gesticht en vakantieparken aangelegd. De gemeente Zelhem telde naast de kernen Zelhem en Halle, de buurtschappen: Halle-Heide, Halle-Nijman, Heidenhoek, Meene, Oosterwijk, Velswijk, Wassinkbrink, Wittebrink en Wolfersveen. Gemeente wapen en logo De gemeente Bronckhorst is een nieuwe gemeente. Op dit moment heeft Bronckhorst nog geen gemeentewapen. Dit wapen is aangevraagd bij de Hoge Raad van Adel. Het logo van de gemeente Bronckhorst is ontworpen vanuit de volgende uitgangspunten: Bronckhorst is een prachtige gemeente met historie en mooie natuur, waar mensen met veel plezier wonen en werken; Bronckhorst is een gemeente die een hele nieuwe, frisse start maakt. Het logo bestaat uit twee symbolen uit de heraldiek, die op een moderne, krachtige manier zijn neergezet. De levendige afbeelding van de haas staat voor het leven / de natuur, de dynamiek, de vooruitgang waar we voor staan. De toren verbeeldt de (rijke) cultuur en historie; voor dat wat blijft en sterk is. Het natuurlijke en culturele van Bronckhorst komt zo samen in dit logo. Verhuizen naar de gemeente Bronckhorst: Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

38 Bij een verhuizing naar de gemeente Bronkckhorst moeten de nieuwe inwoners in de basisadministratie van de gemeente worden geregistreerd. Dit dient binnen 5 dagen na de verhuizing schriftelijk of persoonlijk geregeld te zijn. Hier worden geen kosten voor berekend. De volgende documenten zijn nodig: een verklaring van verhuizing, meestal in vorm van een verhuisbericht van de TPG kopie legitimatiebewijs van degenen die aangifte doeneventueel machtiging en kopie legitimatiebewijs van diegene die machtigt. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken, te bereiken onder het telefoonnummer: Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

39 Algemene informatie Goeman Borgesiusstraat BB ZELHEM NL REBO ERA Makelaars - Doetinchem Fax:(0314) Plantsoenstraat AB Doetinchem Telefoon:(0314)

40 Hypotheekadvies gedegen en onafhankelijk Een eigen huis kopen is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een deskundig en goed hypotheekadvies is daarbij belangrijk. Bij Rebo & Partners bent u hiervoor aan het juiste adres. Met onze up-to-date kennis bent u verzekerd van een advies, passend bij uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs zijn erkend hypotheekadviseur of gecertificeerd financieel planner en begeleiden u in het hele hypotheektraject. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies. Hans Noij (hypotheekadviseur) Marja Dierssen (teammanager) Rebo & Partners Edisonstraat 92 Doetinchem Postbus 263, 7000 AG Doetinchem Telefoon: Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de KVK te Arnhem onder nummer Of de daarvoor in plaats komende algemene voorwaarden.

41 In 5 stappen naar een goed en onafhankelijk hypotheekadvies 1. Oriëntatiegesprekken Het hypotheekadvies begint met een inventarisatie van uw persoonlijke gegevens en wensen. We inventariseren uw wensen conform de Wet financieel toezicht (Wft) en stellen een profiel op. Daar- naast maken we een eerste berekening en bespreken we de mogelijkheden van Nationale Hypotheek Garantie, een Starterslening of koopsubsidie. Tot slot spreken we met u af hoe wij beloond worden. 2. Informeren en adviseren Na de oriëntatiefase informeren wij u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek. Zaken als maximaal leenbedrag, rentevormen, aflosvormen en verzekeringen die aan de hypotheek kunnen worden gekoppeld komen aan bod. Al deze opties rekenen wij ook voor u door. 3. Producten vergelijken We weten nu wat u wilt en wat de juiste hypotheekvorm is die bij u past en gaan voor u de hypotheekproducten en verzekeringsproducten van verschillende aanbieders vergelijken. Daarbij kijken we vanuit uw profiel naar de rente, maar ook naar de voorwaarden van de producten. Vervolgens werken we alle berekeningen uit en stellen wij uw hypotheekadviesrapport op. Dit rapport spreken we met u door. 4. Productbemiddeling Nu u weet welke hypotheek van welke aanbieder bij uw situatie past, gaan we over tot het daadwer-kelijk aanvragen van deze hypotheek. Wij verzorgen de offerte, de aanvraagformulieren, het verzame- len van alle stukken en het contact met de betreffende instanties zoals geldverstrekkers, verzekerings- maatschappijen, makelaars en notarissen. Wij begeleiden u tot en met het passeren bij de notaris. 5. Onderhoud Wanneer u de gewenste hypotheek heeft, kunt u het huis van uw dromen kopen. Lekker aan de slag om het huis uw thuis te maken. Ons werk houdt hier echter nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijken we wat het effect hiervan is op uw hypotheek. We willen er voor zorgen dat uw hypotheek ook in de toekomst optimaal bij u past. Tot slot Om te komen tot een passende hypotheek is het belangrijk dat we de juiste stappen doorlopen. Wij gaan echter een stap verder. Ook nadat we uw hypotheek hebben gevonden, gaan we door voor u met het bewaken en onderhouden van uw hypotheek. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Rebo & Partners ( of Wij adviseren u graag. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de KVK te Arnhem onder nummer Of de daarvoor in plaats komende algemene voorwaarden.

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

Aalscholversingel 544 VELP GLD

Aalscholversingel 544 VELP GLD Aalscholversingel 544 VELP GLD Vraagprijs: 125.000,- kosten koper Woninginformatie Aalscholversingel 544 te VELP GLD Indeling SCHERPE VANAFPRIJS! Biedingen vanaf 125.000,- worden door verkoper serieus

Nadere informatie

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL Leeuwerik 7 RAALTE Vraagprijs: 165.000,- kosten koper Woninginformatie Leeuwerik 7 te RAALTE Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze woning kun je

Nadere informatie

TE KOOP. Bisschopsweg 5, Haarle

TE KOOP. Bisschopsweg 5, Haarle TE KOOP Bisschopsweg 5, Haarle Uitstekend onderhouden, knusse rietgedekte woonboerderij met gastenverblijf en grote schuur waarin: dubbele garage/caravanstalling, hobbyruimte, 3 paardenboxen en ruime bergzolder.

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 32. Vraagprijs: 215.000 k.k. 2614 JH Delft. Woonbron Makelaars

Mina Krusemanstraat 32. Vraagprijs: 215.000 k.k. 2614 JH Delft. Woonbron Makelaars Mina Krusemanstraat 32 2614 JH Delft woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 116 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 215.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Hegewei 30 - Nijega Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Hegewei 30 - Nijega Ideaal voor paardenliefhebbers! In een landelijke

Nadere informatie

Heemstede Huizingalaan 29. 319.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Heemstede - Huizingalaan 29

Heemstede Huizingalaan 29. 319.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Heemstede - Huizingalaan 29 Heemstede - Huizingalaan 29 Heemstede Huizingalaan 29 319.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum van

Nadere informatie

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Vraagprijs 265.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Vraagprijs 225.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Valeriaanweg 21 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

Spaarndammerplantsoen 14 Amsterdam

Spaarndammerplantsoen 14 Amsterdam Spaarndammerplantsoen 14 Amsterdam Koopsom 245.000,= kosten koper Hendrik Jacobszstraat 10 Amsterdam [T] 020-800 23 83 www.mooijekindvleut.nl amsterdam@mooijekindvleut.nl Leuk, ruim driekamer appartement

Nadere informatie

Vogelwikkeveld 73 te Woerden Vraagprijs 225.000,-- K.K

Vogelwikkeveld 73 te Woerden Vraagprijs 225.000,-- K.K Vogelwikkeveld 73 te Woerden Vraagprijs 225.000,-- K.K Meulmansweg 8-s 3441 AT WOERDEN Tel: 0348-446662 Fax: 0348-446774 Email: info@akamakelaardij.nl www.akamakelaardij.nl Vogelwikkeveld 73 te Woerden

Nadere informatie

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k.

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. T&A Van Es Makelaardij Dorpsstraat 251 3925 KC Scherpenzeel T. 033-2770669 info@makelaarscherpenzeel.nl www.makelaarscherpenzeel.nl

Nadere informatie

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal Verbindingsweg 59 135.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M²

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Mook, Groesbeekseweg 80 Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Vraagprijs 127.500,-- k.k. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

TE KOOP Paulus Potterlaan 3, Scherpenzeel Vraagprijs 174.500,- k.k.

TE KOOP Paulus Potterlaan 3, Scherpenzeel Vraagprijs 174.500,- k.k. TE KOOP Paulus Potterlaan 3, Scherpenzeel Vraagprijs 174.500,- k.k. T&A Van Es Makelaardij Dorpsstraat 251 3925 KC Scherpenzeel T. 033-2770669 info@makelaarscherpenzeel.nl www.makelaarscherpenzeel.nl Paulus

Nadere informatie

LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547-262626 Fax: 0547-260303 E-mail: makelaardij@lofwonen.nl. Laarstraat 100 Goor

LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547-262626 Fax: 0547-260303 E-mail: makelaardij@lofwonen.nl. Laarstraat 100 Goor LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547262626 Fax: 0547260303 Email: makelaardij@lofwonen.nl Laarstraat 100 Goor Omschrijving Laarstraat 100, 7471 DG Goor Zeer goed onderhouden karakteristieke 2/1

Nadere informatie

Kokstraat 11 Haarlem

Kokstraat 11 Haarlem Haarlem 950.000,- k.k. KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Projectinformatie. Schoolstraat 15 te Zevenaar

Projectinformatie. Schoolstraat 15 te Zevenaar Projectinformatie Schoolstraat 15 te Zevenaar Guijt Grietsestraat 60 B 6901 GW Zevenaar T 0316580860 F 0316580861 E zevenaar@guijt.nl I www.guijt.nl TE KOOP Schoolstraat 15 Zevenaar Schoolstraat 15 te

Nadere informatie

Coevorderweg 85 - Slagharen. 225.000,- k.k.

Coevorderweg 85 - Slagharen. 225.000,- k.k. Coevorderweg 85 - Slagharen 225.000,- k.k. Helder en overzichtelijk Vrieling Makelaardij In feite is het heel eenvoudig. U wilt uw huis verkopen. Of anders een pand kopen. En u wilt van dag tot dag op

Nadere informatie

Barten ERA Makelaars

Barten ERA Makelaars Hoofdstraat 68 6671 CG Zetten Tel: 0488-453322 info@barteneramakelaars.nl www.barteneramakelaars.nl Vraagprijs : 269.000,- k.k. Aanvaarding : in overleg Ruime twee onder één kapwoning met aangebouwde Type

Nadere informatie

TE KOOP WATERKOLK 15 WIERDEN

TE KOOP WATERKOLK 15 WIERDEN Marskant 19, 7551 BS HENGELO OV T0742559797 info@prismamakelaars.nl www.prismamakelaars.nl Omschrijving Waterkolk 15, 7642 JP Wierden KIJKDAG VRIJDAG 8 MEI VAN 15.30 TOT 17.30 UUR Nieuwgebouwde tweeondereenkap

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

TE KOOP. Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN

TE KOOP. Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN TE KOOP Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN TE KOOP Mendelssohnlaan 1 VOORTHUIZEN Op vrije locatie, nabij speelveld, gelegen HOEKWONING met stenen berging en grote tuin. De woning is geïsoleerd en gedeeltelijk

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 92 Stadskanaal. Technicumstraat 1A te 9581 BA Musselkanaal, tel 0599-412 804 www.makelaardijschiphuis.nl

Brochure. Hoofdstraat 92 Stadskanaal. Technicumstraat 1A te 9581 BA Musselkanaal, tel 0599-412 804 www.makelaardijschiphuis.nl Brochure Hoofdstraat 92 Stadskanaal OMSCHRIJVING PRAKTIJK-KANTOORRUIMTE MET AFZONDERLIJKE BOVENWONING Op een strategisch en herkenbare locatie aan een belangrijke aanrijroute naar het centrum staat dit

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Generaal Foulkesweg 347 Wageningen www.barten-tiemessen.nl

Generaal Foulkesweg 347 Wageningen www.barten-tiemessen.nl Generaal Foulkesweg 347 Wageningen www.barten-tiemessen.nl Generaal Foulkesweg 9, 6703 BH Wageningen Telefoon (0317) 42 26 00 E-mail: info@barten-tiemessen.nl Omschrijving Generaal Foulkesweg 347 - Wageningen

Nadere informatie