van de badlift Handleiding & technische instructies Inhoudsopgave BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 2 De wandbevestiging... 7 Het gebruik...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "van de badlift Handleiding & technische instructies Inhoudsopgave BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 2 De wandbevestiging... 7 Het gebruik..."

Transcriptie

1 Handleiding & technische instructies van de badlift BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 2 Het product... 3 Accu en oplaadapparaat... 3 Temperatuurindicatie en Thermometer... 4 De afstandsbediening... 4 Inhoudsopgave Het gebruik... 4 De lichtindicatie... 6 Onderhoud... 6 Installatie... 7 De wandbevestiging... 7 De vloerverankering... 8 Gewicht en maten... 8 Inhoud per verpakkingsunit... 8

2 Verwijder de accu en beveilig de badlift, wanneer kinderen in de buurt zijn die gemakkelijk toegang hebben tot het apparaat. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSIN- STRUCTIES Het is belangrijk deze bedieningshandleidung te bewaren, om na te kunnen lezen, in het geval dat de badlift verder verkocht wordt of u verhuist en de nieuwe huurder de lift wil overnemen. U moet er altijd zeker van zijn, dat deze bedienings handleidung er voor een nieuwe eigenaar is, zodat deze zich bij behoefte toereikend over de functies van de lift en de veiligheidsinstructies kan informeren. Deze informatie is erg belangrijk en MOET in ieder geval worden gelezen, voordat de montage en het gebruik van de badlift kan geschieden. Installatie Het is belangrijk, dat de montage veilig en correct door een vakman wordt verricht. GEBRUIK De accu weegt 0,7 kg. Ga met de accu voorzichtig om. De riem moet correct in de vloerverankering liggen. Verzeker uzelf van het feit, dat de klemschuiven de riem tegen glijden beschermen. Denk altijd aan de vloerverankering. STRUIKELGEVAAR! Twijfelt u of u de badlift zonder hulp kunt gebruiken, zorg er dan voor dat er iemand aanwezig is om u te helpen. Gebruik de aangebrachte handgreep om u vast te houden, wanneer u in- of uit het bad wordt getild. De badlift mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. De maximale draaglast bedraagt 140 kg en mag niet worden overschreden. Ben er zeker van dat er geen buizen/leidingen of electrische leidingen in de buurt zijn van het ap paraat die beschadigd kunnen worden. De persoon in bad moet oppassen, dat de vingers niet in de buurt zijn van de plek, waar de draagband in het apparaat getrokken wordt. Wanneer de badlift niet aan een dragende wand gemonteerd wordt, is het mogelijk, dat u een wandversterking nodig heeft, om er zeker van te zijn, dat het apparaat één persoon kan dragen en veilig functioneert. De maximale draaglast bedraagt 140 kg en mag niet worden overschreden. Het wordt aanbevolen, de badlift ca. 10 cm. boven de badrand aan te brengen. KINDERVEILIGHEID Kinderen mogen niet met de badlift spelen. Wanneer de badlift de eerste keren wordt gebruikt, moet de persoon in bad zich eerst met het heffen en dalen van de lift vertrouwd maken, omdat de zitband maar van een kant wordt beweegt. Als u gaat zitten schuif dan altijd in het midden van de zitband. Als het moeilijk is om te schuiven is er een glijkussen (speciaal-onderdeel) verkrijgbaar. Let op! dat de kabel van het oplaadapparaat aan de kleine opening van de accu en NIET aan de grote centrale opening is aangesloten.

3 Maak de zitband niet schoon met een bleekmiddel of een dergelijk, huidirriterend schoonmaakmiddel. HET PRODUCT De badlift is een door een motor aangedreven apparaat De badlift maakt het mogelijk om oudere of gehandicapte mensen weer een ontspannen bad te kunnen laten nemen. Met behulp van de lift kan dit weer veiliger en gemakkelijker. Wordt de opwaartse knop te lang gedrukt, dan zorgt een microschakelaar ervoor, dat de zitband niet in het apparaat wordt getrokken. In het apparaat wordt roestvrijstaal gebruikt, om corrosie te voorkomen. ACCU & OPLAADAPPARAAT Na montage van het apparaat, moet de accu minstens 24 uur worden opgeladen. Door middel van 2 controlleknoppen kan de persoon in bad zich langzaam laten zakken en heffen, wanneer deze op de speciaal daarvoor ontwikkelde draagband zit. De bewegelijke zitband is aan een rol in het apparaat bevestigd, het andere einde wordt aan de voorzijde van uw bad, aan de meegeleverde vloer- of badwandbeugel veilig verankert. UITVOERING Het apparaat loopt op een oplaadbare 24 Volt accu. Er wordt geen stroom in de badkamer benodigt. Het heffen en dalen wordt door 2 speciale knoppen gestuurd. BELANGRIJK Let op! dat de oplaadkabel aan de kleine aansluiting wordt aangesloten een niet aan de grote centrale aansluiting. Om de accu op te laden, wordt het oplaadapparaat aan een stopcontact aangesloten en de verbindingskabel aan de kleine aansluiting van de accu. Het oplaadapparaat heeft een rood en een groen lampje. Het rechter lampje duidt op laadtoestand van de accu. De temperatuurvoeler (rechts onder in het apparaat) laat u met het linker signaallampje de badwatertemperatuur zien, zodat u zich niet kunt verbranden. De afstandsbediening is waterdicht. In de badlift is is een veiligheidsinrichting ingebouwd, die overtollige spanning moet voorkomen, bijv. wanneer de zitband over het bad wordt gespannen en de knop te lang wordt gedrukt. Wanneer het oplaadapparaat aangesloten en verbonden is met de accu, schakelt het groene licht op rood. Dit betekent dat de accu laadt en dat de accustand nog te laag is. Zodra de accu volledig is opgeladen, gaat het rode lampje lichter branden en het groene lampje wordt langzaam zichtbaar, tot tenslotte alleen nog maar het groene lampje zichtbaar is. De accu kan zonder bezwaar langer met het oplaadstation verbonden blijven. Het is voor oplaadbare batterijen erg belangrijk, deze iedere keer volledig op te laden, omdat anders slijtageverschijnselen kunnen optreden. Laad de batterijen, onafhankelijk van het gebruik, wekelijks op en laat deze naar mogelijkheid de hele nacht aan het oplaadapparaat.

4 TEMPERATUURINDICATOR en THERMOMETER: Sluit de thermometer aan de kleine aansluiting rechts onder het apparaat aan. STAP 1 Zet de accu in de daarvoor bedoelde opening aan de linkerkant van de badlift. Laat de punt van de thermometer in het badwater zakken en de temperatuurindicator geeft de watertemperatuur (ongeveer) aan. STAP 2 Opmerking: Bij watertemperaturen boven 42 C knipperen de rote 42 C LED. Vanaf temperaturen boven 60 C knipperen alle temperatuurindicatoren - LEDs. Stap dan niet in het badwater! De thermometer is erg kwetsbaar. Pas op dat u de thermometer niet per ongeluk beschadigt. Pak de thermometer na gebruik van de badlift weg en berg hem veilig op. De afstandsbediening De afstandsbediening heeft een op en neer knop en functioneert hetzelfde als de knoppen direct aan het apparaat. De afstandsbediening kan door de persoon in bad of door een hulpverlener worden gebruikt Er zitten ook zuignappen aan de waterdichte afstandsbediening, zodat u deze aan de badlift of badkamermuur kan bevestigen. Let op dat deze goed vast zit. STAP 3 Druk op de neerwaartse knop en trek de zitband ver genoeg uit het apparaat, zodat deze tot aan de wandbeugel reikt. HET GEBRUIK Met een opgeladen accu en de thermometer op de juiste plaats, kan de badlift worden gebruikt. (De thermometer is voor de werking en in gebruikname van de lift niet noodzakelijk). U kunt de badlift ook met de afstandsbediening bedienen.

5 STAP 4 Steek de ankerstang aan één kant in de beugel, draai aan de andere kant de excenterschijf naar boven, leg de stang erin en laat de excenterschijf weer naar beneden vallen. LET OP DAT DE STANG GOED IN DE BEUGEL ZIT! STAP 6 De badlift is nu klaar voor gebruik en u kunt nu op de zitband gaan zitten. Til uw benen over de rand van het bad in het water. Daarbij houdt u zich aan de geïntegreerde handgreep vast. STAP 5 U spant de zitband, indien u de opwaartse knop zo lang gedrukt houdt, tot de band strak over het bad gespannen is. Wanneer de zitband strak genoeg gespannen is, stopt het apparaat automatisch. STAP 7 Druk op de neerwaartse knop, tot u langzaam en veilig de bodem van uw bad heeft bereikt.

6 STAP 8 Nu kunt u ontspannen van uw bad genieten. Het uitstappen gaat net zo als het instappen. De lichtindicator Zodra een knop wordt ingedrukt, gaan de lampjes voor temperatuur en accu branden. Wordt de lift niet gebruikt, dan schakelen deze automatisch uit. De accu moet worden opgeladen, wanneer een indicatie van 40% wordt aangegeven. OPGELET! Geeft het apparaat een indicatie van 20% aan, mag de lift niet worden gebruikt en moet de accu meteen worden opgeladen. Bij een accustand van 20% kunt u voor uw veiligheid de opwaartse knop niet meer gebruiken en de zitband alleen nog maar naar boven bewegen Laad de accu wekelijks op, onafhankelijk van gebruik, om de gebruiksduur te verlengen. Onderhoud STAP 9 Maak de band losser en haal het op de grond ver ankerde uiteinde eruit indien u op de afwaartse knop drukt. Nu kunt u de band uithangen en oprollen. Wanneer u er aan denkt, de accu regelmatig op te laden, werkt deze tenminstens 1 jaar. Is de accu beschadigt, mag u nooit de accu openen. Ondeskundig uitgevoerde reparaties aan de accu kunnen het apparaat beschadigen. Reserveaccu s kunt u altijd bij onze centrale bestellen: info@idumo-europe.eu Belangrijk is te vermelden, dat de batterijen op correcte en speciale wijze moeten worden weggeworpen dit betekent, dat ze niet in open vuur of achteloos mogen worden weggegooid. Bij dit apparaat wordt alleen roestvrijstaal gebruikt, om corrosie te voorkomen. Houd bij het oprollen de zitband altijd strak, zodat deze zich recht oprolt. Tenslotte schakelt het apparaat zich automatisch uit. Het apparaat is spatwaterdicht. U moet oppassen, dat het apparaat nicht volledig in het water ligt.. Normaal douchen kan het apparaat niet beschadigen.

7 Pas toch op dat in de openingen van de accu geen water binnendringt. De badlift heeft geen extra onderhoud nodig, normaal en goed schoonmaken is voldoende. Gebruik geen bleekmiddel of andere huidirriterende schoonmaakmiddelen om de zitband te reiningen. Van de badlift zult u vele jaren plezier hebben. Installatie Het is erg belangrijk, dat de installatie veilig en correct wordt uitgevoerd. Het is aan te bevelen, dit door een vakman te laten doen. Er zijn verschillende soorten muren en benodigen derhalve verschillend bevestigingsmateriaal. Het moet gegarandeerd zijn, dat de muur en het nodige bevestigingsmateriaal hiervoor geschikt zijn. BELANGRIJK! Deze badlift kan bij een bad met een gebogen buitenkant niet 100% functioneren. DE ACHTERKANT VAN HET APPARAAT EN DE WANDPLAAT Op foto 5 is de acherkant van het apparaat te zien en op foto 4 de wandplaat. De wandplaat heeft 6 pinnen/bouten, waardoor deze met geschikte schroeven e.d. aan de muur wordt aangebracht. De achterkant heeft 6 openingen, waarin de pinnen worden bevestigd. De badlift moet mm boven de badrand en op dié plek, die voor de te gebruiken persoon het best geschikt is, worden aangebracht. De wandbevestiging van het apparaat Aan een stabile wand met tegels: Breng de achterwand, zoals beschreven, in positie. Gebruik geschikte pluggen en schroeven met de juiste lengte, om het apparaat van dit type aan de muur te bevestigen. Volg nadere instructies van de pluggenfabrikant, om deze deskundig aan te brengen. Let op dat alle 6 bevestigingen correct en veilig zijn aangebracht. AAN EEN NIET-STABIELE OF EEN INGETROKKEN WAND: Een absoluut zekere en veilige verbinding met dit wandtype is dringend noodzakelijk. Een versterking of versterkingsplaat zou nodig kunnen zijn. Vraag uw vakman op dit gebied! Worden schroeven met moeren gebruikt, om het apparaat direct aan de wand en de zich daarachter bevindende versterkingsplaat aan te brengen, moet u er zeker van zijn dat de schroeven precies met de moeren afsluiten. ANDERS KAN DE ZITBAND BIJ LATER GEBRUIK WORDEN BESCHADIGD

8 De vloerverankering Maten en gewicht: Bevestiging aan een steen- of betonvloer: Allereerst moet u er zeker van zijn, dat er geen kabels of buizen in de buurt zijn die bij het boren beschadigt kunnen worden. Wanneer u het apparaat aan de muur heeft bevestigt, legt u de band over het bad en brengt u de ankerbeugel in de gewenste positie. Gebruik tot 7 roestvrijstalen schroeven en passende pluggen ter bevestiging van de ankerbeugel. BEVESTIGING AAN EEN HOUTENVLOER: Zoals reeds beschreven. Gebruik ca.7 houten schroeven, om de ankerbeugel te bevestigen. Lengte: Hoogte: Diepte: Gewicht onverpakt: Gewicht verpakt: 56 cm 31 cm 10 cm 12,20 kg 15,00 kg Inhoud per verpakkingsunit 1 Comfort Badlift 1 Wandbevestigingsplaat 1 Waterthermometer 1 Ankerbeugel 1 Handleiding (Houder en bevestigingsschroeven zijn nicht inbegrepen) 1 Accu (Gezien de ononderbroken verbeteringen behoudt zich de firma het recht, specificaties van het product en het handboek ten allen tijde te kunnen veranderen). Verkoop idumo Europe Hohenzollernstraße 15 D München IDUMO COMFORTLIFT Badlift conform CE Comfortlift Badlift Beschermd DESIGN

Installatie handleiding Aquila badlift

Installatie handleiding Aquila badlift Populierenlaan 59, 1911 BK Uitgeest Telefoon 0251-316482 Fax 0251-314043 Email: mail@sanmedi.nl Website: www.sanmedi.nl Installatie handleiding Aquila badlift Voor installatie: Controleer het product Neem

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift Voor installatie: Controleer het product Neem direct contact op met uw leverancier indien blijkt dat de Solo toiletlift beschadigd is tijdens het transport. Controleer de inhoud van de doos - Solo toiletlift

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden

Nadere informatie

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES Scherm min. 5 kg DQ Regular 1000 DQ Regular 700 INSTALLATIE INSTRUCTIES INHOUD: 1. Belangrijke veiligheidsinstructie s. 2. Specificaties en afmetingen. 3. Anti-afknel / Auto-omkeer functie. 4. Meegeleverde

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruikershandleiding

Installatiehandleiding en gebruikershandleiding Elektrisch in hoogte verstelbare douchebrancard Installatiehandleiding en gebruikershandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER :

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : 808.478 Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat u het apparaat in gebruik neemt. Doelmatig gebruik: Gebruik het apparaat alleen

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Model EF-2000W Handleiding

Model EF-2000W Handleiding Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Elektrische wandbeugel

Elektrische wandbeugel Elektrische wandbeugel ENV-1296 Gebruikershandleiding Teknihall support: 0900 400 2001 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 4 WAARSCHUWINGEN... 4 INHOUD VAN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld om personen in staat

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Elektrische kippengrills

Elektrische kippengrills Elektrische kippengrills met afzonderlijk aangedreven, boven elkaar geplaatste spiesen Mod. E-6P 215.035 Mod. E-8P-S2 215.036 Mod. E-12P-S3 215.037 AANWIJZINGEN VOOR INSTALLATIE, BEDIENING EN ONDERHOUD

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80 Handleiding ReSound oplader 60 en 80 Gefeliciteerd met de aankoop van de nieuwe ReSound oplader voor uw hoortoestel. Deze handleiding helpt u om te gaan met de oplader. Wij hopen dat u er veel plezier

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER HANDLEIDING MONTAGE UPFALLSHOWER PREMIUM De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! In Nederland verbruiken we gemiddeld 52 procent van het drinkwater per persoon per dag met douchen.

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort O-Pair² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 14.10 Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Elektrische Takels, PA 200D, PA250D, PA 300D, PA 400D,PA 500D, PA 600D, PA 800D.

Elektrische Takels, PA 200D, PA250D, PA 300D, PA 400D,PA 500D, PA 600D, PA 800D. 9705190 GEBRUIKSAANWIJZING Elektrische Takels, PA 200D, PA250D, PA 300D, PA 400D,PA 500D, PA 600D, PA 800D. Elektrische Kabel Takel. Onderstaande nummers corresponderen met foto`s 1 t/m 7. 1. Haak 7.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. Maak de vastgelijmde bovenkant vervolgens los van de displayhouder. 2. De hold-schakelaar is nu los en kan vallen. Let op dat u deze niet kwijt

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-500T/R 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van dit 40 kanaals communicatiesysteem, AT-500T/R. Deze handleiding

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor Luxaflex Jaloezieën 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden

Nadere informatie

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter)

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter) Accu voor ZB19Z (zwembadrobot Pieter) Handleiding Lees deze handleiding voordat u de robot gaat gebruiken. Bewaar deze handleiding zodat u deze later nog kunt raadplegen. Inhoudsopgave 1. Veiligheidswaarschuwing...1

Nadere informatie

STIGA ST

STIGA ST STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 NEDERLANDS NL VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN Op de machine staan de volgende symbolen om u eraan te

Nadere informatie

HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX)

HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX) Geïmporteerd door: Zwembad BVBA Industrieweg 9 3190 Boortmeerbeek België www.harmopool.eu HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX) Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies...

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie)

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop

Nadere informatie

Handleiding. Standard LED (LED ST) Serie spiegels

Handleiding. Standard LED (LED ST) Serie spiegels Handleiding Standard LED (LED ST) Serie spiegels Hartelijk dank voor uw aankoop! Lees deze handleiding goed door voordat u het product monteert. Dit om lichamelijk letsel dan wel schade te voorkomen aan

Nadere informatie

Montage handleiding: DQ Hercules Flex

Montage handleiding: DQ Hercules Flex Montage handleiding: DQ Hercules Flex DQ Hercules Flex Lees deze handleiding goed door voor gebruik Geschikt voor 22 t/m 52 inch LCD-, Plasma- en LED- TV s Maximale belasting: 50 kg. Montage handleiding

Nadere informatie

Vervanginstructies voor A1437 MacBook Pro 13 Retina

Vervanginstructies voor A1437 MacBook Pro 13 Retina Vervanginstructies voor A1437 MacBook Pro 13 Retina Zelf de A1437 batterij van je 13 MacBook Pro vervangen? Volg het eenvoudige stappenplan van : Specialist in MacBook accu s! A1437 MacBook accu van Hesker

Nadere informatie

TechGrow T-1 CO 2 CONTROLLER met externe CO 2 -sensor, lichtsensor en kalibratiefunctie HANDLEIDING. software-versie: 2.

TechGrow T-1 CO 2 CONTROLLER met externe CO 2 -sensor, lichtsensor en kalibratiefunctie HANDLEIDING. software-versie: 2. WWW.TECHGROW.NL TechGrow T-1 CO 2 CONTROLLER met externe CO 2 -sensor, lichtsensor en kalibratiefunctie software-versie: 2.20 HANDLEIDING TechGrow T-1 gebruikershandleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow

Nadere informatie

Installatiehandleiding (montage aan een dragende muur)

Installatiehandleiding (montage aan een dragende muur) Populierenlaan 59, 1911 BK Uitgeest Telefoon 0251-316482 Fax 0251-314043 Email: mail@sanmedi.nl Website: www.sanmedi.nl Installatie handleiding Lift 03 Type A (opbouw) / CLA Installatiehandleiding (montage

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 van 7 PULVERISATEUR DORSAL AUTONOME Elektrische autonome rugsproeier met continue druk KENMERKEN : o Het reservoir is uitgerust met een membraanpomp met Viton-afdichting die wordt bediend met

Nadere informatie

Inhoud Inhoud... 1 Veiligheidsinstructies... 1

Inhoud Inhoud... 1 Veiligheidsinstructies... 1 Handleiding Alu Serie spiegels met externe led verlichting Hartelijk dank voor uw aankoop! Lees deze handleiding goed door voordat u het product monteert. Dit om lichamelijk letsel dan wel schade te voorkomen

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 WST-8800 WANDSCHAKELAAR ENKEL

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 WST-8800 WANDSCHAKELAAR ENKEL GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 WST-8800 WANDSCHAKELAAR ENKEL * A B C D E F G Verlichting: Aan / Uit / Dimmen Electrische zonwering: Open / Dicht / Stoppen * Afbeelding van de HDR-105 Halogeendimmer/schakelaar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Kleine elektrische muursteun

Gebruikershandleiding. Kleine elektrische muursteun Gebruikershandleiding Kleine elektrische muursteun op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 INHOUDSOPGAVE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 4 VERPAKKINGSINHOUD... 5 GEREEDSCHAP... 6 INSTALLATIE 1... 6 INSTALLATIE

Nadere informatie

Accu ipod Classic Installatie handleiding

Accu ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Nederlandse handleiding

Nederlandse handleiding Nederlandse handleiding Het plaatsen van de kous op de EZY-AS Stap 1. Plaats de EZY-AS voor u met de ronding naar u toe. Let op dat de kous niet binnenste buiten gekeerd is. Stap 2. Zorg ervoor dat de

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas BT 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Statusoverzicht van de LED-ring 4 6. Aansluiten randapparatuur

Nadere informatie

SUNSHOWER SOLO INSTALLATIE HANDLEIDING

SUNSHOWER SOLO INSTALLATIE HANDLEIDING SUNSHOWER SOLO INSTALLATIE HANDLEIDING Lees voor het installeren eerst deze handleiding INTRODUCTIE Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Sunshower Solo. Met de Sunshower Solo geniet u van diepwerkende

Nadere informatie

VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER

VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER Gebruikshandleiding 31889 Lees deze handleiding a.u.b. voordat u dit product in gebruik neemt. Anders kunt u ernstig letsel oplopen. Hartelijk bedankt voor het aanschaffen

Nadere informatie

Montage- en gebruikershandleiding Sta-op hulp

Montage- en gebruikershandleiding Sta-op hulp Technische gegevens Netspanning : 230 V / 50 Hz, 16A Vermogen : 160 W Stuurstroomspanning : 24 V Snoerlengte : 1,2 m Beschermingsklasse : IP 56 Gewicht : 60 kg Afmeting Met vaste armleggers : 630 x 630

Nadere informatie

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel)

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) Dendermondesteenweg 268 B - 9070 Destelbergen tel.: 09 / 228 32 31 fax: 09 / 228 63 51 www.thermelec.be Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) 1 1. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING

Balanceermachine GEBRUIKERSHANDLEIDING - 1 - 1 Algemeen 1.1 Algemene veiligheidsregels De balanceermachine mag alleen gebruikt worden door personeel dat daar gemachtigd voor is en voldoende opgeleid is. De balanceermachine mag alleen maar gebruikt

Nadere informatie

Touchscreen ipad 2 Installatie handleiding

Touchscreen ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen OPLADEN Voordat de Swivl operationeel is, moet hij eerst opgeladen worden. Stop de adapter in het 220V stopcontact en verbindt de kabel met het basisstation. Er gaat nu een rood lampje schijnen. De status

Nadere informatie

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Bedieningshandleiding Belangrijke aanwijzingen! Zorg ervoor dat de luidspreker volgens de aanwijzingen in deze handleiding wordt opgesteld en aangesloten. Probeer nooit de behuizing

Nadere informatie

HANDLEIDING ELEKTRISCHE CONVECTOREN CL CP CH

HANDLEIDING ELEKTRISCHE CONVECTOREN CL CP CH Ihermelec Dendermondesteenweg 268 B - 9070 Destelbergen tel.: 09 / 228 32 31 fax: 09 / 228 63 51 www.thermelec.be HANDLEIDING ELEKTRISCHE CONVECTOREN CL CP CH IP 24 Klasse II DOC VJP/05/2016 1 INHOUD Pagina

Nadere informatie

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Dylan Elektrische hanghaard met afstandsbediening Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en

Nadere informatie

Telescopische afzuigkap TEL06

Telescopische afzuigkap TEL06 Telescopische afzuigkap TEL06 2 Gelieve de volgende informatie van het typeplaatje voor een later gebruik te noteren, alsook de aankoopdatum, zoals op de rekening / factuur staat vermeld: Model... Serienummer...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Elektrische Babboe Big

Gebruikershandleiding Elektrische Babboe Big Gebruikershandleiding Elektrische Babboe Big Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe Big. Deze handleiding geeft u meer informatie over de accu, het gebruik van de accu en het

Nadere informatie

THERMOSTATISCHE INBOUW DOUCHEKRAAN TWEEHENDEL EN DRIEHENDEL DOUCHEKRAAN MET EN ZONDER OMZETTER

THERMOSTATISCHE INBOUW DOUCHEKRAAN TWEEHENDEL EN DRIEHENDEL DOUCHEKRAAN MET EN ZONDER OMZETTER THERMOSTATISCHE INBOUW DOUCHEKRAAN TWEEHENDEL EN DRIEHENDEL DOUCHEKRAAN MET EN ZONDER OMZETTER INSTALLATIE HANDLEIDING Indien je problemen heeft met de installatie van dit product, raden wij aan dat je

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie

Uitschakelen in noodgevallen Doe de touch-key kort in de opening op het bedieningspaneel. Het alarm zal uitgaan.

Uitschakelen in noodgevallen Doe de touch-key kort in de opening op het bedieningspaneel. Het alarm zal uitgaan. Basis handeling Het systeem inschakelen Kort op de grote (in-/uitschakelen) knop drukken. Alarm klinkt eenmaal kort. Voortentlamp gaat 30 seconden aan. Het duurt 15 seconden voordat het alarm op beweging

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 4 RTS

Afstandsbediening Telis 4 RTS Afstandsbediening Telis 4 RTS Bedieningshandleiding Telis 4 RTS Pure Art.nr. 8063 Telis 4 RTS Silver Art.nr. 80638 Telis 4 RTS Patio Art.nr. 80644 Telis 4 RTS Lounge Art.nr. 8065 Afstandsbediening Telis

Nadere informatie

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding

Audio flexkabel ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding

Dock connector ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Accu ipad 2 Installatie handleiding

Accu ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Flowhaspel 1 Empas B.V. Kruisboog 43 3905 TE Veenendaal 0318-525888 www.empas.nl Technische gegevens Afmetingen (lxbxh), cm... 55x39x109 Gewicht, kg...36 Motor vermogen, W....300

Nadere informatie

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Inleiding.. 3 Productoverzicht.4 Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5 Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 Hoe creëer ik verschillende haarstijlen 7 2 Inleiding:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER * A B C * D * Afbeelding van de AC-1000 Stekkerdoosschakelaar, en de YCT-102 Afstandsbediening (beide niet inbegrepen) A: Voetplaatje met uitsparingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

INSTALLATIE-INSTRUCTIES - VOUWGORDIJNEN

INSTALLATIE-INSTRUCTIES - VOUWGORDIJNEN INSTALLATIE-INSTRUCTIES - VOUWGORDIJNEN Montage-instructies voor Deluxe bovenbak WAARSCHUWING! Kinderen en kwetsbare personen lopen het grootste risico op wurging veroorzaakt door kettingen en lussen.

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

WiFi / Bluetooth flexkabel ipad 2 Reparatie handleiding

WiFi / Bluetooth flexkabel ipad 2 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.4 Double Performance BV Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda Tel: 0182-573833 Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met

Nadere informatie

Duurzame energie. Aan de slag met de energiemeter van LEGO

Duurzame energie. Aan de slag met de energiemeter van LEGO Duurzame energie Aan de slag met de energiemeter van LEGO LEGO, het LEGO logo, MINDSTORMS en het MINDSTORMS logo zijn handelsmerken van de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Inhoudsopgave 1. Overzicht

Nadere informatie

EM6511 e-domotica afstandsbediening

EM6511 e-domotica afstandsbediening E EM6511 e-domotica afstandsbediening 2 NEDERLANDS EM6511 e-domotica afstandsbediening Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen!

Nadere informatie

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set Disclaimer Geen moeite is gespaard om ervoor te zorgen dat de informatie in deze handleiding correct en compleet is. Er wordt echter geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Oximo WireFree Solar Panel

Oximo WireFree Solar Panel www.somfy.com Ref. 5060625A ES DE IT EN FR Oximo WireFree Solar Panel Inhoud Oximo WireFree Zonnepaneel 1. Inleiding 25 2. Veiligheid 25 2.1 Veiligheid en verantwoordelijkheid 25 2.2 Specifieke veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie