Airrush Urban Windmill Welcome

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Airrush Urban Windmill Welcome"

Transcriptie

1 Airrush Urban Windmill Welcome De Airrush Urban Windmill is een compacte, stille windturbine geperfectioneerd voor stedelijke omgevingen voor grote en kleine gebouwen en outdoor evenementen. De Airrush Urban Windmill is innovatief ontworpen om naadloos te integreren in bedrijfsgebouwen, wolkenkrabbers, flats, stadions, outdoor evenementen, sportevenementen. Maatschappelijk verantwoorde bedrijven, personen en gebeurtenissen kunnen nu hun betrokkenheid bij het milieu bevorderen, Met de installatie van de Airrush Urban Windmill kan men zonder de grote overhead en uitgaven dit realiseren op of aan het gebouw, dit in tegenstelling tot de traditionele windturbines. De Airrush Urban Windmill is niet alleen een publiciteitsstunt de verbeterde Airrush diffuser-technologie zorgt voor een betere richting van turbulente wind in de richting van de bladen, het verhogen van de efficiency is van verrassend hoog niveau, terwijl het helpt om uw ecologische voetafdruk en de energiekosten te verlagen. De Airrush Urban Windmill is een schone, alternatieve bron van energie, die gebruik maakt van schone energie die voor iedereen toegankelijk, goed voor het milieu en uw budget. Voor meer informatie en order, contact ons per Airrush Urban Windmill Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met een Airrush Urban Windmolen communiceert u duurzaamheid. De huidige samenleving vraagt dat niet alleen individuen en de overheid, maar ook bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid in de omgeving, mensenrechten en andere relevante onderwerpen. Merkreputatie, marktaandeel en winstgevendheid zijn direct afhankelijk van de duurzame activiteiten uitgevoerd door een bedrijf. ISO beschrijft in detail hoe MVO in business strategie kan worden toegepast. Tijdens en na het implementatieproces, wilt u uw activiteiten delen. U moet uw belanghebbende informeren dat u zorgt om MVO en dat u ook aktief investeert daarin. Goede communicatie begint met de juiste positie van uw MVO aktiviteiten en het in lijn brengen met uw doelgroepen. Denk aan een sectie MVO in het jaarverslag aan de aandeelhouders, leveranciers en personeel, en voor bijvoorbeeld advertenties om uw klanten te informeren. Ook belangrijk om uw MVO prestaties duidelijk en effectief te visualiseren, maar hoe je dat? Airrush Urban Windmill heeft de oplossing. Een Airrush Urban Windmill op uw dak biedt u een duidelijk signaal aan alle belanghebbenden die uw bedrijf neemt duurzaamheid serieus. Met een Airrush Urban Windmill op uw dak, in de bedrijfskleuren en logo, communiceer je duurzaamheid.

2 Deze uitspraak is zowel letterlijk als figuurlijk niet te vergeten en dus maakt de boodschap heel duidelijk naar uw publiek. Bovendien, in ruil voor de plaatsing van een Airrush Urban Windmolen, zal u worden voorzien van Free Publicity en vrije energie. Om samen te vatten, de Airrush Urban Windmill brengt u de volgende voordelen: *Image verbeterde merk *Verbeterde concurrentiepositie *Verantwoord ondernemen door middel van decentrale energieopwekking generatie Duurzame Energie. Een Airrush Urban Windmill genereert schoon en milieubewuste energie voor uw bedrijf. De wereld is verslaafd aan fossiele brandstoffen. Net als elke verslaving Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Overheid en bedrijfsleven investeren daarom in alternatieve vormen van energieopwekking technologieën, zoals wind- en zonneenergie. Het gebruik van kleine windturbines in dit verband minder bekend en vaak onderschat. Vaak worden grote en kleine windmolens beschouwd gelijke. De verschillen zijn echter groot. Als voorbeeld, de Airrush windmolen is 2 meter diameter en slechts 7,5 m hoog (vergeleken met grote wind turbines met een hoogte van 100 m en een diameter van 50 meter gemiddeld). De vergelijking van deze kleine Airrush Urban windmolen met de grote windmolen is als dat de grote mainframe computer van 15 jaar geleden met de huidige huiscomputer, het zelfde presteren. De Airrush Urban Windmills hebben een hoog potentieel voor lokale energieopwekking. Eén of twee Airrush Urban Windmills, in combinatie met zonnepanelen, zijn voldoende voor energie van een klein kantoor. Overproductie is geen probleem. Eelektrische energie kan worden teruggeleverd aan het net. De zon en wind zijn complementair aan elkaar u heeft bijna altijd energie in uw huis (het vergelijken van dag / nacht en zomer / winter). De energiekosten omvat de distributiekosten en productie. Als de kosten van de negatieve effecten op de maatschappij en het milieu zijn inbegrepen, zijn de kosten van energie een veelvoud van de huidige prijs. Historisch gezien is de gemiddelde stijging van de prijs van energie is 7% per jaar. Tekort is een kenmerk dat de prijs bepaald van een product. Energie uit fossiele bronnen is schaars in de nabije toekomst. De verwachting is dat de prijs van energie zal toenemen met een nog hoger percentage. Decentrale opwekking is een goede financiële investering met hoge rendementen. Naast het feit dat je ook het genereren van je eigen energie, je bijdragen aan het milieu in de ruimste zin. Denk aan CO2-reductie en de vermindering van de opwarming van de aarde. Branding.

3 Een Airrush Urban Windmill toont u schoon te genereren en milieubewuste energie voor uw bedrijf en, op hetzelfde moment, je laten zien dat je een milieubewust en verantwoord zakenman. Een ander voordeel is de PR en publiciteit die je wil genereren vanwege de gemakkelijk te herkennen en te onderscheiden wind turbine. Uw logo, reclame full-color afbeelding slogan of kan worden gedrukt op de Airrush Urban Windmill op basis van uw voorkeuren, waardoor u een originele manier om uw duurzame imago te benadrukken. De molens zijn geïnstalleerd op stadions, sporthallen, kantoorgebouwen, straatverlichting - praktisch overal om je merk te promoten in een eco-vriendelijke manier. Uw Airrush. Uw stijl. Uw Airrush Urban Windmill wordt geleverd in standaard wit. maar wij kunnen uw windmolen leveren in verschillende kleur en / of letters. Voor bijvoorbeeld in lijn met uw huisstijl, om te benadrukken dat u hernieuwbare energie serieus neemt. Uw Airrush. Uw idee. Misschien denk je aan een ander manier om gebruik te maken van de Airrush Urban Windmolen. De Airrush Urban Windmill als een oplaadpunt voor elektrische auto's, bijvoorbeeld. Of om uw buitenverlichting stroom te voorzien. Misschien heb je een creatief ontwerp in gedachten en plaats deze als een bloempot op uw parkeerplaats. FQA Hoe wordt de elektrische energie terug aan het net gegeven? De windmolen genereert circa 2000 kwh per jaar bij een gemiddeldewindsnelheid van 5,0 m/s. De actieve elektrische apparatuur verbruikt deze opgewekte energie direct. Indien alle apparaten worden uitgeschakeld (bijvoorbeeld s nachts), wordt de overvloedige energie geleverd aan het net. U bespaart jaarlijks minimaal 680 kg CO2- uitstoot. Een belangrijke bijdrage voor een beter milieu! Wees u ervan bewust dat het belangrijk is om op de betreffende locatie voldoende wind en zo min mogelijk grote gebouwen of hoge bebossingen te hebben. Wat zijn de investeringskosten van de windmolen? Voor een overzicht van de prijzen van de windmolen en installatie opties kunt u contact met ons opnemen. De volledige prijs is in feite ook afhankelijk van de installatie opties op locatie. Er zijn verschillende opties voor de financiering van de aankoop van de molen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. U kunt uw windmolen financieren onder uw hypotheek, waardoor de rente fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst ziet deze maatregel als een verbetering van uw eigen huis. Uw bank zal blij zijn om deel te nemen. Is het mogelijk om de turbines zelf monteren? Nee, de installatie wordt door een professioneel installatiebedrijf uitgevoerd.

4 Essentie. Deze windmolens zijn in tegenstelling tot zijn grote broers overal inzetbaar. Zelfs op uw eigen dak kunnen deze molens geplaatst worden. Op lange termijn maakt u een aardige winst en draagt u bij aan een schoon milieu. Voor meer informatie en order, contact ons per Airrush Urban Windmill Technische data en Prijzen. Voor Export Voor Nederland EUR EUR Wieken en generator worden los geleverd ivm gewicht van de turbine. Alle bovengenoemde prijzen zijn exl. BTW en excl. transport. Onze standaard betalinscondities voor klanten zijn 60% vooruit en 40% binnen 14 dagen na transportdata. Voor meer informatie en order contact ons per of Klanten kunnen ervoor kiezen de turbine compleet gefabriceerd te ontvangen. U krijgt 2 jaar garantie op alle componenten. Bonaire Windmill Kaya Grandi 67 Kralendijk Bonaire, Dutch Caribbean Technische data. Hier kunt u PV Curve gegevens downloaden, aandacht voor de wetenschappelijke, technische aspecten en voordelen van de Airrush Windmolen. *Technische Specificatie Airrush Urban Windmill 1.5 *PV Curve Sheet *Print versie.dpf (zonder foto's) Windmeting. Wilt u weten hoeveel kwh de Airrush Urban Windmill op uw locatie zal opwekken? Laat dan voor u tot aanschaf over gaat een windmeting doen. Neem voor meer informatie hierover contact op met BonaireWindmill. Opbrengsten bij verschillende gemiddelde windsnelheden: Windsnelheid Kracht Meter/seconde kwh/jaar 3,0 m/s 250 kwh 3,5 m/s 450 kwh

5 4,0 m/s 750 kwh 4,5 m/s kwh 5,0 m/s kwh 5,5 m/s kwh 6,0 m/s kwh 6,5 m/s kwh 7,0 m/s kwh 7,5 m/s kwh Levering en Installatie. Een proces is de locatie ligging, die laat zien waar en hoe de Airrush Urban Windmill (s) op uw gebouw zal worden geplaatst. Dit proces wordt snel en eenvoudig uitgevoerd door één van onze relaties. De uitkomst van het proces wordt zowel aan u als aan Airrush teruggekoppeld. Nadat uw bestelling is bevestigd volgens onze offerte, zal uw Airrush Urban Windmill (s) worden gereserveerd in ons productieproces. Wij vragen u hierbij rekening te houden met een levertijd van ongeveer 6 weken. Als u hebt gekozen voor een kleur en / of belettering van uw Airrush Urban Windmill (s), zullen wij u een formulier toesturen met een sjabloon waarin u kunt aangeven hoe en waar de stickers en de kleur(en) codes moeten worden gebruikt. De stickers en kleuren worden toegepast tijdens de levertijd van 6 weken, houdt u er wel rekening mee dat u het ingevulde formulier wel zo snel mogelijk naar ons toestuurt. Twee weken voor de installatie zal er telefonisch contact met u worden opgenomen om de installatie datum in te plannen. Transport, hijskraan en de installatie zal worden verstrekt door Airrush Urban Windmill en de volledige installatie volgens offerte wordt uitgevoerd in één dag. Daarna bent u de trotse eigenaar van uw eigen Airrush Urban Windmill (s).

Gemaakt door: Zoë Op ten Berg, Amber Vermunt, Marlinde Oosterwijk, Lisa Pijnacker, Liselotte Prins, Kristi Francissen

Gemaakt door: Zoë Op ten Berg, Amber Vermunt, Marlinde Oosterwijk, Lisa Pijnacker, Liselotte Prins, Kristi Francissen Gemaakt door: Zoë Op ten Berg, Amber Vermunt, Marlinde Oosterwijk, Lisa Pijnacker, Liselotte Prins, Kristi Francissen Inhoudsopgave blz 1...Inhoudsopgave blz 1...Inleiding blz 2...Windenergie voor people,

Nadere informatie

Het plaatsen van zonnepanelen op een woning

Het plaatsen van zonnepanelen op een woning Het plaatsen van zonnepanelen op een woning Zijn alle woningen geschikt voor zonnepanelen? Bijna alle woningen zijn geschikt, er is slechts een klein aantal voorwaarden: Als u zonnepanelen wilt plaatsen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Zonnepaneel scan Jachthaven HavenLand BV

Inhoudsopgave. Zonnepaneel scan Jachthaven HavenLand BV Inhoudsopgave 1 Doel.... 3 2 Analyse van de situatie.... 3 2.1 Algemene gegevens... 3 2.2 Uw elektriciteitsgebruik.... 5 2.3 Uw dak.... 7 2.4 Productie.... 8 2.5 Conclusie... 8 3 Financiële berekening

Nadere informatie

Bevestiging en uiterlijk van de panelen

Bevestiging en uiterlijk van de panelen Brochure Zoek de zon op Hieronder vindt u informatie over zonnepanelen in het algemeen, en waar nodig toegespitst op het project... Zoek de zon op. Op de laatste pagina staat precies welke stappen u doorloopt

Nadere informatie

Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur.

Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur. Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur. Bijna iedereen begrijpt dat op enig moment het Nederlandse aardgas op is. Misschien wachten we niet eens tot het moment

Nadere informatie

Zonne-energie in 6 stappen

Zonne-energie in 6 stappen Zonne-energie in 6 stappen Bart van den Bosch 10 / 9 / 2014 U bent enthousiast over het idee om zelf zonneenergie op te wekken. En u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning. Zeer waarschijnlijk

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over zonnepanelen. februari 2013

Veelgestelde vragen over zonnepanelen. februari 2013 Veelgestelde vragen over zonnepanelen februari 2013 Veelgestelde vragen over zonnepanelen april 2013 Inleiding Veelgestelde vragen over zonnepanelen Steeds meer mensen wekken zelf groene energie op met

Nadere informatie

V.v.E. INSULINDE. De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT. Rapport:

V.v.E. INSULINDE. De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT. Rapport: V.v.E. INSULINDE De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT Rapport: Haalbaarheidsonderzoek plaatsing zonnepanelen op het dak van het appartementencomplex INSULINDE Groeidocument start januari 2015 R. Böhm

Nadere informatie

Zonnepanelen die invoeden op de eigen meter hebben als voordeel dat er meer vermeden kosten zijn dan alleen de inkoop van de energie.

Zonnepanelen die invoeden op de eigen meter hebben als voordeel dat er meer vermeden kosten zijn dan alleen de inkoop van de energie. Voorwoord Mening (financieel) directeur is nog steeds in de veronderstelling dat investeren in zonnepanelen voor haar of zijn organisatie niet rendabel is. Uiteraard is dit afhankelijk van het antwoord

Nadere informatie

Zonnepanelen op uw huurwoning veelgestelde vragen (door team zonnig huren)

Zonnepanelen op uw huurwoning veelgestelde vragen (door team zonnig huren) Zonnepanelen op uw huurwoning veelgestelde vragen (door team zonnig huren) Inhoud 1 Waarom zonnepanelen en wat is zonne-energie?... 4 1.1 Waarom bieden verhuurders zonnepanelen aan?... 4 1.2 Wat is zonne-energie?...

Nadere informatie

Winddelen windpark Burgervlotbrug

Winddelen windpark Burgervlotbrug Winddelen windpark Burgervlotbrug Voordelige stroom van je eigen windmolen Inhoudsopgave 1. Samenvatting 4 2. Hoe werkt het? 7 Het Winddelen-concept 7 Je eigen stukje windmolen 9 Je eigen stroom thuis

Nadere informatie

Veel Gestelde Vragen Project Zon Thuis voor Huurders Complex 105 en 141 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5

Veel Gestelde Vragen Project Zon Thuis voor Huurders Complex 105 en 141 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5 Waarom doet SWZ dit aanbod? Om de woonlasten voor onze huurders te beperken willen wij zonne-energie voor onze huurders beschikbaar maken. Kosten voor het gebruik

Nadere informatie

Veelgestelde vragen complex 105 en 141 pagina 1 van 5

Veelgestelde vragen complex 105 en 141 pagina 1 van 5 pagina 1 van 5 Waarom doet SWZ dit aanbod? Energielasten bepalen voor een groot deel uw woonlasten. Wij doen dit aanbod voor het plaatsen van zonnepanelen om uw woonlasten te beperken. Door het plaatsen

Nadere informatie

Zonnepanelen op uw woning: veelgestelde vragen

Zonnepanelen op uw woning: veelgestelde vragen Zonnepanelen op uw woning: veelgestelde vragen Versie: augustus 2014 Atrivé Inhoud 1 Waarom zonnepanelen en wat is zonne-energie?... 4 1.1 Waarom bieden verhuurders zonnepanelen aan?... 4 1.2 Wat is zonne-energie?...

Nadere informatie

De Opwekker. Informatiebrochure. Investeer in windenergie en ontvang 10 jaar schone stroom

De Opwekker. Informatiebrochure. Investeer in windenergie en ontvang 10 jaar schone stroom De Opwekker Informatiebrochure Investeer in windenergie en ontvang 10 jaar schone stroom Zeker van windstroom, nu én in de toekomst Je kunt niet leven van de wind is een vreemde Nederlandse uitdrukking.

Nadere informatie

de 6 belangrijkste misvattingen op de weg naar een 100% duurzame energievoorziening

de 6 belangrijkste misvattingen op de weg naar een 100% duurzame energievoorziening de 6 belangrijkste misvattingen op de weg naar een 100% duurzame energievoorziening De 6 belangrijkste misvattingen op de weg naar een 100% duurzame energievoorziening BEKENDHEID EUROPESE ENERGIEDOELSTELLINGEN

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen Veel gestelde vragen In de projecten waarin we zonnepanelen plaatsen, krijgen wij verschillende vragen. In deze lijst met veel gestelde vragen hebben we de belangrijkste vragen met de bijbehorende antwoorden

Nadere informatie

Zon in de Kop! Wees slim en investeer in zonnepanelen. Zon in de Kop

Zon in de Kop! Wees slim en investeer in zonnepanelen. Zon in de Kop Zon in de Kop Wees slim en investeer in zonnepanelen Zon in de Kop! Zon in de Kop is een samenwerkingsverband van de gemeenten met HVC, Ontwikkelingsbedrijf NHN, Millennium Comité Schagen en de Noordhollandse

Nadere informatie

Zonnepanelen, wat U moet weten

Zonnepanelen, wat U moet weten 8-3-2014 GPI Elektrotechniek Zonnepanelen, wat U moet weten Fiscale voordelen GPI Elektrotechniek Fresialaan 5 6851 TH Huissen 026-4423257 Voordelen Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds

Nadere informatie

WAAR VINDEN WE NIEUWE ENERGIE?

WAAR VINDEN WE NIEUWE ENERGIE? In een vlak land waar de wind vrij spel heeft is de vraag waar we nieuwe energie kunnen vinden eenvoudig te beantwoorden. Vooral langs de Noordzeekust en in de noordelijke provincies staat er meestal TenneT,

Nadere informatie

Permacultuur in het huis

Permacultuur in het huis Permacultuur in het huis Van energieverbruikende naar energieproducerende huizen 1 Permacultuur cursus over het huis... 3 Inleiding... 3 Energie en elektriciteit... 3 De watt... 3 De joule... 3 De kilowattuur

Nadere informatie

ONDERZOEKSVERSLAG. Clever Franke. Interface and userexperience design Adrian Klingen Anne de Bode Danielle Enzler Maaike Haesakkers

ONDERZOEKSVERSLAG. Clever Franke. Interface and userexperience design Adrian Klingen Anne de Bode Danielle Enzler Maaike Haesakkers ONDERZOEKSVERSLAG Clever Franke Interface and userexperience design Adrian Klingen Anne de Bode Danielle Enzler Maaike Haesakkers 1 INLEIDING Naar aanleiding van de minor Interface and User Experience

Nadere informatie

Antwoorden op veel gestelde vragen 05 mei 2015

Antwoorden op veel gestelde vragen 05 mei 2015 Antwoorden op veel gestelde vragen 05 mei 2015 1 Antwoorden op veel gestelde vragen Inhoudsopgave 1 Waarom zonnepanelen en wat is zonne-energie?... 3 1.1 Waarom bieden woningcorporaties zonnepanelen aan?...

Nadere informatie

EnergieLokaal Wij krijgen Kippen Business modellen en fiscale toepassingen

EnergieLokaal Wij krijgen Kippen Business modellen en fiscale toepassingen Organisatie: Datum: Locatie: Gastsprekers: 6 februari 2014 Oldschool, Gaasterlandstraat 5. Vincent Smeele (Greenspread), Bram Faber (Schuiteman) Tijdens het voorstelrondje worden ook prangende vragen genoteerd

Nadere informatie

Uitleg Zonnepanelen. Januari 2014

Uitleg Zonnepanelen. Januari 2014 Uitleg Zonnepanelen Januari 2014 www.groenzonnig.nl/houten houten@groenzonnig.nl 1 Deze uitleg over zonnepanelen is gebaseerd op de kennis die we hebben opgedaan bij de voorbereiding van vele informatieavonden

Nadere informatie

De rol van zonne-energie in vredesvraagstukken

De rol van zonne-energie in vredesvraagstukken De rol van zonne-energie in vredesvraagstukken Prof. dr. W. Sinke 24 mei 2011 Zonne-energie en vrede Wanneer je kijkt naar zonne-energie en de link met vrede, dan kun je een aantal verbanden leggen. Ik

Nadere informatie

Eemstroom ZonneBerg - Licht op het dak

Eemstroom ZonneBerg - Licht op het dak Eemstroom ZonneBerg - Licht op het dak Globaal denken, lokaal handelen Zonlicht voorziet de aarde van enorm veel energie: duurzame energie. De hoeveelheid zoninstraling en de daaruit te halen energie is

Nadere informatie

VRAGENLIJST... Wie ben je, wat heb je gedaan en wat ben je aan het doen?

VRAGENLIJST... Wie ben je, wat heb je gedaan en wat ben je aan het doen? VRAGENLIJST... Het eerste stadium van het schrijven van een ondernemingsplan bestaat uit informatie verzamelen en het hele proces van een bedrijf opstarten doordenken. Hieronder vind je een aantal vragen.

Nadere informatie

De zon als energiebron voor bedrijven

De zon als energiebron voor bedrijven De zon als energiebron voor bedrijven Panelen die elektra opwekken worden ook wel zonnepanelen of PV (Engels: Photo Voltaic) genoemd. De panelen worden aangesloten op één of meerdere stroomomvormers (inverters)

Nadere informatie