Jaargang 20 nummer 2 Vrijdag 13 september 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 20 nummer 2 Vrijdag 13 september 2013"

Transcriptie

1 Cbs de Aquarel Waallaan GZ Zwolle tel: directeur@de-aquarel.nl penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 20 nummer 2 Vrijdag 13 september 2013 Agenda september 2013 Maandag 16 september Informatieavond (19.00u-21.15u) Week 38: 16 t/m 22 september 2013 Thema: Ik doe alles voor jou Jakob in Betel Genesis 28:10-22 Bij de bron Genesis 29:1-14 Zeven jaar werken voor Rachel Genesis 29:15-20 Week 39: 23 t/m 29 september 2013 Thema: Jij bent het (niet) Jakob trouwt met Lea Genesis 29:21-30 Zeven jaar werken, bij Genesis 29 De zonen van Jakob Genesis 30:1-24 Inhoud nieuwsbrief: Identiteit Welkom op school Gefeliciteerd Van de directie Uit de groepen Overig nieuws IDENTITEIT Ik doe alles voor jou Genesis 28:10-22 en 29:1-20 Jakob moet vluchten voor zijn broer. In de woestijn is God er. Ik ga met je mee, zegt God, waar je ook naartoe gaat. Later in het verhaal ontmoet Jakob Rachel. Voor haar wil hij alles doen. Jij bent het (niet). Genesis 29:21-30 en 30:1-24 Jakob denkt dat hij met Rachel trouwt, maar het is Lea. WELKOM OP SCHOOL Pien van Lohuizen is gestart in groep 1C bij juf Inge en juf Fernanda Pien en ouders: hartelijk welkom en veel plezier op de Aquarel!

2 GEFELICITEERD! Felicitaties voor de jarigen in de komende weken: Ryan Scherer gr Maryse van Putten gr Esmeralda Penning gr Alana Roukema gr Romijn Schakelaar gr.2c Eva van Lohuizen gr Robin Schippers gr.2a Roben van Dorsten gr.1b Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! VAN DE DIRECTIE INFORMATIE-AVOND!!

3 UIT DE GROEPEN Schoolreisje Afgelopen dinsdag zijn de groepen 1 tot en met 7 op schoolreis geweest. Ondanks het af en toe slechte weer hebben alle groepen het heel leuk gehad! Hieronder een paar reacties. Groep 1 en 2 Met groep 1 en 2 zijn we naar het gia-konijnenhol geweest. Met de bus, een hele belevenis! Natuurlijk hebben de kinderen een geweldige dag gehad, heerlijk gespeeld met elkaar en ook nog de show van Bultje gezien. Dat vonden sommige kinderen wel een beetje spannend. Gelukkig is Bultje heel lief, en het grappige was, dat hij zelf ook een beetje bang was! Aan het eind mochten alle kinderen die dat wilden Bultje nog een handje geven. En daarna waren er nog lekkere patatjes voor iedereen. Daarna mochten de kinderen nog eentjes lekker spelen. Aan het eind kregen ze nog een ijsje. Wat een topdag!

4 Groep 3 en 4 Wij zijn dit jaar met de groepen 3&4 naar het dolfinarium geweest. We hebben in groepjes kunnen genieten van de verschillende shows die er gegeven zijn. De mooiste was de dolfijnenshow Aquabella. Tussen de middag hebben we een patatje gegeten en als verrassing hadden ze een frikadel onder de patatjes verstopt. We mochten ook iets kopen in het winkeltje. Dat was best lastig, want de meeste spulletjes waren duurder dan 3,-. We hebben ook een dier en doe route gedaan. Daar kregen we allemaal vragen over de dieren die in het dolfinarium wonen. We hebben daar veel van geleerd en we mochten ook even achter de schermen bij de dolfijnen kijken. Dat was heel leuk! We hebben een leuke dag gehad en zijn gelukkig niet heel erg nat geregend. Groetjes van alle kinderen van groep 3&4 en juf Greetje en juf Fernanda Groep 5 en 6 Het begon in de bus. We zongen we zijn er bijna.en toen waren we er. Ik zag de Free val al ZOO HOOG!Dat had ik niet verwacht.ik zij daar wil ik in. Juf Daphne moest eerst betalen toen rende we naar binnen wow zij iedereen.toen zetten we de tassen neer. We renden naar een attractie.maar alles was dicht. Dat was niet leuk,maar toen gingen ze open.ik ging als eerst in de Free fall.het was eng ik ging met Jolijn. Je viel heel snel naar beneden. Ik keek heel raar zo eng was het. Larissa en Chimene kochten iets leuks voor meester dat was heel lief.ik ging ook in een achtbaan over de kop. Het was zo eng er zat een camera in hij filmde alles dat zag er stom uit. Toen gingen we in het spookhuis met Indianen dat was heel saai toen reden we terug weer naar huis iedereen was nat. Van Femke Ik ben naar slagharen geweest. Het was heel leuk. Ik ben naar het wilde westen geweest. Het was leuk en eng. Er was een hele grote steen die bijna op mij ging vallen. Dat was heel eng. Er was ook echt vuur. Er waren veel indianen. Die waren lelijk. Het ging bliksemen. Met allemaal flits. Heel erg licht. Dat was heel mooi. Ik zag ook mammoeten. Er waren ook Roofvogels. Die waren groot. Die Roofvogels zijn gevaarlijk voor mensen. Er werd ook geschoten. Ook waren er kanonnen. Die waren groot. Ik zag een beer die was groot. Einde. Van Deman Ook groep 7 heeft een geweldige schoolreis gehad, hun verhalen volgen in de volgende Penseelstreken!

5 Digiborden Misschien heeft u het al wel gezien, ook bij de kleutergroepen hangen nu 2 digiborden. De leerlingen kunnen hier zelfstandig opdrachten op uitvoeren, want het is een smartboard waar je met je handen aan mag zitten! Ook kunnen we hier bijvoorbeeld Koekeloere op kijken, of andere filmpjes om onze lessen verder te verduidelijken. Ook kunnen we liedjes meezingen met youtube, lessen van Schatkist meedoen en vast nog veel meer! OVERIG NIEUWS Nieuwe stagiaires Ook dit jaar zullen er op de Aquarel verschillende stagiaires rondlopen. Hieronder stellen enkelen van hen zich alvast aan u voor. Hallo iedereen, Ik ben meester Kars. Ik ben zeventien jaar oud, bijna achttien en ik loop stage in de klas 1a en 2a van juf Annemarie en juf Riët. Ik ben een stagiaire van het Deltion College te Zwolle, hier volg ik de opleiding Onderwijsassistent in een versneld traject van twee jaar. Ik heb zelf vroeger ook 8 jaar lang op de Aquarel gezeten. Dit heb ik beleefd met veel plezier en ik heb daarom gekozen voor de Aquarel als mijn stageplek voor dit jaar. Kars ten Hove. Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Melanie van der Lei en ik kom uit Zwolle. Ik doe de opleiding onderwijsassistent op het Deltion en vanaf de zomervakantie loop ik in groep 1/2b een jaar lang op de donderdag en vrijdag mee voor mijn stage. Zelf heb ik een echte hobby en dat is lekker een stuk wandelen. Zomer of winter maakt niet uit zolang het maar niet regent, want dan vind ik het wandelen maar niets en kijk ik liever een leuke film. Dit was even snel een verhaaltje over mij. Groetjes Melanie!

6 Even voorstellen.. Mijn naam is Annewieke Wesseling en dit jaar mag ik stage lopen op De Aquarel. Ik zit in het laatste jaar van de deeltijd pabo. Ik begin op woensdag en donderdag in groep 5. Na 10 weken verhuis ik naar groep 4 en daar blijf ik tot de zomervakantie. Ik heb er zin in en misschien komen we elkaar wel een keer tegen! In de eerste week van september is mijn stage in groep 8 bij juf Inger begonnen. Ik ben juf Sharon, een derdejaars pabostudent, en ik ga me specialiseren in de bovenbouw. Op de donderdag en vrijdag zal ik op De Aquarel te vinden zijn, waar ik lessen zal gaan geven aan groep 8. Ook zal ik werken aan allerlei opdrachten, zoals het ondersteunen van een groepje kinderen bij het vak rekenen. De afgelopen paar stagedagen heb ik het al erg naar mijn zin gehad en ik kijk erg uit naar alles wat ik op De Aquarel zal gaan beleven. Met vriendelijke groet, Sharon Koster Bidstond Dinsdagmiddag 24 september beginnen we weer met de bidstond voor onze school. Wie mee wil komen bidden is van harte welkom. 13:15 uur beginnen we aan de Polbeek 51. NIEUWS VAN DE OVERBLIJF Beste ouders/ grootouders/ verzorgers, Het overblijfteam is op zoek naar een nieuwe collega voor de kleutergroepen, iemand die op maandag en dinsdag beschikbaar is van 11:30 tot 12:45. Wij, als overblijfouders, zorgen ervoor dat de kinderen op school kunnen eten, terwijl de leerkracht van zijn/ haar welverdiende pauze geniet. Dat houdt in dat we de kinderen in een aantal klassen bij elkaar verzamelen. We eten dan met zijn allen een broodje, we lezen nog wel eens verhaaltje voor en daarna is er tijd om lekker naar buiten te gaan totdat de lessen weer beginnen. Wie wil ons team komen versterken? Opgave graag bij Marieke Huigen, overblijfcoördinator, h-m@home.nl Tot gauw, het overblijfteam.

7 NIEUWS VAN DE MR (medezeggenschapsraad) Dit schooljaar is de MR van start gegaan in een nieuwe samenstelling. Graag stellen wij ons even voor: 1.Richard van de Burgt( ouderlid en voorzitter) 2. Cees Daane (ouderlid) 3. Gert van Klinken (ouderlid) 4. Greetje Akse ( personeelslid / secretaris) greetje.akse@vivente.nu 5. Gerlinde Heidinga (personeelslid) gerlinde.walgien@vivente.nu 6. Stefanie Boschman (personeelslid) stefanie.boschman@vivente.nu 7. Franske van Buiten (GMR ouderlid) ov@cbs-de-aquarel.nl Mocht u vragen hebben voor ons, dan kunt u ons schriftelijk benaderen. Wij behandelen alleen vragen die via de mail bij ons binnenkomen. Deze kunt u sturen naar: secretaris greetje.akse@vivente.nu of naar de voorzitter: rgvdburgt@gmail.com In onze eerste MR-vergadering van dit schooljaar zijn de volgende punten in de vergadering aan de orde geweest: Start schooljaar Vaststellen jaarwerkplan MR Jaarverslag MR Management en organisatie binnen de Aquarel Continurooster nader onderzoeken Schoolgids Zorg om tekort aan brigadiers Een week voor de MR-vergadering hangt de agenda op de prikborden bij de ingangen, zodat u weet waar wij mee bezig zijn. De notulen staan ter inzage voor u in de MR-map die in de personeelskamer staat. Wij houden u op de hoogte via de penseelstreken. Onze volgende vergadering staat gepland op donderdag 31 oktober.

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Agenda 20 november 4 december 2015 vrijdag 4 december Bijbelrooster Week 48: 23 t/m 27 november 2015 Sara sterft Isaäk en Rebekka Lied van de week Week 49:

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Agenda 10 24 april 2015 woensdag 15 april donderdag 16 april/dinsdag 21 april maandag 20 april dinsdag 21 t/m donderdag 23 april woensdag 22 april Bijbelrooster

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Jaargang 20 nummer 8 Vrijdag 17 januari 2014

Jaargang 20 nummer 8 Vrijdag 17 januari 2014 Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 20 nummer 8 Vrijdag 17 januari 2014 Agenda 17 31 januari 2014

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014

Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014 Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014 Agenda 31 januari 14 februari

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014

weeknieuws 5 cursus 2014 2015 19 september 2014 In dit weeknieuws o.a.: PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag 18 juni Agenda 18 juni - 2 juli 2010 vrijdag 25 juni rapport 2 maandag 28 juni inloopspreekmiddag gr.

Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag 18 juni Agenda 18 juni - 2 juli 2010 vrijdag 25 juni rapport 2 maandag 28 juni inloopspreekmiddag gr. Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 fax 038-4527619 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl ouderraadvan@onzeschool.com penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

Nieuws van. Cito scores

Nieuws van. Cito scores 20 september 2013, jaargang 16, nr. 2 Nieuws van. Cito scores Deze week hebben wij kennis genomen van de gegevens die van onze school verschenen zijn op de website van RTL. Op deze site is te zien wat

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Agenda 8 22 april 2016 donderdag 14 april/dinsdag 19 april 10-minutengesprekken (14.30-17.00u) Spreekmiddag gr 1-8 Inloopuur Eindtoets groep 8 maandag 18 april

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. De Heer is mijn herder, Ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven En ik zie wel hoe het wordt. Ik komt tot rust aan stille beekjes En ik lig

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 3 Vrijdag 26 september 2014

Jaargang 21 nummer 3 Vrijdag 26 september 2014 Jaargang 21 nummer 3 Vrijdag 26 september 2014 Agenda 26 september 10 oktober 2014 maandag 29 september dinsdag 30 september woensdag 1 t/m donderdag 9 oktober maandag 6 oktober woensdag 8 oktober vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Nieuwsbrief Donderdag 4 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Uitgeblust? Elia is in de woestijn. Hij ziet geen toekomst

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL O P E N B A R E B A S I S S C H O O L M E T M O N T E S S O R I A F D E L I N G Dr. H. Colijnstraat 2 1067 CG Amsterdam tel: 020 6135296 fax: 020 6137119 info@troelstraschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsflits maart 2014

Nieuwsflits maart 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nieuwsflits maart 2014 U of jij bent het vast wel een tegengekomen: een geluksarmbandje, een amulet onder de autospiegel, geluksvoetbalschoen of een geluksshirt. Dingen waarop

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

schoolkrant E N N E D Y S C

schoolkrant E N N E D Y S C K schoolkrant E N N E D Y S C H O O L 2015 nummer 3 Voorwoord Hallo allemaal, In deze schoolkrant vinden jullie een interview met winactie en een bonus vraag, een verslag over het rijksmuseum, een verslag

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Welkom op de leukste pagina van de hele school!

Welkom op de leukste pagina van de hele school! Welkom op de leukste pagina van de hele school! We hebben weer een heleboel gedaan de afgelopen weken zoals leuke uitstapjes en de avond4daagse. De kinderen krijgen al een beetje het vakantiegevoel te

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie