Dinsdag 27 augustus: Hoofdluiscontrole Het is op school goed gebruik om na een vakantie op hoofdluis te controleren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dinsdag 27 augustus: Hoofdluiscontrole Het is op school goed gebruik om na een vakantie op hoofdluis te controleren."

Transcriptie

1 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 1, 23 augustus 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip De meubels staan weer klaar. De schriften zijn voorzien van naametiketten. De potloden zijn geslepen, de boeken geteld. De leerkrachten hebben de eerste bespreking achter de rug. We zijn er klaar voor. We gaan maandag beginnen aan weer een boeiend en leerzaam Ruimteschipjaar. We hebben er zin in! De komende periode Agenda Maandag 26 augustus Eerste schooldag Eerste gymlessen Dinsdag 27 augustus 13:15 Hoofdluiscontrole Woensdag 28 augustus Donderdag 29 augustus 13:15 Eerste zwemlessen Vrijdag 30 augustus 13:15 Startbijeenkomst Maandag 2 september Dinsdag 3 september 9:00 Gr8 uitzwaaien naar Texel Texelkamp gr8 Woensdag 4 september Texelkamp gr8 Donderdag 5 september Texelkamp gr8 Vrijdag 6 september Texelkamp gr8, 19:15 gr8 terug op school Maandag 26 augustus: Eerste schooldag Maandagmorgen 8.30 uur openen we weer de deuren van de school. Vanaf dinsdag gebeurt dit weer om 8.20 uur. We geven de aftrap voor het schooljaar met een welkom op het schoolplein aan alle kinderen en ouders. Maandag 26 augustus: Gymles juf Jessie We beginnen maandag meteen met de eerste gymles door juf Jessie. Verderop in de Ruimtepost het gymrooster en de afspraken die we maken met de kinderen. Dinsdag 27 augustus: Hoofdluiscontrole Het is op school goed gebruik om na een vakantie op hoofdluis te controleren. Daar gaan we dit jaar mee door. Om maandag in rust te kunnen beginnen in de groepen, wordt de eerste controle uitgevoerd op dinsdagmorgen. Houdt u met vlechten en ingewikkelde staarten (die worden uitgehaald) en smeren van gel rekening met de controle? Overigens is de groep hoofdluis-ouders aan uitbreiding toe. Informatie bij Anita Pomp.

2 Ruimtepost 23 augustus, pagina 2/9 Dinsdag 27 augustus: Nog een muziekles juf Shanice Dit jaar zal juf Shanice op de dinsdagmiddag de muzieklessen verzorgen. Ze begint echter in de tweede week. Roadies van de schoolband hebben dus nog een extra weekje vrij. Donderdag 29 augustus: Zwemmen groep 5-6, 7-8 Voor de groepen 5-6 en 7-8 begint donderdag het schoolzwemmen. De kinderen moeten dus op de fiets komen. Groep 7-8 vertrekt om uur, groep 5-6 om uur. Beide groepen zoeken nog een ouder die wil meefietsen. Interesse? Neem contact op met juf Marjon of juf Anja / meester Ton. Vrijdag 30 augustus: Opening schooljaar Na een eerste dagen in de nieuwe groep, houden we vrijdagmiddag een openingsviering in de grote leshal. We staan stil bij de veranderingen dit schooljaar en wensen elkaar een mooi schooljaar. Nieuws vanuit het Team Het komende schooljaar zien we twee nieuwe gezichten in het Team: juf Sandra van der Bel (LIO-stagiaire in groep 3-4) en meester Kees Droog (ondersteuning groep 7-8). Hier stellen zij zich voor. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar zal ik een jaar lang op maandag en dinsdag mijn afstudeerstage lopen bij groep 3/4 in de klas. Daarom zal ik mezelf even aan u voorstellen. Mijn naam is Sandra van der Bel. Ik ben 22 jaar oud en woon op de Gouwe in Hoogwoud. Ik heb mijnmbo-diploma onderwijsassistent gehaald op het Horizon College in Hoorn en studeer nu in het vierde jaar aan de PABO op Inholland te Alkmaar. Naast deze opleiding teken ik graag en ben ik vaak met mijn mountainbike in het bos of op het strand te vinden. Tot ziens binnen de school! Sandra van der Bel. Ik ben Kees Droog, 28 jaar en ik woon in Andijk. Inmiddels ben ik zes jaar werkzaam in het onderwijs, waarvan drie jaar binnen SKOWF. Dit schooljaar zal ik maandag, dinsdag en woensdag drie ochtenden werkzaam zijn op t Ruimteschip. Afgelopen schooljaar hebben de leerlingen mij al wel eens gezien en zullen ze mij met name kennen van de robot in de klas. Mijn interesses liggen erg op het gebied van ICT en dat is in mijn onderwijs goed terug te zien. Ik kijk er erg naar uit om hier dit schooljaar te werken!

3 Ruimtepost 23 augustus, pagina 3/9 Wat nog komen gaat Zwemmen en gymmen We hebben nog een paar zwemweken te gaan voor de groepen 5-6, 7-8. Zolang het zwembad open is zwemmen we op donderdag, uur: groep 7-8 (vertrek uur) uur: groep 5-6 (vertrek uur) De kinderen komen deze dag op de fiets naar school. Uitgangspunt is dat we ons laten adviseren door het zwembad personeel over het doorgaan van de zwemlessen. Zij kennen de temperatuur van het water en de gevoelstemperatuur rond het water. Kinderen nemen altijd hun zwemspullen mee, horen om uur of het zwemmen doorgaat of niet. Dan hebben we een gewoon programma in de groep. Meefietsende ouders informeren we tijdig als de les niet doorgaat. Mocht een kind om medische redenen niet mee mogen zwemmen, vragen we u om dit aan de leerkracht door te geven. In principe fietst het kind wel mee naar het zwembad. Maandag wordt er gegymd met onze vakleerkracht, juf Jessie. Zij schrijft: Hoi Allemaal, Gezellig, het nieuwe schooljaar begint weer. Elke maandag is er weer gym vanuit Team Sportservice, met juf Jessie! Het gymrooster ziet er op de maandag als volgt uit: groep groep groep groep 7-8 Algemene gymafspraken (deze gelden ook voor de gymles op donderdag). In de gymles draagt iedereen gymkleding: (korte) sportbroek en t-shirt. In de gymles draagt iedereen zaalschoenen. Wij raden het dragen van turnschoentjes af! Sieraden zijn af. Lang haar in een staart met elastiekje. Als er om een bepaalde reden niet mee kan worden gedaan, neemt de leerling een briefje van de ouder(s)/verzorger(s) mee. Vanaf groep 3 wordt er gedoucht na de gymles. Ik heb er weer heel veel zin in! Groetjes Juf Jessie

4 Ruimtepost 23 augustus, pagina 4/9 Op donderdag verzorgen de leerkrachten zelf de gymlessen. De donderdagse gymlessen starten echter pas al het schoolzwemmen achter de rug is. Zolang we zwemmen is van belang dat de gymtijd van groep 3-4 donderdagochtend is en dat u weet dat de kleuters alleen op maandag in de grote gymzaal aan de Meibloem gymmen. Andere dagen gymmen de kleuters in hun eigen gymzaal. We gymmen in gymkleding en op gymschoenen. Controleert u even of de schoenen nog passen? Maakt u er gewoonte van dat kinderen zelf verantwoordelijk worden voor het meenemen van hun gymspullen? Regelmatig horen we nog Mijn moeder heeft mijn gymtas niet klaargelegd als een kind geen gymkleding mee heeft. Startgesprekken Binnenkort houden we weer startgesprekken. Over het belang van startgesprekken en van een goede voorbereiding daarvan vonden we onderstaand bericht. Een aanrader! Het is erg belangrijk om als ouder betrokken te zijn bij de ontwikkeling van je kind, omdat jij als ouder een groot effect hebt op de schoolprestaties van je kind. In dit artikel ontdek je er alles over: / Hoe kan school jou als ouder nu betrekken bij de schoolse ontwikkeling van je kind? Door het nieuwe schooljaar bijvoorbeeld te beginnen met een startgesprek. Het doel van dit gesprek is het creëren van contact, verbondenheid en vertrouwen tussen school en ouders. Hoe kun je zo'n gesprek nu het beste voorbereiden, zodat je zeker weet dat de dingen die je wilt bespreken aan bod komen? Extra aandacht voor Overblijven Na heel veel jaren trouwe dienst hebben we eind vorige schooljaar afscheid genomen van Ingrid Besse, o.a. als Coördinator TSO ( de Overblijf ). Ze heeft haar taak overgedragen aan Debby Laan, zij is bereikbaar via overblijvenopschool@outlook.com. Een andere wijziging bij het overblijven zijn de kosten. Door het dalen van het aantal kinderen én het aantal kinderen dat overblijft is de verhouding inkomsten / uitgaven niet meer in balans. Er zijn nog wel reserves opgebouwd, maar daar kunnen we niet jarenlang gebruik van maken. De Medezeggenschapsraad is in haar laatste vergadering akkoord gegaan met een stijging van de kosten voor het overblijven naar 2,25 per keer. Deze stijging gaat volgende week al in. Als u een toelichting op de begroting en op deze prijsstijging wilt, kunt u altijd contact opnemen met meester Rein.

5 Ruimtepost 23 augustus, pagina 5/9 Ruimtepost Dit schooljaar zal de Ruimtepost niet meer wekelijkse in deze vorm verschijnen. Omdat uit reacties is gebleken dat ouders het kalendergedeelte met de inhoudelijke informatie over de activiteiten zeer op prijs stellen, maken we wel nog wekelijks een Ruimtepost, maar volgens de formule: Even weken: agenda met alle informatie, ook van MR / OR / nieuws van buiten (zoals deze Ruimtepost) en Oneven weken: alleen de agenda met toelichting, verjaardagskalender en rooster meester Rein. Volgende week nog een uitgebreide Ruimtepost vanwege het opstarten van het schooljaar. Schoolgids en Jaarkalender Op de website is op 1 augustus de actuele versie van de Schoolgids geplaatst. De Schoolgids is aangepast aan de actualiteit van het nieuwe schooljaar. Als er wijzigingen worden ingevoerd, maken we daar in de Ruimtepost melding van. Sinds enige jaren brengen we geen papieren Jaarkalender meer uit. We houden de kalender op de website zo actueel mogelijk en via de Ruimtepost houden we u op de hoogte van de actualiteit en nieuwste datums. De kalender op de website is momenteel zo up-to-date mogelijk. U kunt deze altijd raadplegen, in geval van twijfel kunt u natuurlijk ook bij de leerkrachten terecht. Volgende week ontvangen de ouders digitaal de folder met namen en adressen, het rooster van vakantie en vrije dagen en gymtijden mee naar huis. Bereikbaarheidsformulier en Oproep vrijwilligers In de loop van volgende week ontvangt u twee formulieren per . Het eerste formulier is een brief waarin we weer een oproep doen voor ouderhulp. t Ruimteschip kent een grote ouderbetrokkenheid, jaarlijks kunnen we regelmatig een beroep doen op u, ouders en verzorgers van onze kinderen. Samen maken we de school. In de brief staan de min of meer vaste commissies en werkzaamheden waarvoor we ouders zoeken. Over incidentele vragen wordt u per geïnformeerd. Deze brief wordt per verstuurd als.pdf-bestand. U kunt het formulier uitprinten, invullen en op school inleveren. Het tweede formulier is het Bereikbaarheidsformulier. Op dit formulier kunt u o.a. alle actuele informatie kwijt over (mobiele) telefoonnummers en bereikbaarheid onder schooltijd, medische informatie die van belang is om te weten voor leerkrachten en overblijfkrachten en u kunt hiermee al dan niet toestemming geven voor plaatsing van foto s op de website en in schoolbrochures, doorgeven van gegevens op leerlingenlijsten enz. In het kader van de AVG is dit formulier aangepast aan de wettelijke richtlijnen.

6 Ruimtepost 23 augustus, pagina 6/9 Voorgaande jaren hebben we u een digitaal Bereikbaarheidsformulier gestuurd, zodat u het via de computer kan invullen en de gegevens bij de hand hebt als u het jaar daarna weer om de informatie door te geven. Door de omzetting van oud (windows) naar de cloud (google) kunnen we dit formulier echter niet meer gebruiken. Vooralsnog kennen we nog geen mogelijkheid om het digitale word-document om te zetten naar een digitaal google-document. Daarom dit jaar weer de ouderwetse manier: u ontvangt het formulier in.pdf-formaat, print het uit, vult het in en levert het op school in. Als u acute wijziging van de informatie hebt (verhuizing o.i.d.) waarvan u denkt dat de school die snel moet weten: stuur een mailtje aan admin.ruimteschip@skowestfriesland.nl. Nieuws van buitenaf Nieuwsbrief Muziek Opmeer In de nieuwsbrief van Muziek Opmeer van juli werd uitgebreid aandacht besteed aan de jubileumdag African Heartbeat. En alhoewel het alweer even terug is, wij kijken ook met een grote glimlach terug op deze mooie muzikale dag. Lees HIER de hele nieuwsbrief (hebt u al kaarten voor het KinderMuziekFestival dat wordt georganiseerd op zondag 29 september?). AFRICAN HEARTBEAT Op vrijdag 5 juli was het feest op t Ruimteschip! Onder het motto African Beat ging Band Event aan de slag met de kinderen ter ere van het jubileum van meester Ton, juf Edith en juf Anja. Zij wilden er een feestelijke, muzikale dag van maken en dat is goed gelukt! De school stond deze dag tijdens de repetities in het teken van zingen, dansen, kleding en djembe spelen. Veel ouders kwamen s middags kijken naar de presentatie en konden genieten van geweldige optredens. Een zeer geslaagde dag!

7 Ruimtepost 23 augustus, pagina 7/9 Workshop De kinderen scheiden mee GGD Hollands Noorden organiseert op 3 oktober een workshop De kinderen scheiden mee. In samenwerking met Wijkteam OpMEER wordt deze georganiseerd. Op 3 oktober 2019 vindt de gratis workshop De kinderen scheiden mee plaats. Als ouders scheiden, scheiden de kinderen mee. Alles wat vertrouwd was, gaat ineens veranderen. Kinderen kunnen in deze onzekere periode een steuntje in de rug goed gebruiken. De workshop besteedt hier aandacht aan. Het is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en vindt plaats in De Schakel te Opmeer. Inhoud van de workshop De workshop geeft kinderen handvatten om met de (aanstaande) echtscheiding om te gaan. Zij leren onder andere hoe zij gevoelens ten aanzien van de scheiding bij zichzelf kunnen herkennen en deze te uiten. Voorafgaand aan de workshop vindt een aparte ouderbijeenkomst plaats. Ouders krijgen dan informatie over wat een echtscheiding betekent voor een kind. Daarnaast geeft de trainer tips om op de juiste manier in gesprek te gaan met hun kind over de echtscheiding. De workshop is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Data, tijd, locatie en kosten Donderdag 3 oktober 2019 van 20:00 21:00 uur Work- Zaterdag 5 oktober 2019 van 09:00 12:30 uur De Schakel, Pastoor Meriusstraat 4, 1715 VA Spanbroek de gemeente Opmeer biedt deze workshop gratis aan. Ouderbijeenkomst: shop voor de kinderen: Locatie: Kosten:

8 Ruimtepost 23 augustus, pagina 8/9 Jarigen Juf, ik ben geboren op mijn verjaardag De komende week zijn 26 augustus: juf Myrna 27 augustus: Yasin (gr5) jarig. We wensen jullie een hele fijne verjaardag. Welkom Na de vakantie kunnen we een aantal kinderen welkom heten op school. Op 7 juli is Mitch Deken 4 jaar geworden, op 18 juli is Yani Smook 4 jaar geworden, op 11 augustus is Faes Noels 4 jaar geworden. Zij beginnen volgende week in de groep van juf Myrna en juf Carine. Door verhuizing mogen we ook een aantal kinderen welkom heten. Van De Kelderwerf Obdam komen Lucas (gr5) en Merlijn (gr7) Tilet, van het Ooievaarsnest Zwaag komen Jan en Siem (gr2) en Noor (gr4) Ooijevaar, en van De Baskuul Lutjebroek komt Bram van Biljouw (gr2). We wensen jullie allemaal een hele mooie tijd op t Ruimteschip.

9 Ruimtepost 23 augustus, pagina 9/9 Afscheid Vlak voor de vakantie hebben we ook afscheid genomen van Lucas de Vroome (gr2). We wensen hem op zijn nieuwe school, de Piramide in Hoorn, heel veel plezier en hopen dat hij op een goede Ruimteschiptijd terug zal kijken. Uitsmijters

18 augustus: Zwemmen groep 6-7 Voor groep 6-7 begint maandag meteen het

18 augustus: Zwemmen groep 6-7 Voor groep 6-7 begint maandag meteen het Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 1, 16 augustus 2014 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De vakantie zit er bijna op,

Nadere informatie

De komende periode Agenda

De komende periode Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 7, 12 oktober 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De kalender zegt

Nadere informatie

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 25, 22 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Hebt u ook gekeken

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

Nummer 24, 15 februari 2019 Tel:

Nummer 24, 15 februari 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 24, 15 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Ruimtepost 15 februari

Nadere informatie

Nummer 38, 31 mei 2019 Tel: De komende periode

Nummer 38, 31 mei 2019 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 38, 31 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We hebben het op deze

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 28 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We zitten midden

Nadere informatie

Nummer 39, 7 juni 2019 Tel: De komende periode

Nummer 39, 7 juni 2019 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 39, 7 juni 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We kijken weer terug

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 14 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Groep 8 is weer

Nadere informatie

De komende periode Agenda

De komende periode Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 10, 2 november 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Herfst. De bladeren

Nadere informatie

Nummer 32, 12 april 2019 Tel:

Nummer 32, 12 april 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 32, 12 april 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We kijken terug op

Nadere informatie

Nummer 36, 17 mei 2019 Tel:

Nummer 36, 17 mei 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 36, 17 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende weken organiseren

Nadere informatie

De komende periode. Agenda

De komende periode. Agenda Nummer 46, 8 juli 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Agenda De

Nadere informatie

Nummer 34, 3 mei 2019 Tel:

Nummer 34, 3 mei 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 34, 3 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Agenda

Nadere informatie

De komende periode. Agenda. Dinsdag 20 februari: Fruitdagen deze week. Bezoek Oscar Romero groep 8. Dinsdag 20 februari:

De komende periode. Agenda. Dinsdag 20 februari: Fruitdagen deze week. Bezoek Oscar Romero groep 8. Dinsdag 20 februari: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 24, 16 februari 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Pluk

Nadere informatie

Nummer 37, 1 mei 2015 Tel: 0226 352552. Ze wisten iedereen te vinden, ze hadden zoveel kracht En juist dat gaf ze uiteindelijk zoveel macht

Nummer 37, 1 mei 2015 Tel: 0226 352552. Ze wisten iedereen te vinden, ze hadden zoveel kracht En juist dat gaf ze uiteindelijk zoveel macht Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek R.K. Basisschool t Ruimteschip In verschillende klassen stonden we de afgelopen periode stil bij de Tweede Wereldoorlog en de Dodenherdenking.

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 2, 7 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het is een cliché:

Nadere informatie

Nummer 35, 10 mei 2019 Tel:

Nummer 35, 10 mei 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 35, 10 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Trots! Het woord valt

Nadere informatie

De komende periode. Agenda Maandag 25 september Deze week: Startgesprekken Leerkrachten / Ouders

De komende periode. Agenda Maandag 25 september Deze week: Startgesprekken Leerkrachten / Ouders Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 22 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

De komende periode. Maandag 7 september: Vergadering Feestcommissie

De komende periode. Maandag 7 september: Vergadering Feestcommissie Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 4 september 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

De komende periode. Voorjaarsvakantie

De komende periode. Voorjaarsvakantie Nummer 28, 26 februari 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Een

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Nummer 29, 22 maart 2019 Tel:

Nummer 29, 22 maart 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 29, 22 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De lente is begonnen

Nadere informatie

De komende periode. Agenda

De komende periode. Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 17, 23 december 2016 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Na afloop

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip

R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 19, 13 januari 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip En daar

Nadere informatie

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer een week

Nadere informatie

Nummer 26, 1 maart 2019 Tel:

Nummer 26, 1 maart 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 26, 1 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

Nummer 22, 1 februari 2019 Tel: Han Neef

Nummer 22, 1 februari 2019 Tel: Han Neef Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 22, 1 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Trots zijn we op

Nadere informatie

Petrus Canisius. Jaaroverzicht. Agenda:

Petrus Canisius. Jaaroverzicht. Agenda: Basisschool Petrus Canisius Vekenweg 4 Petrus Canisius Een school waar muziek in zit. 1663 BA De Weere Tel. 0229-581335 directie.petruscanisius@skowestfriesland.nl www.skowf.nl/site/petruscanisius/ nummer

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2019-2020: JAARROOSTER EN ADRESSEN Basisschool De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowf.nl website: www.skowf.nl/site/deark De schoolgids

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012 Inhoudsopgave 1. Opening schooljaar 2. Overblijf 3. Personeel 4. Schoolgids en kalender 5. Schoolplein Architect 6. Extra vrij 7. Schooltijden 8. Gymrooster 9. Nieuwsbrief 10. Bereikbaarheidsformulier

Nadere informatie

Deze week: Week van de Mediawijsheid groep 8. Maandag 19 november: Nummer 12, 16 november 2018 Tel: Het was weer een gezellig

Deze week: Week van de Mediawijsheid groep 8. Maandag 19 november: Nummer 12, 16 november 2018 Tel: Het was weer een gezellig Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 12, 16 november 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer een

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2017-2018 Week 35 Weekbrief 01-09-2017

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF o.b.s. Torenven

NIEUWSBRIEF o.b.s. Torenven NIEUWSBRIEF o.b.s. Torenven januari 2016 AGENDA Maandag 18 januari - CITO groepen 2 t/m 8 Vrijdag 26 februari studiedag, alle leerlingen vrij Maandag 29 februari Voorjaarsvakantie Maandag 7 maart Start

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2018-2019: JAARROOSTER EN ADRESSEN Basisschool De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowf.nl website: www.skowf.nl/site/deark De schoolgids

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus.

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus. Nieuwsbrief 2018-08-24 Samenwijs Willibrordus Heel hartelijk gefeliciteerd Ma 27 Wo 29 Vr 31 Woe 01 Femke de Kroon Nathalie Oerlemans Verberk Fleur van Gils Lisa Schmans Wieneke Welten PBS Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

Nummer 1, 4 september 2017

Nummer 1, 4 september 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www. skowf.nl/site/deark Nummer 1, 4 september 2017 Vanmorgen hebben we de spits van het jaar afgebeten

Nadere informatie

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws Burg. Kooimanweg 1 1711 KK Hensbroek Tel. 0226-452072 www. skowf.nl/site/deark/ directie.deark@skowestfriesland.nl Ark-Nieuws Nummer 1 31 augustus 2018 Agenda: ma. 3-9 di. 4-9 wo. 5-9 vr. 7-9 di. 11-9

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Basisschool St. Catharina Haastrecht Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nummer 7, 26 september Tel: 0226 352552. De komende periode

Nummer 7, 26 september Tel: 0226 352552. De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek R.K. Basisschool t Ruimteschip Nummer 7, 26 september Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl Volgende

Nadere informatie

Nummer 45, 26 juni 2015 Tel:

Nummer 45, 26 juni 2015 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek R.K. Basisschool t Ruimteschip Nog één week en het is vakantie. In deze week natuurlijk aandacht voor het Afscheid van groep 8 met maandag- avond

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuws uit de Basisonderwijs

Nieuws uit de Basisonderwijs Nieuws uit de Basisonderwijs Kind op Maandag De verloren zoon: Lucas 15: 11-32 Deze week staat helemaal in het teken van de gelijkenis van de verloren zoon. Dit verhaal wordt in groep 5-8 drie keer verteld:

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS

MATTHIAS NIEUWS MATTHIAS NIEUWS 29-8-2016 1 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Welkom in het nieuwe schooljaar Wat hebben we nog even kunnen genieten van mooi zomerweer!

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nummer 42, 28 juni 2019 Tel:

Nummer 42, 28 juni 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 42, 28 juni 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het mooiste evenement

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Beste ouders of verzorgers,

Beste ouders of verzorgers, Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie