Notulen vergadering verenigingsbestuur Scouting Zona

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen vergadering verenigingsbestuur Scouting Zona 28-11-2014"

Transcriptie

1 Notulen vergadering verenigingsbestuur Scouting Zona Aan: Locatie: Fort Boudesteijn Aanwezig: Chris (zit voor), André, Cees (notuleert), Jesper, Kayla, Amanda, Joris, Dennis Jansen (oudervertegenwoordiger) en Remco en Frank (beiden vanaf punt 5) Afwezig: Melvin, Josha, Sebastiaan, Floris en Derk-Jan Winkel 1. Opening -Chris opent de vergadering en heet Dennis Jansen van harte welkom als nieuwe oudervertegenwoordiger. Dennis stelt zichzelf voor en hij blijkt al heel lang een actief lid van SN te zijn. Hij is o.a. landelijk vrijwilliger en betrokken bij het beheer van scoutingterrein Loenen. -Amanda en André trakteren op cake, want.ze gaan trouwen! Alvast van harte gefeliciteerd uiteraard door ons allen. 2. Binnengekomen post -De gemeente Zutphen heeft een brief gestuurd met toezegging dat Zona in 2015 een subsidie ontvangt van 1500,-. -Miriam Roordink heeft Chris per benaderd voor praktische ondersteuning door Zona bij de organisatie van het Techniek festival op Zie ook Dit festival wil kinderen/jongeren bereiken tussen 8 en 18 jaar om te laten zien dat techniek erg belangrijk is. De nadruk ligt op hedendaagse en toekomstige ambachten. Zona is gevraagd samen met de collega s van de Nautilus groep op de uitgraving Noorderhaven een toren te bouwen op het water. Besloten wordt dat Zona hier onder voorwaarden wil meewerken. Denk hierbij o.a. aan het afdekken van het veiligheidsaspect. Chris neemt voor de verdere uitwerking contact op met deze Miriam. 3. Mededelingen Chris licht kort toe op welke wijze hij voor ogen heeft om gezamenlijk tot een beleidsplan te komen. Binnenkort volgt nog een uitnodiging voor een brainstormsessie. Cees adviseert voor het leiden van deze sessie iemand van buiten de groep te vragen. Cees is gebeld door Willem van Stockum van de stichting Gondelvaart met de vraag of Zona belangstelling heeft voor deelname aan een vlottenbouw race over de Berkel als voorprogramma van de Gondelvaart. Reacties graag via Cees. Cees deelt mee dat hij naar aanleiding van peperdure storing aan alarminstallatie tijdens afgelopen Jota weekend aan Stanley heeft gevraagd een offerte uit te brengen voor een nieuwe centrale kast op basis van adsl. Verder wordt besloten dat voortaan in geval van een dergelijke storing direct met Cees contact wordt opgenomen en niet meer gekozen wordt voor een monteur in het weekend te laten komen. Kayla kondigt aan vanaf volgend jaar helaas minder vaak inzetbaar te zullen zijn voor Zona. Nadere details volgen nog.

2 4. Goedkeuring notulen d.d De notulen worden ongewijzigd vastgesteld met dank aan André. 5. Naar aanleiding van de actiepuntenlijst: Chris heeft Victor Boldewijn ingelicht over ons besluit. Actie gesloten. Kandidaten voor Praktijkbegeleider. Nieuw actiepunt Zomerkamp 2015: André heeft Baarn gereserveerd. Actie gesloten.. Goedkope oplossing ISDN verbinding: Het wachten is op de offerte van Stanley, zodat we kunnen overschakelen op ADSL. Vacature foeragemeester: Kayla is benoemd. Actie is gesloten. Melvin heeft een eindbalans gemaakt voor de scoutsrekening. Actie gesloten Zeilen voor tenten zijn gekocht. Actie gesloten. 6. Speltakken a) Speltaknieuws Welpen: Programma loopt goed. Er is nu inderdaad een wachtlijst voor nieuwe leden. Josha is gestart met training voor Welpen leiding en hij is hierover heel enthousiast. Het team heeft versterking nodig. Gelukkig helpen enkele Explorers een handje mee. Scouts: Programma loopt ook goed. Dit weekend is de Sint Hike. Er is een nieuwe kijker; Luca. Verder is ook hier meer leiding nodig. Misschien is Roos hiervoor te interesseren? Floris springt als Explorer ook bij. Explorers: De kwaliteit van het programma vertoont gelukkig een stijgende lijn. Jesse is gestopt, zodat nog 10 Explorers over zijn. In januari komen er 4 Explorers bij die overvliegen van de Scouts. Verder zal Jesper zeker nog met Jesse in contact proberen te komen om hem wellicht over te kunnen halen terug te komen. Stam: het gemaakte programma ziet er leuk uit. Algemeen: Cees wijst op de mogelijkheid om een beroep te doen op ouders om van tijd tot tijd als leiding bij te springen. Het Huishoudelijk Reglement ondersteunt dit. Dennis adviseert mogelijke kandidaten rechtstreeks en persoonlijk te benaderen. b) Ledenmutaties Opzegging: Jesse Hendriksen (Explorer) Nieuwe leden: Daan Gerritsen, Ian de Boer, Sanne Ribbink, Ruben Jacobs, Joost Overweg, Olivier Snel, Ralf Kabout en Tjalle Talma 7. Financieel en investeringen a) Beheersing uitgaven Het door Cees opgestelde stuk wordt goedgekeurd met de correctie dat Remco gemachtigde wordt voor de Raborekening voor de scouts. Verder is besloten uit te gaan van een mandaat tot maximaal 100, zodat voor elke hogere uitgave eerst de goedkeuring is vereist van het dagelijks bestuur. Cees zal deze wijzigingen in het document verwerken en nogmaals verspreiden. b) Contributie 2015 Besloten is de contributie voor 2015 ongewijzigd te laten.

3 c) Investeringen Ondanks de gedane oproep zijn geen investeringsvoorstellen ingekomen. Cees heeft mede daarom een voorzet gemaakt om iedereen een beter idee te geven wat van elke speltak als opgave wordt verwacht.. Vervolgens wordt besloten dat dit onderwerp wordt opgeschoven naar de volgende vergadering 8. Beleid & Bestuur a) Beleid verklaring omtrent gedrag Besloten wordt dat elk GR lid en plusscoutlid van Zona elke 2 jaar een nieuwe VOG nodig heeft. b) Overeenkomst opleidingskosten Het door Cees opgestelde vergoedingscontract wordt goedgekeurd c) Schoonmaak clubgebouw Chris heeft met Jesper de afspraak gemaakt dat hij in principe op zondag het clubgebouw schoonmaakt. d) Vacature penningmeester Het functieprofiel is gereed. Chris zal op voorstel van André de vader van Claudia Tijssen voor deze functie gaan benaderen. 9. Terrein en materiaal a) Verhuur clubhuis aan praatgroep Er wordt ingestemd met het voorstel om 230 aan de Beheerstichting te betalen als huur voor de 8 bijeenkomsten van praatgroep, waarvoor die laatste minstens 8 kuub brandhout levert. b) Terreinindeling De BSO heeft uitgebreid gereageerd. André en Cees zullen met de BSO aan tafel gaan of en hoe een en ander kan worden ingepast. Een fietscross baan is voor ons echter niet acceptabel c) Evaluatie klusdag Cees uit zijn grote teleurstelling over de zeer lage opkomst van zowel leiding als ouders. Met name de ouders zullen een volgende keer veel eerder gevraagd moeten worden. Dennis oppert dit zo veel mogelijk rechtstreeks mondeling te doen. En misschien behalve digitaal ook schriftelijk. d) Stenenhoop: Cees heeft op verzoek van Remco gewacht met de afvoer van de steenhoop. Nu het nieuwe brandhouthok vrijwel gereed is, kan hij een puincontainer bestellen en boer Woestenenk met zijn graafmachine laten komen. 10. Marketing & Communicatie Reclamebord: Frank laat ter vergadering zijn ontwerp zien, dat vervolgens unaniem wordt goedgekeurd. Frank gaat dit ontwerp voor nog geen 100 op een canvasdoek laten printen en regelt op verzoek van de GR ook een bijpassende buisconstructie. De daaraan verbonden meerkosten zijn akkoord. 11. Verhuur clubhuis Over de verhuur op 6 december is door Frans reeds per gecommuniceerd. 12. Rondvraag Dennis doet de suggestie een reünie te organiseren. Dit kan in de vorm van een simpele barbecue en bij zo n bijeenkomst kun je het leidingprobleem onder de aandacht brengen en wie weet levert dat resultaat op.

4 Chris vindt dit een goed idee. 13. Sluiting Chris sluit de vergadering. Actiepuntenlijst Wat Wie Einddatum (mag eerder) Victor Boldewijn informeren over stoppen Chris Gesloten Victor Boldewijn uitschrijven uit SOL Melvin Open Overleg met BSO over inpassen van hun plannen in terreinindeling Cees/André Open Ogen open houden voor kandidaten explo begeleiding allen Doorlopend Ogen open houden voor kandidaten praktijkbegeleider allen Doorlopend Ogen open houden voor kandidaten speltakleiding Welpen en Scouts allen Doorlopend Contact opnemen met Miriam Roordink mbt Techniek Festival 2015 Chris Open Vader van Claudia Tijssen polsen voor functie penningmeester Chris Open Deelname aan vlottenbouwrace als voorprogramma Gondelvaart? allen Open Gezamenlijk Zomerkamp 2015 reservering en aanbetaling Andre Gesloten Organiseren van eenvoudige reünie in 2015 Allen Open Voorbereiden rabo rekening voor scouts / standaardisatie declaraties DB Open ISDN verbinding (alarm, telefoon) wijzigen in ADSL Chris/Cees Open Vacature fouragemeester Chris Gesloten Vacaturetekst opstellen penningmeester Chris/Cees Gesloten Beleidsplan maken Chris+Melvin Open Herkenbaarheid terrein vanaf weg/omgeving Frank Open Rene Hissink (Klein Graffel) bedanken voor mogelijkheid om het Melvin Open parkeren Koningsdag te regelen en daarbij geld te kunnen verdienen. Opstellen eindbalans scoutsrekening Melvin Gesloten Overstap/overdracht ing naar rabo (na opstellen eindbalans Cees Open scoutsrek.) Zeilen inkopen voor bij de tenten scouts Gesloten Zomerkamp evalueren Scouts Open Voor volgend jaar eventueel iets extra doen tijdens Koningsdag in Allen Open Warnsveld; naast begeleiden van parkeren auto s door Explorers Opstellen VOG beleid Chris Gesloten opstellen klussenlijst voor klusdag Cees Gesloten Financieel overzicht t/m zomerkamp Scouts Melvin Gesloten Wensenlijst duurzame investeringen Allen Open Afspraken maken met organisatie gondelvaart (t.a.v. bewaking) Melvin/Jesper Open

5 Informatieboekje Melvin Open Migreren website en betrekken ouders welpen Melvin Open Zonnestrijd (actie voor stemmenwerving) Allen Gesloten Benaderen eigenaren/erven weiland achterzijde t.b.v. aankoop Cees Gesloten Besluitenlijst Omschrijving In GR van Schoonmaak clubgebouw in principe op zondag door Jesper Bankkosten subbankrekeningen voortaan ten laste van Groepsresultaat Elke declaratie moet voortaan ook gefiatteerd zijn door medestaf of bestuurslid Voor elke uitgaaf > 100 geldt tevens dat eerst fiat nodig is van 2 leden DB Scouts en Welpen zorgen jaarlijks voor financieel overzicht ter behandeling in GR DB zorgt voor jaarlijkse kascontrole van subrekening Scouts en Welpen Speltakleiding Explorers mag bij een kamp bankpas Zona rekening lenen Elk lid van GR en elke plusscout van Zona heeft na 2 jaar een nieuwe VOG nodig Elke declaratie moet voortaan ook gefiatteerd zijn door medestaf of bestuurslid Zona stemt in met betaling van 230 voor levering van minstens 8 kuub brandhout Een storing aan alarm voortaan direct melden aan Cees

Karel Doorman Groep Zutphen. van stichting naar vereniging én stichting

Karel Doorman Groep Zutphen. van stichting naar vereniging én stichting Karel Doorman Groep Zutphen van stichting naar vereniging én stichting Waarom omzetten van stichting naar vereniging? Geschiedenis In 70 er jaren is een verenigingsvorm niet mogelijk voor Scoutinggroepen

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Een Scouting groepsvereniging. Maar wat nu?

Een Scouting groepsvereniging. Maar wat nu? Een Scouting groepsvereniging Maar wat nu? Stukje historie In 70 er jaren Verenigingsvorm niet mogelijk voor Scouting groepen Daarom Stichtingsvorm misbruikt. Scouting Nederland paste HHR aan de Stichtingsvorm

Nadere informatie

Uitnodiging voor de Admiraliteitsraad

Uitnodiging voor de Admiraliteitsraad Datum: 21-10-15 Ref: UVAR1511 Opgesteld: 24-10-2015 Aan: T.k.a.: Alle (team) leid(st)ers waterwerk Leden admiraliteit 6 van de Maze Regiobestuur Ronde de Rotte Cirkel coördinatoren Admiraliteit 1,4,8,9

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 14 december 2017 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (plv. voorzitter), Richard de Wilde, Chantal Pijls, Bram Schloesser, Melanie Verbeek Petra Ozek Daisy

Nadere informatie

Scoutinggroep de IJmondtrekkers

Scoutinggroep de IJmondtrekkers Scoutinggroep de IJmondtrekkers www.ijmondtrekkers.nl Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 26 maart 2012 Aanvang: Locatie: 20.00 uur Clubhuis aan de Heerenduinweg Het groepsbestuur nodigt u

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 31-05-2018 Datum verslaglegging 03-06-2018 Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet

Nadere informatie

Aanwezig: Rianne van de Brink, Janita van den Brink, Eveline Timmer, Carolien van

Aanwezig: Rianne van de Brink, Janita van den Brink, Eveline Timmer, Carolien van Notulen vergadering oudercommissie Bijdehandjes, locatie het Kinderhuisje te Bennekom. Dinsdag 12 mei 2015 Voorzitter: Carolien van de Wakker Notulist: Susanne Zeggelaar 1 2 Aanwezig: Rianne van de Brink,

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015

Algemene ledenvergadering. 12 maart 2015 Algemene ledenvergadering 12 maart 2015 Agenda Opening Woordje van het bestuur Financieel overzicht Informatie uit de speltakken Vrijwilligers Rondvraag Wie zijn wij? Woordje van het bestuur Taken van

Nadere informatie

2. Jaarplan. 1. Meerjarenplan. 3. Jaarverslag. 4. Financieel jaarverslag. 5. Begroting. 6. Budget beheren 10% 10% 10% 30%

2. Jaarplan. 1. Meerjarenplan. 3. Jaarverslag. 4. Financieel jaarverslag. 5. Begroting. 6. Budget beheren 10% 10% 10% 30% 1. Meerjarenplan 2. Jaarplan 3. Jaarverslag 4. Financieel jaarverslag 5. Begroting 6. Budget beheren 30% 2. Jaarplan Beschrijving van het blok: het schrijven en uitvoeren van een jaarplan. In het jaarplan

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske Notulen d.d. 27 februari 2013 Aanwezig Afwezig Gasten : Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske : Bernadette 1. Opening Hanneke

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Scouting Sint Jorisgroep 5

Scouting Sint Jorisgroep 5 Scouting Sint Jorisgroep 5 Jaaroverzicht 2018 Maart 2019 Sint Jorisgroep 5 in getallen 2018 22 actieve vrijwilligers zette zich in voor uitdagende activiteiten Onze vrijwilligers zijn 137,280,- waard aan

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Verslag OPR vergadering 7 juli 2014

Verslag OPR vergadering 7 juli 2014 Verslag OPR vergadering 7 juli Aanwezig: Arjan Breijer, Michelle in den Bosch, Christiaan Potjer, Gijs-Jan Bornebroek, Cathalyne Damen, Marieke Kruidhof, Dominik Westerman (voorzitter), Margreet Drijvers,

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom.

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 8 november 2016 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jolanda van Leijenhorst, Paul van Aalst, Ellen v/d Wijgaarden,

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers

Vereniging van Oud-Medewerkers datum 15 december 2016 datum vergadering 25 januari 2017 van Amber Verrycken (secretaris) tijd vergadering 14:30 16:00 e-mail amj.verrycken@avans.nl locatie vergadering Tilburg, Prof. Cobbenhagenlaan 13

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Verslag vergadering GMR Kindante Datum: 12-09-2012 Tijd: 19.35 uur 21.58 uur Locatie: kantoor Rijksweg-Zuid Status: Concept

Verslag vergadering GMR Kindante Datum: 12-09-2012 Tijd: 19.35 uur 21.58 uur Locatie: kantoor Rijksweg-Zuid Status: Concept Terlindenweg 18, 6433 PC Hoensbroek 045-7074055 06-49800340 gmrkindante@gmail.com Verslag vergadering GMR Kindante Datum: 12-09-2012 Tijd: 19.35 uur 21.58 uur Locatie: kantoor Rijksweg-Zuid Status: Concept

Nadere informatie

Notulen groepsraad

Notulen groepsraad Notulen groepsraad 27-10-2012 Aanwezig: Marcia, Dennis, Joke, Jennifer, Marjon, Linda, Bas, Dijon (oudervertegenwoordiger Scouts), Rozemarijn, Donja, Iris 1. Ingekomen stukken Laat je uitdagen is het nieuwe

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Aanwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel van de Sandestraat 1, Oost-, West- en Middelbeers

Nadere informatie

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk)

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Notulen ledenvergadering C.O.V. D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Agenda: 1) Welkom. 2) Notulen ledenvergadering 28

Nadere informatie

Notulen MR OBS Waterland

Notulen MR OBS Waterland Notulen MR OBS Waterland Datum : 20 september 2018 Tijd : 19:30 21:00 uur Locatie : OBS Waterland, Den Haag Deelnemers (PMR) : Korver (secretaris), Zohra Moudian, Ruben Houtepen Deelnemers (OMR) : Bas

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezigen dorpsraad: Rene Derksen, Susan Dikker, Jurgen Thijssen, Marian Trommelen Overige aanwezigen:

Nadere informatie

JAARVERSLAG SBN Doormangroep Heinkenszand

JAARVERSLAG SBN Doormangroep Heinkenszand JAARVERSLAG 2016 SBN Doormangroep Heinkenszand Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Voorwoord... 3 2 Bestuur... 4 2.1 Bestuurssamenstelling... 4 2.2 Aandachtspunten van het Stichtingsbestuur... 5 2.3 De gebouwen...

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Datum: maandag 20 april 2015 Tijdstip: 18.15 uur - 20.30 uur Locatie: De Lichtboei, Kootwijkerbroek Aanwezig: Kees Spee (KS), Alies Hendriksen (AH), Geertje van de Brink (GB) en

Nadere informatie

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep

Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Scouting Dr. Saal van Zwanenberggroep Notulen Groepsraad en ouderavond - Maandag 9 oktober 2017 0.Agenda 1. Opening a. Voorstellen bestuur 2. Vaststellen Agenda 3. Speltakken a. Bevers b. Welpen c. Scouts

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Locatie: Turnhal TurnAround, 1 e straat 52 Afwezig met afmelding: Lisanne Krul, Rob van Hellemond, Chantal Beekman, Tine Noordman, Rina Oudenaarde,

Nadere informatie

notulen 5e MR vergadering schooljaar

notulen 5e MR vergadering schooljaar : 17-04-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 5e MR vergadering schooljaar 2017 2018 aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt (pg), René Zevenbergen

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Op woensdag 19 mei 2010 heeft de Algemene Ledenvergadering VAV over het verenigingsjaar 2009 plaatsgevonden in het clubgebouw VAV. 1. Opening en mededelingen:

Nadere informatie

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Locatie Van Swietenstraat 26, Gouda 1. Opening vergadering Voorzitter opent de vergadering. Er is nog een extra ingezonden stuk binnengekomen.

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Groepsvereniging & Beheerstichting

Groepsvereniging & Beheerstichting Groepsvereniging & Beheerstichting Je hebt een Scouting groepsvereniging, maar wat nu.? Kennisnetwerk Scouting Nederland Structuur rechtspersonen Scouting Nederland Vereniging Scouting Nederland Landelijke

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19. Valentijndal 3 5551 CT Valkenswaard Tel. 0402019753 Website: www.hbvvalkenswaard.nl email: info@hbvvalkenswaard.nl Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015

Nadere informatie

Scouting De Mohicanen

Scouting De Mohicanen Jaarplan 2017 Scouting De Mohicanen Over De Mohicanen Scouting De Mohicanen is een scoutinggroep in het westelijk deel van Den Haag. De thuisbasis, clubhuis De Wigwam, ligt in de Bosjes van Pex, een groengebied

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

JAARVERSLAG SBN Doormangroep Heinkenszand

JAARVERSLAG SBN Doormangroep Heinkenszand JAARVERSLAG 2015 SBN Doormangroep Heinkenszand Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Voorwoord... 3 2 Bestuur... 4 2.1 Bestuurssamenstelling... 4 2.2 Aandachtspunten van het Stichtingsbestuur... 5 2.3 De gebouwen...

Nadere informatie

Notulen Oudercommissie BSO De Singel

Notulen Oudercommissie BSO De Singel Notulen Oudercommissie BSO De Singel Datum vergadering: dinsdag 15 februari 2011 Aanwezig: Esmee Kansil, Marloes Boter - de Vries, Barry Rats, Christianne van den Dungen, Anouk de Bont (notulen) Afwezig:

Nadere informatie

Programma Groepsontwikkeling

Programma Groepsontwikkeling Scouting Boekel Programma Groepsontwikkeling 24 april 2016 Senior coach Letty Wessels letty.wessels@scouting.nl Regiocoach (a.i.) Chris Olde praktijkcoach@scoutingnobrabant.nl Scouting Boekel Onze groep

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Aanwezig: Bram Schloesser, Marc van der Meulen, Stephan Gerards, Chantal Pijls, Angèle Gubbels en Ron van Wessel Afwezig: Abe Brouns Gast: Andrew

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep

Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep Programma Groepsontwikkeling Modelbrieven voor groepen Modelbrief 1: Aankondiging deelname programma Groepsontwikkeling in de groep Beste ouders/verzorgers en leden van de (naam groep), Een goede Scoutinggroep

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT

INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT INFORMATIEBOEKJE 2015/2016 SCOUTING AROODA DORDRECHT 1 INHOUD Inleiding blz. 03 Scoutinggroep AROODA blz. 04 Contributie blz. 05 Bevers blz. 06 Welpen blz. 07 Scouts blz. 08 Explorers blz. 09 Roverscouts

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 11/06/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 11/06/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 11/06/2018 Aanwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel Lindeakkers 13, Oost-, West- en Middelbeers 1. Opening

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug

Trainingen Regio Utrechtse Heuvelrug Informatieboekje Bestuurscoaching Voor besturen is er een traject met bestuurcoaching. Dit zijn 4 avonden waarbij je met het hele bestuur van je groep aan slag gaat. Tijdens de avonden wordt er informatie

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 18 mei 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha, Ellen en Marielle. Afwezig: --- Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 31 mei 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

TOGB 23, 121, 2650 AC

TOGB 23, 121, 2650 AC ALV TOGB handbal SV TOGB Sportpark Het Hoge Land Hoge Land 23, Berkel en Rodenrijs Postbus 121, 2650 AC Berkel en Rodenrijs Ons Clubhuis 010 511 20 06 12 mei 2015 T O G B 1. Opening vergadering 2. Ingekomen

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg Vooraf De Brede Sociaal Maatschappelijke Raad (BSMR) van de gemeente Doesburg adviseert het College van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor.

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 24 januari 2017 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Afwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jeroen van der Woerd, Roos Brans, Anneke Waslander,

Nadere informatie

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur

Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Neil Armstrong Scouting Groep Uitnodiging: Groepsraad Datum: donderdag 15 november 2018 Aanvang: 19:45 uur Bezoekadres: Scheerdersstraat 5 5667 HP Geldrop E-mail: secretariaat@nasg.nl Beste lid van Neil

Nadere informatie

2. Notulen regioraad 23 april 2014 (bijlage 1) - er zijn geen opmerkingen, correcties of vragen over de notulen. Deze zijn daarmee vastgesteld.

2. Notulen regioraad 23 april 2014 (bijlage 1) - er zijn geen opmerkingen, correcties of vragen over de notulen. Deze zijn daarmee vastgesteld. VERSLAG REGIORAAD 29 oktober 2014 Clubhuis Dr. Ariëns Buette groep / Deventer Aanwezig: zie bijlage 1. Opening - de voorzitter voegt punt aan punt 4 toe: mededelingen vanuit het trainersteam. - Voorzitter

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Jolande Hondius N Team Coby Markerink Y Team Edwin Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële

Nadere informatie

Aanwezig: L. van den Berg, J. van der Horst, L. Janssen, D. Kamp, M. Kloek, M. Meeusen, Y. de Miranda, M. Goedkoop, M. Vreeswijk, S.

Aanwezig: L. van den Berg, J. van der Horst, L. Janssen, D. Kamp, M. Kloek, M. Meeusen, Y. de Miranda, M. Goedkoop, M. Vreeswijk, S. CONCEPTNOTULEN DOMEINRAAD DMCI VERGADERING 6 OKTOBER Aanwezig: L. van den Berg, J. van der Horst, L. Janssen, D. Kamp, M. Kloek, M. Meeusen, Y. de Miranda, M. Goedkoop, M. Vreeswijk, S. Reusink Afwezig

Nadere informatie

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken.

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken. MEDEZEGGENSCHAPSRAAD p/a Kerkstraat 112, 5126 GD Gilze Notulen MR 15-09-2014 Aanwezigen: Sabine Swaans (voorzitter), Cor Diepstraten, Michelle e-mail: mr@debolstergilze.nl Willemse, Jacco Graumans, Daniëlle

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR

Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR Profielen van bestuursfuncties binnen het WijkOverlegPlatform Schollevaar Dit document bevat een omschrijving van de diverse bestuursfuncties binnen het WijkOverlegPlatform

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

Ruben Maes opent de vergadering. Hij bedankt de KS voor de ontvangst.

Ruben Maes opent de vergadering. Hij bedankt de KS voor de ontvangst. DP Den Haag ledenvergadering 11 januari 2013 Locatie: Koninklijke Schouwburg, aanvang 15.00 uur Aanwezig: Jacqueline Meijer, Erik Pals, Cees Debets, Gerrit Dijkstra, Walter Ligthart, Hedwig Verhoeven,

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Op de agenda worden de volgende agendapunten toegevoegd: - Besluitenlijst en actiepuntenlijst. CB

Op de agenda worden de volgende agendapunten toegevoegd: - Besluitenlijst en actiepuntenlijst. CB Verslag Bespreking: 2. Klankbordgroep Herontwikkeling Tongerseweg 135 28-09-2015 Project: 13.07 Studentenhuisvesting Maastricht - Bonnefantencollege Datum: Locatie: 28 september 2015 Café Servais Aanwezig:

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Aanwezig: Afwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel Priemeind 1, Best Opening door de voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Ouderraad (OR)

Huishoudelijk Reglement Ouderraad (OR) Huishoudelijk Reglement Ouderraad (OR) Onderdeel van: Openbare Basisschool voor Daltononderwijs Groenehoek, Stampioendreef 7 / Groeneweg 129 te Bergschenhoek Begripsbepaling: 1. Dit reglement verstaat

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------- Informatieboekje

--------------------------------------------------------------------------- Informatieboekje --------------------------------------------------------------------------- Informatieboekje Scouting Die Robben Wieringerwerf 2 Ontdek scouting! Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst regioraad d.d. 18 april 2012, Clubhuis Miguel Pro te Raalte. Aanwezigen: zie bijlage I

Verslag bijeenkomst regioraad d.d. 18 april 2012, Clubhuis Miguel Pro te Raalte. Aanwezigen: zie bijlage I Verslag bijeenkomst regioraad d.d. 18 april 2012, Clubhuis Miguel Pro te Raalte. Aanwezigen: zie bijlage I 1. Opening De voorzitter, Fred Vermeulen, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Het

Nadere informatie

Functieomschrijvingen bestuurstaken St. Jorisgroep Westervoort

Functieomschrijvingen bestuurstaken St. Jorisgroep Westervoort Functieomschrijvingen bestuurstaken St. Jorisgroep Westervoort Inhoud Organisatiestructuur Huishoudelijk reglement Groepsvereniging Groepsraad Groepsbestuur Functies en taakomschrijvingen Stichtingsbestuur

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 25 september 2013

Notulen MR vergadering 25 september 2013 Notulen MR vergadering 25 september 2013 Opening Ronald opent de vergadering om 19.15 uur en heet allen welkom. Aanwezigen: Mary Ann, Ronald, Rianne, Bo, Edwin, Noortje, Mieke en René Afwezig: Gemma is

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Francien Mels, Hans Velvis, Ingrid Mali, Jolanda Elbers, Laura

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl

Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl Scoutinghome: Langwaterstraat 1-3 Heer-Maastricht Website: www.scoutingheer.nl versie november 2012 Inhoud: Inleiding 02 1. Ontdek scouting 03 1.1 Geschiedenis van onze vereniging 04 1.2 De verschillende

Nadere informatie