Tweede Pinksterdag Voorganger: Ds. M.F. van Binnendijk Muzikale begeleiding: Jeduthun

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tweede Pinksterdag Voorganger: Ds. M.F. van Binnendijk Muzikale begeleiding: Jeduthun"

Transcriptie

1 Tweede Pinksterdag 2019 Voorganger: Ds. M.F. van Binnendijk Muzikale begeleiding: Jeduthun

2 Welkom en mededelingen

3 Lied 968: 1, 2 en 5 1. De ware kerk des Heren, in Hem alleen gegrond,

4 geschapen Hem ter ere, de bruid van zijn verbond,

5 dankt aan zijn dood het leven. Hij is haar bruidegom.

6 Want God, zo staat geschreven, zag naar zijn dienstmaagd om.

7 2. Door God bijeen vergaderd, één volk dat Hem behoort,

8 als kinderen van één Vader; één doop, één Geest, één woord.

9 Zo offert allerwege de kerk U lof en prijs.

10 Eén naam is aller zegen, één brood is aller spijs.

11 5. Met God zijn wij verbonden, met Vader, Zoon en Geest,

12 met alwie overwonnen, alwie zijn trouw geweest.

13 Bewijs ons uw genade, dan zingen wij bevrijd

14 de glorie van uw daden, in tijd en eeuwigheid.

15 Votum en Groet

16 Lied 360: 1, 2 en 3 1. Kom Schepper, Geest, daal tot ons neer, houd Gij bij ons uw intocht, Heer; vervul het hart dat U verbeidt, met hemelse barmhartigheid.

17 2. Gij zijt de gave Gods, Gij zijt de grote Trooster in de tijd, de bron waaruit het leven springt, het liefdevuur dat ons doordringt.

18 3. Gij schenkt uw gaven zevenvoud, o hand die God ten zegen houdt, o taal waarin wij God verstaan, wij heffen onze lofzang aan.

19 Geloofsbelijdenis

20 Lied 360: 4, 5 en 6 4. Verlicht ons duistere verstand, geef dat ons hart van liefde brandt, en dat ons zwakke lichaam leeft vanuit de kracht die Gij het geeft.

21 5. Verlos ons als de vijand woedt, geef, Heer, de vrede ons voorgoed. Leid Gij ons voort, opdat geen kwaad, geen ongeval ons leven schaadt.

22 6. Doe ons de Vader en de Zoon aanschouwen in de hoge troon, o Geest, van beiden uitgegaan, wij bidden U gelovig aan.

23 Gebed

24 Handelingen 1 : (HSV) 12 Toen keerden zij terug naar Jeruzalem, van de berg die de Olijfberg genoemd wordt, die vlak bij Jeruzalem is en daar een sabbatsreis vandaan ligt. 13 En toen zij in Jeruzalem gekomen waren, gingen zij naar de bovenzaal en bleven daar, namelijk Petrus en Jakobus en Johannes en Andreas, Filippus en Thomas, Bartholomeüs en Mattheüs, Jakobus, de zoon van Alfeüs, en Simon Zelotes, en Judas, de broer van Jakobus. 14 Dezen bleven allen eensgezind volharden in het bidden en smeken, met de vrouwen en Maria, de moeder van Jezus, en met Zijn broers. 15 En in die dagen stond Petrus op te midden van de discipelen er was namelijk een menigte bijeen van ongeveer honderdtwintig personen en sprak: 16 Mannenbroeders, dit Schriftwoord moest vervuld worden dat de Heilige Geest bij monde van David van tevoren gesproken heeft over Judas, die gids geweest is voor hen die Jezus gevangennamen; 17 want hij werd bij ons gerekend en had aan deze bediening deel gekregen. 18 Deze nu heeft met het loon van de ongerechtigheid een stuk grond verkregen, en nadat hij voorovergevallen was, barstte hij in het midden open en kwamen al zijn ingewanden naar buiten. 19 En het is bekend geworden bij allen die in Jeruzalem wonen, zodat dat stuk grond in hun eigen taal Akeldama genoemd wordt, dat wil zeggen: bloedakker. 20 Want er staat geschreven in het boek van de Psalmen: Laat zijn woonplaats woest worden en laat er niemand zijn die daarin woont. En: Laat een ander zijn ambt als opziener nemen. 21 Het is dus nodig dat een van de mannen die met ons omgegaan zijn gedurende heel de tijd dat de Heere Jezus onder ons in- en uitging, 22 te beginnen met de doop van Johannes tot op de dag waarop Hij van ons opgenomen werd, met ons getuige wordt van Zijn opstanding. 23 En zij stelden er twee voor: Jozef, die Barsabas heette, die ook Justus genoemd werd, en Matthias. 24 En zij baden en zeiden: U Heere, Kenner van het hart van allen, wijs van deze twee er een aan, die U uitgekozen hebt 25 om deel te krijgen aan deze bediening, namelijk aan het apostelschap, waarvan Judas afgeweken is om naar zijn eigen plaats te gaan. 26 En zij wierpen hun loten en het lot viel op Matthias; en hij werd met instemming van allen aan de elf apostelen toegevoegd.

25 Bundel 18 : 1, 2 en 3 1. God is getrouw, zijn plannen falen niet, Hij kiest de zijnen uit, Hij roept die allen. Die 't heden kent, de toekomst overziet, laat van zijn woorden geen ter aarde vallen; en 't werk der eeuwen, dat zijn Geest omspant, volvoert zijn hand.

26 2. De Heer regeert! Zijn Koninkrijk staat vast, zijn heerschappij omvat de loop der tijden; een sterke hand, die nooit heeft misgetast, blijft met het heilig zwaard des Geestes strijden; en d' adem zijner lippen overmant de tegenstand.

27 3. De Heil'ge Geest, die haar de toekomst spelt, doet aan Gods Kerk zijn heilgeheimen weten; Hij, die haar leidt en in de waarheid stelt heeft zijn bestek met wijsheid uitgemeten; Hij trekt met heel zijn Kerk van land tot land als Gods gezant.

28 Verkondiging

29 Psalm 134 : 1, 2 en 3 1. Gij dienaars aan de Heer gewijd, zegent zijn naam te allen tijd. Gij die des daags zijn gunst verwacht, zegent zijn naam ook in de nacht.

30 2. Die in het huis des Heren zijt, zegen zijn naam en majesteit, zing tot zijn eer met luider stem en heft uw handen op naar Hem.

31 3. Uit Sion, aan den Heer gewijd, zegene u zijn heiligheid. Hij die hemel en aarde schiep, Hij is 't die u bij name riep.

32 Dankgebed en Voorbede

33 Collecte

34 Psalm 135: 1 en Halleluja! loof de Heer, prijs zijn naam en majesteit,

35 toegewijden aan zijn eer, die vanouds zijn knechten zijt,

36 gij die uw verheven plicht in de tempelhof verricht.

37 10. Zegen, Israël, de Heer, priesters, loof zijn majesteit,

38 tempeldienaars, prijs zijn eer, loof Hem, wie zijn naam belijdt.

39 Hij woont bij ons in gena. Prijs de Heer. Halleluja!

40 Zegen De genade van onze Heere Jezus Christus, En de liefde van God de Vader, En de troostvolle gemeenschap van de Heilige Geest, Zij en blijve met u allen.

41 Amen, amen, amen! Dat wij niet beschamen Jezus Christus onze Heer, amen, God, uw naam ter eer!

Tussen hemelvaart & Pinksteren. Wachten op het beloofde

Tussen hemelvaart & Pinksteren. Wachten op het beloofde Tussen hemelvaart & Pinksteren Wachten op het beloofde 16 april 2017 Pasen, opstanding 1 Ko 15:17 Rm 1:4 1 Ko 15:21 Rm 4:25 Rm 6:9 Ef 2:6 Jh 20:22 geeft inhoud aan geloof Jezus = Zoon van God er is opstanding

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Mattheüs 16 vers 13 t/m 18 Efeze 4 vers 1 t/m 16 Psalm 36 vers 2 (Schoolpsalm) Psalm 92 vers 7 en 8 Psalm 45 vers 1 en 2 Gezang 303 vers

Nadere informatie

HEMELHOOG 667 / ELB 241

HEMELHOOG 667 / ELB 241 HEMELHOOG 667 / ELB 4 Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Wees stil

Nadere informatie

PINKSTERNOVEEN Tussen Hemelvaart en Pinksteren Eensgezind gebed Werking van de Geest

PINKSTERNOVEEN Tussen Hemelvaart en Pinksteren Eensgezind gebed Werking van de Geest Pinksternoveen 1 PINKSTERNOVEEN De Pinksternoveen is het kerkelijk gebed om de werking van de Heilige Geest, dat wordt gebeden gedurende de negendaagse periode tussen Hemelvaart en Pinksteren. Een noveen

Nadere informatie

Thema: Gezamenlijk drinken uit de Bron.

Thema: Gezamenlijk drinken uit de Bron. Liturgie voor de morgendienst 15 januari 2017 Bevestiging en afscheid van ambtsdragers Thema: Gezamenlijk drinken uit de Bron. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Jan Smit Organist: Gijsbert

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst Wende Verduijn: 8 oktober 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 121: 1 en 2 Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn Here, die dit

Nadere informatie

Eredienst 15 oktober uur Voorganger: broeder A. de Gelder

Eredienst 15 oktober uur Voorganger: broeder A. de Gelder Eredienst 15 oktober 10.00 uur Voorganger: broeder A. de Gelder Liturgie Votum/zegengroet Gezang 70: 1, 2, 3 Gebed Lucas 12: 13-21 Jakobus 4: 13-17 Psalm 103: 6 en 7 Preek Liedboek 473: 1, 2, 4, 5 en 10.

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst 28 januari 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer onze Heer, hoe heerlijk en verheven 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst

Liturgie voor de eredienst Liturgie voor de eredienst op zondag 18 september 2016 in de Grote of Andreaskerk te Hattem om 19.00 uur In deze dienst wordt Lorain Kats gedoopt Voorganger: Ds. B.J.D. van Vreeswijk Organist: Dhr. G.

Nadere informatie

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019

LITURGIE. voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 LITURGIE voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 3 maart 2019 Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H. de Haan Jan Ruiterkamp Gijsbert Meuleman Welkom en mededelingen Intochtslied PS 84:1

Nadere informatie

670: 1,2,3,6, KND

670: 1,2,3,6, KND Liturgie Afkondigingen Liturgie Zingen: 670 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Liturgie 1/1 Stil Gebed Liturgie Bemoediging Liturgie Zingen: 3x Opw. Liturgie 1/1 Zingen: Opw. 54 Dit is

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Schriftlezing: Filippensen 1 vers 1 t/m 11 Lied 296 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 72 vers 11 Psalm 67 vers 1 en 2 Psalm 67 vers 3 Lied 444 (Op

Nadere informatie

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Voorganger : Ds. Jaap Hansum Organist : Dhr. Rein van Leeuwen Welkom en mededelingen Zingen: Zingende gezegend 228:1,2,3 Geloofd zij God, Hij

Nadere informatie

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop A V O N D G E B E D startzondag 24 september 2017 Protestantse gemeente te Vroomshoop ds. F. Schipper, lector: dhr. H.P. Schipper, organist: dhr. J.C. Labrijn, koster: dhr. K. Boes Orgelspel Welkom Stilte

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30 LEVEN IN DE GEEST 10 juni 2018 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers / Gea van Maanen Organist: Lydia van den Broek Lector: Thea Bos / Henny Pauw Koster: A. van den Bor / N.

Nadere informatie

Jezus, mijn verblijden, voor mijn hart de weide, waar het vrede vindt. 't hart dat in verlangen naar U is bevangen, dat U zo bemint

Jezus, mijn verblijden, voor mijn hart de weide, waar het vrede vindt. 't hart dat in verlangen naar U is bevangen, dat U zo bemint Lied 01 Titel: God is getrouw zijn plannen falen niet Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Christian Gregor (Nederlandse) Hendrik Pierson Uitvoering: Samenzang God is getrouw, zijn plannen

Nadere informatie

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4

Lezen : Filippenzen 4 : Tekst : Filippenzen 4 : 13. Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Lezen : Filippenzen 4 : 10-20 Tekst : Filippenzen 4 : 13 Psalm 93 Gezang 118 Lied 448 Gezang 165 Lied 470 : 2, 3 en 4 Gezocht: nieuwe jeugdleid(st)ers Voor de jeugd van 12 t/m 15 Voor informatie of aanmelden,

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Eredienst 2 juli 2017 16:30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Liturgie Votum van Sela Opwekking 638 Prijs Adonai Gebed Lezen: 1 Korintiërs 12 : 6-8 Preek Lied 39 (wisselzang) Gebed Viering Heilig Avondmaal

Nadere informatie

Dominee A.L. Verduijn

Dominee A.L. Verduijn ORDE van DIENST bij de bevestiging en intrede van Dominee A.L. Verduijn op zondag 24 april 2016 in de Hervormde kerk van Sellingen Aanvang 14.00 uur Voorgangers : Ds. D. Neven uit Utrecht Ds. A. L. Verduijn

Nadere informatie

Zangdienst zondag 7 februari 2016 in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang dienst: 19.00 uur Samenzang: 18.45 uur. Voorganger: Ds. C.

Zangdienst zondag 7 februari 2016 in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang dienst: 19.00 uur Samenzang: 18.45 uur. Voorganger: Ds. C. Zangdienst zondag 7 februari 2016 in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang dienst: 19.00 uur Samenzang: 18.45 uur Voorganger: Ds. C. Hoek Organist: Bert Gelderman Ouderling van dienst: Freek Regterschot Voorzang

Nadere informatie

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A.

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. vd Bor Welkom door de ouderling van dienst stil gebed Lied aan het begin

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015 WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015 Voorganger: prop. mw. L. van der Laan Ambtsdragers van dienst: Fred Heidinga, Aartje Knol Lector: Pieternel Rodermond Organist: Jan Meurs Beamer/handout:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Schriftlezing: Haggaï 2 vers 2 t/m 10 Gezang 428 vers 1 en 3 (Liedboek) Psalm 139 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 84 vers 1 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Lezen : Efeziërs 4 : 32-5 : 2 Efeziërs 5 : Gezang 118 Psalm 84 : 1 en 2 Gezang 167 : 1 en 3 Gezang 157 Opwekking 189

Lezen : Efeziërs 4 : 32-5 : 2 Efeziërs 5 : Gezang 118 Psalm 84 : 1 en 2 Gezang 167 : 1 en 3 Gezang 157 Opwekking 189 Lezen : Efeziërs 4 : 32-5 : 2 Efeziërs 5 : 21-32 Gezang 118 Psalm 84 : 1 en 2 Gezang 167 : 1 en 3 Gezang 157 Opwekking 189 de kerk winterklaar Betekent.. - deur linksvoor blijft dicht - deur bij achteruitgang

Nadere informatie

Welkom. Zingen: 100: 1,2,3 en 4 >

Welkom. Zingen: 100: 1,2,3 en 4 > Welkom Zingen: 100: 1,2,3 en 4 > 1. Juich Gode toe, bazuin en zing. Treed nader tot gij Hem omringt, gij aarde alom, zijn rijksdomein, zult voor de HEER dienstvaardig zijn. 2. Roep uit met blijdschap:

Nadere informatie

Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven"

Instrumentale muziek vóór de dienst: Heer U bent mijn leven De startdienst in de Hoeksteen Leek op 23 sep. 2018 Instrumentale muziek vóór de dienst: "Heer U bent mijn leven" Lied voor de dienst, uit de Evangelische Liedbundel, 8 Als een hert dat verlangt naar water

Nadere informatie

Orde van dienst PG-Sexbierum-Pietersbierum 23 juni 2013 Terskflier

Orde van dienst PG-Sexbierum-Pietersbierum 23 juni 2013 Terskflier Orde van dienst PG-Sexbierum-Pietersbierum 23 juni 2013 Terskflier Als ambtsdragers nemen afscheid ouderling Bregina Bierema Johannes Swart ouderling-scriba Joke de Witte diaken Rennie Zijlstra Herbevestigd

Nadere informatie

Eerste zondag na Epifanie Doop van de Heer 13 januari 2019

Eerste zondag na Epifanie Doop van de Heer 13 januari 2019 Eerste zondag na Epifanie Doop van de Heer 13 januari 2019 bevestiging van ambtsdragers Opstandingskerk te Wissenkerke Voorganger: Organist: ds. Karin van den Broeke Kees Borgdorff Welkom door Ouderling

Nadere informatie

Liturgie avonddienst op 29 maart uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M. Roelofse

Liturgie avonddienst op 29 maart uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M. Roelofse Liturgie avonddienst op 29 maart 2015 18.30 uur in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M. Roelofse Gezang 192: 1, 2, 5 en 6 1. O kostbaar kruis, o wonder Gods, waaraan de Prins der glorie stierf;

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 Deze Klein-Sallandse Zondag wordt gevierd in de vier Protestantse Gemeenten van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe. In Raalte wordt ds. Henriëtte

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: 1 Petrus 5 vers 5 t/m 14 Lied 157 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Schoolpsalm 43 vers 3 Psalm 118 vers 1, 2 en 6 (Nieuwe Psalmberijming)

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote

Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote Dankdienst voor het leven van Cornelia van Liere-Mallekote * Kapelle, 8 november 1927 Kapelle, 21 oktober 2016 Donderdag 27 oktober 2016 Hervormde kerk Kapelle, 13.30 uur begraafplaats Kapelle voorganger:

Nadere informatie

Negentiende zondag in de Pinkstertijd L I T U R G I E. van de dienst. op zondag 30 september voorganger: ds. Jac. Goorhuis

Negentiende zondag in de Pinkstertijd L I T U R G I E. van de dienst. op zondag 30 september voorganger: ds. Jac. Goorhuis Negentiende zondag in de Pinkstertijd L I T U R G I E van de dienst op zondag 30 september 2018 voorganger: ds. Jac. Goorhuis INLEIDING Vandaag wil ik het over de zonde hebben én over de gemeente. We lezen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: 1 Petrus 2 vers 1 t/m 10 Psalm 107 vers 19 (Schoolpsalm) Psalm 65 vers 1 en 6 Gezang 92 vers 1, 2 en 4 (Bundel 1938) Psalm 26 vers 8

Nadere informatie

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag 24 mei 2015, 17.00 uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag Zingen: Gez. 145 : 1 4 Gesproken verwachting, groet Zingen: Ps. 67 : 1, 2 Gebed Schriftlezing: Johannes 15 : 26 16 : 16 Zingen: Gez. 106 :

Nadere informatie

Orde voor de bevestigings en intrededienst van Jan Visser als dienaar des Woords

Orde voor de bevestigings en intrededienst van Jan Visser als dienaar des Woords Orde voor de bevestigings en intrededienst van Jan Visser als dienaar des Woords 14 december 2008 14.30 uur Protestantse Gemeente Lexmond Voorgangers: ds. G. Nijmeijer proponent J. Visser Zingen uit: Liedboek

Nadere informatie

Lessen uit de Reformatie

Lessen uit de Reformatie 1517 - Lessen uit de Reformatie - 2017 Deel 2 Herontdekkingen 12 februari 2017 19:00 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Rini Schouten Organist: Ans Kuus Lector: Aone Koopmans Koster: H. van Polen

Nadere informatie

14 oktober uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Biny Blijdorp

14 oktober uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Biny Blijdorp 14 oktober 2018 17.00 uur AA Kramer orgel: Piet Noort schriftlezing: Biny Blijdorp Orde van dienst: Welkom: Dordtse Leeregels. Votum en zegengroet LB 360 Kom Schepper Geest, daal tot ons neer Inleiding:

Nadere informatie

25 mei 2017 Hemelvaartsdag uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke

25 mei 2017 Hemelvaartsdag uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke 25 mei 2017 Hemelvaartsdag 09.30 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet GK gezang 101 De dag van onze vorst brak aan. Kinderen: Handen. E&R 236 Elk oog zal hem

Nadere informatie

Zangdienst op Pinksteren De vruchten van de Geest

Zangdienst op Pinksteren De vruchten van de Geest Zangdienst op Pinksteren De vruchten van de Geest 15 mei 2016 Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist: Klaas Bos Zang en gitaar: Yosina en Decky Roemajauw uit Olst Liederen voor de

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 30 juli 2017. Voorganger Ds. A.L. Verduijn Welkom en mededelingen Zingen Psalm 119: 1 en 2 Welzalig wie de rechte wegen gaan 1. Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels

Nadere informatie

Kerkenraden komen binnen. Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2. Mededelingen. Aanvangslied: Ps. 100: 1 en 2 (staande)

Kerkenraden komen binnen. Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2. Mededelingen. Aanvangslied: Ps. 100: 1 en 2 (staande) Kerkenraden komen binnen Lied voor de dienst: EL 119: 1 en 2 Liefde was het, onuitputt lijk, liefd en goedheid, eind loos groot, toen de Levensvorst op aarde tot ons heil zijn bloed vergoot. Komt, laat

Nadere informatie

Thema: Toekomstmaaltijd - Gods goedheid proeven

Thema: Toekomstmaaltijd - Gods goedheid proeven Zondag 28 september 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Toekomstmaaltijd - Gods goedheid proeven Viering van het Heilig Avondmaal de Tafel van Jezus. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist:

Nadere informatie

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 7 november 2018 Dienst: Avonddienst Dankdag Voorganger: ds. D. Dunsbergen Liturgie: Voorzang: Gezang 488 B: 1. 3. 5 Zolang er mensen zijn

Nadere informatie

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen Liturgie zondagavond 1 mei 2016 Binnenkomst kerkenraad Muzikale inleiding Welkom en mededelingen Lied: Op Toonhoogte 216 Stil gebed Bemoediging en Groet Lied: Psalm 89: 6,8 (NB) Gebed Schriftlezing: Efeziërs

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom en mededelingen Lezen : Handelingen 16 : 6-40 Tekst : Handelingen 16 : 19-34 Lied 305 : 1 en 2 Psalm 2 : 1 en 2 Gezang 105 : 1, 2, 3, 4, 5, 6 en

Nadere informatie

Mededelingen. Opwekking 617 (schoollied) >

Mededelingen. Opwekking 617 (schoollied) > Mededelingen Opwekking 617 (schoollied) > Een machtig maker formeerde mijn hart. Hij nam voor de tijd begon mijn leven in Zijn hand. Opwekking 617 Hij kent mijn naam, Hij weet zelfs wat ik denk. Hij ziet

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Pinksterdag 2015 in de Oosterholthoeve In deze dienst: bediening van de Heilige Doop Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A. Brussaard

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 1 oktober 2017, aanvang uur.

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 1 oktober 2017, aanvang uur. Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 1 oktober 2017, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ds. G. de Goeijen Lied: ELB 162: 1, 4 & 8 1. O God van hemel, zee en aard. Gij zijt ons loflied eeuwig

Nadere informatie

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide.

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Liturgie avonddienst 8 januari 2017 - Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Gelukkig 't volk, waaraan Gij welvaart geeft, het volk

Nadere informatie

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE:

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: 28 oktober 2018-10.00 uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: votum en groet NPB psalm 100:1-3 wet en gebed GK 233 (GK06 gz164) ( Jezus, vol liefde... ) ==> in canon en

Nadere informatie

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers Eredienst 17 maart 2019 16.30 uur Voorganger: Ds. H. Lopers Liturgie Votum / zegengroet Gezang 145 : 1-4 Gebed Gezang 164 (2x) Schriftlezing Matteüs 19 : 16-30 Psalm 86 : 4 Verkondiging Gezang 62 : 1 4

Nadere informatie

Wijkgemeenteavond 21 maart Op weg naar beleidsplan

Wijkgemeenteavond 21 maart Op weg naar beleidsplan Wijkgemeenteavond 21 maart 2013 Op weg naar beleidsplan 2013-2017 Programma 20:00 - Welkom en opening 20:15 - Korte toelichting avond 20:20 - Gesprek in groepjes, ronde 1 20:45 - Pauze 21:00 - Gesprek

Nadere informatie

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145

Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21. Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 : 20 en 21 Psalm 19 : 3 en 4 Gezang 118 : 1 en 3 Gezang 89 : 1 en 3 Gezang 165 Gezang 145 Lezen : 2 Korintiërs 5 : 11-21 Tekst : 2 Korintiërs 5 :

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan ORDE van DIENST voor zondag 10 december 2017 BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan Marina Gerdina de Ruiter 28 augustus 2017 te Nieuwegein 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorganger: ds.

Nadere informatie

Morgendienst Ps 135: 1 2. Halleluja! looft den Heer, prijst zijn naam en majesteit, toegewijden aan zijn eer,

Morgendienst Ps 135: 1 2. Halleluja! looft den Heer, prijst zijn naam en majesteit, toegewijden aan zijn eer, Morgendienst 20-09-2015 Ps 135: 1 2 Halleluja! looft den Heer, prijst zijn naam en majesteit, toegewijden aan zijn eer, die vanouds zijn knechten zijt, gij die uw verheven plicht in de tempelhof verricht.

Nadere informatie

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen

Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald. Welkom en mededelingen Liturgie 5 februari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Rijkdom en armoede, wat doet het met ons geloof? Voorganger: Ds. F.E. Schneider Orgel: Jan Roth Gastheer: Reyald Welkom en mededelingen Lied: Gezang 1:

Nadere informatie

26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar

26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar 26 juli 17.00 uur KvBekkum Oost/Centrum/Zuid Kandelaar Votum en zegengroet Ps 135 : 1 2 12 Schriftlezing Psalm 48 (door gemeentelid) Ps 48 : 1 3 Preek Ps 48 : 4 Geloofsbelijdenis LvK Gz 308 : 1 2 3 4 In

Nadere informatie

Liederen voor zondag 20 januari 2019

Liederen voor zondag 20 januari 2019 Liederen voor zondag 0 januari 09 Hemelhoog 67A (= Opwekking 7) De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij

Nadere informatie

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Nijland Bram

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2015 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Gert-Jan van den Bos Lector: Corrie Poelakker m.m.v. Ilonka van der Sluis,

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. bij het afscheid van ds. J.A. Brussaard. als predikant van de hervormde gemeente van Barneveld. op 27 mei 2012

ORDE VAN DIENST. bij het afscheid van ds. J.A. Brussaard. als predikant van de hervormde gemeente van Barneveld. op 27 mei 2012 ORDE VAN DIENST bij het afscheid van ds. J.A. Brussaard als predikant van de hervormde gemeente van Barneveld op 27 mei 2012 aanvang dienst in de Oude Kerk: 16.45 uur Voorganger : ds. J.A. Brussaard Ouderling

Nadere informatie

Hemelvaartsdag 2019 Dorpskerk Bodegraven

Hemelvaartsdag 2019 Dorpskerk Bodegraven Hemelvaartsdag 2019 Dorpskerk Bodegraven Voorganger : ds. M.J. van Oordt Organist : Arjen van Vliet Pianist : Peter van Lunteren Dwarsfluitiste : Esther Lok van Lunteren Violiste : Hanna Grijzenhout van

Nadere informatie

DIENST VAN DE VOORBEREIDING

DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orde van dienst voor zondag 5 maart 2017 Invocabit- Roept hij Mij aan viering hl. Avondmaal. orgelspel DIENST VAN DE VOORBEREIDING allen blijven zitten en zingen Psalm 91a Wie in de schaduw Gods mag wonen

Nadere informatie

NIEUW LEVEN IN JEZUS

NIEUW LEVEN IN JEZUS NIEUW LEVEN IN JEZUS 7 mei 2017 8:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jacquelien Simon Organist: Lydia van den Broek Koster: M. vd Bor Lector: Fennie van den Broek Intocht: Psalm 139 1 Heer,

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst, op zondag 23 september 2018, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham.

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst, op zondag 23 september 2018, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham. Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst, op zondag 23 september 2018, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham. Voorganger: Ds. H. de Haan. Lied vóór de dienst NL 86:1,2,3 1. Hoor mij, Heer, wil antwoord

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND!

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Voorganger: ds. P. Molenaar Aanvang van de dienst: 10.45 uur. Ouderling van dienst: M. van Maanen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Schriftlezing: Psalm 13 en 1 Korinthe 16 Lied 279 (Op Toonhoogte) Psalm 121 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 72 vers 4 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt.

Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt. Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 121: 1 en (staand) Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt

Nadere informatie

HERVORMDE KERK HOOGBLOKLAND

HERVORMDE KERK HOOGBLOKLAND ================================================ LIEDBUNDEL HERVORMDE KERK HOOGBLOKLAND ================================================ De liedbundel is ook te vinden op de website: www.hervormdhoogblokland.nl

Nadere informatie

Maarten Jonathan Ravesloot

Maarten Jonathan Ravesloot ORDE van DIENST bij de doop van Maarten Jonathan Ravesloot op zondag 15 april 2018 in de Hervormde kerk van Sellingen Voorganger Organiste : Ds. Bram Verduijn : Mevrouw Gea Hilverts Orgelspel Welkom en

Nadere informatie

Elke nieuwe generatie

Elke nieuwe generatie Lux Mundi zondag12 januari 2014 Gereformeerde kerk/ Protestantse gemeente Lux Mundi te Lexmond 26 december 1888 26 december 2013 In deze dienst staan we stil bij het 125-jarig jubileum van onze geloofsgemeenschap.

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Zondag 20 augustus 2017 Voorganger: Ds. A.L. Verduijn Aanvang: 9:30 uur Welkom en mededelingen Zingen Psalm 42: 1, 2 en 3 Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God

Nadere informatie

DE DIENST VAN 6 MEI 2018 IN DE HOEKSTEEN. - Lied voor de dienst, Johannes de Heer, 446: 1,3,5

DE DIENST VAN 6 MEI 2018 IN DE HOEKSTEEN. - Lied voor de dienst, Johannes de Heer, 446: 1,3,5 DE DIENST VAN 6 MEI 2018 IN DE HOEKSTEEN - Lied voor de dienst, Johannes de Heer, 446: 1,3,5 Prijs den HEER' met blijde galmen; Gij, mijn ziel, hebt rijke stof; 'k Zal, zo lang ik leef, mijn psalmen Vrolijk

Nadere informatie

DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED. 7 e Zondag van Pasen. 8 mei 2016 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort

DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED. 7 e Zondag van Pasen. 8 mei 2016 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED 7 e Zondag van Pasen 8 mei 2016 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Welkom door een kerkmeester Openingslied:, hoe Hij zijn belofte houdt, die de mens

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 13 juli 2014 Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

Zingen: Lied: 287 Rond het licht dat leven doet 1 en 2

Zingen: Lied: 287 Rond het licht dat leven doet 1 en 2 Orgelspel Woord van welkom Zingen: Lied: 287 Rond het licht dat leven doet 1 en 2 1. Rond het licht dat leven doet groeten wij elkaar met vrede; wie in voor- of tegenspoed zegen zoekt, mag binnentreden,

Nadere informatie

Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om uur

Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om uur Wijkgemeente Noord Bevestiging ambtsdrager in de Oude Kerk, zondag 3 juni 2018 om 18.00 uur Voorganger: Organist: Ds. B.C. Haverkamp Arjan Versluis Orgelspel Orde van dienst Binnenkomst kerkenraad Welkom

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Pinksteren Giotto di Bondone (1312) National Gallery London Dienst in Buurse 50 e Paasdag - Pinksteren 8 juni 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk organist: René van

Nadere informatie

Welkom Openingsgebed

Welkom Openingsgebed Viering Theresia geloofsgemeenschap zondag 1 juni 2014 Welkom Openingsgebed God van leven, wij bidden U: open onze oren om Uw stem te verstaan. Dat wij ons geroepen weten tot dienstbaarheid niet omwille

Nadere informatie

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst 18-12-2016 Voorganger: Organist: Locatie: Bevestiging van: Thema: ds. Nita van der Horst - Kattenberg Marco 't Hart Dorpskerk te Oostvoorne

Nadere informatie

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk

Dankdag. Orde van dienst voor de viering van. 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Orde van dienst voor de viering van Dankdag 4 november 2012 Vredevorstkerk te Beverwijk Voorganger: Ds. Stephan Kurtzahn Ouderling: Annie v.d. Stel Organist: Kees Brinkman Aangetrokken door Gods Liefde

Nadere informatie

19: 00 - Themadienst

19: 00 - Themadienst 26 mei 2019 19: 00 - Themadienst Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Marjan Coppoolse Organist: Rik Nijs Lector: Corrie Sebök Beamer: Coen Robbertsen Koster: H. van Polen Intocht Psalm 100 1. Juicht

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: 546 vers 1, 2, 3, 4 en 5.

Nadere informatie

Orde voor de Oecumenische viering Week van Gebed voor de eenheid jouw hand, mijn glimlach (Korintiërs 5:14-20) Zondag 22 januari 2017

Orde voor de Oecumenische viering Week van Gebed voor de eenheid jouw hand, mijn glimlach (Korintiërs 5:14-20) Zondag 22 januari 2017 Orde voor de Oecumenische viering Week van Gebed voor de eenheid jouw hand, mijn glimlach (Korintiërs 5:14-20) Zondag 22 januari 2017 Voorbereid door de Oecumenische Werkgroep Goeree-Overflakkee Voorgangers:

Nadere informatie

Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent

Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent Orde van de dienst Hervormde gemeente te Borculo zondag 1 december 2013 eerste Advent Orgelspel Woord van welkom De eerste kaars wordt aangestoken Zingen: LB Lied 287 - Rond het licht dat leven doet 1.

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur wijkgemeente Markus Voorganger: ds.h.l.versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 97 : 1 en 6 1.Groot

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Thema: De Geest overtuigt Morgendienst 26 mei 2019, aanvang 9.30u Voorganger: Ds. J. Holtslag uit Giessenburg Orgel: Gerben Blokland Met medewerking van de Muziekgroep

Nadere informatie

DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED

DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED De zondag van de lichte last 9 juli 2017 Oud- Katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Welkom door de kerkmeester Openingslied: 837 Van kerk en wereld (liedboek)

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Ezechiël 18 vers 1 t/m 20 30 t/m 32 Lied 182 (Op Toonhoogte) Psalm 91 vers 5 (Schoolpsalm) Lied 345 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 16 juni 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. C.H. Bax Hans Bosch Bram Jaspers Aanvangslied:

Nadere informatie

ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 17 december e Advent

ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 17 december e Advent ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 17 december 2017 3 e Advent Voorganger: ds. Jaap Koning Ambtsdrager van dienst: Piet de Gier Lector: Pieternel Rodermond Organist: Gerrit van de Vemde Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Appèldienst 26 maart 2017

Appèldienst 26 maart 2017 Appèldienst 26 maart 2017 Met vallen en opstaan ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding : Henry Visch Appèlwoord : ds. W.H.B. ten Voorde Combo : o.l.v.

Nadere informatie

Liturgie 24 februari 2019 Ds. L. Compagnie

Liturgie 24 februari 2019 Ds. L. Compagnie Liturgie 24 februari 2019 Ds. L. Compagnie Luisterlied Jezus overwinnaar Mededelingen en welkom Votum en groet Zingen Psalm 139 Heer die mij ziet zoals ik ben (Psalm Project) Heer, die mij ziet zoals ik

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 7 oktober 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

25 oktober uur K Beiboer

25 oktober uur K Beiboer 25 oktober 10.00 uur K Beiboer EER AAN GOD Psalm 95, 1.2, 3 Gez 131, 1,2.3.4 (Barmhartig Vader..) Welkom Belijdenis van afhankelijkheid Wet Gez 146, 1.2.3 Gebed LUISTEREN NAAR GOD Inleiding preek : Lezen

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie