Het liefst woon je toch buiten!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het liefst woon je toch buiten!"

Transcriptie

1 Augustus 2019 Het liefst woon je toch buiten! Hans Rothkrans Immobilien GmbH Normannenstraße 1 Rothenbach-Wassenberg - Tel. +49 (0) / +31(0)

2 Het liefst woon je toch buiten! Buiten wonen. Genieten van de rust en de natuur. Maar wel met alle voorzieningen dichtbij en veel mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Golfen, watersport, paardrijden, fietsen, wandelen en noem maar op. 300 meter over de Duitse grens bij Vlodrop (nabij Roermond), te midden van de bossen en aan de rand van het stadje Wassenberg, ligt Rothenbach. In Rothenbach worden mooie bouwkavels aangeboden waarop naar eigen wensen te ontwerpen woningen gebouwd kunnen worden. Ondanks de ligging in een oase van rust en ruimte, vindt u alle belangrijke voorzieningen in de directe nabijheid. Tevens biedt de omgeving legio mogelijkheden voor onder meer golf, watersport, fietsen/mountainbiken en andere vrijetijdsbestedingen. Er zijn 250 gunstig geprijsde kavels beschikbaar met een oppervlakte vanaf 400 m2. Aan het ontwerp van de woningen worden minimale beperkingen gesteld. Bungalow, herenhuis, houtbouw of villa; uw creativiteit heeft ruim baan. Ruime keus in kavels Bouwplan Rothenbach is ca. 45 hectare groot en is verdeeld in 250 kavels. Er zijn al kavels vanaf 400m 2. Voor iedere wens en budget zijn er mogelijkheden. Rust en ruimte is gegarandeerd. Bouwplan Rothenbach kent een uitstekende infrastructuur. Alle kavels zijn voorzien van goede toegangswegen, riolering en voorbereidingen voor nutsvoorzieningen. Afhankelijk van uw woonwensen kunnen wij u adviseren over passende kavels. U bent vrij een woning te bouwen naar eigen inzichten, via een zelf te kiezen aannemer, dan wel onder eigen beheer.

3 Bereikbaarheid Rothenbach ligt net over de Duitse grens, tussen Roermond en Wassenberg. Het heeft met de L117 een goede aansluiting op de bestaande infrastructuur, de A73 is slechts 10 autominuten verwijderd. Daarmee bent u in korte tijd in Venlo, Eindhoven, Maastricht, Aken en Düsseldorf. Vanuit Roermond heeft u uitstekende treinverbindingen. De vliegvelden van Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn zeer snel te bereiken. Routebeschrijving Op de A73 neemt u afslag 20 en dan volgt u de borden Herkenbosch totdat u een rotonde tegenkomt. Op deze rotonde gaat u rechtdoor, richting Wassenberg, totdat u na het passeren van de grens weer een rotonde tegenkomt. Op deze rotonde gaat u linksaf en rijd u Bouwplan Rothenbach binnen. U vindt direct bij het verlaten van de rotonde en het binnenrijden van het bouwplan ons kantoor. Mocht u gebruik maken van een navigatie systeem dan kunt u het beste navigeren naar de Normannenstraße in (41849) Wassenberg. Vrije tijd De omgeving van Rothenbach is rijk aan gelegenheden om te recreëren, te sporten, activiteiten te ondernemen en te genieten van de rust. Alles wat u wilt, is in de buurt. Hieronder vindt u informatie over enkele van de mogelijkheden. Watersport Met de Maasplassen heeft u een uitgestrekt waterrecreatiegebied tot uw beschikking op amper 10 kilometer van Rothenbach. De aaneenschakeling van kleine en grote meren is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook ruim gelegenheid te watersporten. De Maasplassen zijn in oppervlakte vergelijkbaar met de Loosdrechtse plassen: zo'n 3000 hectare water! Er zijn faciliteiten genoeg. Onder meer jachthavens, campings en dagstranden. U kunt de Maasplassen bekijken vanaf een rondvaartboot, maar ook op eigen gelegenheid, met bijvoorbeeld een zeil- of motorboot of een kano.

4 Roermond Op zeven kilometer van Rothenbach ligt Roermond. Dit is het bruisend hart van Midden Limburg. Roermond is sfeervol, rijk aan cultuurhistorie en heeft een gezellig winkelhart. In het historische centrum vindt u monumentale panden, zoals de 13de eeuwse OLV Munsterkerk, de St. Christoffelkathedraal uit 1410 en het monumentaal stadhuis uit Roermond kent een ruim winkelaanbod in grote variatie. Van leuke boetiekjes tot grote winkelketens en het mega design outlet Roermond net buiten het centrum. Niet voor niets is Roermond uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland De vele horecagelegenheden tonen het gezellige karakter van de binnenstad. Er vinden vele culturele evenementen plaats en de stad heeft veel voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs.

5 Unieke natuur Het natuurgebied De Meinweg bestaat uit een Nederlands en een Duits deel. De twee delen samen zijn bijna net zo groot als de Veluwe en hebben dezelfde allure. Het typische terrassenlandschap heeft veel variatie in hoogteligging, vochtigheid en openheid. De vennen Elfenmeertje, Rolvennen en Vossekop zijn prachtige bezienswaardigheden. U kunt hier eindeloos struinen door de uitgestrekte bossen en over de fraaie heidevelden. De wandelroutes zijn prachtig om te volgen en zelfs voor doorgewinterde wandelaars een unieke ervaring. Hier geniet u van ruimte, rust en de fantastische natuur! Een bijzondere manier om de omgeving te bekijken is te paard. In het natuurgebied De Meinweg lopen talloze goed aangegeven ruiterpaden. U rijdt over oude smokkelpaden en waant u in vroeger tijden. Onderweg picknickt u uit de zadeltassen. Heerlijk zwerven door het natuurpark. Heinsberg Ten zuiden van Rothenbach vindt u het prachtige Heinsberg. Dit stadje bestaat al sinds het begin van de dertiende eeuw en heeft een keur aan bezienswaardigheden. Denk aan de statige vijftiende-eeuwse Gangolf-kerk, het prachtige "Torbogenhaus" of de gezellige oude markt met de fonteinen. Heinsberg heeft een gezellig centrum met een zeer uitgebreid winkelaanbod dat mensen uit de weid omtrek aantrekt. De stad biedt zijn inwoners en bezoekers een levendig cultuuraanbod. U geniet er bijvoorbeeld van de vele restaurants, theaters en concerten. Maar ook buiten de stad is voldoende te zien en te doen. De natuur om Heinsberg is een paradijs voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Golfen Op Rothenbach, direct grenzend aan het bouwproject, ligt een prachtige 9-holes-golfbaan van ruim twintig hectare. Een actieve en enthousiaste golfclub maakt gebruik van deze baan. In de directe omgeving van Rothenbach bevinden zich nog eens drie luxe golfbanen met 18 holes: Herkenbosch, Wildenrath en Schmitzhof. U heeft dus alle gelegenheid om in een topambiance te werken aan uw handicap.

6 Wonen in Duitsland Als u naar Duitsland verhuisd zullen er een aantal praktische zaken voor u veranderen. Hieronder zetten we enkele zaken op een rij waar u aan moet denken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. En besluit u om de stap te zetten dan zullen wij u hierbij van harte ondersteunen met raad en daad. Verblijfsvergunning U moet een soort verblijfsvergunning (Freizügigkeitsbescheinigung) aanvragen bij de gemeente Wassenberg. Daarvoor heeft u een geldig identiteitsbewijs nodig en moet u in uw eigen onderhoud kunnen voorzien: een vorm van inkomen en een ziektekostenverzekering hebben. U kunt ervoor kiezen om de Duitse nationaliteit aan te nemen. Dat is echter geen vereiste om u in Duitsland in te kunnen schrijven. Als u zich inschrijft, moet u zich in Nederland bij uw eigen gemeente afmelden. Wetgeving en sociale zekerheid U bent aan de wetgeving van slechts één EU-lidstaat onderworpen. Werkt u in Nederland en bent u daardoor in Nederland verzekerd? Dan is de Nederlandse wetgeving van toepassing. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijke gevolgen en aanpassingen. Auto / rijbewijs Het is aan te raden uw huidige auto te verkopen en een auto in Duitsland te kopen. Daardoor bespaart u ongeveer 35 % van de nieuwwaarde, omdat in Duitsland geen BPM wordt geheven over auto's. Dit kan alleen als u zich in de gemeente Wassenberg inschrijft. Heeft u uw rijbewijs meer dan twee jaar geleden behaald? Dan hoeft u hier niets aan te veranderen. Bij een kortere periode, moet u het in Duitsland laten registreren. Belasting Door het belastingverdrag betaalt u geen dubbele belastingen. U betaalt belasting in het land waar u inkomen heeft. Is dat in beide landen, dan gelden er speciale regelingen die u veel voordelen kunnen opleveren. Neem contact op met de belastingdienst om uw persoonlijke situatie voor te leggen. Hypotheekrente U kunt de hypotheekrente van onroerend goed in mindering brengen op het in Nederland belastbare inkomen. Dit geldt ook wanneer het onroerend goed zich in Duitsland bevindt. Voor meer informatie hierover, kunt u terecht bij de Duitse belastingdienst, het Finanzamt en de Nederlandse Belastingdienst. Kopen van een huis De koop van een woning in Duitsland is gebonden aan de Duitse wet- en regelgeving. Over de details hiervan informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek.

7 Op bovenstaande luchtfoto is de fantastische ligging van het bouwplan Rothenbach goed zichtbaar. Vanuit het bouwproject loopt of fietst u het natuurgebied binnen of wandelt u naar de golfbaan voor een heerlijk partijtje golf of een hapje en drankje in het restaurant of op het terras. Ons verkoopkantoor treft u aan op de met een rode stip gemarkeerde plaats. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen en u alles over het project en het bouwen in Duitsland te laten uitleggen; wij maken graag een afspraak met u.

8

9

10 Kavel Oppervlakte m2 Prijs Status Verkocht Verkocht Verkocht 4 612,5 Verkocht 6 612,5 Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht

11 Verkocht Verkocht Verkocht , Verkocht Verkocht 70a 400 Verkocht 70b 414 Verkocht Verkocht ,00 Optie Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht ,00 Optie 84A 979 Verkocht Verkocht Verkocht , Verkocht Verkocht 89A 418 Verkocht Verkocht 90A 1080 Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht

12 Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht 129 Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht ,00 Optie Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht ,00 Optie Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht

13 Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht ,00 Optie Verkocht Verkocht ,00 210A 979 Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht 213A 418 Verkocht Verkocht Verkocht ,00 Optie Kavelprijzen zijn exclusief overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarscourtage (3,57 % incl. B.T.W.).

14 Hans Rothkrans Makelaardij BV / Hans Rothkrans Immobilien GmbH Normannenstr. 1, Rothenbach-Wassenberg Tel. +49 (0) / +31 (0) info@hr-makelaardij.nl / info@hrimmob.de

Het liefst woon je toch buiten!

Het liefst woon je toch buiten! November 2017 Het liefst woon je toch buiten! Hans Rothkrans Immobilien GmbH Normannenstraße 1 Rothenbach-Wassenberg www.hr-makelaardij.nl - www.woneninrothenbach.nl 0475 311466 Het liefst woon je toch

Nadere informatie

Het liefst woon je toch buiten! Normannenstraße 1 Rothenbach-Wassenberg -

Het liefst woon je toch buiten! Normannenstraße 1 Rothenbach-Wassenberg  - November 2013 Het liefst woon je toch buiten! Normannenstraße 1 Rothenbach-Wassenberg www.hr-makelaardij.nl - www.woneninrothenbach.nl 0475 311466 Het liefst woon je toch buiten! Buiten wonen. Genieten

Nadere informatie

Het liefst woon je toch buiten!

Het liefst woon je toch buiten! Het liefst woon je toch buiten! 12 betaalbare gezinswoningen Normannenstraße 1 Rothenbach-Wassenberg www.hr-makelaardij.nl Tel. +49(0)2432 8929265 / +31(0)475 311466 Het liefst woon je toch buiten! Buiten

Nadere informatie

Het liefst woon je toch buiten!

Het liefst woon je toch buiten! Het liefst woon je toch buiten! 12 betaalbare gezinswoningen Normannenstraße 1 Rothenbach-Wassenberg www.hr-makelaardij.nl Tel. 0475 311466 Het liefst woon je toch buiten! Buiten wonen. Genieten van de

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

MGATO oktober toerrit 2017

MGATO oktober toerrit 2017 MGATO oktober toerrit 2017 Noord Limburgse maasmeren route Horn -------> Horn Georganiseerd door Leo - Diny Louvet en Hans van Wanrooij en Emiel Gommers Midden-Limburg is een verfrissend anders stukje

Nadere informatie

Adres: Wilhelminaplein 23, 6041 CE Roermond Huurprijs 18.000,00 per jaar

Adres: Wilhelminaplein 23, 6041 CE Roermond Huurprijs 18.000,00 per jaar Adres: Wilhelminaplein 23, 6041 CE Roermond Huurprijs 18.000,00 per jaar Omschrijving TE HUUR: Op de hoek gelegen statig kantoorpand in het centrum van Roermond. Algemene omschrijving: Het object betreft

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10

SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 5 L A N D H U I Z E N, J A R E N 3 0 S T I J L SLEYDAL FASE IV - TYPE 10 HET NIEUWBOUWPLAN SLEYDAL TE HEEL BESTAAT UIT VERSCHILLENDE TYPEN GESCHAKELDE, HALFVRIJSTAANDE EN VRIJSTAANDE WONINGEN OP MOOIE

Nadere informatie

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden Het sprookje van Wonen op het mooiste plekje van Uden park maashorst parkmaashorst.nl P ark M aashorst 1 Uden Noord, grenzend aan Maashorst, is het ideale gebied voor een bijzondere ontwikkeling. Op de

Nadere informatie

6 nieuwbouwappartementen waarvan 2 met stadstuin Parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein

6 nieuwbouwappartementen waarvan 2 met stadstuin Parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein Huurprijs: 675,- per maand of Koopprijs 135.000,- vrij op naam 6 nieuwbouwappartementen waarvan 2 met stadstuin Parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein Inhoudsopgave Wonen in Roosendaal Het complex

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

tramstraat 35 5611 cn eindhoven tel: +32 (011) 447447 fax: +32 (011) 448908 www.strijperstaete.nl info@strijperstaete.nl kvk eindhoven 17.115.

tramstraat 35 5611 cn eindhoven tel: +32 (011) 447447 fax: +32 (011) 448908 www.strijperstaete.nl info@strijperstaete.nl kvk eindhoven 17.115. Wonen, werken en ondernemen in het innovatieve en uitdagende Eindhoven. Wij bieden passende en stijlvolle woon-, werk- en vestigingslocaties aan op toplocaties in Eindhoven. Over Eindhoven Eindhoven is

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

B&B BergOpwaerts Sint Odiliënberg Roermond Limburg Designer Outlet Roermond

B&B BergOpwaerts Sint Odiliënberg Roermond Limburg Designer Outlet Roermond B&B BergOpwaerts Sint Odiliënberg Roermond Limburg Designer Outlet Roermond Advertentienr. 5341 OG: 595.000 INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag Omschrijving Een moderne, landelijk gelegen én goed renderende

Nadere informatie

Huizen. Moderne keuken. Centrumlocatie. Met eigen garage. Twee Slaapkamers. Riante en nette badkamer. Minderbroederssingel 5 H, 6041 KG Roermond

Huizen. Moderne keuken. Centrumlocatie. Met eigen garage. Twee Slaapkamers. Riante en nette badkamer. Minderbroederssingel 5 H, 6041 KG Roermond Huizen vanhendriks Minderbroederssingel 5 H, 6041 KG Roermond Centrumlocatie Met eigen garage Twee Slaapkamers Moderne keuken Riante en nette badkamer H54 H54 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

TE HUUR OPSLAGRUIMTE

TE HUUR OPSLAGRUIMTE TE HUUR OPSLAGRUIMTE BIEDT UW EIGEN ONDERNEMING TE WEINIG RUIMTE OF HEEFT U VOOR ANDERE DOELEINDEN BEHOEFTE AAN (MEER) OPSLAGRUIMTE DAN IS DEZE BEDRIJFSHAL VOOR U PERFECT. HET PAND IS DEGELIJK GEBOUWD,

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Salesdreef 3C-10 Oosterhout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Luxe vrijstaand chalet gelegen op Landgoed Bergvliet te Oosterhout. Deze vrijstaande recratiewoning (nummer 10) is gelegen in

Nadere informatie

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg?

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? 1 Inhoud 3 Waarom bouwen op Sprokkelenburg? 4 Ligging van Sprokkelenburg 6 Het plan Sprokkelenburg 8 Kies uw kavel 8 Zelf bouwen op Sprokkelenburg 9 Stappenplan 11 Kavelpaspoort

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: prachtig gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een ruime vrijstaande woning te bouwen met een inhoud tot ca. 1500 m³ (bovengronds)! excl. bijgebouwen.

Nadere informatie

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN GOLFBAAN ALS ACHTERTUIN? Deze schitterende recreatievilla staat midden op de golfbaan. Het uitzicht is fenomenaal: De doorkijkjes in de tuin

Nadere informatie

Wonen in hout? In de natuur?

Wonen in hout? In de natuur? Wonen in hout? In de natuur? net over de grens in Duitsland? ROTHENBACH DUITSLAND (circa 10 km van Roermond en slechts 500 m over de grens) C. van den Heuvel T: +49 2432 8938 238 E: cekwadraat@gmail.com

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

Heerlijk genieten IN DE DIJK. Haaksbergen. Uw makelaar! centrum

Heerlijk genieten IN DE DIJK. Haaksbergen. Uw makelaar! centrum Heerlijk genieten In de Dijk IN DE DIJK Haaksbergen Uw makelaar! centrum Welkom in Haaksbergen Welkom in Haaksbergen HAAKSBERGEN, Ster in Twente Haaksbergen is een gemeente in het uiterste zuiden van Twente.

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP BOUWKAVEL PASVERLDWEG 5, ROGGEL MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Koopprijs 165.000,- v.o.n. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL Altijd al naar eigen inzicht een huis willen bouwen en betaalbaar willen wonen in

Nadere informatie

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water 0316-52 89 65 Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water makelaar bellen! of 0316-54 18 47 Promenadeplan Ik wil elke dag genieten van dit prachtige uitzicht 0316-52 89 65 Comfortabel wonen aan

Nadere informatie

de Plantage Stijlvol huren in een groene omgeving stijlvolle huurappart ementen

de Plantage Stijlvol huren in een groene omgeving  stijlvolle huurappart ementen de Plantage stijlvolle huurappart ementen Stijlvol huren in een groene omgeving www.hureninzutphen.nl Stijlvol en comfortabel wonen dichtbij de stad in een modern en eigentijds appartement? MIDDENWONING

Nadere informatie

Nunspeet, Kerkendriest 2

Nunspeet, Kerkendriest 2 V E R H U U R D O C U M E N T A T I E Nunspeet, Kerkendriest 2 F.A. Molijnlaan 28, Nunspeet Postbus 8, 8070 AA Nunspeet Telefoon: 0341 252 363 Fax: 0341 260 008 E-mail: info@vandeloosdrecht.nl Internet:

Nadere informatie

6 ruime bouwkavels in Cruquius Oude Kruisweg 206. Hier komen dromen dichtbij

6 ruime bouwkavels in Cruquius Oude Kruisweg 206. Hier komen dromen dichtbij 6 ruime bouwkavels in Cruquius Oude Kruisweg 206 Hier komen dromen Heemstede Cruquius Hoofddorp Ruimte voor uw dromen Droomt u van een eigen plek, op een unieke en vrije locatie? Kijk dan eens naar de

Nadere informatie

LUZENKAMPROUTE. Beschrijving van deze wandeling.

LUZENKAMPROUTE. Beschrijving van deze wandeling. LUZENKAMPROUTE Deze route voert door het Bremmersbos, de Luzenkamp en een gedeelte van de Melickerheide. Houdt u bij het volgen van de route ook het bijgevoegde kaartje bij de hand. Beschrijving van deze

Nadere informatie

Roermondsestraat 7. Herten TE KOOP WONEN AAN DE ROERMONDSE STRAAT 7 TE HERTEN BETEKENT WONEN OP

Roermondsestraat 7. Herten TE KOOP WONEN AAN DE ROERMONDSE STRAAT 7 TE HERTEN BETEKENT WONEN OP Roermondsestraat 7 Herten TE KOOP WONEN AAN DE ROERMONDSE STRAAT 7 TE HERTEN BETEKENT WONEN OP EEN GELIEFDE EN UITSTEKENDE LOCATIE. MET WAT OPKNAPWERK HEEFT U EEN PRACHTIG HUIS MET EEN GROTE TUIN. DEZE

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Kuiperspad 8 Uitgeest. www.q-vastgoed.nl. WOONOPPERVLAKTE: 237 m². PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m². INHOUD VAN DE WONING: 692 m³

INFORMATIEBROCHURE. Kuiperspad 8 Uitgeest. www.q-vastgoed.nl. WOONOPPERVLAKTE: 237 m². PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m². INHOUD VAN DE WONING: 692 m³ Kuiperspad 8 Uitgeest WOONOPPERVLAKTE: 237 m² PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m² INHOUD VAN DE WONING: 692 m³ VRIJSTAANDE WONING AAN HET WATER INFORMATIEBROCHURE www.q-vastgoed.nl Kuiperspad 8 Uitgeest Soort

Nadere informatie

12 STATIGE WITTE WONINGEN

12 STATIGE WITTE WONINGEN WWW.HOOGLUCHEN.NL 12 STATIGE WITTE WONINGEN LUCHEN MIERLO Luchen is een moderne nieuwbouwwijk, fraai gelegen in het groene Brabantse landschap aan de rand van Mierlo (gemeente GeldropMierlo). Deze unieke

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUSTIGE LIGGING RUIME KAVEL EIGEN GROND Ruime recreatiebungalow op eigen grond in het rustige Hulshorst. De woning is gebouwd in 2007 en ligt

Nadere informatie

Residentie Zandjan. Kempenlaan Keerbergen

Residentie Zandjan. Kempenlaan Keerbergen Residentie Zandjan Kempenlaan 21 3140 Keerbergen U GENIET VAN ALLE RUST EN RUIMTE OP HET WEIDSE PERCEEL VAN 30 A 76 CA. gemeenschappelijk bos RESIDENTIE ZANDJAN gemeenschappelijke tuin privétuinen terrassen

Nadere informatie

Hoogeloon, Hoofdstraat 25B

Hoogeloon, Hoofdstraat 25B TE KOOP 0497 380103 www.roijmans.nl UW EIGEN DROOMHUIS REALISEREN! Hoogeloon, Hoofdstraat 25B RIANTE BOUWKAVEL VAN 755 M² VOOR HET BOUWEN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING! VERKOPER ZAL VOOR ZIJN REKENING HET

Nadere informatie

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,-

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,- Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon 86.500,- Referentienummer FSNL 502 Prijs 86.500,- Gebouwd in 2006 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel van

Nadere informatie

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout 1 Realiseer uw eigen droomhuis Op één van de mooiste locaties in Oosterhout, op het kleine wooneiland Vrachelen, zijn drie zeer exclusieve en riante bouwkavels te

Nadere informatie

Bladel, Gindrapassage 6 FRAAIE WINKEL- / KANTOORRUIMTE IN HET HART VAN WINKELCENTRUM BLADEL

Bladel, Gindrapassage 6 FRAAIE WINKEL- / KANTOORRUIMTE IN HET HART VAN WINKELCENTRUM BLADEL TE HUUR Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497 380103 www.roijmans.nl HUURPERIODE BESPREEKBAAR!!! Bladel, Gindrapassage 6 FRAAIE WINKEL- / KANTOORRUIMTE IN HET HART VAN WINKELCENTRUM BLADEL GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Museum Van Gerwen Lemmens

Museum Van Gerwen Lemmens Museum Van Gerwen Lemmens Leenderweg 71, 5555 CA te Valkenswaard (Noord-Brabant) Samenvatting Gunstig gelegen aan een doorgaande weg (Valkenswaard-Leende), nabij het centrum van Valkenswaard en op korte

Nadere informatie

Heilige Geeststraat 1, Roermond

Heilige Geeststraat 1, Roermond Heilige Geeststraat 1, Roermond Algemene informatie Straat: Heilige Geeststraat 1 Postcode: 6041GB Stad: Roermond Perceeloppervlakte: 116 m² Woonoppervlakte: 234 m² Volume: 632 m³ Bouwjaar: 1881 Type:

Nadere informatie

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Heythuysen, midden in het natuurgebied het Leudal bieden wij dit vrijstaand huis te huur aan.

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Heythuysen, midden in het natuurgebied het Leudal bieden wij dit vrijstaand huis te huur aan. Op een schitterende locatie in het buitengebied van Heythuysen, midden in het natuurgebied het Leudal bieden wij dit vrijstaand huis te huur aan. Naast het huis ligt een volledig geïsoleerd bijgebouw dat

Nadere informatie

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak 14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak NieuwStaringh Comfortabel & uniek wonen in Gouderak NieuwStaringh, de ideale kans wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning in Gouderak 14 Nieuwe woningen

Nadere informatie

Huizen. Maar liefst 6 slaapkamers. Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum. Goed isolatiepakket

Huizen. Maar liefst 6 slaapkamers. Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum. Goed isolatiepakket Huizen vanhendriks Herkenbosscherweg 18, 6045 AR Roermond Wonen in een karakteristieke woning dicht bij het centrum Compleet gerenoveerd en gemoderniseerd Goed isolatiepakket Maar liefst 6 slaapkamers

Nadere informatie

VERHUURDOCUMENTATIE. NUNSPEET Laan 47. Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen)

VERHUURDOCUMENTATIE. NUNSPEET Laan 47. Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen) VERHUURDOCUMENTATIE NUNSPEET Laan 47 Huurprijs 695,- per maand (excl. nutsvoorzieningen) Korte omschrijving TE HUUR: Zeer karakteristieke kantoorruimte op de begane grond. De kantoorruimte is gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP. Nog 1 te koop!!

TE KOOP. Nog 1 te koop!! TE KOOP Plaats: Bergeijk Adres: Bucht Vraagprijs: 230.000,= k.k. Nog 1 te koop!! Op een bosrijke locatie in de gemeente Bergeijk liggen deze riante bouwkavels. De kavels zijn gelegen in plan Bucht aan

Nadere informatie

Olmstraat 69 Echt Koopprijs: 187.500,00 k.k.

Olmstraat 69 Echt Koopprijs: 187.500,00 k.k. Olmstraat 69 Echt Koopprijs: 187.500,00 k.k. Omschrijving Aan de Olmstraat in Echt bieden wij u de unieke mogelijkheid aan om naar eigen inzicht en individuele woonwensen uw droomhuis te realiseren! Kenmerken

Nadere informatie

Hapert, Markt 8 AAN DE MARKT VAN HAPERT OP ZICHTSTAND GELEGEN EN UITSTEKEND BEREIKBAAR WINKELPAND, MET VOLOP PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR!

Hapert, Markt 8 AAN DE MARKT VAN HAPERT OP ZICHTSTAND GELEGEN EN UITSTEKEND BEREIKBAAR WINKELPAND, MET VOLOP PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR! TE HUUR 0497 380103 www.roijmans.nl PARKEREN VOOR DE DEUR!! Hapert, Markt 8 AAN DE MARKT VAN HAPERT OP ZICHTSTAND GELEGEN EN UITSTEKEND BEREIKBAAR WINKELPAND, MET VOLOP PARKEERVOORZIENINGEN VOOR DE DEUR!

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 86. Vrijstaande woning met 2 slaapkamers en tuinhuis PERCEELOPPERVLAKTE 805 M 2 INHOUD 181 M 3 BOUWJAAR 1969

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 86. Vrijstaande woning met 2 slaapkamers en tuinhuis PERCEELOPPERVLAKTE 805 M 2 INHOUD 181 M 3 BOUWJAAR 1969 Spoordonkseweg KD Oirschot Tel.: 0 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL ABNA 0..0 ING bankrekening: NL INGB 000.. K.v.K. www.gastmakelaardij.nl OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille

Nadere informatie

ROERMOND DE WEERD 104

ROERMOND DE WEERD 104 ROERMOND DE WEERD 104 Ruime halfvrijstaande woning met berging/garage, tuin en terras gelegen op een terp op het hoogste deel van het geliefde buurtschap De Weerd. Wonen op een steenworp afstand van Roermond,

Nadere informatie

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden!

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden! TE KOOP Plaats: Milheeze Adres: Wildeman Vraag- Op aanvraag prijs: Nog slechts 1 te koop Unieke kans en mogelijkheden! NOG SLECHTS 1 TE KOOP! Op een aantrekkelijke locatie in het buitengebied van Milheeze

Nadere informatie

Hoogeloon, Hoofdstraat 25B

Hoogeloon, Hoofdstraat 25B TE KOOP 0497 380103 www.roijmans.nl PRACHTIGE BOUWKAVEL! Hoogeloon, Hoofdstraat 25B FRAAIE BOUWKAVEL VAN CA. 245 m² VOOR HET BOUWEN VAN EEN MIDDENWONING IN BOERDERIJSTIJL MET 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN EN

Nadere informatie

Croonpassage 25 Boxtel Appartement

Croonpassage 25 Boxtel Appartement Croonpassage 25 Boxtel Appartement Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse sfeer. Het winkelaanbod is goed

Nadere informatie

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Het Prinsenhof Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Locatie Roermond Stad van een rijke geschiedenis, monumenten, gezellige winkelstraatjes,

Nadere informatie

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET. De Vilgert Velden JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET

JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET. De Vilgert Velden JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET De Vilgert Velden JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET Datum: 13-01-2017 WONEN IN DE VILGERT VELDEN MET EEN KEUKEN VAN NUVA Wonen in het bouwplan de Vilgert Velden wordt dagelijks genieten

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis 3 riante haven appartementen en 2 penthouses aan het water met terras, 2 parkeerplaatsen en eigen grote ligplaats

Nadere informatie

TE HUUR. Belenbroeklaan 2 te Heythuysen

TE HUUR. Belenbroeklaan 2 te Heythuysen TE HUUR Belenbroeklaan 2 te Heythuysen OP DE EERSTE ETAGE, BOVEN DE CHIROPRACTIEPRAKTIJK LEUDAL, BIEDEN WIJ DEZE MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR AAN. DE RUIMTE IS CIRCA 50 M2 GROOT WAARVAN 37 M2 KANTOORRUIMTE.

Nadere informatie

Waterpark Terkaple TERKAPLE, FRIESLAND

Waterpark Terkaple TERKAPLE, FRIESLAND Waterpark Terkaple TERKAPLE, FRIESLAND Een prachtige woning in de mooiste provincie van Nederland GENIETEN VAN WATER, RUIMTE EN NATUUR Friesland staat voor rust, ruimte, schitterende natuur en uiteraard

Nadere informatie

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 260. Vrijstaande chalet, 2 slaapkamers, met tuinhuis en berging

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 260. Vrijstaande chalet, 2 slaapkamers, met tuinhuis en berging Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur! Uitstekend onderhouden vrijstaande,

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS Stille Wille 174. Op één van de mooiste plekjes op Landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse chalet

OOST WEST MIDDELBEERS Stille Wille 174. Op één van de mooiste plekjes op Landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse chalet Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

Huizen. Royale tuin. Kunststof kozijnen. Drie slaapkamers. Ligging aan groenvoorziening. Dichtbij de binnenstad. Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond

Huizen. Royale tuin. Kunststof kozijnen. Drie slaapkamers. Ligging aan groenvoorziening. Dichtbij de binnenstad. Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond Huizen vanhendriks Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond Royale tuin Drie slaapkamers Ligging aan groenvoorziening Kunststof kozijnen Dichtbij de binnenstad H54 H54 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

Akerstraat te BRUNSSUM

Akerstraat te BRUNSSUM Akerstraat 153-48 te BRUNSSUM Vraagprijs 139.500 k.k. Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Op het Landgoed

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Te huur Dominicushof in Nijmegen

Te huur Dominicushof in Nijmegen Te huur Dominicushof in Nijmegen TYPE WONING : Appartementen BOUWJAAR : 1991-2000 WOONOPPERVLAKTE : 84m2-98m2 ADRESSEN : Jan Brinkhofplantsoen 18-40 vb&t Verhuurmakelaars 088-54 54 600 of info@vbtverhuurmakelaars.nl

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979 Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T Theerestraat 105 5271VL, SINT-MICHIELSGESTEL Vraagprijs Soort woning : Type woning : 649.000 k.k. bouwgrond bouwgrond T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Nieuw appartement met 3 slaapkamers GELIJKVLOERS LINKS A.0.L Ligging: Augustijnslei 14 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Korteraarseweg 81 A 2461 GJ Ter Aar v.o.n.

TE KOOP. Korteraarseweg 81 A 2461 GJ Ter Aar v.o.n. TE KOOP Korteraarseweg 81 A 2461 GJ Ter Aar 159.000 v.o.n. KENMERKEN Prijs 159.000 v.o.n. Postcode 2461 GJ Ligging Buiten bebouwde kom Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja Woonruimte 200m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Huizen. Twee slaapkamers. Instapklaar. Gelegen in rustige omgeving. Ruime woonkamer. Moderne keuken. Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond

Huizen. Twee slaapkamers. Instapklaar. Gelegen in rustige omgeving. Ruime woonkamer. Moderne keuken. Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond Huizen vanhendriks Onze Lieve Vrouweplein 19, 6043 BL Roermond Gelegen in rustige omgeving Instapklaar Ruime woonkamer Twee slaapkamers Moderne keuken H54 H54 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Voorschot vereniging van eigenaren: 133,15 = per maand, incl. verwarmingskosten. : Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het westen.

Voorschot vereniging van eigenaren: 133,15 = per maand, incl. verwarmingskosten. : Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het westen. TE KOOP WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND AAN HET WATER MET PRACHTIG UITZICHT VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS? DAN IS DIT UW KANS! DIT APPARTEMENT IS GELEGEN IN FLATGEBOUW ARLO. HET COMPLEX IS VOORZIEN

Nadere informatie

TE HUUR IN HET SFEERVOLLE HEYTHUYSEN, IN DE WINKELSTRAAT MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK, BIEDEN WIJ U DEZE RIANTE

TE HUUR IN HET SFEERVOLLE HEYTHUYSEN, IN DE WINKELSTRAAT MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK, BIEDEN WIJ U DEZE RIANTE TE HUUR IN HET SFEERVOLLE HEYTHUYSEN, IN DE WINKELSTRAAT MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK, BIEDEN WIJ U DEZE RIANTE BOVENWONING MET GROOT DAKTERRAS (65 M2) OP HET ZUIDEN TE HUUR AAN. DE WONING

Nadere informatie

Huizen. Tuinkamer. Aan een rustige straat. Vernieuwde badkamer. Mogelijkheid tot vaste trap. Dichtbij de binnenstad

Huizen. Tuinkamer. Aan een rustige straat. Vernieuwde badkamer. Mogelijkheid tot vaste trap. Dichtbij de binnenstad Huizen vanhendriks Joseph Smitstraat 8, 6042 EG Roermond Aan een rustige straat Mogelijkheid tot vaste trap Vernieuwde badkamer Tuinkamer Dichtbij de binnenstad H54 H54 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Koppelsbrink 24 Borne

Koppelsbrink 24 Borne Koppelsbrink 24 Borne Unieke bouwkavel in Oud-Borne Nieuwbouw in Oud-Borne?? Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed

Nadere informatie

Bladel, plan Molenweg

Bladel, plan Molenweg TE KOOP Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497-380103 www.roijmans.nl EXCLUSIEVE BOUWKAVELS! verkocht verkocht verkocht verkocht Bladel, plan Molenweg OP TOPLOKATIE GELEGEN BOUWPERCELEN WELKE U DE UNIEKE

Nadere informatie

TE HUUR MAASTRICHT KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE IN STATIG HERENHUIS VRIJTHOF 20 TE MAASTRICHT

TE HUUR MAASTRICHT KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE IN STATIG HERENHUIS VRIJTHOF 20 TE MAASTRICHT TE HUUR MAASTRICHT KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE IN STATIG HERENHUIS VRIJTHOF 20 TE MAASTRICHT Midden in het hart van het historische stadscentrum van Maastricht is dit statige, monumentale, kantoorobject

Nadere informatie

Asten-Heusden, Aangelag 10

Asten-Heusden, Aangelag 10 Asten-Heusden, Aangelag 10 Goed afgewerkte starterswoning aan de rand van Heusden. Deze vrijwel nieuwe woning is uitstekend geïsoleerd en met smaak afgewerkt. De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van

Nadere informatie

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Wellness-woning aan de golfbaan Creëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een wirlpool, een sauna en een zonnebank.

Nadere informatie

Riante bouwkavel. Esbeekseweg 12 te Esbeek

Riante bouwkavel. Esbeekseweg 12 te Esbeek Riante bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Esbeekseweg 12 te Esbeek Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Riante ruimte voor ruimte bouwkavel van 960 m² in een bosrijke omgeving en zeer gunstig

Nadere informatie

Companjenhof 19, 21 & 23 De Smidse, Oldebroek Vier-onder-een-kap woningen

Companjenhof 19, 21 & 23 De Smidse, Oldebroek Vier-onder-een-kap woningen Companjenhof 19, 21 & 23 De Smidse, Oldebroek Vier-onder-een-kap woningen www.wonenindesmidse.nl KAMPEN Wonen in Oldebroek DRONTEN BIDDINGHUIZEN NUNSPEET A28 E232 ELBURG Overijssel Gelderland A28 E232

Nadere informatie

GARAGE kindvriendelijke buurt. - - Vraagprijs K.K. Dubbelberg 60 Roosendaal

GARAGE kindvriendelijke buurt. - - Vraagprijs K.K. Dubbelberg 60 Roosendaal Dubbelberg 60 Roosendaal - - Vraagprijs 179.000 K.K. GARAGE kindvriendelijke buurt TUSSENWONING TOLBERG ZONNIGE TUIN woonwijk VOLLEDIG GEÏSOLEERD GROEN Hoofdkantoor Oud Gastel Vestiging Zundert Vestiging

Nadere informatie

: Omsloten stadstuin op het westen.

: Omsloten stadstuin op het westen. TE KOOP WILT U WONEN IN DEZE CHARMANTE EN SFEERVOLLE WONING OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES IN ROERMOND? DAT KAN! OP DEZE VAN OUDSHER VOORNAME PLEK IN DE WIJK KAPEL IN T ZAND BIEDEN WIJ DEZE STIJLVOLLE JAREN-30

Nadere informatie