Vakantieverslag zomer 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantieverslag zomer 2014"

Transcriptie

1 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer juli t/m 1 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Rick, Boris, Sylvia, Menno, Marijn, Jorden, Mischa, Cindy, Romy en Berend Met medewerking van: Roel, Chantal, Patricia, Raisa, Shannen en Michelle Stichting ROOS Leidsevaart AS Lisse giro KvK

2 Zaterdag 26 juli 2014 Vakantie verslag zomer uur: Aankomst kinderen uur: Kennismakingsspel met bol wol uur: Superkrachten uitbeelden uur: Drinken en koekje Macaroni met ketchup en geraspte kaas en lekkere tomaatjes en komkommer Buiten zit ik met Rick en Berend, vertel eens wat hebben we gedaan vandaag. Berend is door zijn moeder gebracht vanmorgen en Rick is door zijn papa en broer gebracht. Na het uitpakken van de tassen en het opmaken van de bedden, gingen de kinderen even gezellig spelletjes spelen. Berend heeft hierbij gewonnen met monopoly en na de lunch gingen we een spelletje spelen. Voor het kennismakingsspel gingen we het web van spiderman maken door met een bol wol over te gooien en daarbij namen van elkaar te noemen. Daarna gingen we superkrachten uitbeelden en alle kinderen konden dat heel goed. Na de kennismakingspelletjes mochten de kinderen nog even lekker spelen waarbij Rick graag op de skelter ging rondrijden over het park heen. Na het spelen was het tijd voor het avondeten. Na het eten was het tijd voor het meeleeftoneel met Roos Roze en Lola Lollypop. Lola was moe en wilde gaan slapen, maar ze moest eerst tandenpoetsen. Ze had alleen niet gelijk de goede tandenborstel. Ze kwam eerst met een borstel voor de haren aanzetten en daarna nog met een afwasborstel. Toen had ze de tandenborstel wel, maar kwam ze met afwasmiddel aangelopen en daarna nog shampoo. Toen had ze pas de goede tandpasta. Nadat Lola haar mond had gespoeld gooide Roos water over Lola heen! Daarna waren ze wel moe en gingen Lola en Roos lekker slapen. Na het meeleeftheater was er tijd om nog even te spelen en nu zitten we lekker buiten wat te drinken met een speculaasje. Straks gaan we lekker douchen en lekker fris ons bed in, want morgen gaan we weer een heleboel leuke dingen doen.

3 Zondag 27 juli uur: Ontbijt uur: Knutselfrutsel de octopus uur: Zwemmen uur: Filmavond in de grote zaal Bloemkool, broccoli en een slavink. Ik ben naast Romy en Cindy aan tafel gaan zitten. Ze zijn samen met Michelle een verslag aan het schrijven over we allemaal hebben gedaan vandaag. Ik vang van alles op; trakteren, de heerlijke lunch, zwemmen, glijbanen, avondeten met bloemkool, broccoli en bezoek, het meeleeftoneel en de film die we straks nog gaan kijken. Dit is wat Cindy samen met Romy heeft opgeschreven; We hebben lekker geslapen, rustig opgestaan, rustig aangedaan met het omkleden en haren doen. Met ze allen ontbijten en dan weer het roos lied zingen. Dan is de taak om te afwassen en afdrogen. Na het ontbijten tanden poetsen en we zijn naar knutselfrutsel geweest. We hadden een octopus gemaakt van papier. Dan gingen we wat drinken met cake, die had Romy getrakteerd, omdat ze voor de laatste keer mee was. We hadden een lekkere lunch, dat waren knakworsten. Na de lunch zijn we gaan omkleden en kwam de taxi voor het zwembad. Twee keer op de glijbaan gegaan. We hebben limonade en chips gegeten. Toen snel douchen, want de taxi kwam bijna aan. Het avondeten was bloemkool, broccoli en een slavink. Het toetje was vruchtenyoghurt. Daarna kijken we bij Roos Roze en Lola Lollypop. Vanavond nog een film en dan weer naar bed.

4 Maandag 28 juli uur: Ontbijt, Michelle was jarig! uur: Knutselfrutsel bomen uur: Lopen met de ezeltjes uur: Parcours uur: IJsje halen uur: Jongens en meisjes avond Groene en roze pannenkoeken en pannenkoeken met spek Samen met Mischa en Menno schrijf we dit verslagje. Michelle was jarig dus het was natuurlijk feest, de hele woonkamer was versierd en de jarige heeft de hele dag met een kroon op haar hoofd rondgelopen. Na het ontbijt gingen we natuurlijk naar de knutselfrutsel. Ze moesten bomen maken van de omtrek van hun handen. Mischa vond het heel leuk en mooi en ook heel gezellig! Daarna kwam de lunch natuurlijk en een uurtje daarna gingen we met de ezeltjes lopen samen met de rest van het park. Alle kinderen mochten omstebeurt met de ezeltjes lopen. De ezeltjes gingen gras eten en we mochten de ezeltjes ook nog wortels geven! De ezeltjes waren lief en schattig volgens Mischa en een van de ezeltjes heette Bert, en de vader van Mischa heet ook Bert dus Mischa vond het aangenaam om met Bert te lopen in plaats van met Ernie, de andere ezel. We kregen ook wat te drinken en een spekje van het recreatieteam, dat was heel lekker! Na het ezeltjes lopen hadden we een parcours uitgezet waar de kinderen moesten zigzaggen, ringen gooien, scoren in het goal en touwtjespringen. Dat ging hartstikke goed, Rick, Mischa en Sylvia hebben vandaag een prijsje gewonnen. Raisa en Shannen hebben het avondeten gemaakt, we hadden we roze en groene pannenkoeken en pannenkoeken met spek, pannenkoeken met kaas, en met stroop, poedersuiker, en allemaal vreemde combinaties. Na de pannenkoeken hebben we een heerlijk ijsje gehaald, de magnums waren volgens mij het populairst. Toen de jongens en meisjes avond begon hebben de dames lekker met make-up gespeeld. Voornamelijk nagellak want Cindy en Romy konden heel goed lakken op de nagels van anderen.

5 De jongens hebben een spel gedaan met voetbal waar ze zo veel mogelijk bekers om moesten schoppen, Rick heeft gewonnen met 47 punten! Na dat hoogtepunt was het tijd om te douchen, tandenpoetsen en welterusten te zeggen.

6 Dinsdag 29 juli uur: Ontbijt uur: Knutselfrutsel gekleurd zout uur: IJsboerderij uur: Bingo Nasi/Bami met satéstokjes en loempia s, pindasaus en kroepkoek Buiten zitten Jorden en Boris om mij te helpen bij het kampverslag. Heren, vertel eens wat hebben we gedaan vandaag. Vanmorgen bij de knutselfrutsel hebben we gekleurd zout gemaakt. Dit deden we in een pot zodat we allemaal mooie gekleurde lagen kregen. Na de knutsel frutsel mochten we even zelf spelen, waarbij de heren graag een potje jeu de boules speelde. We laten even in het midden wie de winnaar was. In de middag gingen we na de lunch met de bus mee naar de ijsboederij met een grote speeltuin. Om goed herkenbaar te zijn, had iedereen een oranje t-shirt aan van Stichting Roos. Boris ging daar verstoppertje spelen en anderen waren druk bezig met het skelteren. Jorden was druk bezig met het spelapparaat Yalp, waarbij je op nummers moet staan en moet bewegen op de muziek tenzij de muziek stopt, dan moet je stilstaan. Na de speeltuin was het tijd om terug te gaan, maar niet voordat we een ijsje hadden gegeten, want we waren natuurlijk op de ijsboerderij. Na terugkomst mocht iedereen nog even vrij spelen, waarbij de heren hun favoriete hobby voetbal hebben gespeeld. (Jorden fluistert mij in dat ze hooghoudertje hebben gespeeld). Omdat iedereen vol zat van het eten, zijn we eerst naar het meeleeftheater geweest waarbij we na terugkomst het toetje hebben gegeten. Na het toetje was het voor Boris even tijd om te gapen en daarna was het tijd voor de bingo. Bij de eerste drie rondes was er helaas geen prijs voor de kinderen, maar bij de kinderronde had iedereen een prijsje, zodat men moe maar voldaan terug kon keren naar het huisje. Nu is het tijd om lekker te gaan douchen en daarna fris en fruitig het bed weer in te gaan, want morgen wacht weer een drukke dag.

7 Woensdag 30 juli uur: Ontbijt met warme croissants uur: Knutselfrutsel vlinder uur: Petje op, petje af uur: Huifkartocht uur: Skelter parcours Wortels, doperwten, appelmoes, hamburger en gebakken aardappeltjes. Ik zit hier met Sylvia, Marijn en Rick. Marijn heeft een croissantje met chocoladevlokken op. Sylvia heeft bij de knutselfrutsel een vlinder gemaakt. We moesten zes vleugels vouwen en toen mochten we ze daarna zelf versieren. Rick deed goed mee met Petje op, petje af. Hij vond het een leuk spelletje. Weten jullie nog wie er gewonnen hadden? Cindy was eerste en Romy en Jorden waren tweede. Sylvia vindt dat ze hun best hebben gedaan. Berend komt er nog even bij, want hij weet nog wel een vraag van Petje op, petje af. Namelijk: Zijn er 8 Powerrangers? Nee, volgens Berend zijn het er 6. Sylvia heeft haar petje versierd voor de lunch, alle namen van de leiding erop. Vervolgens zijn we met de huifkartocht meegegaan. Rick vond het heel fijn. Sylvia vond het leuk dat er een muziekje op stond. We hebben flink meegezongen. Daarna hoefde Sylvia niet te helpen met afruimen (wordt verschoven naar morgen), vanwege het feesttoetje. Aardbeien, vruchtenhagelslag, vla en slagroom. En daarna naar het meeleeftoneel. Sylvia vertelt dat het over het strand ging. Lollypop had zich niet ingesmeerd en toen ging Roos rode schmink op haar armen en benen doen. Dit, omdat Lollypop zich niet wilde insmeren en zo leek het net of ze verbrand was. Rick heeft heel hard meegedanst. En na het meeleeftoneel weer lekker vrij spelen en wat drinken. Vervolgens ging Roel het Skelter parcours uitzetten en mocht iedereen een oefenrondje rijden. En toen begon de echte race. Iedereen heeft flink aangemoedigd door te schreeuwen en te klappen. Berend heeft de vierde prijs gewonnen voor het mooiste zwaaien naar de publiekstribune. Menno heeft de derde prijs gewonnen voor de mooiste bocht. Marijn was wat tijd betreft tweede en Boris was eerste in een tijd van 49.4 seconden. Iedereen was er erg moe van, dus snel nog wat drinken en toen douchen en naar bed.

8 Donderdag 31 juli uur: Ontbijt uur: Knutsel Frutsel slingers uur: Oefenen voor Bonte Avond uur: Speurtocht uur: Avond eten uur: Bonte Avond Patat van tafel met een snack. Aangezien de kinderen inmiddels lekker op bed liggen, maakt de leiding het kampverslag. Vandaag was de een na laatste dag. Vanmorgen bij de knutsel frutsel hebben we slingers gemaakt voor de bonte avond om de kantine te versieren. Na de lunch hadden we taart, omdat Cindy en Romy voor het laatst waren dit jaar. Om hun te bedanken voor hun gezelligheid, kregen zij een cadeautje (een fotolijstje met een foto van hun samen erin). Bij de lunch hadden we lekkere tomatensoep of een kopje kippen bouillon, naast het brood smaakte dit erg goed. In de middag mochten de kinderen nog even oefenen voor de bonte avond, ze mochten alvast droog oefenen voor hun optreden in de avond. Na het oefenen mocht men nog even vrij spelen waarbij ieder lekker zijn gang ging. Aan het eind van de middag was de speurtocht door het bos, er lagen overal blaadjes van een Mega Mindy boekje. Door middel van pijlen konden we het hele boekje weer compleet krijgen. Bij terugkomst van het huisje was de tafel al gedekt door de leiding. Er stonden alleen geen borden en er lag geen bestek op de tafel. De borden waren van mayonaise en het bestek was van ketchup. Met een lekkere kroket, kaassoufflé of frikadel was het heerlijk smullen. Na het avondeten was het tijd voor het meeleeftoneel met Roos Roze en Lola Lollypop. Lola had drie nieuwe lollies gekregen voor haar goede rapport en Roos ging deze opeten en mocht toen een wens doen. Na het meeleeftoneel was het tijd voor het toetje, ijs met slagroom. Eerst was het slagroom op het ijs en daarna mocht de slagroom in de mond. Na nog even schminken en omkleden was het tijd voor de bonte avond. Iedereen mocht een optreden doen en stond te stralen op het podium, na de optredens was het nog even tijd voor de minidisco. En daarna lekker douchen, tandenpoetsen en naar bed.

9 Vrijdag 1 augustus 2014 Heel vroeg opstaan uur: Ontbijt uur: Ouders komen uur: Afscheid Vandaag hadden we een extra vroeg ontbijt. Een laatste keer gesmuld en daarna was er nog een verrassing. Iedereen kreeg een superhelden diploma! En een medaille! Iedereen mocht zijn eigen handtekening neerzetten. Daarna nog even de laatste spullen in de tas. Al gauw kwamen de ouders. Allemaal knuffels en tranen, ook van en voor de leiding. Nadat alle kinderen en tassen verzameld waren bij de juiste ouders/verzorgers, ging iedereen weer op huis aan. Wat een fantastische week hebben we gehad!

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 25 juli t/m 31 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Patrick, Daniek, Emmy, Laura, Luna, Menno, Mischa, Rosa, Sharona en Tomi Met medewerking van: Diana, Louise, Maartje,

Nadere informatie

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Vakantieverslag zomer 2011 Week 01 Echten (16-07 t/m 22-07-2011) Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Leiding: Jolanda, Meike, Martine, Daniëlle, Patricia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne Vakantieverslag zomer 2010 Week 03 Echten (31 07 t/m 06-08-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra,

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Amy, Anastasia, Berend, Bram, Inez, Julie, Lisa, Matheus, Patrick en Sigmaro Met medewerking van: Beau, Daniëlle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Tom, Timo, Emmy, Channah, Emma, Kim, Tomi, Michiel, Joey

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 The Olympic Games Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Joeri, Martijn, Leo, Kimberley, Lianne en Susan Met medewerking van: Anno,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 9 augustus t/m 15 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Melle, Pippi, Krissy, Amy, Amanda, Sander, Bram,

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 Vakantie verslag zomer 2013 3 augustus tm 9 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Suzanne, Tom, Melle, Michiel, Kim, Pippi, Pieter, Bram,

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Vakantieverslag zomer 2013 van Hier naar Daar Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Peter Anouk Myriam Louise Martine Susan Met medewerking van: Lucas Madeleine

Nadere informatie

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Vakantieverslag zomer 2010 Week 01 Echten (17-07 t/m 23-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Leiding: Jolanda, Patricia,

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise.

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Otterlo (23-07 t/m 29-07-2011) Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Met medewerking van: Damain, Dineke, Leo, Melle,

Nadere informatie

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi.

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Echten (24-07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 6 augustus tm 12 augustus 2016, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Anno, Berend, Michiel, Pieter, Rick, Roel, Sylvia, Tamara, Thirza en Zoë Met medewerking van: Adrie, Henk, Julia,

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi.

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Echten (23-07 t/m 29-07-2011) Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Leiding (de Boffers): Ramona, Tjardo, Jessica,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Viggo, Abel, Suzanne, Babo-Jan, Jesse, Cyriel, Julie,

Nadere informatie

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!!

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2016 22 t/m 26 augustus Thema Sprookjes!!!! Reglementen Jevak Het toestemmingsformulier

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 29 juli t/m 4 augustus 2017, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Assenay, Bettine, Daniel, Jesse, Kim, Krissy, Péter, Robyn, Teun en Tom Met medewerking van: Astrid, Eva, Laura,

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee!

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 4 augustus t/m 10 augustus 2018, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Anno, Anastasia Berend, Jesse, Mariano, Maria, Pieter, Sylvia, Tessa en Tijn Met medewerking van: Leo, Maarten,

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 16 juli t/m 22 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Amanda, Jonas, Kim, Marc, Niels, Renzo, Rosa, Sebas, Sharona en Zoë Met medewerking van: Anja, Fiona, Illaha, Patricia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Vakantie verslag zomer 2012 Vakantieverslag zomer 2012 Week 3 Locatie Echten Dit verslag is samengesteld door Anniek, Isabel, Jorden, Jim, Madeleine, Menno, Mischa, Nikita, Sander, Thomas Met medewerking

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december Kerstvakantie 2015 Maandag 21 december De eerste dag van de vakantie BSO is gestart! Met 17 kinderen van 4 scholen is het een gezellige boel. Vanochtend hebben we kerstkaarten geknutseld, alle kinderen

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 21 juli t/m 27 juli 2018, locatie Lorkenbos, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Abel, Jasmijn, Jeroen, Hosanna, Kim, Krissy, Michelle, Pippi, Sander en Rick Met medewerking van: Eline, Maartje,

Nadere informatie

Diner 2: het voorgerecht was kippensoep met groente. Daarna kregen we macaroni met kaas en ketchup. Als toetje was het deze keer bananen smaak.

Diner 2: het voorgerecht was kippensoep met groente. Daarna kregen we macaroni met kaas en ketchup. Als toetje was het deze keer bananen smaak. Woensdag 4 juni 8.58 de busrit: We gingen eindelijk op kamp. Alle spullen inladen en in de bus gaan zitten. De ouders stonden langs de weg om ons uit te zwaaien. Sommige ouders hadden het wel moeilijk

Nadere informatie

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen september 2003 Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen 630101 Hoe vul je de vragenlijst in? Beste leerling, Deze vragenlijst gaat over voeding. We willen graag weten hoe je daarover denkt.

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties Verhaal- en kleurboek voor kinderen Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties In naam van Allâh, de Weldadige, de Genadige 3 Het is half acht s avonds. Fazilah en Djamiel dekken samen de tafel.

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten

Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Dit verslag is samengesteld door Amanda, Cyriel, Desi, Emma, Ismaïl, Nina, Sylvana, Tom, Tomi, Zoë Met medewerking van Britt, Martine, Meike, Merel, Peter, Ruby

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo

Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 Week 2 Locatie Otterlo Dit verslag is samengesteld door Leo, Melle, Damian, Sophie, Patrick, Marijn, Sharona, Shelley, Sylvia en Pippi Met medewerking van Hilde, Anja, Samira,

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI VRIJDAG 28 JUNI 21:00 uur Bingo Plaats: Plaza de Vogel Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie