Elisabeth dag Op woensdag 24 april is er een studiedag voor alle leerkrachten van de Elisabethstichting. Alle leerlingen zijn dan vrij.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Elisabeth dag Op woensdag 24 april is er een studiedag voor alle leerkrachten van de Elisabethstichting. Alle leerlingen zijn dan vrij."

Transcriptie

1 Regel van de week: De komende weken werken we in alle groepen aan de regel: Rust en orde is prima in de school. ALGEMEEN Koningsspelen Ook op de Bolderik doen we op vrijdag 26 april mee aan de Koningsspelen met de groepen 3 t/m 8. De schooltijden zijn ongewijzigd. In de volgende Bolderikbrief vertellen we meer over de invulling die we aan die dag geven. Elisabeth dag Op woensdag 24 april is er een studiedag voor alle leerkrachten van de Elisabethstichting. Alle leerlingen zijn dan vrij. Ook voor de onderbouw fruit op het plein De afgelopen weken hebben de leerlingen van de bovenbouw hun fruit en/of drinken in de pauze op het plein genuttigd in plaats van in de klas. Het was even wennen, maar het kost veel minder lestijd. Vanaf morgen gaan we dit ook in de onderbouw, groep 3 t/m 5 uitproberen. Het is dus handig als de leerlingen fruit meenemen dat gemakkelijk en hapklaar te eten is. Op het plein wordt een bak geplaatst waar de kinderen hun lege bakjes in kunnen doen. De kleuters blijven in de klas eten en drinken. Bezoek aan tandarts of dokter Soms is het lastig een bezoekje aan de huisarts of tandarts buiten schooltijd te plannen. Toch willen wij u vragen dit zoveel mogelijk te proberen. Voor een controlebezoek aan de tandarts zijn er vaak mogelijkheden buiten schooltijd. Als de afspraak al van te voren bekend is, dan graag een briefje voor de leerkracht. Dit in verband met het plannen van toetsen of individuele hulp.

2 Toiletgebruik Het valt op dat het gebruik van de toiletten de laatste tijd wat minder zorgvuldig gebeurt. Onze schoonmaakster treft van alles aan op plaatsen waar het niet hoort! We zullen hier op school extra aandacht aan besteden. Misschien kunt u de kinderen hier thuis ook nog eens op wijzen? Entreetoets voor groep 6 en 7 De entreetoets wordt op de Bolderik al diverse jaren gemaakt door de leerlingen uit groep 7. Dit schooljaar echter gaan ook de leerlingen uit de groepen 6 de entreetoets maken. De resultaten van deze toets laten zien hoe uw kind ervoor staat op het gebied van taal, rekenen en studievaardigheden. Er worden dezelfde onderdelen getoetst als in de gewone Cito toetsen E6 en E7, deze toets vervangt dan ook de toetsen aan het eind van het schooljaar. De kinderen maken deze toets op papier in de klas. Na de afname van de toets ontvangt u na ongeveer 3 weken een leerlingprofiel van uw kind. De entreetoets bestaat uit verschillende taken en zal starten op dinsdag 14 mei en duren tot vrijdag 24 mei. De toets zal steeds alleen in de ochtenden worden afgenomen. Houdt u a.u.b. rekening met een eventueel dokters- of tandartsbezoek. In de laatste week voor de meivakantie zullen we de kennismakingstaken maken die de kinderen voorbereiden op de entreetoets. Binnenkort ontvangt u ook nog een ouderfolder met uitleg over de entreetoets. Crea-team Ons creatieve team, bestaande uit moeders en juffen, heeft de school weer prachtig versierd. Het is nu echt lente op de Bolderik! We willen alle moeders weer bedanken voor hun hulp en inzet. Heeft u ook zin om het crea-team te komen helpen, geef het dan door aan juf Jopie of juf Aukje. Naar school gaan groep Wij willen de ouders vragen buiten afscheid te nemen van hun kind. De juf komt ze ophalen bij de deur. De kinderen mogen zelfstandig naar binnen gaan en hun jas ophangen. Uiteraard maken we een uitzondering voor de kleuters die nieuw zijn. Probeer op tijd te komen. Om uur sluiten we de deur bij de klas en willen we u vragen via de hoofdingang naar binnen te komen.

3 Groep 1/2 Jaarsluiting groep 1-2 Ons Bolderikfestival zal dit jaar vervangen worden door een jaarsluiting voor groep 1-2. Alle kinderen mogen dan optreden. Je mag zingen, dansen, playbacken en nog veel meer. Dit mag je thuis voorbereiden. Alle kinderen mogen 2 gasten uitnodigen om te komen kijken. Het gaat plaatsvinden onder schooltijd. Ook groep 3 zal dit jaar aansluiten. Verdere informatie over de invulling en data van de jaarsluiting volgt. Lente We zijn gestart met het thema lente. De komende tijd gaan we van alles leren over bloemen, kuikens en zaadjes. De letter van de week is de letter T van tak. De kleuters mogen van thuis weer spullen meenemen voor de lettermuur. Bloemenwinkel Naar aanleiding van het thema lente gaan we een bloemenwinkel maken in de klas. Alle kleuters mogen van thuis bloemen (nep) en vazen (liefst plastic of metaal) meenemen voor in de winkel. Help jij ook mee? Kinderboerderij Dinsdag 16 april gaan we om uur naar de kinderboerderij in Geertruidenberg. De kinderen mogen dan van thuis fruit en drinken meenemen. Doe niet je beste kleren en schoenen aan. We gaan er een gezellige en leerzame ochtend van maken. Mocht u willen dat uw kind op een stoelverhoger zit, geef er dan één mee voorzien van een naamsticker. Volgende week hangt er een lijst op het raam bij welke ouder uw kind in de auto zit dan kunt u s morgens voor school de stoelverhoger al bij die ouder in de auto zetten. Alvast bedankt. Groep 2/3 Groep 2 Alle informatie bij groep 1/2 is ook voor onze groep 2. Lente We hebben al prachtige bloemen getekend met wascokrijt. Daarna zijn we er over heen gegaan met ecoline. Onze naam bleef je gewoon zien. Dat was echt heel leuk.

4 Rekenen We hebben splitssommen gemaakt. Het ging al heel goed. Groep 3 Wat kunnen jullie al goed lezen, schrijven en rekenen. Het gaat allemaal steeds beter. Algemeen groep 2/3 Fruit Op 17, 18 en 23 april hoeven de kinderen geen fruit mee te nemen, maar wel drinken. We hebben dan een traktatie van een van de kinderen uit de klas. Feest Donderdag 11 april viert de juf haar verjaardag. Je hoeft deze dag geen eten en drinken mee te nemen. Kinderboerderij Maandag 15 april gaan we om uur naar de kinderboerderij in Geertruidenberg. De kinderen mogen dan van thuis fruit en drinken meenemen. Doe niet je beste kleren en schoenen aan. We gaan er een gezellige en leerzame ochtend van maken. Mocht u willen dat uw kind op een stoelverhoger zit, geef er dan één mee voorzien van een naamsticker. Ik zal volgende week een lijst op het raam hangen bij welke ouder uw kind in de auto zit dan kunt u s morgens voor school de stoelverhoger al bij die ouder in de auto zetten. Alvast bedankt. Foto s Neemt u weer eens een kijkje op de website. Er staan weer leuke nieuwe foto s op. Groep 3 Feest Op 29 maart hebben we feest gevierd. De verjaardag van de juffen! Het was een erg gezellige dag en de juffen willen u en de kinderen dan ook nog eens bedanken voor alle mooie tekeningen, werkjes en cadeautjes. Wat zijn we verwend! Kinderboerderij Op dinsdag 16 april gaan we naar de kinderboerderij in Geertruidenberg. We vertrekken om uur, dus moeten de kinderen iets eerder op school zijn dan normaal. Die middag is er dus geen gymles en kunnen de gymspullen dus thuisblijven.

5 Kern 10 Met lezen en taal zijn we bezig met kern 10. We hebben het over verzamelen, tentoonstellen en musea. Rekenen Met rekenen blijven we hard oefenen om de sommen tot en met 10 te memoriseren (meteen weten!). We blijven oefenen met het herkennen van deze sommen. Ook leren we met een kralenketting met rode en witte kralen de telrij tot en met 100. En vooral aangeven waar welk getal ligt, we kunnen de getallen ook springen, vraag uw kind er maar eens naar. Groep 4 Spelling Tijdens de spellingsles hebben we een belangrijke regel geleerd. Hoor je een -aa, -oo, of uu aan het eind van een klankgroep? Dan schrijf je -a, -o of -u. Voorbeeld: lo pen wa ter Deze regel hoort bij de woorden van de week. Het kopieerblad met de woordjes hebben de kinderen al mee naar huis gehad. Biologie De biologielessen gaan over de lente. We gaan het hebben over voorjaarsplanten en het verschil tussen een bol en een knol. Presentatiedienst Op zaterdag 20 april is de Presentatiedienst. De kinderen die hun communie gaan doen, stellen zich voor aan de kerk. De dienst begint om uur. Groep 5a Wist u dat we op vrijdag 12 april gaan zwemmen van tot uur dat we op 23 april naar het natuurreservaat gaan en we vertrekken om uur. dat we laarzen in een plastic zak mee moeten nemen. dat we armen en benen moeten bedekken met kleding in verband met insectenbeten. dat je drinken mee mag nemen. dat meneer Rob onze groep helpt bij de techniek les. dat we onzichtbaar hebben leren schrijven. dat je het weer zichtbaar met een strijkijzer kan maken! dat er in de klas van meccano een hap-apparaatje wordt gemaakt. dat er echte moppentappers in de groep zitten!

6 Groep 5B Excursie Natuurparkje Hank In de vorige Bolderikbrief stond dat groep 5b op dinsdag 22 april naar het natuurparkje gaat. Dit moet zijn maandagmiddag 22 april. We zijn ook nog op zoek naar ouders voor het vervoer en om ons te begeleiden. Tot op heden heeft zich pas 1 ouder gemeld. Gymles De gymles van maandag 15 april is verzet naar dinsdagmiddag 16 april. Rekenspelletjes Onze juffen doen de rekencursus Met sprongen Vooruit. In de klas zijn we druk bezig met veel extra rekenmaterialen. Zo hebben we bijvoorbeeld al tafelbingo, reken-vier op een rij, hordelopen en dicht-dichter-dichtst, gedaan. We gooien zelfs over met een bal, waarbij we snel een som uit moeten rekenen om vervolgens de bal terug te gooien naar de juf. Dit alles om zo snel en goed mogelijk en ook op een leuke manier te leren rekenen. Groente les Op donderdag 28 maart hebben we een les over groenten gehad van Ilse Wolthuis. We hebben van allerlei soorten groenten gezien, gevoeld, geroken en vooral geproefd. Ook hebben we geleerd hoe en waar ze groeien. Het was een erg leuke en interessante les. Ilse, bedankt hoor!! Groep 6 Biologie We zijn bezig met het hoofdstuk baby. We leren over de baby, maar ook over de geboorte. We hebben een filmpje van klokhuis gekeken over de geboorte. Voor de volgende les, dinsdag 9 april, moeten de kinderen antwoorden geven op de volgende vragen: Wanneer ben je geboren, tijdstip, lengte en gewicht, voornamen, ben je vernoemd, hoe heette de kraamhulp, kreeg je moedermelk of poedermelk, huilde je veel en vond je het badje leuk? Het zou fijn zijn als de kinderen dinsdag 9 april deze antwoorden bij zich hebben om het blad in te kunnen vullen. Pluim De 80 e pluim is binnen! De kinderen hebben gekozen om een keer naar de speeltuin te gaan i.p.v. een gymles. We wachten nog even op wat warmer weer!

7 Verjaardag We hebben donderdag 4 april onze verjaardag gevierd. Bedankt voor de leuke dag en de leuke cadeautjes! We hebben een quiz gedaan, Laura, Jill en Sophie wisten het meeste over hun juffen. Ook hebben we een chips race gedaan en het spel levend kwartet. Daar had weer Jill een prijs te pakken. Groep 6/7 Spelletjes met de kleuters Een aantal kinderen heeft afgelopen donderdag mee mogen helpen bij de groepen 1-2. Zij hebben een groepje kleuters mogen begeleiden met het spelen van verschillende spelletjes. De kinderen kwamen heel enthousiast terug de klas in. Toch wel leuk om eens een keertje juf of meneer te mogen zijn! Verjaardag juf Anouk Op vrijdag 12 april viert juf Anouk haar verjaardag in de klas. In de middag gaan we allerlei leuke dingen doen. Juf Anouk verzorgt dan de gymles en de knutsel les. Wij zorgen met de klas voor een leuk cadeautje! Juf Anouk komt nog een aantal dagen terug na volgende week. Groepen 7 Proef verkeersexamen Op dinsdag 9 april gaan de kinderen van groep 7 een proef rondje fietsen door Hank. We gaan extra goed letten op afslaan bij kruispunten, hand uitsteken, verkeersborden, andere deelnemers in het verkeer! Alle leerlingen moeten deze morgen op de fiets naar school komen. Groep 6-7 is voor de pauze, rond 9.45 uur, aan de beurt. De groepen 7 gaan na de pauze, rond uur, een proefronde maken. Oefenen verkeersexamen In de klassen zijn we volop oude verkeersexamens aan het oefenen. Wanneer u thuis de mogelijkheid hebt dit via de site nogmaals te doen: heel graag! ( Verkeersexamen Donderdag 11 april is het zover! Alle kinderen van groep 7 hebben dan hun verkeersexamen. s Morgens beginnen we met het rijden van een route. Ouders zitten langs de weg en beoordelen de kinderen die langs komen. Alle kinderen komen één voor één langs. s Middags maken de kinderen het theorie-examen. Om 8.00 uur zal de fietsroute aangegeven zijn. Het is dus mogelijk om deze s morgens, voor schooltijd alvast een keer te oefenen! Veel succes!

8 Groep 7 A en B Eierproefjes Vrijdag 29 maart hebben we allerlei leuke proefjes gedaan met eieren. Zo heeft groep 7b, 24 kg laten rusten op 4 rauwe eieren! Ook hebben we gezien dat een rauw ei zinkt in zoet water en blijft drijven in zout water. We hebben nog veel meer leuke proefjes gedaan. Juf Jennie had ook een windei mee naar school genomen. Toets Engels Woensdag 10 april hebben we een toets over de Engelse woordjes. Heel veel succes met leren! Bruiloft juf Jennie Het is bijna zover, vrijdag 19 april gaat juf Jennie trouwen. De voorbereidingen zijn zo goed als rond. De kinderen van groep 7b zijn s middags uitgenodigd om in Tilburg het bruidspaar te feliciteren. Het is mogelijk dat de kinderen later dan uur terug zijn op school. We zijn druk bezig om een leuk stukje te bedenken! (maar wat is natuurlijk voor de juf nog geheim! ) Juffendag Dinsdag 16 april hebben de groepen 7a en 7b een juffendag. s Morgens zullen we diverse activiteiten in de eigen klas gaan doen. s Middags zullen we op de fiets vertrekken om naar het zwembad te gaan. Vergeet je zwemspullen en fiets niet! Groep 8 Eiertikwedstrijd Op vrijdag 29 maart hebben we in de klas een eiertikwedstrijd gehouden. Iedereen had zijn ei goed ingepakt; in een mooi bedje, in bubbeltjesplastic, broodtrommeltje etc. Alles om ervoor te zorgen dat het wedstrijd ei heel op school zou aankomen. Na heel wat getik heeft Ellemieke de wedstrijd gewonnen. Kijk voor meer foto s op de website.

9 EHBO Sinds en paar weken zijn we bezig met EHBO lessen. De kinderen krijgen in de klas de theorieles en zullen in kleine groepjes aan de slag gaan met praktijklessen. Deze praktijklessen zullen gegeven worden door Sjannie en Christiaan Hoekstra. Tot nu toe hebben we het al gehad over brandwonden, de stabiele zijligging en over het verbinden van allerlei soorten wonden. Het aanleggen van een mitella is nog best wel lastig. Goed oefenen dus. Foto s staan op de website. Musical Ja hoor, het is bekend! Dit jaar speelt groep 8 de musical verrassing!! Dit gaan we natuurlijk nog niet vertellen. De boekjes zijn verdeeld, de rollen zijn bekend. Succes met oefenen. We gaan er met zijn allen iets moois van maken.

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima

ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima Regel van de week: Rust en orde is prima ALGEMEEN Zwangerschapsverlof Vanaf maandag 14 april gaat juf Esther met zwangerschapsverlof. Haar taak in groep 3/4 wordt over genomen door meneer Mathijs Romme.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013

Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013 Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net Schooljaar: 2012 2013 ALGEMEEN: Nummer 36 / 07-06-2013 Algemene zaken Beste ouders, Met

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

ALGEMEEN. Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! Regel van de week. OPEN DAG 31 januari 2013. Nieuwe leerlingen!

ALGEMEEN. Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! Regel van de week. OPEN DAG 31 januari 2013. Nieuwe leerlingen! ALGEMEEN Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en vooral gezond 2013! OPEN DAG 31 januari 2013 Op donderdag 31 januari bent u van harte welkom op onze Open Dag van 8.45 tot 16.30 uur en van 18.00

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk) 21-22

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Dorpstraat 15 5563 BC Westerhoven Website: www.bs-dester.nl E-email: infodester@skozok.nl Telefoon: 040-2012837 Beste ouders Van harte welkom op onze

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli 2015

Nieuwsbrief juni / juli 2015 Nieuwsbrief juni / juli 2015 juni 1 Nieuwsbrief Studiedag team 8 Kinderen vrij 15 MR bijeenkomst 19.30 19 3 e rapport 22 OR vergadering 20.00 29 Oud papier actie t/m 2 juli juli 1 Musical groep 8 3 Talentenshow

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 b van basisschool De Duinsprong. In deze brief vindt u wat informatie over onze klas. Deze kunt u nog eens rustig nalezen. Heeft u nog vragen

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2

Groepsbrief. Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Groepsbrief Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 In deze groepsbrief brengen we enkele punten onder uw aandacht, die nodig zijn voor het goed functioneren van de groep. Wij vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes!

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes! Paulus-Weekbrief 22 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 7 Weekbrief 13-03-2015

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Algemeen. Deze nieuwsbrief, foto s en nog veel meer informatie vindt u op

Algemeen. Deze nieuwsbrief, foto s en nog veel meer informatie vindt u op Algemeen Vakantierooster 2015-2016 Hieronder vindt u het vakantierooster voor het schooljaar 2015-2016. In dit rooster zijn de vrije dagen in verband met studiedagen van de leerkrachten nog niet opgenomen.

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

juni 2015 nr. 13 2014-2015

juni 2015 nr. 13 2014-2015 samenwijs juni 2015 nr. 13 2014-2015 Pittige Plus Torens Op school werken we op dinsdagmiddag met de Pittige Plus Torens. We hebben een project uitgekozen, namelijk EEN INTERVIEW. Eerst stelden we vragen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1 Nieuwsbrief Februari Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data 3 februari:

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie