Cirkelhark met één harkelement

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cirkelhark met één harkelement"

Transcriptie

1 Cirkelhark met één harkelement V O E D E R W I N N I N G O P M A A T!

2 De cirkelharken van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat niets de rentabiliteit van een investering te boven. KUHN geeft al sinds vele jaren de toon aan bij de techniek voor cirkelharken met gestuurde tanden en zal ook in de toekomst er alles aan blijven doen om u de mogelijkheden te geven gemakkelijker en sneller grote opbrengsten binnen te halen. De cirkelharken van KUHN bieden u daarvoor: Zorgvuldig harken om de voederwaarde te behouden - voor een gezond en smakelijk voer voor uw vee; Grote werkbreedte en extreme wendbaarheid om snel te werken voor zo laag mogelijke kosten; Zinvolle technische verbeteringen, zoals de tweevoudig vertraagde MASTERDRIVE aandrijving voor een lange levensduur van de machines en verlaging van de onderhoudskosten; Uitgerust met de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur, voor het behoud van een duurzame slagvaardigheid en een hoge inruilwaarde. KUHN biedt u de oplossing voor het harken met in achtneming van de volgende daaraan te stellen eisen: KOSTENVERMINDERING PRAKTIJK GERICHT

3 COMFORTABEL GOEDE ADVIEZEN EN ONDERSTEUNING BETROUWBAARHEID / SERVICE

4 Cirkelharken 300 G GM Een klassieker met spreekwoordelijke betrouwbaarheid 3 Sinds de uitvinding van het harkprincipe met de gestuurde tandarmen zijn de KUHN-cirkelharken - wereldwijd - de beste keus voor de veehouders! De driepuntshark 300 vormt daarop geen uitzondering! Door zijn zorgvuldige werking, blijven de waardevolle voedingsstoffen bevattende bestanddelen in het ruwvoer volledig behouden. De beste voorwaarde voor smakelijk ruwvoerl! TECHNISCHE GEGEVENS 300 G 300 GM Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 3,20 Aanbouw 3-punt, cat. I en II Aanbouwtype vaste driepuntsbok naloopbok Rotordoorsnede (m) 2,64 Aantal tandarmen 9 In hoogte verstelbare wielen zwenkbaar naloopbok Bandenmaat ballonbanden 15 x Transportbreedte (m) 2,75 Gewicht (kg)

5 4 300 GM met naloopbok: beweeglijk en stabiel Door de naloopinrichting (ook naloopbok genoemd) volgt de 300 GM in bochten en op vlakke percelen nauwkeurig het spoor van de trekker. Daardoor wordt de graszode gespaard en draagt het bij aan de vorming van strakke zwaden. - Flexibiliteit en wendbaarheid zijn geheel vergelijkbaar met die van een getrokken hark. - De wielen zijn star bevestigd en kunnen met een stelsegment zonder gereedschap in hoogte worden versteld. Werkbreedte: 3,20 m - Negen tandarmen, elk met 3 tanden, zorgen bij de modellen 300 G / GM voor een werkbreedte van 3,20 m. De tandarmen worden door een curvebaan gestuurd en komen daardoor zeer hoog boven de zwaden uit. - Met deze machine worden luchtige, strakke zwaden gevormd. Stenen komen niet in het gewas terecht. - Het uitklapbare zwadbord is in hoogte en rijrichting verstelbaar. Optimaal beschermde, onderhoudsvrije rotoraandrijving - De stuurelementen van de tandarmen zijn in een geheel gesloten en onderhoudsvrije aandrijving ondergebracht. - De lagers van de tandarmen zijn aan de boven- en onderkant van deze aandrijving bevestigd. 300 G met vaste driepuntsbok: licht en compact Standaard uitgerust met een vaste driepuntsbok is dit een lichte en compacte hark met een zeer gunstige afstand van het zwaartepunt tot de trekker. - Hij is met name geschikt voor lichtere trekkers. Door de vaste aanbouw kan hij op een helling niet wegglijden. - Deze hark is uitgerust met zwenkwielen, die afzonderlijk in hoogte verstelbaar zijn.

6 Cirkelharken 3201 G/GM GM Gemakkelijk en zeer praktisch in het gebruik 5 De cirkelharken 3201 en 3501 zijn bestemd voor lichte en middelzware trekkers. Met 9, resp. 10 tandarmen wordt op een breedte van 3,20 m, resp. 3,50 m gewerkt. Geheel gesloten aandrijvingen, voor het transport en wegzetten afneembare tandarmen, en een door een parallellogram gestuurd zwadbord... dat zijn de bijzondere kenmerken van de modellen 3201 en Gemakkelijk in het gebruik, veel bedieningscomfort - dit zijn harken voor middelgrote bedrijven. TECHNISCHE GEGEVENS 3201 G 3201 GM 3501 GM Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 3,20 3,20 3,50 Aanbouw 3-punt, cat. I en II Aanbouwtype vast zwenkbaar zwenkbaar Rotordoorsnede (m) 2,64 2,64 2,90 Aantal tandarmen Bandenmaat ballonbanden 16x super ballonbanden 16x Gewicht (kg)

7 6 Rotorvergrendeling - Evenals alle andere KUHN-cirkelharken met handmatig omhoog geklapte beschermbeugels zijn de modellen 3201 G / GM standaard uitgerust met een rotorvergrendeling. Zodra de beschermbeugels opgeklapt zijn, is de rotor vergrendeld en kan hij niet meer draaien - dit voor uw veiligheid! - Als de aftakas per ongeluk zou worden ingeschakeld, beschermt de standaard aanwezige slipkoppeling de machine tegen beschadiging en u tegen verwondingen G met vaste driepuntsbok - Compacte bouwwijze, gunstige afstand van het zwaartepunt tot de trekker - voor de cirkelhark 3201 G zijn steile hellingen geen probleem. - Door de vaste aanbouw is wegglijden uitgesloten. - Met zwenkwielen - Harkhoogte-instelling zonder gereedschap Dit zwadbord heeft het in zich! - Het gepatenteerde zwadbord kan met behulp van een parallellogram heel gemakkelijk en zonder gereedschap worden versteld. Als hij verder van het harkelement af wordt gezet, verstelt hij zich automatisch naar achteren (of naar voren, als hij dicht bij het harkelement komt). - Op die manier staat het zwadbord altijd in de gunstigste stand voor het betreffende gewas. Minimale plaatsbehoefte - Voor het transport worden de beschermbeugels en het zwadbord eenvoudig naar boven geklapt. - De tandarmen kunnen zeer snel worden afgenomen en worden voor op de machine geplaatst. Daar zijn ze niet alleen weer snel terug te plaatsen, maar worden ze ook ruimtebesparend opgeborgen.

8 Cirkelharken 4121 GM GM Voor de hoogste eisen 7 De modellen 4121 GM (10 tandarmen - 4,10 m) en 4321 GM (12 tandarmen - 4,20 m) presteren op topniveau. De vele tandarmen maken grote rijsnelheden mogelijk, zonder toe te hoeven geven op de kwaliteit van het werk. Door de tangentiële plaatsing en de speciaal gevormde tandarmen met KUHNpatent, wordt het gewas optimaal opgenomen. Zo ontstaan goed gevormde, zeer luchtige zwaden. Bij beide modellen zorgt de nieuwe, exclusieve en door een patent beschermde MASTERDRIVE - aandrijving voor een rustige loop - zo kunt u in alle rust werken. TECHNISCHE GEGEVENS 4121 GM 4321 GM Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 4,10 4,20 Aanbouw 3-punt, cat. I en II 3-punt, cat. II Rotordoorsnede (m) 3,20 3,40 Aantal tandarmen Tandem-wielstel extra uitvoering standaard uitvoering Bandenmaat super-ballonbanden 16x Gewicht (kg)

9 8 Een heel nieuw soort aandrijving De cirkelharken 4121 GM / 4321 GM zijn uitgerust met de nieuwe MASTERDRIVE -aandrijving. Deze aandrijving is geheel gesloten, helemaal nieuw ontworpen en speciaal voor capaciteitsharken bedoeld. Een grotere betrouwbaarheid en langere levensduur zijn het resultaat. Optimale capaciteit Breed, snel en door de naloopbok extreem mobiel - met de cirkelharken 4121 GM en 4321 GM zult u een optimale capaciteit kunnen bereiken. Zodat u uw kostbare tijd niet verspilt en zo zinvol mogelijk kunt besteden. Zwadbord moeiteloos opklapbaar Met ondersteuning van een veer kan het linker zwadbord met beschermbeugel gemakkelijk en eenvoudig worden opgeklapt. Naloopbok met stabilisatie - Een naloopbok met stabilisatie is bij het model 4121 op verzoek leverbaar en bij het model 4321 GM standaard aanwezig. De stabilisatie zorgt ervoor, dat de hark na het heffen veilig en schokvrij weer midden achter de trekker komt. - De modellen 4121 GM en 4321 GM zijn met hun sterke driepunts- en frameconstructie aan het prestatieniveau van deze capaciteitsharken aangepast.

10 Cirkelharken 4521 GM GTH Niet te overtreffen bedieningscomfort 9 Met 4,50 m werkbreedte, 13 tandarmen met elk 4 tanden en een standaard tandemonderstel, behoren de cirkelharken 4521 GM en de getrokken uitvoering 4521 GTH tot de cirkelharken met één element met de hoogste capaciteit, die er momenteel op de markt te koop zijn. Zelfs bij zeer hoge rijsnelheden valt hij op door zijn uitstekende aanpassing aan het terrein. Daarbij gaan de tanden met een altijd gelijkblijvende afstand over de grond - de graszode blijft intact, het gewas blijft schoon. Verdere pluspunten: de MASTERDRIVE -aandrijving voor een langere levensduur, en de gebogen, tangentiaal geplaatste tandarmen voor zuiver schoon harkwerk. Het getrokken model 4521 GTH is speciaal geschikt voor kleine trekkers. TECHNISCHE GEGEVENS 4521 GM 4521 GTH Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 4,50 4,50 Aanbouw 3 punt, cat. I en II getrokken Rotordoorsnede (m) 3,65 Aantal tandarmen Tandemstel standaard standaard Bandenmaat super-ballonbanden 16x Hyperballonbanden 15x Gewicht (kg)

11 GTH: bodemvrijheid - meer dan voldoende! - De machine wordt horizontaal uitgeheven met twee hydraulische cilinders, die onderaan het wielstel en aan de trekboom zijn bevestigd. - Dat geeft een grote bodemvrijheid bij het transport en het probleemloos rijden over reeds gemaakte zwaden. Tandemstel standaard - Met de standaard aanwezige tandemstellen passen de cirkelharken 4521 GM / 4521 GTH zich gemakkelijk aan alle perceelsomstandigheden aan. De positieve invloed op de werksnelheid en de stabiliteit zal u beslist niet ontgaan! - Overigens: doordat de wielen zich vlakbij de tanden bevinden wordt het gewas zonder verliezen schoon opgenomen. Beschermbeugels opklappen - kinderspel! Met een dubbelwerkende hydraulische cilinder worden de beschermbeugels in de gewenste stand gebracht en het zwadbord in of uit geschoven. Bij het transport slechts 2,20 m breed - Voor het transport of het wegzetten van de hark, kunnen de tandarmen worden afgenomen en voor op de machine in de houders worden gestoken. Met opgeklapte beschermbeugels is de machine nog maar 2,20 m breed. - Tot de standaarduitrusting behoren vanzelfsprekend ook waarschuwingsborden en de verlichting.

12 Cirkelharken van KUHN Hierin schuilt de capaciteit van de KUHN-cirkelharken! 11 KUHN-cirkelhark: meer dan slechts een sterk punt Een uitgekiende, betrouwbaar beschermde techniek. Volledig gesloten aandrijving: de bewegende delen zijn volledig beschermd en hebben daardoor een langere levensduur; Stuurrollen met kogellagers en permanente smering, die altijd midden tegenover de rotoras staan: volledig onderhoudsvrij en slijtvast, doordat slechts geringe wrijvingskrachten optreden; Exact gevormde curvebaan voor de tandarmen: dat leidt tot strak gevormde zwaden in alle gewassen; Tweevoudige aandrijving via een set rechte tandwielen en een haakse aandrijving (MASTERDRIVE -aandrijving): optimale krachtoverbrenging: grotere gebruikszekerheid en stabiliteit bij intensief gebruik; Bevestiging van de tandarmen aan de bovenste en onderste helft ven de aandrijving: grote stevigheid; Tangentiaal geplaatste tandarmen: zeer schoon harken en een hogere werksnelheid. Doorsnede van de aandrijving bij 3201 / 3501 Vaste driepuntsbok... (G) De cirkelharken van de G-serie zijn voorzien van een vaste driepuntsbok en zwenkwielen. Ze zijn compact, licht en hebben een gunstige afstand van het zwaartepunt tot de trekker. Aanbevolen voor de aanbouw aan trekkers met weinig hefvermogen en voor het gebruik op steile hellingen....of naloopbok De cirkelharken met naloopinrichting en vaste wielen vertonen een rijgedrag dat vergelijkbaar is met een getrokken machine. Ze zijn enorm mobiel en zeer comfortabel in het gebruik. De kwaliteit van het werk blijft zelfs in de scherpste bochten goed. Met deze spoorvolgende machines zult u zeker uw harkcapaciteit kunnen verhogen. Een gepatenteerd zwadbord U wilt een zwadbord dat in elk gewas (veel, weinig, lang of kort) altijd in de juiste stand staat? Ja, maar wel snel graag! Dan is het parallellogram geleide, gepatenteerde zwadbord van KUHN voor harken met één harkelement precies geschikt voor u. Leverbaar voor de modellen 3201 / 3501 / 4121 / 4321 en 4521.

13 Voor een lange levensduur: geheel gesloten onderhoudsvrije vetbadaandrijving 12 Doorsnee van de MASTERDRIVE -aandrijving voor capaciteitsharken Hoogwaardige tanden Extra steunwiel Gunstige gewichtsverdeling - De tanden met drie grote veerwindingen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Om ze sterker te maken worden ze na een warmtebehandeling op een speciale manier gehard. - Hun gebogen vorm zorgt voor schoon harkwerk en strak gevormde zwaden, zonder verliezen. Originele kwaliteitstanden herkent u aan het ingeperste KUHN-logo. De KUHN cirkelharken kunnen uitgerust worden met een extra steunwiel. De harkkwaliteit wordt daardoor nog verder verbeterd en de hark volgt nog nauwkeuriger de bodemoneffenheden. Bij alle harken met afneembare tandarmen worden deze voor aan de machine, dus gunstig voor de gewichtsverdeling, in een houder gestoken. Daardoor wordt ruimte bespaard en zijn ze te allen tijde gereed voor gebruik.

14 Cirkelharken van KUHN Bij KUHN niet het één óf het ander, maar alleen schoon harken en schoon ruwvoer 13 Het doel van iedere veehouder is om ruwvoer te winnen dat rijk is aan voedingstoffen, om zo de voerkosten per liter melk of per kilogram vlees zo laag mogelijk te houden. Bij onze cirkelharken houden wij compromisloos vast aan de eis dat kwaliteit en hoge capaciteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij willen ruwvoer bereiden: - Dat smakelijk, licht verteerbaar en rijk aan voedingstoffen is; - Waarbij het gevaar voor boterzuur in grassilage of stoffig hooi uitgesloten is. Maar ook een onbeschadigde en gezonde graszode achter laten, als uitgangsbasis voor de volgende snede: - Snellere hergroei; - Verbeteren van de stand van het gewas. De pluspunten van de nieuw ontwikkelde tangentiale plaatsing Dubbel gebogen tandarmen Doordat de tandarmen dubbel gebogen zijn, worden de tanden beduidend verder boven het zwad uitgeheven dan bij de veel gebruikte rechte tandarmen. Een beslissend voordeel, omdat: - Bijzonder volumineuze zwaden gemaakt kunnen worden; Tandarmen met een nieuw geconstrueerde tangentiale plaatsing: Een duidelijke verbetering van de zwadvorming De voordelen die de tangentiale plaatsing van de tandarmen met zich meebrengt zijn algemeen bekend. KUHN biedt u nu tandarmen waarvan de tangentiale plaatsing nog versterkt is. De tanden staan onder een nog gunstigere hoek t.o.v. het zwad, zodat een nog betere zwadvorm verkregen wordt. - Het gras wordt aan de rand van de rotor in het zwad geleid; - De zwadvorm is optimaal voor zowel grassilage als balen. - De zwadstructuur onberispelijk blijft; - De zwaden optimaal en zonder verliezen worden opgenomen. Uitgekiende techniek voor profijt in de stal

15 Voor u ontwikkeld - voor een steeds betere harkkwaliteit Optimaal gevormd zwad Zelfs grote zwaden zijn strak gevormd en luchtig. De beste voorwaarde voor een probleemloze opname door de oogstmachine. 14 KUHN-voordelen: Dankzij de dubbele gebogen tanden (ook een KUHN-patent) bij de cirkelharken ( 3501 / 4121 / 4321 en 4521) worden de tanden zwevend over het zwad geleid. Schoon harken Een breed wielstel en dicht bij de tanden lopende wielen zorgen voor schoon harkwerk. Daarbij strijken de tanden zo dicht mogelijk over de graszode. KUHN-voordelen: Daardoor worden ze gespaard en ontstaat minder slijtage, aangezien alle delen duidelijk minder worden belast. Snel en goed De voordelen van de 4 aan het onderstel in verstek gemonteerde wielen liggen voor de hand: - Geringe bodemdruk, - Optimale rijsnelheid, - Sparen van de graszode, - Schoon harkwerk, - Rustige, schokvrije loop van de machine op ongelijk land. Harkkwaliteit Ze garanderen een blijvende goede harkkwaliteit zonder beschadiging van de zode. En zelfs bij een zwaar gewas: het zwad wordt tot het laatst goed afgewerkt. Zelfs op plaatsen waar de tanden als gevolg van hun sterke belasting normaal gesproken te ver boven de grond zouden blijven. KUHN-voordeel: De harkdiepte kan onafhankelijk van elkaar aan de rechter en linker zijde worden ingesteld.

16 T E C H N I S C H E G E G E V E N S 300 G 300 GM 3201 G 3201 GM 3501 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 3,20 3,50 4,10 4,20 4,50 4,50 Gem. zwadbreedte afhankelijk 0,80 0,90-1 0, van hoeveelheid gewas (m) tot 1 zwad tot 1,20 m tot 1,20 m tot 1,20 m rechts zwad zwad zwad rechts rechts rechts Aanbouw / cat. 3 punt, - cat. I en II 3 punt, - cat. II getrokken Naloopinrichting Met instelhendel afzonderlijk in hoogte - verstelbare wielen - - Vaste driepuntsbok Afzonderlijk in hoogte verstelbare zwenkwielen met stelbout Bandenmaat ballonbanden 15 x superballonbanden 16 x 6.50 x 8 hyperballonbanden 18 x 8,50-8 Hoogte-instelling van de cirkelhark hydraulisch Volledig gesloten aandrijvning MASTERDRIVE aandrijving met tweevoudige vertraging standaard Aantal tangentiaal geplaatste tandarmen Aantal tanden per tandarm Afneembare tandarmen - - Transportbreedte (m) 2,75 2,75 1,75 1,75 1,75 1,75 1,95 2,20 2,20 Gewicht met koppelingsas (kg) Koppelingsas Minimum vermogensbehoefte aan aftakas (kw/pk) Extra toebehoren: In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). UW DEALER: met slipkoppeling 15/20 15/20 15/20 15/20 19/25 22/30 22/30 26/35 26/35 Extra steunwiel Tandemstel - - standaard standaard standaard Waarschuwingsborden en verlichting standaard standaard Naloopbok stabilisatie standaard standaard - Voor getrokken cirkelharken met twee harkelementen zijn speciale folders verkrijgbaar. KUHN S.A. - F Saverne Cedex Zedelgem Tel.: (050) Ciney Tel.: (083) Rijkevorsel Tel.: (03) BELGIE ReesinkTechnische Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20, NL 7200 AA ZUTPHEN Telefoon : Telefax : Om het milieu te sparen, gebruiken wij uitsluitend chloorvrij papier / Printed in France NL Copyright KUHN 2007

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken 323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504 Andex cirkelharken ...CompactLine of ProLine? Onderhoudsvrije oliebadaandrijving. Tandarmlagers en curvebaan draaien in een gesloten oliebad.

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken Cirkelschudder Serie 1002 VOOR SLAGVAARDIG SCHUDDEN EN KEREN! www.kuhnsa.com CIRKELSCHUDDER GF SERIE 1002 Cirkelschudder 13 002 en 17 002 Bij de oogst van kwaliteitsvoer komt het op ieder detail aan. Oversteken

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

LINER. Elke halm telt.

LINER. Elke halm telt. LINER Elke halm telt. Ruwvoerwinning met systeem. Bij de ruwvoerwinning telt elke minuut. Gelukkig degene, die een partner heeft die veel meer biedt dan alleen maar robuuste werktuigen. Buitengewone productkwaliteit

Nadere informatie

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R VOEDERWINNING OP MAAT! Getrokken maaiknikschudder van KUHN De unieke maaiknikschudders ALTERNA van KUHN bieden door hun werkbreedte, vorm van de maaibalk

Nadere informatie

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat!

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen Serie 1003 in vaste uitvoering 04 Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen, serie 1003 in vaste uitvoering De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN Eén-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve

Nadere informatie

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 ZA A I EN OP MA AT! INTEGRA MECHANISCHE OPBOUWZAAIMACHINE Mechanische opbouwzaaimachine INTEGRA Met de nieuwe zaaicombinatie INTEGRA stijgt het concurrerend vermogen en de

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! De KUHNschijvenmaaier GMD Serie 102 LIFT-CONTROL Concurrentiekracht en efficiency zijn in de toekomst de beslissende criteria voor een

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders 464524T524553604683763(C) 834T903(C)1103C1134T1404C Fanex Cirkelschudders 2 Schudders gemaakt door de uitvinders Ruime ervaring CompactLine De CompactLine onderscheidt zich door de onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Lely hibiscus. Zwadharken. Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk. www.lely.com. innovators in agriculture

Lely hibiscus. Zwadharken. Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk. www.lely.com. innovators in agriculture Lely hibiscus Zwadharken Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk www.lely.com innovators in agriculture Uw vee eist schoon voer, de pick-up goede zwaden Gemakkelijke invoer dankzij regelmaat

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu. twee- en vier-rotor-zwadharken. Robuuste opbouw Innovatief. Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu. twee- en vier-rotor-zwadharken. Robuuste opbouw Innovatief. Eenvoudige bediening ZWADHARKEN twee- en vier-rotor-zwadharken Robuuste opbouw Innovatief Eenvoudige bediening fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN*

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN* VOORDELEN VAN HET VERSNIPPEREN Voordelen Werking Verkleining van de gewasresten Verbetering van de bodemstructuur Management van ziekten en plagen Onkruidbestrijding De opkomst van het zaad wordt niet

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu. 1-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu. 1-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN 1-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL FC Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! FC DE MAAIKNIKSCHUDDERS VAN KUHN MET LIFT-CONTROL Ieder goed presterend bedrijf weet tegenwoordig, hoe belangrijk het basisrantsoen voor

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

LINER. Zwadhark met middenafleg

LINER. Zwadhark met middenafleg LINER Zwadhark met middenafleg Op elkaar afgestemt. Groenvoederwinning van CLAAS. Wanneer u dagelijks voor de groenvoerwinning werkt, heeft meer dan alleen een robuust werktuig nodig. U heeft techniek

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting 1500 1900 2300 2800 1.273 1.541 1.814 2.148 Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1/

Nadere informatie

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT Werktuigtest technische gegevens Lengte Transportbreedte Transporthoogte Transporthoogte (ingeklapte tandarmen) Bodemvrijheid (transport) Rotordiameter

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel SCHIJVENMAAIERS Tandwielaandrijving Licht Efficiënt Stabiel fella.eu hooibouw.nl 2 DE BESTE OOGST FELLA staat al meer dan 90 jaar borg voor innovatieve techniek, uitstekende kwaliteit en persoonlijke passie

Nadere informatie

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar Taarup BIO Perswikkelcombinatie Compacte machine en uitstekend handelbaar De Taarup BIO - een compacte oplossing met hoge capaciteit. Persen en wikkelen in één werkgang De Taarup BIO is een geïntegreerde

Nadere informatie

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! De KUHN ploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het ontwerp van

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191 Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting, en steunpoten Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1-2 / bakopname 1500 1900 2300

Nadere informatie

LELY LOTUS Schudders. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Schudders. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Schudders www.lely.com innovators in agriculture Grip op het gewas Méér dan alleen een beschermbeugel... Alle beugels zijn door middel van scharnierpunten met elkaar verbonden. In samenhang

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

www.schilling-fn.de Nederlands Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies

www.schilling-fn.de Nederlands Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies Nederlands Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies 1 2 Van de redactie Goedendag!... van

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

1 40 N 116 27 W. Manoeuvreersystemen. Truma Mover NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. 11 jaar. Meer comfort voor onderweg.

1 40 N 116 27 W. Manoeuvreersystemen. Truma Mover NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. 11 jaar. Meer comfort voor onderweg. 1 40 N 116 27 W NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. Het origineel Gepatenteerde kwaliteit Veelvuldig onderscheiden 11 jaar Truma Mover Manoeuvreersystemen Truma Mover Meer comfort voor onderweg Truma

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

GMD / FC. Maaicombinaties vanaf 7,00 m VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD / FC. Maaicombinaties vanaf 7,00 m VOEDERWINNING OP MAAT! GMD / FC Maaicombinaties vanaf 7,00 m VOEDERWINNING OP MAAT! Aangebouwde schijvenmaaier- en maaiknikschuddercombinaties van KUHN Met werkbreedtes van 7,00 tot 8,80 meter kunnen de te maaien oppervlaktes

Nadere informatie

Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL

Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL Verstandige veehouders weten het allang: een duurzame optimalisering van de opbrengst en efficiency kan alleen

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

HIT / HIT T. PÖTTINGER Schudder 97+021.NL.0814

HIT / HIT T. PÖTTINGER Schudder 97+021.NL.0814 HIT / HIT T PÖTTINGER Schudder 97+021.NL.0814 HIT / HIT T Schudder Onze beproefde schudders overtuigen door een perfecte bodemaanpassing. Dit zorgt voor een gewasbesparend schudden. De brede wielen, samen

Nadere informatie

Uitrustingsstukken. Bakken

Uitrustingsstukken. Bakken A0710 ZM2 Uitrustingsstukken Bakken staal. Beschermstuk slijtmes vooraan voor het rijden op de openbare weg volgens de capaciteit (voor A0710 en A0711). geleverd worden met dubbele afschuining (A0880).

Nadere informatie

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Centaur Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Zoekt u een multifunctionele grondbewerkingsmachine? Een machine voor ondiepe

Nadere informatie

John Deere maaier/kneuzers. Productiviteit op het scherpst van de snede

John Deere maaier/kneuzers. Productiviteit op het scherpst van de snede John Deere maaier/kneuzers Productiviteit op het scherpst van de snede Prestaties op het scherpst van de snede Ongeëvenaarde maaiprestaties. Beproefde kneuzers. Legendarische robuustheid. Deze standaardkenmerken

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB - VBP Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB / VBP 2160, 2190 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma

Nadere informatie

Pers-wikkel-combinaties

Pers-wikkel-combinaties Pers-wikkel-combinaties Combi Pack 1250 MC, 1500 V MC NL Slim combineren, kosten sparen! Sterke argumenten! De eerste volledig geïntegreerde pers en wikkel combinatie op de markt! Het origineel, van de

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER GEZOND VERSTAND GAAT VERDER. DISCMASTER, CONTINUE IN BEWEGING. FlexProtect De schijvenmaaiers zijn uitgevoerd in een herkenbare complete lijn met een sterk design. Vooral de

Nadere informatie

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek 2014 Pijpondersteuning Bekkering lastechniek. Brasem 8 4941 SE Raamsdonksveer Tel. +31(0) 162-510542 Fax. +31(0) 162-510072 Belder 25B 4704 RK Roosendaal Tel. +31 (0) 165-395506 fax. +31 (0) 165-399715

Nadere informatie

PÖTTINGER HIT. Schudder 97+021.06.0212

PÖTTINGER HIT. Schudder 97+021.06.0212 PÖTTINGER HIT Schudder 97+021.06.0212 HIT De lat wordt hoger gelegd Modern, op kwaliteit georiënteerd zo denkt de hedendaagse agrarische ondernemer. Het is niet voldoende om alleen maar machines te produceren,

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

VENTA. Pneumatische zaaimachines VENTA AL - LC GEMAKKELIJK VULLEN - VOORBEELDIG BEDIENINGSCOMFORT - HOGE SLAGVAARDIGHEID!

VENTA. Pneumatische zaaimachines VENTA AL - LC GEMAKKELIJK VULLEN - VOORBEELDIG BEDIENINGSCOMFORT - HOGE SLAGVAARDIGHEID! VENTA Pneumatische zaaimachines VENTA AL - LC GEMAKKELIJK VULLEN - VOORBEELDIG BEDIENINGSCOMFORT - HOGE SLAGVAARDIGHEID! KUHN-zaaimachines altijd een goede keuze! Voor elk landbouwbedrijf is de aanschaf

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

Pöttinger TOP. Zwadharken met middenafleg 97+023.06.0910

Pöttinger TOP. Zwadharken met middenafleg 97+023.06.0910 Pöttinger TOP Zwadharken met middenafleg 97+023.06.0910 TOP s-line Zwadhark met middenafleg met twee of vier elementen Pöttinger heeft voor de grote zwadharken met 2 elementen een nieuwe elementheffing

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo Clinic l Care l Assist De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Comfort en welzijn zijn belangrijk voor de genezing. Stiegelmeyer zet maatstaven met een ziekenhuisbed dat

Nadere informatie

voor iedere trekker vanzelfsprekend!

voor iedere trekker vanzelfsprekend! voor iedere trekker vanzelfsprekend! DE KRACHT VAN SPECIALISATIE binnen de Zuidberg Techniek Holding Zuidberg Engineering ontwikkelt met moderne, geavanceerde software voor vrijwel ieder model trekker

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

De KUHN-oplossingen - Zaaicombinaties COMBI-LINER

De KUHN-oplossingen - Zaaicombinaties COMBI-LINER De KUHN-oplossingen - Zaaicombinaties COMBI-LINER DE ZAAICOMBINATIE: MET KUHN HEBT U HET ZOALS U HET WENST! Zaaicombinatie COMBI-LINER Zaaicombinatie: met KUHN hebt u het zoals u het wenst Zaaicombinatie

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 120 maaibreedte 1200 mm maaihoogte 25/45/65 mm, eigen gewicht 137 kg Ook leverbaar met smalle CAT 1 aansluiting voor zeer kleine tractoren

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

ZA-X Perfect ZA Z - A X - Perfect X Perfect

ZA-X Perfect ZA Z - A X - Perfect X Perfect ZA-X Perfect AMAZONE ZA-X Perfect kunstmeststrooiers, zoals klanten nauwkeurig, betrouwbaar en voordelig AMAZONE heeft de ontwikkeling van de bemestingstechniek gericht op de optimalisering van de toediening

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

KRONE al 100 jaar succesvol

KRONE al 100 jaar succesvol Schijvenmaaiers NL KRONE al 100 jaar succesvol Deskundig Innovatief Klantgericht Al een eeuw lang is de naam KRONE in de landbouwmechanisatie een begrip. Begonnen als een kleine smederij, heeft KRONE zich

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Bipark. Bipark 26 is een compacte tweepersoons autolift die de auto soepel en snel in positie heft.

Bipark. Bipark 26 is een compacte tweepersoons autolift die de auto soepel en snel in positie heft. Bipark De Bipark 26 valt onder de categorie dubbele stapelaars en is een eenvoudig product dat tevens zeer gebruiksvriendelijk is. Een groot voordeel van de Bipark 26 is dat er geen put nodig is voor dit

Nadere informatie

Lely splendimo Schijvenmaaiers

Lely splendimo Schijvenmaaiers Lely splendimo Schijvenmaaiers Maximale capaciteit met minimale energie www.lely.com innovators in agriculture Ideale momenten maximaal benutten Goede bodemvolging voorkomt vervuiling Uitgekiende constructies

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens Rotex 450-452-550-552 Rotex opraapwagens Rotex 550-552 Met een volume van 55m³ en een totaal beladen gewicht van 20 ton, is de Rotex 550 een rotor opraapwagen die gigantische capaciteit biedt voor de grasoogst.

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

(Snoei)Houtversnipperaars benzine- of elektromotor of aftakasaangedreven

(Snoei)Houtversnipperaars benzine- of elektromotor of aftakasaangedreven D-94 (Snoei) benzine- of elektromotor of aftakasaangedreven Bestelnummer Model Motor Houtdikte CA51 BIO50 3pk Electromotor 220V 5cm 53kg 945,- CA56 BIO55 5pk Honda GC160 5cm 68kg 1.270,- CA11 BIO80 3pk

Nadere informatie

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW Verbeterde techniek De binnen de gevel blijvende kanteldeur G 97 biedt u veel voordelen Een garage vlak bij het trottoir, een korte

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Landbouwcentrum voor Voedergewassen vzw (LCV) GRAS: van VELD tot VOER

Landbouwcentrum voor Voedergewassen vzw (LCV) GRAS: van VELD tot VOER Landbouwcentrum voor Voedergewassen vzw (LCV) GRAS: van VELD tot VOER R EEKS VAN ARTIKELS IN HET KADER VAN DE INTERNATIONALE GRASLANDDEMONSTRATIE (TONGERLO, 3/6/1999) INHOUD INHOUD 2 VOORWOORD 4 1. Maaien

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

nieuw van Jippa stal & weide programma

nieuw van Jippa stal & weide programma nieuw van Jippa stal & weide programma Foto komt niet overeen met de geleverde ronde voerruif Voerruiven Voerruiven van Jippa zijn de ideale ruiven voor het bijvoeren op de weide. In alle seizoenen inzetbaar

Nadere informatie

UH planters van 2 tot 6 rijen

UH planters van 2 tot 6 rijen UH planters van 2 tot 6 rijen Precies poten: plant de kiem van uw succes Binnen het UH pootmachine gamma heeft u de keuze uit verschillende machines en uitvoeringen. Robuust, enorme capaciteit en accuraatheid

Nadere informatie

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund LEMKEN Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund: Het concept De moeilijke kosten- en arbeidssituatie van vele landbouwbedrijven vraagt om werktuigen met

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

HANDLEIDING. MULTIDISC is een geregistreerde merknaam waarvan het uitsluitend gebruiksrecht toekomt aan ondernemingen van het TULIP-concern.

HANDLEIDING. MULTIDISC is een geregistreerde merknaam waarvan het uitsluitend gebruiksrecht toekomt aan ondernemingen van het TULIP-concern. HANDLEIDING MULTIDISC is een geregistreerde merknaam waarvan het uitsluitend gebruiksrecht toekomt aan ondernemingen van het TULIP-concern. 2004. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie