Cirkelhark met één harkelement

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cirkelhark met één harkelement"

Transcriptie

1 Cirkelhark met één harkelement V O E D E R W I N N I N G O P M A A T!

2 De cirkelharken van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat niets de rentabiliteit van een investering te boven. KUHN geeft al sinds vele jaren de toon aan bij de techniek voor cirkelharken met gestuurde tanden en zal ook in de toekomst er alles aan blijven doen om u de mogelijkheden te geven gemakkelijker en sneller grote opbrengsten binnen te halen. De cirkelharken van KUHN bieden u daarvoor: Zorgvuldig harken om de voederwaarde te behouden - voor een gezond en smakelijk voer voor uw vee; Grote werkbreedte en extreme wendbaarheid om snel te werken voor zo laag mogelijke kosten; Zinvolle technische verbeteringen, zoals de tweevoudig vertraagde MASTERDRIVE aandrijving voor een lange levensduur van de machines en verlaging van de onderhoudskosten; Uitgerust met de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur, voor het behoud van een duurzame slagvaardigheid en een hoge inruilwaarde. KUHN biedt u de oplossing voor het harken met in achtneming van de volgende daaraan te stellen eisen: KOSTENVERMINDERING PRAKTIJK GERICHT

3 COMFORTABEL GOEDE ADVIEZEN EN ONDERSTEUNING BETROUWBAARHEID / SERVICE

4 Cirkelharken 300 G GM Een klassieker met spreekwoordelijke betrouwbaarheid 3 Sinds de uitvinding van het harkprincipe met de gestuurde tandarmen zijn de KUHN-cirkelharken - wereldwijd - de beste keus voor de veehouders! De driepuntshark 300 vormt daarop geen uitzondering! Door zijn zorgvuldige werking, blijven de waardevolle voedingsstoffen bevattende bestanddelen in het ruwvoer volledig behouden. De beste voorwaarde voor smakelijk ruwvoerl! TECHNISCHE GEGEVENS 300 G 300 GM Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 3,20 Aanbouw 3-punt, cat. I en II Aanbouwtype vaste driepuntsbok naloopbok Rotordoorsnede (m) 2,64 Aantal tandarmen 9 In hoogte verstelbare wielen zwenkbaar naloopbok Bandenmaat ballonbanden 15 x Transportbreedte (m) 2,75 Gewicht (kg)

5 4 300 GM met naloopbok: beweeglijk en stabiel Door de naloopinrichting (ook naloopbok genoemd) volgt de 300 GM in bochten en op vlakke percelen nauwkeurig het spoor van de trekker. Daardoor wordt de graszode gespaard en draagt het bij aan de vorming van strakke zwaden. - Flexibiliteit en wendbaarheid zijn geheel vergelijkbaar met die van een getrokken hark. - De wielen zijn star bevestigd en kunnen met een stelsegment zonder gereedschap in hoogte worden versteld. Werkbreedte: 3,20 m - Negen tandarmen, elk met 3 tanden, zorgen bij de modellen 300 G / GM voor een werkbreedte van 3,20 m. De tandarmen worden door een curvebaan gestuurd en komen daardoor zeer hoog boven de zwaden uit. - Met deze machine worden luchtige, strakke zwaden gevormd. Stenen komen niet in het gewas terecht. - Het uitklapbare zwadbord is in hoogte en rijrichting verstelbaar. Optimaal beschermde, onderhoudsvrije rotoraandrijving - De stuurelementen van de tandarmen zijn in een geheel gesloten en onderhoudsvrije aandrijving ondergebracht. - De lagers van de tandarmen zijn aan de boven- en onderkant van deze aandrijving bevestigd. 300 G met vaste driepuntsbok: licht en compact Standaard uitgerust met een vaste driepuntsbok is dit een lichte en compacte hark met een zeer gunstige afstand van het zwaartepunt tot de trekker. - Hij is met name geschikt voor lichtere trekkers. Door de vaste aanbouw kan hij op een helling niet wegglijden. - Deze hark is uitgerust met zwenkwielen, die afzonderlijk in hoogte verstelbaar zijn.

6 Cirkelharken 3201 G/GM GM Gemakkelijk en zeer praktisch in het gebruik 5 De cirkelharken 3201 en 3501 zijn bestemd voor lichte en middelzware trekkers. Met 9, resp. 10 tandarmen wordt op een breedte van 3,20 m, resp. 3,50 m gewerkt. Geheel gesloten aandrijvingen, voor het transport en wegzetten afneembare tandarmen, en een door een parallellogram gestuurd zwadbord... dat zijn de bijzondere kenmerken van de modellen 3201 en Gemakkelijk in het gebruik, veel bedieningscomfort - dit zijn harken voor middelgrote bedrijven. TECHNISCHE GEGEVENS 3201 G 3201 GM 3501 GM Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 3,20 3,20 3,50 Aanbouw 3-punt, cat. I en II Aanbouwtype vast zwenkbaar zwenkbaar Rotordoorsnede (m) 2,64 2,64 2,90 Aantal tandarmen Bandenmaat ballonbanden 16x super ballonbanden 16x Gewicht (kg)

7 6 Rotorvergrendeling - Evenals alle andere KUHN-cirkelharken met handmatig omhoog geklapte beschermbeugels zijn de modellen 3201 G / GM standaard uitgerust met een rotorvergrendeling. Zodra de beschermbeugels opgeklapt zijn, is de rotor vergrendeld en kan hij niet meer draaien - dit voor uw veiligheid! - Als de aftakas per ongeluk zou worden ingeschakeld, beschermt de standaard aanwezige slipkoppeling de machine tegen beschadiging en u tegen verwondingen G met vaste driepuntsbok - Compacte bouwwijze, gunstige afstand van het zwaartepunt tot de trekker - voor de cirkelhark 3201 G zijn steile hellingen geen probleem. - Door de vaste aanbouw is wegglijden uitgesloten. - Met zwenkwielen - Harkhoogte-instelling zonder gereedschap Dit zwadbord heeft het in zich! - Het gepatenteerde zwadbord kan met behulp van een parallellogram heel gemakkelijk en zonder gereedschap worden versteld. Als hij verder van het harkelement af wordt gezet, verstelt hij zich automatisch naar achteren (of naar voren, als hij dicht bij het harkelement komt). - Op die manier staat het zwadbord altijd in de gunstigste stand voor het betreffende gewas. Minimale plaatsbehoefte - Voor het transport worden de beschermbeugels en het zwadbord eenvoudig naar boven geklapt. - De tandarmen kunnen zeer snel worden afgenomen en worden voor op de machine geplaatst. Daar zijn ze niet alleen weer snel terug te plaatsen, maar worden ze ook ruimtebesparend opgeborgen.

8 Cirkelharken 4121 GM GM Voor de hoogste eisen 7 De modellen 4121 GM (10 tandarmen - 4,10 m) en 4321 GM (12 tandarmen - 4,20 m) presteren op topniveau. De vele tandarmen maken grote rijsnelheden mogelijk, zonder toe te hoeven geven op de kwaliteit van het werk. Door de tangentiële plaatsing en de speciaal gevormde tandarmen met KUHNpatent, wordt het gewas optimaal opgenomen. Zo ontstaan goed gevormde, zeer luchtige zwaden. Bij beide modellen zorgt de nieuwe, exclusieve en door een patent beschermde MASTERDRIVE - aandrijving voor een rustige loop - zo kunt u in alle rust werken. TECHNISCHE GEGEVENS 4121 GM 4321 GM Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 4,10 4,20 Aanbouw 3-punt, cat. I en II 3-punt, cat. II Rotordoorsnede (m) 3,20 3,40 Aantal tandarmen Tandem-wielstel extra uitvoering standaard uitvoering Bandenmaat super-ballonbanden 16x Gewicht (kg)

9 8 Een heel nieuw soort aandrijving De cirkelharken 4121 GM / 4321 GM zijn uitgerust met de nieuwe MASTERDRIVE -aandrijving. Deze aandrijving is geheel gesloten, helemaal nieuw ontworpen en speciaal voor capaciteitsharken bedoeld. Een grotere betrouwbaarheid en langere levensduur zijn het resultaat. Optimale capaciteit Breed, snel en door de naloopbok extreem mobiel - met de cirkelharken 4121 GM en 4321 GM zult u een optimale capaciteit kunnen bereiken. Zodat u uw kostbare tijd niet verspilt en zo zinvol mogelijk kunt besteden. Zwadbord moeiteloos opklapbaar Met ondersteuning van een veer kan het linker zwadbord met beschermbeugel gemakkelijk en eenvoudig worden opgeklapt. Naloopbok met stabilisatie - Een naloopbok met stabilisatie is bij het model 4121 op verzoek leverbaar en bij het model 4321 GM standaard aanwezig. De stabilisatie zorgt ervoor, dat de hark na het heffen veilig en schokvrij weer midden achter de trekker komt. - De modellen 4121 GM en 4321 GM zijn met hun sterke driepunts- en frameconstructie aan het prestatieniveau van deze capaciteitsharken aangepast.

10 Cirkelharken 4521 GM GTH Niet te overtreffen bedieningscomfort 9 Met 4,50 m werkbreedte, 13 tandarmen met elk 4 tanden en een standaard tandemonderstel, behoren de cirkelharken 4521 GM en de getrokken uitvoering 4521 GTH tot de cirkelharken met één element met de hoogste capaciteit, die er momenteel op de markt te koop zijn. Zelfs bij zeer hoge rijsnelheden valt hij op door zijn uitstekende aanpassing aan het terrein. Daarbij gaan de tanden met een altijd gelijkblijvende afstand over de grond - de graszode blijft intact, het gewas blijft schoon. Verdere pluspunten: de MASTERDRIVE -aandrijving voor een langere levensduur, en de gebogen, tangentiaal geplaatste tandarmen voor zuiver schoon harkwerk. Het getrokken model 4521 GTH is speciaal geschikt voor kleine trekkers. TECHNISCHE GEGEVENS 4521 GM 4521 GTH Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 4,50 4,50 Aanbouw 3 punt, cat. I en II getrokken Rotordoorsnede (m) 3,65 Aantal tandarmen Tandemstel standaard standaard Bandenmaat super-ballonbanden 16x Hyperballonbanden 15x Gewicht (kg)

11 GTH: bodemvrijheid - meer dan voldoende! - De machine wordt horizontaal uitgeheven met twee hydraulische cilinders, die onderaan het wielstel en aan de trekboom zijn bevestigd. - Dat geeft een grote bodemvrijheid bij het transport en het probleemloos rijden over reeds gemaakte zwaden. Tandemstel standaard - Met de standaard aanwezige tandemstellen passen de cirkelharken 4521 GM / 4521 GTH zich gemakkelijk aan alle perceelsomstandigheden aan. De positieve invloed op de werksnelheid en de stabiliteit zal u beslist niet ontgaan! - Overigens: doordat de wielen zich vlakbij de tanden bevinden wordt het gewas zonder verliezen schoon opgenomen. Beschermbeugels opklappen - kinderspel! Met een dubbelwerkende hydraulische cilinder worden de beschermbeugels in de gewenste stand gebracht en het zwadbord in of uit geschoven. Bij het transport slechts 2,20 m breed - Voor het transport of het wegzetten van de hark, kunnen de tandarmen worden afgenomen en voor op de machine in de houders worden gestoken. Met opgeklapte beschermbeugels is de machine nog maar 2,20 m breed. - Tot de standaarduitrusting behoren vanzelfsprekend ook waarschuwingsborden en de verlichting.

12 Cirkelharken van KUHN Hierin schuilt de capaciteit van de KUHN-cirkelharken! 11 KUHN-cirkelhark: meer dan slechts een sterk punt Een uitgekiende, betrouwbaar beschermde techniek. Volledig gesloten aandrijving: de bewegende delen zijn volledig beschermd en hebben daardoor een langere levensduur; Stuurrollen met kogellagers en permanente smering, die altijd midden tegenover de rotoras staan: volledig onderhoudsvrij en slijtvast, doordat slechts geringe wrijvingskrachten optreden; Exact gevormde curvebaan voor de tandarmen: dat leidt tot strak gevormde zwaden in alle gewassen; Tweevoudige aandrijving via een set rechte tandwielen en een haakse aandrijving (MASTERDRIVE -aandrijving): optimale krachtoverbrenging: grotere gebruikszekerheid en stabiliteit bij intensief gebruik; Bevestiging van de tandarmen aan de bovenste en onderste helft ven de aandrijving: grote stevigheid; Tangentiaal geplaatste tandarmen: zeer schoon harken en een hogere werksnelheid. Doorsnede van de aandrijving bij 3201 / 3501 Vaste driepuntsbok... (G) De cirkelharken van de G-serie zijn voorzien van een vaste driepuntsbok en zwenkwielen. Ze zijn compact, licht en hebben een gunstige afstand van het zwaartepunt tot de trekker. Aanbevolen voor de aanbouw aan trekkers met weinig hefvermogen en voor het gebruik op steile hellingen....of naloopbok De cirkelharken met naloopinrichting en vaste wielen vertonen een rijgedrag dat vergelijkbaar is met een getrokken machine. Ze zijn enorm mobiel en zeer comfortabel in het gebruik. De kwaliteit van het werk blijft zelfs in de scherpste bochten goed. Met deze spoorvolgende machines zult u zeker uw harkcapaciteit kunnen verhogen. Een gepatenteerd zwadbord U wilt een zwadbord dat in elk gewas (veel, weinig, lang of kort) altijd in de juiste stand staat? Ja, maar wel snel graag! Dan is het parallellogram geleide, gepatenteerde zwadbord van KUHN voor harken met één harkelement precies geschikt voor u. Leverbaar voor de modellen 3201 / 3501 / 4121 / 4321 en 4521.

13 Voor een lange levensduur: geheel gesloten onderhoudsvrije vetbadaandrijving 12 Doorsnee van de MASTERDRIVE -aandrijving voor capaciteitsharken Hoogwaardige tanden Extra steunwiel Gunstige gewichtsverdeling - De tanden met drie grote veerwindingen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Om ze sterker te maken worden ze na een warmtebehandeling op een speciale manier gehard. - Hun gebogen vorm zorgt voor schoon harkwerk en strak gevormde zwaden, zonder verliezen. Originele kwaliteitstanden herkent u aan het ingeperste KUHN-logo. De KUHN cirkelharken kunnen uitgerust worden met een extra steunwiel. De harkkwaliteit wordt daardoor nog verder verbeterd en de hark volgt nog nauwkeuriger de bodemoneffenheden. Bij alle harken met afneembare tandarmen worden deze voor aan de machine, dus gunstig voor de gewichtsverdeling, in een houder gestoken. Daardoor wordt ruimte bespaard en zijn ze te allen tijde gereed voor gebruik.

14 Cirkelharken van KUHN Bij KUHN niet het één óf het ander, maar alleen schoon harken en schoon ruwvoer 13 Het doel van iedere veehouder is om ruwvoer te winnen dat rijk is aan voedingstoffen, om zo de voerkosten per liter melk of per kilogram vlees zo laag mogelijk te houden. Bij onze cirkelharken houden wij compromisloos vast aan de eis dat kwaliteit en hoge capaciteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij willen ruwvoer bereiden: - Dat smakelijk, licht verteerbaar en rijk aan voedingstoffen is; - Waarbij het gevaar voor boterzuur in grassilage of stoffig hooi uitgesloten is. Maar ook een onbeschadigde en gezonde graszode achter laten, als uitgangsbasis voor de volgende snede: - Snellere hergroei; - Verbeteren van de stand van het gewas. De pluspunten van de nieuw ontwikkelde tangentiale plaatsing Dubbel gebogen tandarmen Doordat de tandarmen dubbel gebogen zijn, worden de tanden beduidend verder boven het zwad uitgeheven dan bij de veel gebruikte rechte tandarmen. Een beslissend voordeel, omdat: - Bijzonder volumineuze zwaden gemaakt kunnen worden; Tandarmen met een nieuw geconstrueerde tangentiale plaatsing: Een duidelijke verbetering van de zwadvorming De voordelen die de tangentiale plaatsing van de tandarmen met zich meebrengt zijn algemeen bekend. KUHN biedt u nu tandarmen waarvan de tangentiale plaatsing nog versterkt is. De tanden staan onder een nog gunstigere hoek t.o.v. het zwad, zodat een nog betere zwadvorm verkregen wordt. - Het gras wordt aan de rand van de rotor in het zwad geleid; - De zwadvorm is optimaal voor zowel grassilage als balen. - De zwadstructuur onberispelijk blijft; - De zwaden optimaal en zonder verliezen worden opgenomen. Uitgekiende techniek voor profijt in de stal

15 Voor u ontwikkeld - voor een steeds betere harkkwaliteit Optimaal gevormd zwad Zelfs grote zwaden zijn strak gevormd en luchtig. De beste voorwaarde voor een probleemloze opname door de oogstmachine. 14 KUHN-voordelen: Dankzij de dubbele gebogen tanden (ook een KUHN-patent) bij de cirkelharken ( 3501 / 4121 / 4321 en 4521) worden de tanden zwevend over het zwad geleid. Schoon harken Een breed wielstel en dicht bij de tanden lopende wielen zorgen voor schoon harkwerk. Daarbij strijken de tanden zo dicht mogelijk over de graszode. KUHN-voordelen: Daardoor worden ze gespaard en ontstaat minder slijtage, aangezien alle delen duidelijk minder worden belast. Snel en goed De voordelen van de 4 aan het onderstel in verstek gemonteerde wielen liggen voor de hand: - Geringe bodemdruk, - Optimale rijsnelheid, - Sparen van de graszode, - Schoon harkwerk, - Rustige, schokvrije loop van de machine op ongelijk land. Harkkwaliteit Ze garanderen een blijvende goede harkkwaliteit zonder beschadiging van de zode. En zelfs bij een zwaar gewas: het zwad wordt tot het laatst goed afgewerkt. Zelfs op plaatsen waar de tanden als gevolg van hun sterke belasting normaal gesproken te ver boven de grond zouden blijven. KUHN-voordeel: De harkdiepte kan onafhankelijk van elkaar aan de rechter en linker zijde worden ingesteld.

16 T E C H N I S C H E G E G E V E N S 300 G 300 GM 3201 G 3201 GM 3501 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH Werkbreedte incl. enkel zwad (m) 3,20 3,50 4,10 4,20 4,50 4,50 Gem. zwadbreedte afhankelijk 0,80 0,90-1 0, van hoeveelheid gewas (m) tot 1 zwad tot 1,20 m tot 1,20 m tot 1,20 m rechts zwad zwad zwad rechts rechts rechts Aanbouw / cat. 3 punt, - cat. I en II 3 punt, - cat. II getrokken Naloopinrichting Met instelhendel afzonderlijk in hoogte - verstelbare wielen - - Vaste driepuntsbok Afzonderlijk in hoogte verstelbare zwenkwielen met stelbout Bandenmaat ballonbanden 15 x superballonbanden 16 x 6.50 x 8 hyperballonbanden 18 x 8,50-8 Hoogte-instelling van de cirkelhark hydraulisch Volledig gesloten aandrijvning MASTERDRIVE aandrijving met tweevoudige vertraging standaard Aantal tangentiaal geplaatste tandarmen Aantal tanden per tandarm Afneembare tandarmen - - Transportbreedte (m) 2,75 2,75 1,75 1,75 1,75 1,75 1,95 2,20 2,20 Gewicht met koppelingsas (kg) Koppelingsas Minimum vermogensbehoefte aan aftakas (kw/pk) Extra toebehoren: In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). UW DEALER: met slipkoppeling 15/20 15/20 15/20 15/20 19/25 22/30 22/30 26/35 26/35 Extra steunwiel Tandemstel - - standaard standaard standaard Waarschuwingsborden en verlichting standaard standaard Naloopbok stabilisatie standaard standaard - Voor getrokken cirkelharken met twee harkelementen zijn speciale folders verkrijgbaar. KUHN S.A. - F Saverne Cedex Zedelgem Tel.: (050) Ciney Tel.: (083) Rijkevorsel Tel.: (03) BELGIE ReesinkTechnische Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20, NL 7200 AA ZUTPHEN Telefoon : Telefax : Om het milieu te sparen, gebruiken wij uitsluitend chloorvrij papier / Printed in France NL Copyright KUHN 2007

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR Cirkelharken -CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR www.kuhn.com be strong, be KUHN 300 M 3201 G 3201 GM 3501 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH HOOGWAARDIGE CIRKELHARKEN VAN DE WERELDLEIDER ZORGVULDIGHEID EN KWALITEIT

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT!

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT! GA Cirkelhark GA 15021 VOEDERWINNING OP MAAT! De 4 rotoren hark van KUHN Een sterke concurrentiepositie door het economisch produceren van kwalitatief hoogwaardige producten zijn de belangrijkste criteria

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Alle schudders zijn standaard uitgerust met: Scharnierende naloopbok. Volgt de bodem onafhankelijk van de vaste driepuntsbok, volgt de tractor bij bochten. Tijdens

Nadere informatie

Cirkelschudders GF Met werkbreedtes tot 3,70 m - 5,75 m

Cirkelschudders GF Met werkbreedtes tot 3,70 m - 5,75 m GF Cirkelschudders GF Met werkbreedtes tot 3,70 m - 5,75 m RUWVOERWINNING OP MAAT! De cirkelschudders van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat het om concurrentiekracht en economie. KUHN geeft al sinds

Nadere informatie

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken 323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504 Andex cirkelharken ...CompactLine of ProLine? Onderhoudsvrije oliebadaandrijving. Tandarmlagers en curvebaan draaien in een gesloten oliebad.

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC

Breedwoelers CULTISOIL DC DC Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 GRONDBEWERKING OP MAAT! Breedwoeler CULTISOIL De moderne agrarische ondernemer kan de toenemende concurrentie alleen nog de baas blijven, als hij zo economisch mogelijk

Nadere informatie

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken Cirkelschudder Serie 1002 VOOR SLAGVAARDIG SCHUDDEN EN KEREN! www.kuhnsa.com CIRKELSCHUDDER GF SERIE 1002 Cirkelschudder 13 002 en 17 002 Bij de oogst van kwaliteitsvoer komt het op ieder detail aan. Oversteken

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

LINER. Elke halm telt.

LINER. Elke halm telt. LINER Elke halm telt. Ruwvoerwinning met systeem. Bij de ruwvoerwinning telt elke minuut. Gelukkig degene, die een partner heeft die veel meer biedt dan alleen maar robuuste werktuigen. Buitengewone productkwaliteit

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R VOEDERWINNING OP MAAT! Getrokken maaiknikschudder van KUHN De unieke maaiknikschudders ALTERNA van KUHN bieden door hun werkbreedte, vorm van de maaibalk

Nadere informatie

9 Harken. 9.1 Cirkelharken. Oriëntatie. Aanbouwwerktuigen. Getrokken werktuigen

9 Harken. 9.1 Cirkelharken. Oriëntatie. Aanbouwwerktuigen. Getrokken werktuigen 9 Harken Oriëntatie Op het loonbedrijf van Joep Gerritsen vraagt Joep Alfred om te gaan harken met de grote dubbele cirkelhark met zijafleg. Alfred ziet die klus helemaal niet zitten, want dit werktuig

Nadere informatie

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat!

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen Serie 1003 in vaste uitvoering 04 Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen, serie 1003 in vaste uitvoering De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

GMD. Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT! Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F De landbouw van de toekomst moet economisch handelen om de toenemende concurrentie het hoofd te kunnen

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN Eén-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve

Nadere informatie

Universele hakselaars

Universele hakselaars Universele hakselaars BNG / RM / NK 0 Perfecte hakselaar voor alle gewasresten! De universele hakselaars van KUHN De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan wanneer

Nadere informatie

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN Cirkelharken met vier rotoren GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 DE 100% HYDRAULISCHE CIRKELHARK GA De vier rotor cirkelharken GA 13131 en GA 15131 maken het mogelijk

Nadere informatie

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 ZA A I EN OP MA AT! INTEGRA MECHANISCHE OPBOUWZAAIMACHINE Mechanische opbouwzaaimachine INTEGRA Met de nieuwe zaaicombinatie INTEGRA stijgt het concurrerend vermogen en de

Nadere informatie

GMD HD SELECT

GMD HD SELECT Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT www.kuhn.com be strong, be KUHN Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! De KUHNschijvenmaaier GMD Serie 102 LIFT-CONTROL Concurrentiekracht en efficiency zijn in de toekomst de beslissende criteria voor een

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders 464524T524553604683763(C) 834T903(C)1103C1134T1404C Fanex Cirkelschudders 2 Schudders gemaakt door de uitvinders Ruime ervaring CompactLine De CompactLine onderscheidt zich door de onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Frezen met haakse / rechte of cultimessen

Frezen met haakse / rechte of cultimessen Frezen met haakse / rechte of cultimessen EL 201 02 Grondbewerking op maat! De frezen van KUHN In de toekomst ontkomt niemand in de landbouw er aan om concurrerend en economisch verantwoord te werken.

Nadere informatie

Lely hibiscus. Zwadharken. Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk. www.lely.com. innovators in agriculture

Lely hibiscus. Zwadharken. Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk. www.lely.com. innovators in agriculture Lely hibiscus Zwadharken Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk www.lely.com innovators in agriculture Uw vee eist schoon voer, de pick-up goede zwaden Gemakkelijke invoer dankzij regelmaat

Nadere informatie

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Klepelmaaier G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden Vibro Flex Stoppelcultivator met verende tanden Stoppelen is niet alleen mengen van stro en grond Door veranderende teeltwijzen blijven meer en meer plantenresten achter op het veld, zoals b.v. stro en

Nadere informatie

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN*

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN* VOORDELEN VAN HET VERSNIPPEREN Voordelen Werking Verkleining van de gewasresten Verbetering van de bodemstructuur Management van ziekten en plagen Onkruidbestrijding De opkomst van het zaad wordt niet

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF Schijvenmaaiers SB, SM, SMF SB SM SMF SB-schijvenmaaiers De SB-schijvenmaaiers zijn met de unieke gladde JF-maaibalk uitgerust die wordt gekenmerkt door: Kenmerken: Perfect gladde onderkant: De JF-maaibalk

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu. twee- en vier-rotor-zwadharken. Robuuste opbouw Innovatief. Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu. twee- en vier-rotor-zwadharken. Robuuste opbouw Innovatief. Eenvoudige bediening ZWADHARKEN twee- en vier-rotor-zwadharken Robuuste opbouw Innovatief Eenvoudige bediening fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII

Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII GMD CMD Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII VOEDERWINNING OP MAAT! Schijvenmaaiers GMD 100 en 100-GII Met de driepuntsaanbouwschijvenmaaiers van de generaties 100, ontdekken de veehouders een nieuwe maaikwaliteit

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu. 1-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu. 1-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN 1-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL FC Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! FC DE MAAIKNIKSCHUDDERS VAN KUHN MET LIFT-CONTROL Ieder goed presterend bedrijf weet tegenwoordig, hoe belangrijk het basisrantsoen voor

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

ROTAVATOR 500 / 600 / 700

ROTAVATOR 500 / 600 / 700 ROTAVATOR 500 / 600 / 700 De originele HOWARD Rotavator - De beste in het veld Sinds 1922, hebben duizenden landbouwers over de hele wereld met de Howard Rotavator gewerkt. Vandaag heeft het HOWARD gamma

Nadere informatie

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL Frontmaaiknikschudder FC 280 F FC 313 F / DF / RF www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 280 F - 313 F / 313 DF / 313 RF ONGEËVENAARDE BODEMAANPASSING U WILT UW WERKCAPACITEIT VERGROTEN Om voeder van een

Nadere informatie

Gedragen schijvenmaaiers

Gedragen schijvenmaaiers Gedragen schijvenmaaiers GXS GXS P GXS-Triple GXF Maaibalk GXS De GXS schijvenmaaiers zijn uitgerust met de unieke gladde JF maaibalk die wordt gekenmerkt door: Top Service Perfect gladde onderkant Vlakke

Nadere informatie

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 FB Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB 119-2130 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge

Nadere informatie

Swadro. Cirkelharken.

Swadro. Cirkelharken. Swadro Cirkelharken www.krone.de Het harkelement Daar kunt u op rekenen Werking en opbouw van het gesloten harkelement Swadro 35, 38, 42, 46 Cirkelharken met één harkelement voor in de driepunt, met werkbreedtes

Nadere informatie

INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE. BULLETIN No.46 BEPROEVING BAUTZ UNIVERSAL BINDER TYPE USB

INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE. BULLETIN No.46 BEPROEVING BAUTZ UNIVERSAL BINDER TYPE USB INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE DR. S. L. MANSHOLTLAAN 12, WAGENINGEN BULLETIN No.46 BEPROEVING BAUTZ UNIVERSAL BINDER TYPE USB Fabrikant: Josef Bautz A. G., Saulgau (Württ.). Importeur:

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

GA Met twee rotoren V O E D E R W I N N I N G O P M A A T!

GA Met twee rotoren V O E D E R W I N N I N G O P M A A T! GA Met tweee rotoren VOEDERWINNING OP MAAT! GA CIRKELHARK De cirkelharken van KUHN met middenafleg: Wat bieden ze? Efficiënt werken Verdubbeling van de capaciteit. De zwaden passen bij de huidige afmetingen

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

LINER. Zwadhark met middenafleg

LINER. Zwadhark met middenafleg LINER Zwadhark met middenafleg Op elkaar afgestemt. Groenvoederwinning van CLAAS. Wanneer u dagelijks voor de groenvoerwinning werkt, heeft meer dan alleen een robuust werktuig nodig. U heeft techniek

Nadere informatie

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk.

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk. Het inkuilseizoen staat weer voor de deur De kwaliteit van de kuil is nog nooit zo belangrijk geweest als dit jaar. Door op de juiste manier met de beste machines de bult aan te rijden zorgt u ervoor dat

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu. Tandwielaandrijving met rechte tandwielen. Licht Efficiënt Stabiel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu. Tandwielaandrijving met rechte tandwielen. Licht Efficiënt Stabiel SCHIJVENMAAIERS Tandwielaandrijving met rechte tandwielen Licht Efficiënt Stabiel fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar borg voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting 1500 1900 2300 2800 1.273 1.541 1.814 2.148 Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1/

Nadere informatie

NAUWKEURIG INPARKEREN?

NAUWKEURIG INPARKEREN? 51 40 N, 116 27 W NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. Nu nieuw: Mover TE R4 Manoeuvreersystemen Truma Mover Gewoon meer ontspannen onderweg Met Truma wordt elke reis een vakantie Uitgerekend de mooiste

Nadere informatie

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar Taarup BIO Perswikkelcombinatie Compacte machine en uitstekend handelbaar De Taarup BIO - een compacte oplossing met hoge capaciteit. Persen en wikkelen in één werkgang De Taarup BIO is een geïntegreerde

Nadere informatie

T T T Andex cirkelharken

T T T Andex cirkelharken 323-353-394-424T-424-434-464-474T-694-714T-724-764-774-784-844-904-1104-1504 Andex cirkelharken ...CompactLine of ProLine? CompactLine De Andex CompactLine harken zijn uitgerust met in oliebad lopende

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel SCHIJVENMAAIERS Tandwielaandrijving Licht Efficiënt Stabiel fella.eu hooibouw.nl 2 DE BESTE OOGST FELLA staat al meer dan 90 jaar borg voor innovatieve techniek, uitstekende kwaliteit en persoonlijke passie

Nadere informatie

Cirkelschudder Serie 102 en 1002

Cirkelschudder Serie 102 en 1002 GF Cirkelschudder Serie 102 en 1002 VOOR SLAGVAARDIG SCHUDDEN EN KEREN! GF www.kuhn.com CIRKELSCHUDDER SERIE 102 EN 1002 Cirkelschudders 13002 en 17002 KUHN PATENT Bij de oogst van kwaliteitsvoer komt

Nadere informatie

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT Werktuigtest technische gegevens Lengte Transportbreedte Transporthoogte Transporthoogte (ingeklapte tandarmen) Bodemvrijheid (transport) Rotordiameter

Nadere informatie

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! De KUHN ploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het ontwerp van

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191 Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting, en steunpoten Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1-2 / bakopname 1500 1900 2300

Nadere informatie

1 40 N 116 27 W. Manoeuvreersystemen. Truma Mover NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. 11 jaar. Meer comfort voor onderweg.

1 40 N 116 27 W. Manoeuvreersystemen. Truma Mover NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. 11 jaar. Meer comfort voor onderweg. 1 40 N 116 27 W NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. Het origineel Gepatenteerde kwaliteit Veelvuldig onderscheiden 11 jaar Truma Mover Manoeuvreersystemen Truma Mover Meer comfort voor onderweg Truma

Nadere informatie

Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL EL 142

Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL EL 142 EL Frezen met haakse, rechte of cultimessen EL 102 EL 142 GRONDBEWERKING OP MAAT! De frezen van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat het om concurrentiekracht en economisch handelen. KUHN geeft al

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

www.schilling-fn.de Nederlands Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies

www.schilling-fn.de Nederlands Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies Nederlands Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies Productassortiment Aluminium portaalkranen Diversen Toebehoren Speciale constructies 1 2 Van de redactie Goedendag!... van

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

Triple-maaiers. GXT-serie, werkbreedte 12,3 m

Triple-maaiers. GXT-serie, werkbreedte 12,3 m Triple-maaiers GXT-serie, werkbreedte 12,3 m GXT maaibalk Grote werkbreedte vergroot de efficiëntie Met een grote werkbreedte kunt u zeer efficiënt werken. Dit vereist een triplemaaier die, afhankelijk

Nadere informatie

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat!

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat! Armklepelmaaiers Groenonderhoud op maat! armklepelmaaiers: De oplossing voor het groenonderhoud De toekomst van de landbouw ligt ook in het onderhoud van het landschap. Daarom werd een compleet nieuwe

Nadere informatie

Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL

Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL Verstandige veehouders weten het allang: een duurzame optimalisering van de opbrengst en efficiency kan alleen

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

BULLETIN No. 53 BERROEVING VICTORIA TROM ME LSCHU DDE R. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen

BULLETIN No. 53 BERROEVING VICTORIA TROM ME LSCHU DDE R. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen $ BULLETIN No. 53 BERROEVING VICTORIA TROM ME LSCHU DDE R Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE VICTORIA TROMMELSCHUDDER Fabrikant: Nat. Coöp. Aan-

Nadere informatie

HRB. Rotorkopeggen HRB 102 D - HRB 103 D GRONDBEWERKING OP MAAT!

HRB. Rotorkopeggen HRB 102 D - HRB 103 D GRONDBEWERKING OP MAAT! HRB Rotorkopeggen HRB 102 D - HRB 103 D GRONDBEWERKING OP MAAT! Rotorkopeggen van KUHN In het geval van de KUHNrotorkopeggen geeft u dit de volgende, beslissende voordelen: U krijgt een zaaibedstructuur,

Nadere informatie

LELY LOTUS Schudders. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY LOTUS Schudders. www.lely.com. innovators in agriculture LELY LOTUS Schudders www.lely.com innovators in agriculture Grip op het gewas Méér dan alleen een beschermbeugel... Alle beugels zijn door middel van scharnierpunten met elkaar verbonden. In samenhang

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

Uitrustingsstukken. Bakken

Uitrustingsstukken. Bakken A0710 ZM2 Uitrustingsstukken Bakken staal. Beschermstuk slijtmes vooraan voor het rijden op de openbare weg volgens de capaciteit (voor A0710 en A0711). geleverd worden met dubbele afschuining (A0880).

Nadere informatie

HANDLEIDING OPERATOR'S MANUAL LIVRET DE MISE EN ROUTE BETRIEBSANLEITUNG HIBISCUS 421/461 HIBISCUS 421 B-HV

HANDLEIDING OPERATOR'S MANUAL LIVRET DE MISE EN ROUTE BETRIEBSANLEITUNG HIBISCUS 421/461 HIBISCUS 421 B-HV HANDLEIDING OPERATOR'S MANUAL LIVRET DE MISE EN ROUTE BETRIEBSANLEITUNG HIBISCUS 421/461 HIBISCUS 421 B-HV.010.0502 HANDLEIDING HIBISCUS 421/461 Bhn010-b.chp HIBISCUS is een geregistreerde merknaam waarvan

Nadere informatie

$f&m. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE. BULLETIN No. 112

$f&m. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE. BULLETIN No. 112 BULLETIN No. 112 BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE $f&m Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen ^ Cf b-.3 i T DE VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE

Nadere informatie

Aanbouw veegmachines. Optimal 1600 Optimal 2300 / Perfekt 1800 Perfekt Aanbouwwerktuigen

Aanbouw veegmachines. Optimal 1600 Optimal 2300 / Perfekt 1800 Perfekt Aanbouwwerktuigen Aanbouw veegmachines Optimal 1600 Optimal 2300 / Perfekt 1800 Perfekt 2500 geschikt voor diverse werktuigdragers montage zonder gereedschap voor stal en erf voor het reinigen van grote oppervlakken grote,

Nadere informatie

Maaiknikschudder FC 243 GII / 243 R / 283 GII / 283 R / 313 LIFT-CONTROL

Maaiknikschudder FC 243 GII / 243 R / 283 GII / 283 R / 313 LIFT-CONTROL FC Maaiknikschudder FC 243 GII / 243 R / 283 GII / 283 R / 313 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! De driepuntsmaaiknikschudders van KUHN Om in de concurrentiestrijd overeind te blijven, dient de landbouw

Nadere informatie

John Deere maaier/kneuzers. Productiviteit op het scherpst van de snede

John Deere maaier/kneuzers. Productiviteit op het scherpst van de snede John Deere maaier/kneuzers Productiviteit op het scherpst van de snede Prestaties op het scherpst van de snede Ongeëvenaarde maaiprestaties. Beproefde kneuzers. Legendarische robuustheid. Deze standaardkenmerken

Nadere informatie

PRIMOR 2060 H. Stro-instrooier met en zonder wielstel. S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t!

PRIMOR 2060 H. Stro-instrooier met en zonder wielstel. S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t! Stro-instrooier met en zonder wielstel S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t! Stro-instrooier Concurrentiekracht en economisch produceren zijn noodzakelijk om verzekerd te zijn van toekomstperspectief

Nadere informatie

Fanex (T) T C-1103C-1133T-1403C. Cirkelschudders

Fanex (T) T C-1103C-1133T-1403C. Cirkelschudders Fanex 463523(T)553603683763 833T903903C1103C1133T1403C Cirkelschudders 2 Cirkelschudders Gemaakt door de uitvinders 45 jaar ervaring Compact Line De CompactLine onderscheidt zich door de onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr Lift Roller Eenvoudige en stabiele constructie 60mm lagers en as Compact gebouwd, zwaartepunt zit dicht bij hefkogels Aanbouw Kat 2 Compleet inclusief steunpoot Met Cambridge of Crosskill ringen Werkbreedte

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Zwadharken voor midden- en zijafleg 97+027.06.0813 Zwadharken met twee elementen voor iedere situatie PÖTTINGER biedt nu een breed scala zwadharken met tweeelementen aan voor zij-

Nadere informatie

EUROCAT. PÖTTINGER front en achter trommelmaaiers NL.1114

EUROCAT. PÖTTINGER front en achter trommelmaaiers NL.1114 EUROCAT PÖTTINGER front en achter trommelmaaiers 97+013.NL.1114 Trommelmaaiers voor het perfecte maaien Wij vertrouwen op de beproefde techniek van trommelmaaiers, in het bijzonder bij nat en zwaar gewas

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Gedragen en getrokken pootmachines 2- en 4-rijig GL 32 E / GL 34 E / GL 34 TE Bedieningsgemak en flexibiliteit voor ú! Ideaal voor bedrijven met een relatief

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG Dulevo 1100 Batterij Diesel Benzine/ LPG Pure power Revolutionary Een veegmachine voor diverse klussen in te zetten, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven

Nadere informatie