Serie norm- en blokpompen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Serie norm- en blokpompen"

Transcriptie

1 GRUNDFOS NB/NK Serie norm- en blokpompen Perfectie onder zware omstandigheden

2 NB/NK INLEIDING Grundfos levert een vrijwel onbegrensde serie blokpompen (NB) en normpompen op fundatieplaat (NK), en door hun robuustheid en betrouwbaarheid zijn deze pompen ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen Uitgebreide serie: Meer dan één miljoen uitvoeringen van dezelfde pomp Van 0,25 kw tot 355 kw Capaciteiten tot 1200 m 3 /uur Opvoerhoogte tot 150 m Temperatuurbereik tot +140 C Werkdruk PN10 en PN16 Uitvoering als blokpomp en als normpomp op fundatieplaat Serie overeenkomstig EN733 en ISO2858 Toepasbaar op vele gebieden: - watervoorziening - industriële drukverhoging - industrieel vloeistoftransport - irrigatie - verwarming / stadsverwarming - airconditioning - stadskoeling Capaciteitsgebied voor NB/NK H [m] NB(E), NK(E) 50 Hz NBE, NKE NB, NK Q [m³/h] De curve geeft het capaciteitsgebied weer van Grundfos norm/blokpompen. Het gekleurde gebied is het capaciteitsgebied van pompen met geïntegreerde frequentieomvormers (NBE/NKE).

3 Standaard pompen die alles behalve standaard werken De Grundfos norm- en blokpompen vormen een serie energiezuinige en betrouwbare hoogwaardige pompen die volledig aan de normen EN733 en ISO2858 voldoen. Het modulaire ontwerp stelt u in staat om de pomp precies volgens uw wensen te configureren, en vermijdt de rendementdaling die met een overgedimensioneerde pomp gepaard gaat. Optimale stromingsgeometrie Met onze unieke, zeer nauwkeurige apparatuur hebben we de toleranties bij het vervaardigen van de waaier en het pomphuis geminimaliseerd, en de stromingsgeometrieën van deze twee cruciale onderdelen geoptimaliseerd. Het resultaat: minimale terugstroming, en hoger energetisch rendement. Oppervlaktedetails Soms is het goed om naar het oppervlak te kijken. Grundfos NB/NK-pompen hebben kataforetische oppervlaktebehandelingen ondergaan, en zijn daardoor voorzien van een Powercron elektrocoating en een zinkfosfaatcoating. Kataforese aan de binnenzijde van de pomp zorgt voor een langere levensduur van het binnenoppervlak wat weer bijdraagt aan een efficiëntere werking. Blokpompen Bij blokpompen zijn motor en pomp direct aan elkaar gekoppeld tot één compacte en ruimtebesparende unit. Blokpompen zijn eenvoudig te installeren, hoeven niet te worden uitgelijnd tijdens de installatie, en zijn minder gevoelig voor slijtage vanwege hun compacte ontwerp. Normpompen op fundatieplaat Bij deze pompen zijn motor en pomp op een gemeenschappelijke fundatieplaat bevestigd, en worden ze door een koppeling en lagerstoel met elkaar verbonden. De pomp kan worden geserviced zonder de motor te verplaatsen, wat dit ontwerp ideaal maakt voor toepassingen met grote motoren.

4 NB/NK BETROUwbaarheid Vlekkeloze prestaties in RVS Grundfos levert een complete reeks RVS-pompen met kwaliteit (AISI 316) voor water met chemicaliën, en met hoge kwaliteit (Duplex RVS) voor zeewater en hogere concentraties aan chemicaliën. De serie RVS-pompen is verkrijgbaar tot 340 m 3 /uur. De RVSmodellen voldoen aan de normen EN733 en ISO2858, en zijn verkrijgbaar als blokpompen en als normpompen op fundatieplaat. Hetzelfde geldt voor gietijzeren pompen die voorzien zijn van RVS waaiers. NB/NK de motor maakt het verschil De standaardmotor in Grundfos NB/NK-pompen is helemaal niet zo standaard. In de eerste plaats is de EFF1 de motor met het hoogste rendement volgens de Europese CEMEP-certificering. Ten tweede geeft Grundfos het goede voorbeeld door alleen EFF1-motoren in onze pompen te gebruiken. De EFF1 is ontworpen voor maximaal rendement, zowel bij volledige als gedeeltelijke belasting. Met een uitermate hoog rendement voor veel taken is het de ideale motor voor een groot aantal toepassingsgebieden. Bovendien geven EFF1-motoren uitermate lage geluidsniveaus, en zijn ze geschikt voor hoge omgevingstemperaturen tot +60 C. Alleen motoren met het officiële EFF1-logo zijn gecertificeerde motoren met maximaal rendement.

5 NBE/NKE pompen voor een leven lang Als u de beste norm- of blokpomp zoekt die er op de markt is, kijk dan niet verder dan de Grundfos NBE/ NKE. Deze aanpasbare, intelligente pompen bezitten geïntegreerde frequentieomvormers die te allen tijde een maximaal rendement geven. Alle NBE/NKE-onderdelen zijn op maat gemaakt en ten opzichte van elkaar geoptimaliseerd, wat resulteert in energiebesparingen tot 50 % in vergelijking met traditionele pompen. De NBE/NKE is de standaard configuratie binnen de E-pompen, geschikt voor toepassingen waarbij een sensor in het systeem de druk, temperatuur of volumestroom-snelheid regelt.

6 NB/NK DUURZAAMHEID Bespaar geld terwijl u de planeet redt Energiekosten maken tot 90 % uit van de totale kosten van een pomp, gerekend over de hele levensduur. Met andere woorden: nadenken over energiezuinigheid is niet alleen gunstig voor het milieu het zou u ook veel geld kunnen besparen. Life Cycle Cost (LCC) analyse is een objectieve manier om verschillende pompoplossingen en leveranciers met elkaar te vergelijken op basis van initiële investeringen en de kosten voor het installeren, onderhoud en energie. Het berekenen van Life Cycle Costs (LCC) LCC = C ic + C in + C e + C o + C m + C s + C env + C d C ic = initiële kosten, aanschafprijs C in = installatie en inbedrijfstelling C e = energiekosten C o = bedrijfskosten (arbeidskosten) C m = onderhouds- en reparatiekosten C s = kosten i.v.m. uitval (productieverlies) C env = milieukosten C d = uitbedrijfname / afvoerkosten Stadsverwarming. Maximale capaciteit 2500 m 3 /uur en 60 m. EURO x x Oud Old systeem system Nieuw New system systeem Jaren Years in of bedrijf operation Terugverdientijd Payback time for voor the de extra investering investment een in a NB/NK-oplossing solution Jaarlijks 8 maanden in bedrijf. Energieprijs ingesteld op 0,1 euro/kwh. Nieuw systeem 3 units met NK-pompen, 315 kwh. 2 pompen in bedrijf en 1 op reserve. 2 x 315 kw frequentieomvormers. Oud systeem bestaat uit 20 jaar oude niet-geregelde pompen.

7 E betekent groen voor toekomstige generaties Door rekening te houden met de life cycle costs bij de keuze van uw pompen, kunt u helpen om de CO 2 -uitstoot drastisch te reduceren en kunt u zo een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze planeet. Alle Grundfos NBE/NKE-pompen zijn voorzien van geïntegreerde frequentieomvormers die energieverbruik verminderen, en die de laagst mogelijke life cycle costs combineren met de beste omstandigheden voor ons milieu. NB/NK-oplossingen: de feiten E-oplossing vs. oplossing met vast toerental in een typische pomptoepassing met variabele pompbehoefte * Tot 50 % Jaarlijkse energiebesparingen (typisch %) Jaarlijkse reductie in CO 2 - Typisch 1 ton uitstoot CO 2 per 3 kw Reductie in life cycle costs Typisch 25 % Terugverdientijd voor de extra investering in een NBE/ 2-3 jaar NKE-oplossing * Cijfers zijn gebaseerd op een pomp met een 3 kw motor in een toepassing die 12 uur per dag, 220 dagen per jaar loopt. Gemiddelde hoeveelheid CO 2 per kwh is bepaald op 0,37 kg. Life cycle cost berekening is gebaseerd op een periode van 10 jaar.

8 NB/NK DE DETAILS Geavanceerd motorwaaier-ontwerp Geavanceerd ontwerp van de axiale motorwaaier geeft een uitermate laag geluidsniveau Geïntegreerde frequentieomvormer in NBE/NKE Eenvoudige inbedrijfstelling Eenvoudige installatie geen bekabeling nodig Vooraf ingestelde oplossing voor snelle en veilige installatie Ruimtebesparend Motor, frequentieomvormer en motorbeveiliging in één Software geoptimaliseerd voor pompbedrijf lage bedrijfskosten EFF1 EFF1-motor standaard in zowel NB/NK- als NBE/NKEpompen. Alleen motoren met het officiële EFF1-logo zijn gecertificeerde motoren met maximaal rendement. Compacte perfectie De verhouding tussen de lengte en breedte van de as in de pomp is uitermate belangrijk. Grote asdiameters (D) en een korte afstand van waaier naar motor (L) geven maximale stabiliteit en lagere onderhoudskosten. Pompen van Grundfos streven altijd naar de meest optimale verhouding tussen lengte en breedte van de as (L3/D4). Maximale gebruiksduur van de asafdichting Speciaal geschikt voor bedrijf met frequentieomvormer

9 De alles-in-één oplossing In Grundfos NB/NK- en NBE/NKE-pompen zijn de koppeling en de as met wrijvingslassen aan elkaar verbonden om een compleet stabiel mechanisch geheel te vormen, zodat trilling en wrijving tot een minimum beperkt blijft. Deze alles-in-één oplossing verlengt de gebruiksduur van zowel de asafdichting als de lagers. Anticorrosie-oppervlak Kataforetische oppervlaktebehandeling, daardoor voorzien van een Powercron elektrocoating en een zinkfosfaatcoating. Maximale bescherming tegen corrosie Kataforese aan de binnenzijde van de pomp zorgt voor een langere levensduur van het binnenoppervlak wat weer bijdraagt aan efficiëntere werking. Mechanisch en hydraulisch gebalanceerde motorwaaier Minimale trilling en axiale krachten Maximale gebruiksduur voor motorlagers en asafdichting EN733 en ISO2858 Complete serie pompen met afmetingen en ontwerp conform EN733 (PN10/PN16) en ISO2858 (PN16). Vervangbare slijtringen Alle NB/NK- en NBE/NKE-pompen zijn voorzien van vervangbare slijtringen, die het mogelijk maken om uw pomp zo nodig te upgraden. Uniek ontwerp van asafdichtingskamer Geen extern leidingwerk nodig Voor optimale watercirculatie, en daardoor langere gebruiksduur van de asafdichting

10 NB/NK VEELZIJDIGHEID CUE de toekomst is er nu al Tot 22 kw levert Grundfos een complete serie pompen met geïntegreerde frequentieomvormers. Voor grotere motorvermogens levert Grundfos een oplossing tot 250 kw genaamd CUE. De CUE-serie bestaat uit frequentieomvormers met E-pompfunctionaliteit voor montage aan de wand. Met de CUE kunt u het toerental van vrijwel elke Grundfos-pomp regelen, onafhankelijk van grootte, vermogen of toepassingsgebied. Een perfecte oplossing voor de toekomst! Overzicht CUE Voeding E-pompen CUE 3 x V 7,5-250 kw 3 x V 0,75-7,5 kw 3 x V 0,55-22 kw* 0, kw 3 x V 1,5-7,5 pk** 0,75-45 kw 1 x V 0,37-1,1 kw 1,1-7,5 kw 0, kw * Voeding alleen tot 480 V ** Voeding alleen 208 tot 230 V

11 Thinking Buildings Bij Grundfos CBS staat alles in het teken van gebouwen, en onze producten dragen eraan bij dat gebouwen bijna zelfdenkend worden. We beschouwen onze producten niet alleen als standalone units we beschouwen ze als een integraal onderdeel van een levend gebouw dat als doel heeft om zo goed mogelijk voor z n bewoners te zorgen. Grundfos CBS levert een groot aantal producten uit toepassingsgebieden als verwarming, airconditioning, afvalwater, drukverhogingsystemen, brandbestrijdingsystemen en stadsverwarming/ koeling. Onze expertise is gebaseerd op tientallen jaren wereldwijde ervaring, en we zijn trots om onze kennis met onze klanten te delen. Wij zijn vastbesloten om het goede voorbeeld te geven voor wat betreft nieuwe technologieën en innovatie. Bezoek of neem contact op met Grundfos voor meer informatie over Grundfos CBS, of om te weten hoe we u kunnen helpen. Verken ons online universum Haal het meeste uit Grundfos CBS bezoek het Thinking Buildings Universum op Onze website bevat een groot aantal services die als uw online Grundfos CBS expert dienen: Snelle Pompselectie met een uitgebreide productdatabase en dimensioneringshulpmiddel dat helpt om de juiste pomp voor uw wensen te kiezen. E-learning programma waarmee u uw specialistische kennis kunt verbeteren Toegang tot Thinking Buildings e-news, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste technologie, productinformatie en achtergrondmateriaal Lexicon waar u definities van relevante professionele termen kunt opzoeken Welkom bij het Grundfos CBS Thinking Buildings Universum!

12 GRUNDFOS NB/NK Grundfos levert een vrijwel onbegrensde serie blokpompen (NB) en normpompen op fundatieplaat (NK), en door hun robuustheid en betrouwbaarheid zijn deze ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen. De pompen bezitten standaard de wereldberoemde EFF1-motor, en geïntegreerde frequentieomvormers die te allen tijde een maximaal rendement geven. Grundfos toepassingsgebieden: Watervoorziening Industriële drukverhoging Industrieel vloeistoftransport Irrigatie Verwarming / stadsverwarming Airconditioning Stadskoeling GRUNDFOS Nederland B.V. Postbus CA Almere Tel:

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

Rendement binnen handbereik

Rendement binnen handbereik GRUNDFOS Control MPC Rendement binnen handbereik GEBRUIKERSVRIENDELIJKE POMPBESTURING EN -BEWAKING VOOR DRUKVERHOGING, VERWARMING EN AIRCONDITIONING CONTROL MPC INLEIDING GRUNDFOS CONTROL MPC VERHOOGT

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

dpvci verticale insteekpomp

dpvci verticale insteekpomp de dynamiek van water dpvci verticale insteekpomp 2 de kracht van innovatie Het efficiënt koelen, smeren en reinigen van gereedschappen en producten met het maximaal haalbare pomprendement en optimale

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare watervoorziening essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële

Nadere informatie

geen COMPROMIS Verpompen van afvalwater met het hoogste totale rendement

geen COMPROMIS Verpompen van afvalwater met het hoogste totale rendement grundfos se & sl series onderwater- en droog opgestelde afvalwaterpompen 0.9-30 kw 2, 4, 6 polen 50Hz geen COMPROMIS Verpompen van afvalwater met het hoogste totale rendement be think innovate ULTIeme

Nadere informatie

Energy Solutions Pioneering for you

Energy Solutions Pioneering for you Energy Solutions Pioneering for you Uw Energy Consultant : Ruben Boekel Telefoonnummer : 088-9456014 Energy Solutions Pompen zijn verantwoordelijk voor 10 procent van het wereldwijde energieverbruik. Dit

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

Nieuwe ALPHA2 EEN NIEUWE DEFINITIE VOOR BETROUWBAARHEID EN RENDEMENT

Nieuwe ALPHA2 EEN NIEUWE DEFINITIE VOOR BETROUWBAARHEID EN RENDEMENT Nieuwe ALPHA2 EEN NIEUWE DEFINITIE VOOR BETROUWBAARHEID EN RENDEMENT Complete serie circulatiepompen van professionele kwaliteit voor verwarming, airconditioning en koeling ALPHA2 NIEUWE POMP BETROUWBAARDER

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële processen Variabele

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

14/05/2008. Séminaire Bruxelles Environnement Leefmilieubrussel seminarie. Verwarming. Airconditioning. Drukverhoging. Regenwaterrecuperatie

14/05/2008. Séminaire Bruxelles Environnement Leefmilieubrussel seminarie. Verwarming. Airconditioning. Drukverhoging. Regenwaterrecuperatie Verwarming Airconditioning Drukverhoging Regenwaterrecuperatie Afvalwater Watervoorziening Legionellabestrijding Brandbeveiliging Principeschema verwarmingsinstallatie Air handling unit with heat recovery

Nadere informatie

Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig

Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig GRUNDFOS MAGNA Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig Intelligente toerengeregelde circulatiepompen voor verwarmings- en airconditioningssytemen. Machtige MAGNA: Betrouwbaar. Veelzijdig. Krachtig. Het prestigieuze

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

T: +31 (0)485-371318 E:

T: +31 (0)485-371318 E: Tot 60% Tot 10% Systeem Module Analyse van het systeem Overzicht van de mogelijke potentie tot besparen KSB-adviseur bekijkt altijd het complete hydraulische systeem om de maximale besparingsmogelijkheden

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

MAGNA3 Meer dan een pomp

MAGNA3 Meer dan een pomp MAGNA3 Meer dan een pomp Complete serie intelligente circulatiepompen met hoog rendement voor verwarming, koeling, geothermische warmtepompsystemen en toepassingen voor huishoudelijk warm water. eigenschappen

Nadere informatie

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW Kiezen voor meer comfort en energie-besparing. De beste prestaties, met minder verbruik. Kennis en intlegentie ten dienste

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

Energy Solutions Pioneering for you

Energy Solutions Pioneering for you Pioneering for you Uw Energy Consultant : Ruben Boekel Telefoonnummer : 088-9456014 Pompen zijn verantwoordelijk voor 10 procent van het wereldwijde energieverbruik. Dit vertegenwoordigt een aanzienlijk

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

e-hm GROTER ASSORTIMENT, MEER OPTIES EN HOOGSTE EFFICIENCY IN HAAR KLASSE

e-hm GROTER ASSORTIMENT, MEER OPTIES EN HOOGSTE EFFICIENCY IN HAAR KLASSE e-hm GROTER ASSORTIMENT, MEER OPTIES EN HOOGSTE EFFICIENCY IN HAAR KLASSE In huis vraagt iedere Waar is het water? Waaater? Neeee, het water! Kinderzwembad Voor eten en drinken (per persoon per dag) Waar

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE Alles rondom Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst: In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit gekeken.

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen. heet voor je het weet

GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen. heet voor je het weet GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen heet voor je het weet Zonder tapwatercirculatiesysteem: Koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... Met tapwatercirculatiesysteem:

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

A F V A L W A T E R P O M P E N

A F V A L W A T E R P O M P E N INLEIDING Op de Nederlandse markt is Landustrie toonaangevend als leverancier van pompen en pompinstallaties. Zowel voor de gemeentelijke, industriële en waterschapsmarkt ontwerpt en realiseert Landustrie

Nadere informatie

Dompelmotorroerwerken. Wilo-EMU Maxi- en Megaprop.

Dompelmotorroerwerken. Wilo-EMU Maxi- en Megaprop. Dompelmotorroerwerken. Wilo-EMU Maxi- en Megaprop. Productinformatie. E M U Technologie Wilo-EMU Maxi- en Megaprop. Zeer efficiënte mengtechniek. Dankzij de innovatieve vleugelvorm en grote propellerdiameters

Nadere informatie

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Introductie AFEC pompen, een complete lijn dompelpompen brengt u the best return on investment. AFEC Pompen is een ISO gecertificeerde

Nadere informatie

Water parken Water is waarschijnlijk het belangrijkste van de vier elementen. Zijn verscheidenheid van vormen gekoppeld aan zijn ongeëvenaarde veelzij

Water parken Water is waarschijnlijk het belangrijkste van de vier elementen. Zijn verscheidenheid van vormen gekoppeld aan zijn ongeëvenaarde veelzij Zwembad pompen Water parken Water is waarschijnlijk het belangrijkste van de vier elementen. Zijn verscheidenheid van vormen gekoppeld aan zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid heeft de mensheid voor duizenden

Nadere informatie

Welke energie steek je. in (energie)besparing?

Welke energie steek je. in (energie)besparing? Welke energie steek je 1 in (energie)besparing? Door: Otto Waagmeester (Energie)besparing 2 voor alle partijen Agenda: Hoofd- en bijzaken Waar begin en eindig je? Voor eindgebruiker en OEM Hoofd- en bijzaken

Nadere informatie

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing GRUNDFOS sololift & unilift Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing sololift+ Uitstekende prestaties elegant ontwerp & De range is gemaakt volgens de Grundfos kwaliteitsnormen. De is eenvoudig

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

Hoe directe ketelvoedingoplossingen geld besparen

Hoe directe ketelvoedingoplossingen geld besparen Hoe directe ketelvoedingoplossingen geld besparen Grundfos ketelvoedingsystemen: Doe het regelventiel weg! Standaard ketelvoedingsystemen zijn voorzien van een regelventiel, bypasse en overgedimensioneerde

Nadere informatie

s p nertrapeemomp AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden

s p nertrapeemomp AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden Meertraps pompen EV F Omschrijving VERTICALE MEERTRAPS POMPEN COMPLEET UITGEVOERD IN ROESTVRIJ STAAL MET AEG Zeer geruisloze en betrouwbare meertraps pompen die zijn ontworpen voor water of vloeistof zonder

Nadere informatie

Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans Dirk Raes

Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans Dirk Raes Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans 0498926443 Dirk Raes 0498926449 LATEN WE VERDER DENKEN DAN DE POMP ALLEEN EN NEEM UW GEHELE SYSTEEM ONDER DE LOEP. Systeemvereisten/moeilijkheden

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0 GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing Allconnect Pressure 2.0 2 Grundfos full-line supplier ÓÓk voor Warmte Koude Opslag Als pompfabrikant is Grundfos

Nadere informatie

H e t W A d u s E P C p a k k e t

H e t W A d u s E P C p a k k e t Uw partner in duurzame energie H e t W A d u s E P C p a k k e t De ultieme oplossing voor uw woning v1.0 april 2009 Voorwoord WAdus BV is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008

Nadere informatie

Pompen worden in tal van toepassingen ingezet

Pompen worden in tal van toepassingen ingezet 1 2 Pompen worden in tal van toepassingen ingezet Pompen circuleren water om ons warm te houden Pompen in airconditioning systemen zorgen voor een aangename omgeving in gebouwen en kantoren Verpompen van

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Grundfos ALPHA2. Haal uw voordeel uit het label. Vervanging door een A-label circulatiepomp levert de hoogste besparingen op.

Grundfos ALPHA2. Haal uw voordeel uit het label. Vervanging door een A-label circulatiepomp levert de hoogste besparingen op. GRUNDFOS Grundfos Met veel trots introduceert Grundfos de nieuwe generatie energiezuinige circulatiepompen de. De is een revolutie van formaat in een kleine verpakking. Met een A-label op de energieschaal,

Nadere informatie

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen!

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! QAC 1450 TwinPower TM Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Wij begrijpen dat u vermogen nodig hebt, maar wisselen uw behoeften aan vermogen

Nadere informatie

Vernieuwd en uitgebreid: De SVI serie verticale insteekpompen

Vernieuwd en uitgebreid: De SVI serie verticale insteekpompen Vernieuwd en uitgebreid: De SVI serie verticale insteekpompen De nieuwe SVI serie van ITT Lowara is de perfecte oplossing voor verschillende industriële toepassingen, van koel- en smeermiddelenapplicaties

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven Flowserve Corporation Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven 1 Innovatie bij Flowserve Flowserve, wereldwijd leverancier van centrifugaal

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

LUCHTGEKOELD WATERKOEL-AGGREGAAT ALLEEN KOELEN / WARMTEPOMP 30RA/30RH KRACHTIG EN COMPACT

LUCHTGEKOELD WATERKOEL-AGGREGAAT ALLEEN KOELEN / WARMTEPOMP 30RA/30RH KRACHTIG EN COMPACT A Q U A S N A P J U N I O R LUCHTGEKOELD WATERKOEL-AGGREGAAT ALLEEN KOELEN / WARMTEPOMP 30RA/30RH KRACHTIG EN COMPACT ALLE NODIGE WATER- ZIJDIGE COMPONENTEN ZIJN AL INGEBOUWD De Aquasnap Junior completeert

Nadere informatie

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON EVOTRON Elektronische pomp met energieverbruik volgens energieklasse A voor circulatie van water in centrale verwarming en airconditioning systemen. Voordelen: Dankzij de geavanceerde technologie van de

Nadere informatie

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp Centrifugaalpompen 191 Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpompen De Verdermag pompenreeks is een zeer complete serie magneetgedreven centrifugaalpompen. De

Nadere informatie

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen 2 breed inzetbaar De ene keer is het een complete gemeente die voor z n afvoer van afvalwater vertrouwt op Duijvelaar Pompen, de andere keer een woonboot.

Nadere informatie

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing LZ OLIEVRIJE compressor Een volmaakte olievrije persluchtoplossing Topprestaties Zuigercompressoren zijn altijd overtuigende machines geweest: robuust, weinig onderhoud en energie-efficiënt. Maar deze

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: C D E LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

CIAT installeert zijn HEE-technologie in Bluebox gebouw in Genève

CIAT installeert zijn HEE-technologie in Bluebox gebouw in Genève CIAT installeert zijn HEE-technologie in Bluebox gebouw in Genève De installatie van 230 COADIS 2 HEE (hoge energie-efficiëntie) cassettetype comfort-units hebben er aanzienlijk aan bijgedragen dat Bluebox

Nadere informatie

de dynamiek van water dpv verticale pompen Jansen Pompentechniek T: +31(0) E:

de dynamiek van water dpv verticale pompen Jansen Pompentechniek T: +31(0) E: de dynamiek van water dpv verticale pompen 2 de kracht van innovatie De kunst van watertransport is de juiste oplossing met maximale efficiency te vinden voor iedere situatie. Onze reeks verticale meertraps

Nadere informatie

Onderzoek Offerte. Voorbeeld Hotel

Onderzoek Offerte. Voorbeeld Hotel Onderzoek Offerte Voorbeeld Hotel AdvaVolt B.V. Telefoon: 06 31 96 17 40 Weegschaalstraat 3 Email: info@advavolt.com 5632 CW Eindhoven, Netherlands Website: www.advavolt.com Postbus 4122 KvK: 17067671

Nadere informatie

Stefan Van Doren GSM: 0498/926.443 sdoren@grundfos.com

Stefan Van Doren GSM: 0498/926.443 sdoren@grundfos.com Stefan Van Doren GSM: 0498/926.443 sdoren@grundfos.com Energiebesparing met E-pompen Standaard circulatiepomp Constante curve ( 3 curves instelbaar) Dimensioneringsdebiet inregelen door middel van een

Nadere informatie

AFVALWATERPRODUCTEN BETROUWBARE OplOssingEn VOOR AllE TOEpAssingEn

AFVALWATERPRODUCTEN BETROUWBARE OplOssingEn VOOR AllE TOEpAssingEn GRUNDFOS AFVALWATERPRODUCTEN BETROUWBARE OplOssingEn VOOR AllE TOEpAssingEn UiTgEBREiDE ERVARing Op AFVAlWATERgEBiED AFVALWATER PRODUCTEN inleiding GRUNDFOS IS UW TOEGEWIJDE LEVERANCIER VAN HOOGWAARDIGE

Nadere informatie

Energiedag. Efficiency van ingebruikname tot end of life. Bert den Hollander Oktober 2017

Energiedag. Efficiency van ingebruikname tot end of life. Bert den Hollander Oktober 2017 Energiedag Efficiency van ingebruikname tot end of life Bert den Hollander Oktober 2017 Deel II Additioneel tov 2016: Data van sensoren gebruiken voor analyse werkpunt (=standdijd), energieverbruik en

Nadere informatie

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h Hoog rendement warmte terugwinunit 1.000-15.000 m 3 /h FLEXIBLITEIT IS EEN STANDAARD BO-AIR Luchtbehandeling De missie van BO-AIR is voorop te blijven in de ontwikkeling van energiezuinige klimaatapparatuur

Nadere informatie

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 SONETTO Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

Alezio. >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >> Behoud van het milieu. Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht!

Alezio. >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >> Behoud van het milieu. Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht! ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Alezio WARMTEPOMPEN LUCHT/WATER EASYLIFE Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht! >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >>

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties 2 hydro-unit utility line Voor elke drukverhogingsapplicatie produceert Duijvelaar Pompen een hoogwaardige oplossing. Uit ervaring weten we

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

De kunst van het ventileren

De kunst van het ventileren Pablo De kunst van het ventileren 80% Minder energieverbruik - Duurzaam - Zeer gebruikersvriendelijk - Eénvoudige montage www.ihb.nl De kunst van het ventileren Op het gebied van luchtcomfort zijn de meest

Nadere informatie

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels Gas Zonne-energie PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels > Energiebesparingen > Optimaal comfort bij verwarming en productie van sanitair warm water > Beperkt gebruik vloeroppervlak > Ideaal bij intensief

Nadere informatie

de dynamiek van water dpv verticale meertraps centrifugaal pompen

de dynamiek van water dpv verticale meertraps centrifugaal pompen de dynamiek van water dpv verticale meertraps centrifugaal pompen de kracht van innovatie De kunst van watertransport is de juiste oplossing met maximale efficiency te vinden voor iedere situatie. Onze

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging

Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging GRUNDFOS DRUKVERHOGING Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging EEN INTELLIGENT SYSTEEM MET EEN VEELVOUD AAN INSTELLINGSMOGELIJKHEDEN De Hydro MPC is een meerpomps drukverhogingsinstallatie voor

Nadere informatie

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit:

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit: Bent u op zoek naar een unieke airconditioner, eentje die anders is dan de rest? Kies dan voor Art Cool, een stijlvolle, innovatieve en aantrekkelijk ogende airconditioner. Vormgegeven als een kunstwerk,

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

SL D. Grundfos pomp GRUNDFOS DATA BROCHURE

SL D. Grundfos pomp GRUNDFOS DATA BROCHURE GRUNDFOS DATA BROCHURE SL1..1.22.4.5D Grundfos pomp 9624695 Dank u voor uw interesse in onze produkten. Bezoek onze website of neem contact met ons voor meer informatie. https://www.lenntech.nl/grundfos/sl1/9624695/sl1--1-22-4-5d-c.html

Nadere informatie

MAGNA F 250 1x230V PN6/10

MAGNA F 250 1x230V PN6/10 GRUNDFOS DATA BROCHURE MAGNA1 4-12 F 25 1x23V PN6/1 Grundfos pomp 97924178 Dank u voor uw interesse in onze produkten. Bezoek onze website of neem contact met ons voor meer informatie. https://www.lenntech.nl/grundfos/magna1/97924178/magna1-4-12-f.html

Nadere informatie

RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp

RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp Eten, drinken, farmaceutica, proces Afvalwater behandeling Chemie en petro chemie Poeder coaten Verf, hars en inktsoorten Mijnbouw en bouw industrie Olie & benzine

Nadere informatie

MiNi-SMMS VOOR KLEINE KANTOREN, WINKELS EN WONINGEN

MiNi-SMMS VOOR KLEINE KANTOREN, WINKELS EN WONINGEN INI-S MiNi-SMMS VOOR KLEINE KANTOREN, WINKELS EN WONINGEN Flexibiliteit en comfort: en comfort: de kernwoorden. de kernwoorden. De Toshiba MiNi-SMMS is een klein VRF-systeem geschikt voor zowel commerciële

Nadere informatie

EWWD-VZ serie. Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren. De absolute top van koudwatermachines

EWWD-VZ serie. Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren. De absolute top van koudwatermachines EWWD-VZ serie Watergekoelde koudwatermachines voorzien van in toerental geregelde compressoren De absolute top van koudwatermachines De absolute top van watergekoelde koudwatermachines EWWD-VZ serie Een

Nadere informatie

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M COMPACT EN VEELZIJDIG e.sybox is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt van electronisch geregelde pompsystemen voor toepassing

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

VLR. Toepassingen. Motor. Identificatiecodes VERTICALE MEERCELLIGE CENTRIFUGAALPOMPEN IN ROESTVRIJ STAAL AISI 316

VLR. Toepassingen. Motor. Identificatiecodes VERTICALE MEERCELLIGE CENTRIFUGAALPOMPEN IN ROESTVRIJ STAAL AISI 316 VERTICALE MEERCELLIGE CENTRIFUGAALPOMPEN IN ROESTVRIJ STAAL AISI 316 De serie VLR zijn verticale meertraps centrifugaalpompen met inline zuig en persaansluitingen met elektromotor. Geheel in RVS AISI 316

Nadere informatie

VLR VERTIKALE MEERCELLIGE IN-LINE CENTRIFUGAALPOMPEN MET IEC MOTOR

VLR VERTIKALE MEERCELLIGE IN-LINE CENTRIFUGAALPOMPEN MET IEC MOTOR VLR VERTIKALE MEERCELLIGE INLINE CENTRIFUGAALPOMPEN MET IEC MOTOR De VLR is een reeks van vertikale meercelligte centrifugaalpompen waarbij de zuig en persaansluiting INLINE liggen. De IEC motor is rechtstreeks

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

ROTEX hybride gaswarmtepomp Een sterk duo.

ROTEX hybride gaswarmtepomp Een sterk duo. ROTEX hybride gaswarmtepomp Een sterk duo. De nieuwe ROTEX HPU hybrid hybride gaswarmtepomp selecteert altijd automatisch de meest voordelige verwarmingsmodus. "Lange tijd waren we ervan overtuigd dat

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen Jabsco Lobben - en impellerpompen Verdringerpompen 175 Jabsco Lobbenpompen De lobbenpomp is van oorsprong ontwikkeld als sanitaire verdringerpomp voor het verpompen van voedingsmiddelen. Door het hygiënische

Nadere informatie