Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL"

Transcriptie

1 Schijvenmaaier GMD serie LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT!

2 GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL Verstandige veehouders weten het allang: een duurzame optimalisering van de opbrengst en efficiency kan alleen succes hebben wanneer de voerkwaliteit goed is. Dat geldt vandaag de dag steeds vaker. Als eerste schakel bij de voerderwinning, is het maaien van cruciaal belang. Het moment van maaien moet zo gekozen worden, dat het gewas de juiste rijpheid heeft, en er een periode van goed weer in het verschiet ligt. Zeker onder Nederlandse omstandigheden betekent dit, dat er grote oppervlaktes in een korte tijd gemaaid moeten worden. Hierdoor kan het gemaaide gewas zo gelijkmatig mogelijk gedroogd worden en kunnen de korte mooi weer periodes zo optimaal mogelijk benut worden. Met de betrouwbaarheid van een KUHN maaier zit men daarmee aan de veilige kant. Vooral bij de voederwinning moet iedere gewasvervuiling voorkomen worden, energieverliezen tijdens de oogst moeten met duur krachtvoer gecompenseerd worden, wanneer men de prestaties van de dieren op niveau wil houden. De maaibalkontlasting LIFT-CONTROL van KUHN voorkomt dit probleem. Dit unieke systeem heeft zich snel in de praktijk bewezen. Hogere voedingstofgehaltes en smaakvoller voer zijn de beslissende voordelen, die ook in de vakbladen lovend naar voren worden gebracht. Geen wonder dat de serie GMD LIFT- CONTROL maaiers in de huidige markt een maatstaaf zijn voor bodemaanpassing en maaikwaliteit. Want deze maaiers hebben de techniek, die aan de verwachtingen van de veeleisende veehouders voldoen. KUHN biedt u de oplossing voor het maaien rekeninghoudend met uw eisen: Kostenbesparing Praktijkgericht

3 Comfortabel Goede adviezen en ondersteuning Betrouwbaarheid en service

4 GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL Hydropneumatische maaibalkontlasting : met de Het productieresultaat van een veehouderijbedrijf hangt af van de hoeveelheid ruwvoer in de sleufsilo, balensilage en of hooi dat er beschikbaar is. Waar het op aankomt is: uit het gewonnen ruwvoer een zo groot mogelijke hoeveelheid melk en of vlees te produceren. Daarbij komt het niet alleen op de voeropname aan, maar ook op het feit dat de dieren een zo hoog mogelijke voedingswaarde uit het voer halen. Alleen dan is de productie ook efficiënt, omdat zo op de gift van duur aangekocht krachtvoer bespaard kan worden. 3 OPGENOMEN ENERGIE PER KOE PER JAAR 2060 UFL 4 tot 2% minder voervervuiling = winst van 82,-/ha In Duitsland werd een regio met intensieve weidegebieden onderzocht, om inzicht te krijgen in hoeverre de kwaliteit van ruwvoer invloed heeft op het financieel resultaat van een melkveebedrijf. Daarbij werden twee verschillende ruwvoerkwaliteiten vergeleken: één met 2% en een andere met 4% vervuilingsgraad. Allereerst werd bepaald wat het verschil in voedingswaarde is van ruwvoer met een geringe kwaliteit t.o.v. dat met een hogere kwaliteit. Daarna werd berekend wat het kost om het verschil aan voedingswaarde in het rantsoen aan te vullen. Resultaat : 82 per ha per jaar! 2400 UFL Onderzocht door de Landwirtschaftskammer Weser-Ems 2227 UFL + 38 / per koe per jaar 9 UFL 8,4 UFL ENERGIE PER KG DROGE STOF 8,7 UFL + 44 / per koe per jaar 2000 UFL 8 UFL 4 % voervervuiling 2 % voervervuiling 4 % voervervuiling 2 % voervervuiling De oplossing: - Maaibalkontlasting de unieke KUHN techniek Beter maaien - Hogere voerkwaliteit: minder voervervuiling, hogere energiewaarde, grotere voeropname door het vee. - Meer voer per hectare: sparen van de grasnerf, snellere hergroei. Kosten besparen - Geringer brandstofverbruik - Geringere slijtage van de glijsloffen - Geringere weerstand - Hogere werksnelheid - Geringere reparatiekosten door de actieve NON-STOP obstakelbeveiliging. Een grotere arbeidsverlichting - Groter bedieningscomfort. - Exactere afstelling dankzij de manometer - NON-STOP obstakelbeveiliging.

5 speciale Kuhn techniek Een geniale techniek, die alleen door KUHN geleverd wordt! Het LIFT-CONTROL systeem is veel meer dan een maaibalkontlasting, de conventionele ontlastingsveer is door accumulatoren vervangen. Het onderscheidende pluspunt van het LIFT-CONTROL systeem is de specialistische en exclusieve KUHN techniek. De KUHN constructeurs hebben een hydropneumatische balkdrukinstelling ontwikkeld, die zich constant aanpast aan de inwerkende belastingen op de maaibalk. De voordelen, die daaruit voortkomen, zijn eenvoudig onverslaanbaar: gelijkmatige ontlasting constante bodemdruk nauwkeurige bodemaanpassing minder voervervuiling sparende behandeling van de grasnerf Eenvoudige en precieze bodemdruk aanpassing De bodemdrukinstelling is bij wisselende omstandigheden d.m.v het drukvat nauwkeurig vanaf de bestuurdersstoel in te stellen. Op plekken met een hogere bodemvochtigheid kan de bodemdruk zo sterk verminderd worden, dat het opschuiven van grond en de daaruit voortvloeiende voervervuiling vermeden wordt. Ook de weerstand en de slijtage van de glijsloffen, alsmede de trekkracht kunnen hierdoor beduidend verminderd worden. 2 1 René Walter «Projectleider in de ontwikkelingsafdeling Bij onze ontwikkelingswerkzaamheden wilden we een systeem ontwerpen, dat de maaibalkontlasting zo optimaliseert, dat er werkelijk alleen kwaliteitsvoer geoogst wordt, en dat ook gelijktijdig als NON-STOP obstakelbeveiliging werkt. Tijdens het testen van de eerste prototypen hebben we ons van de ongelooflijke prestaties van de techniek kunnen overtuigen. «4 Hoe functioneert dat in de praktijk? Wanneer de maaibalk over de grond glijdt, ondervindt deze weerstand, hoe hoger deze kracht wordt, des te sterker wordt de ontlasting van de maaibalk, door de unieke en exclusieve LIFT-CONTROL - Techniek. Zo kunt u rustig maaien: de AKTIEVE NON-STOP- Obstakelbeveiliging Wij van KUHN weten, dat geen veehouder zich midden in het seizoen een schade aan zijn maaier veroorloven kan, ongeacht, of een obstakel of een rijfout daar de oorzaak van is. Onze LIFT-CONTOL modellen beschikken daarom over een actieve obstakelbeveiliging, die de maaier bij een aanraking van een obstakel tot 25 naar achteren laat wegzwenken. Bij het in werking treden van het systeem verhoogt gelijktijdig het ontlastingssysteem zich, zodat het obstakel glijdend voorbijgereden kan worden, zonder dat er schade aan de maaibalk of het frame kan ontstaan. Na het voorbijrijden van het obstakel zwenkt de maaier automatisch weer terug in de werkstand, zonder te stoppen of met de trekker achteruit te rijden!

6 GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL bij de GMD serie 1010: je van het! 5 De geringe afstand tussen de van elkaar af draaiende schijven geeft vooral bij kort en licht voer een nauwkeurige overlapping van de maaibanen, dit voorkomt tevens het meeslepen van het gemaaide gewas. Verschillende afstanden tussen de maaischijven KUHN-Patent Met deze gepatenteerde ontwikkeling bewijst KUHN eens te meer een niet te evenaren ervaring te hebben in het fabriceren van schijvenmaaiers. PROTECTADRIVE Overbelastingsbescherming In het maaiseizoen komt het op iedere minuut aan! Alle maaischijfassen beschikken daarom direct boven de lagers over een nauwkeurig berekend breekpunt, die bij een heftige botsing tegen een obstakel voor het afbreken van de as zorgt. Zo blijven de dure tandwielen in de maaibalk onbeschadigd. Tussen de naar elkaar toe draaiende schijven, is de afstand tussen de schijven groter, i.v.m. de doorvoer van de hoeveelheid gemaaid gewas. Hierdoor wordt het gemaaide gewas vlot naar achter doorgevoerd waardoor men goede voorwaarden schept voor een goed maaibeeld en een vlotte doorgang tijdens het maaien. Olie vervangen in de maaibalk? Bij KUHN geen thema! De OPTIDISC - maaibalk is zo geconstrueerd en getest, dat het smeermiddel niet meer vervangen hoeft te worden. Onderhoud hiervoor kunt u gewoon vergeten! Het vervangen van de aandrijfmodules is eenvoudig, prijsgunstig en in minder dan 15 minuten te doen. Extreme zekerheid! Voor de aandrijving van de schijven komen alleen uitsluitend solide tandwielen met een grote doorsnede in aanmerking; dit geldt voor de tussentandwielen evenzo als voor de tandwielen onder de schijven. Zowel de krachtoverbrenging als ook de stootvastheid zijn daardoor optimaal met als resultaat een extreem hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Snelle demontage De maaischijflagering kan compleet uitgebouwd worden, zodat ook de tussentandwielen voor reparatiewerkzaamheden gemakkelijk toegankelijk zijn. Een maaier voor perfectionisten NIEUW Alle maaiers uit de serie LIFT-CONTROL zijn uitgevoerd met nieuwe maaischijven, een optimale vormgeving en langere messen, die een uitstekende maaikwaliteit waarborgen. Een maaier voor de echte perfectionisten! De nieuwe facetten dragen bij aan een effiënte doorstroom.

7 of bouten = altijd een 100% veilige mesbevestiging Mesbevestiging naar wens De maaiers in de serie LIFT-CONTROL zijn in Nederland met het messensnelwisselsysteem uitgerust. KUHN heeft er alles aangedaan, om een evenzo veilige mesbevestiging te garanderen als bij een boutbevestiging: Messensnelwisselsysteem FAST-FIT Drievoudige veiligheid Door de hoge voorspanning van de sterke bladveren is er gegarandeerd constant contact tussen de messen en de veren. Door een rand onder de mesbout wordt voorkomen, dat het mes vanaf de bout naar beneden weg kan springen. De bladveer kan alleen op een bepaald punt over de bocht van de beschermslof naar onder gebogen worden. Bij een hoge draaisnelheid van de schijf bestaat er geen gevaar, dat de mesbevestiging zich ongewild opent. Om te voorkomen dat hoge onderhoudskosten ontstaan, kunnen de mesbouten apart vervangen worden. Door de compacte bouwwijze van het messensnelwisselsysteem blijft een hoge maaikwaliteit gegarandeerd. 6 Boutbevestiging Ingebouwde levensverzekering De maaischijflagers zijn middels lange bouten bevestigt. Een absoluut betrouwbare bevestiging van de bouten wordt gegarandeerd, doordat ze in het balkprofiel gemonteerd zitten. Voordelen: - Geen uitscheuren of vervormen van de lasdelen. - Extra versterking van het profiel van de balk, daardoor een geringere belasting van de tandwielen. - Geringere onderhoudskosten, zeer lange levensduur.

8 GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL Pendelende middenophanging: perfect gelijkmatig verdeeld gewicht Noodzakelijk voor een betrouwbare maaibalkontlasting, is een gelijkmatige verdeling van de bodemdruk over de balkbreedte op de grond. Bij de serie LIFT-CONTROL is de maaier precies in het midden van zijn zwaartepunt opgehangen. Daardoor is een uitstekende maaikwaliteit over de totale maaibreedte gegarandeerd. 7 De maaiunit beschikt over een grote verticale pendel mogelijkheid, wat ook bij grote werkbreedtes tot 4,35 m een perfect maaiwerk levert. Bedieningscomfort voldoet aan de hoogste eisen De bediening is zo eenvoudig mogelijk, het aantal hydraulische aansluitingen is tot een minimum beperkt. Via één hydraulisch stuurventiel wordt de maaier op de kopakker uitgeheven. Met minstens 40 cm bodemvrijheid kunnen de reeds gemaaide zwaden probleemloos worden overgestoken. Beschermdoeken van de beste kwaliteit Veiligheid staat bij KUHN volledig op de voorgrond. De slijt- en slagvastheid van onze beschermdoeken liggen duidelijk boven de norm van het wettelijk voorgeschrevene en ook boven de norm van de meeste andere fabrikanten één van de vele pluspunten, waardoor een hoge inruilwaarde voor een KUHN maaier verkregen wordt. Ook bij de veiligheid tijdens het transport over de weg zijn er bij KUHN geen compromissen. Dit bewijzen de volgende details: - een direct in het beschermdoek geïntegreerd waarschuwingsbord - een op de buitenste beschermbeugel aangebracht achterlicht.

9 8

10 GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL GMD 2810: Maaikwaliteit van hoog niveau! Kwaliteit van werk en compacte afmetingen zijn de essentiële kenmerken van dit model. De GMD 2810 is voor trekkers vanaf 70 pk (51kW) ontworpen en geschikt voor de meest diverse maaiomstandigheden. De ophanging van de maaier heeft een groot pendelbereik en samen met de maaibalkontlasting LIFT-CONTROL zorgen ze voor een perfekte bodemaanpassing, die aan de hoogste eisen voldoet. Bouwwijze solide en betrouwbaar! Frame en draagarm zijn zeer sterk, de naam KUHN waardig. Functionaliteit en een lange levensduur zijn gegarandeerd. Onderhoud? Bijna verwaarloosbaar! Alleen elke 250 werkuren de kruiskoppelingen van de tussenassen smeren dat was het dan!

11 10 Veilig op de weg! Na het horizontaal naar achteren wegzwenken, hangt de maaier precies midden achter de trekker en is daardoor probleemloos over de weg te transporteren. De maaier wordt mechanisch vergrendeld om per ongeluk uitzwenken te voorkomen, tevens wordt de pendelophanging geblokkeerd, veiligheid voor alles.

12 GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL GMD 3110/3510 de juiste keus voor trekkervermogen vanaf 90 pk! 11 Eenvoudig en veilig af te bouwen! Brede wegzetsteunen zorgen voor een stabiele positie van de afgekoppelde maaier. Het afkoppelen van de trekker gebeurt in de transportstand, zodat de machine ook in smalle machinebergingen weggezet kan worden. Optimaal gebruik van de maaibreedte Twee aanbouwmogelijkheden zorgen voor een betere aanpassing aan de trekkerbreedte en bieden extra speelruimte bij gelijktijdige inzet van een frontmaaier.

13 Met de nieuwe OPTIDISC maaibalk en de maaibalkontlasting LIFT-CONTROL zijn de types GMD 3110/3510 echte professionals, waardoor ze tot grote prestaties in staat zijn. Een keuze, die u in geen geval zal berouwen, want deze machines overtreffen alle verwachtingen. Met 3,10 m resp. 3,51 m werkbreedte zijn ze perfect aangepast aan de eisen van middelgrote bedrijven met een trekkervermogen boven de 66 kw/90 pk. 12 Oogsten in plaats van wachten! Ook bij deze types beperkt zich het onderhoud enkel tot het smeren van de kruiskoppelingen van de tussenas, en dat maar elke 250 werkuren. Een essentiële tijdwinst midden in het oogstseizoen.

14 GMD SCHIJVENMAAIER LIFT-CONTROL GMD 4010/4410 de grootste capaciteit met maximaal 10 maaischijven! Als eigenaar van een GMD 4010 resp kunt u goed alle maatstaven vergeten, die u tot nu toe aan de capaciteit van een maaier geëist zou hebben. Een capaciteit van boven de 5 ha per uur met een driepunts machine dat overtreft alles van wat er tot nu toe mogelijk was. Wanneer ook dat niet voldoende is, kunt u ook zonder probleem voor op de trekker een frontmaaier GMD 802 F aanbouwen, werkbreedte 3,11 m, om zo een totale breedte van 7,20 m te behalen. Met deze werkbreedte komt u dicht bij de prestatie van een triplecombinatie in de buurt, dit echter met duidelijk geringere kosten per ha! 13 Transportdemping Hoge rijsnelheden tijdens het transport over de weg horen er vandaag de dag gewoon bij. KUHN heeft de types GMD 4010 en 4410 met een hydropneumatische stootdemper uitgevoerd, die een hoog rijcomfort garanderen.

15 10/10 pour une MAXI précision 14 Bedieningscomfort voor vlot maaiwerk Het wenden en keren op de kopakker moet snel en eenvoudig gaan. De GMD 4010 en 4410 zijn daarom uitgevoerd met een hefcilinder tussen draagarm en frame, hiermee kan de maaiunit 40 cm boven de grond geheven worden. De bediening gaat via één enkelwerkend stuurventiel.

16 TECHNISCHE GEGEVENS GMD 2810 GMD 3110 GMD 3510 GMD 4010 GMD 4410 Werkbreedte (m) 2,67 3,10 3,51 3,95 4,35 Aanbouwcategorie driepuntsaanbouw - cat. 2 driepuntsaanbouw - cat.3 Zijdelings verstelbare aanbouwpennen Standaard Aantal maaischijven Aftakastoerental (min -1 ) of 540* 1000 Aandrijving van de maaibalk Aandrijving door binnenste maaischijf Bescherming van de aandrijving PROTECTADRIVE systeem Omzetten naar transportstand hydraulisch 90 zwenkbaar naar achteren Automatische maaibalkvergrendeling in de transportstand - Standaard Hydropneumatische balkbeveiliging met geïntegreerde NON-STOP obstakelbeveiliging Standaard Zwadschijven binnen en buiten buiten Gemiddelde zwadbreedte 1,70 2,30 2,80 3,30 3,70 Geïntegreerde hydraulische heffing Standaard Waarschuwingsborden en verlichting Standaard Gewicht (kg) Benodigde hydrauliekaansluiting 1 DW stuurventiel 1 DW en 1 EW stuurventiel Vermogens behoefte trekker (kw/pk) 51/70 60/80 67/90 81/110 90/120 * Aftakastoerentallen per land verschillend Extra toebehoren: verhoogde maaischijf voor het reduceren van de zwadbreedte tot ca. 2,00 m bij GMD 3110 en tot ca. 3,00 m bij GMD Verhoogde glijsloffenset voor maaihoogte van 30 tot 85 mm. Met innovatieve KUHN servicepunten* kunt u voordelen en rentabiliteit van uw KUHN machines verder optimaliseren. * Sommige service mogelijkheden zijn nog niet in alle landen beschikbaar In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). UW DEALER: KUHN S.A. - F Saverne Cedex Het verschil met KUHN service - Compleet advies door regelmatig geschoolde en goed geïnformeerde dealers. - Het doel, met u aan uw behoefte de best passende machine uit te kiezen. - Omvangrijke begrijpbare technische documentatie zodat u uw machine het beste leert kennen en het best mogelijke gebruik ervan kan maken. - Een 24 uurs onderdelenservice op 7 dagen inde week en faire onderdelenprijzen. - Omvangrijke veiligheid met de KUHN garantieverlenging - de Online techniek diagnose en informatie ingang van uw KUHN delers voor snelle hulp bij alle storingen. - KUHN een breed spectrum passende financieringsoplossingen voor ieders Behoefte Zedelgem Tel.: (050) Ciney Tel.: (083) BELGIE Reesink Technische Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20, NL 7200 AA ZUTPHEN Telefoon : Telefax : Om het milieu te sparen, gebruiken wij uitsluitend chloorvrij papier / Printed in France NL Copyright KUHN 2011

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL FC Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! FC DE MAAIKNIKSCHUDDERS VAN KUHN MET LIFT-CONTROL Ieder goed presterend bedrijf weet tegenwoordig, hoe belangrijk het basisrantsoen voor

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! De KUHNschijvenmaaier GMD Serie 102 LIFT-CONTROL Concurrentiekracht en efficiency zijn in de toekomst de beslissende criteria voor een

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

Triple maaicombinaties. GMD TRIPLE SCHIJVENMAAIERCOMBINATIES FC TRIPLE MAAIKNIKSCHUDDERCOMBINATIES www.kuhn.com

Triple maaicombinaties. GMD TRIPLE SCHIJVENMAAIERCOMBINATIES FC TRIPLE MAAIKNIKSCHUDDERCOMBINATIES www.kuhn.com Triple maaicombinaties GMD TRIPLE SCHIJVENMAAIERCOMBINATIES FC TRIPLE MAAIKNIKSCHUDDERCOMBINATIES www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GMD 3125 F 3525 F 8730 9530 10030 FC 3125 F 3525 F 8830 9530 10030 MAXIMALE

Nadere informatie

GMD / FC. Maaicombinaties vanaf 7,00 m VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD / FC. Maaicombinaties vanaf 7,00 m VOEDERWINNING OP MAAT! GMD / FC Maaicombinaties vanaf 7,00 m VOEDERWINNING OP MAAT! Aangebouwde schijvenmaaier- en maaiknikschuddercombinaties van KUHN Met werkbreedtes van 7,00 tot 8,80 meter kunnen de te maaien oppervlaktes

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel SCHIJVENMAAIERS Tandwielaandrijving Licht Efficiënt Stabiel fella.eu hooibouw.nl 2 DE BESTE OOGST FELLA staat al meer dan 90 jaar borg voor innovatieve techniek, uitstekende kwaliteit en persoonlijke passie

Nadere informatie

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R VOEDERWINNING OP MAAT! Getrokken maaiknikschudder van KUHN De unieke maaiknikschudders ALTERNA van KUHN bieden door hun werkbreedte, vorm van de maaibalk

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER GEZOND VERSTAND GAAT VERDER. DISCMASTER, CONTINUE IN BEWEGING. FlexProtect De schijvenmaaiers zijn uitgevoerd in een herkenbare complete lijn met een sterk design. Vooral de

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

KRONE al 100 jaar succesvol

KRONE al 100 jaar succesvol Schijvenmaaiers NL KRONE al 100 jaar succesvol Deskundig Innovatief Klantgericht Al een eeuw lang is de naam KRONE in de landbouwmechanisatie een begrip. Begonnen als een kleine smederij, heeft KRONE zich

Nadere informatie

TROMMELMAAIERS. Sterk Betrouwbaar Robuust. fella.eu hooibouw.nl

TROMMELMAAIERS. Sterk Betrouwbaar Robuust. fella.eu hooibouw.nl TROMMELMAAIERS Sterk Betrouwbaar Robuust fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve techniek, uitstekende kwaliteit en persoonlijke

Nadere informatie

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken Cirkelschudder Serie 1002 VOOR SLAGVAARDIG SCHUDDEN EN KEREN! www.kuhnsa.com CIRKELSCHUDDER GF SERIE 1002 Cirkelschudder 13 002 en 17 002 Bij de oogst van kwaliteitsvoer komt het op ieder detail aan. Oversteken

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Cirkelhark met één harkelement

Cirkelhark met één harkelement Cirkelhark met één harkelement V O E D E R W I N N I N G O P M A A T! De cirkelharken van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat niets de rentabiliteit van een investering te boven. KUHN geeft al sinds

Nadere informatie

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 ZA A I EN OP MA AT! INTEGRA MECHANISCHE OPBOUWZAAIMACHINE Mechanische opbouwzaaimachine INTEGRA Met de nieuwe zaaicombinatie INTEGRA stijgt het concurrerend vermogen en de

Nadere informatie

Pöttinger NOVACAT / NOVADISC

Pöttinger NOVACAT / NOVADISC Schijvenmaaiers Pöttinger NOVACAT / NOVADISC 97+012.06.1107 NOVADISC en NOVACAT schijvenmaaier De menselijke cultuur is nauw verbonden met de ontwikkeling van het weiland en de weide. Het groenvoer was

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

Goed op elkaar afgestemd. Oogstsystemen van CLAAS.

Goed op elkaar afgestemd. Oogstsystemen van CLAAS. DISCO Goed op elkaar afgestemd. Oogstsystemen van CLAAS. Wanneer u dagelijks in de groenvoerwinning werkt, heeft meer dan alleen een robuust werktuig nodig. U heeft techniek nodig, die functioneert en

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN*

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN* VOORDELEN VAN HET VERSNIPPEREN Voordelen Werking Verkleining van de gewasresten Verbetering van de bodemstructuur Management van ziekten en plagen Onkruidbestrijding De opkomst van het zaad wordt niet

Nadere informatie

Lely splendimo Schijvenmaaiers

Lely splendimo Schijvenmaaiers Lely splendimo Schijvenmaaiers Maximale capaciteit met minimale energie www.lely.com innovators in agriculture Ideale momenten maximaal benutten Goede bodemvolging voorkomt vervuiling Uitgekiende constructies

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

PÖTTINGER EUROCAT. Trommelmaaiers 97+013.06.0112

PÖTTINGER EUROCAT. Trommelmaaiers 97+013.06.0112 PÖTTINGER EUROCAT Trommelmaaiers 97+013.06.0112 EUROCAT Trommelmaaiers voor de zwaarste omstandigheden Grasland bepaalt in veel regio's het landschap. Het gebruik van het grasland als voerleverancier schept

Nadere informatie

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat!

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen Serie 1003 in vaste uitvoering 04 Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen, serie 1003 in vaste uitvoering De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan

Nadere informatie

Lely splendimo Schijvenmaaiers

Lely splendimo Schijvenmaaiers Lely splendimo Schijvenmaaiers www.lely.com innovators in agriculture Ideale momenten maximaal benutten Goede bodemvolging voorkomt vervuiling Uitgekiende constructies zorgen ervoor dat de maaier de contouren

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

John Deere maaier/kneuzers. Productiviteit op het scherpst van de snede

John Deere maaier/kneuzers. Productiviteit op het scherpst van de snede John Deere maaier/kneuzers Productiviteit op het scherpst van de snede Prestaties op het scherpst van de snede Ongeëvenaarde maaiprestaties. Beproefde kneuzers. Legendarische robuustheid. Deze standaardkenmerken

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

DISCO Driepuntsmaaiers Frontmaaiers. De snede beslist.

DISCO Driepuntsmaaiers Frontmaaiers. De snede beslist. DISCO Driepuntsmaaiers Frontmaaiers De snede beslist. Ruwvoerwinning als systeem. Bij ruwvoerwinning telt elke minuut. Goed dat u een partner heeft die veel meer biedt dan alleen krachtige machines. Een

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Compacte haakse aandrijving. Professioneel Krachtig Rendabel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Compacte haakse aandrijving. Professioneel Krachtig Rendabel SCHIJVENMAAIERS Compacte haakse aandrijving Professioneel Krachtig Rendabel fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA MADE IN GERMANY FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve

Nadere informatie

NOVACAT NOVADISC. PÖTTINGER-maaicombinaties. 97+017.nl.0314. Alle informatie online

NOVACAT NOVADISC. PÖTTINGER-maaicombinaties. 97+017.nl.0314. Alle informatie online 97+017.nl.0314 Alle informatie online NOVACAT NOVADISC PÖTTINGER-maaicombinaties NOVACAT X8 COLLECTOR Slagvaardigheid met hoog rendement Maaicombinaties van PÖTTINGER bieden een slagvaardig en rendabel

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.nl. Compacte haakse aandrijving. Professioneel Krachtig Rendabel

SCHIJVENMAAIERS. fella.nl. Compacte haakse aandrijving. Professioneel Krachtig Rendabel SCHIJVENMAAIERS Compacte haakse aandrijving Professioneel Krachtig Rendabel fella.nl 2 DE BESTE OOGST FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve techniek, uitstekende kwaliteit en persoonlijke

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! De KUHN ploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het ontwerp van

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR KM Serie -DM Serie - TC 3.32 DRUMMASTER

DEUTZ-FAHR KM Serie -DM Serie - TC 3.32 DRUMMASTER DEUTZ-FAHR KM Serie -DM Serie - TC 3.32 DRUMMASTER DEUTZ-FAHR DRUMMASTER MAAIWERK OP Z'N BEST! EEN WELOVERWOGEN BESLUIT Maaien is de eerste belangrijke stap in het proces voor het maken van kuilvoer. De

Nadere informatie

Pöttinger trommelmaaiers. Pöttinger EUROCAT 97+013.06.0205

Pöttinger trommelmaaiers. Pöttinger EUROCAT 97+013.06.0205 Pöttinger trommelmaaiers Pöttinger EUROCAT 97+013.06.0205 Pöttinger-tromme voor de zwaar Machine van het jaar 2006 Grasland bepaalt in veel regio's het landschap. Het gebruik van het grasland als voerleverancier

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN Eén-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

Mechanische klepelmaaiers

Mechanische klepelmaaiers Productenoverzicht Mechanische klepelmaaiers Diverse uitvoeringen mechanisch aangedreven klepelmaaiers. Voor front - en achtermontage aan landbouwtractoren. Werkbreedtes tot 3 meter. Hydraulische gieken

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

Woord vooraf. François Achten Jan Packo Dirk Martens. Voorzitter LCV vzw Voorzitter FEDAGRIM vzw TAC-TISI-LTCW

Woord vooraf. François Achten Jan Packo Dirk Martens. Voorzitter LCV vzw Voorzitter FEDAGRIM vzw TAC-TISI-LTCW Woord vooraf In Vlaanderen blijft grasland de grootste teelt: 45 % van de totale cultuuroppervlakte bestaat immers grasland. Gras is op de meeste bedrijven, naast maïs, het voornaamste ruwvoer voor het

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Gescheiden werkgangen AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Werkgang van het type "gescheiden" omvattende een ontbladeraar één of twee rotoren, een rooier-zwadlegger met 3 zonnen en een bunkerlader van 16 of 25

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen 3M-Matic Dozensluitmachines Professionele oplossingen voor uw verpakkingen Bespaar tijd en geld Sluit uw kartonnen dozen met 3M-Matic dozensluitmachines: Snel Efficiënt Betrouwbaar Dozensluitsystemen voor

Nadere informatie

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-635FT- 690T-828T-832T/TD/CT/R-835T/CT/R-840CT. Vicon EXTR schijvenmaaiers met kneuzer

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-635FT- 690T-828T-832T/TD/CT/R-835T/CT/R-840CT. Vicon EXTR schijvenmaaiers met kneuzer EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-635FT- 690T-828T-832T/TD/CT/R-835T/CT/R-840CT Vicon EXTR schijvenmaaiers met kneuzer ...Zoekt u iets EXTR? Waarom EXTR? De Vicon EXTR schijvenmaaiers zijn ontwikkeld om net

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Prestaties. Glide Steer. De kennis en de kracht om de zwaarste klussen te klaren

Prestaties. Glide Steer. De kennis en de kracht om de zwaarste klussen te klaren Prestaties De kennis en de kracht om de zwaarste klussen te klaren Glide Steer Met deze revolutionaire technologie kan de GR2120 zo scherp draaien, dat er slechts een 110 cm brede cirkel van ongemaaid

Nadere informatie

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar Taarup BIO Perswikkelcombinatie Compacte machine en uitstekend handelbaar De Taarup BIO - een compacte oplossing met hoge capaciteit. Persen en wikkelen in één werkgang De Taarup BIO is een geïntegreerde

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 120 maaibreedte 1200 mm maaihoogte 25/45/65 mm, eigen gewicht 137 kg Ook leverbaar met smalle CAT 1 aansluiting voor zeer kleine tractoren

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB - VBP Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB / VBP 2160, 2190 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma

Nadere informatie

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten CRAYLER F3 serie *) Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten Krachtig en wendbaar... Wij lossen uw transportproblemen op om het even hoe moeilijk de omstandigheden mochten zijn. Maak gebruik

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

Robomow RM200. prijslijst 2011. Automatische Gazonmaaier. Robomow RM200

Robomow RM200. prijslijst 2011. Automatische Gazonmaaier. Robomow RM200 prijslijst 2011 Automatische Gazonmaaier Compact 1-maaimes mulchsysteem Persoonlijk instelbare antidiefstal code incl. alarmsysteem Tilsensor stopt het draaien van de messen onmiddellijk zodra Robomow

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie. ALLU D - Serie. Zeven - verkleinen. www.allu.net

Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie. ALLU D - Serie. Zeven - verkleinen. www.allu.net Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie ALLU D - Serie Zeven - verkleinen www.allu.net ALLU aanbouwdelen - voor wie service verleend! Het kwaliteit gereedschap voor op uw werk locatie Als

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Greentec Special Products Stand Nr. 1.01-1 Website www.greentecsp.nl Omschrijving innovatie IRUS Deltrak 2.0 nu uitgerust met bosklepelmaaier Greentec Special products

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70 www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit de

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting 1500 1900 2300 2800 1.273 1.541 1.814 2.148 Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1/

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

HIT / HIT T. PÖTTINGER Schudder 97+021.NL.0814

HIT / HIT T. PÖTTINGER Schudder 97+021.NL.0814 HIT / HIT T PÖTTINGER Schudder 97+021.NL.0814 HIT / HIT T Schudder Onze beproefde schudders overtuigen door een perfecte bodemaanpassing. Dit zorgt voor een gewasbesparend schudden. De brede wielen, samen

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

AGTOS-hogecapaciteitsturbines

AGTOS-hogecapaciteitsturbines AGTOS-hogecapaciteitsturbines Straaltechniek Gebruikte machines Transportsystemen Service & Reserveonderdelen Voordelen van de AGTOS-hogecapaciteitsturbines: Zeer korte montagetijd zonder speciale hulpmiddelen

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

SF(H) FRONTMAAIERS. Efficiënt en betrouwbaar

SF(H) FRONTMAAIERS. Efficiënt en betrouwbaar SF(H) FRONTMAAIERS Efficiënt en betrouwbaar Iseki SFH 200: efficiënt en betrouwbaar Compact & eigentijds design Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki erin geslaagd de meest recente maaitechnologie

Nadere informatie

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT Werktuigtest technische gegevens Lengte Transportbreedte Transporthoogte Transporthoogte (ingeklapte tandarmen) Bodemvrijheid (transport) Rotordiameter

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

voor iedere trekker vanzelfsprekend!

voor iedere trekker vanzelfsprekend! voor iedere trekker vanzelfsprekend! DE KRACHT VAN SPECIALISATIE binnen de Zuidberg Techniek Holding Zuidberg Engineering ontwikkelt met moderne, geavanceerde software voor vrijwel ieder model trekker

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

BiG M 420 Zelfrijdende capaciteits-maaier-kneuzer

BiG M 420 Zelfrijdende capaciteits-maaier-kneuzer BiG M 420 Zelfrijdende capaciteits-maaier-kneuzer www.krone.de BiG M 420 Pure slagvaardigheid! Nieuwe comfortabele, ruime cabine Nieuwe joystick met zeer hoog bedieningscomfort Nieuwe MAN motor met 420

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor garagedeuren

Aandrijfsystemen voor garagedeuren Aandrijfsystemen voor garagedeuren Stand-by verbruik: slechts 0,3 Watt! Voor elke garagedeur de beste aandrijving. Veilig. Comfortabel. Snel. Energiebesparend. 2 Het openen en sluiten van een deur is voor

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

Kantbanken HD-ATC. Kanttechnologie. Automatisering. Gereedschappen. Automation. Automation. Lasertechnologie. Lasertechnologie.

Kantbanken HD-ATC. Kanttechnologie. Automatisering. Gereedschappen. Automation. Automation. Lasertechnologie. Lasertechnologie. Kantbanken HD-ATC DS 3-5 C DS 3-5 C 0/0/70/15 0/0/70/15 Automation Automation DS 36-2 C DS 36-2 C 0/50/85/0 0/50/85/0 Lasertechnologie Lasertechnologie DS 98-1 C DS 98-1 C 0/100/70/10 0/100/70/10 Stanztechnologie

Nadere informatie

NOVACAT 266 F NOVACAT 306 F NOVACAT 356 F. Schijvenmaaier Ihre / Your / Votre Masch.Nr. Fgst.Ident.Nr. 99 375.NL.80K.0. (Type PSM 375 : +..

NOVACAT 266 F NOVACAT 306 F NOVACAT 356 F. Schijvenmaaier Ihre / Your / Votre Masch.Nr. Fgst.Ident.Nr. 99 375.NL.80K.0. (Type PSM 375 : +.. 99 375..80K.0 NOVACAT 266 F (Type PSM 375 : +.. 01001) NOVACAT 306 F (Type PSM 376 : +.. 01001) NOVACAT 356 F (Type PSM 381 : +.. 01001) Schijvenmaaier Ihre / Your / Votre Masch.Nr. Fgst.Ident.Nr. Geachte

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie