Verslag Ouderraad van woensdag 06/02/2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Ouderraad van woensdag 06/02/2013"

Transcriptie

1 Verslag Ouderraad van woensdag 06/02/ Verwelkoming. De voorzitter heet alle aanwezige leden van de ouderraad welkom en opent de vergadering. Trainer Tomas ( U10nat ) en Roosens Alain ( toernooiverantwoordelijke KSCG ) wonen de zitting bij. Vanaf heden wordt er voor elk drankje één euro aangerekend tijdens de vergadering. Deze nieuwe regeling is reeds in voege getreden tijdens alle vergaderingen van onze club. 2. Goedkeuring van het vorig verslag ( 03/12/2013 ). De voorzitter overloopt punt per punt de besproken onderwerpen van de vorige vergadering en verschaft feedback naar de leden van de ouderraad. Tijdens de voorbereiding van het komend seizoen ( ) zullen er tijdens de maand augustus weinig tot geen toernooien worden gespeeld, dit veelal om organisatorische redenen. Er wordt geopteerd om vriendschappelijke wedstrijden te spelen als voorbereiding, waarbij een aantal ploegen zullen thuisspelen en de anderen op verplaatsing. Er zijn reeds contacten gelegd met clubs hieromtrent. Ook even vermelden dat de toernooien die zullen gespeeld worden tijdens de maanden april en mei reeds gekend zijn en ze tevens reeds op de site werden geplaatst. Aan de infobrochure wordt nog gewerkt. Het jeugdbestuur zal dan tijdens een latere fase zijn goedkeuring geven, waarna de publicatie ervan zal geschieden. Dit is even achterop geraakt, daar er eerst andere zaken dienden aangepakt en opgelost te worden. Aangaande de evaluaties is er reeds een eerste evaluatie geweest van onze jeugdspelers. Bij de onderbouw is dit intern gebeurt, bij de bovenbouw werd er reeds feedback gegeven. Principieel wordt er een eindevaluatie meegedeeld aan al onze jeugdspelers tijdens de periode van 15 maart tot 15 april. Dit zal individueel gebeuren tijdens een gesprek van een vijftal minuten met de trainer

2 en de jeugdcoördinator. Het tijdstip hiervan zal door de respectievelijke trainers worden gecommuniceerd. De vervanging van de trainers wordt steeds eerst aan de jeugdcoördinator gemeld. De trainer tracht dan zelf een vervanger te zoeken en dit in samenspraak met de jeugdcoördinator. In principe verloopt dit steeds vrij vlot daar de trainingen vaak worden overgenomen door Robin, Alain of Geert, die steeds in stand-by staan. Er was een afspraak met de trainer van ons eerste elftal om met de Peters naar een wedstrijd van hun jeugdploeg te komen kijken. Echter omwille van de weersomstandigheden en de hierbij gebruikelijke afgelastingen heeft dit niet kunnen plaatsvinden. Er zal opnieuw contact worden opgenomen met de trainer en bekeken worden of er een andere datum kan worden gevonden. De staat van het D-veld is nu in orde, enkel de lijnen zouden opnieuw moeten gekalkt worden. Dit laatste zal gevraagd worden aan onze Jos. De wafels voor de wafelverkoop zouden toch worden aangepast naar komend seizoen toe. Er zal worden overgestapt op de dozen van 700 gram ( schoolversie ). Qua prijs moet dit dan door het jeugdbestuur eens bekeken worden. De individuele drinkbussen en bijhorende mandjes zullen niet door de club worden aangekocht. Sommige ploegen hebben ze wel aangekocht op eigen initiatief, wat steeds kan. Bij TC-Sport kan men deze ook aankopen en geniet men bovendien ook een clubkorting. Om de overbevolking van de kleedkamers van U10 en U11 te ontlasten mogen deze ook gebruik maken van de extra kleedkamer aan de tennis. Er wordt echter gevraagd om Kleedkamer 8 van de trainers te krijgen en de trainers naar de tennis te sturen. Dit zal voorgelegd worden op de trainersvergadering. Sponsoring is steeds mogelijk, enkel moet dit steeds eerst worden voorgelegd aan het jeugdbestuur, dat zijn goedkeuring moet toekennen. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met de hoofdsponsors van de ploeg. Onze jeugdelftallen spelen tijdens het seizoen opnieuw in de nationale reeks. De overige elftallen komen ook opnieuw uit in de provinciale reeks.

3 3. Onderwerpen aangebracht door de ouders. Sommige ploegen van de onderbouw hebben een vaste scheidsrechter, anderen niet. Wekelijks wordt door onze jeugdcoördinator bovenbouw aan jeugdspelers ( U16, U17 en U19 ) gevraagd om een wedstrijd van de onderbouw te fluiten. Dit wordt door hun respectievelijk trainers opgelegd en bij niet uitvoering van hun taak volgt er steevast een sanctie in de vorm van een disciplinaire schorsing. Een defibrillator lijkt aangewezen binnen de club, ouders zijn daar van overtuigd. Ook de club is hier van overtuigd, echter vormt de aankoopprijs van het toestel het grootste struikelblok. Een idee is om het lidgeld heel zacht te laten stijgen, zodoende betaalt elke jeugdspeler een klein en evenredig deeltje. Vorige week hebben ondanks de algemene afgelasting alle nationale ploegen een oefenwedstrijd kunnen spelen op het synthetisch terrein. Dit heeft kunnen plaatsvinden doordat deze ploegen aanvragen hebben gekregen van andere ploegen ( RSCA, Racing Mechelen ) en omdat ze ook zelf vragende partij waren om een wedstrijd te spelen. Tevens beschikt de club ook maar over één synthetisch terrein en werden de afgelastingen voor de provinciale ploegen pas bekend gemaakt op vrijdagmorgen ( nationale reeds op woensdag ). Ook werd er rekening gehouden met de mindere opbrengsten van de kantine ( door de afgelastingen ) en leek het voor het jeugdbestuur een manier om toch wat inkomsten te verkrijgen. Dat dus enkel de nationale ploegen speelden was dus grotendeels hierdoor te verklaren. Echter zal er bij een volgende afgelasting de voorkeur worden geboden aan onze provinciale ploegen. Indien iedereen wenst te spelen bij een algemene afgelasting, dan kan ook eens bekeken worden hoe dit organisatorisch zou kunnen gebeuren. Hou er dan wel rekening mee dat er heel de zaterdag en heel de zondag zal gevoetbald worden. De cake na de wedstrijd is een prima idee ter vervanging van de koffiekoeken. Boterhammen en/of sandwiches is steeds mogelijk, maar dit op eigen kosten en initiatief. De provinciale ploegen krijgen een bonnetje, maar zouden ook graag cake hebben. Dit zal worden voorgelegd op de eerstvolgende bestuursvergadering.

4 Het idee om het inkomgeld wat duurder te maken en dan één drankbonnetje te geven bij de inkomkaart zal worden getest tijdens de komende toernooien. Daarna volgt er een evaluatie van dat systeem. Blijkbaar is er binnen de werking van de bovenbouw minder samenwerking dan bij de onderbouw. Hiermee wordt voornamelijk bedoeld over informatie uitwisselen van spelers tussen provinciale en nationale ploegen, samen trainen ( carrousel zoals U10 & U11 ). Het is misschien ook mogelijk om eens van trainer te wisselen ( provinciaal nationaal voor een training ). Uiteraard moet men bekijken of dit alles om organisatorische redenen haalbaar is, maar werd er door de jeugdcoördinator en het jeugdbestuur reeds een eerste stap gezet in de goede richting. Dit punt zal worden besproken met de jeugdcoördinator tijdens de eerstvolgende vergadering. Daar het kledijpakket voor de spelers en de afgevaardigden steeds voor 3 jaar blijft behouden, rijst de vraag of het niet mogelijk zou zijn om een aankoopbon van TC Sport te geven i.p.v. steeds dezelfde training en kousen. Zeker voor de ploegafgevaardigden lijkt dit voorstel interessant. Een aankoopbon biedt het voordeel dat je er mee aankoopt wat je nodig hebt: bvb: indien je training nog ok is, zou je kunnen opteren om een winterjas aan te kopen met de bon, of een nieuwe voetbaltas, etc. Uiteraard binnen de lijn van het clubpakket! Als speler dien je ook wel steeds over één training te beschikken voor de wedstrijd op zaterdag. Tevens biedt zo n aankoopbon ook voordelen voor TC Sport, onze sponsor. Meestal kopen mensen meer dan de waarde van hun bon. Dit voorstel wordt eveneens voorgelegd op de eerstvolgende bestuursvergadering. Er wordt gevraagd of er een procedure bestaat om ploegafgevaardigde te worden van de ploeg van zoonlief. Er wordt blijkbaar opgemerkt dat het steevast elk seizoen dezelfde ploegafgevaardigde(n) zijn. Hierbij wordt er opgemerkt dat men zich steeds kan aanbieden, want het is niet evident om een ploegafgevaardigde te vinden voor elke ploeg. Een boekje met de taakomschrijving van een ploegafgevaardigde is steeds te verkrijgen en staat trouwens ook vermeld op onze site. Dit zal worden behandeld door het jeugdbestuur.

5 4. Onderwerpen door KSC Grimbergen. De inschrijvingen voor de paasstage verlopen volop en dit door een mail te sturen naar en daarna het bedrag van 150,00 op de rekening over te maken. De inschrijvingen zijn beperkt tot 70 deelnemers. Er wordt ook opgemerkt dat men wenst dat de spelers liefst eens een andere trainer hebben dan hun trainer van tijdens het seizoen, of men kan ook opteren voor een doorschuifsysteem. De spelers die deelnemen aan de stage trainen die week ENKEL EN ALLEEN mee met hun ploeg tijdens de laatste training van de week ( = bekendmaken van de selecties voor het weekend ). Of de keepers worden verwacht tijdens de keeperstraining zal nog worden gecommuniceerd. De bistro KSC staat onder de deskundige leiding van Dhr. Waeben Kurt. Het oorspronkelijke steak festijn wordt dus in een nieuw kleedje gestoken. Er zullen meerdere keuzes kunnen gemaakt worden en de steak wordt vervangen door chateaubriand. Tevens zal er een bodega geplaatst worden onder twee tenten aan de achterzijde van onze kantine. De ingang naar de zaal zal dus ook geschieden langs die trap en dus niet de gebruikelijke ingang. Enkel reserveren voor grote groepen is mogelijk. Het eetfestijn zal doorgaan op vrijdagavond 01/03/13 van 18u00 tot 22u00 en zaterdag 02/03/13 van 17u00 tot 22u00. De crew is nog voornamelijk op zoek naar vrijwilligers om mee op te dienen en enkele mensen voor de bar. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Kurt of Alain. Seb en Geert hebben zich reeds opgegeven als vrijwilligers. De trainers en de ploegafgevaardigden zullen nog een mail ontvangen hieromtrent en deze doorsturen naar hun respectievelijke ploegen. Ook de leden van de ouderraad zullen hiervoor zorgen. 5. Varia. Nog meer informatie plaatsen op de site. Misschien de balk links van het scherm bovenaan plaatsen, dan moet men niet naar beneden scrollen, maar kan men onmiddellijk aanklikken.

6 Iets logischer indelen. Sommigen zaken moet men zoeken bij Allerlei, wat niet vanzelfsprekend is. Deze boodschap wordt overgemaakt aan onze webmaster, die het dan zal bekijken. Gelieve de trainers er op te wijzen dat ze de afgesproken tijdslimieten handhaven aangaande de trainingsuren. Dit zal worden medegedeeld op de eerstvolgende bestuursvergadering. De Voorzitter dankt de aanwezige leden van de ouderraad, trainer Tomas en toernooiverantwoordelijke Alain voor hun deelname aan de vergadering. De volgende vergadering zal plaatsvinden op DINSDAG 26 MAART om 20u00.

Verslag ouderraad van 3 december 2012

Verslag ouderraad van 3 december 2012 Verslag ouderraad van 3 december 2012 1. Verwelkoming: De Voorzitter heet alle aanwezige leden van de ouderraad van harte welkom en opent de vergadering. Tevens is ook opnieuw de jeugdcoördinator van de

Nadere informatie

Verslag Ouderraad van dinsdag 1 oktober 2013

Verslag Ouderraad van dinsdag 1 oktober 2013 Verslag Ouderraad van dinsdag 1 oktober 2013 De JC Middenbouw Robin Vranckx was ook aanwezig op de vergadering. 1. Jeugdopleiding: visie, trainers en JC s: De club heeft het Nationaal label behaald en

Nadere informatie

Op vraag van de leden was de TVJO, Dhr. Bertels Dany aanwezig op de vergadering.

Op vraag van de leden was de TVJO, Dhr. Bertels Dany aanwezig op de vergadering. Verslag van de ouderraad van maandag 10 november 2014. Op vraag van de leden was de TVJO, Dhr. Bertels Dany aanwezig op de vergadering. Graag wil ik jullie vooraf even vermelden dat de eerste vergadering

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 INFOAVOND 30 maart 2015 AGENDA 1. Evaluatie seizoen 2014-15 2. Evaluatie samenwerking 3. Fusie 4. Ploegen 2015-16 5. Trainingen 2015-16 6. Wedstrijden 2015-16 7.

Nadere informatie

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Infoavond Seizoen 2017-18 Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Agenda Evaluatie 2016-17 Ploegen 2017-18 Trainingsschema 2017-18 Wedstrijdschema 2017-18 Nieuwigheden 2017-18

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 Maandag 30 April 2018 Mastertornooi voor recreatieve ploegen Dinsdag 01 Mei 2018 Schaal Cois Verstraeten Voormiddag: U10 Namiddag: U11 Vrijdag 04 Mei 2018 U17

Nadere informatie

Sportieve werking 2015-2016

Sportieve werking 2015-2016 Sportieve werking 2015-2016 Wie is wie? Jeugdbestuur Filip Helsen Jeugdvoorzitter 0495/91.66.71 filip.wendy@telenet.be Kurt s'jongers Jeugdsecretaris 0479/53.87.74 kurtsjongers@gmail.com Kurt Paepen Kledij-

Nadere informatie

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014 Jeugdopleiding Vaartland Oudervergadering 27/03/2014 Agenda Welkom Deel 1: Jeugdhervormingen KBVB/VFV Deel 2: JOV historiek Deel 3: JOV seizoen 2014-2015 1 ste Vaartlanddag Vragen DEEL 1 Jeugdhervormingen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 45

FC KERKSKEN: programma week 45 FC KERKSKEN: programma week 45 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

INFO VERGADERING WELKOM

INFO VERGADERING WELKOM INFO VERGADERING WELKOM Algemene vergadering 13 April 2012 STRUCTUUR JEUGDBESTUUR VOORSTELLING JEUGDBESTUUR Guy Jeugdvoorzitter vertegenwoordigd de jeugd in de beheerraad, verantwoordelijke jeugdsponsoring,

Nadere informatie

Intern reglement FCV Dender EH. Jeugdopleiders

Intern reglement FCV Dender EH. Jeugdopleiders Stiptheid: Voor de training ben je uiterlijk 30 minuten voor aanvang aanwezig. Het oefenterrein dient één kwartier voor aanvang van de training te zijn georganiseerd. Stipt op het aanvangsuur van de training

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV)

HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) HOOFDSTUK 5 COMMISSIE OPLEIDING EN VORMING (COV) STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Commissie Opleiding en Vorming weergegeven. 5.1 HOOFDTAAK De hoofdtaak van de Commissie Opleiding en Vorming

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 18

FC KERKSKEN: programma week 18 FC KERKSKEN: programma week 18 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 18 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7)

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Bosmans Tom J.C. Onderbouw KBVV + J.C. Kaulille FC Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9)

Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9) Kennismakingmoment (onderbouw PU8-PU9) Bosmans Tom J.C. Onderbouw KBVV + J.C. Kaulille FC Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 17(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 17(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 17(van 23-04-2018 t.e.m. 29-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 17 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

OLEN UNITED Visie

OLEN UNITED Visie OLEN UNITED Visie 2020-2030 Geschiedenis AOVV - KAC AOVV KAC Opmerkingen AOVV 2010-11 9 jeugd + 2 senior 9 + 2 2011-12 9 + 2 9 + 2 Lid van Westel Circle 2012-13 10 + 2 8 + 2 2013-14 11 + 2 4 + 2 Uitbreiding

Nadere informatie

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15)

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Vrolix Jochen J.C. Bovenbouw K. Bocholter VV Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) HOOFDSTUK 5 TECHNISCHE COMMISSIE (TC) 5.1 STRUCTUUR Hieronder wordt de structuur van de Technische Commissie weergegeven. Zie bijlage 5.1 Zie bijlage 5.2 voor Taakomschrijving Hoofdbestuurslid Technische

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Fcveldegem: Ouderraad: seizoen

Fcveldegem: Ouderraad: seizoen 1 Fcveldegem: Ouderraad: seizoen 2018-2019 Verslag vergadering 1: 05/09/2018 Aanwezig: Jurgen Vermaut, jeugdcoördinator Emmanuel Rainchon, voorzitter Kenny Notredame, ploegafgevaardigde U7 Sharon Pynenbrouck,

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

KFC Turnhout een club met een moderne visie. youth development above victory. KFC Turnhout Pagina 1 van 7

KFC Turnhout een club met een moderne visie. youth development above victory.   KFC Turnhout Pagina 1 van 7 youth development above victory www.kfct.be KFC Turnhout Pagina 1 van 7 Beste jeugdspeler, Beste ouder, Via deze brief willen we u informeren over de werking van KFC Turnhout. Onze doelstellingen bestaan

Nadere informatie

Sport Vereniging Langbroek

Sport Vereniging Langbroek Sport Vereniging Langbroek Beleidsplan 2011/2012 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2. Doelstelling... 3. Voorwaarden voor continuïteit... 4. Afspraken voetbaltechnisch beleid... 5. Fair Play beleid KNVB...

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Algemene leiding van de jeugdafdeling. Vertegenwoordigt het jeugdbestuur in het hoofdbestuur (Raad van Beheer) en dagelijks

Nadere informatie

WAFELVERKOOP KSKL TERNAT : EEN HART VOOR TERNAT TEN VOORDELE VAN DE AANKOOP VAN EEN AED-TOESTEL

WAFELVERKOOP KSKL TERNAT : EEN HART VOOR TERNAT TEN VOORDELE VAN DE AANKOOP VAN EEN AED-TOESTEL : EEN HART VOOR TERNAT TEN VOORDELE VAN DE AANKOOP VAN EEN AED-TOESTEL Beste spelers, ouders, trainers, medewerkers en sympathisanten, Via de NIEUWE actie Een HART voor TERNAT wil de club door de verkoop

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 18-09 t.e.m. 24-09-2017) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2014 2015 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Recreatie en Sportdomein Breeven Brevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Evaluatie Samenwerking 2013-2014 EVALUATIE HUIDIGE SEIZOEN Hard gewerkt: seizoen 2013-14 in cijfers 388 competitiewedstrijden (87% gespeeld) Goed voor 20100 minuten

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 14(van 02-04-2018 t.e.m. 08-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 14 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 augustus 2016 Versie 1.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 1 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Infoavond Seizoen 2017-18 Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Woensdag 5 & donderdag 6 april 2017 Agenda Evaluatie 2016-17 Ploegen 2017-18 Trainingsschema 2017-18 Wedstrijdschema 2017-18 Nieuwigheden 2017-18

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFO MOMENT OUDERS U6 SEPTEMBER 2017 Geschiedenis van de club KVC Haacht is het resultaat van een geslaagde fusie tussen Stade Haacht en KV Olympia Haacht Wespelaar. Deze kwam tot

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen maart 2014

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen maart 2014 Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Evaluatie Samenwerking 2013-2014 EVALUATIE HUIDIGE SEIZOEN Hard gewerkt: seizoen 2013-14 in cijfers 388 competitiewedstrijden (87% gespeeld) Goed voor 20100 minuten

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U8 Blz. 1/10 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u INFOAVOND JEUGD TK MELDERT 26/06/2015 19u 1 WELKOM Spelers, ouders, trainers,sympathisanten, medewerkers. 2 TWEE DELEN DEEL 1 ALGEMENE INFO DEEL 2 SPORTIEVE INFO 3 DEEL 1 DIRK MEULENIJZER JEUGDSECRETARIAAT

Nadere informatie

Senioren beleidsplan

Senioren beleidsplan Senioren beleidsplan 2011-2012 Voetbal engagement op maat van elke speler Seniorenbestuur van K.Noorse S.V --- - --- 5 juni 2011 Inleiding In dit beleidsplan is beschreven welke doelstellingen we wensen

Nadere informatie

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke 30 ste TORNOOI KSV RUMBEKE In Memoriam Geert Verhaeghe & Achiel Deceuninck miniemen (U12 & U13) Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke KSV RUMBEKE JEUGD Stamnummer: 5181 www.svrumbeke.be

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2015 2016 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Sport en recreatiedomein Breeven Breevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS Jeugdcoördinator BESTUUR Sub.: Jeugdcel Kees Kerstes BESTUUR Sub.: Infrastructuur Rik Verhavert JEUGD CÖORDINATOR Infrastructuur

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst!

Net als vorig jaar krijg je een aangename beloning voor het invullen van de vragenlijst! Welkom! Beste ouders, spelers, afgevaardigden en medewerkers, Ook dit jaar zijn wij geïnteresseerd in jouw mening! Met onze jaarlijkse enquête proberen we zo veel mogelijk gegevens te verzamelen om onze

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 2 de Maria De Bruyn tornooi 14-15 en 16 december 2018 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement.

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 32 (van 08-08 t.e.m. 15-08-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 32 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 1 ste Maria De Bruyn tornooi 26-27/08/2017 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement. PRAKTISCHE

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken!

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken! 1. www.idvoetbal.nl 2. Home pagina 3. Talent? 4. Voorrondes 5. Meedoen? 1. www.idvoetbal.nl Typ het adres op internet in de adresbalk of bij Google. Je komt dan op de home pagina. Dit lees je. 1. Maak

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Donderdag 29 maart & woensdag 18 april 2018

Infoavond Seizoen Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Donderdag 29 maart & woensdag 18 april 2018 Infoavond Seizoen 2018-19 Jeugdbestuur Kantine Hoegaarden Donderdag 29 maart & woensdag 18 april 2018 Agenda Evaluatie 2017-18 Ploegen 2018-19 Trainingsschema 2018-19 Wedstrijdschema 2018-19 Nieuwigheden

Nadere informatie

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine Seizoen 2016 / 2017 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juni 150 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 31 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 31 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 31 (van 01-08 t.e.m. 07-08-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 31 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES

BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Vrijblijvende deelname van één elftal

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 37 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 37 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 37 (van 11-09 t.e.m. 17-09-2017) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 37 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 41

FC KERKSKEN: programma week 41 FC KERKSKEN: programma week 41 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 41 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

Infoavond. Woensdag 16 mei Seizoen

Infoavond. Woensdag 16 mei Seizoen Infoavond. Woensdag 16 mei 2018. Seizoen 2018-2019. Agenda Alain Roosens Jeugdvoorzitter Agenda 1. KSC Team (Alain) 2. De Club (Alain) 3. Lidgeld en sportpakket (Alain) 4. Sportieve visie (Tom) 5. Medische

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Mario Lermitte Jeugdcoördinator 0485/71.44.45 E-mail: jeugd@smslubbeek.be Agenda Onze Visie.

Nadere informatie

Fcveldegem: Ouderraad

Fcveldegem: Ouderraad 1 Fcveldegem: Ouderraad Verslag vergadering 2: 23/10/2017 Aanwezig: Jurgen Vermaut, jeugdcoördinator Joachim Verplancke, bestuurslid Servaas Verhaeghe, bestuurslid Emmanuel Rainchon, voorzitter Kelly Vaneenooghe,

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1949 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537 JEUGDSPROKKEL 2015 Beste Voetballers, beste ouders, Een nieuw seizoen, een nieuwe start! Weldra begint een nieuw voetbalseizoen! Wij hopen dat het voor ieder van jullie terug een jaar vol voetbalplezier

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U10 &U11 Blz. 1/11 GRONDPLAN PREMINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

PAASTORNOOI K.S.C. GRIMBERGEN. 31 Maart en 1 april 2018 SCHAAL MICHEL VERSCHUEREN U12 - U13 - U15

PAASTORNOOI K.S.C. GRIMBERGEN. 31 Maart en 1 april 2018 SCHAAL MICHEL VERSCHUEREN U12 - U13 - U15 PAASTORNOOI K.S.C. GRIMBERGEN 31 Maart en 1 april 2018 SCHAAL MICHEL VERSCHUEREN U12 - U13 - U15 1/16 ORGANISATIECOMITE 2018 JEUGDBESTUUR ROOSENS ALAIN JEUGDVOORZITTER CHRISPEELS GEERT SPORTIEF MANAGER

Nadere informatie

Infomoment ouders 6 augustus 2016

Infomoment ouders 6 augustus 2016 Infomoment ouders 6 augustus 2016 Voorstelling KSK Kasterlee 18 jeugdploegen 3 seniorenploegen Samenwerking met FC Zwaneven >200 leden 1 e ploeg:- 3 e provinciale - thuiswedstrijden op zaterdagavond Jeugdbestuur

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA

Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA Voetbal vereniging TVC-BREDA Sportpark "Kwakkelhut " Kwakkelhutstraat 102-104 4814 KR Breda Tel : 076-5148000 www.tvcbreda.nl Plan van aanpak / toekomst visie TVC/BREDA Inleiding: Er is besloten door het

Nadere informatie

INTERCLUB 2019 OPGELET één

INTERCLUB 2019 OPGELET één INTERCLUB 2019 Bij iedere jaarwisseling start reeds de voorbereiding van het komende seizoen. De eerste grote activiteit is de interclub, waarvoor iedereen die wenst deel te nemen zich kan inschrijven

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U13 Blz. 1/9 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

Interprovinciaal voetbal. Seizoen

Interprovinciaal voetbal. Seizoen KSK DE JEUGD LOVENDEGEM Stamnummer 4732 Interprovinciaal voetbal Seizoen 2019-2020 Infoavond 9 november 2018 Vooraf KSK De Jeugd Lovendegem wil de regionale referentieclub worden (blijven) van Lievegem

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 U9 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 Programma boekje DSV Full Speed Voorwoord Namens het Jeugdbestuur en de toernooicommissie van DSV Full Speed willen

Nadere informatie

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL R13.023 Invoering Beker van België U21 Betaald Voetbal Het UC legt onderstaande interpretatieve beslissing voor aan de Nationale Studiecommissie: 1. Motivering Teneinde de jonge, beloftevolle spelers van

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U8 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden

Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden REGLEMENT BEKER VAN ANTWERPEN SEIZOEN 2016-2017 HEREN, DAMES en JEUGD Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden 1.1. Aan de Beker van Antwerpen, ingericht door het Provinciaal Comité Antwerpen, kan gratis deelgenomen

Nadere informatie

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014)

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) Segmentering 2014-2015 Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) DOELSTELLING Organiseren van basketbal op 4 levels met aangepaste reglementen KERKMODEL - Seniors Level 4 : reeksen zonder

Nadere informatie

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U9 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Jeugdvergadering 04 november

Jeugdvergadering 04 november Jeugdvergadering 04 november Aanwezig: Jelle DUDAL, Bart NOLLET, Diego VAN DEWIELE, Maarten MEYNS, Koen RAMANDT, Diederik SEGHERS, Gianni MEERT, Günter SCHREEL, Jelle BOUCKAERT, Jari VANHAVERBEKE, THIERRY

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd dit

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN!

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN! JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: www.fcgullegem.be E-mail: infojeugd@fcgullegem.be Rekening nummer jeugd: BE95 0015 4548 7458 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November/December 2014

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie