De partyscene. Strand Zuid. Tom Wehkamp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De partyscene. Strand Zuid. Tom Wehkamp"

Transcriptie

1 De partyscene Strand Zuid Tom Wehkamp

2 Onderwerp: PartyScene op Ibiza en in Amsterdam Filmtitel: Ibiza123 Cast: 123 Doelgroep film: jongeren en volwassenen tot 35 jaar Doelgroep Premiere: Een selectief gezelschap VIP s Film industrie Film en Muziek pers Opinieleiders / smaakmakers in de partyscene Uitgangspunt: Het doel van de première is primair: Publiciteit genereren bij het filmpubliek. Secundair: bij de filmindustrie (om distributie deals met bioscopen te krijgen)

3 1. Het idee Met 100 gasten is het een kleinschalig event. Deze kleinschaligheid maakt het ook juist heel uniek en exclusief voor de film VIP s en gasten, maar vooral ook voor het (jonge) filmpubliek dat we een kans geven om op de première aanwezig te zijn en hierdoor een kans krijgt om heel dichtbij de sterren te komen en de partyscene life te beleven. De première moet een aanjager zijn voor veel (en bijzondere) publiciteit. De kleinschaligheid (exclusiviteit) is hiervoor een kans. We gaan in de week voor de première samen met Radio 538 een groot radiospel optuigen waar slechts enkele kaartjes voor het event te winnen zijn en genereren hierdoor heel veel publiciteit. Er zijn al eerste gesprekken gevoerd met Radio 538 en die willen dit mogelijk zelfs gratis doen. Idee 2: Aanvullend kunnen we er ook voor kiezen om het Première event te combineren met een groot Party event voor het publiek (in dezelfde locatie). We halen de partyscene van Ibiza naar Amsterdam en bouwen in de RAI een grote party met verschillende locaties en muziek, etc. Dit kan alleen met grote sponsoren (Heineken, Redbull, Apple, Vodafone, kledingzaken, ga zo maar door) En heeft misschien een te lange voorbereidingstijd nodig. Datum Het opzetten van het event zal starten op 2 juni t/m 16 juni 2014 van 8:30 tot 16: juni zal het evenement plaatsvinden Locatie: Strand Zuid Bijzonder feest bij Strand Zuid, dat direct achter de RAI ligt. Uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid en volledig ingericht op het organiseren van grote en kleine events. De première van de film is in de RAI en na de voorstelling lopen de gasten naar buiten en staan midden in een strand locatie waar de afterparty begint.

4 2. De haalbaarheid voor een exclusief event met 100 gasten is slechts omgerekend 50 euro per gast. Dit is zeer beperkt en zelfs het kleine event kunnen we alleen optuigen met sponsors voor het event. Als freelancer heb ik een enorm professioneel netwerk en kan de betreffende sponsors gaan werven met én ook bij mijn netwerk. Als alternatief zouden we nog met unieke acties door het gebruik maken van viral marketing sponsors over kunnen halen. 3. Het Team Hieronder een overzicht van het team dat nodig zal zijn om het idee te kunnen realiseren. Hierbij geldt de crew voor dé première, maar(!) ook de afterparty. (Oftewel maal 2) Crew ` - Eventmanager / project manager: Zorgt ervoor dat ieder zijn taak weet en alles goed ervoor staat - Creatief team: Art director, designer - Promotie- / communicatie manager. Ook verantwoordelijk voor werving sponsoren - Standbouwer/event organisatie bedrijf: Aankleding, opbouw event. - Catering - Muziek en geluid Vergaderen In de praktijk zal 2 weken genoeg zijn om alles op te kunnen zetten. Hierbij zal er op elke werkdag van ma t/m vrij vergaderd worden van 8:30 tot 9:00 en van 16:00 tot 16:30. Hier is specifiek voor gekozen om iedereen scherp te houden. In de ochtend is iedereen fris en fruitig en zal er worden vergaderd over de benodigdheden van het events. In de avond zal er worden vergaderd over de gang van zaken. Bij beide vergaderingen zal het gehele team aanwezig moeten zijn.

5 4. Promotieplan Bij het promoten van de film zal er gebruik worden gemaakt van cross-mediale campagnes. Het is een krachtige tool waar steeds meer gebruik van wordt gemaakt in het hedendaagse leven. Daarnaast is het belangrijk om een publiciteitsstunt te organiseren met de reden dat het zorgt voor veel positieve ophef. Publiciteit - Eén TV zender exclusiviteit geven om bij de première te zijn (muziekzender en/of Shownieuws) Dit zal zorgen voor een extreem goede publiciteit. - Communiceren op Facebook en een Twitter campagne uitvoeren door acteurs (praat ik straks met jou op de meet and greet) Dit houdt in dat je kans maakt op een meet and greet met de acteurs op de première! - VIP kaarten kan winnen voor de première alleen bij Radio 538 voor het goed beantwoorden van een prijsvraag. - Winnaars terug laten komen in de uitzending en laten vertellen wie ze ontmoet hebben (en op facebook zetten) - Partyscene app uitbrengen (waar is het beste feest) - Goede grap uithalen waar iedereen intuint. Als voorbeeld dat de film niet doorgaat, omdat de crew het allemaal wel mooi vond.. Viral marketing Er zal ook gebruik worden gemaakt van Viral marketing. Dit houdt in dat er een YouTube filmpje zal worden gemaakt waarin bloopers tijdens het opzetten van het evenement en de opname op een grappige manier op de hak wordt gezet. Daardoor ontstaat er veel verkeer naar die specifieke film en zal er gezorgd worden voor veel verspreiding van een reclameboodschap via het internet die steunt op het mechanisme van mond-tot-mondreclame. Lokale kranten Regionale kranten behaalden in 2014 nog een bereik van 11% in de leeftijdsklassen tot 35 jaar. Dit is voor ons een reden om de lokale kranten een persbericht te sturen en eventueel telefonisch te benaderen om te vragen of ze het stuk willen plaatsen. Het zal zich richten op de kranten uit heel Nederland.

6 5. Haalbaarheid: De Locatie Strand Zuid in Amsterdam: Ingericht naar kleine en grote (RAI) events Budgetair zullen we sponsors moeten werven. Maar aangezien Radio 538 zo goed als zeker hier ook aandacht aan geeft is het ook voor sponsoren interessant. Er is een mogelijkheid om een dusdanig evenement gratis toegankelijk te maken, om zo de drempel zoveel mogelijk te verlagen. Een groot nadeel hieraan is dat er dan veel mensen 'gewoon' even komen kijken. En als aangegeven beschikt het over een uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid en volledig ingericht op het organiseren van grote en kleine events. Financieel gezien is het ook haalbaar. Het basis idee is vrij realistisch. Natuurlijk zullen er investeringen moeten worden gedaan om bepaalde marketing strategieën uit te voeren en zullen er loonkosten moeten worden betaald. Maar de verwachte opbrengsten zullen ruim voldoende zijn om deze kosten te kunnen dekken. In het geval van investeringen die buiten het financiële plaatje van het bedrijf vallen kan er altijd gezocht worden naar investeerders van buiten af.

7 6. Het evenement Op 10 mei zal iedereen in haar/zijn mailbox het werkrooster ontvangen. Vanwege dat iedereen op tijd voor het opzetten van het event goed geïnformeerd moet zijn hebben wij een maand van te voren het werkrooster gemaakt. 2 juni is de dag dat wij doormiddel van goede sponsoren het te gekke evenement kunnen opzetten. De cast/crew zal uitgenodigd worden stipt om 8:30. Er zal dan met iedereen bij elkaar overlegt worden over de taken en dat iedereen weet wat er gebeurt moet worden. Direct na de lokale briefing zal er een start worden gemaakt voor het opbouwen van het evenement. Tijdens de cross-mediale campagnes die gevoerd worden om de film in een positief en groter daglicht te zetten, zullen de gasten geselecteerd worden die op het evenement mogen komen. Op de officiële site, speciale campagne sites en radiostations (radio 538) kan er ingeschreven worden om kans te maken op kaarten om op het evenement te kunnen zijn. Tevens zal door the 'creatief team': Art directors en designers, flyers worden gemaakt om zoveel mogelijk mensen te kunnen informeren over het evenement en de acties. (Het gaat er natuurlijk uiteindelijk allemaal om dat iedereen de film gaat kijken als het in de cinema verschijnt.) Daarnaast moet the creatief team entreebewijs/plaatsbewijs kaartjes ontwikkelen en produceren om op de dag dat Ibiza123 gelanceerd wordt overhandigt kan worden. Op 7 juni zullen de event- en project managers getraind worden door de projectleider om de speciale gasten te verwelkomen inclusief de prijswinnaars. Na het event zullen de prijswinnaars ook terug naar huis worden gebracht in luxe auto's dat gesponsord zal zijn door Radio 538 (Thuisbrengservice) Vanwege de brede aanpak en vele mogelijkheden die er geboden worden door de cast/crew van de film zorgt dit ook voor een enorme publiciteit stunt voor de sponsors. Oftewel, dit zal worden verstaan onder een win-win situatie. Er zal ook de gehele dag op de 2 plekken (RAI & Strand zuid) een te gekke catering zijn genaamd: BF Eventcatering. Zij bieden heerlijke hapjes aan de gehele dag. Tevens moet de pers benaderd worden. Dit zal gebeuren door van te voren een aantal stappen te hanteren en dit zal worden uitgevoerd door de project managers. 1. Er zal een lijst worden gemaakt van te benaderen media. (Tijdschriften, televisie, radio, internet en dagbladen) 2. Persbericht zal geschreven worden. (Voor de lokale/regionale media) 3. Persberichten versturen naar de landelijke media 4. Contact worden gelegd met de lokale en regionale media. 5. Media op de hoogte houden (Goed van te voren aankondigen over de film) 6. Persberichten na bellen

8 Tijdens en na het event zal van 2 tot 17 juni alles opgezet worden. Dit geldt voor het opzetten van apparatuur in de RAI als het opzetten van strand zuid. Uiteraard zal dit geregeld worden door de standbouwer/event organisatie. Wij hopen met ons fantastische team iets geweldigs neer te kunnen zetten en veel publiciteit te kunnen genereren met de campagnes voor de film. 7. Draaiboek ACTIVITEIT PERIODE VERANTWOORDELIJKE Identificeren/uitnodigen cast/crew: Mr. Piet, Mr. Bot, Mr. Vermeulen & Mvr. Gerda Activiteiten rond locatie: - Opbouw - Tijdens het event - Na het event Activiteiten rond de gasten: - Selecteren en uitnodigen - Aanmeldingen registreren - Op de dag: Entreebewijs, plaatsbewijs etc. - Ontvangen en begeleiden speciale gasten (Ook prijswinnaars) - Thuisbrengservice Activiteiten rond de promotie: - Uitnodigen - Persbenadering 2 juni 2 juni 17 juni 28 mei 17 juni 4 juni 16 juni Groep: Eventmanager / project managers (eventueel stagiaires) Groep: Standbouwer/event organisatie bedrijven & Creatief team: Art director, designers Groep: Eventmanager / project managers Groep: Promotie- / communicatie managers Het samenstellen van een weekrooster 10 mei Groep: Eventmanager / project managers

9 8. Afhandeling Aan: De gehele crew en verantwoordelijke voor het opzetten/realiseren van de film betreft: Bedankbrief evenement Ibiza123 Beste gasten, Wij willen u allen hartelijk danken voor het opzetten en meehelpen van het evenement. Na twee weken hard gewerkt te hebben om de film in een maximaal positief daglicht te zetten was het uiteindelijk zo ver. Het evenement was een groot succes, de pers was lyrisch, BN'ers bleven maar praten over hoe geweldig het allemaal was opgezet, hoe fantastisch de film was en de winnaars die VIP kaarten hadden gewonnen, hadden de beste dag van hun leven. Enkele reacties van de BN'ers: "Super! Heb mij enorm vermaakt", "Kan niet wachten op de volgende film!", Het evenement was tot op de puntjes goed geregeld! Sinds tijden niet meer zo een goed event meegemaakt Zonder u was dit evenement beslist niet geworden tot het sportief/gezellig feest wat we er nu met z n allen van hebben gemaakt!!!! We willen u dan ook heel hartelijk bedanken voor uw hulp en medewerking bij de organisatie, de beschikbaarstelling van materialen, de sponsoring, standbouwers en noem zo maar op! Nogmaals hartelijk dank en heel graag tot volgend jaar! Namens de werkgroep en bestuur, Tom Wehkamp (Mediamanager) tomwehkamp@mail.com

Crossmediale campagne

Crossmediale campagne Crossmediale campagne Goede voornemens 2014 Tom Wehkamp 1 1. Inhoud Contents 1. Inhoud... 2 2. Voorwoord... 3 3. Idee... 3 4. Aanpak... 5 5. Crossmedia... 6 6. Begroting... 8 Specificatie... 9 2 2. Voorwoord

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Begin met het formeren van een werkgroep/projectteam en verdeel onderling de werkzaamheden. Inhoud 1. Planning en programma... 2 2. Organisatie...

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er?

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er? Onderzoeksrapport Wat voor soorten stages zijn er? Eliza Friedrich 74956 M2A2 Week 1 5 verschillende soorten bedrijven / stages. Stay in Touch Media. Wat is de Stay in Touch Media? Stay in Touch Media

Nadere informatie

Welke meningen over reclame staan tegenover elkaar? Teken een verbindingslijn tussen de 2 zinnen die bij elkaar horen:

Welke meningen over reclame staan tegenover elkaar? Teken een verbindingslijn tussen de 2 zinnen die bij elkaar horen: Welke meningen over reclame staan tegenover elkaar? Teken een verbindingslijn tussen de 2 zinnen die bij elkaar horen: Reclame is cool en gaaf! Reclame geeft nuttige informatie Reclame laat zien hoe het

Nadere informatie

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe:

Inventarisatielijst Wat gaan we doen (omschrijving activiteit): Gewenst aantal vrijwilligers: _ Waarvan nieuwe: Draaiboek voorbereiding Promotie activiteiten Vrijwilligers of donateurs werven Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u wilt bereiken met de promotieactiviteiten. Vrijwilligers werven,

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Creative Marketing 3 8 mei 2014 Karen Sikkema karen@olivgames.nl

Creative Marketing 3 8 mei 2014 Karen Sikkema karen@olivgames.nl Creative Marketing 3 8 mei 2014 Karen Sikkema karen@olivgames.nl Creative Marketing 1 Introductie wat is marketing? 2 Ken je klant wie is je klant en wat denkt/voelt/wil hij/zij? 3 Creative marketing kan

Nadere informatie

C est Passieble! 2016

C est Passieble! 2016 C est Passieble! 2016 C est Passieble! is de jaarlijks terugkerende dag waarop Christal als Huis van Verbinding gratis werkt en werft voor één van haar klanten. Met een fantastische sfeer en altijd buitengewoon

Nadere informatie

HOE ORGANISEER IK EEN RECREATIEF SKATE-EVENEMENT DOOR: OLAF LEMAIRE

HOE ORGANISEER IK EEN RECREATIEF SKATE-EVENEMENT DOOR: OLAF LEMAIRE HOE ORGANISEER IK EEN RECREATIEF SKATE-EVENEMENT DOOR: OLAF LEMAIRE Wat is een evenement? Is een speciale, tijd- en plaatsgebonden gebeurtenis die door een initiatiefnemer bewust is gepland en die gericht

Nadere informatie

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement PR-BEGELEIDING Na initiatie van een evenement Voorwoord Jouw evenement gaat er komen bij SETUP! Naast de productie en inhoud is de PR & Communicatie van het evenement bij SETUP een belangrijk onderdeel.

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Handboek Inhoudsopgave Inleiding... 1 Thema... 2 1. Aan de slag... 3 2. Waar beginnen?... 4 2.1 WANNEER?... 4 2.2 AANMELDEN ALS ORGANISATOR... 5 2.3 SAMENSTELLEN VAN EEN TEAM... 5 2.4 WAARVOOR MOETEN WE

Nadere informatie

Nationale Staalbouwdag 2015! Arend Dolsma en Erik de Jong!

Nationale Staalbouwdag 2015! Arend Dolsma en Erik de Jong! Nationale Staalbouwdag 2015 Arend Dolsma en Erik de Jong Waarom participeren in de Nationale Staalbouwdag? De Nationale Staalbouwdag is uniek Bij een beursbezoek worden alle zintuigen geraakt enkel medium

Nadere informatie

Plan van aanpak ZOJP-carrousel

Plan van aanpak ZOJP-carrousel Plan van aanpak ZOJP-carrousel Organisatie algemeen Definitieve datum hangt samen met de beschikbaarheid van de locatie en de sprekers. Check vooraf of er geen andere belangrijke bijeenkomsten zijn op

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres organiseert, moet alles

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres

Nadere informatie

CASESTUDIE? HOE KRIJG IK MIJN WINKEL VOL? 12 februari 2014, Richard van Hoorn

CASESTUDIE? HOE KRIJG IK MIJN WINKEL VOL? 12 februari 2014, Richard van Hoorn CASESTUDIE? HOE KRIJG IK MIJN WINKEL VOL? Hoe krijg ik mijn winkel vol? Inzet marketingbudget Hoe meet je of de kosten van printmedia opwegen tegen het effect? Het commercieel effect De klassieke commerciële

Nadere informatie

Nitro Circus Campagne

Nitro Circus Campagne Nitro Circus Campagne Doelstelling campagne Rumour around the brand Salesboost Loyaliteit Relatie management Doelgroep Managed SMB (500 kopende klanten) (inclusief ITPRODEALERS) Unmanaged SMB (±5000 klanten)

Nadere informatie

Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen

Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen Vandaag de dag heb je verschillende media ter beschikking om je doelgroep te bereiken. Maar welk medium kies je? Dat hangt af van je doel, doelgroep en de context

Nadere informatie

Promoting)events)via)sociale)media)/)Ruben)Shobiye)3EPM2! 1!

Promoting)events)via)sociale)media)/)Ruben)Shobiye)3EPM2! 1! Promoting)events)via)sociale)media)/)Ruben)Shobiye)3EPM2 1 =)INLEIDING)=) ) Museumnacht is een jaarlijks initiatief van de stad Gent en ging door op donderdag 28 november.hetwordtgecoördineerdvanuithetstam(stadsmuseumgent).tijdensdezeavond

Nadere informatie

-CUPHandboek. ORGANISATIE Q-CUP Een unieke kennismaking met wedstrijdzeilen!

-CUPHandboek. ORGANISATIE Q-CUP Een unieke kennismaking met wedstrijdzeilen! -CUPHandboek ORGANISATIE Q-CUP Een unieke kennismaking met wedstrijdzeilen! Een unieke kennismaking met wedstrijdzeilen! Handboek Organisatie Q-cup Een unieke kennismaking met wedstrijdzeilen! 2 ORGANISATIE

Nadere informatie

Communicatie Crash Course

Communicatie Crash Course Communicatie Crash Course Dick Gaasbeek - sinds 1978 Publishing 2.0 SEO Landingspages LinkedIn PR 2.0 Tweets Hashtags Marketing 2.0 itunes YouTube Is 2014 is vrijwel alle communicatie tussen mensen inter

Nadere informatie

Organiseer een feestdag!

Organiseer een feestdag! Er is altijd wel reden om een feestje te vieren. Ook op school. Maar hoe organiseer je een spetterend feest? Bijvoorbeeld een klassenavond of een speciale feestdag? Daarover gaat deze lesbrief. TIP! Nog

Nadere informatie

6Het voorbereidingsdraaiboek

6Het voorbereidingsdraaiboek DC 6Het voorbereidingsdraaiboek In dit dc-thema vind je informatie over het voorbereiden van een evenement. Het is een soort checklist van tien aandachtspunten, om te controleren of je niets vergeten bent.

Nadere informatie

Checklist: contentcreatie voor evenementen

Checklist: contentcreatie voor evenementen Checklist: contentcreatie voor evenementen Je doet het samen! Als eventmanager is het vaak pittig om naast het organiseren van een evenement óók nog eens voor alle marketing- en communicatie te zorgen.

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding leuke dag met bewoners/doelgroep op onze locatie Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere

Nadere informatie

Roze Filmdagen Verslag van een e-mail discussie met het Roze filmdagen team, oktober 2013

Roze Filmdagen Verslag van een e-mail discussie met het Roze filmdagen team, oktober 2013 Roze Filmdagen Verslag van een e-mail discussie met het Roze filmdagen team, oktober 2013 En weer vallen vrouwen buiten de boot bij de keuze van een jury. Ditmaal bij het kiezen van een script voor een

Nadere informatie

Promotieplanning Darren Arendse

Promotieplanning Darren Arendse Promotieplanning Darren Arendse 1 Inhoudsopgave Inleiding Blz. 3 Hoofdstuk 1 Onderzoek Blz. 4,5,6 Hoofdstuk 2 Strokenplanning ZIE EXCEL BESTAND Hoofdstuk 3 Uitvoering ZIE EXCEL BESTAND, 7,8,9 Hoofdstuk

Nadere informatie

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst

Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Stappenplan organiseren buurtbijeenkomst Dit stappenplan voor het organiseren van een buurtbijeenkomst is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld

Nadere informatie

In actie voor je naaste met Way of Life

In actie voor je naaste met Way of Life In actie voor je naaste met Way of Life www.wayoflife.nl Inleiding Wil jij je graag inzetten voor anderen? Vind jij het leuk om zelf actief aan de slag te gaan? Lees dan gauw verder. Way of Life wil namelijk

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

Boekpromotie via facebook

Boekpromotie via facebook Boekpromotie via facebook een boek om trots op te zijn! E-book met tips over het inzetten van facebook bij je boekpromotie E-book Boekpromotie via Facebook Facebook is een mooi middel om op een makkelijke,

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

CHEF` SPECIALS EERSTE VINYL PLAAT

CHEF` SPECIALS EERSTE VINYL PLAAT CHEF` SPECIALS EERSTE VINYL PLAAT Judy Westenberg MM1B Media college Amsterdam INHOUDSOPGAVE De opdracht 3 De kick-off vergadering & afspraken. 4 De controle brief. 5 De planning/het draaiboek. 6 Productie

Nadere informatie

1. Werk samen...2. 2. Word bekend...8

1. Werk samen...2. 2. Word bekend...8 Inhoudsopgave DEEL 1 : 50 Slimme tips voor het mkb om op goedkope wijze reclame te maken 1. Werk samen...2 1.1. Deel over en weer flyers of coupons uit...2 1.2. Maak een themaplattegrond...2 1.3. Ontwerp

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

!! Marktonderzoek. MA-gazine - pre-productie.!!!!!! Noortje Jansen

!! Marktonderzoek. MA-gazine - pre-productie.!!!!!! Noortje Jansen Marktonderzoek MA-gazine - pre-productie Inhoud 1. Doel van marktonderzoek 3 2. Doelgroep 4 3. Enquête uitslag 6 4. SWOT 8 5. Marketing instrumenten 9 6. Concurrentie-analyse 10 7. Uitstraling 10 8. Verdienmodel

Nadere informatie

INLEIDING My community Het kiezen van een geschikt platform Twitter Facebook Conclusie Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina

INLEIDING My community Het kiezen van een geschikt platform Twitter Facebook Conclusie Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina 2 INLEIDING My community 4 Het kiezen van een geschikt platform 4 Twitter 4 Facebook 5 Conclusie 5 Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina 5 Facebook groep 6 Verschillen tussen Facebook pagina

Nadere informatie

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE 01 IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER Je hebt het initiatief genomen om in actie te komen voor Fight cancer. Super! Met jouw actie steun je de strijd tegen kanker

Nadere informatie

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni 13/6/2012 INTERVIEW TRANSCRIPT RIET Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 30-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 12.00 Eindtijd interview 13.20 Leeftijd

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding uitje met onze bewoners/doelgroep Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere (medische)

Nadere informatie

Tanja Sierkstra 17-10-2014

Tanja Sierkstra 17-10-2014 MEDIACOLLEGE AMSTERDAM STAGEBEDRIJF: DICHTBIJ Beroepsopdracht Formulier een advies voor een mediaproductie Tanja Sierkstra 17-10-2014 2 1. Beschrijf je stagebedrijf... 3 2. Maak een SWOT-analyse voor jouw

Nadere informatie

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname Krachtstroom voor het genereren van leads tijdens uw beursdeelname Al 12 jaar standervaring; Zo spannend is het acteren op beurzen toch allemaal niet? hoor ik wel eens vaker een trotse standmanager zeggen

Nadere informatie

26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld.

26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld. Resultaat Vragenlijst: Waarom doe je mee met de lokale energiecoöperatie? 26 actieve leden van VET-Vught en ECSchijndel hebben de enquête ingevuld. 1. Ik ben op de volgende manier betrokken bij de lokale

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Communicatiemiddelen. Voor bedrijven en organisaties. www.komon.nl www.twitter.com/_komon

Communicatiemiddelen. Voor bedrijven en organisaties. www.komon.nl www.twitter.com/_komon Communicatiemiddelen Voor bedrijven en organisaties www.komon.nl www.twitter.com/_komon Communicatiemiddelen Ieder communicatiemiddel heeft een eigen effect. Het is belangrijk te bepalen welke communicatiemiddelen

Nadere informatie

Stage animator. We krijgen ook hulp van de kern en de leden van de andere twee leeftijdsgroepen.

Stage animator. We krijgen ook hulp van de kern en de leden van de andere twee leeftijdsgroepen. Stage animator Elien Merckx, JKAJ Bornem We krijgen ook hulp van de kern en de leden van de andere twee leeftijdsgroepen. Vertel zoveel je wil over je leven buiten KAJ. In mijn vrije tijd ga ik, naast

Nadere informatie

Hartelijk dank voor je komst naar de Kick-off van de Museumnacht 2015!

Hartelijk dank voor je komst naar de Kick-off van de Museumnacht 2015! Amsterdam, 18 juni 2015 Beste Museumnachter, Hartelijk dank voor je komst naar de Kick-off van de Museumnacht 2015! In deze map vind je een aantal bijlagen die je kunnen ondersteunen in de voorbereidingen

Nadere informatie

REGELHULP CONTENT ACTIVATIE. Weber Shandwick, 27 oktober 2014, Ministerie van VWS

REGELHULP CONTENT ACTIVATIE. Weber Shandwick, 27 oktober 2014, Ministerie van VWS REGELHULP CONTENT ACTIVATIE Weber Shandwick, 27 oktober 2014, Ministerie van VWS De rol van marketing communicatie is veranderd van het genereren van bewustzijn om waarde te c r e e r e n tot het creeren

Nadere informatie

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7.

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Inhoud 1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Uitnodigingsposter bedrijf 11 8. Uitnodigingskaart bedrijf

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON WE BOOST YOUR BRAND MIXMARATHON DIT IS Bij hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, meegaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. De nieuwste pop- en dance hits vormen de unieke

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens EvenementContact

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens EvenementContact Krachtstroom voor het genereren van leads tijdens EvenementContact Dank allereerst voor alle reacties en vragen naar aanleiding van mijn vorige reeks Tips on Strips. Verschillende partijen vroegen mij

Nadere informatie

De logo s heb ik zelf gemaakt.

De logo s heb ik zelf gemaakt. Voorwoord: Mijn tijdschrift gaat vooral over YouTube, want dat is een van mijn grootste hobby s. Ook zit er veel van mijn persoonlijkheid in. Voor deze opdracht heb ik vooral naar mezelf gekeken en het

Nadere informatie

INSTRUCTIE TOOLKIT. Geachte deelnemer aan NVVC Connect,

INSTRUCTIE TOOLKIT. Geachte deelnemer aan NVVC Connect, Geachte deelnemer aan NVVC Connect, U bevindt zich op het besloten deel van de website van NVVC Connect. Deze website dient naast informatie ook als toolkit voor de organisatie van NVVC Connect in uw regio.

Nadere informatie

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar 011 - 3. Introductie 4. VOC Lokaal Radio 6. VOC Lokaal Televisie a. TV Spot b. Kabelkrant c. Billboarding 8. VOC Lokaal Online 9. Tarieven 10. Wie, wat, waar 11. Contact 2. VOC Lokaal is het samenwerkingsverband

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

STARTERSGIDS BUYER PERSONAS

STARTERSGIDS BUYER PERSONAS INBOUND MARKETING STARTERSGIDS BUYER PERSONAS DALLAS ANTWERP ? HOE ZIET EEN BUYER PERSONA ER UIT? INHOUD 1 Een korte introductie over buyer personas. 2 Hoe maak je een buyer persona? 3 Hoe ziet een buyer

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Achtergrond De collecte coördinatoren zijn een belangrijke spil in het succesvol laten verlopen van de collecteweek. Het verenigingskantoor biedt de coördinatoren

Nadere informatie

Webinar: Wat is Social Media Monitoring?

Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Het webinar start om 16.00 uur Geluid: zet het geluid van de computer aan op de juiste volume Stel uw vragen via de chatfunctie @ValueProof Value Proof www.valueproof.nl

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding Voorjaarsschoonmaak Binnen of buiten Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u gaat aanpakken. Is het binnen of buiten? Welke ruimtes? Beschrijf de klussen die

Nadere informatie

How to use Social Media in events

How to use Social Media in events Michael Vromans Http://www.linkedin.com/pub/michael-vromans/12/99a/618 "We are a creative agency & digital production company and we love to build custom products that last" Liefdevol producten maken die

Nadere informatie

Driving Business 2012

Driving Business 2012 Zaken- en Bestelauto van het Jaar 2013 AMbitieprijs 2013 Nationaal Zakenauto Onderzoek 2012 Driving Business 2012 Automobiel Management organiseert ook dit jaar weer Driving Business, het meest feestelijkste

Nadere informatie

PUUR_NL CAMPAGNE. Doelgroep. Boodschap en communicatie doelstellingen

PUUR_NL CAMPAGNE. Doelgroep. Boodschap en communicatie doelstellingen PUUR_NL CAMPAGNE Doelgroep Gazelle brengt volgend jaar een nieuwe fiets uit genaamd PUUR_NL. Deze krijgt een geheel eigen campagne om Gazelle marktleider te houden, ook in de branche van transportfietsen.

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

PVA Housewarming Podium de Koog. Mei 2015

PVA Housewarming Podium de Koog. Mei 2015 PVA Housewarming Podium de Koog Mei 2015 Naam: Nicky Roos Klas: MM2C Jaar: 2014/2015 Inhoudsopgave ACHTERGRONDEN... 3 PROJECTOPDRACHT... 3 PROJECTNAAM... 3 OPDRACHTGEVER... 3 OPDRACHTNEMER... 4 FORMULERING

Nadere informatie

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 INHOUD Wat houdt de Introcampagne in? Het Sunevent De Introactie Interactie met doelgroep Timeline campagne Partnermogelijkheden Partnerships Wat houdt de Introcampagne

Nadere informatie

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23 Lesbrief HyperISH I don t even know what I was running for - I guess I just felt like it. Holden Caulfield in The Catcher in the Rye door J.D. Salinger De maatschappij zit vol verwachtingen, de eisen zijn

Nadere informatie

Netwerkbijeenkomst 31-10 Workshop promotie van het gebied

Netwerkbijeenkomst 31-10 Workshop promotie van het gebied Netwerkbijeenkomst 31-10 Workshop promotie van het gebied Centrale vraag De regionale organisaties hebben vaak een belangrijke rol in de promotie van het gebied. De subsidies voor promotie zijn er niet

Nadere informatie

Crowdfunding in de creatieve sector

Crowdfunding in de creatieve sector Crowdfunding in de creatieve sector Crowdfunding in de creatieve sector Gijsbert Koren (Douw&Koren) Crowdfunding Crowdfunding is een manier van financieren waarbij geld bij een grote hoeveelheid kleine

Nadere informatie

radio&tv station voor veteranen en door veteranen.

radio&tv station voor veteranen en door veteranen. Als DJ in Libanon (UNIFIL Detachement DUTCHBATT 83/03-83/10 Nederlandse Unifil Vereniging (NUV) T.a.v. Bestuur NUV Betreft: oprichting www.veteransradio.nl internet online veteranen radio&tv station voor

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

opmerking Draaiboek voorafgaand evenement BREAKOUT THE WORLD Concept taak x <naam> x x <naam> <naam> <naam> <naam> <naam> <naam> <naam> <naam>

opmerking Draaiboek voorafgaand evenement BREAKOUT THE WORLD Concept taak x <naam> x x <naam> <naam> <naam> <naam> <naam> <naam> <naam> <naam> 1 Draaiboek voorafgaand evenement BREAKOUT THE WORLD Concept Inventarisatie maken voor benodigde materialen Materialenlijst uitwerpen met punten van verkoop verhuur Concept verder uitwerken en visualiseren

Nadere informatie

WERKBLAD 1. EIGEN GEDRAG IN HET VERKEER

WERKBLAD 1. EIGEN GEDRAG IN HET VERKEER WERKBLAD 1. EIGEN GEDRAG IN HET VERKEER 1. Verplaatsing 1. Beschrijf hieronder wat je het voorbije weekend hebt gedaan. Heb je hobby s? Ga je naar de jeugdbeweging? Naar de muziekschool? Op stap met vrienden?

Nadere informatie

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl Checklist evenementen Een checklist voor evenementen helpt u om uw evenement succesvol te plannen, te organiseren en te evalueren. Om u te helpen uw evenement tot een succes te maken, bieden we u graag

Nadere informatie

Fit op de werkvloer 2016

Fit op de werkvloer 2016 Is uw bedrijf al fit? Meer dan 100 bedrijven investeerden al in duurzame inzetbaarheid van personeel en formuleerden 5 succesfactoren zodat werkgevers en werknemers er maximaal van profiteren. De 5 succesfactoren

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007 Inhoud Inleiding... 2 Concept... 3 Doelstelling... 3 Concept beschrijving... 3 Visualisatie... 4 Doelgroep... 5 Usercase scenario... 5 Storyboard... 7 Bekijken van de informatie... 7 Praten (Met hetzelfde

Nadere informatie

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN STAPPENPLAN REPUTATIESCAN EN WEBCARE SENTIMENTANALYSE Sentiment positief Sentiment neutraal Sentiment negatief Zowel bij sentiment positief, neutraal als negatief

Nadere informatie

Voorstelling Onafhankelijk leven

Voorstelling Onafhankelijk leven Voorstelling Onafhankelijk leven Inhoudsopgave 1. Wat is Onafhankelijk leven?... 3 2. Waarom is Onafhankelijk Leven belangrijk?... 4 3.1. Met een persoonlijk assistentie budget (PAB) kan je onafhankelijk

Nadere informatie

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven Voorbeeld sponsorwervingsbrieven We hebben een aantal voorbeeldbrieven geschreven om het sponsorwerven nog gemakkelijker te maken. Kies de versie die het beste bij jou (of je situatie) past: > Brief voor

Nadere informatie

Wie kent werken in Boxtel? Waarvan kent u werken in Boxtel?

Wie kent werken in Boxtel? Waarvan kent u werken in Boxtel? Voor zover mensen mij nog niet kennen ik ben Els van Esch, manager van het Personeelsdiensten Centrum Boxtel Werken in Boxtel is een initiatief van het PDC. Wie kent werken in Boxtel? Waarvan kent u werken

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden Als uw bedrijf groeit of als één van uw werknemers het bedrijf verlaat, heeft u nieuw personeel nodig. U heeft echter zelf niet de tijd en/of de kennis

Nadere informatie

Social media is onmisbaar in de pensioenwereld!

Social media is onmisbaar in de pensioenwereld! Social media is onmisbaar in de pensioenwereld! Op 10 maart 2014 ben ik gestart met de opleiding LCP. Tijdens de presentatie kregen wij tips over het vinden van een onderwerp voor het essay. Ik heb mijn

Nadere informatie