Verslag vergadering golfcomité dd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag vergadering golfcomité dd. 27 05 08"

Transcriptie

1 Verslag vergadering golfcomité dd Aanwezig : Johan O., Jan DC, André H., Erik B., Rudi S., Jozef F., Luc L., Jean S., Dominiek W., Rudy H., Stefaan L. 1. Inschrijvingen : stand van zaken SG Private Banking heeft beslist niet deel te nemen. Dit veroorzaakt in eerste instantie een grote vermindering in het aantal deelnemers aan de golfinitiatie. Ook andere (jarenlange) sponsors hebben minder ploegen genomen. Er zijn wel nieuwe ploegen bijgekomen. Op dit ogenblik zijn er 144 spelers geregistreerd. Dit is minder dan vorige jaren op hetzelfde tijdstip (184). De sponsors die in het verleden hebben deelgenomen en nog niet hadden ingeschreven werden reeds een tweede maal door Johan aangeschreven. Iedereen wordt aangemoedigd om nog bijkomende ploegen te vinden. Er is vertrouwen en enthousiasme om de zaak nogmaals uit te verkopen. 2. Tenten Met uitzondering van een tent voor hole 19, is er op dit ogenblik geen behoefte aan andere tenten, wat een besparing inhoudt van materieel en de kost van personeel. 3. Malawi Martin J. heeft een ploeg ingeschreven ter ondersteuning van het project in Malawi en heeft gevraagd of een deel van de opbrengst (bv ,00 euro) kan besteed worden aan dit goede doel. De vergadering steunt dit verzoek, voorzitter Jozef bevestigt de toekenning. Eventueel wordt op de prijsuitreiking reeds een cheque overhandigd en kan op de dag zelf via pancartes of anders het goede doel worden toegelicht. Nog in te vullen. 4. Het publiciteitsboekje. Hierin komt de publiciteit van alle sponsors, maar de publiciteit van eender wie is welkom. Alle leden worden uitgenodigd om zoveel mogelijk publiciteit aan de man te brengen. Elk clublid wordt uitgenodigd om minstens één bijdrage aan te brengen. Erik B. verzorgt het boekje. Johan doet het nodige voor het opvragen van de logo s van de sponsors. 5. Terrein / Logistiek Rudi zal naar alle waarschijnlijkheid niet aanwezig kunnen zijn bij de opbouw. Rudy H. zal de verantwoordelijkheid voor de technische opbouw op zich nemen, samen met Jean S.

2 Erik VDV zal instaan voor de opbouw op het terrein. Jozef contacteert Willy R. en vraagt of deze de aankleding aan de ingang wil verzorgen zoals vorige jaren. Er wordt dit jaar geen rode loper gelegd. Om de pancartes voor het scorebord tijdig aangemaakt te hebben, zal aan alle sponsors gevraagd worden om tijdig de ploegnamen mee te delen, zodat Johan uiterlijk op 22 augustus aan Rudi de definitieve lijst van de ploegnamen kan meedelen, zodat er ook tijdig een bestelling bij Lettershop kan worden geplaatst. 6. Opruiming. Jan DC staat in voor de opruiming van het terrein. De algemene opruiming geschiedt onder de auspiciën van Rudy H., Dominiek W. en Erik B., Aan Herman B. zal worden gevraagd of het ook dit jaar mogelijk is om te beschikken over de vrachtwagen van Grafityp voor het opbergen van de inrichting. 7. Inrichting van het clubhuis en de tent op het terras. Dit geschiedde de vorige jaren steeds onder de leiding van Magda (en Linda). Stef zal Magda vragen of zij ook dit jaar deze taak op zich wil nemen. Er is geen thema, zodat Magda en de andere dames naar eigen inzichten de aankleding kunnen verzorgen. Zij zullen ook de lijst opmaken voor de te bestellen items bij Rudy s Party Service. Er worden ook opnieuw flat screens geplaatst (Luc L). Ook Dominiek zal navraag doen voor het gebruik van een zeer grote flat screen (hole 19). Eric doet navraag bij Rutten voor groot scherm. Johan vraagt opnieuw flat screen bij Carlo. 8. Personeel. Er zal een lijst rondgaan op de vergaderingen waarop de leden kunnen aanduiden wanneer zij kunnen helpen op 13 september. 9. Catering : Jean deelt mede dat alles is geregeld met Brabanders en Vandermaesen. Bij Rudy s Party Service moet naast de bestzelling van het meubilair ook een frigo worden besteld ten behoeve van Luc Brabanders. De grootte van de frigo moet nog worden gecommuniceerd. Op te volgen en te verzorgen door Rudi S.. Er moet nog worden nagegaan of het mogelijk is om de camion van VDM te plaatsen. Anders moet een kleinere bestelwagen met koelcel gevraagd worden.

3 Jean deelt mede dat Molenheide opnieuw bereid is om te zorgen voor broodjes voor alle spelers en voor de assisterende leden, waarvoor een welgemeende dank vanwege het voltallige comité. Het werd hem ook zeer vriendelijk gevraagd. Jan Dc vraagt aan zijn contacten binnen Coca Cola of er 750 frisdranken kunnen geleverd worden (cola, cola light, bruisend water en plat water, ice tea, aquarius varianten Erik B. zorgt voor de bestelling van de champagne (en voor champagne emmers?). 10. Golfinitiatie Carl G. contacteert Spiegelven om te vragen of het in principe mogelijk is om gebruik te maken van de kleine 9-holesbaan (par 3) op 13 september, en wat de prijs per speler is. Johan stelt dezelfde vraag aan het bestuur in Lummen. Er zijn op dit ogenblik veel minder inschrijvingen dan vorige jaren, zodat op een later tijdstip zal worden beslist hoe de initiatie buiten Houthalen wordt georganiseerd. Aan Carl G. wordt ook gevraagd om prijs te vragen voor het gebruik van een bus op 13 september. André H. zal hetzelfde doen bij de reisduif. Daarna wordt er toch al een bus vastgelegd. Johan vraagt aan de begeleiders van vorig jaar of zij bereid zijn om ook dit jaar te helpen bij de initiatie. 11. Prijzenpot : Erik B. zal dit opnieuw verzorgen. Hetzelfde te doen als vorig jaar (22.000,00 euro prijzen waarvan slechts voor 800,00 euro gekochte prijzen!!) is quasi onmogelijk, maar hij gaat toch opnieuw proberen. Birdieprijs : ook Erik B. Prijzentafel zondagwedstrijd : ook Erik B. 12. Teegifts Jos H. heeft al meegedeeld dat hij beschikt over gifts van Widmer Johan vraagt aan Lucien Vrancken. Er zullen ook gifts zijn van Bruno Vassari (Luc L). Dominiek vraagt aan Marc Pissens. 13. Hole 19 Er wordt beslist om lotjes van het 21-spel te verkopen. Erik B. zorgt voor de aankoop van de lotjes. Er zijn een beperkt aantal prijzen te winnen per resem lotjes. De hoofdprijs zal een kostuum van scabal zijn. Dit kostuum wordt verloot onder de gelukkigen die een hoofdprijs hebben gewonnen (21). Voor de anderen moet nog een prijs worden verzorgd.

4 Aan Erik VDV zal worden gevraagd of zijn dochter en haar vriendin (omschrijving van de leden) de verkoop van de lotjes willen verzorgen. Er wordt ook beslist om een WII te plaatsen op hole 19. Er kan dan via WII één hole worden gespeeld aan een nog te bepalen prijs. Afhankelijk van het resultaat (birdie, par, bogey, etc..) krijgt de deelnemer één of meerdere lotjes van het 21-spel. Jan DC vraagt aan Yves DC of hij wil bijstaan. 14. Prijsuitreiking. Werd vorige jaren getoond op de flat screens. Aan Raymond H. zal worden gevraagd of hij de technische kant van deze projectie wil verzorgen, en wat hij daarvoor nodig heeft. Eventueel worden beelden van de prijsuitreiking van vorig jaar (of andere beelden?) tijdens de dag op de flat screens vertoond. 15. DJ. De meningen over de DJ van vorig jaar zijn verdeeld. Johan vond hem goed. André vraagt prijs aan iemand die hij kent, ook Jan Dc zal prijs vragen. 16. Varia André H. komt als clochard. Jean S. heeft twee helikopters nodig 17. Hole in one. Mercedes is geregeld (André H.). Luc vraagt aan Inveras voor sponsoring van verzekering en spreekt voorwaarden af. 18. Administratie. Jean is ook bereid om te zorgen voor de polsbandjes voor de spelers en ifv van de barbecue. 19. Afspraken clubuitbating. Johan en Luc L. bespreken dit nog met Benito. 20. Laatste organisatie van de golfwedstrijd RC Houthalen. Na beraadslaging beslissen de leden van het comité dat deze organisatie van de golfwedstrijd de laatste zal zijn van Rotary Midden-Limburg.

5 De organisatie is over de jaren heen steeds in handen geweest van dezelfde mensen, en werd steeds door minder mensen gedragen. De interesse van vele leden in de organisatie van het belangrijkste fundraising event van de club is op zijn minst gering, terwijl de organisatie op zich veel tijd en energie kost, met een jaarlijks beroep van de leden van het comité op dezelfde contacten. De strijders zijn moe. Er is geen bereidheid meer om na dit jaar nogmaals de organisatie op zich te nemen en tijdens het jaar de PR voor de wedstrijd te doen. Daar komt bij dat er een wildgroei is aan wedstrijden van dezelfde aard. De originaliteit is verdwenen, de belangstelling taant (men vist altijd in dezelfde vijver qua sponsoring en deelnemers). Het is een goed moment om er een einde aan te maken en om voor andere events te kiezen (stoppen nu het nog top is). Om al diegenen die in de loop der jaren steeds hebben deelgenomen en hebben gesponsord, wordt er beslist om de aanwezigen na de prijsuitreiking een paar glazen champagne (en eventueel nog iets anders) aan te bieden namens RC Midden-Limburg. Dit is meteen de aanzet tot enthousiasme en binding van de deelnemers aan de toekomstige fundraising events die de club zal organiseren. Stefaan Lettens

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016 REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016 1. Doel Tijdens het dartsseizoen 2015 2016 zal door de dartsliga der Zennevallei opnieuw een rankingtornooi georganiseerd worden. Het rankingtornooi zal bestaan uit

Nadere informatie

Draaiboek vrijwilligers verzorging & catering voor de 24e Triathlon van Noordwijkerhout op 6 juli 2014

Draaiboek vrijwilligers verzorging & catering voor de 24e Triathlon van Noordwijkerhout op 6 juli 2014 Draaiboek vrijwilligers verzorging & catering voor de 24e Triathlon van Noordwijkerhout op 6 juli 2014 Beste Hartelijk dank dat u ook dit jaar weer bereid bent om de Triathlon van Noordwijkerhout mogelijk

Nadere informatie

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be.

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be. Fédération Belge de Tir aux Clays a.s.b.l. Association Sportive Affiliée au C.O.I.B., I.S.S.F., F.I.T.A.S.C et à l E.S.C. Belgische Federatie Kleischieten v.z.w. Sportieve Vereniging. Aangesloten bij B.O.I.C.,

Nadere informatie

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2017

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2017 REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2017 1. Doel Tijdens het dartsseizoen 2016 2017 zal door de commissie Calella in samenwerking met de dartsliga der Zennevallei opnieuw een rankingtornooi georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e Welkom op het ARCKIKA RUGBY TOERNOOI Je ontvangt deze informatie omdat jij je samen met je team hebt ingeschreven voor het ARCKIKA Rugby Toernooi op 25 mei a.s. Deel deze info

Nadere informatie

KIWANIS Club Leuven. Golf Trophy. 5de editie. Zaterdag 21 september 2013 Winge Golf en Country Club

KIWANIS Club Leuven. Golf Trophy. 5de editie. Zaterdag 21 september 2013 Winge Golf en Country Club KIWANIS Club Leuven Golf Trophy 5de editie Zaterdag 21 september 2013 Winge Golf en Country Club 1. Sociaal doel van het golftornooi De opbrengst van het golftornooi gaat integraal naar één of meerdere

Nadere informatie

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt.

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt. Sponsordossier 6hM³ in het kort Op 2 mei 2015 organiseert een groep vrienden, ondersteund door de sportraad, een nieuw event in Merksplas. Die eersteling gaat door op de Kolonie aan de vernieuwde grote

Nadere informatie

Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005

Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005 Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005 Aanwezig Commissie Jeugd : Jos Broekmans Herman De Pauw Benny Lenaerts Aanwezig Commissie

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor engageert zich tot: Financiële input van minimum

Nadere informatie

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018

Een buitengewone golfbelevenis. 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Een buitengewone golfbelevenis 1 e ronde zaterdag 21 juli 2018 Finale zondag 22 juli 2018 Waarom het Capels Senior Open? Het Capels Senior Open is een jaarlijks terugkerende landelijke open golfwedstrijd.

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub.

De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub. De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub. Over de hele week hebben we activiteiten georganiseerd en er is voor

Nadere informatie

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille.

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille. Hasselt, 15 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 31 januari 2016 is het zover: het open Belgisch Kampioenschap G-karate 2016! Het kampioenschap wordt georganiseerd door Goju-ryu karate-do Kuyukai Liege,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat;

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat; In deze nieuwsbrief Bouwactiviteiten! Karten Mag ik mij even voorstellen? Zonnepanelen? Rijksmuseum en scouting Ridderkerk? Decemberlekkers Buitenterrein Bouwactiviteiten! Donderdag 13 november was het

Nadere informatie

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018

D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B. B2B Netwerk 2018 D A M M E G O L F & C O U N T RY C L U B B2B Netwerk 2018 DOEL VAN HET B2B NETWERK Business Development via een sportief en kwalitatief netwerk van bedrijfsleiders Onze bedrijven en hun contactpersonen

Nadere informatie

Aanwezig: Leo Hellemans, François Casteels, Marc Van Uffelen, Marleen Daenen, Eric Smets. Verslag

Aanwezig: Leo Hellemans, François Casteels, Marc Van Uffelen, Marleen Daenen, Eric Smets. Verslag Docentencommissie Vergadering van woensdag 28 maart 2012 13:30 uur Lokaal: secretariaat VBL Aanwezig: Leo Hellemans, François Casteels, Marc Van Uffelen, Marleen Daenen, Eric Smets Verslag 1. Marleen Daenen:

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

sportadministratie Geef ook uw sponsors een account

sportadministratie Geef ook uw sponsors een account sportadministratie Geef ook uw sponsors een account sportadministratie 2 Inhoud 1 Instellen... 3 1.1 Verantwoordelijke sponsors... 3 1.2 Gegevens sponsor/klant... 3 1.3 Account aanmaken... 4 2 De sponsor

Nadere informatie

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT I. ALGEMEEN... 2 II. HET BESTUUR... 2 III. VERENIGING... 3 IV. LEDENLIJSTEN... 4 V. VERZEKERING... 4 VI. COMPETITIE... 4 VII. KLACHTEN... 4 VIII. SLOTBEPALINGEN...

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Oldtimerploegen. LG Achel in samenwerking met B.O.P

Oldtimerploegen. LG Achel in samenwerking met B.O.P Oldtimerploegen LG Achel in samenwerking met B.O.P Wat houdt dat in? Er wordt geploegd met tractoren en ploegen waarvan het model van voor 1/1/1960 in produktie is geweest (Europeese Norm) Voor het BK:

Nadere informatie

Congres met workshops

Congres met workshops Om alles vlot te laten verlopen tijdens het onthaal op een congres kan deze toepassing gemakkelijk ingezet worden. Men kan op het registratieformulier mensen hun programma laten samenstellen, men kan het

Nadere informatie

Bij eventuele problemen: Tornooicoördinator: Kevin Sels 0486/ Secretaris: Willy Smets 0474/

Bij eventuele problemen: Tornooicoördinator: Kevin Sels 0486/ Secretaris: Willy Smets 0474/ 1. Inleiding Wij danken alvast alle 137 deelnemende ploegen die zich inschreven voor deze editie van ons jaarlijks weerkerend tornooi te KFC Dessel Sport. Een editie die er dit jaar iets anders uit zal

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure

PSV Poortugaal. Kledingvoorschrift en kledingprocedure Kledingvoorschrift en kledingprocedure PSV Poortugaal 1. Kleding 2. Wedstrijdtenue PSV Poortugaal 3. Aanschaf sportkleding 4. Tenues en trainingspakken met sponsoruitdrukkingen 5. Sponsoring 6. Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 20 & 21 mei 2017

DAMME GOLF CHARITY CUP 20 & 21 mei 2017 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 20 & 21 mei 2017 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor of hoofdsponsor in natura engageert zich tot: Financiële

Nadere informatie

Joggingclub Molenland - loopcriterium 2019

Joggingclub Molenland - loopcriterium 2019 Joggingclub Molenland - loopcriterium 2019 Beste joggers, Speciaal voor onze joggers houden we ook dit jaar een Joggingclub Molenland Clubcriterium. Dit loopcriterium is er enkel en alleen voor de leden

Nadere informatie

Word Sponsor en neem deel aan de exclusieve Sponsorwedstrijd op vrijdag 21 augustus!

Word Sponsor en neem deel aan de exclusieve Sponsorwedstrijd op vrijdag 21 augustus! Word Sponsor en neem deel aan de exclusieve Sponsorwedstrijd op vrijdag 21 augustus! Geachte relatie, Het is hét golfevenement in de regio : De Prise d Eau Golfweek van 18 t/m 22 augustus. De Golfweek

Nadere informatie

21e editie 8 SEPTEMBER 2018 ROYAL LIMBURG GOLF HOUTHALEN t.v.v. het GOEDE DOEL

21e editie 8 SEPTEMBER 2018 ROYAL LIMBURG GOLF HOUTHALEN t.v.v. het GOEDE DOEL 21e editie 8 SEPTEMBER 2018 ROYAL LIMBURG GOLF HOUTHALEN t.v.v. het GOEDE DOEL -1- LUCO Limburg Classic Golf Cup 2018 is een van de weinige extern georganiseerde wedstrijden die georganiseerd worden op

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik

Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik Bridgeclub Heusden Verslag van de Bestuursvergadering (BV) van woensdag 8 juni 2011. Aanwezig: BERTIN Etienne, CAUS Magda, CLOTTENS Emiel, DE POTTER Marc, VANTILBORGH Rik 1. De voorzitter, MDP, opent de

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter Woordje van de voorzitter Beste tennisvrienden Nog enkele dagen en dan start het nieuwe tennisseizoen! Voor velen onder u reeds het zoveelste en dat vinden we heel fijn. Ben je nieuw in onze club, dan

Nadere informatie

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd.

Nadere informatie

Rotary Zonhoven. presents. Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine

Rotary Zonhoven. presents. Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine Rotary Zonhoven presents Party to serve 18 Oktober in de Barenszaal C-Mine Rotary Club Zonhoven District 1630 rotaryclubzonhoven.be PARTY TO SERVE: The great Gatsby ZATERDAG 18 OKTOBER 2014 Ons jaarlijkse

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem

Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem Verslag Algemene Vergadering d.d. 9 april 2012 in de Boomgaard, Wolvertem Aanwezig: Bestuursleden: Ann Chapelle secretaris Jules Hendrickx penningmeester Erik Gerlo Bert Heylen Verontschuldigd: Bert Kolsteeg

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011 ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY Tornooireglement Uitgave januari 2011 1. Algemene principes De Antwerp Senior Golf Trophy, ASGT, is een jaarlijks tornooi tussen de senioren van Cleydael Golf & Country Club,

Nadere informatie

RESEARCHRUN powered by LAMPIRIS. 4de editie I Haasrode

RESEARCHRUN powered by LAMPIRIS. 4de editie I Haasrode RESEARCHRUN powered by LAMPIRIS 4de editie 01-10-2015 I Haasrode Wat? Sportief network event voor een dynamische en duurzame researchsector Waarom? Lopen is gezond Lamen lopen is teambuilding Samen lopen

Nadere informatie

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016.

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016. Hasselt, 25 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 29 mei 2016 gaan we weer een stapje verder... I-Karate GLBAL organiseert: Het kampioenschap wordt georganiseerd door I-Karate GLBAL, in samenwerking

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Blad 1 van 68 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN... 9

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015 / 1

SPONSORDOSSIER 2015 / 1 SPONSORDOSSIER 2015 / 1 Heist Loopt & Zingt, Natour Criterium & Heist Zomert worden partner van Heist Bruist! De zomer van Heist zal een metamorfose ondergaan, waar Heist loopt en zingt als gekende afsluiter

Nadere informatie

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement.

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement. Archeologen, Reeds de derde editie van ARCHEOLYMPICS! Net zoals vorig jaar een 5 to 5 Soccertoernooi met duiveltjesdoelen. Het toernooi zal plaatsvinden op ZONDAG 9 september 2018 om 10u00 op het terrein

Nadere informatie

Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden

Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden Traditie getrouw vist HSV Leeuwarden haar jaarlijkse wedstrijd aan het einde van het seizoen in de tweede week van november. Normaal gesproken aan het Van

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Vastgesteld in de bondsvergadering van Blad 1 van 66 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.2 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP

DAMME GOLF CHARITY CUP Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor of hoofdsponsor in natura engageert zich tot: Financiële input van

Nadere informatie

Verslag van de Statutaire Vergadering van

Verslag van de Statutaire Vergadering van Rotary Club Tienen district 1630 club nr. 10683 voorzitter: Dirk Borghgraef inkomend voorzitter: Luc Nelissen secretaris: Paul Mortelmans penningmeester: Hans Van Beek clubmeester: Jean-Pierre Taverniers

Nadere informatie

CROWDFUNDING SCOREBORD

CROWDFUNDING SCOREBORD CROWDFUNDING SCOREBORD Je wilt graag een scorebord crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7.

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7. Inhoudsopgave 1. Wie, wat en waarmee 2. Waarom sponsoren 3. Relatie marketing 4. Business to business 5. CV 6. Het Team 7. De auto 8. Wat krijgt u als sponsor en wat kost het u? Wie, wat en waarmee. Wie

Nadere informatie

Starterskit begeleiders ONLI

Starterskit begeleiders ONLI KON. OLVAC vzw Starterskit begeleiders ONLI Beste, Met trots prestenteert Olvac jullie zijn nieuwste transfer! De club heeft namelijk geïnvesteerd in een nieuwe website, met heel wat troeven. Wij beseffen

Nadere informatie

Reglement. De Duckrace van JCI Gouda wordt georganiseerd door JCI Gouda (hierna genaamd de

Reglement. De Duckrace van JCI Gouda wordt georganiseerd door JCI Gouda (hierna genaamd de Reglement De Duckrace van JCI Gouda wordt georganiseerd door JCI Gouda (hierna genaamd de organisatie ). Deze wedstrijd zal plaatsvinden op de Guldenbrug en de Kleischuur op zaterdag 17 juni 2017. Goudse

Nadere informatie

Dit jaar wordt voor de vierde keer de Talent Day georganiseerd. Dit ééndagsevent vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018.

Dit jaar wordt voor de vierde keer de Talent Day georganiseerd. Dit ééndagsevent vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018. Dit jaar wordt voor de vierde keer de Talent Day georganiseerd. Dit ééndagsevent vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018. De inrichting van de Talent Day valt onder de verantwoordelijkheid van Basketbal

Nadere informatie

LMO E-toernooi. 5 mei 2016

LMO E-toernooi. 5 mei 2016 Ab Louws LMO E-toernooi 5 mei 2016 L.M.O. E-pupillen jeugdtoernooi 2016 Rotterdam, april 2016 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooien voor E-pupillen!

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

JO15 Paas TOERNOOI

JO15 Paas TOERNOOI JO15 Paas TOERNOOI 2019 1 Rotterdam, April 2019 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

REGLEMENT en INFORMATIE

REGLEMENT en INFORMATIE 1 REGLEMENT en INFORMATIE Schijt Je Rijk voor KSCT Menen Terrein: hoofdterrein KSCT Menen (vóór tribune) op de site Vauban (Waalvest te Menen). Dit terrein (van 65*105 m) werd opgedeeld in kavels van 1

Nadere informatie

Op zondagnamiddag 6 mei 2018 organiseert Lions Club Ieper-Poperinge Canard Koerse op de Leie in Wervik. Wat is Canard Koerse?

Op zondagnamiddag 6 mei 2018 organiseert Lions Club Ieper-Poperinge Canard Koerse op de Leie in Wervik. Wat is Canard Koerse? Op zondagnamiddag 6 mei 2018 organiseert Lions Club Ieper-Poperinge Canard Koerse op de Leie in Wervik. Wat is Canard Koerse? Canard Koerse is beter bekend als een Duck Race. Hierbij worden badeendjes

Nadere informatie

Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden.

Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden. Voorbeeld van wedstrijden in de week Een uitgewerkte procedure Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden. Amusement en zakelijk plan Waarom? Het is mogelijk dat sommige verenigingen in de

Nadere informatie

JO15-1 en JO15-2 toernooi

JO15-1 en JO15-2 toernooi JO15-1 en JO15-2 toernooi 2017 1 Rotterdam, Juni 2017 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night RTARY CLUB ZNHVEN organiseert weer een schitterende Party to Serve BRAZILIAN NIGHT om fondsen te werven voor 3 goede

Nadere informatie

Praktische info VKt-jeugdwerking. Zondag 2 september 2018

Praktische info VKt-jeugdwerking. Zondag 2 september 2018 Praktische info VKt-jeugdwerking Zondag 2 september 2018 Praktische info VKt-jeugdwerking Aansluiting & lidgeld Ploegen trainers begeleiders VKt uitrusting Afspraken code Praktische informatie Trainingen

Nadere informatie

HART4DOORNENBURG. Welkom!

HART4DOORNENBURG. Welkom! HART4DOORNENBURG Welkom! Een initiatief van zes doornenburgers Erik Feijen Gerard van Gemert Dirk Witjes Stef Huisman Hans Feijen Luuk Timmers Het trotse Hart van Doornenburg Wij doornenburgers Door gezamenlijke

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

Hoofdzetel Keizerslaan 11B 1000 BRUSSEL : +32 (0)2 506 17 01

Hoofdzetel Keizerslaan 11B 1000 BRUSSEL : +32 (0)2 506 17 01 Wedstrijden Belfair 2016 Op donderdag 25 en vrijdag 26 februari 2016 vindt in het ICC Gent de internationale Belfairbeurs plaats. Traditioneel organiseren we op deze dag ook een aantal wedstrijden. Uiteraard

Nadere informatie

zondag 8 mei 2016 (elite/interprov. U7/U8/U9)

zondag 8 mei 2016 (elite/interprov. U7/U8/U9) zondag 8 mei 2016 (elite/interprov. U7/U8/U9) REGLEMENT INRICHTER VAN HET TORNOOI Het 37 Optima duiveltjes- en preminiementornooi wordt ingericht door FC Sint-Martens-Latem (stamnummer 5842). Terreinen:

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.7 van 30 juni 2015) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg

Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Sponsor mogelijkheden MHC Muiderberg Creëer zichtbaarheid en steun MHC Muiderberg: Word Sponsor! Opgesteld: april 2016 Muiderberg Contactpersoon: Jiska Swarte Communicatie @mhcmuiderberg.nl MHC Muiderberg,

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Wij danken alvast alle 142 ploegen die zich ingeschreven hebben voor deze editie van ons jaarlijks augustustornooi te KFC Dessel Sport.

Nadere informatie

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016 DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016 13:30 16:30 Sportcomplex 'De Groene Wijdte' Sportlaan 4 2641 AZ Pijnacker http://dsvp.nl/ Pagina 1 van 12 Beste sportvrienden, De toernooicommissie van

Nadere informatie

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sponsorpakketten Hole in One Condor Albatros Eagle Birdie Buggy Trophy 3. Donaties 4. Contactgegevens 5. Sponsorcontract 6. Sponsorvoorbeelden voorgaande

Nadere informatie

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht 1. Algemeen 2. Wedstrijdtenue Avanti Wilskracht 3. Tenues, trainingspakken, tassen en andere voetbal gerelateerde items 4. Hoe om te gaan met de in bruikleen

Nadere informatie

Tenniskids Planner event

Tenniskids Planner event Tenniskids Planner event De Tenniskids planner is een goed hulpmiddel om de wedstrijden samen te stellen. Met behulp van het KNLTB Tenniskids indeelprogramma is het erg makkelijk om een indeling te maken

Nadere informatie

Aan alle leden, de ouders van de jeugdleden en overige belangstellenden, Achter iedere taak op dit formulier kunt u aangeven hoe u er tegenover staat:

Aan alle leden, de ouders van de jeugdleden en overige belangstellenden, Achter iedere taak op dit formulier kunt u aangeven hoe u er tegenover staat: Aan alle leden, de ouders van de jeugdleden en overige belangstellenden, Onze sportclub 4Defence bestaat dankzij de inzet van diverse enthousiaste vrijwilligers. Wij streven erna om de taken die verricht

Nadere informatie

Over de Gaversche Prinsenfeesten

Over de Gaversche Prinsenfeesten Over de Gaversche Prinsenfeesten Met de organisatie van de Gaversche Prinsenfeesten op 21 juni 2015 op de markt in Gavere wil de Rotary Club een vervolg geven aan de succesvolle Breydel- feesten die tot

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

LMO B- en C-junioren toernooi. 16 mei 2016

LMO B- en C-junioren toernooi. 16 mei 2016 LMO B- en C-junioren toernooi 16 mei 2016 L.M.O. B- en C-junioren jeugdtoernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooien voor

Nadere informatie

TALENT DAY 2017 LASTENBOEK

TALENT DAY 2017 LASTENBOEK TALENT DAY 2017 LASTENBOEK ALGEMENE INFO Dit jaar wordt voor de derde keer de Talent Day georganiseerd. Dit ééndagsevent vindt plaats op zaterdag 28 januari 2017. De inrichting van de Talent Day valt onder

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 08:45 09:45 Ontbijt 09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 10:00 12:00 Fotoshoot (grote zaal) 10:15 10:45 Sponsorloop kinderen

Nadere informatie

Wiezen. Spelregels Volgens Café In de Goude Ster

Wiezen. Spelregels Volgens Café In de Goude Ster Wiezen Spelregels Volgens Café In de Goude Ster Kaartmarathon Reglement voor een kaartmarathon 1 2 Wiezen Spelregels Volgens Café In de Goude Ster Kaartmarathon Er wordt van uitgegaan dat iedere deelnemer

Nadere informatie

31 Mei 2014 van 08:30 tot 17:00

31 Mei 2014 van 08:30 tot 17:00 Jeugtoernooi Apotheek Ouddorp 31 Mei 214 van 8:3 tot 17: WFB C2 WFB D1 WFB E4 WFB F3 WIK'57 C1 DFS D1 Melissant E2 Melissant F1 OVV C4 Spijkenisse D4 Spijkenisse E13 Spijkenisse F6 Duindorp C1 Desto D1

Nadere informatie

KRUISFINALES AWBB/VBL 2016 LASTENBOEK

KRUISFINALES AWBB/VBL 2016 LASTENBOEK KRUISFINALES AWBB/VBL 2016 LASTENBOEK ALGEMENE INFO De Vlaamse Basketballiga vzw organiseert in 2016 de kruisfinales tussen de landelijke kampioenen van AWBB en VBL. Dit ééndagsevent vindt plaats op maandag

Nadere informatie

1 Oprichting Belgian Bowhunting Federation: BBF

1 Oprichting Belgian Bowhunting Federation: BBF Beste leden,, Allereerst wil ik alle leden nogmaals bedanken voor hun steun, wat voor een kersverse vereniging erg belangrijk is.. Bijna halverwege het jaar, bij de start van het nieuwe jachtseizoen, wil

Nadere informatie

12 urenloop ste editie. Infodossier deelnemers

12 urenloop ste editie. Infodossier deelnemers 12 urenloop 2011 28 ste editie Infodossier deelnemers Dit jaar vindt voor de 28 ste keer de 12 urenloop plaats op het Sint Pietersplein. In dit document zullen enkele praktische zaken op een rijtje gezet

Nadere informatie

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht - Afdeling Voetbal 1. Algemeen 2. Wedstrijdtenue Avanti Wilskracht 3. Tenues, trainingspakken, tassen en andere voetbal gerelateerde items 4. Hoe om te

Nadere informatie

BEST OF THE WEST.doc 16-08-2008 THE BEST OF THE WEST

BEST OF THE WEST.doc 16-08-2008 THE BEST OF THE WEST THE BEST OF THE WEST 16 Augustus 2008 Regio Verzekeringen Marken Kerkbuurt 132-A, 1156 BP Marken Telefoon (0299) 60 11 84 E-mail: info@bankvanmarken.nl Internetadres: www.bankvanmarken.nl Welkom Namens

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie