All-in-one ECO dakbaan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "All-in-one ECO dakbaan"

Transcriptie

1 All-in-one ECO dakbaan

2 Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit voor mens en milieu Er worden steeds hogere eisen gesteld met betrekking tot energie-efficiëntie van gebouwen. Reden hiervoor is de toenemende schaarste van de traditionele energievoorraden, de alsmaar stijgende energiekosten en vooral de groeiende bewustwording rond het milieu. Duurzame ecologische én economische oplossingen in dit verband worden noodzaak. Het is Nebiprofa s doelstelling en missie om energiezuinige en verantwoorde dakproducten en daksystemen te ontwikkelen, zodat onze klanten de toenemende eisen aan gebouwen wat betreft energiezuinigheid en duurzaam bouwen op economische én ecologisch verantwoorde wijze kunnen invullen. Daarom hanteert Nebiprofa een aantal principes bij het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen: Gebruik van gerecyclede en schone grondstoffen als basis voor nieuwe producten. Toepassing van milieuvriendelijke materialen die veilig zijn voor mens en leefomgeving. Productie van duurzame producten die aan het eind van hun levensduur weer gerecycled kunnen worden. Ontwikkeling van producten met toegevoegde waarde voor mens en milieu, zoals luchtzuiverende dakbedekking en lichtgewicht producten. Optimale gebruikmaking van producten door op elkaar afgestemde totaalsystemen, zoals complete groendaksystemen en energiedaken. Productieprocessen die op groene energie draaien met daarbij zo min mogelijk productieafval. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijvoorbeeld door sponsoring van stichting de Luchtballon ( Nebiprofa en de IKO groep Nebiprofa (sinds 2000 onderdeel van de internationale IKO groep) heeft een jarenlange ervaring in de dakenbranche en beschikt over gespecialiseerde technische kennis op het gebied van zowel advisering als de productie van beproefde duurzame bitumen en kunststof dakbedekkingsystemen. Ook op het gebied van thermische isolaties is Nebiprofa de expert. Met meer dan 30 fabrieken wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat en een toonaangevend producent van dakbedekkingsmaterialen, isolatiematerialen en duurzame oplossingen voor waterdichting.

3 Waarom Profatec ECO? Met Profatec ECO kiest u voor een innovatieve luchtzuiverende technologie De Air Care Technology zet NOx (stikstofoxide) en SOx (zwaveloxide) om in onschadelijke milieuneutrale stoffen. Door dit luchtzuiverend effect wordt fijnstof gereduceerd. Met Profatec ECO bespaart u energie en dus ook geld De witte minerale afwerking van Profatec ECO heeft een hitte reflecterend effect, waardoor de oppervlaktetemperatuur van het dak laag blijft. Hierdoor warmt uw gebouw minder op en is er minder actieve koeling (airco) van het gebouw nodig. U bespaart dus op uw energiekosten. Met Profatec ECO neemt u het voortouw in ecologisch bouwen Profatec ECO kan niet alleen voor 100 % gerecycled worden, maar is zelf ook voor minimaal een kwart samengesteld uit gerecyclede grondstoffen. Dit resulteert in een aanzienlijke reductie van de ecologische voetafdruk van Profatec ECO. Bovendien draait de productie van de Profatec ECO dakbanen voor 100% op groene energie. Met Profatec ECO kiest u voor een duurzaam daksysteem Door de sterke hittereflectie van Profatec ECO wordt de temperatuur op het dak met meer dan 30 C gereduceerd. Doordat de dakbedekking minder te lijden heeft onder zogenaamde thermoshocks wordt niet alleen de levensduur van de dakbedekking verlengd, maar ook de levensduur van de op het dak aanwezige apparatuur die minder warme lucht aanzuigt en beter functioneert bij lagere temperaturen. Met Profatec ECO kiest u voor een veilige en zekere verwerking Profatec ECO beschikt dankzij de gepatenteerde prevent technologie over een verhoogde vliegvuurbestendigheid. Bovendien wordt Profatec ECO op dezelfde manier als traditionele bitumen dakbanen volgens de brandmethode aangebracht, zodat het aanbrengen van de Profatec ECO dakbanen op een vertrouwde en betrouwbare wijze kan gebeuren.

4 Met Profatec ECO lanceert Nebiprofa een nieuwe all-in-one ECO dakbaan die alle technologieën op het gebied van duurzaamheid en ecologie in één product combineert. Profatec ECO is een dakbaan waarvan de bitumen coating voor 25% is samengesteld uit gerecyclede grondstoffen. Deze bestaan hoofdzakelijk uit geregenereerd bitumen van oude dakbedekking en productierestanten, gerecyclede polymeren. Dit resulteert in een aanzienlijke reductie van de ecologische voetafdruk van Profatec ECO. Daarnaast is Profatec ECO aan de bovenzijde afgewerkt met een witte reflecterende minerale afwerking met een hoge Solar Reflectance Index. Dit resulteert in een reductie van de oppervlaktetemperatuur van de dakbedekking van meer dan 30 C, waardoor de levensduur van de dakbaan aanzienlijk verlengt wordt. Mede door dit en door zijn climatiserend effect (minder koeling nodig) wordt de uitstoot van CO 2 aanzienlijk verminderd. Bovendien is de minerale afwerking van Profatec ECO gecoat met een speciaal type titaniumdioxide (TiO 2 ). Onder invloed van UV-licht werkt dit als een katalysator en zet het stikstofoxiden (NO x ) en zwaveloxiden (SO x ) om in onschadelijke en milieu-neutrale stoffen. Deze Air Care Technology draagt dus bij aan de reductie van fijnstof in de lucht. 1 Air Care technology - ACT 2 Cradle to Cradle - C2C Luchtzuiverend effect door omzetting van NO x en SO x in onschadelijke milieu-neutrale stoffen. Door het verminderen van de NO x en SO x gasdeeltjes wordt voorkomen dat deze zich hechten aan fijnstof waardoor dit soort schadelijke fijnstof zich niet in de longen kan nestelen. Het gebruik van geregenereerd bitumen en gerecyclede polymeren in de coating en van gerecycleerde polyesters in de inlage geeft duidelijk de ECO-innovatieve richting aan die Nebiprofa is ingeslagen. Profatec ECO zelf is trouwens 100% te recyclen.

5 Solar Reflectance Index - SRI Door hittereflectie van het witte mineraal is minder actieve koeling nodig en dus minder energieverbruik. Dit resulteert in een reductie van CO 2. Cool Roof Building. De witte minerale afwerking geeft niet alleen UV-bescherming van de dakhuid maar reduceert de oppervlaktetemperatuur met meer dan 30 C (zwart EPDM 81 C ten opzichte van de witte Profatec ECO 46 C). 4 Brandveiligheid dankzij de prevent technologie Ingebouwde brandwerendheid door natuurlijke, expandeerbare grafietkristallen die fabrieksmatig op de drager worden aangebracht. De prevent technologie biedt het dakvlak een verhoogde brandveiligheid (B roof t1-t3 Europese brandnorm EN 13501). Het Urban Heat Island Effect (deken van warme lucht boven de steden) neemt sterk af wat resulteert in een meer leefbare stedelijke omgeving.

6 Clean, save & create: de drie dimensies van een duurzaam dak Daken spelen een cruciale rol in het energiebeheer van gebouwen. De enorme dakoppervlakken dienen niet alleen duurzaam waterdicht te zijn, maar bieden de gebouweigenaar ook een waaier aan energiebesparende en energiecreërende mogelijkheden. De meerwaarde van deze daken wordt verkregen door middel van duurzame dakbedekkingssystemen die zijn voorzien van een hoog rendement isolatiemateriaal, door het plaatsen van waterbufferende groendaksystemen of door het creëren van eigen energie door het plaatsen van zonnepanelen. Nebiprofa, als toonaangevend fabrikant van duurzame dakoplossingen, definieert drie dimensies die een dak daadwerkelijk duurzaam maken: Clean: verminder de uitstoot van broeikasgassen als CO 2 en filter schadelijke (fijn)stoffen zoals NO x en SO x uit de lucht met behulp van groendaken of luchtzuiverende dakbedekking. Save: bespaar energie door het inzetten van hoogwaardige dakisolatie en reflecterende dakbedekking die energiebesparend werkt. Bespaar grondstoffen door de recycling van materialen. Create: genereer energie met behulp van fotovoltaïsche zonnecellen. Creëer nieuwe mogelijkheden om het dakvlak optimaal te benutten. De duurzame oplossingen van Nebiprofa De all-in-one ECO dakbaan. Combineert alle technologieën op het gebied van duurzaamheid in één product. All-in-one ECO dakbaan green Innovatieve groendaksystemen. Zuivert de lucht. Waterbufferende functie. green Innovatieve groendaksystemen ATA-01579_N-ProfactecEco-Nebiprofa-Versie2.indd 1 20/09/11 10:02 ATA _IkoGreenBrochure-Nebiprofa.indd :04:34 reflect Witte, hitte reflecterende dak bedekking. Verhoogt het thermisch comfort van het gebouw en de duurzaamheid van het dak pak ket door temperatuurreductie. reflect reflect reflect dak Hitte reflecterende, energiebesparende bitumen dakbaan Energiebesparende bitumineuze en kunststof daksystemen enertherm Hoog rendement PIR isolatie voor platte en hellende daken, vloeren en (spouw)muren. enertherm Een systeem voor elke toepassing ATA-01194_N-EnerthermBrochure-Nebiprofa.indd 1 28/09/10 11:48 single ply Kunststof ECO dakbedekking. Bevat geen halogenen, weekmakers of zware metalen. Zuivere afvoer van hemelwater. Kan worden gebruikt in drinkwaterreservoirs. single ply De meest vooruitstrevende kunststof dakbedekkingssystemen ATA-00982_N-Kunststofdakbanen-singleply-Nebiprofa.indd 1 6/21/10 10:09:24 AM Nebiprofa bv - Postbus 45, NL-4780 AA Moerdijk - Wielewaalweg 1, NL-4791 PD Klundert Tel: +31 (0168) Fax: +31 (0168) verkoop@nebiprofa.nl Nebiprofa Leeuwarden - Apolloweg 14, NL-8938 AT Leeuwarden Tel: +31 (058) Fax: +31 (058) leeuwarden@nebiprofa.nl solar Fotovoltaïsche zonnecellen. Maakt van het dak een energieproducent. solar Duurzaam daksysteem met gegarandeerd hoog rendement ATA-00653_N-IkoSolar-Nebiprofa.indd :16:39 N/2012/ProfatecECO-nebi/03/aug2012 ATA-01865

Innovatieve oplossingen in het teken van ecologie

Innovatieve oplossingen in het teken van ecologie ECO bitumen dakmembraan Luchtzuiverend en CO2 reducerend Vermindert de ecologische voetafdruk Uitermate duurzaam Innovatieve oplossingen in het teken van ecologie ATAB, marktleider in Benelux en internationaal

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen in het teken van duurzaamheid

Innovatieve oplossingen in het teken van duurzaamheid Innovatieve oplossingen in het teken van duurzaamheid Nebiprofa, de zekerheid van kwaliteit voor mens en milieu Nebiprofa (sinds 2000 onderdeel van de internationale IKO groep) heeft een jarenlange ervaring

Nadere informatie

ECO BITUMEN DAKBAAN. Witte ECO dakbaan met luchtzuiverende eigenschappen DE ZEKERHEID VAN EEN ZORGELOOS DAK

ECO BITUMEN DAKBAAN. Witte ECO dakbaan met luchtzuiverende eigenschappen DE ZEKERHEID VAN EEN ZORGELOOS DAK ECO BITUMEN DAKBAAN Witte ECO dakbaan met luchtzuiverende eigenschappen DE ZEKERHEID VAN EEN ZORGELOOS DAK 2 De doelstelling en missie van IKO is om energiezuinige en ecologisch verantwoorde dakproducten

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen in het teken van ecologie

Innovatieve oplossingen in het teken van ecologie ECO bitumen dakmembraan Luchtzuiverend en CO2 reducerend Vermindert de ecologische voetafdruk Uitermate duurzaam Innovatieve oplossingen in het teken van ecologie ATAB, marktleider in Benelux en internationaal

Nadere informatie

Scholingsprogramma 2012

Scholingsprogramma 2012 Scholingsprogramma 2012 Ecologie en esthetiek op het platte dak: - wit, luchtzuiverend, reflecterend - bitumineuze, kunststof en vloeibare waterdichting - PIR-isolatie Fabrikant van PIR-isolatie, bitumen-en

Nadere informatie

single ply De meest vooruitstrevende kunststof dakbedekkingssystemen

single ply De meest vooruitstrevende kunststof dakbedekkingssystemen single ply De meest vooruitstrevende kunststof dakbedekkingssystemen Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen en kunststof dakbedekkingen - thermische isolatie - vloeibare

Nadere informatie

solar Duurzaam daksysteem met gegarandeerd hoog rendement

solar Duurzaam daksysteem met gegarandeerd hoog rendement solar Duurzaam daksysteem met gegarandeerd hoog rendement Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen - vloeibare bitumen producten - productietechnologie

Nadere informatie

Het hoogste rendement per m²

Het hoogste rendement per m² DE NIEUWE PIR-ISOLATIE Het hoogste rendement per m² IKO Insulations in de IKO groep: Setting the Standard in dak bedekking én isolatie! Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in:

Nadere informatie

reflect reflect dak Hitte reflecterende, energiebesparende bitumen dakbaan

reflect reflect dak Hitte reflecterende, energiebesparende bitumen dakbaan reflect reflect dak Hitte reflecterende, energiebesparende bitumen dakbaan IKO Sustainable roof engineering Er worden steeds hogere eisen gesteld met betrekking tot energie-efficiëntie van gebouwen. Reden

Nadere informatie

Icopal cool roof oplossingen

Icopal cool roof oplossingen Icopal cool roof oplossingen 3 Icopal cool roof Icopal en duurzaamheid Icopal is gedreven om producten en systemen te ontwikkelen die tegemoet komen aan de wensen op het vlak van duurzaamheid, die tegenwoordig

Nadere informatie

Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak

Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak Ontzorgt Deskundig advies Dakinspectie Duurzaam bouwen Betrouwbare dakbedekking Ontzorgt Deskundig advies Dakinspectie Duurzaam bouwen Betrouwbare

Nadere informatie

enertherm Een systeem voor elke toepassing

enertherm Een systeem voor elke toepassing enertherm Een systeem voor elke toepassing IKO Insulations in de IKO groep: Setting the Standard in dak bedekking én isolatie! Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen

Nadere informatie

Voordelig investeren in duurzame daken Wegwijzer in subsidies voor dakbedekking

Voordelig investeren in duurzame daken Wegwijzer in subsidies voor dakbedekking Voordelig investeren in duurzame daken Wegwijzer in subsidies voor dakbedekking Jaarbeurs Utrecht - Diverse proefdaken 2 2 Duurzame dakbedekkingkeuze wordt beloond met diverse subsidies Icopal is specialist

Nadere informatie

Alstublieft Uw plat dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag

Alstublieft Uw plat dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag Daken Zonne-energie Goten Terrassen Daktuinen Alstublieft Uw plat dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag MASTERSYSTEMS Rubber met dampdrukverdelende onderlaag 08/2527 Wie ruim

Nadere informatie

luchtzuiverende dakbedekking voor nu en later

luchtzuiverende dakbedekking voor nu en later Noxite Noxite luchtzuiverende dakbedekking voor nu en later 1 m 2 Noxite dakbedekking geeft 12 mensen schone lucht per jaar. Luchtzuiverend Gehele levensduur effectief Aangetoonde werking Zon, wind en

Nadere informatie

Presteren is grenzen verleggen

Presteren is grenzen verleggen Presteren is grenzen verleggen ISOLATIE EEN OPLOSSING VOOR ELKE TOEPASSING IKO enertherm investeert voortdurend in de verbetering van zijn producten. In onze onderzoeksafdeling werken wij continu aan de

Nadere informatie

Kansen voor PVC en EPDM dakbedekking. Februari 2012; de Elfstedentocht ging toch niet door. 98 p.m. Propaanslang NEN 5654 2012. Tixophalte 310ml koker

Kansen voor PVC en EPDM dakbedekking. Februari 2012; de Elfstedentocht ging toch niet door. 98 p.m. Propaanslang NEN 5654 2012. Tixophalte 310ml koker Een uitgave van: Bitasco en Braber Dakmaterialen Bitascourant 04 Dakmaterialen - Isolatie - Accessoires Jaargang 2 - Uitgave 1 - Maart/April 2012 Februari 2012; de Elfstedentocht ging toch niet door. De

Nadere informatie

ALL-IN-ONE DAKSYSTEMEN

ALL-IN-ONE DAKSYSTEMEN DE ZEKERHEID VAN EEN ZORGELOOS DAK ALL-IN-ONE DAKSYSTEMEN De zekerheid van een zorgeloos dak 3 IKO Missie en doelstellingen 4-5, kenmerken en overzicht van de concepten 6-7 IKO eco roof, energiebesparend

Nadere informatie

DerbiBRITE NT : wit, reflecterend membraan

DerbiBRITE NT : wit, reflecterend membraan DerbiBRITE NT : wit, reflecterend membraan Cool roofs are one of the quickest and lowest cost ways we can reduce our global carbon emissions and begin the hard work of slowing climate change, Steven Chu,

Nadere informatie

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE!

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! GECERTIFICEERD KOMO NA-ISOLATIE BEDRIJF 10 JAAR GARANTIE SPOUWMUURISOLATIE VLOERISOLATIE DAKISOLATIE GELUIDSISOLATIE ISOLATIEHERSTEL SPOUWMUURISOLATIE

Nadere informatie

High-tech bitumen dakbanen met de hoogste brandwerendheid én veiligheid voor mens en milieu

High-tech bitumen dakbanen met de hoogste brandwerendheid én veiligheid voor mens en milieu High-tech bitumen dakbanen met de hoogste brandwerendheid én veiligheid voor mens en milieu EEN MUUR TEGEN VUUR Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen

Nadere informatie

Duurzaam door innovatieve materialen en processen

Duurzaam door innovatieve materialen en processen Adres Bergensesteenweg 32 B-1651 Lot Contactpersoon Website Dhr. Stefan Theunis Product Manager Europe www.derbigum.be DERBIPURE : plantaardige grondstoffen voor een wit dak Activiteiten De Belgische onderneming

Nadere informatie

enertherm Een systeem voor elke toepassing

enertherm Een systeem voor elke toepassing Een systeem voor elke toepassing Er worden steeds hogere eisen gesteld met betrekking tot energie-efficiëntie van gebouwen. Reden hiervoor is de toenemende schaarste van de traditionele energievoorraden,

Nadere informatie

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be SILVER Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle to Cradle is een innovatief concept waarbij productieprocessen

Nadere informatie

De nieuwe generatie SBS & APP bitumen dakbanen

De nieuwe generatie SBS & APP bitumen dakbanen Unieke service en garantieconcept De nieuwe generatie SBS & APP bitumen dakbanen Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen - vloeibare bitumen producten

Nadere informatie

Presteren is grenzen verleggen

Presteren is grenzen verleggen Presteren is grenzen verleggen ISOLATIE een oplossing voor elke toepassing IKO enertherm investeert voortdurend in de verbetering van zijn producten. In onze onderzoeksafdeling werken wij continu aan de

Nadere informatie

Monarplan FPO De nieuwe, milieubewuste kunststof daksystemen van Icopal

Monarplan FPO De nieuwe, milieubewuste kunststof daksystemen van Icopal Monarplan FPO De nieuwe, milieubewuste kunststof daksystemen van Icopal Milieuvriendelijk Warmte reflecterend Snelle montage Eenvoudig te reinigen Flexibele installatiemethoden Veelzijdige, duurzame en

Nadere informatie

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop.

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. SILVER Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop www.armstrong-plafonds.nl www.armstrongplafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle to Cradle is een innovatief concept waarbij productieprocessen

Nadere informatie

Monarfin De milieubewuste kunststof daksystemen van eigen bodem

Monarfin De milieubewuste kunststof daksystemen van eigen bodem Monarfin De milieubewuste kunststof daksystemen van eigen bodem Milieuvriendelijk Warmte reflecterend Snelle montage Eenvoudig te reinigen Flexibele installatiemethoden Veelzijdige, duurzame en stabiele

Nadere informatie

enertherm Een systeem voor elke toepassing Fabrikant en Expert van Hoog Rendement Daksystemen

enertherm Een systeem voor elke toepassing Fabrikant en Expert van Hoog Rendement Daksystemen enertherm Een systeem voor elke toepassing Fabrikant en Expert van Hoog Rendement Daksystemen Vanuit België is Atab gegroeid van marktleider Benelux tot internationaal bedrijf in de waterdichting. Door

Nadere informatie

Icopal Het nieuwe branden. Icopal introduceert Het nieuwe branden

Icopal Het nieuwe branden. Icopal introduceert Het nieuwe branden Icopal Het nieuwe branden Icopal introduceert Het nieuwe branden Gepatenteerde technologie 25% besparing op gas CO 2 reductie Geen hittedoorslag 30% tijdsbesparing Duurzaam en voordelig branden We worden

Nadere informatie

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar Icopal Universal Flexibel en licht Betrouwbaar Veilig verwerkbaar Duurzaam Universeel toepasbaar IJzersterke, duurzame dakbedekking Een universeel toepasbaar product voor platte en hellende daken Als architect

Nadere informatie

OC-Plan. Bewezen kwaliteit!

OC-Plan. Bewezen kwaliteit! OC-Plan OC-Plan is een hoogwaardige dakbaan met een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar. Bovendien is OC-Plan eenvoudig, brandveilig en rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekking.

Nadere informatie

Waterdichtingsoplossingen. waterdichting hoogtechnologisch. membraan. sopralene optima

Waterdichtingsoplossingen. waterdichting hoogtechnologisch. membraan. sopralene optima Waterdichtingsoplossingen waterdichting referentie duurzaam hoogtechnologisch membraan sopralene optima waterdichting sopralene optima sopralene optima is het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaring

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 50 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

De ijzersterke combinatie voor elk dak

De ijzersterke combinatie voor elk dak Icopal Universal De ijzersterke combinatie voor elk dak Flexibel en licht Eenlaags systeem Veilig verwerkbaar (NEN 6050) Duurzaam Universeel toepasbaar Toepassing van Icopal Universal WS als onderlaag

Nadere informatie

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING BITUMINEUZE WATERDICHTING GARANTGUM INTRODUCTIE GARANTGUM is een begrip in de Nederlandse markt. Elke vakman kent deze extreem sterke en duurzame APP dakbaan. Oerhollands, al sinds jaar en dag geproduceerd

Nadere informatie

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium Kwaliteitsproducten met een veelzijdige toepassing * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van onderliggende baan en onderzijde van

Nadere informatie

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Van Beek EPDM Van Beek EPDM levert maatwerk in EPDM-rubber. Met onze jarenlange ervaring in zowel de dak- als vijverindustrie weten wij als geen ander welke strenge

Nadere informatie

Compleet assortiment hoogwaardige dakbanen

Compleet assortiment hoogwaardige dakbanen Compleet assortiment hoogwaardige dakbanen Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen - vloeibare bitumen producten - productietechnologie - verwerkingstechnieken

Nadere informatie

Royal PVC Reflection

Royal PVC Reflection Royal PVC Reflection De unieke reflectiewaarde van Royal PVC Reflection verlaagt de oppervlaktetemperatuur van het dak en stabiliseert de binnentemperatuur. Hiermee komt deze dakbedekking tegemoet aan

Nadere informatie

reating ENERGY PROGRESS

reating ENERGY PROGRESS reating ENERGY PROGRESS 2012 ENERGIE EN MILIEU: Opwarming van de aarde: Drastische vermindering CO 2 -uitstoot Energie: De energiekosten fluctueren sterk en zullen alleen maar stijgen Behoud van het milieu

Nadere informatie

Vloeibare producten Productoverzicht. Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk

Vloeibare producten Productoverzicht. Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk Vloeibare producten Productoverzicht Icopal vloeibare producten voor optimaal dakwerk Meer informatie over Icopal s vloeibare producten? Scan de QR code met uw mobiele telefoon of ga naar: www.icopal.nl

Nadere informatie

Icopal Universal Icopal Universal

Icopal Universal Icopal Universal Icopal Universal De ijzersterke combinatie voor elk dak Flexibel en licht Eenlaags systeem Veilig verwerkbaar (NEN 6050) Duurzaam Universeel toepasbaar Met Icopal Universal weet je dat je de juiste combinatie

Nadere informatie

auranox dak Collectie geprofileerde dakpannen

auranox dak Collectie geprofileerde dakpannen NIEUW het milieuvriendelijke auranox dak Collectie geprofileerde dakpannen MORE POWER TO YOUR ROOF Een dak kan meer dan u denkt Bijvoorbeeld schadelijke stoffen uit de lucht filteren Schone lucht om in

Nadere informatie

EcoSeal EP. Een gerenommeerd ecologisch verantwoord dakmembraan

EcoSeal EP. Een gerenommeerd ecologisch verantwoord dakmembraan EcoSeal EP Een gerenommeerd ecologisch verantwoord dakmembraan EcoSeal EP: ecologisch verantwoord s Werelds oudst gewapend EP dakmembraan Dé duurzame oplossing EcoSeal EP is vanaf 1992 s werelds meest

Nadere informatie

Hier maken wij meer werk van

Hier maken wij meer werk van Dakinnovator Ben Roos Dakbedekking BV heeft een unieke samenwerking met Dakinnovator. Dakinnovator is gespecialiseerd in innovatieve en duurzame mogelijkheden als groen-, energie- en waterdaken. Vestiging

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

IcoMOSS. Groen dak van een nieuwe generatie. afdichten en beschermen. Energiebesparend. Licht in gewicht. Duurzaam. Onderhoudsarm.

IcoMOSS. Groen dak van een nieuwe generatie. afdichten en beschermen. Energiebesparend. Licht in gewicht. Duurzaam. Onderhoudsarm. IcoMOSS afdichten en beschermen Energiebesparend Licht in gewicht Duurzaam Onderhoudsarm Kostenbesparend Groen dak van een nieuwe generatie * safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam!

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam! Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 40 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel.

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel. MONARPLAN afdichten en beschermen Onderscheidend Betrouwbaar Nederlands product Flexibel Duurzaam De norm voor kunststof daken * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Cradle to Cradle - duurzaamheid staat voorop SILVER. Plafond&Wand SYSTEMEN.

Cradle to Cradle - duurzaamheid staat voorop SILVER. Plafond&Wand SYSTEMEN. Plafond&Wand SYSTEMEN Samen van idee tot werkelijkheid SILVER Cradle to Cradle - duurzaamheid staat voorop www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle

Nadere informatie

Bouwfysica: NATUURKUNDIGE ELEMENTEN DIE MET HET BOUWEN VERBAND HOUDEN

Bouwfysica: NATUURKUNDIGE ELEMENTEN DIE MET HET BOUWEN VERBAND HOUDEN Bouwfysica: NATUURKUNDIGE ELEMENTEN DIE MET HET BOUWEN VERBAND HOUDEN NATUURKUNDIGE ELEMENTEN Warmte Vocht Warmtetransport Bij warmteverschillen zal er altijd een beweging komen om evenwicht te creëren

Nadere informatie

Groendaken zorgen voor een aangenamere en gezondere leefomgeving!

Groendaken zorgen voor een aangenamere en gezondere leefomgeving! Groendaken Groendaken zorgen voor een aangenamere en gezondere leefomgeving! Positieve invloed op de biodiversiteit Buffer voor regenwater Warmte-regulerend Werkt luchtzuiverend Groendaken zorgen voor

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit:

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit: Bent u op zoek naar een unieke airconditioner, eentje die anders is dan de rest? Kies dan voor Art Cool, een stijlvolle, innovatieve en aantrekkelijk ogende airconditioner. Vormgegeven als een kunstwerk,

Nadere informatie

Cosmofin. Cosmofin. Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken

Cosmofin. Cosmofin. Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Cosmofin Cosmofin Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Breed lasvenster Licht van gewicht Betrouwbaar Onderscheidend Veelzijdig Een speler van wereldklasse, lokaal toegepast Icopal maakt

Nadere informatie

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN!

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! WELKOM, LED verlichting is de toekomst LED-verlichting biedt ons vandaag de dag ongekend veel mogelijkheden om een natuurlijke

Nadere informatie

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit:

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit: lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning ECO V In het kader van het huidige bouwbesluit, waarin een eis is opgenomen dat uw werk of verblijfsruimte een juiste luchtverversing behaald, heeft LG Electronics

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

green Innovatieve groendaksystemen

green Innovatieve groendaksystemen Innovatieve groendaksystemen IKO Sustainable roof engineering Er worden steeds hogere eisen gesteld met betrekking tot energie-efficiëntie van gebouwen. Reden hiervoor is de toenemende schaarste van de

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen. Platdak Toepassingen. X-Dek

Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen. Platdak Toepassingen. X-Dek Geïsoleerde Dak- & Gevelpanelen Platdak Toepassingen Steel Beschrijving Steel is een geïsoleerd lichtgewicht platdakpaneel dat grote overspanningen kan overbruggen vanwege de grove stalen profilering aan

Nadere informatie

E P D M. E x c e l l e n c e. Sure-Seal AFX-programme

E P D M. E x c e l l e n c e. Sure-Seal AFX-programme E P D M E x c e l l e n c e Sure-Seal AFX-programme INDUSTRIE-DAKEN PRIVE-DAKEN ENERGIE-DAKEN TERRAS-DAKEN GROEN-DAKEN SecuOne Excellence in EPDM I.R.S-Btech Aantrekkelijk en vernieuwend van geest, net

Nadere informatie

ECOLOR GREEN. Het hellend groendak

ECOLOR GREEN. Het hellend groendak ECOLOR GREEN Het hellend groendak 2 ECOLOR GREEN Eternit lanceert de perfecte oplossing voor hellende groendaken. Het systeem bestaat uit een voorgecultiveerde begroeiing in Hydropacks die op Ecolor of

Nadere informatie

Monarplan Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken

Monarplan Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Monarplan Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Breed lasvenster Licht van gewicht Betrouwbaar Onderscheidend Veelzijdig Een speler van wereldklasse, lokaal toegepast Icopal Synthetic Membranes

Nadere informatie

The Mastership in Waterproofing

The Mastership in Waterproofing Liquid waterproofing systems Hoogwaardige vloeibare waterdichtingssystemen voor daken, dakdetails, balkons, terrassen, galerijvloeren, parkeergarages en andere constructies The Mastership in Waterproofing

Nadere informatie

De missie van Roof2Roof

De missie van Roof2Roof De missie van Roof2Roof Hoogwaardig recyclen van bitumen daken Roof2Roof wil het milieu verbeteren door het sluiten van de kringloop van bitumen daken. Dit doen we door oude bitumineuze dakbedekking hoogwaardig

Nadere informatie

De missie van Roof2Roof

De missie van Roof2Roof De missie van Roof2Roof Hoogwaardig recyclen van bitumen daken Roof2Roof wil het milieu verbeteren door het sluiten van de kringloop van bitumen daken. Dit doen we door oude bitumineuze dakbedekking hoogwaardig

Nadere informatie

COOL ROOF WHITE ENVIRONMENTAL SOLUTIONS

COOL ROOF WHITE ENVIRONMENTAL SOLUTIONS ENVIRONMENTAL SOLUTIONS COOL ROOF WHITE COOL ROOF INTRODUCTIE Cool Roof daken geven gebouw-eigenaren, architecten, energie-adviseurs en overige partijen de mogelijkheid om de energie- en milieuprestaties

Nadere informatie

Is investeren in energiebesparende producten nog interessant?

Is investeren in energiebesparende producten nog interessant? Is investeren in energiebesparende producten nog interessant? Energie verwarming en SWW Stijgende prijzen woningen zonder spouwisolatie Woningen met enkel glas Woningen zonder dakisolatie 2 1 Energie elektriciteit

Nadere informatie

Profiel van een isolatie expert.

Profiel van een isolatie expert. Profiel van een isolatie expert. 1 Een team van isolatie-experten Isolteam, met vestigingen in Kortemark en Hoboken, beschikt over een dynamische ploeg van bedreven experten, zowel op vlak van studie

Nadere informatie

LIQUIDS VOOR DE PROFESSIONAL

LIQUIDS VOOR DE PROFESSIONAL LIQUIDS VOOR DE PROFESSIONAL vloeibare producten Producent van dakbedekking, vloeibare waterdichting, isolatie en toebehoren 2 PLAT DAK 4 Voorbereiden van de ondergrond 5 Onderhouden en herstellen 6 Verlijmen

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder

Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder Gebouwen zijn steeds beter geïsoleerd. Goed voor de energierekening en het comfort in huis en op kantoor,

Nadere informatie

Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK. Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak!

Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK. Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak! Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak! Optigroen systeem SolarGroendak. Het principe. Hoe werkt het? Het Optigroen SolarGroendak

Nadere informatie

Royalgum. De kroon op uw vakwerk.

Royalgum. De kroon op uw vakwerk. Royalgum De kroon op uw vakwerk www.royalroofingmaterials.com Royalgum is de combinatie van kwaliteit en duurzaamheid Het assortiment Royalgum dakbanen bestaat uit een uitgebreid aanbod van gemodificeerde

Nadere informatie

ZOVEEL DAKEN, ZOVEEL OPLOSSINGEN

ZOVEEL DAKEN, ZOVEEL OPLOSSINGEN ZOVEEL DAKEN, ZOVEEL OPLOSSINGEN Er kan zoveel meer met uw dak BEN ROOS DAKBEDEKKING B.V. Daken bieden ongekend veel mogelijkheden. Platte of schuine daken; Ben Roos Dakbedekking BV realiseert uw plannen.

Nadere informatie

Royalgum. De kroon op uw vakwerk.

Royalgum. De kroon op uw vakwerk. Royalgum De kroon op uw vakwerk www.royalroofingmaterials.com Royalgum is de combinatie van kwaliteit en duurzaamheid Een kwaliteitsproduct Een dak met Royalgum staat voor een kwalitatief goed dak dat

Nadere informatie

HR-isolatie. voor het hellende dak

HR-isolatie. voor het hellende dak HR-isolatie voor het hellende dak Over de noodzaak van isolatie in de bouw bestaat allang geen discussie Waarom isoleren? meer. Voor de hedendaagse nieuwbouw gelden op dit vlak allerlei wettelijke voorschriften

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

Brandveilig detailleren

Brandveilig detailleren Brandveilig detailleren MS detail Brandveilig ontwerpen en uitvoeren van bitumen dakbedekkingssystemen Nebiprofa: De zekerheid van kwaliteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen - vloeibare

Nadere informatie

STAY COOL, ALKORBRIGHT

STAY COOL, ALKORBRIGHT ALKORBRIGHT STAY COOL, ALKORBRIGHT Het RENOLIT team heeft met de ontwikkeling van de ALKORBRIGHT dakbaan een extra energie- en milieuvriendelijke oplossing gecreëerd voor het afdichten van uw dak. Deze

Nadere informatie

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso. SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com DE ENIGE KEUZE Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het

Nadere informatie

Inblaaswol. Losse rotswolvulling voor na-isolatie van spouwmuren

Inblaaswol. Losse rotswolvulling voor na-isolatie van spouwmuren Inblaaswol Losse rotswolvulling voor na-isolatie van spouwmuren NA-ISOLEREN: MEER COMFORT, LAGERE KOSTEN In woningen van voor de energiecrisis in 1973 zijn de stookkosten vaak hoog, omdat ze niet zijn

Nadere informatie

Derbipure TeCHNOLOGY

Derbipure TeCHNOLOGY Derbipure TECHNOLOGY Niets is krachtiger dan een idee waarvoor de tijd rijp is. (Victor Hugo) Innovatie zit in ons DNA Duurzame producten Greennovation Een duurzaamheid van 70 jaar Derbigum heeft niet

Nadere informatie

Royal Groendaken. Flordepot. De gezonde natuur op uw dak!

Royal Groendaken. Flordepot. De gezonde natuur op uw dak! Royal Groendaken Flordepot Binnen het alles-in-één-concept van Royal Roofing Materials zijn alle cruciale factoren aanwezig voor een optimaal functionerend groendak. Kennis van zowel dakmaterialen als

Nadere informatie

DAKISOLATIE. Voor het isoleren van de kap van de woning, gelegen aan de Rijnsburgerweg 22 te Leiden is gekozen voor isolatie aan de buitenzijde.

DAKISOLATIE. Voor het isoleren van de kap van de woning, gelegen aan de Rijnsburgerweg 22 te Leiden is gekozen voor isolatie aan de buitenzijde. T 06-50612387 postbus 173 rijndijk 304c E info@n2bouwadvies.nl 2394 zh hazerswoude-rijndijk 2394 ch hazerswoude-rijndijk I www.n2bouwadvies.nl Project 15011 Rijnsburgerweg 22 Leiden Datum 25 november 2015

Nadere informatie

Platdak systemen BauderTHERM - Partieel klevende dakbanen

Platdak systemen BauderTHERM - Partieel klevende dakbanen Platdak systemen - Partieel klevende dakbanen Dakbanen met recordtijden Op het dak telt vandaag de dag snelheid en rendement naast kwaliteit. Precies daarom heeft Bauder een eigentijds productengamma ontwikkeld,,

Nadere informatie

Icopal Universal De ijzersterke combinatie voor elk dak

Icopal Universal De ijzersterke combinatie voor elk dak De ijzersterke combinatie voor elk dak Flexibel en licht Eenlaags systeem Veilig verwerkbaar (NEN 6050) Duurzaam Universeel toepasbaar Snel en veilig aan te brengen is snel aan te brengen op isolatie,

Nadere informatie

SFIC-vestigingen. PIR Isolatie

SFIC-vestigingen. PIR Isolatie IN VOORRAAD Hoogwaardige in alle SFIC-vestigingen PIR Isolatie introductie Ons aanbod biedt alle soorten isolatie. Van de meest traditionele tot de meest innoverende! Linitherm is producent van complete

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

Addicool. Leo Suiker directeur

Addicool. Leo Suiker directeur Addicool. Leo Suiker directeur Voorwoord. Addicool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom made luchtbehandelings kasten. En omdat we veel

Nadere informatie

H e t W A d u s E P C p a k k e t

H e t W A d u s E P C p a k k e t Uw partner in duurzame energie H e t W A d u s E P C p a k k e t De ultieme oplossing voor uw woning v1.0 april 2009 Voorwoord WAdus BV is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008

Nadere informatie

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie HOLENWEG EN VENENLAAN

Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid. Energiebesparende maatregelen. informatie HOLENWEG EN VENENLAAN informatie HOLENWEG EN VENENLAAN APRIL 2015 Energiebesparende maatregelen Samen investeren in energiebesparing en duurzaamheid In 2015 wil Intermaris bij 34 woningen aan de Holenweg en Venenlaan in Hoorn

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie

gelijkwaardig aan wie?

gelijkwaardig aan wie? Verantwoording In de wereld van de dakenbranche circuleren diverse verhalen, soms versterkt met een rapport, over gelijkwaardigheid van dakbedekking in vergelijk met Derbigum. Derbigum moet zich eigenlijk

Nadere informatie