Adria Airways Vlucht kan gewijzigd worden naar een vlucht de volgende dag eventueel met een partner uit de alliantie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adria Airways Vlucht kan gewijzigd worden naar een vlucht de volgende dag eventueel met een partner uit de alliantie."

Transcriptie

1 Update: 16 april 2010, uur. Onder voorbehoud van wijzigingen en fouten. Adria Airways Vlucht kan gewijzigd worden naar een vlucht de volgende dag eventueel met een partner uit de alliantie. Air Berlin Mag gratis gewijzigd worden met een uiterlijke terugvlucht van 31 mei Annuleren is mogelijk mits er een autorisatie is van Air Berlin. Air New Zealand Omboeken is mogelijk in dezelfde boekingsklasse en dient binnen de geldigheid van het ticket te zijn. Austrian Airlines Passagier mag omboeken naar 17 of 18 april 2010 met Austrian of een andere alliantie partner in de economy klasse. Bij annulering is volledige restitutie mogelijk. Alitalia Kosteloos omboeken in dezelfde klasse anders eventueel ophogen, laagste mogelijke klasse aanhouden. Geen business klasse. Omboeken is mogelijk van april. Volledige restitutie is mogelijk. American Airlines Vluchten van AA kunnen omgeboekt worden naar dezelfde boeking klasse binnen een jaar na afgifte van ticket, als dezelfde klasse niet beschikbaar is, omboeken naar andere hogere klasse waarbij het verschil bijbetaald dient te worden. Wanneer passagier niet akkoord gaat kan men volledige restitutie aanvragen met autorisatie van de luchtvaartmaatschappij. British Airways Wanneer de oorspronkelijke vlucht is geannuleerd dan kan de passagier omboeken naar dezelfde bestemming op een beschikbare vlucht binnen drie dagen voor vertrek of tot 14 dagen na vertrek van de originele vlucht. Wanneer dezelfde boekingsklasse niet beschikbaar is, kan er omgeboekt worden naar de eerst volgende beschikbare boekingsklasse. Economy blijft economy, business blijft business. De geldigheid van het ticket mag aangepast worden. Of Omboeken naar dezelfde bestemming op een later tijdstip in dezelfde boekingsklasse. De vlucht wordt omgeboekt en reizen dient plaats te vinden binnen de geldigheid van het ticket. Of Restitutie. China Airlines Kosteloos omboeken naar een andere datum in economy class. Voor de vluchten met vertrek april is ook een volledige restitutie mogelijk. Cathay Pacific De vluchten van 16 april naar Hong Kong zijn geannuleerd en worden waarschijnlijk verplaatst naar 17 april om uur.

2 EasyJet Wijzigen is mogelijk naar een vertrekdatum tot een maand na oorspronkelijke vertrekdatum. Wilt u later vliegen, dan dienen wij contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. Volledige restitutie is ook mogelijk. Emirates Omboeken is mogelijk naar de eerstvolgende beschikbare vlucht of anders vertrek binnen 14 dagen na oorspronkelijke vlucht. Boeken in dezelfde boekingsklasse of in de laagste mogelijke klasse daarop volgend indien niet beschikbaar. Volledige restitutie is ook mogelijk. Eva Airways Passagiers met vertrek op 15 april 2010 en uitgegeven op of voor 14 april 2010 mogen hun ticket wijzigingen zonder toeslag binnen hetzelfde seizoen in dezelfde boekingsklasse. De uitgaande vlucht moet beginnen op/voor 26 juni Full refund is ook mogelijk. Finnair Omboeken is toegestaan door de luchtvaartmaatschappij. Volledige restitutie is mogelijk. Iberia Met iberia kan de vlucht omgeboekt worden tot eind van de maand in de laagste economy klasse of anders voor volledige restitutie aangevraagd worden met autorisatie van de luchtvaartmaatschappij. Icelandair Omboeken waar mogelijk met andere luchtvaartmaatschappijen voor passagiers die via IJsland vliegen. Passagiers die vertrekken in de periode tot en met 18 april 2010 en waarvan de vluchten nog niet geannuleerd zijn kunnen ervoor kiezen om kosteloos te wijzigen in dezelfde boekingsklasse binnen twee weken van de oorspronkelijk vlucht. Annuleren is ook mogelijk. Jet Airways Kosteloos omboeken is mogelijk in dezelfde boekingsklasse of anders naar eerst volgende beschikbare boekingsklasse. KLM Als gevolg van de grote hoeveelheden as bij de vulkaanuitbarsting in IJsland, zijn er ernstige onvoorziene vluchtverstoringen in Noord-Europa. Vanwege deze situatie geldt een gewijzigde omboekingsregeling voor passagiers reizend tot en met 18 april 2010 met een KLM- of Delta-ticket van/naar Amsterdam en Rotterdam. 1. Kosteloos wijzigen Passagiers kunnen hun vluchten/vluchtdatum eenmalig kosteloos wijzigen van/naar Amsterdam en Rotterdam. De uitgaande reis mag echter niet later dan 31 mei 2010 plaatsvinden. Eventuele penalty s en change fees zullen niet van toepassing zijn, ook

3 al staat dit in de tariefsvoorwaarden anders aangegeven. Daarnaast zijn de volgende punten van toepassing: Omboeken is mogelijk naar vluchten waar beschikbaarheid is in de in het ticket vermelde boekingsklasse. In het geval dat de vermelde boekingsklasse niet beschikbaar is, kunt u omboeken naar een hogere klasse met bijbetaling van het verschil. Omboeken en het opnieuw uitgeven van het ticket kan tot en met vrijdag 30 april Omboeken is alleen mogelijk naar vluchten met een KL-, AF- of DL- vluchtnummer. In alle opnieuw uitgegeven tickets moet in de endorsement box DUE Iceland worden vermeld. 2. Verandering van bestemming Passagiers mogen de bestaande waarde van hun tickets omwisselen voor nieuwe tickets met dezelfde of hogere AF-/KL-/DL-tarieven. In het geval van omwisseling naar een hoger tarief, moet het verschil worden bijbetaald. Omboeken en het opnieuw uitgeven van het ticket kan tot en met vrijdag 30 april Restituties Passagiers met een ticket waarvan de vlucht is geannuleerd of met een vertraging van meer dan 5 uur als gevolg van deze situatie, mogen restitutie aanvragen via de gebruikelijke procedure. Indien een reisagent in bovengenoemd geval een ticket annuleert, kan full refund worden gegeven ongeacht de tariefsvoorwaarden. De agent kan de restitutie als Direct Refund in diens eigen CRS afhandelen. Er hoeft dus geen BSPLink refund application aangemaakt te worden. Lufthansa Omboeken is kosteloos mogelijk tot 7 dagen na vertrek in dezelfde boekingsklasse of eerste daaropvolgend qua tarief. U kunt niet omboeken van economy naar business class. Eindbestemming dient hetzelfde te blijven. Wanneer een overstap plaats vindt in Frankfurt mag dit wel omgezet worden naar een overstap in Munchen bijvoorbeeld, zolang de overstap in hetzelfde land blijft en de eindbestemming gelijk blijft. Indien passagier niet akkoord gaat mag de vlucht geannuleerd worden en voor volledige restitutie aangevraagd worden. Malaysia Airlines Kosteloos wijzigen is mogelijk voor een vertrek tot en met 30 april 2010 in dezelfde boekingsklasse. Is deze klasse niet beschikbaar mag de vlucht opgehoogd worden, echter tariefsverschil dient dan bijbetaald te worden. Passagiers met vluchten op 16 april 2010, kunnen volledige restitutie aanvragen. Meridiana Nog niet geheel bekend. Uit Italië werd vernomen dat een restitutie mogelijk is. Dit is onder voorbehoud, wij moeten hiervoor de luchtvaartmaatschappij altijd contacteren. Qantas Airways Kosteloos omboeken naar dezelfde of laagste boekingsklasse in de economy class. Volledige restitutie is ook mogelijk.

4 Qatar Airways Nog niet bekend. SAS Passagiers geboekt op geannuleerde vluchten van SAS mogen worden omgeboekt via een andere route naar dezelfde bestemming. Volledige restitutie is ook mogelijk. Vliegt u met SAS op 15 of 16 april 2010 dan kunt u kosteloos omboeken in dezelfde boekingsklasse. Reizen dienen uiterlijk voor 31 december 2010 uitgevoerd te zijn. Singapore Airlines Omboeken naar dezelfde boekingsklasse, indien niet beschikbaar ophogen naar de eerst volgende beschikbare klasse. Volledige restitutie is mogelijk. SN Brussels Reist u op 15 en 16 april met SN Brussels dan kunt u kosteloos wijzigen naar een latere vlucht/datum met dezelfde bestemming. Wijzigen in dezelfde boekingsklasse of hoger zonder kosten. Economy blijft Economy, Business blijft Business. Omboeken alleen mogelijk op SN Brussels uitgevoerde vluchten. SWISS Omboeken in dezelfde boekingsklasse of hoger, moet in economy klasse blijven. Kan omgezet worden naar 17 of 18 april Omboeken kan naar alle Star Alliance partners, mits bestemming hetzelfde blijft. Volledige restitutie is ook mogelijk. TAP Air Portugal Passagiers kunnen kosteloos omboeken wanneer hun vlucht is geannuleerd in dezelfde boekingsklasse. Volledige restitutie is mogelijk. Tarom Kosteloos omboeken naar een andere datum in iedere beschikbare economy klasse. Transavia 1) U kunt uw vlucht kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug van het niet gebruikte gedeelte van uw ticket. Indien u kiest voor restitutie heeft u geen recht meer op verder vervoer en verdere zorg. 2) U kunt uw vlucht zelf kosteloos wijzigen via uw reisagent naar een andere vluchtdatum tot en met 29 april In dit geval heeft u alleen recht op zorg naar alle redelijkheid tot de eerst volgende mogelijkheid van vertrek. Tsjech Airlines Nog niet bekend. Vluchten zijn voor vandaag 16 april 2010 wel geannuleerd. Turkish Airlines Omboeken naar een andere vlucht in dezelfde boekingsklasse. Indien niet beschikbaar naar de eerst volgende boekingsklasse. Volledige restitutie is toegestaan. Virgin Atlantic Is uw vlucht meer dan 5 uur vertraagd, dan kunt u kosteloos omboeken naar de eerstvolgende beschikbare vlucht in dezelfde klasse. Datumwijziging is ook mogelijk.

5 Een routewijziging is mogelijk wanneer uw vlucht is geannuleerd, dit is alleen mogelijk in dezelfde klasse en op de eerste mogelijke mogelijkheid. Passagiers die niet kunnen reizen met de eerst mogelijke beschikbare vlucht kunnen ervoor kiezen om om te boeken dan wel een routewijziging te doen voor een andere datum. De normale wijzigingsvoorwaarden gelden dan en is alleen mogelijk in dezelfde boekingsklasse anders dient het verschil bijbetaald te worden. Deze mogelijk is alleen van toepassing wanneer de vlucht is geannuleerd. Volledige restitutie is mogelijk wanneer de vlucht is geannuleerd of een vertraging heeft van meer dan 5 uur. VLM Full refund of anders kosteloos wijzigen. Vueling Is de vlucht door Vueling zelf geannuleerd door de situatie op Schiphol, dan kan de passagiers gratis omboeken naar een latere Vueling vlucht. Wanneer de passagier hiermee niet akkoord gaat, is het niet zeker dat de passagier volledige restitutie ontvangt, dit zal via Vueling aangevraagd moeten worden. Wijzigt de passagier uit eigen initiatief, dan gelden de normale wijzigingsvoorwaarden.

WERELDREIZEN ROND DE WERELD WORLD TICKET CENTER

WERELDREIZEN ROND DE WERELD WORLD TICKET CENTER ROND DE WERELD Geachte heer/mevrouw, Om U te helpen bij het plannen van uw wereldreis, hebben wij voor U een folder samengesteld waarbij U de keuze heeft uit verschillende soorten rond de wereld tickets.

Nadere informatie

Amsterdam Bangkok Eva Air 639 (vertrek 2 apr t/m 30 apr 13 boekbaar t/m 21 apr 13)

Amsterdam Bangkok Eva Air 639 (vertrek 2 apr t/m 30 apr 13 boekbaar t/m 21 apr 13) 1 Staat het tarief voor de bestemming of maatschappij van uw voorkeur niet in dit overzicht, neemt u dan gerust contact met ons op. Vluchten voor alle bestemmingen en maatschappijen zijn beschikbaar in

Nadere informatie

Voor reservaties en meer info helpt uw plaatselijke Miles & More serviceteam u graag verder.

Voor reservaties en meer info helpt uw plaatselijke Miles & More serviceteam u graag verder. 1. Algemene voorwaarden voor vluchtawards In zoverre geen afwijkende bepalingen worden vermeld, gelden de volgende voorwaarden voor het reserveren en gebruiken van Miles & More vluchtawards. Aanvullend

Nadere informatie

VIP SELECTION BELOFTES

VIP SELECTION BELOFTES VIP SELECTION BELOFTES VIP SELECTION OMRUILBELOFTE VIP SELECTION KWALITEITSBELOFTE VIP SELECTION 24/7 BELOFTE 29 Oktober 2018 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN VIP SELECTION BELOFTES Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Indien de voor u relevante vervoersvoorwaarden in deze lijst niet zijn opgenomen, neemt u dan contact op met uw boekingskantoor.

Indien de voor u relevante vervoersvoorwaarden in deze lijst niet zijn opgenomen, neemt u dan contact op met uw boekingskantoor. Algemeen Hieronder treft u links naar de vervoersvoorwaarden van een aantal organisaties waar ANVR-Reisondernemingen mee samenwerken in de volgorde naar soort vervoerder: - luchtvaartmaatschappijen - treinmaatschappijen

Nadere informatie

100% e-ticketing IPB nog... dagen!

100% e-ticketing IPB nog... dagen! 100% e-ticketing IPB nog... dagen! Petra van Dam Richard Ottens Staff Travel Services SNO 25 oktober 2011 Nog 156 dagen! 2 Agenda - Achtergrond - Huidige situatie - Uitgiftemethodes e-tickets - Planning

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades Eerste stuk ruimbagage altijd gratis...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Ondernemen met KLM U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze

Nadere informatie

Assistentie en compensatie

Assistentie en compensatie Assistentie en compensatie ij annulering, vertraging, downgraden en instapweigering Deze kennisgeving wordt vereist door Verordening (EG) Nr. 261/2004 van het Europees Parlement en de Raad van Europa.

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Geniet van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of gaan

Nadere informatie

EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE

EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE EXTERNE Q&A BETAALDE BAGAGEOPTIE VOOR (REIS)AGENTEN EN REISMANAGERS NEDERLANDSE VERSIE Inhoud Vraag Pagina A. Volgende fase betaalde bagageoptie 1 2 2 B. Scope 3 9 2-3 C. Flying Blue 10 11 3 D. Restitutie

Nadere informatie

Q & A. Aangepaste KLM- en Air France-tarievenstructuur voor. Economy Class-reizen binnen Europa (inclusief Noord-Afrika) LIGHT - STANDARD - FLEX

Q & A. Aangepaste KLM- en Air France-tarievenstructuur voor. Economy Class-reizen binnen Europa (inclusief Noord-Afrika) LIGHT - STANDARD - FLEX Q & A Aangepaste KLM- en Air France-tarievenstructuur voor Economy Class-reizen binnen Europa (inclusief Noord-Afrika) LIGHT - STANDARD - FLEX Index Pagina Scope 2 Tarieven en boekingen 3-6 After Sales

Nadere informatie

Round the World. In grote lijnen. Vandaag de dag. Wie droomt er niet van een reis rond de wereld te maken?

Round the World. In grote lijnen. Vandaag de dag. Wie droomt er niet van een reis rond de wereld te maken? Sirius Travel Service - Stationsstraat 102-2800 Mechelen - Tel. 015/47 92 22 Fax: 015/47 92 87 - info@siriustravel.be - www.sirius-travel.be - VU: J. Janda Round the World In grote lijnen Een Round the

Nadere informatie

Travel. Inspired by Travelport.

Travel. Inspired by Travelport. Introductie 2 Agenda o Introductie o Workshops Worldspan en Galileo o Break o Presentatie NH Hoteles o Travelport Rooms and More o VANs van enett o Travelport Aggregated Shopping o Customer Portal o Afsluiting

Nadere informatie

Toelichting van Flying Blue-termen

Toelichting van Flying Blue-termen Toelichting van Flying Blue-termen Á la carte maaltijden Airline partners Award Miles Award ticket Award upgrade Awards Bonus voor Elitedeelnemers Classic Award Deelnemende airline partners Deelnemersniveau

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Zorgeloos zakendoen met KLM Gunstige vliegtijden U bepaalt uw eigen agenda. Ruime keuze uit

Nadere informatie

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER DIT FORMULIER KAN WORDEN GEBRUIKT OM EEN KLACHT IN TE DIENEN BIJ EEN LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ EN/OF EEN NATIONALE HANDHAVINGSINSTANTIE. Rechten die passagiers

Nadere informatie

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.) Op deze pagina treft u de (tariefs)voorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden van Transavia France S.A.S. (TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

De algemene voorwaarden van Vliegtickets.nl zijn tot stand gekomen in overleg en met goedkeuring van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie.

De algemene voorwaarden van Vliegtickets.nl zijn tot stand gekomen in overleg en met goedkeuring van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Algemene voorwaarden tot en met 5 maart 2012 De algemene voorwaarden van Vliegtickets.nl zijn tot stand gekomen in overleg en met goedkeuring van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Wanneer u een reservering

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar klm.nl/zakelijk Profiteer van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of

Nadere informatie

Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol Amsterdam Airport Schiphol NATM ledenvergadering Patricia Freije Business Developer Aviation Marketing 20 april 2010 Inhoud 1) Introductie Amsterdam Airport Schiphol 2) Markt ontwikkelingen 3) Gezamenlijke

Nadere informatie

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLYPALOPES Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Flypalopes kan een reservering voor je

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl

Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl Opgemaakt: 28 september 2015 te Halfweg, Nederland SchipholTickets.nl is een handelsnaam van Otravo B.V. SchipholTickets.nl is een bemiddelingskantoor (reisagent)

Nadere informatie

Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden

Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden 1 Voor wie is deze dienst? Om gebruik te kunnen maken van de Schiphol Garantie Service (SGS) dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen. 1.1. Uw

Nadere informatie

oneworld geeft 10 procent korting op alle alliantietarieven gedurende 10 extra weken om haar 10e verjaardag te vieren

oneworld geeft 10 procent korting op alle alliantietarieven gedurende 10 extra weken om haar 10e verjaardag te vieren oneworld geeft 10 procent korting op alle alliantietarieven gedurende 10 extra weken om haar 10e verjaardag te vieren oneworld, de toonaangevende kwaliteitsalliantie, geeft ter gelegenheid van haar 10

Nadere informatie

Assistentie en compensatie. Bij annulering, vertraging en instapweigering

Assistentie en compensatie. Bij annulering, vertraging en instapweigering Assistentie en compensatie Bij annulering, vertraging en instapweigering Assistentie en Compensatie Bij annulering, vertraging en instapweigering Editie 5 Deze kennisgeving wordt vereist door Verordening

Nadere informatie

TUI GARANTIES ZOMER 2019 LAAGSTEPRIJS- GARANTIE OMRUIL- GARANTIE WE-LOSSEN-HET-OP- NIET-GOED-GELD-TERUG- GARANTIE GARANTIE

TUI GARANTIES ZOMER 2019 LAAGSTEPRIJS- GARANTIE OMRUIL- GARANTIE WE-LOSSEN-HET-OP- NIET-GOED-GELD-TERUG- GARANTIE GARANTIE TUI S ZOMER 2019 LAAGSTEPRIJS- OMRUIL- WE-LOSSEN-HET-OP- NIET-GOED-GELD-TERUG- 29 Oktober 2018 1/6 ALGEMENE VOORWAARDEN TUI S Deze voorwaarden zijn van toepassing op de TUI Garanties, deze bestaan uit:

Nadere informatie

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen. Omdat kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend en zeer belangrijk zijn vliegen wij alleen met de beste internationale luchtvaartmaatschappijen. Vluchten niet inbegrepen Alle vermelde

Nadere informatie

Landingsbanen Naam Locatie Lengte Breedte

Landingsbanen Naam Locatie Lengte Breedte Masterplan: klaar voor de toekomst 1 2 5 4 6 3 Landingsbanen Naam Locatie Lengte Breedte 1 Polderbaan 18R - 36L 3.800 meter 60 meter 2 Zwanenburgbaan 18C - 36C 3.300 meter 45 meter 3 Kaagbaan 06-24 3.500

Nadere informatie

Rechtstreeks & dichtbij!

Rechtstreeks & dichtbij! Kroatië: Welke vluchtroutes zijn er? Rechtstreeks & dichtbij! Kroatië ligt relatief dichtbij: de landsgrenzen liggen vanuit België gemiddeld op slechts 1300 km. U kan het land makkelijk per wagen bereiken

Nadere informatie

Flight to Singapore (flight suggestions: see below) PM: Welcome briefing for all participants of the mission (mission program, business practices )

Flight to Singapore (flight suggestions: see below) PM: Welcome briefing for all participants of the mission (mission program, business practices ) Groepszakenreis Bouw Praktische info 14/12/2018 ALGEMEEN PROGRAMMA Singapore 2-3 days program Wednesday evening 27 till Friday 29 March Melbourne 2-3 days program Sunday evening 31 March-Wednesday 3 April

Nadere informatie

ECLI:NL:RBNHO:2013:CA0280

ECLI:NL:RBNHO:2013:CA0280 ECLI:NL:RBNHO:2013:CA0280 Instantie Datum uitspraak 24-04-2013 Datum publicatie 16-05-2013 Rechtbank Noord-Holland Zaaknummer 574910/EJ VERZ 12-232 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie

Nadere informatie

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma

BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma BlueBiz: Hét zakelijke besparingsprogramma Gratis vluchten Upgrades...en nog veel meer Ga naar BlueBiz.com Profiteer van de voordelen van BlueBiz Reist u voor uw onderneming naar het buitenland? Of gaan

Nadere informatie

HET HOF VAN JUSTITIE EN DE RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS

HET HOF VAN JUSTITIE EN DE RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS CVRIA HOF VAN JUSTITIE VAN DE EUROPESE UNIE HET HOF VAN JUSTITIE EN DE RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS curia.europa.eu INLEIDING Sinds 1952 zorgt het Hof van Justitie van de Europese Unie ervoor dat het

Nadere informatie

KLM & AIR FRANCE introduceren nieuwe tarievenstructuur voor vluchten tussen Europa en VS/Canada Light, Standard, Standard + Doelgroep 2

KLM & AIR FRANCE introduceren nieuwe tarievenstructuur voor vluchten tussen Europa en VS/Canada Light, Standard, Standard + Doelgroep 2 KLM & AIR FRANCE introduceren nieuwe tarievenstructuur voor vluchten tussen Europa en VS/Canada Light, Standard, Standard + Q&A (versie 1 intern en extern - 7december 2017) Index Pagina Doelgroep 2 Tarieven

Nadere informatie

Travel. Inspired by Travelport.

Travel. Inspired by Travelport. Introductie 2 Agenda o Introductie o Workshops Worldspan en Galileo o Break o Presentatie NH Hoteles o Travelport Rooms and More o VANs van enett o Travelport Aggregated Shopping o Customer Portal o Afsluiting

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden voor uw reis met de Intercity direct Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw reis met de Intercity direct tussen Amsterdam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Gate1.nl kan een reservering voor u maken en verleent deze dienst

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 22/05/2017

Datum van inontvangstneming : 22/05/2017 Datum van inontvangstneming : 22/05/2017 Vertaling C-186/17-1 Zaak C-186/17 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 12 april 2017 Verwijzende rechter: Landgericht Berlin (Duitsland)

Nadere informatie

Je rechten bij problemen op het vliegveld

Je rechten bij problemen op het vliegveld ALGEMEEN Je rechten bij problemen op het vliegveld Cees van Dam PassagiersGids 1 ALGEMEEN Omslag en binnenwerk: Line-Art, Dordrecht Druk: De Hoop Grafisch Centrum, Dordrecht ISBN 978-90-815692-1-7 2010,

Nadere informatie

In deze notitie wordt bevestigd dat de mainport is opgebouwd uit een drietal onderling samenhangende elementen:

In deze notitie wordt bevestigd dat de mainport is opgebouwd uit een drietal onderling samenhangende elementen: Top Connectivity Top Connectivity Schiphol Group streeft ernaar Amsterdam Airport Schiphol voortdurend te verbeteren als multimodaal transportknooppunt. Samen met KLM en andere airlines werken wij aan

Nadere informatie

Compensatie en assistentie. Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen

Compensatie en assistentie. Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen Compensatie en assistentie Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen Compensatie en assistentie Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 28/07/2015

Datum van inontvangstneming : 28/07/2015 Datum van inontvangstneming : 28/07/2015 Vertaling C-305/15-1 Zaak C-305/15 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 24 juni 2015 Verwijzende rechter: Østre Landsret (Denemarken) Datum

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw inter

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 26/04/2016

Datum van inontvangstneming : 26/04/2016 Datum van inontvangstneming : 26/04/2016 Vertaling C-161/16-1 Datum van indiening: Zaak C-161/16 Verzoek om een prejudiciële beslissing 21 maart 2016 Verwijzende rechter: Attunda tingsrätt / Zweden Datum

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 29/04/2016

Datum van inontvangstneming : 29/04/2016 Datum van inontvangstneming : 29/04/2016 Vertaling C-172/16 1 Zaak C-172/16 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 25 maart 2016 Verwijzende rechter: Amtsgericht Düsseldorf (Duitsland)

Nadere informatie

Ontdek de wereld van Miles & More

Ontdek de wereld van Miles & More Ontdek de wereld van Miles & More Inhoud Pagina Welkom bij Miles & More 3 Miles & More kaart en PIN 4 Miles & More Online 5 Award- en statusmijlen 6 Miles & More status lidmaatschap 8 Mijlen uitgeven Awardvluchten

Nadere informatie

ALGEMEEN PROGRAMMA. Groepszakenreis Bouw Singapore-Australië. Wednesday 27 March Singapore. Thursday 28 March Singapore. Friday 29 March Singapore

ALGEMEEN PROGRAMMA. Groepszakenreis Bouw Singapore-Australië. Wednesday 27 March Singapore. Thursday 28 March Singapore. Friday 29 March Singapore Groepszakenreis Bouw Praktische info 14/12/2018 ALGEMEEN PROGRAMMA Singapore 2-3 days program Wednesday evening 27 till Friday 29 March Melbourne 2-3 days program Sunday evening 31 March-Wednesday 3 April

Nadere informatie

VLIEGHINDER BOVEN OEGSTGEEST! Dr. WIM DECHERING

VLIEGHINDER BOVEN OEGSTGEEST! Dr. WIM DECHERING VLIEGHINDER BOVEN OEGSTGEEST! Dr. WIM DECHERING TOPICS Intro uitgangspunt! Bronnen vliegtuigen:! Flightradar24,! BezoekBas,! Sensornet! Waar woont u? Snelweg of bocht! Veranderd epicentrum! Nachtvluchten!

Nadere informatie

Hierbij zend ik u mijn antwoorden op de vragen van het lid Cramer over de verkoop van internationale treinkaartjes.

Hierbij zend ik u mijn antwoorden op de vragen van het lid Cramer over de verkoop van internationale treinkaartjes. abcdefgh De voorzitter van de Tweede Kamer der StatenGeneraal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Contactpersoon Datum 21 november 2007 Ons kenmerk VENW/DGP2007/8369 Onderwerp Kamervragen Doorkiesnummer Bijlage(n)

Nadere informatie

Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen.

Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. Sundio Group Luchtvaartmaatschappijen Sundio Group vliegt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. Transavia (Griekse bestemmingen) Onur Air (overige bestemmingen) Vueling

Nadere informatie

Cameleon. Tips & tricks

Cameleon. Tips & tricks Cameleon Tips & tricks By 1 Opzoeken De gegevens van je boeking invullen. 2 Beschikbaarheid Gedetailleerde mogelijkheden. 3 Persoonlijke gegevens Gegevens van de passagier invullen. 4 Boeking Bevestiging

Nadere informatie

Reiswijzer. Vliegen. Alles over je vliegreis en autohuur. Vliegen Reiswijzer 1

Reiswijzer. Vliegen. Alles over je vliegreis en autohuur. Vliegen Reiswijzer 1 Reiswijzer Vliegen Alles over je vliegreis en autohuur Vliegen Reiswijzer 1 voorwoord Vliegperikelen Het vliegtuig nemen naar de vakantiebestemming is tegenwoordig heel gewoon. Maar voor je daadwerkelijk

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Praktische-opdracht door een scholier 1884 woorden 18 maart keer beoordeeld

Praktische-opdracht door een scholier 1884 woorden 18 maart keer beoordeeld Praktische-opdracht door een scholier 1884 woorden 18 maart 2009 6 2 keer beoordeeld Vak Economie Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Wat zijn de prijsverschillen tussen de vliegmaatschappijen? 4

Nadere informatie

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7 Inhoudsopgave 1. Log in... 3 2. Selecteer een reiziger... 7 3. Vlucht reserveren met gebruik van Search by Fare... 8 Stap 1: Zoeken Stap 2: Beschikbaarheid Stap 3: Samenvatting Stap 4: Einde Stap 5: Bevestiging

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 02/07/2015

Datum van inontvangstneming : 02/07/2015 Datum van inontvangstneming : 02/07/2015 Vertaling C-255/15-1 Zaak C-255/15 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 29 mei 2015 Verwijzende rechter: Amtsgericht Düsseldorf (Duitsland)

Nadere informatie

Airpor GIDS. De 11 meest gestelde PassagiersVragen. De gids die een paar honderd euro waard kan zijn! PassagiersGids VERTRAGING ANNULERING

Airpor GIDS. De 11 meest gestelde PassagiersVragen. De gids die een paar honderd euro waard kan zijn! PassagiersGids VERTRAGING ANNULERING De 11 meest gestelde PassagiersVragen Mijn vlucht is geannuleerd. Wat moet de luchtvaartmaatschappij voor me doen? @Pagina 28 2 Mijn vlucht is vertraagd. Waar heb ik recht op? @Pagina 46 3 Ik hoor dat

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

FACTUUR DATUM : 19/10/2018 PAGINA : 1

FACTUUR DATUM : 19/10/2018 PAGINA : 1 FACTUUR DATUM : 19/10/2018 PAGINA : 1 POLITIE STAF KORPSLEIDING TEAM CREDITEUREN POSTBUS 33137 WALDORPSTRAAT 13 CARLSON WAGONLIT TRAVEL ER&M AND SPECIALS 3005 EC ROTTERDAM 2521 CA S GRAVENHAGE NEDERLAND

Nadere informatie

Condor Standaard 1 stuk handbagage max 6 kg 1 stuk ruimbagage max 20 kg

Condor Standaard 1 stuk handbagage max 6 kg 1 stuk ruimbagage max 20 kg BAGGAGE RULES, EXTRA LUGGAGE & DIVING Email ons voor meer informatie bij twijfel! Prijzen kunnen varieren voor verschillende vluchten en bestemmingen. Prijzen kunnen varieren gedurende het seizoen. Laat

Nadere informatie

De Nederlandse Travel Management Survey 2010

De Nederlandse Travel Management Survey 2010 Travel Management Survey 2010 Traditiegetrouw vraagt Zakenreis aan het einde van het jaar travel managers naar hun ervaringen en verwachtingen ten aanzien van het zakelijk reizen. Hoog op de agenda staat

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg Tariefvoorwaarden internationale treintickets België en Luxemburg Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen België en Luxemburg Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 06/04/2017

Datum van inontvangstneming : 06/04/2017 Datum van inontvangstneming : 06/04/2017 VERZOEK OM EEN PREJUDICIËLE BESLISSING VAN 13. 12. 2016 ZAAK C-112/17 [OMISSIS] [OMISSIS] tegen I. 2 - verzoekster - Societé AIR FRANCE S.A., [OMISSIS] Roissy

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN

ALGEMENE REISVOORWAARDEN ALGEMENE REISVOORWAARDEN Artikel 1: Definities 1. Vervoerder CityTijger Reizen gevestigd te Amersfoort op de Stuwdam 5, 3818KM. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder identificatienummer 63521598,

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden. H-Travelz

Algemene reisvoorwaarden. H-Travelz Algemene reisvoorwaarden Artikel 1 - Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. : de reisorganisator, vermeld onder de handelsnamen en Halaltravelz B.V. gevestigd te (3014 GT)

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 21/11/2017

Datum van inontvangstneming : 21/11/2017 Datum van inontvangstneming : 21/11/2017 VERZOEK OM EEN PREJUDICIËLE BESLISSING VAN 6. 10. 2017 ZAAK C-601/17 2) [OMISSIS] Hamburg 3) [OMISSIS] Hamburg vertegenwoordigd door zijn ouders, de eerste en

Nadere informatie

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg)

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg) TARIEFCONCEPT Voor korte en middellange vluchten Het sinds mei 2015 geldende tariefmodel voor de korte en middellange routes is nog specifieker op de verschillende doelgroepen afgestemd. Met de vier tariefopties

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 03/10/2013

Datum van inontvangstneming : 03/10/2013 Datum van inontvangstneming : 03/10/2013 Vertaling C-471/13-1 Zaak C-471/13 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 2 september 2013 Verwijzende rechter: Amtsgericht Rüsselsheim (Duitsland)

Nadere informatie

Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering Annuleringsverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze Annuleringsverzekering? Wat is een annuleringsverzekering? Deze verzekering vergoedt schade als je de reis moet annuleren. Ook als je een reis

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Orion Reizen

Reisvoorwaarden Orion Reizen Reisvoorwaarden Orion Reizen Hieronder vindt u de reisvoorwaarden van Orion Reizen. Deze reisvoorwaarden zijn gebaseerd op wettelijke bepalingen. De voorwaarden gelden voor alle reizen geboekt bij Orion

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 13/10/2017

Datum van inontvangstneming : 13/10/2017 Datum van inontvangstneming : 13/10/2017 Vertaling C-537/17-1 Zaak C-537/17 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 12 september 2017 Verwijzende rechter: Landgericht Berlin (Duitsland)

Nadere informatie

Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden.

Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden. Werkinstructie boeken van een vlucht Vul een korte omschrijving en de vertrekdatum in. Klik op aanmaken Typ de reden en omschrijving van de dienstreis in. De gele velden in TEM zijn verplichte velden.

Nadere informatie

Een vliegticket naar Toulouse voor

Een vliegticket naar Toulouse voor vliegtickets Vliegtickets worden steeds goedkoper, maar voor allerlei opties die ooit standaard waren, moet je tegenwoordig bijbetalen. We zochten van tien luchtvaartmaat schappijen uit wat een ticket

Nadere informatie

AirPlus Company Account compact. De ideale betaaloplossing voor bedrijven met een klein tot middelgroot reisbudget.

AirPlus Company Account compact. De ideale betaaloplossing voor bedrijven met een klein tot middelgroot reisbudget. AirPlus Company Account compact. De ideale betaaloplossing voor bedrijven met een klein tot middelgroot reisbudget. airplus. what travel payment is all about. Wist u dat, u tot 30% op uw reiskosten kunt

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bohemian Birds B.V.

Algemene voorwaarden Bohemian Birds B.V. Algemene voorwaarden Bohemian Birds B.V. Ja, hieronder staat een flinke lap tekst, maar dat is noodzakelijk. Dit zijn de algemene voorwaarden van Bohemian Birds B.V. (gevestigd aan de Krelis Louwenstraat

Nadere informatie

AirPlus Company Account compact. De ideale betaaloplossing voor bedrijven met een klein tot middelgroot reisbudget.

AirPlus Company Account compact. De ideale betaaloplossing voor bedrijven met een klein tot middelgroot reisbudget. AirPlus Company Account compact. De ideale betaaloplossing voor bedrijven met een klein tot middelgroot reisbudget. airplus. what travel payment is all about. Wist u dat, u tot 30% op uw reiskosten kunt

Nadere informatie

Duitsland 4x per dag aan 300 km/u met ICE

Duitsland 4x per dag aan 300 km/u met ICE Snel en comfortabel met de ICE naar Duitsland Duitsland 4x per dag aan 300 km/u met ICE Nieuw : 4x per dag Begin de dag in alle rust en in alle comfort Nu 4x per met ICE. dag. Vanaf 12 december komt u

Nadere informatie

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Veelgestelde vragen Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/233 906 Thomas

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Tix B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Versie mei 2018

Algemene voorwaarden van Tix B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Versie mei 2018 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Tix B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50031600 15 mei 2018 Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname BMW M Power Experience Las Vegas (USA) van 8 tot 13 mei 2015

Voorwaarden voor deelname BMW M Power Experience Las Vegas (USA) van 8 tot 13 mei 2015 Voorwaarden voor deelname BMW M Power Experience Las Vegas (USA) van 8 tot 13 mei 2015 Elke deelname aan de BMW M Power Experience 2015 die door BMW Belgium Luxembourg NV (hierna BMW ) wordt georganiseerd,

Nadere informatie

De Nederlandse Travel Management Survey 2008

De Nederlandse Travel Management Survey 2008 Travel Management Survey 2008 Zoals elk jaar publiceert Zakenreis deze maand de Travel Management Survey, waarin reisprofessionals uit het bedrijfsleven zijn ondervraagd over de verschillende aspecten

Nadere informatie

Vliegen in de toekomst. Door Thomas Rugers, Sven Bouwmeester, Steijn Strikkers en Jelmer Egberts.

Vliegen in de toekomst. Door Thomas Rugers, Sven Bouwmeester, Steijn Strikkers en Jelmer Egberts. Vliegen in de toekomst Door Thomas Rugers, Sven Bouwmeester, Steijn Strikkers en Jelmer Egberts. 1 Hoofdstuk indeling 1. Inleiding Blz. 3 2. Hoe zien de vliegtuigen er in de toekomst uit? Blz. 4 3. Gaan

Nadere informatie

Gids voor Dienstreizen van de. NGO s / NGA s / 4 pijlers

Gids voor Dienstreizen van de. NGO s / NGA s / 4 pijlers Gids voor Dienstreizen van de NGO s / NGA s / 4 pijlers Naar het zuiden van de wereld... 1 HALLO, WELKOM! WELKOM BIJ UNIGLOBE VDK TRAVEL WIJ STAAN KLAAR OM U TE HELPEN Ons reiskantoor werd opnieuw geselecteerd

Nadere informatie

Vueling breidt netwerk met 61% uit op Amsterdam Schiphol in zomer 2016

Vueling breidt netwerk met 61% uit op Amsterdam Schiphol in zomer 2016 Vueling breidt netwerk met 61% uit op Amsterdam Schiphol in zomer 2016 De maatschappij voegt zeven nieuwe routes toe; van Amsterdam naar London- Luton, Milaan-Malpensa, Napels, Catania, Porto, Lissabon

Nadere informatie

Amadeus Exchange Ticketing

Amadeus Exchange Ticketing Training Module Amadeus Exchange Ticketing Amadeus Benelux ii 2005 Amadeus NMC All Rights Reserved. Edition 1.1 Published by: NMC Benelux Oppaallaan 1200 2132 LN Hoofddorp August 2005 iii Inhoudsopgave

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden internationale treintickets Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden voor uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale ticket. Daarom

Nadere informatie

2. Herroepingsrecht reiziger (aanvullend aan artikel 1.3)

2. Herroepingsrecht reiziger (aanvullend aan artikel 1.3) Aanvullende voorwaarden als reisorganisator 1. Definities (aanvullend aan artikel 1) Reisorganisator: degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf, op eigen naam aan het publiek of aan een groep personen

Nadere informatie

Sandhya. Reizen. uw vakantie begint bij Sandhya Reizen. sinds 1993

Sandhya. Reizen. uw vakantie begint bij Sandhya Reizen. sinds 1993 Sandhya Reizen uw vakantie begint bij Sandhya Reizen sinds 1993 Programmaboekje 2016 DUITSLAND - Berlijn Bestemming 4 Daagse busreis naar Berlijn Vertrekdatum: 26 Mei, 14, 22 Juli 2016, 12 Augustus 2016

Nadere informatie

Training Module. Amadeus E-Ticketing. Amadeus Benelux

Training Module. Amadeus E-Ticketing. Amadeus Benelux Training Module Amadeus E-Ticketing Amadeus Benelux ii 2005 Amadeus NMC All Rights Reserved. Edition 1.1 Published by: NMC Benelux Oppaallaan 1200 2132 LN Hoofddorp August 2005 iii Inhoudsopgave E-ticketing...4

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Informatie voor de leden 1.1. Definities Behoudens expliciete andersluidende verklaring, zijn de woorden die met een hoofdletter als eerste letter in deze algemene voorwaarden geschreven

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 09/02/2015

Datum van inontvangstneming : 09/02/2015 Datum van inontvangstneming : 09/02/2015 Vertaling C-3/15 1 Zaak C-3/15 Verzoek om een prejudiciële beslissing Datum van indiening: 8 januari 2015 Verwijzende rechter: Amtsgericht Hannover (Duitsland)

Nadere informatie

ECLI:NL:RBHAA:2008:BF5730

ECLI:NL:RBHAA:2008:BF5730 ECLI:NL:RBHAA:2008:BF5730 Instantie Rechtbank Haarlem Datum uitspraak 17-09-2008 Datum publicatie 06-10-2008 Zaaknummer 375362/ CV EXPL 08-2584 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Civiel

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden internationale treintickets Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden voor uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale treintickets.

Nadere informatie